Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια, Φωτεινή πολύ ωραια ημέρα για την οικογενεια σας! Χαίρομαι για σενα που ήταν όμορφη η εμπειρία του τοκετού κ του μαιευτηρίου κ τη μοιραστήκατε με τον σύζυγο!!! Σούπερ ξεκινάει το ταξίδι :)

8sLrp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα απο το Ρεα! Σήμερα πρώτα ο θεός θα βγούμε! Η μπεμπουλα γεννήθηκε 3800 56 πόντους!μοντέλο γαμπροί του φόρουμ!!! Ειναι μια γλυκα! Θηλαζουμε αποκλειστικά κ είμαστε λαιμαργες! Όλα καλα😊 με την πρόκληση τρομαξαμε να φτάσουμε σε 2 διαστολή εκεί κάναμε κ επσκληριδιο γιατί δεν άντεχα πολύς πόνος έκανα κ εμετους απ τους πόνους.απο εκεί κ μετά πήραμε μπρος κ φτάσαμε στο 10 μπαμ μπαμ! Καλά όταν βγήκε έπεσε πολύ κλαμαηταν κι ο συζυγος μέσα κ το ζήσαμε όλο μαζί υπέροχο.εχει ερωτευτεί την κόρη του❤ ότι άλλο θέλετε ρωτήστε με!να μας ζησουν κ οι εγκυουλες με ένα γερό μωράκι αγκαλίτσα!Ρίτα εσύ με 2!!!

πω πω να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!!τούμπανο η μικρή μπράβο!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Τι κανουν οι μέλλουσες μανουλες;; πως πάνε οι πανέμορφες κοιλιτσες; φουσκώνουν; να τους ζησει σε όσα κορίτσια από την παρέα γέννησαν κ κρατάνε τα θαυματακια τους αγκαλιά!! Θέλετε να μάθετε ευχάριστα νέα;;;είστε έτοιμες;;; κρατήθητε!!! Είμαι έγκυος!! Ναι ο καλός θεός με λυπήθηκε είδε τον πόνο μου ένιωσε τον καημό μου!!με αξίωσε να ξανά ζήσω το θαύμα αυτό που ονομάζεται εγκυμοσύνη..ναι κορίτσια μου είμαι εγκυουλα 7εβδομαδων 3ημερων!δεν μπορω να το πιστέψω άκουσα κ καρδουλα! Χριστέ μου τι συναίσθημα κ αυτο!περιμένω τα νέα σας κορίτσια μου!μου είχατε λείψει πολύ!ξανά μπαίνω στη παρέα σας!!

Με το καλό, να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!!

bA9gp3.png

Καλημέρα απο το Ρεα! Σήμερα πρώτα ο θεός θα βγούμε! Η μπεμπουλα γεννήθηκε 3800 56 πόντους!μοντέλο γαμπροί του φόρουμ!!! Ειναι μια γλυκα! Θηλαζουμε αποκλειστικά κ είμαστε λαιμαργες! Όλα καλα😊 με την πρόκληση τρομαξαμε να φτάσουμε σε 2 διαστολή εκεί κάναμε κ επσκληριδιο γιατί δεν άντεχα πολύς πόνος έκανα κ εμετους απ τους πόνους.απο εκεί κ μετά πήραμε μπρος κ φτάσαμε στο 10 μπαμ μπαμ! Καλά όταν βγήκε έπεσε πολύ κλαμαηταν κι ο συζυγος μέσα κ το ζήσαμε όλο μαζί υπέροχο.εχει ερωτευτεί την κόρη του❤ ότι άλλο θέλετε ρωτήστε με!να μας ζησουν κ οι εγκυουλες με ένα γερό μωράκι αγκαλίτσα!Ρίτα εσύ με 2!!!

3800 και 56 πόντους???? Ο μι τζι!! Μοντέλο, μοντέλο!!!! Πολύ χαίρομαι που ακούγεσαι τόσο χαρούμενη! Εύχομαι καλή συνέχεια στο σπίτι σας τώρα! :D:D

Θάλεια θα έπρεπε να σου πουν να κάνεις όντως! Τι να πω ρε γαμώτο, κοντεύουμε να γίνουμε γιατροί με αυτά και με αυτά..

Έχω σήμερα γιατρό και θα μου πει τι και πως θα πάρω.

Έχεις δει αν οι d3 fix extra χορηγούνται και στην κύηση?

