Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Να αρχίσεις να λες ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ παντού πως σκέφτεσαι να πάρεις ένα μαξιλάρι θηλασμού, ΠΟΣΟ δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, τέτοια, ξέρεις τώρα! :lol::lol:

Βρήκα αυτό και μου άρεσε πολύ

http://www.mysunshine.gr/mitrotita/thilasmos/maksilari-thilasmoy-form-fix/maksilari-thilasmoy-form-fix.html

Σκέφτηκα να πω στις φίλες μου από το να δώσουν 10 ευρώ να πάρουν μια βλακεία να βάλουν τόσα και να μου πάρουν αυτό!χαχα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρήκα αυτό και μου άρεσε πολύ

http://www.mysunshine.gr/mitrotita/thilasmos/maksilari-thilasmoy-form-fix/maksilari-thilasmoy-form-fix.html

Σκέφτηκα να πω στις φίλες μου από το να δώσουν 10 ευρώ να πάρουν μια βλακεία να βάλουν τόσα και να μου πάρουν αυτό!χαχα!

Καθόλου κακή ιδέα χαχα!!!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Κορίτσια, εκανα καισαρική όχι για να ξεμπερδευει ο γιατρός, αλλά για την υγεια του μωρού!!!!

Αν γυρναγα το χρονο πίσω παλι το ίδιο θα εκανα, με τον ίδιο γιατρό και την ίδια εξέλιξη. Δε ξέρω τι νιώθει η κάθε μια για τον γιατρό της, αλλά μετα απο αυτά που περάσαμε πριν και κατα την εγκυμοσύνη, αλλά και η όλη συμπεριφορα στον τοκετό ηταν απίστευτη!!! Είναι συγκλονιστικος ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ. Αλλη επιλογή τοκετού δεν υπήρχε, η περιτυλιξη στον λαιμό είναι κάτι που συμβαίνει, τώρα αν κάποια θέλει να γεννήσει με φ.τ. ελεύθερα. Καλό όμως είναι να σκεφτόμαστε πριν βγάλουμε συμπεράσματα.

Όσο για τον θηλασμό, αν κάποια θέλει να θηλάζει πρεπει σίγουρα να έχει βοήθεια . εγώ είχα τρομερή βοήθεια απο τις μαίες του μητέρα και απο τους συγγενείς μου που με βοηθάνε με δουλειές σπιτιού!!!

Η κοιλιτσα κορίτσια μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, μετα φεύγει και την ψαχνεις !!!

Καλες τελειομηνες εγκυμοσύνες!!

Κορίτσια, εκανα καισαρική όχι για να ξεμπερδευει ο γιατρός, αλλά για την υγεια του μωρού!!!!

Αν γυρναγα το χρονο πίσω παλι το ίδιο θα εκανα, με τον ίδιο γιατρό και την ίδια εξέλιξη. Δε ξέρω τι νιώθει η κάθε μια για τον γιατρό της, αλλά μετα απο αυτά που περάσαμε πριν και κατα την εγκυμοσύνη, αλλά και η όλη συμπεριφορα στον τοκετό ηταν απίστευτη!!! Είναι συγκλονιστικος ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ. Αλλη επιλογή τοκετού δεν υπήρχε, η περιτυλιξη στον λαιμό είναι κάτι που συμβαίνει, τώρα αν κάποια θέλει να γεννήσει με φ.τ. ελεύθερα. Καλό όμως είναι να σκεφτόμαστε πριν βγάλουμε συμπεράσματα.

Όσο για τον θηλασμό, αν κάποια θέλει να θηλάζει πρεπει σίγουρα να έχει βοήθεια . εγώ είχα τρομερή βοήθεια απο τις μαίες του μητέρα και απο τους συγγενείς μου που με βοηθάνε με δουλειές σπιτιού!!!

Καλώς το μου, καλώς το μου!!! Πολύ χαίρομαι που σε ακούω καλά και από ότι καταλαβαίνω τα πας καλά και με το θηλασμό! Επιστρέψατε σπίτι?? Πως είναι οι πρώτες μέρες?? Όταν βρεις χρόνο γράψε μας πως τα πάτε και για συναισθήματα! Φιλάκια σε σένα και στο μπεμπέ!

