Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημέρα!τι κάνετε;τελικά όντως καρδιοτοκογραφο έκανα.ολα καλά δε γεννάω ακόμα!τώρα ξανά την τρίτη ραντεβού!εσάς τι κάνουν τα μπεμπακια σας;

Λύθηκε λοιπόν το κουίζ!! :lol: Άντε όλα καλά, ωραία, υπομονή και λίγες μέρες μείνανε να το πάρεις αγκαλίτσα!

Κι εμείς καλά, πήγαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο γυναικολόγο, όλα καλά με τον μπεμπάκος μας, έγινε κοτζάμ 875 γρ.παίδαρος! :mrgreen: τώρα θα έχει πάρει κι άλλο!

Σκέφτομαι να ξεκινήσω μαθήματα ανώδυνου τοκετού κ.α. στην ευτοκία, θα δούμε αν θα προλάβουμε με τις ώρες γιατί ο σύζυγος έχεις ακατάστατα ωράρια και είναι μακριά για να πάω μόνη μου.

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nαι λύθηκε αυτό το φοβερό μυστήριο!

Σήμερα πήγα στα μαθήματα προετοιμασίας που σας έλεγα! Πολύ καλή η μαία που μιλάει τα παρουσιάζει όλα τόσο φυσικά! Για δωρεάν είναι σούπερ! Θα πάω και αύριο στη συνέχεια.

Η Ευτοκία είναι στη Νέα Σμύρνη; Τα είχα δει και εγώ αλλά είναι μακριά δυστυχώς και από μένα.

Μια χαρά μεγαλώνει ο μπεμπούλης; Πωωω παίρνουν πολύ βάρος τους τελευταίους μήνες τώρα που το σκέφτομαι. Φοβερά πλασματάκια!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Αχ, φοβερά δεν λες τίποτα!

Λοιπόν πήγα τελικά στην ευτοκία, πάααααρα πολύ ενδιαφέρον ήταν το πρώτο μάθημα! Κράτησε 3 ώρες κι αφορούσε έναρξη/στάδια τοκετού. Πολύ επικοινωνιακή και επεξηγηματική η μαία, πολύ το ευχαριστήθηκα. Στο τέλος μια γυμνάστρια μας έδειξε ασκήσεις και κάποιες αναπνοές.

Το επόμενο μάθημα αφορά αναπνοές και περίνεο. Το κόστος είναι 20 ευρώ μαζί με το σύντροφό σου. Αν δεν μπορεί ο σύντροφος μπορείς να πας με μια φίλη/αδερφή σου κλπ. Δεν είναι και φτηνό αλλά ούτε και τόσο ακριβό, το βλέπω σαν έξοδα εξόδου, λες και πήγα για ποτό με τον άντρα μου.

Ελπίζω να τα καταφέρει ο άντρας μου να σχολάει εγκαίρως!!!

Mπράβο Marakiz! Καλή αρχή!

http://www.mitrikosthilasmos.com/2016/06/seminario-thilasmou.html

25/6 έχει σεμινάριο θηλασμού...θα προλάβω να το παρακολουθήσω;

Χαχα, το πολύ πολύ με το που το παρακολουθήσεις, έτοιμη και βουρ για το μαιευτήριο!! :mrgreen:

Διαφημίσεις

fot...δυο εβδομάδες τις έχεις σίγουρα..καρκινάκι μια χαρά...στον καρδιοτοκογράφο είχες συσπάσεις; έστω των 20? πάντως εγώ μέχρι το 60-70 τις είχα πολύ ανεκτές...στο 80 εκεί ζήτησα επισκληρίδιο...δεν έφτασα νομίζω ποτέ στο 100...πάντως οι αναπνοές που μας είπε η άλλη τις δουλεύω στην τουαλέττα και ειδικά στα κακά και έχουν αποτέλεσμα...καμία δυσκολία πια...

bA9gp3.png

fot...δυο εβδομάδες τις έχεις σίγουρα..καρκινάκι μια χαρά...στον καρδιοτοκογράφο είχες συσπάσεις; έστω των 20? πάντως εγώ μέχρι το 60-70 τις είχα πολύ ανεκτές...στο 80 εκεί ζήτησα επισκληρίδιο...δεν έφτασα νομίζω ποτέ στο 100...πάντως οι αναπνοές που μας είπε η άλλη τις δουλεύω στην τουαλέττα και ειδικά στα κακά και έχουν αποτέλεσμα...καμία δυσκολία πια...