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

3800 και 56 πόντους???? Ο μι τζι!! Μοντέλο, μοντέλο!!!! Πολύ χαίρομαι που ακούγεσαι τόσο χαρούμενη! Εύχομαι καλή συνέχεια στο σπίτι σας τώρα! :D:D

Θάλεια θα έπρεπε να σου πουν να κάνεις όντως! Τι να πω ρε γαμώτο, κοντεύουμε να γίνουμε γιατροί με αυτά και με αυτά..

Έχω σήμερα γιατρό και θα μου πει τι και πως θα πάρω.

Έχεις δει αν οι d3 fix extra χορηγούνται και στην κύηση?

λοιπόν τώρα είδα το χαρτί αλλά δεν λέει κάτι....πάντως εμένα μου το έδωσε η ενδοκρινολογος που ξέρει φυσικά ότι προσπαθώ για μωρό...οπότε αφού δεν λέει ότι απαγορεύεται σε κύηση θα μπορείς να πάρεις...το μόνο που λέει είναι ότι δεν περιέχει ζάχαρη κ αλάτι.

hiEW.pngpFRip3.png

D3 fix την απλή μου έγραψε τελικά και μου είπε πως συνηθίζεται να πέφτει στην εγκυμοσύνη. Αφού συνηθίζεται καλέ μου, γιατί δεν μου το λες να κάνω την εξέταση? :rolleyes: Μάλλον δεν μου είπε ότι συνηθίζεται, μου είπε ότι στην εγκυμοσύνη μπορεί να είναι παραπλανητική η τιμή της. ΤΕΣΠΑ!

Κατά τα άλλα ο μπέμπης είναι μια χαρούλα στις μετρήσεις του, το μίνι ντόμπλερ και το αμνιακό πολύ καλό κι ο τράχηλος σταθερότατος. Έχει γίνει κοτζάμ 1525 γρ και είναι πολύ κινητικός. Και πολύ μαμάκιας να προσθέσω, σας το είπα αυτό? Δεν πα να παίζει ταμπούρλο στην κοιλιά, μόλις βάλει άλλος το χέρι του σταματάει! Κρίμα για τον μπαμπά του που περιμένει πως και πως να τον νιώσει αλλά σπάνια του κάνει το χατήρι!

Μιλήσαμε λίγο για τα βλαστοκύτταρα, δεν έχει σαφή άποψη, ούτε υπέρ είναι ούτε κατά, δεν μπορώ να πω πως με βοήθησε στο να πάρω κάποια απόφαση ότι έλεγε ταίριαζε με αυτά που πιστεύω κι εγώ που είναι μια φάση ναι μεν καλό να γίνει προληπτικά, από την άλλη φαίνεται κι αχρείαστο. Εσείς τι γνώμη έχετε για τα βλαστοκύτταρα? Έχετε κάνει, σκοπεύετε να κάνετε, πως το βλέπετε?

D3 fix την απλή μου έγραψε τελικά και μου είπε πως συνηθίζεται να πέφτει στην εγκυμοσύνη. Αφού συνηθίζεται καλέ μου, γιατί δεν μου το λες να κάνω την εξέταση? :rolleyes: Μάλλον δεν μου είπε ότι συνηθίζεται, μου είπε ότι στην εγκυμοσύνη μπορεί να είναι παραπλανητική η τιμή της. ΤΕΣΠΑ!

Κατά τα άλλα ο μπέμπης είναι μια χαρούλα στις μετρήσεις του, το μίνι ντόμπλερ και το αμνιακό πολύ καλό κι ο τράχηλος σταθερότατος. Έχει γίνει κοτζάμ 1525 γρ και είναι πολύ κινητικός. Και πολύ μαμάκιας να προσθέσω, σας το είπα αυτό? Δεν πα να παίζει ταμπούρλο στην κοιλιά, μόλις βάλει άλλος το χέρι του σταματάει! Κρίμα για τον μπαμπά του που περιμένει πως και πως να τον νιώσει αλλά σπάνια του κάνει το χατήρι!

Μιλήσαμε λίγο για τα βλαστοκύτταρα, δεν έχει σαφή άποψη, ούτε υπέρ είναι ούτε κατά, δεν μπορώ να πω πως με βοήθησε στο να πάρω κάποια απόφαση ότι έλεγε ταίριαζε με αυτά που πιστεύω κι εγώ που είναι μια φάση ναι μεν καλό να γίνει προληπτικά, από την άλλη φαίνεται κι αχρείαστο. Εσείς τι γνώμη έχετε για τα βλαστοκύτταρα? Έχετε κάνει, σκοπεύετε να κάνετε, πως το βλέπετε?