Στο ότι όλες θέλουν φυσιολογικό τοκετό θα διαφωνήσω... προσωπικά έχω φίλες και γνωστές που δεν ήθελαν με τίποτα να γεννήσουν φυσιολογικά...επίσης που δεν ήθελαν να θηλάσουν... στην Ελλάδα η καισαρική είναι ρουτίνα...οι δικαιολογίες πολλές...οι ουσιαστικές καισαρικές είναι το 1/10 από αυτές που γίνονται...φαντάζομαι θα είχατε δει και το σχετικό βίντεο και ντοκιμαντέρ του Θεοδωράκη παλιά..? Αν όχι δείτε το... Μπορώ να καταλάβω μια μάνα που δεν είχε επιλογή...εγώ όταν γεννούσα άκουγα δίπλα μια γυναίκα να σφαδάζει...κάποια στιγμή γύρω στις 3 την πήγαν για καισαρική...η μαία και ο γιατρός ψιθύρισαν από πάνω μου...ήταν η ώρα να φύγει ο γιατρός.. οι συγγενείς έξω στο άκουσμα της καισαρικής βάλαν τα κλάματα...προφανώς δεν νομίζω να της είπε ο γιατρός ότι ήταν η ώρα να φύγει αλλά ότι και καλά κάποιο πρόβλημα υπήρχε...ενδεχομένως να είναι και πιο ασφαλές για το μωρό....στην Αμερική σπάνια γεννάνε φυσιολογικά πλέον...η ιατρική έχει τα δεδομένα της... στο εξωτερικό όπως ξέρετε μετά την β δεν κάνουν υπέρηχο...άρα δεν δύναται να δουν περιτυλίξεις και τα σχετικά...αν αυτή η κοπέλα ήταν σε άλλη χώρα θα γεννούσε κατά ένα μεγάλο ποσοστό ίσως φυσιολογικά... και ναι μαρακίζ...η ετυμηγορία δεν βγήκε από εμένα...αλλά από τον γιατρό...πάμε για ραντεβού...το ραντευού είναι ραντευού...και εγώ με ραντευού πήγα...και δεν μου άρεσε καθόλου...περίμενα να μου συμβούν όλα φυσιολογικά...να ζήσω το θαύμα της φύσης...να είναι έτοιμο το μωρό να βγει...δυστυχώς εδώ γεννηθήκαμε και εδώ μεγαλώσαμε...και θα δεχτούμε τα καλά και κακά που μας προσφέρει αυτός ο τόπος...εύχομαι πάνω από όλα για το παιδί μου να μην χρειαστεί να κάνω καισαρική χωρίς να χρειάζεται...κυρίως για το ίδιο...πρέπει να παλέψει για να βγει στην ζωή...για το αναπνευστικό του για τα πάντα του...Μακάρι να είμαι τυχερή και αυτή τη φορά...

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Πολύ καλά τα πρωινά σας ζάχαρα...εγώ με προσπάθεια και είμαι στα 80 αλλιώς πλησιάζω το 90. Βέβαια ενώ πάντα είχα καλά πρωινά η καμπύλη είχε άλλη άποψη... είμαι στεναχωρημένη...τα ζάχαρα μου έχουν τσιμπήσει...την καμπύλη προσπαθώ να την αποφύγω αλλά θα την κάνω σε 2 εβδομάδες...ξέρω προκαταβολικά ότι μετά θα αρχίσει η πείνα...είναι σπάνιο το ζάχαρο οπότε μην το φοβόσαστε προκαταβολικά...αλλά ακόμα και να έχετε οι γιατροί είναι συνήθως ελαστικοί....

bA9gp3.png

Tι κάνει το μικρουλάκι; Εσύ πως τα πας; Σου λείπει η κοιλίτσα ε;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλά είμαστε μαμά και Μπέμπης... Ο θηλασμός θέλει υπομονή και δυναμη!!!! Ξενυχτάνε πολύ και κοιμομαστε λίγο... Αλλά δεν πειράζει, οτι θέλει ο πασάς μας!!!

Η κοιλιτσα δεν μου λείπει ακόμα, το σώμα όμως αλλάζει πολύ μετα τη γέννα και με τον θηλασμό επανέρχεται ακόμα πιο γρήγορα....

Κοριτσάκια μου εύχομαι οτι καλυτερο και σε σας. Η εμπειρία μου απο την καισαρική και γενικά απο το μαιευτήριο ηταν απίστευτα καλη. Εξυπηρέτηση και ενίσχυση θηλασμού στο φουλ. Δε θα άλλαζαν τίποτα απο την όλη διαδικασία :D

Καλά είμαστε μαμά και Μπέμπης... Ο θηλασμός θέλει υπομονή και δυναμη!!!! Ξενυχτάνε πολύ και κοιμομαστε λίγο... Αλλά δεν πειράζει, οτι θέλει ο πασάς μας!!!

