Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Πάει κορίτσια δε θα γεννησω ποτε!πάω το μεσημέρι για πιπι αι βλέπω το σερβιετακι γεμάτο ροζ καφέ.λεω εδώ είμαστε! Παίρνω το γιατρό μου λέει έλα στο ρεα.βαζω τον άντρα μου να πάρει πλοίο. Πάω το ρεα στο ταξί είχα κάτι πονακια. Με βάζουν στο nst όλα καλά απο παλμούς αλλά συσπάσεις 2 μικρές.ερχεται ο γιατρός μου κ μου λέει δεν έχεις τίποτα.του λέω κρατήστε με να γεννησω.μου λέει να περιμένουμε μέχρι την πέμπτη.του λέω μετά την πέμπτη τι γίνεται κ μου λέει εσυ βιάζεσαι.λεω καλά οποτε θέλει το μωρο.αμνιακα πλακούντας λωρος όλα καλά.τραχηλος κοιμάται ακόμα.μου είπε ότι μπορεί να φτάσουμε κ τις 40 εβδ. Και μου λέει δεν έχεις προϋποθέσεις να σε βάλω με πρόκληση κ να καταλήξεις σε καισαρική.οποτε υπομονή!είχα ενθουσιαστεί κ ξενέρωσα.δεν πρόλαβα κ τον συζυγο κ κάνει τσάμπα ταξίδι.τουλάχιστον ο γιατρός μου δεν έκανε αυτό που θα έκαναν πολλοί άλλοι...προκληση κ ότι γίνει.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα γεννήσεις. Αποκλείεται να μη γεννήσεις :) Δες τον αντρούλη με την ευκαρία κ δεν ξέρεις ποτέ, εγώ είχα ροζ-καφέ 3-4 μερες πριν σπάσουν τα νερά, με είδε κ γιατρός δε φαινόταν κάτι κ γέννησα στα ξαφνικά!

Marakiinlove με το καλό το σπιτάκι κ το δωματιάκι του, ωραίες ετοιμασίες είναι αυτές κ γλυκιά η προσμονή!

8sLrp2.png

Θα γεννήσεις. Αποκλείεται να μη γεννήσεις :) Δες τον αντρούλη με την ευκαρία κ δεν ξέρεις ποτέ, εγώ είχα ροζ-καφέ 3-4 μερες πριν σπάσουν τα νερά, με είδε κ γιατρός δε φαινόταν κάτι κ γέννησα στα ξαφνικά!

Marakiinlove με το καλό το σπιτάκι κ το δωματιάκι του, ωραίες ετοιμασίες είναι αυτές κ γλυκιά η προσμονή!

Είχες συνέχεια ροζ καφέ η σταματούσαν κιόλας;μπορεί να το αποφασισει τώρα που ήρθε ο μπαμπάς της!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Είχες συνέχεια ροζ καφέ η σταματούσαν κιόλας;μπορεί να το αποφασισει τώρα που ήρθε ο μπαμπάς της!

Μάλλον ήθελες πολύ τον μπαμπά σας κοντά σου και φρόντισε κάπως για αυτό ο οργανισμός σου χιχι! Βρε μην βιάζεσαι, όταν πρέπει θα γεννήσεις! Ωραίος ο γιατρός, έτσι πρέπει! Θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη βιασύνη σου!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε??

Εγώ σήμερα θα πάω στο δεύτερο μάθημα της ευτοκίας, περί ανάσες και περίνεο.

Φωτεινούλα 38 εβδ. σήμερα! Καμιά εξέλιξις??

Η Μαργαριτούλα τι να κάνει με το μπεμπάκι?? Γράψε μας κανα νέο μωρομανούλα!

ουφ ζέστη, πολλή ζέστη! θα σκάσουμε! θα ψηθούμε! το σπίτι είναι σαν τα καμίνια της κολάσεως!!!!!! μένουμε στο κέντρο, γύρω γυρω μπετόν και σπίτια, από πουθενά δεν μπαίνει αέρας!

Φωτεινούλα θα γεννήσεις, μην ανησυχείς. μπορεί τα νερα να σπάσουν από στιγμή σε στιγμή. αν σας πω ότι και εγω ανησυχω μην συμβει αυτό και σε μένα;; χθες κατι ένιωσα έντονα να τρεχει. σκεφτηκα τί να είναι τωρα αυτό;; υγρα ή αμνιακα υγρα;; άγνωστο. καθε μερα που περναει είμαι χαρούμενη που δεν γέννησα!