Χαχα κι εγώ τις κάνω στην τουαλέτα! Δεν μου είπε κάτι πρέπει να είχα λίγες μικρές απ ότι είδα στο χαρτί γιατί εκεί που πήγαινε ισια το γράφημα ανέβαινε. Την τρίτη θα ξανακάνω και θα ρωτήσω που θα είναι 37 κ 6 αισίως. Τι να κάνω;υπομονή! Στην αρχή δεν την πάλευα αλλά τώρα εχω περάσει σε μια "ζεν" φάση κ λέω ας βγει οποτε θέλει να ειναι ετοιμη και να ειναι πιο φυσικά όσο γίνεται τα πράγματα.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Σούπερ Φωτεινή! Άντε τρέχα από σεμινάριο σε σεμινάριο τώρα που είσαι Αθήνα, να προετοιμάζεσαι κ να ξεσκάς από το σπίτι. Άπλετο χρόνο μόνη σου θα εχεις ξανά όταν πιάσει εφηβεία...:P

Ρίτα Σ. όλα καλά;

8sLrp2.png

Σούπερ Φωτεινή! Άντε τρέχα από σεμινάριο σε σεμινάριο τώρα που είσαι Αθήνα, να προετοιμάζεσαι κ να ξεσκάς από το σπίτι. Άπλετο χρόνο μόνη σου θα εχεις ξανά όταν πιάσει εφηβεία...:P

Ρίτα Σ. όλα καλά;

Όντως χάθηκε το κορίτσι! Μήπως το έριξε στο διάβασμα με τα πιτσιρίκια; Ναι ναι φουλ σεμινάρια! Σήμερα μας έδειξε αναπνοές, κάποια πράγματα για θηλασμό και αλλαγή πάνας. Viiv τι κάνουν τα μωράκια σου; Θηλάζεις σταθερά; Θα πάτε στη θάλασσα το καλοκαίρι;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Καλά λες, ήταν οι εξετάσεις τωρα.

Μπραβο να μάθεις τα απαραίτητα, εγώ δεν εκανα το σεμιναριο λοχείας κι έπρεπε να με έβλεπες να προσπαθώ να αλλάξω το μωρό πρώτο βράδυ στο σπίτι.... Καλυτερα θα έλυνα εξίσωση χαχα

Θηλαζουμε φουλ κ αποκλειστικά, ευλογία ειναι ο θηλασμός πλέον και για μενα, τους έχω δίπλα μου στο κρεβάτι κ ούτε καν ξυπνάω το βράδυ, μες τον ύπνο ταΐζω 3-4 φορές τον καθένα:):)

Όχι, υπερβάλω, 2-3 καθένας

8sLrp2.png

Καλά λες, ήταν οι εξετάσεις τωρα.

Μπραβο να μάθεις τα απαραίτητα, εγώ δεν εκανα το σεμιναριο λοχείας κι έπρεπε να με έβλεπες να προσπαθώ να αλλάξω το μωρό πρώτο βράδυ στο σπίτι.... Καλυτερα θα έλυνα εξίσωση χαχα

Θηλαζουμε φουλ κ αποκλειστικά, ευλογία ειναι ο θηλασμός πλέον και για μενα, τους έχω δίπλα μου στο κρεβάτι κ ούτε καν ξυπνάω το βράδυ, μες τον ύπνο ταΐζω 3-4 φορές τον καθένα:):)