καλησπέρα μια χαρά τα νέα σου!!!!τέλεια ο μικρός πολύ καλός!!!οπότε μια χαρά κ η βιταμίνη σου ντε.τώρα για τα βλαστοκύτταρα εγώ στον γιο μου δεν κράτησα γιατί δεν το είχα ψάξει πολύ κ ιδιωτικά να τα κρατήσεις είναι πολλά.τώρα όμως που είναι κ στο Δημόσιο αλλά μόνο το ομφάλιο λώρο κρατάς (ιδιωτικα) το αίμα γίνεται δωρεά για έτσι πρέπει κανονικά το σκέφτομαι..για το 2ο....όταν έρθει εκείνη η ώρα...πρώτα ο Θεός...έχουμε μέλλον ακόμα....αλλά ιδιωτικά δεν ξέρω αν αξίζει...πάντως μπες στο βλαστοκύτταρα φύλαξη στο Δημόσιο διάβασε...

hiEW.pngpFRip3.png

Μπράβο μαρακι μου χαιρομαι που είναι όλα καλά!!όσο για τα βλαατοκυτταρα κ εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να το συζήτηση να δω ποια είναι η βασική τους έννοια!Αλλά απο οτι εζω ακούσει λένε οτι είναι κάτι σαν "αντίδοτο" σε μια σοβαρή ασθένεια του παιδιού τώρα λεπτομέρειες δεν γνωρίζω! Αλλά ναι θα ήθελα να τα πάρω!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!

Θάλεια σαν ιδεολογία είμαι υπέρ της δημόσιας τράπεζας, νομίζω πως μόνο η δημόσια τράπεζα μπορεί να βοηθήσει πραγματικά. Μετά σκέφτομαι πως ενώ θα μπορούσε να βοηθηθεί το παιδί μου έστω και με πιθανότητες 1/20000 δεν θα γίνεται για τα 1000-1500 ευρώ που δεν διέθεσα και το ξανασκέφτομαι. Τι να πω, νομίζω πως δεν βγάζω άκρη.

Πάντως πιστεύω πως κοντά είστε στο 2ο, μην σκέφτεσαι πως έχεις μακρύ δρόμο. Μπορεί να παίζει ρόλο κι η βιταμίνη D που δεν ήταν καλή, διάβασα πως επηρεάζει τη γονιμότητα. Αν κατά τα άλλα είστε καλά ίσως αν ξεαγχωθείτε να μείνεις και καπάκι! Πως ξεαγχώνεσαι θα με ρωτήσεις τώρα, δεν ξέρω, έρχεται η στιγμή που το νιώθεις και το λες και τσουπ! Σκάει το φασολάκι! Πόσο είναι το μεγάλο σου?

Δημητρούλα πότε έχεις γιατρό τώρα?

Θάλεια σαν ιδεολογία είμαι υπέρ της δημόσιας τράπεζας, νομίζω πως μόνο η δημόσια τράπεζα μπορεί να βοηθήσει πραγματικά. Μετά σκέφτομαι πως ενώ θα μπορούσε να βοηθηθεί το παιδί μου έστω και με πιθανότητες 1/20000 δεν θα γίνεται για τα 1000-1500 ευρώ που δεν διέθεσα και το ξανασκέφτομαι. Τι να πω, νομίζω πως δεν βγάζω άκρη.

Πάντως πιστεύω πως κοντά είστε στο 2ο, μην σκέφτεσαι πως έχεις μακρύ δρόμο. Μπορεί να παίζει ρόλο κι η βιταμίνη D που δεν ήταν καλή, διάβασα πως επηρεάζει τη γονιμότητα. Αν κατά τα άλλα είστε καλά ίσως αν ξεαγχωθείτε να μείνεις και καπάκι! Πως ξεαγχώνεσαι θα με ρωτήσεις τώρα, δεν ξέρω, έρχεται η στιγμή που το νιώθεις και το λες και τσουπ! Σκάει το φασολάκι! Πόσο είναι το μεγάλο σου?