Η κοιλιτσα δεν μου λείπει ακόμα, το σώμα όμως αλλάζει πολύ μετα τη γέννα και με τον θηλασμό επανέρχεται ακόμα πιο γρήγορα....

Κοριτσάκια μου εύχομαι οτι καλυτερο και σε σας. Η εμπειρία μου απο την καισαρική και γενικά απο το μαιευτήριο ηταν απίστευτα καλη. Εξυπηρέτηση και ενίσχυση θηλασμού στο φουλ. Δε θα άλλαζαν τίποτα απο την όλη διαδικασία :D

Μπράβο σας!Άντε να παίρνουμε σειρά κι εμείς!!! Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σας! Το μητέρα από τότε που έγινε φιλικό προς τα βρέφη έχει βελτιωθεί πολύ! Να δούμε η δική μας εμπειρία πως θα είναι!!Φιλιά σε μαμά και μπέμπη!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

« Μια μέρα, σε ένα κουκούλι εμφανίστηκε μια μικρή τρύπα.Ένας άνθρωπος που πέρναγε τυχαία, στάθηκε και για ώρες παρατηρούσε την πεταλούδα που προσπαθούσε να βγει απ' την μικρή αυτή τρύπα. Μετά από κάμποσες ώρες, η πεταλούδα φάνηκε σαν να εγκατέλειπε τις προσπάθειες, και η τρύπα παρέμενε το ίδιο μικρή. Ήταν σαν η πεταλούδα να είχε κάνει ότι μπορούσε και σα να μην μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο.

Τότε ο άνθρωπος αποφάσισε να βοηθήσει την πεταλούδα. Πήρε ένα σουγιά και άνοιξε το κουκούλι. Η πεταλούδα βγήκε..... Αλλά το σώμα της ήταν αδύναμο και μουδιασμένο. Τα φτερά της δεν ήταν αρκετά αναπτυγμένα και μόλις που κουνιόντουσαν. Ο άνθρωπος συνέχισε να παρατηρεί, σκεφτόμενος ότι, όπου να 'ταν τα φτερά της πεταλούδας θα άνοιγαν και θα μπορούσαν να σηκώσουν το σώμα της για να πετάξει. Τίποτε όμως δεν έγινε!

Η πεταλούδα πέρασε το υπόλοιπο της ύπαρξής της σέρνοντας το αδύναμο σώμα της και τα καχεκτικά φτερά της. Ποτέ της δεν μπόρεσε να πετάξει ».

Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να βοηθήσει και νόμιζε ότι έκανε μια καλή πράξη. Δεν καταλάβαινε όμως ότι η προσπάθεια της πεταλούδας να περάσει απ' την στενή τρυπίτσα του κουκουλιού ήταν απαραίτητη για να μπορέσει να διοχετεύσει τα υγρά του σώματός της στα φτερά της και έτσι να μπορέσει να πετάξει. Αυτό ήταν το καλούπι μέσα από το οποίο ο Θεός την ανάγκαζε να περάσει για να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί.

Καμιά φορά, αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε στη ζωή μας είναι η προσπάθεια. Αν ο Θεός μας επέτρεπε να ζούμε τη ζωή μας χωρίς να συναντήσουμε εμπόδια, θα ήμασταν περιορισμένοι. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε τόσο δυνατοί. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να πετάξουμε.

Ζήτησα δύναμη... Και ο Θεός μου έδωσε δυσκολίες για να με κάνει δυνατό.

Ζήτησα σοφία... Και ο Θεός μου έδωσε προβλήματα να λύσω.

Ζήτησα ευημερία... Και ο Θεός μου έδωσε εγκέφαλο και μύες για να δουλέψω.

Ζήτησα να μπορώ να πετάω... Και ο Θεός μου έδωσε εμπόδια να περάσω.

Ζήτησα αγάπη... Και ο Θεός μου έδωσε ανθρώπους με προβλήματα να βοηθήσω.

Ζήτησα εύνοια... Και ο Θεός μου έδωσε δυνατότητες.

Δεν έλαβα τίποτε από αυτά που ζήτησα... Αλλά έλαβα όλα όσα χρειαζόμουνα.