Όχι, υπερβάλω, 2-3 καθένας

Ενώ εγώ που το παρακολούθησα νομίζεις ότι έμαθα; Μας είπε η μαία εκεί μόλις συνέλθουμε από τον τοκετό να πηγαίνουμε μαζί με τη μαία που το πλένει ( για τα ιδιωτικά μαιευτήρια που τα πλένουν αυτές) και να παρακολουθούμε!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλησπέρα κοριτσια! τι μου κάνετε;; πώς είστε; Φωτεινούλα στην τελική ευθεία πια είσαι;; αντε με το καλό! Μαρακιζ ο μπεμπης φουσκώνει έτσι;; φτου φτου μην τον ματιασουμε. Ζadige ο δικός σου; Maraki in love ο δικός σου πρίγκηπας; Viiv σε θαυμαζω που μπορεις και τα θηλάζεις τα μωρα. εξαιρετικος ο θηλασμός από όλες τις απόψεις. μακαρι να τα καταφερουμε όλες μας. εγω ειδικα που δεν θηλασα τα άλλα μου παιδια, φοβαμαι μηπως δεν προσπαθησω αρκετα και χρησιμοποιησω υποκαταστατο.

αυτες τις μερες είχα πολύ εντονους πόνους στην κοιλια και την πλάτη και συνεχεια πετρωνε η κοιλια μου. σημερα πηγα στο νοσοκ, με εξετασε ο γιατρος μου και ευτυχως μου ειπε πως τα μικρα ειναι καλά, αλλα θα πρεπει να ξεκουραζομαι. μου αυξησε και τα μαγνησια. εγω πάντως δεν ειμαι καθολου καλά. δυσκολο και να ξεκουραστω. ελπίζω να μην συμβει κανενα απροοπτο. με εχουν πεθανει και στις κλωτσιες.

εσεις πώς πάτε;; ζέστη σημερα ουφ θα σκάσουμε! κανενα μπανακι κάνατε;;

Viiv πότε με το καλό η βάπτιση;; θα εχουν μεγαλώσει πού τα μικρα σου!

Vivaki μια χαρά σε βρίσκω με τις διδυμάρες σου! Μπράβο σου που τα καταφέρνεις με το θηλασμό τόσο καλά μιας και έχεις διπλό έργο!

Ριτάκι τι κάνεις? Όντως έχεις χαθεί! Αν το βάλεις στόχο θα θηλάσεις, στόχο θέλει και θέληση! Να προσπαθείς να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς, δεν είναι καλό από τώρα οι πολλές συσπάσεις! Εμείς μια χαρά είμαστε και φουσκώνουμε και κλωτσιόμαστε και πολύ το ευχαριστιόμαστε! :lol::lol:

Ο γυναικολόγος μου με βρίσκει μια χαρά σε όλα μου και μου λέει να αρχίσω να περπατάω και λίγο, δεν έχει λέει θέμα ο τράχηλος στα 31mm με 2-3 φορές την εβδομάδα αργό περπάτημα περί 20'. Και μπανάκια σε καθαρές θάλασσες να κάνω και διακοπές να πάω, πολύ χαλαρός είναι. Από την άλλη ο εμβρυολόγος κάθε φορά που με βλέπει μου λέει να μην ξεψαρώσω που πηγαίνω καλά. Έχω την τύχη να έχω δυο γιατρούς, έναν χαλαρουίτα κι έναν πολύυυυυυ σχολαστικό. Άιντε βρες άκρη! :mrgreen:

Μάλλον θα το παίξω better safe than sorry αλλά θα ρωτήσω και τον εμβρυολόγο που θα τον δω την άλλη εβδομάδα περί περπατήματος και μπάνιου.

Πολύ ζέστη κορίτσια όντως, τι ναι αυτό το πράγμα! Και το Σκ θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα, 40αρια Plus θα πέσουν. Έχει να πέσει πολύ σπίτι και κλιματισμός!

