Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Tώρα σε σκεφτόμουν!Βγήκαν τα αποτελέσματα της τρίτης καμπύλης 83-155-139 μέσα στα όρια αλλά αυξημένα από τις 2 προηγούμενες! Θα πάρω πιο μετά το γιατρό να με διαφωτίσει!

Για τα υπόλοιπα σου στέλνω πμ!

Φωτεινούλα τι σου είπε ο γιατρός?

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φωτεινούλα τι σου είπε ο γιατρός?

Το 139 του φάνηκε υψηλό κατά τα άλλα όλα καλά οπότε μου είπε προσοχή με τη διατροφή. λέω τι τρώω η καημένη άντε κανένα φρούτο παραπάνω. μου λέει κόψε και τα φρούτα τώρα στο τέλος! καλά φρούτα δε μπορώ να μη φάω θα κάνω τη διατροφή που έκανα πριν την προηγούμενη καμπύλη που ήταν άψογη. Τη Δευτέρα έχω και ραντεβού να με δει. Ανυπομονώ να γεννήσω. Σήμερα στην επιστροφή απ την καμπύλη ήμασταν 1μιση ώρα μποτιλιαρισμένοι μεσα στη ζέστη και με κούρασε πάρα πολύ.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Το 139 του φάνηκε υψηλό κατά τα άλλα όλα καλά οπότε μου είπε προσοχή με τη διατροφή. λέω τι τρώω η καημένη άντε κανένα φρούτο παραπάνω. μου λέει κόψε και τα φρούτα τώρα στο τέλος! καλά φρούτα δε μπορώ να μη φάω θα κάνω τη διατροφή που έκανα πριν την προηγούμενη καμπύλη που ήταν άψογη. Τη Δευτέρα έχω και ραντεβού να με δει. Ανυπομονώ να γεννήσω. Σήμερα στην επιστροφή απ την καμπύλη ήμασταν 1μιση ώρα μποτιλιαρισμένοι μεσα στη ζέστη και με κούρασε πάρα πολύ.

Λογικό, κάνει πολύ ζέστη αυτές τις μέρες!! Κι εγώ όταν σχολάω το αμάξι είναι καμίνι! Υπομονή, δεν αργείς και πολύ! :)

Λογικό, κάνει πολύ ζέστη αυτές τις μέρες!! Κι εγώ όταν σχολάω το αμάξι είναι καμίνι! Υπομονή, δεν αργείς και πολύ! :)

η αλήθεια είναι ότι είχα ξεχάσει αυτή την κίνηση της Αθήνας!Αφού έλεγα "που πάνε όλοι αυτοί;"χαχαχα! Εσύ μέχρι πότε θα δουλεύεις;

3CnWp2.png

S28jp3.png

η αλήθεια είναι ότι είχα ξεχάσει αυτή την κίνηση της Αθήνας!Αφού έλεγα "που πάνε όλοι αυτοί;"χαχαχα! Εσύ μέχρι πότε θα δουλεύεις;

Θα δουλεύω σίγουρα μέχρι μέσα Ιούλη και θα προσπαθήσω σε συνεννόηση με το αφεντικό να το τραβήξω και λίγο παραπάνω ώστε να καθίσω αργότερα παραπάνω με το μωρό! Είναι δουλειά γραφείου και πολύ κοντά στο σπίτι μου οπότε πρακτικά μάλλον γίνεται. Για να δούμε!!

Διαφημίσεις

Θα δουλεύω σίγουρα μέχρι μέσα Ιούλη και θα προσπαθήσω σε συνεννόηση με το αφεντικό να το τραβήξω και λίγο παραπάνω ώστε να καθίσω αργότερα παραπάνω με το μωρό! Είναι δουλειά γραφείου και πολύ κοντά στο σπίτι μου οπότε πρακτικά μάλλον γίνεται. Για να δούμε!!

Αν είναι κοντά θα είναι καλά απλά θα είναι δύσκολο προς το τέλος με την κοιλιά να συνεχίζεις!πότε έχεις πητ;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Tώρα σε σκεφτόμουν!Βγήκαν τα αποτελέσματα της τρίτης καμπύλης 83-155-139 μέσα στα όρια αλλά αυξημένα από τις 2 προηγούμενες! Θα πάρω πιο μετά το γιατρό να με διαφωτίσει!

Για τα υπόλοιπα σου στέλνω πμ!

Εγω τετοια καμπυλη ειχα στην 14

bA9gp3.png

Προς ενημέρωση και αφορμή για περαιτέρω διάβασμα και ψάξιμο θα ήθελα να αναφέρω κάτι που άκουσα στο πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο που είχα την χαρά να παρακολουθήσω μαζί με την φωτεινή για τον φιλικό τοκετό.