Viiv εγω στην κόρη μου είχα αγοράσει όλα τα υλικά για τις μπομπονιερες με πολύ ωραια στολίδια από την Θεσ/νικη και τις συνέδεσα μόνη μου. ήταν πολύ όμορφες. είχαν το μανιταρόσπιτο της τινκερμπελ. στολισα κια τα κεράκια που μοιράζουν στην εκκλησία. αγόρασα και γλυκο του κουταλιού και το έβαλα σε πολύ όμορφα τυλιγμενα βαζακια και τα μοιρασα μαζί με τα προσκλητήρια και τις μπομπονιερες πριν από την μέρα της βαπτισης. στολισμό δεν έκανα στην εκκλησια, αν και εδω προσφέρεται μάλλον δωρεάν από ένα κατάστημα αν πάρεις όλα τα βαπτιστικά από εκεί. αν βάλεις βεβαια αληθινα λουλούδια θα πρεπει να απευθυνθεις στε ανθοπώλη, οπότε θα δωσεις εξτρα λεφτά. εμείς είχαμε κανει τραπεζι μετά την βάπτιση, απλά κόστισε πολλά, τα δώρα ήταν λιγοστα και ευτελούς αξίας, οπότε είχαμε χασούρα. χχιιχιχιχι.

τωρα που έχουμε μπει για τα καλά στην κρίση και βλεποντας ότι ο κόσμος διαθέτει με σύνεση τα χρηματά του (όπως εγω χιχιχχι) πιστευω ότι θα κάνω μπουφε στην εκκλησια για τους καλεσμένους, που έτσι κι αλλιώς δεν θα είναι πολλοί και μετά κάποια άτομα επιλεκτικά για τραπέζι. επειδή τα μωρά τα έχω τάξει στον Ταξιάρχη αλλά το μοναστηρι είναι ιδιαιτερα προσφιλές σε γάμους και βαπτίσια και υπάρχει μεγάλος συνωστιμός από τα μυστηρια (με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου μοναδική προσωπική στιγμή) σκέφτομαι να κάνουμε την βαπτιση σε μια μεγάλη εκκλησια που είναι αφιερωμένη στον Ταξιαρχη. εσείς που θα την κάνετε;;

ουφ ζέστη, πολλή ζέστη! θα σκάσουμε! θα ψηθούμε! το σπίτι είναι σαν τα καμίνια της κολάσεως!!!!!! μένουμε στο κέντρο, γύρω γυρω μπετόν και σπίτια, από πουθενά δεν μπαίνει αέρας!

Φωτεινούλα θα γεννήσεις, μην ανησυχείς. μπορεί τα νερα να σπάσουν από στιγμή σε στιγμή. αν σας πω ότι και εγω ανησυχω μην συμβει αυτό και σε μένα;; χθες κατι ένιωσα έντονα να τρεχει. σκεφτηκα τί να είναι τωρα αυτό;; υγρα ή αμνιακα υγρα;; άγνωστο. καθε μερα που περναει είμαι χαρούμενη που δεν γέννησα!

Viiv εγω στην κόρη μου είχα αγοράσει όλα τα υλικά για τις μπομπονιερες με πολύ ωραια στολίδια από την Θεσ/νικη και τις συνέδεσα μόνη μου. ήταν πολύ όμορφες. είχαν το μανιταρόσπιτο της τινκερμπελ. στολισα κια τα κεράκια που μοιράζουν στην εκκλησία. αγόρασα και γλυκο του κουταλιού και το έβαλα σε πολύ όμορφα τυλιγμενα βαζακια και τα μοιρασα μαζί με τα προσκλητήρια και τις μπομπονιερες πριν από την μέρα της βαπτισης. στολισμό δεν έκανα στην εκκλησια, αν και εδω προσφέρεται μάλλον δωρεάν από ένα κατάστημα αν πάρεις όλα τα βαπτιστικά από εκεί. αν βάλεις βεβαια αληθινα λουλούδια θα πρεπει να απευθυνθεις στε ανθοπώλη, οπότε θα δωσεις εξτρα λεφτά. εμείς είχαμε κανει τραπεζι μετά την βάπτιση, απλά κόστισε πολλά, τα δώρα ήταν λιγοστα και ευτελούς αξίας, οπότε είχαμε χασούρα. χχιιχιχιχι.