Είμαι στη φάση που κάνω έρευνα αγοράς για τον παίδαρο, αν και γενικά είμαι πολύ τυχερή γιατί ήξερα πως έχω κόσμο που θέλει να μου δώσει πράγματα, όμως τελικά σκάνε πράγματα από παντού, ο μπέμπης έχει ήδη μεγάλη προίκα κι είμαι πολύ ευγνώμων!!

Ακούς Φωτεινούλα? μεγάλη προίκα ο υιός, χιχιχιχι!

Διαφημίσεις

Καλά έχουμε να διαλέξουμε γαμπρούς!!!!

Πως πατε με τη ζέστη;δεν παλεύεται βρε κορίτσια!Ρίτα όντως στην τελικη ευθεία!!!απο χθες έχω μια αίσθηση ότι θα γεννησω όπου να ναι.εχω κάτι πονακια που κ που αλλά ακανόνιστα οποτε μάλλον προετοιμάζεται το σύστημα.

Άντε Μαράκι σούπερ ο τραχηλος!θα κανεις και τα μπανακια σου!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλημέρα κορίτσια όμορφα!!!!!! Βλέπω από τα νεάκια σας ότι όλες τα πάτε πολύ καλά!!!! Πολύ χαίρομαι! Εγω έχω χαθεί λιγάκι καθώς ετοιμάζω το καινούριο μας σπιτάκι και έχω αρκετο τρέξιμο!!!! Έτοιμο και το δωματιάκι του μικρού από βάψιμο και καθάρισμα!!!! Τωρα θα αρχίσω να βάζω μέσα τα πραγματακια του έτσι πακεταρισμένα που είναι αλλά τον Αύγουστο θα το στήσω!! (αν κρατηθω ως τότε!!! χχιχιχιχχιχιι) Και εγω αυτές τις μέρες του καύσωνα είμαι Θεσσαλονίκη για κατι τελευταία που πακετάρω αλλά από Δευτέρα πάλι Έδεσσα και 1/07 μετακομίζουμεεεεε!!!!!!!!

Ετοιμάζομαι σιγα σιγα να κάνω και την καμπύλη!! Μια γνωστή μου την έκανε πριν 1 εβδομάδα και αντι για την γλυκόζη της πρότεινε και ο γυναικολόγος της να πιει το lucozade το οποιο έχει σκέτη ζάχαρη!!!!! Ο μικροβιολόγος της της είπε ότι πολλες το επιλέγουν και ειναι το ιδιο πράγμα!!!! Οπότε μάλλον κατι τετοιο θα κάνω και εγω!!!!

Φωτεινούλα και εμεις να ξέρεις μεγάλη προικα έχουμε για το γιο!!!! χαχαχχαχαχα!!!

Άλλες 16 εβδομάδες μου μένουν κορίτσια αλλά ανυπομονώ τοοοοοοοσο πολύυυυυυ!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Viiv σε θαυμαζω που μπορεις και τα θηλάζεις τα μωρα. εξαιρετικος ο θηλασμός από όλες τις απόψεις. μακαρι να τα καταφερουμε όλες μας. εγω ειδικα που δεν θηλασα τα άλλα μου παιδια, φοβαμαι μηπως δεν προσπαθησω αρκετα και χρησιμοποιησω υποκαταστατο.

Ριτάκι ο θηλασμός είναι εξαιρετικός για παιδί κ μάνα κ μεγάλη ευκολία μόλις στρώσει, όμως χρειάζεται για να εγκατασταθεί 30-60 ημερες με το παιδί μερα νυχτα κολλημένο στο στηθος. Με δυο βρέφη δύσκολα να καταφέρεις να κοιμηθείς πάνω από μια ώρα τη νύχτα - δική μου εμπειρία, οπότε την κατάσταση ζόμπι αργά ή γρήγορα θα την κατακτήσεις.... Εννοείται δεν ασχολείσαι με καθαριότητες, μαγειρέματα, κλπ νοικοκυριό. Και είναι εφικτό αν και προφανώς δύσκολο. Τώρα Ρίτα, αν εχεις κι άλλα παιδιά, και δεν μπορεις ή δεν θέλεις να τα σουτάρεις τελείως σε κάποιον άλλον όπως τις δουλειες, τότε ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει τρελά!