Καλησπέρα κορίτσια! έχασα πολλά επεισόδια! Συγχαρητηρια Μαργαριτούλα μας! είσαι πια φρεσκομανούλα! να σου ζησει ο γιοκας και καλή ανατροφή!!! χαιρομαι που όλα πηγαν καλά με τον τοκετό και που ειστε και οι δυο καλά! Χαιρομαι επισης που όλη η διαδικασία δεν σου έμεινε αγκάθι και που ειχες έναν πολυ υποστηρικτικό γιατρό. ειναι πολύ σημαντικό αυτό. εγω μόνο στο δευτερο μου παιδι ήμουν ευτυχής με την γεννα, οποτε καταλαβαινω πόσο σπουδαιο είναι αυτό. τωρα ξεκινα ενας καινουριος κυκλος ζωής για σενα και την οικογένειά σου!! Σαν χθες μου φαινεται που μιλήσαμε στο τηλεφωνο και κοιτα πώς περασε ο καιρός!

εγω εκανα την καμπυλη ζακχαρου και η τελευταια τιμη ήταν λίγο τσιμπημενη. μπηκα σε διαδικασια μετρησεων και διαιτας. οποτε καταλαβαινεις zadige σε θυμηθηκα πολύ αυτες τις μερες. α, αυτο που ειπες για το φυσιολογικο τοκετό ότι βοηθα το παιδι να αναπτυξει τους πνευμονες του, μου θυμισε το μαθημα της πεταλουδας και γι αυτο τον λογο το παρέθεσα. μας το ειχαν μοιρασει όταν εκανα στον πρωτο μου γιο μαθηματα ανωδυνου τοκετου. σκέφτηκα πως επειδη ειναι πολυ διδακτικο, ίσως να σας αρεσει..

Μπράβο σε μαμά και μπέμπη! Σε ακούω ήρεμη κι ευχαριστημένη και πολύ χαίρομαι για σένα που όλα πήγαν καλά και συνεχίζουν έτσι! Καλή συνέχεια και να μπαίνεις να μας λες τα νέα σας, φιλάκια πολλά!

εγω εκανα την καμπυλη ζακχαρου και η τελευταια τιμη ήταν λίγο τσιμπημενη. μπηκα σε διαδικασια μετρησεων και διαιτας. οποτε καταλαβαινεις zadige σε θυμηθηκα πολύ αυτες τις μερες. α, αυτο που ειπες για το φυσιολογικο τοκετό ότι βοηθα το παιδι να αναπτυξει τους πνευμονες του, μου θυμισε το μαθημα της πεταλουδας και γι αυτο τον λογο το παρέθεσα. μας το ειχαν μοιρασει όταν εκανα στον πρωτο μου γιο μαθηματα ανωδυνου τοκετου. σκέφτηκα πως επειδη ειναι πολυ διδακτικο, ίσως να σας αρεσει..

Ριτάκι και σε σκεφτόμουνα πως έχεις καιρό να μπεις! Όλα καλά?? Καμπύλη πως και έκανες τόσο νωρίς?

Καλημέρα στα κορίτσια!!! Μπράβο Μαργαριστούλα μου!! Πολύ χαιρομαι!!! όλα να πηγαίνουν υπέροχα με τον μικρούλη σας!!!!! Ριτάκι νωρίς νωρις την καμπύλη την εκανες.... Να προσέχεις σίγουρα αλλα να τρως κιολας γτ με τα διδυμάκια ο οργανισμος σου χρειάζεται ενεργεια!!!

Μαράκι, Φωτεινούλα πως ειστε??? τι κάνουν να μπεμπίνια??

Κορίτσια εγω την αλλη πέμπτη κάνω β επιπέδου!! Με εχει πιάσει τρελό αγχος!! φοβάμαι πολύ μην δεν ειναι καλά τα πράγματα αν και η γιατρος μου πριν 2 εβδομάδες που πήγα μου είπε ότι όλα φαίνονται φυσιολογικα!! Φοβάμαι για την καρδούλα, τον εγκέφαλο αν αναπτύσσονται σωστα!!!

Αυτες τις μέρες ήταν στην πόλη οι συμφοιτητριες μου και κάναμε reunion! Βέβαια μου βγηκε ο πάτος και η μέση μου πονάει αρκετά!! Εχετε θεματα με τη μέση σας??

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα κορίτσια!!! Μπράβο Μαργαριστούλα μου!! Πολύ χαιρομαι!!! όλα να πηγαίνουν υπέροχα με τον μικρούλη σας!!!!! Ριτάκι νωρίς νωρις την καμπύλη την εκανες.... Να προσέχεις σίγουρα αλλα να τρως κιολας γτ με τα διδυμάκια ο οργανισμος σου χρειάζεται ενεργεια!!!