τωρα που έχουμε μπει για τα καλά στην κρίση και βλεποντας ότι ο κόσμος διαθέτει με σύνεση τα χρηματά του (όπως εγω χιχιχχι) πιστευω ότι θα κάνω μπουφε στην εκκλησια για τους καλεσμένους, που έτσι κι αλλιώς δεν θα είναι πολλοί και μετά κάποια άτομα επιλεκτικά για τραπέζι. επειδή τα μωρά τα έχω τάξει στον Ταξιάρχη αλλά το μοναστηρι είναι ιδιαιτερα προσφιλές σε γάμους και βαπτίσια και υπάρχει μεγάλος συνωστιμός από τα μυστηρια (με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου μοναδική προσωπική στιγμή) σκέφτομαι να κάνουμε την βαπτιση σε μια μεγάλη εκκλησια που είναι αφιερωμένη στον Ταξιαρχη. εσείς που θα την κάνετε;;

Ριτααα δεν παλεύεται η ζέστη!!έχετε τόση ζέστη στο νησί;εγώ μένω σε παραλία κ έχω δροσιά γι αυτό το νοσταλγώ!σου έχουν πει για πιθανότητες προωροτητας;θα κάνετε ενέσεις κορτιζόνης;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Ριτααα δεν παλεύεται η ζέστη!!έχετε τόση ζέστη στο νησί;εγώ μένω σε παραλία κ έχω δροσιά γι αυτό το νοσταλγώ!σου έχουν πει για πιθανότητες προωροτητας;θα κάνετε ενέσεις κορτιζόνης;

Τυχερούλα είσαι Φωτεινή! εδώ όντως σκάει ο τζίτζικας! εκεί που μενεις τωρα εχει καθόλου δροσιά;;

δεν μου εχουν πει τπτ οι γιατροί. στον ιδιωτη που πάω, εχω να τον επισκεφτώ από τις 6 Μαιου και στο νοσοκ με βλέπει ο γιατρός μου ένα 5λεπτο και φεύγει. είμαι σε πλήρη άγνοια. εχω πόνους παντού, εχω πρηστεί και δεν ξερω αν είμαι καλά ή όχι. θα κλεισω ραντεβου για το ντοπλερ και εκει θα δω πως είναι τα μικρά. να φανταστεις την Παρασκευή που πήγα, δεν μου είπε καν πόσο περίπου ζυγίζουν. αν δηλ εξελίσσονται φυσιολογικά. εσένα τί σου λεει ο γιατρός σου; να σου πω την αληθεια, εμενα σε όλα τα παιδιά μου μού έλεγαν πως ακόμη αργούνε να γεννηθούνε και τσουπ μού σπαγανε στο ξαφνικό τα νερά. οπότε δεν εχω και πολλή εμπιστοσύνη τους γιατρούς, τουλάχιστον του νοσοκ. νιώθεις πονάκια;

Τυχερούλα είσαι Φωτεινή! εδώ όντως σκάει ο τζίτζικας! εκεί που μενεις τωρα εχει καθόλου δροσιά;;

δεν μου εχουν πει τπτ οι γιατροί. στον ιδιωτη που πάω, εχω να τον επισκεφτώ από τις 6 Μαιου και στο νοσοκ με βλέπει ο γιατρός μου ένα 5λεπτο και φεύγει. είμαι σε πλήρη άγνοια. εχω πόνους παντού, εχω πρηστεί και δεν ξερω αν είμαι καλά ή όχι. θα κλεισω ραντεβου για το ντοπλερ και εκει θα δω πως είναι τα μικρά. να φανταστεις την Παρασκευή που πήγα, δεν μου είπε καν πόσο περίπου ζυγίζουν. αν δηλ εξελίσσονται φυσιολογικά. εσένα τί σου λεει ο γιατρός σου; να σου πω την αληθεια, εμενα σε όλα τα παιδιά μου μού έλεγαν πως ακόμη αργούνε να γεννηθούνε και τσουπ μού σπαγανε στο ξαφνικό τα νερά. οπότε δεν εχω και πολλή εμπιστοσύνη τους γιατρούς, τουλάχιστον του νοσοκ. νιώθεις πονάκια;