Γιατρό έχω την αλλη τέταρτη! Ημουν τη περασμένη τέταρτη όπου κ ακουσαμε κ καρδιακή λειτουργεία! Κ ζήτησε να με ξανά δει σε 15 μέρες! Τώρα πως περνάνε αυτές οι.μέρες θέλω να κοιμηθώ κ να ξύπνησω να βρεθώ στο ιατρείο του με τον υπέρηχο μέσα μου να χαζευω το θαύματακι μου!!!

Εχετε ακούσει τίποτα για τα κουνούπια αυτό το τιγρης λένε είναι η μετάλλαξη του ζικα! Φοβάμαι πολύ τι να πω!!

Θάλεια μου η χειρότερη συντροφιά σε όλο αυτό είναι το άγχος! Εγώ να σ πω που είχα επαφες στους 2 προηγούμενους κύκλους κ χωρίς την άδεια του γιατρού να μπορέσω να μείνω έγκυος αγχωνομουν κ δεν κατάφερνα τίποτα! Θυμάμαι στο περασμένο κυκλο είχα 10 μέρες καθυστέρηση ήμουν τόσο σίγουρη! Που σε σημείο όταν ήρθε η ακατανομαστη έκλαιγα! Τώρα το Μάιο είπα θα απολαυσω το καλοκαίρι μ κ οτι είναι να ερθει θα έρθει δεν αγχωνομαι! Και τσουπππ ήρθε αυτό τι θαύμα! Να μ δώσει ζωή, να μ δώσει ευτυχία, να μ δώσει ανάσα κ να με σηκώσει απο τα πατώματα κανοντας ξανά όνειρα για τη ζωή!!! Καλη επιτυχία μέσα απο την ψυχή μου αυτό το μήνα με ενα θετικότατο τεστ στα χέρια σ καλη μου!!

μαρακιζ κ δημητρα μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ....η αλήθεια είναι ότι έχω ηρεμήσει αρκετά αυτόν τον μήνα κ ευτυχώς εκεί που έλεγα από μόνη μου να πάω για πρόκληση ωορρηξίας να κάνω πιο πολλά για να έχω αυξημένες πιθανότητες..λέω μετά όχι άμα είναι κ θέλει να έρθει θα έρθει,η βιταμίνη ντε είναι πολύ καλή τώρα κ θα έχει ανέβει κι άλλο τώρα...οπότε δεν ανησυχώ εκεί...είμαστε οκ..τώρα είπαμε ..οπότε θέλει ο Θεός...

τώρα για τα βλαστοκύτταρα νομίζω είναι γύρω στα 900 ευρώ στο Δημόσιο.που κρατάνε τον ομφάλιο λώρο.

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Να σας ρωτησω κατι από τη μέρα που έχω γραφτεί στο φόρουμ μπαίνω από το κινητό κ συνδεομαι αυτόματα έχω ξεχάσει το κωδικό μου κ είναι να αλλάξω κινητό να πάρω καινούργιο!! Σε αυτή τη περίπτωση τι γίνεται; ξέρετε πως μπορω να βρω ξανά το κωδικό μ για να μπαίνω κ να γράφω; η πρέπει να φτιαξω καινούργιο λογαριασμό;

Χαχα ναι ντε! Αυτό λέω, η βιταμίνη σου είναι οκ τώρα ΑΝ λέμε ότι μπορεί να πείραζε.;)

Στη δημόσια τράπεζα είναι δωρεάν η φύλαξη αλλά πάει και για δημόσια χρήση. Ξέρω κάτι λάθος?

Ξέχασα επίσης να πω πως με τη διατροφή για το ζάχαρο έχασα μισό κιλάκι, zadige είχες δίκαιο! Μα πάντα υπάρχει κάτι καλό στα πάντα όλα, χεχε!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Να σας ρωτησω κατι από τη μέρα που έχω γραφτεί στο φόρουμ μπαίνω από το κινητό κ συνδεομαι αυτόματα έχω ξεχάσει το κωδικό μου κ είναι να αλλάξω κινητό να πάρω καινούργιο!! Σε αυτή τη περίπτωση τι γίνεται; ξέρετε πως μπορω να βρω ξανά το κωδικό μ για να μπαίνω κ να γράφω; η πρέπει να φτιαξω καινούργιο λογαριασμό;

ΑΝ θυμάσαι με ποιο μέιλ είχες μπει, μπορείς να πας να να μπεις και να γράψεις εκεί που στο ζητάνε ότι δεν θυμάσαι τον κωδικό και θα σου στείλουν οδηγίες πως να ξαναμπεις στο μέιλ σου.