Μαράκι, Φωτεινούλα πως ειστε??? τι κάνουν να μπεμπίνια??

Κορίτσια εγω την αλλη πέμπτη κάνω β επιπέδου!! Με εχει πιάσει τρελό αγχος!! φοβάμαι πολύ μην δεν ειναι καλά τα πράγματα αν και η γιατρος μου πριν 2 εβδομάδες που πήγα μου είπε ότι όλα φαίνονται φυσιολογικα!! Φοβάμαι για την καρδούλα, τον εγκέφαλο αν αναπτύσσονται σωστα!!!

Αυτες τις μέρες ήταν στην πόλη οι συμφοιτητριες μου και κάναμε reunion! Βέβαια μου βγηκε ο πάτος και η μέση μου πονάει αρκετά!! Εχετε θεματα με τη μέση σας??

Μαράκι μου μην αγχώνεσαι με τη β επιπέδου, όλα καλά θα είναι! Να πας με χαρά και προσμονή, είναι τόσο ωραία εξέταση, βλέπεις το μωρό από τόσο κοντά! θα το χαρείς, θα δεις!

Εγώ δεν έχω θέματα με τη μέση αλλά λογικό αφού δεν κάνω και τίποτα, είμαι σε φάση από καρέκλα στο γραφείο σε καναπέ κι από καναπέ στο κρεβάτι, οπότε πως να κοψομεσιαστώ? Α και καμια 20αριά φορές πήγαινε έλα τουαλέτα! :mrgreen:

Λόγω αυτού πιάνομαι όμως.. Ευτυχώς που είχα ρίξει πολύ γυμναστική πριν μείνω έγκυος και βοηθάει κάπως. Να προσέχεις να μην κουράζεσαι πολύ όμως κοριτσάκι, δεν είναι και για χόρταση η κούραση στην εγκυμοσύνη!

Καλησπέρα όμορφες!marakiinlove καλή επιτυχία όλα καλά θα πάνε!εγώ πιανομουν πολύ τον 6ο κ 7ο τώρα στον 8ο βελτιωθηκα.κοριτσια εγώ πλέον ειμαι Αθηνα και αναμένω...τι ζέστη είναι αυτή απαλευτη!!!!σήμερα έκανα το επαναληπτικό ντοπλερ.η χοντρούλα είναι 2900 κ ο γιατρός συνεχίζει να ανησυχεί ότι είναι μεγάλη.θα κάνω εξετάσεις αίματος κ καμπύλη ξανά τέλος της εβδομάδας κ πλέον θα με βλέπει συχνά. Έχει πάρει θέση αλλά οχι τελεια αλλά έχουμε καιρό να τη βελτιώσει!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Φωτεινούλα οπου ναναι έρχεται και η σειρά σου! υπομονή και να σκέφτεσαι θετικά. πώς νιωθεις; εκει που μενεις απέχει πολύ από το μαιευτήριο;; τωρα μενεις σε συγγενεις;; ολα καλά θα πανε. και η μικρουλα σου ειναι μια χαρα. άστα σε καταλαβαινω με αυτη την καμπύλη, είναι βασανο.

εγω κορίτσια την έκανα νωρίς γιατι έτσι μου ειπε ο ιδιωτης γιατρος. και ο μικροβιολογος συμφωνησε πως στα διδυμα την κανουμε νωρίτερα. αν μπορούσα να την αποφύγω θα ήταν τελεια.

εγω παντως εχω προβλημα με την μεση μου, ειδικα όταν σηκώνομαι από το κρεβατι το βραδυ για να παω τουαλέτα. επίσης μουδιαζουν τα πόδια μου όταν περπαταω. ερείπιο εγινα και που εισαι ακόμα. φυσικα δεν θελω να γκρινιαζω γιατι αν γκρινιαζω από τωρα, που τουλάχιστον κυκλοφορω όποτε θελω, φαντασου τι θα γινει όταν γεννησω.

marakiz ακομη ο γιατρος δεν σου επιτρεπει να κουραζεσαι καθολου; ο τραχηλος πώς πάει;; εγω που ειμαι στο άκρως αντίθετο, δεν το λες και καλο. μου φαινεται ότι η κοιλια μου ειναι χαμηλά. μου το ειπε και μια γυναικα. την τεταρτη θα παω στον γιατρο στο νοσοκ, θα δουμε τι θα μου πει. να ξεκουραζεσαι τωρα που μπορεις γιατι αν βγει το νινι, θα θελει αποκλειστικότητα!

marakiinlove μην ανησυχεις καθολου για την β επιπεδου. επισκεψη ρουτινας θα ειναι. όλα μια χαρα!