Τώρα με τον καύσωνα πεθάναμε!Άπειρη ζέστη και ειδικά το βράδυ! Αφού ήμουν συνέχεια κουρασμένη! Πήγα γιατρό σήμερα μου είπε ότι έχει κατέβει το κεφάλι αλλά δε μπορούμε να πούμε. Γενικά μου είπε φυσιολογικά στην 38 εβδ δύσκολο. Πονάκια έχω αλλά όπως λέει και ο γιατρός θέλουμε έντονους πόνους γέννας. Οπότε όταν θελήσει η μικρή θα βγει και αν δε βγει μέχρι την ΠΗΤ θα μπούμε με πρόκληση. Την Τρίτη θα πάω για NST. Περιμένουμε νέα από τα μπεμπάκια!Πότε είναι το ντόπλερ;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κορίτσια τι κάνετε; εγώ τώρα κατάφερα να μπω. Το μωρακι μου καλά ειναι., το θηλάζω αποκλειστικά, αλλά τώρα με τη ζέστη σκασαμε. Δεν υποφερεται.... Παιρνει βαρος ( είμαι τόσο υστερική που το ζυγιζω κάθε μέρα), αλλά τώρα με τις ζεστές νομιζω οτι δεν παιρνει τόσο πολύ όσο πριν...

Εσείς κορίτσια βλέπω οτι τα πάτε μια χαρά. Φωτεινουλα τώρα οπου να ναι έρχεται και η σειρα σου!!Ρίτα όλα καλά με τα δίδυμα, μην φοβάσαι τίποτα!!!

Marakiz, και zadige όλα καλά;

Viiv, τι κανουν τα διδυμακια; τα θηλαζεις ακόμα; δίνεις καθόλου πιπιλα η ακόμα σου λένε να την αποφυγεις;;

Μαργαριτούλα τι ωραία που τα πάτε καλά με το θηλασμό!

Εγώ είμαι στεναχωρημένη σήμερα, έκανα την καμπύλη ζαχάρου με γλυκόζη των 75 κ στη μια μέτρηση έχω θέμα.

Νηστεία : 78 με όρια 70-110

Σε 1 ώρα :188 με όρια 120-180

Σε 2 ώρες : 98 με όρια 70-130

Μου είπε ο γυναικολόγος μου να δω προληπτικά ενδοκρινολόγο.

Έχω σκάσει λίγο κι έχω τσαντιστεί κάπως περισσότερο γιατί γενικά προσέχω.

Τεσπά, πιστεύω πως θα ρυθμιστεί με ακόμα καλύτερη διατροφή, θα δω τι θα μου πει κι ο ενδοκρινολόγος που θα πάω από Δευτέρα. Πφφφ.

Εσείς τι μετρήσεις είχατε στις καμπύλες σας??

Διαφημίσεις

Ρίτα καλή ιδέα μα δε βλέπω να με αφήνουν να φτιάξω και μπομπονιέρες οι μάγκες...

Εκκλησία διαλέξαμε λόγω του διδυμοπατερα κ συμπαθητικού παπά.

Με τη ζέστη έχουμε κλειστεί μέσα χειρότερα από χειμώνα!

Φωτεινή πιπίλα έδωσα στους δυο μήνες, δεν μπερδεύτηκαν με τις θηλές κ μας έσωσε για συγκεκριμένες χρήσεις.

8sLrp2.png

Μαργαρίτουλα τέλεια είσαι! μπραβο τα καταφερες μια χαρά με τον θηλασμό!! σε καταλαβαινω πάντως ότι τωρα με τη ζεστη το μωρό κουραζεται και υποφέρει. αφου και εγω σκέφτομαι ότι τουλάχιστον είμαι τυχερή που ειναι μεσα στην κοιλιά γιατι αν ήταν εξω δεν ξέρω πώς θα την παλευαμε.

Marakiz και εμενα μου βρεθηκε προβλημα στην καμπύλη σακχάρου. εμενα μετά από δύο ώρες ήταν 153 ενω το φυσιολογικό είναι 140. εκει υπήρχε πρόβλημα. πηγα στην ενδοκρινολογο μου συνεστησε διατροφή (που δεν ακολουθω κατά γράμμα) απλά προσέχω και μου εδωσε το μηχανηματακι να μετριεμαι. προσπάθησα μια φορά να μετρηθω βγηκαν κάτι Ε3 και δεν ξαναπροσπάθησα. έκανα τις μηνιαιες εξετασεις και ήταν καλό το σακχαρο, οπότε δεν εκανα τπτ άλλο.