Χαχα ναι ντε! Αυτό λέω, η βιταμίνη σου είναι οκ τώρα ΑΝ λέμε ότι μπορεί να πείραζε.;)

Στη δημόσια τράπεζα είναι δωρεάν η φύλαξη αλλά πάει και για δημόσια χρήση. Ξέρω κάτι λάθος?

Ξέχασα επίσης να πω πως με τη διατροφή για το ζάχαρο έχασα μισό κιλάκι, zadige είχες δίκαιο! Μα πάντα υπάρχει κάτι καλό στα πάντάλλα, χεχε!

όχι δεν είναι δωρεάν..εγώ ξέρω ότι για να σ κρατήσουν ιδιωτικά τον ομφάλιο λώρο είναι γύρω στα 900 ευρώ..ή τουλάχιστον ήταν πριν 2 χρόνια που είχα δει.τώρα το αίμα το κάνεις δωρεά...γιατί λένε ότι δεν μπορείς να θεραπευτεις σε τυχόν αρρώστια με το δικό σου...γιατί πχ αν είσαι άρρωστος από μωρό κ δεν το ξέρεις κ το Εκδηλώσεις αργότερα αυτό που κράτησες είναι κ καλά άρρωστο κ αυτό οπότε γι'αυτό συνήθως το δίνεις δωρεά....το ομφαλοπλακουντιακο αίμα.

ΤΕΣΠΑ κάτι άλλο έκανα κ ορμονολογικες την Δευτέρα την 21η μέρα του κύκλου μου σε κύκλο όμως 33 με 35 ημερών κ βγήκε προγεστερονη 3 κ προλακτινη 29.19 κ της είπα ότι δεν έχω κύκλο 28 ημερών.γιατί μου είπε ότι είναι πολύ χαμηλή κ θα ξανά κάνω τώρα το Σάββατο ,που μάλλον θα είναι 7η με 8ημέρα μετά την ωορρηξία να δούμε πόσο ανέβηκε.επίσης είχα ξανακάνει τέτοια τον Γενάρη 7 μέρες μετά την ωορρηξία κ ήταν 9 η άλλη γυναικολόγος μου μου είπε ότι είναι οριακό κ ότι θέλουμε να είναι 10 κ πάνω..εσείς τι λέτε??

hiEW.pngpFRip3.png

ΑΝ θυμάσαι με ποιο μέιλ είχες μπει, μπορείς να πας να να μπεις και να γράψεις εκεί που στο ζητάνε ότι δεν θυμάσαι τον κωδικό και θα σου στείλουν οδηγίες πως να ξαναμπεις στο μέιλ σου.

Παει τόσος καιρός...έχουν αλλάξει τοσα ....κ δεν θυμάμαι τίποτα!!!

Κοριτσια όμορφα!!!! Καλησπερα!!!!!! Σας ελειψα??? χαχαχαχα!!

Αρχικα τα θερμα μου συγχαρητηρια Φωτεινούλα μου!!!! να σου ζήσει ο κοριτσαρος!!!Πω πω θα δωσουν μαχη οι μπεμπηδες της παρεας!!!! Καλα θρεματα και καλη επιστροφη στη ******* σας,το νησακι σας!!!! να μας στελνεις νεακια!!!!

Δημητρα μου συγχαρητηρια και σε εσενα!!!! Με το καλο να περασει ο καιρος και να ερθει το όμορφο σου θαυματακι!! όλα θα πανε καλα!!!

Μαρακιζ!!!! Μπραβο για την εγκρατεια!!!! και για το μισο κιλακι!!!! αλλα και για το καθημερινο τρυπημα!!!! Παλι καλα που το ειδες και αυτο με την βιταμινη και θα τη βελτιωσεις!!!!!

Ριτακι??? Μεγαλωνουν τα μπεμπακια εεε???? μπανακι εκανες στη θαλασσιτσα???? την εχεις και κοντα!!! να προσεχεις καλη μου!! τα αγορια σου δεν θα πανε καθολου στον μπαμπα τους για καλοκαιρι??θα ειναι ευκαιρια να χαλαρωσεις λιγακι?? Με το σκυλακι τι γίνεται???? μοιραστε τις δουλιτσες με τον συζηγο ώστε να είσαι λίγο πιο ξενοιαστη!! σίγουρα με 3 παιδια σκυλι και άντρα θα ζορίζεσαι!!!! τα φιλια μου και στα 5!!!!