Ο πλακούντας πρέπει λέει να κόβεται όταν σταματήσει να πάλλεται καθώς εκείνη την ώρα στέλνει στο παιδί τα εφόδια που χρειάζονται σε σίδηρο για να την βγάλει καλά με τον θηλασμό και να αποφύγει την αναιμία. Εάν κοπεί πολύ σύντομα μπορεί να υπάρχει πρόβλημα αναιμίας στο παιδί, αν κοπεί πολύ αργά μπορεί το δείγμα σε περίπτωση που έχετε πει για βλαστοκύτταρα να μην επαρκεί.

το δεύτερο είναι ότι ο τοκετός κρατάει...η λανθάνουσα φάση (δηλαδή μέχρι διαστολή 5) μπορεί σε μια πρωτότοκο να φτάσει και τις 12 ώρες...άρα το να σου λένε ότι αργείς και το παιδί δεν κατεβαίνει στο 6ώρο και ότι πας για καισαρική μάλλον δεν στέκει σαν δικαιολογία...

Γενικά πολλά και ωραία ακούσαμε για το πως λειτουργεί η φύση.

bA9gp3.png

Καλημέρα!τι κάνετε; 36 εβδομάδες σήμερα!πλέον μετραμε αντίστροφα. Με το γιατρό όλα καλά πλέον έχω το ελεύθερο για περπάτημα! Του είπα ότι θέλω να θηλασω με το που βγει κ μου είπε εννοείται! Στην πράξη βλέπουμε!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, συγχαρητήρια Φωτεινή, μπήκες στον ένατο, εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θες κ με ένα υγιές μπεμπάκι στην αγκαλιά σου!

Eυχαριστώ! Τι κάνουν τα διδυμάκια;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ευχαριστώ!

Βαρέθηκα έγκυος!Θέλω να γεννήσω!

Χαχα υπομονή, ούτε ένας μήνας δεν έμεινε!!

Εγώ νομίζω πως θα μου λείψουν οι κλωτσίτσες! :rolleyes::lol:

Διαφημίσεις

Τα διδυμάκια μεγαλώνουν κ μας τρελαίνουν, και σιγά σιγά γίνεται πιο εύκολη η διαχείριση τους...

Εμενα ακόμα κ τωρα μου λείπει η κοιλιά - κ δεν εννοώ οτι έχω φτιάξει μέση δαχτυλίδι :rolleyes:

8sLrp2.png

Τα διδυμάκια μεγαλώνουν κ μας τρελαίνουν, και σιγά σιγά γίνεται πιο εύκολη η διαχείριση τους...

Εμενα ακόμα κ τωρα μου λείπει η κοιλιά - κ δεν εννοώ οτι έχω φτιάξει μέση δαχτυλίδι :rolleyes:

:lol::lol::lol:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Φωτεινούλα σε λίγο καιρό θα έχεις την μπεμπούλα σου αγκαλίτσα!!!!

Κορίτσια εγω πέρασα διάφορα αυτές τις μέρες!!! Το Σάββατο το βραδυ ένιωθα κάτι τρεμουλιάσματα χαμηλά σαν χτυπηματάκια να το πω και πήγα στο νοσοκομείο καθώς δεν ήμουν θεσσαλονίκη να πάω στη γιατρό μου! Οι γιατροί είδαν τον τραχήλο μια χαρά κλειστο αλλά επέμεναν οτι είναι συσπάσεις και με κράτησαν ως τη Δευτέρα!!!

Μου αύξησαν το μανησιο σε 6 την ημέρα και μου έβαλα και έναν ορό για τις συσπάσεις!!

Με υπέρηχο που μου εκαναν βρήκαν μια διάταση στο δεξί νεφρό.... πφφφ.. θέλει να το ψάξω λιγάκι! Σήμερα επιστρέφω Θεσσαλονίκη, αυριο έχω ραντεβου με τον εμβρυολόγο για τη β επιπέδου όπου θα μου μετρήσει και τον τράχηλο και την παρασκευή λέω να πάω και στην γιατρό μου να δούμε τι παίζει!!!

Με φόβησε αρκετα η χαρχάλο στο νοσοκομειο γτ μου είπε οτι εγω το αντιλαμβάνομαι κίνηση του μωρου αλλά είναι συσπάσεις!! Και τωρα δεν ευχαριστιέμαι τις κλωτσίτσες του μικρούλι γτ με αγχώνουν!!! Πφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Φωτεινούλα σε λίγο καιρό θα έχεις την μπεμπούλα σου αγκαλίτσα!!!!