Ντοπλερ θα κανω μεσα στην εβδομ ακομη δεν πηρα να κλεισω ραντεβου. την άλλη βδομ θα είμαι 29 εβδομ και κάτι ψιλά. τότε δεν την κάνουν;; ανυπομονω να παω σ αυτον τον ιδιωτη γιατρο, γιατι με τον άλλο δεν βγαζω 'ακρη. τελοσπάντων μην σας πρήζω. Φωτεινούλα, πώς νιωθεις που ερχεται η σειρά σου;; δεν είναι φοβερό να ξέρεις πως ίσως την άλλη βδομ να κρατάς στην αγκαλιά σου την κορουλα σου; ο συζυγος θα φύγει ή θα μεινει μαζί σου μεχρι να γεννησεις;;

Viiv σε καταλαβαινω πως είναι δυσκολο με τα μωρα να φτιαξεις τις μπομπονιερες. εγω τις έφιαχνα όταν κοιμόταν η μικρή, αλλά φανταζομαι πως με τα δυο θα είναι πολύ πιο δύσκολο. σε ξυπνανε τα βράδια τα μικρά; άρχισαν τις κρεμούλες; τωρα θα έχουν πολλή πλάκα!

Ρίτα μου ανυπομονώ τόσο πολύ!!! Ο αντρούλης έφυγε. Αν δε γεννήσω μέχρι τις 3 Ιουλίου θα έρθει στις 4 αφού όπως και να έχει μέχρι τις 6 θα μπω. Αλλιώς περιμένει τηλέφωνο!

Τελικά το πρόλαβα το σεμινάριο του θηλασμού. Από θεωρία καλά πάμε, στην πράξη ελπίζω καλύτερα!!!

Κορίτσια προσοχή με το σάκχαρο με τη διατροφή! Ντόπλερ εγώ είχα κάνει στην 31 αν θυμαμαι καλά και στην 35 επαναληπτικό.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ρίτα τι διατροφή σου έδωσε? Το σάκχαρο νηστείας που μετράς δεν είναι δείγμα για πρόβλημα ζαχάρου, εγώ θα έλεγα να το κοιτάξεις λίγο παραπάνω. Η μέτρηση σου στη μια ώρα ποια ήτανε?

Εγώ σήμερα ηρέμησα κάπως γιατί χθες στεναχωρέθηκα αρκετά. Από Δευτέρα θα πάω σε ενδοκρινολόγο και θα ακολουθήσω τη διατροφή που θα μου δώσει. Τουλάχιστον δεν θα πάρω άλλα πολλά κιλά! :mrgreen:

Κι εμένα ντόμπλερ μου είπε ο εμβρυολόγος να κάνω στη 31η, θα πάρω τη Δευτέρα να κλείσω ραντεβού και με αυτόν.

Φωτεινούλα πήγες σήμερα στα Μελίσσια??? Ρε πήγα κι εγώ, δεν το ξερα να μιλούσαμε να συναντιόμασταν!!!!

Ρίτα τι διατροφή σου έδωσε? Το σάκχαρο νηστείας που μετράς δεν είναι δείγμα για πρόβλημα ζαχάρου, εγώ θα έλεγα να το κοιτάξεις λίγο παραπάνω. Η μέτρηση σου στη μια ώρα ποια ήτανε?

Εγώ σήμερα ηρέμησα κάπως γιατί χθες στεναχωρέθηκα αρκετά. Από Δευτέρα θα πάω σε ενδοκρινολόγο και θα ακολουθήσω τη διατροφή που θα μου δώσει. Τουλάχιστον δεν θα πάρω άλλα πολλά κιλά! :mrgreen:

Κι εμένα ντόμπλερ μου είπε ο εμβρυολόγος να κάνω στη 31η, θα πάρω τη Δευτέρα να κλείσω ραντεβού και με αυτόν.

Φωτεινούλα πήγες σήμερα στα Μελίσσια??? Ρε πήγα κι εγώ, δεν το ξερα να μιλούσαμε να συναντιόμασταν!!!!

έλα βρε κρίμα!πως σου φάνηκε; κατατοπιστικό είναι. με τόσο που έχω διαβάσει αν τα καταφέρω και θηλάσω μετά θα γίνω σύμβουλος θηλασμού.

κι εγώ με καμπύλες μέσα στα όρια με τη διατροφή που έκανα είμαι στα +11 οπότε λέω θα επανέλθω σύντομα!μην αγχώνεσαι!σκέψου ότι θα τρως θρεπτικά για το μπεμπέ!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Πάρα πολύ ωραίο ήτανε!! Αρκετά κατατοπιστικό και πολύ συμπαθητική μου φάνηκε και όμορφη η σύμβουλος γαλουχίας. Είναι πολύ πολύ ωραίο θέαμα θαρρώ τόσες κοιλίτσες μαζεμένες!