Μαργαριτουλα μου!!! Πως τα πατε με τον μεγαλο της παρεας??? <πως ειναι η ζωη στο σπίτι?? Περιμενουμε νεακια!!!!

Θαλεια μου, θα δεις τωρα που εισαι πιο χαλαρη θα έρθει το ζουζουνι!!!!

Zadige!! Πως τα πατε με τον μικρο?? περιμενει τον αδερφουλη??? αρχισες να βγαζεις τα μωρουδιακα?? θα σου ταιριαξουν τα ρουχαλακια λογω εποχης?? Σκεφτεσαι να τον πας παιδικο απο Σεπτεμβρη ή φοβασαι για ιωσεις???

Εγω κοριτσια επιτελους μετακομισα!!! Μου βγηκε η πίστη!!!! Κουραστηκα αρκετα αλλα απο εδω και περα θα χαλαρωσω μεχρι και αρχες του αλλου που θα αρχισω να ετοιμαζω και του μπεμπουλη!!!!Χθες πηγα στην γιατρο που θα με παρακολουθει στην Εδεσσα!!! Κανει εξωτερικα στο νοσοκομειο καθως ειναι η διευθυντρια της μαιευτικης και όταν γεννησω στο νοσοκομειο έρχεται η ιδια στον τοκετο!!!!

Μου ανοιξε καρτελα και ακουσαμε καρδουλα!! Αλλα δεν καναμε υπερηχο!!!! και στεναχωρεθηκα αρκετα!!! Ηθελα να ηξερα τα 40 ευρω τι τα παίρνουν!!!!!πφφφ....απο ότι καταλαβα σε 3 εβδομαδες που θα παω θα κανουμε υπερηχο...πφφφφφφφ!!!!

μου εγραψε καμπυλη ζαχαρου να κανω και μου προσθεσε ασβεστιο και μειωσε το μαγνησιο!!!!!!

Απο τη μια στεναχωρεθηκα αλλα απο την αλλη λεω ας κανω υπομονη καθως ειναι εξαιρετικη η μαιευτικη του νοσοκομειου και θελω να με παρακολουθει ενας γιατρος απο εκει!!!!!! Αυτα τα νεα μου!!!! κατα τα αλλα ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! χαχαχαχαχα!!

φιλια σε ολες!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Αρχικα τα θερμα μου συγχαρητηρια Φωτεινούλα μου!!!! να σου ζήσει ο κοριτσαρος!!!Πω πω θα δωσουν μαχη οι μπεμπηδες της παρεας!!!! Καλα θρεματα και καλη επιστροφη στη ******* σας,το νησακι σας!!!! να μας στελνεις νεακια!!!!

Δημητρα μου συγχαρητηρια και σε εσενα!!!! Με το καλο να περασει ο καιρος και να ερθει το όμορφο σου θαυματακι!! όλα θα πανε καλα

φιλια σε ολες!!!!

Κοριτσάκι μου ποσο μ έλειψες!!αμήν να περάσει ο καιρός κ να πάνε όλα καλά!! Να γεμίσει επιτέλους η αγκαλιά μου!! Μέχρι κ ο γιατρός μ το είπε ο Καημένος λέει δεν θα ησυχασω μέχρι να ερθει η μέρα του τοκετού κ να σ δώσω το παιδι στην αγκαλιά σ....χαχαχα είχε στενοχωρηθεί πολύ κ αυτός ο γλυκός μ!! Εσύ ποσο είσαι τώρα; κ εσύ αγοράκι περιμένεις; τι γίνεται ρε κορίτσια έχουμε εγκλωβιστεί απο αρσενικά εδώ πέρα; χαχααχ με το καλό να έρθουν κ με ενα πόνο!!

Καλώς το Μαράκι με τη θετική ενέργεια!!! :D

Δημητρούλα άσε όλες αγόρια έχουμε, άντε κάνε καμιά μπέμπα γιατί δεν την βλέπω καλά της Φωτεινής! :lol::lol:

Δημητρούλα άσε όλες αγόρια έχουμε, άντε κάνε καμιά μπέμπα γιατί δεν την βλέπω καλά της Φωτεινής! :lol::lol:

Χαχαχα βρε κορίτσια πρωτα εύχομαι να μ χαρίσει ο θεός ενα Γέρο μωρό! Κ απ την αλλη έχω κ τον καημό μου που θέλω τόσο πολύ να είναι κορίτσι... Με αυτό τον τρόπο νιώθω πως θα μ τη δώσει ο θεός πίσω!