Εγώ θα σου δώσω τις ευχές μου ολόψυχα για καλή επιτυχία, αν θες ευχαρίστως να μοιραστώ την εμπειρία μου ωστε να βοηθηθείς. Κατά τ άλλα και λίγο να προσπαθήσεις, μεγάλη θα είναι η προσπάθειά σου, βάλε τις ενοχές στα σκουπίδια, αρκετά βασανιζόμαστε οι γυναίκες για χίλια δυο πράγματα. Το καλύτερο εφικτό κάνουμε κάθε φορά οι μάνες για τα παιδιά μας. Και ευτυχώς που υπάρχει το υποκατάστατο για να τα ταίσουμε αν χρειαστεί, εκτός αν έχεις καμιά τροφό στη γειτονιά σου...:roll:

Ξεκουράσου, δεν θες προωρότητα, θα εχεις μεγαλύτερα προβλήματα για όλους!

Εμείς βαφτίζουμε επτά μηνών αρχές Σεπτεμβρη, άσε έχω αργήσει αμφιβάλλω αν θα έχω μπομπονιέρες :oops:

8sLrp2.png

Το μόνο που έχω κανει ειναι ότι έχω κλείσει την εκκλησία.... Δεν ξέρω, στολίζουν εκκλησία στα βαφτίσια απαραιτήτως; Γιατί σκεφτόμουν να τη βγάλω σπαρτιάτικα για να πάμε όλοι σε ταβερνα μετά. Εχεις στο νου σου μαρακιζ τι χρειαζεται μια τυπική βάπτιση;

8sLrp2.png

Το μόνο που έχω κανει ειναι ότι έχω κλείσει την εκκλησία.... Δεν ξέρω, στολίζουν εκκλησία στα βαφτίσια απαραιτήτως; Γιατί σκεφτόμουν να τη βγάλω σπαρτιάτικα για να πάμε όλοι σε ταβερνα μετά. Εχεις στο νου σου μαρακιζ τι χρειαζεται μια τυπική βάπτιση;

Πήγα πρόσφατα σε βάφτιση από διδυμάκια!Πολύ πλάκα! Δυστυχώς είχε πολλή φασαρία από τους καλεσμένους και δεν απολαύσαμε τη διαδικασία. Από διακόσμηση εγώ είμαι του απλού... Αν έχεις κάποιο θέμα μπορείς να βρεις σχετικά διακοσμητικά οικονομικά. Αλλιώς βάζεις δυο μικρά μπουκετάκια στην κολυμπήθρα και ξεμπερδεύεις. Μπομπονιέρα θα σου πρότεινα κάτι απλό γιατί ο άλλος που παίρνει ένα άκυρο διακοσμητικό ή παιχνίδι θέλει να το πετάξει! Θα τις μοιράσεις στην εκκλησία; Μπορείς να φτιάξεις ένα ωραίο τραπέζι με τις μπομπονιέρες και γλυκά αν έχεις και να τα μοιράζετε. Το προηγούμενο ΣΚ που είχα βγει για περπάτημα είχε η εκκλησία βάφτιση και είχαν παγωτατζή...ωραίο αλλά δε ξέρω πόσο κοστίζει.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Δεν υπάρχει τίποτα απαραιτήτως, ότι θες κάνεις κι αναλόγως το μπάτζετ σου.. ;) Θα σου πω ότι θυμάμαι από νονά πριν 2 χρόνια. Τότε είχα αναλάβει εγώ τον στολισμό με δικιά μου πρωτοβουλία, δεν υπάρχει ακριβώς πρωτόκολλο για το ποιος πρέπει να πληρώνει τον στολισμό. Είχα φτιάξει κάτι λιτό και όμορφο, με ψάξιμο μου κόστισε νομίζω 200 ευρώ?