Κορίτσια εγω πέρασα διάφορα αυτές τις μέρες!!! Το Σάββατο το βραδυ ένιωθα κάτι τρεμουλιάσματα χαμηλά σαν χτυπηματάκια να το πω και πήγα στο νοσοκομείο καθώς δεν ήμουν θεσσαλονίκη να πάω στη γιατρό μου! Οι γιατροί είδαν τον τραχήλο μια χαρά κλειστο αλλά επέμεναν οτι είναι συσπάσεις και με κράτησαν ως τη Δευτέρα!!!

Μου αύξησαν το μανησιο σε 6 την ημέρα και μου έβαλα και έναν ορό για τις συσπάσεις!!

Με υπέρηχο που μου εκαναν βρήκαν μια διάταση στο δεξί νεφρό.... πφφφ.. θέλει να το ψάξω λιγάκι! Σήμερα επιστρέφω Θεσσαλονίκη, αυριο έχω ραντεβου με τον εμβρυολόγο για τη β επιπέδου όπου θα μου μετρήσει και τον τράχηλο και την παρασκευή λέω να πάω και στην γιατρό μου να δούμε τι παίζει!!!

Με φόβησε αρκετα η χαρχάλο στο νοσοκομειο γτ μου είπε οτι εγω το αντιλαμβάνομαι κίνηση του μωρου αλλά είναι συσπάσεις!! Και τωρα δεν ευχαριστιέμαι τις κλωτσίτσες του μικρούλι γτ με αγχώνουν!!! Πφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!

Μαράκι μου ψυχραιμία!

6 μαγνήσια την ημέρα, τόσα πολλά? Πόσα έπαιρνες πριν δηλαδή?

Όταν αντιλαμβάνεσαι τις συσπάσεις ως κινήσεις του μωρού δεν πονάς? Μου κάνει εντύπωση να είναι τόσο έντονες οι συσπάσεις που να σε κρατήσουν μέσα χωρίς να έχεις νιώσει καθόλου πόνο ή δυσφορία.

Αύριο που έχεις τη β επιπέδου ο εμβρυολόγος θα δει και τράχηλο και νεφρό και όλα, μην ανησυχείς. Φαντάζομαι σε έχουν σε ξεκούραση τώρα με τις συσπάσεις έτσι?

Μαράκι μου ψυχραιμία!

6 μαγνήσια την ημέρα, τόσα πολλά? Πόσα έπαιρνες πριν δηλαδή?

Όταν αντιλαμβάνεσαι τις συσπάσεις ως κινήσεις του μωρού δεν πονάς? Μου κάνει εντύπωση να είναι τόσο έντονες οι συσπάσεις που να σε κρατήσουν μέσα χωρίς να έχεις νιώσει καθόλου πόνο ή δυσφορία.

Αύριο που έχεις τη β επιπέδου ο εμβρυολόγος θα δει και τράχηλο και νεφρό και όλα, μην ανησυχείς. Φαντάζομαι σε έχουν σε ξεκούραση τώρα με τις συσπάσεις έτσι?

Έπαιρνα 3 μαγνήσια την ημέρα!! Στο νοσοκομειο μου εδωσαν και utrogestan αλλά η γυναικολόγος μου μου είπε να μην συνεχίσω να παιρνω μέχρι να με δει η ίδια!!! Μα δεν πονάω!!! Χτυπήματα είναι χαμηλά αλλά νιώθω λες και έχω ένα τρεμούλιασμα στο κόλπο μου (ακου περιγραφή! χαχαχα) Η κοιλιά μου λέει ήταν σκληρη!!! με 3 κιλά που έχω πάρει τι να ήταν? μονο η μητρα έχει μείνει!! το όμορφο λιπάκι μου τεντώθηκε!!! πφφφ.... ναι μου είπαν να είμαι χαλαρή και όχι πολύ ορθοστασία και καθόλου βάρη!!!

Από την άλλη κολακεύτηκα που ήταν τόσο πρόθυμοι να ελέγξουν τα πάντα και δεν με ξεπέταξαν! αλλά η χαρχάλο που σας είπα που ήταν ειδικευόμενη, μόλις έφυγε ο γυναικολόγος άρχισε να με αγχώνει για το ότι αν δεν κάτσω στο νοσοκομείο και είναι πιο μετα έντονες οι συσπάσεις ούτε θεσσαολονικη δεν θα φτάσω και τα μωρα στην 22η εβδομαδα δεν είναι βιώσιμα!! μου ήρθε να την καταραστωωωωω!! εγω που είμαι τόσο ήρεμος και γλυκος άνθρωπος!!! της έριξα μια ματιά όλο φαρμάκι!! χαχαχααχα!! Αυριο θα φανούν όλα........