Χαχαχα βρε κορίτσια πρωτα εύχομαι να μ χαρίσει ο θεός ενα Γέρο μωρό! Κ απ την αλλη έχω κ τον καημό μου που θέλω τόσο πολύ να είναι κορίτσι... Με αυτό τον τρόπο νιώθω πως θα μ τη δώσει ο θεός πίσω!

Βρε κορίτσια πρώτα εύχομαι να μ δώσει ο θεός ενα γερο μωρο κ υστερα θέλω τόσο πολύ να είναι κορίτσι... Εχω καημό βλέπετε! Νιώθω με αυτον τον τροπο οτι θα μ τη δώσει ο θεός πίσω τη κορούλα μου!!

Δημητρα μου συγχαρητηρια και σε εσενα!!!! Με το καλο να περασει ο καιρος και να ερθει το όμορφο σου θαυματακι!! όλα θα πανε καλα!!!

Μαρακιζ!!!! Μπραβο για την εγκρατεια!!!! και για το μισο κιλακι!!!! αλλα και για το καθημερινο τρυπημα!!!! Παλι καλα που το ειδες και αυτο με την βιταμινη και θα τη βελτιωσεις!!!!!

Ριτακι??? Μεγαλωνουν τα μπεμπακια εεε???? μπανακι εκανες στη θαλασσιτσα???? την εχεις και κοντα!!! να προσεχεις καλη μου!! τα αγορια σου δεν θα πανε καθολου στον μπαμπα τους για καλοκαιρι??θα ειναι ευκαιρια να χαλαρωσεις λιγακι?? Με το σκυλακι τι γίνεται???? μοιραστε τις δουλιτσες με τον συζηγο ώστε να είσαι λίγο πιο ξενοιαστη!! σίγουρα με 3 παιδια σκυλι και άντρα θα ζορίζεσαι!!!! τα φιλια μου και στα 5!!!!

Μαργαριτουλα μου!!! Πως τα πατε με τον μεγαλο της παρεας??? <πως ειναι η ζωη στο σπίτι?? Περιμενουμε νεακια!!!!

Θαλεια μου, θα δεις τωρα που εισαι πιο χαλαρη θα έρθει το ζουζουνι!!!!

Zadige!! Πως τα πατε με τον μικρο?? περιμενει τον αδερφουλη??? αρχισες να βγαζεις τα μωρουδιακα?? θα σου ταιριαξουν τα ρουχαλακια λογω εποχης?? Σκεφτεσαι να τον πας παιδικο απο Σεπτεμβρη ή φοβασαι για ιωσεις???

Εγω κοριτσια επιτελους μετακομισα!!! Μου βγηκε η πίστη!!!! Κουραστηκα αρκετα αλλα απο εδω και περα θα χαλαρωσω μεχρι και αρχες του αλλου που θα αρχισω να ετοιμαζω και του μπεμπουλη!!!!Χθες πηγα στην γιατρο που θα με παρακολουθει στην Εδεσσα!!! Κανει εξωτερικα στο νοσοκομειο καθως ειναι η διευθυντρια της μαιευτικης και όταν γεννησω στο νοσοκομειο έρχεται η ιδια στον τοκετο!!!!

Μου ανοιξε καρτελα και ακουσαμε καρδουλα!! Αλλα δεν καναμε υπερηχο!!!! και στεναχωρεθηκα αρκετα!!! Ηθελα να ηξερα τα 40 ευρω τι τα παίρνουν!!!!!πφφφ....απο ότι καταλαβα σε 3 εβδομαδες που θα παω θα κανουμε υπερηχο...πφφφφφφφ!!!!

μου εγραψε καμπυλη ζαχαρου να κανω και μου προσθεσε ασβεστιο και μειωσε το μαγνησιο!!!!!!

Απο τη μια στεναχωρεθηκα αλλα απο την αλλη λεω ας κανω υπομονη καθως ειναι εξαιρετικη η μαιευτικη του νοσοκομειου και θελω να με παρακολουθει ενας γιατρος απο εκει!!!!!! Αυτα τα νεα μου!!!! κατα τα αλλα ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! χαχαχαχαχα!!

φιλια σε ολες!!!!

σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!!να σαι καλά!!!άντε με το καλό κ εσύ!!

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...