Καταρχάς όσο λιτή κι απέριττη και να είναι η βάφτιση που θα κάνεις, χρειάζεσαι φωτογράφο (και κατά δεύτερον βιντεογράφο) κι αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις ΑΜΕΣΑ, αφού αρχές Σεπτέμβρη είναι πολύ περίεργη ημερομηνία και μπορεί να δυσκολευτείς να βρεις. Κόψε από αλλού, είναι κρίμα να μην έχεις ωραίες φώτος από την βάφτιση των αγγέλων σου!

Βρες την ταβέρνα που θα τους πας μετά. Όσο λίγοι και να είναι, να μην πάρεις 2-3 προσφορές από ταβέρνες (σχετικά) κοντά στην εκκλησία? Οπότε να ξέρεις πόσο θα σου κοστίσει και αν θα το κάνεις τελικά να το κλείσεις. Αν δεν κάνεις τραπέζι μπορείς να κεράσεις ένα ωραίο γλυκό εναλλακτικά έξω από την εκκλησία και να φάτε μόνο με τους νονούς και τους γονείς σας, είτε έξω είτε σε κάποιο σπίτι. (λιγότερος μπελάς το έξω)

Μετά βρες ένα μαγαζί από όπου θα πάρεις και προσκλητήρια και μπόμπος. Ούτε αυτό μην το καθυστερήσεις γιατί Αύγουστο υπολειτουργούν τα περισσότερα, ΑΝ δεν είναι κλειστά κι αυτά θέλουν ένα μήνα για να παραδοθούν. Αν είσαι Αθήνα πες μου να σου προτείνω οικονομικές λύσεις, τις έχω πρόσφατες από το γάμο μου.

Συνηθίζεται να προσφέρεται γλυκό μαζί με μπόμπος. Αν υπάρχει περιορισμένο μπάτζετ, εγώ θα προτιμούσα να τα δώσω στον φωτογράφο.

Να πάρεις ρουχαλάκια όμορφα για τα μωρά που θα φοράνε ΠΡΙΝ βαφτιστούν, μπορείς να προτείνεις να είναι το δώρο του αν υπάρχει κάποιος κοντινός που σε ρωτάει τι να του πάρει για τη βάφτιση.

Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει νονός/νονά. Κουτί βάφτισης, ρούχα, σταυρός, βαφτιστικά, λαμπάδα.

Από δικαιολογητικά νομίζω πως χρειάζεται μόνο ένα αντίγραφο της ληξιαρχικής πράξης γέννησης, αλλά ρώτα και την εκκλησία να σου πει σίγουρα.

Α, από εσάς ένα δωράκι για το νονό/νονά για το καλό.

Μπράβο βρε κορίτσια, ευχαριστώ πολύ, ήσασταν απολύτως στοχευμένες, ωχ είμαι στο παρά πέντε, τωρα ξύπνησα!!! Μπομπονιέρες θα πάρω από το σύλλογο γονέων παιδιών με σύνδρομο down, κάνουν εξαιρετική δουλειά κ οι τιμες πολύ καλές, αν προλάβουν, ένα μήνα θέλω να τους πάρω τηλ αλλά πού μυαλοοοοοοο

8sLrp2.png

Α μια χαρά, ωραία ιδέα για τις μπομπονιέρες!! Ρώτα μήπως φτιάχνουν και προσκλητήρια, στο χαμόγελο του παιδιού πχ φτιάχνουν. Ρώτα όμως όπου να 'ναι μην περάσει ακόμα ένας μήνας! :-P:-P

Ναι, ξέρω ότι φτιάχνουν, εκεί τα έφτιαξα στο γάμο μου κ πολύ μου άρεσαν! Δεν ήξερα ότι φτιάχνουν κ στο χαμόγελο, ενδιαφέρον γιατί λίγο τα θεωρώ πεταμένα λεφτά αυτά, τουλάχιστον να πιάσουν τόπο!!

:P ναι, πριν μπει ο Αύγουστος :P

8sLrp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...