OFubp3.png

TyB7p3.png

Έπαιρνα 3 μαγνήσια την ημέρα!! Στο νοσοκομειο μου εδωσαν και utrogestan αλλά η γυναικολόγος μου μου είπε να μην συνεχίσω να παιρνω μέχρι να με δει η ίδια!!! Μα δεν πονάω!!! Χτυπήματα είναι χαμηλά αλλά νιώθω λες και έχω ένα τρεμούλιασμα στο κόλπο μου (ακου περιγραφή! χαχαχα) Η κοιλιά μου λέει ήταν σκληρη!!! με 3 κιλά που έχω πάρει τι να ήταν? μονο η μητρα έχει μείνει!! το όμορφο λιπάκι μου τεντώθηκε!!! πφφφ.... ναι μου είπαν να είμαι χαλαρή και όχι πολύ ορθοστασία και καθόλου βάρη!!!

Από την άλλη κολακεύτηκα που ήταν τόσο πρόθυμοι να ελέγξουν τα πάντα και δεν με ξεπέταξαν! αλλά η χαρχάλο που σας είπα που ήταν ειδικευόμενη, μόλις έφυγε ο γυναικολόγος άρχισε να με αγχώνει για το ότι αν δεν κάτσω στο νοσοκομείο και είναι πιο μετα έντονες οι συσπάσεις ούτε θεσσαολονικη δεν θα φτάσω και τα μωρα στην 22η εβδομαδα δεν είναι βιώσιμα!! μου ήρθε να την καταραστωωωωω!! εγω που είμαι τόσο ήρεμος και γλυκος άνθρωπος!!! της έριξα μια ματιά όλο φαρμάκι!! χαχαχααχα!! Αυριο θα φανούν όλα........

Ναι η σκληρή κοιλιά είναι κι αυτή ένα σύμπτωμα των συσπάσεων.. Τον τράχηλο στον είπαν κλειστό, σου είπαν όμως πόσο τον μέτρησαν? Είναι όντως πολύ καλό που σε έλεγξαν στα πάντα, έτσι θα έπρεπε να είναι τα νοσοκομεία. Προσοχή λοιπόν και μην κουράζεσαι καθόλου μέχρι αύριο που θα σε δει ο εμβρυολόγος. Καλή επιτυχία και να το ευχαριστηθείς, εμείς την καταχαρήκαμε την εξέταση! :)

Αυτό τώρα με τα 3 κιλά τι μου το θύμισες??? :lol::lol::lol::lol:

Ναι η σκληρή κοιλιά είναι κι αυτή ένα σύμπτωμα των συσπάσεων.. Τον τράχηλο στον είπαν κλειστό, σου είπαν όμως πόσο τον μέτρησαν? Είναι όντως πολύ καλό που σε έλεγξαν στα πάντα, έτσι θα έπρεπε να είναι τα νοσοκομεία. Προσοχή λοιπόν και μην κουράζεσαι καθόλου μέχρι αύριο που θα σε δει ο εμβρυολόγος. Καλή επιτυχία και να το ευχαριστηθείς, εμείς την καταχαρήκαμε την εξέταση! :)

Αυτό τώρα με τα 3 κιλά τι μου το θύμισες??? :lol::lol::lol::lol:

Μαρακιζ δεν μου είπε πόσο ήταν ο τραχηλος αλλα μου τον είπε καλό! Τα 3 κιλά με αγχώνουν πολύ!!!! και όταν γύρισα από το νοσοκομείο εκεί που έλεγα οτι θα τα πατουσα τα 61 πάλι 59,7!!! Φοβάμαι μην μενει και νηστικο το πλασματακι!!! ασε!!!!!! αυριο θα τον ξετινάξω σε ερωτησεις τον εμβρυολόγο!!! χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

marakiinlove μην αγχώνεσαι!μια χαρά είναι τα κιλάκια σου!το πλασματάκι βρίσκει φαγητό dont worry! να σου πω η κοιλιά σου πετρώνει ολόκληρη ή είναι σκληρή σε ένα σημείο; καλή επιτυχία στη β επιπέδου!

3CnWp2.png

S28jp3.png

marakiinlove μην αγχώνεσαι!μια χαρά είναι τα κιλάκια σου!το πλασματάκι βρίσκει φαγητό dont worry! να σου πω η κοιλιά σου πετρώνει ολόκληρη ή είναι σκληρή σε ένα σημείο; καλή επιτυχία στη β επιπέδου!

Σε ευχαριστω Φωτεινούλα μου!!! Δεν νιώθω ότι πετρώνει! Είναι γενικά παντου σκληρη!! Όχι οτι δεν πατιέται..... Αλλά αν ήταν συσπάσεις θα πήγαινε και θα ερχόταν το πέτρωμα φαντάζομαι!! Ο μικρός είναι υπερδραστηριος!!!! Όλο βόλτες κάνει.....

OFubp3.png

TyB7p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...