Πολλά από αυτά που ειπώθηκαν τα έχω διαβάσει ήδη. Κοίτα δεν λέω ότι θα είμαστε έτοιμες και δεν θα αντιμετωπίσουμε καμιά δυσκολία. Πιστεύω απλά πως όσο διαβάζεις και μαθαίνεις και γενικώς ενημερώνεσαι με κάθε τρόπο, τόσο πιο προετοιμασμένος είσαι γιατί τα εμπεδώνεις και περισσότερο.

Πάρα πολύ ωραίο ήτανε!! Αρκετά κατατοπιστικό και πολύ συμπαθητική μου φάνηκε και όμορφη η σύμβουλος γαλουχίας. Είναι πολύ πολύ ωραίο θέαμα θαρρώ τόσες κοιλίτσες μαζεμένες!

Πολλά από αυτά που ειπώθηκαν τα έχω διαβάσει ήδη. Κοίτα δεν λέω ότι θα είμαστε έτοιμες και δεν θα αντιμετωπίσουμε καμιά δυσκολία. Πιστεύω απλά πως όσο διαβάζεις και μαθαίνεις και γενικώς ενημερώνεσαι με κάθε τρόπο, τόσο πιο προετοιμασμένος είσαι γιατί τα εμπεδώνεις και περισσότερο.

Για μένα το πιο σημαντικό ειναι να δούμε ότι είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο κ να ξεπεράσουμε μύθους όπως δεν έχω γάλα δεν έχω θηλη κλπ.και μετά για όσο μπορεί η καθεμια. Γλυκούλα ήταν κ Παιδιατρος.στη Νάξο κανένας Παιδιατρος δεν ειναι συμβ.θηλασμου δυστυχώς.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ωραίες οι κοιλίτσες αλλά μια πολυθρονιτσα δε με χάλαγε...πιαστηκα άπειρα σημερα

Αααααχαχα! κι εγώ! Δεν βολευόμουν με τίποτα!!!!! Τα κορίτσια που καθόντουσαν στις άκρες και στήριζαν τουλάχιστον τις μέσες τους θα ήταν πολύ καλύτερα!!

Εγώ είμαι πεισμένη ότι είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο απλά δεν ξε΄ρω αν θα έρθει εύκολα ή δύσκολα, παίζουν πολύ παράγοντες ρόλο. Ωστόσο είμαι αποφασισμένη πως θα θηλάσω όπως και να έχει. Μια χαρά θα τα καταφέρουμε Φωτεινούλα, γιατί το θέλουμε πάρα πολύ κι αυτό είναι από μόνο του αρκετό.

Πρέπει επίσης ο παιδίατρος που θα βρούμε να παρακολουθεί το μπεμπέ να είναι υπέρ του θηλασμού. Κι ας μην είναι σύμβουλος γαλουχίας. Έχεις βρει ποιον παιδίατρο θα έχεις? Αλήθεια υπάρχουν αρκετές επιλογές στη Νάξο?

Αααααχαχα! κι εγώ! Δεν βολευόμουν με τίποτα!!!!! Τα κορίτσια που καθόντουσαν στις άκρες και στήριζαν τουλάχιστον τις μέσες τους θα ήταν πολύ καλύτερα!!

Εγώ είμαι πεισμένη ότι είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο απλά δεν ξε΄ρω αν θα έρθει εύκολα ή δύσκολα, παίζουν πολύ παράγοντες ρόλο. Ωστόσο είμαι αποφασισμένη πως θα θηλάσω όπως και να έχει. Μια χαρά θα τα καταφέρουμε Φωτεινούλα, γιατί το θέλουμε πάρα πολύ κι αυτό είναι από μόνο του αρκετό.

Πρέπει επίσης ο παιδίατρος που θα βρούμε να παρακολουθεί το μπεμπέ να είναι υπέρ του θηλασμού. Κι ας μην είναι σύμβουλος γαλουχίας. Έχεις βρει ποιον παιδίατρο θα έχεις? Αλήθεια υπάρχουν αρκετές επιλογές στη Νάξο?

Κι εγώ έπιασα τοίχο αυτή τη φορά αλλά που να βολευτω! Θα αρχίσω πηγαίνοντας σε αυτόν που πήγαινα κι εγώ κ πανε κ οι φίλες μου τα μικρά τους κ βλέπουμε! Τουλάχιστον έχει εμπειρία και για το φαγητό βλέπουμε!έχω φίλη που πάει σ αυτόν κ θήλασε κ τα 2 πάνω απο χρόνο έχω κ φίλη που στο μήνα έδωσε ξένο!οποτε μάλλον ειναι θέμα θέλησης της μαμάς!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...