Ο τράχηλος ευτυχώς είναι σταθερός αλλά κάθε φορά μου λέει ο γιατρός σε καμιά περίπτωση να μην ξεψαρώσω, οπότε συνεχίζουμε στα ίδια! Κι εγώ έτσι την έχω δει ότι ξεκουράζομαι για μετά. Είναι δύσκολο, ψέματα μην πω γιατί είμαι και υπερκινητικός άνθρωπος, όμως δεν πειράζει χαλάλι του, νιώθω ευγνώμων που όλα πάνε καλά!

Να προσέχεις τη μέση σου Ριτάκι, κουβαλάς και 2 πλασματάκια οπότε είναι μεγαλύτερο το βάρος!

Καλημέρα!Ρίτα μου μένω στα πεθερικά μου...θα δείξει πως θα πάει η συγκατοίκηση!είναι γύρω στα 20-30 λεπτά απ το μαιευτήριο.αν βιάζομαι πολυ θα πάρω την αστυνομία να ανοίγει το δρόμο!σήμερα έφυγε κ ο άντρας μου για το νησί κ προβλέπεται να βαριέμαι άπειρα! Τα διδυμακια τι κάνουν; την Κυριακή θα πάω σε βάφτιση από δίδυμα παιδάκια!

Κορίτσια να πρσεχετε να μην κουραζεστε!φιλια😊

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλησπέρα! Τι κάνετε; Το Σάββατο θα πάω σε αυτό http://parents.org.gr/health/a585 Πιστεύω θα είναι ενδιαφέρον.

Ενδιαφέρον ακούγεται! Θα ερχόμουν αλλά έχω δουλειές το Σαββάτο! Να μας πεις εντυπώσεις!!

Κορίτσια σας βάζω το λινκ από ένα ιντερνετικό περιοδικό "της μαμάς" που έχει πολλά ενδιαφέροντα άρθρα μέσα, ανάμεσα τους η φιλική προς τις μαμάδες καισαρική και ο θηλασμός μετά τον τοκετό, φυσιολογικό και μη.

https://issuu.com/momsclubmagazine/docs/mom_s_club_magazine___2?e=19676626/34670973

Καλησπέρα! Τι κάνετε; Το Σάββατο θα πάω σε αυτό http://parents.org.gr/health/a585 Πιστεύω θα είναι ενδιαφέρον.

Με έχουν δεχτεί και εμένα και θα πάω στο Σάββατο στα Μελίσσια.. άλλωστε είμαι και δίπλα...θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά αν θέλεις στείλε μου πμ πώς θα μπορούσαμε να συντονιστούμε να βρεθούμε...έχω παρακολουθήσει στις 21 του θηλασμού και στο επόμενο που βγάλει να πας είναι εξαιρετικό...πρώτη φορά θα πάω στου τοκετού...αν και τον έχω ήδη βιώσει...αλλά δεν είχα κάνει ποτέ για αναπνοές και τεχνικές...γενικά κάνουν εξαιρετική δουλειά σε αυτά τα σεμινάρια... και έχουν επιστήμονες που τα λένε έξω από τα δόντια...

bA9gp3.png

Με έχουν δεχτεί και εμένα και θα πάω στο Σάββατο στα Μελίσσια.. άλλωστε είμαι και δίπλα...θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά αν θέλεις στείλε μου πμ πώς θα μπορούσαμε να συντονιστούμε να βρεθούμε...έχω παρακολουθήσει στις 21 του θηλασμού και στο επόμενο που βγάλει να πας είναι εξαιρετικό...πρώτη φορά θα πάω στου τοκετού...αν και τον έχω ήδη βιώσει...αλλά δεν είχα κάνει ποτέ για αναπνοές και τεχνικές...γενικά κάνουν εξαιρετική δουλειά σε αυτά τα σεμινάρια... και έχουν επιστήμονες που τα λένε έξω από τα δόντια...

Tώρα σε σκεφτόμουν!Βγήκαν τα αποτελέσματα της τρίτης καμπύλης 83-155-139 μέσα στα όρια αλλά αυξημένα από τις 2 προηγούμενες! Θα πάρω πιο μετά το γιατρό να με διαφωτίσει!

Για τα υπόλοιπα σου στέλνω πμ!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...