Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια Καλημέρα,

εγώ έχω ξεθαρρέψει πολύ με το φαγητό και δεν πρέπει. Σήμερα το πρωί πλησίαζα τα 4!! Δηλαδή ένα κιλό μέσα σε 2 μέρες το ΣΚ...πρέπει να προσέχω περισσότερο γιατί η καμπύλη πλησιάζει και θα μου κακοφανεί να τα κόψω όλα απότομα. Εχτές είχα και ένα πόνο που με φόβισε...σαν σουβλιά κάτω αριστερά αρκετά χαμηλά. Πήρα τον γιατρό και μου είπε ότι μάλλον είναι το έντερο και όντως μάλλον ήταν γιατί ευτυχώς πέρασε...

bA9gp3.png

Κι εγώ την τελευταία εβδομάδα ξέφυγα, όχι τόσο σε θερμίδες αλλά έκατσαν κάτι γενέθλια-γιορτές κι έφαγα από ένα γλυκό κάθε μέρα. Και τη μεγαλοβδομάδα επίσης. Από σήμερα ξεκινάω πάλι καλή διατροφή εγκυμοσύνης και θα περιορίσω τις ατασθαλίες για Σαββάτο ή Κυριακή.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

Κι εγώ την τελευταία εβδομάδα ξέφυγα, όχι τόσο σε θερμίδες αλλά έκατσαν κάτι γενέθλια-γιορτές κι έφαγα από ένα γλυκό κάθε μέρα. Και τη μεγαλοβδομάδα επίσης. Από σήμερα ξεκινάω πάλι καλή διατροφή εγκυμοσύνης και θα περιορίσω τις ατασθαλίες για Σαββάτο ή Κυριακή.

Το ΣΚ έγινε ο κακός χαμός... φαγητό σουβλάκι την παρασκευή, Σάββατο μπέργκερ στον βασιλόπουλο και φαγητό έξω το βράδυ...με μπάλα παγωτό...την κυριακή μπριζολίτσα με πατάτες και το βράδυ pasteria....βέβαια να πω...το παγωτό ήταν χωρίς ζάχαρη και χωρίς λακτόζη, το φαγητό που έφαγα έξω ήταν ψαρονέφρι με πουρέ σελινόριζας και σαλάτα κολοκυθιού...στην παστερία έρφαγα πάλι ψαρονέφρι με λίγες πένες...δεν έκανα δηλαδή και τέρατα...αλλά παρόλα αυτά 56,3 σήμερα το πρωί...από 55,7 το Σάββατο το πρωί....

bA9gp3.png

Δεν ήταν τέρατα, απλά παραπάνω από αυτά που κάνεις συνήθως. Εντάξει μπορεί απλά να είναι φούσκωμα όλο αυτό και σε 1-2 μέρες να κατέβει η ζυγαριά.;)

Όταν τρώμε παραπάνω από ότι συνήθως μπορεί να ζυγίζουμε την επόμενη μέρα μέχρι και 1,5 κιλό παραπάνω και να μην είναι πραγματικό κιλό.

Δεν ήταν τέρατα, απλά παραπάνω από αυτά που κάνεις συνήθως. Εντάξει μπορεί απλά να είναι φούσκωμα όλο αυτό και σε 1-2 μέρες να κατέβει η ζυγαριά.;)

Όταν τρώμε παραπάνω από ότι συνήθως μπορεί να ζυγίζουμε την επόμενη μέρα μέχρι και 1,5 κιλό παραπάνω και να μην είναι πραγματικό κιλό.

Το ελπίζω να μην είναι...για να δούμε...

bA9gp3.png

Kαλησπέρα στα κορίτσια!Μόλις πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης 71-109-88 καλύτερα από την 1η καμπύλη!Ο γιατρός το απέδωσε στο ότι προσέχω και σε 2 εβδομάδες θα πάω για το επαναληπτικό ντόπλερ και εννοείται θα συνεχίσω να προσέχω! Πάντως αν μείνω στα +10 και βγει 4 κιλά το μωρό με βλέπω πιο αδύνατη από πριν. Σήμερα τις υπέροχες ώρες που πέρασα στο μικροβιολογικό συνάντησα μία κοπέλα που μου είπε ότι στο πρώτο της πήρε 35 κιλά (σοκ!!!!!) και τώρα που έχει κάνει 3 συνολικά είναι κόκαλο!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Kαλησπέρα στα κορίτσια!Μόλις πήρα τα αποτελέσματα της καμπύλης 71-109-88 καλύτερα από την 1η καμπύλη!Ο γιατρός το απέδωσε στο ότι προσέχω και σε 2 εβδομάδες θα πάω για το επαναληπτικό ντόπλερ και εννοείται θα συνεχίσω να προσέχω! Πάντως αν μείνω στα +10 και βγει 4 κιλά το μωρό με βλέπω πιο αδύνατη από πριν. Σήμερα τις υπέροχες ώρες που πέρασα στο μικροβιολογικό συνάντησα μία κοπέλα που μου είπε ότι στο πρώτο της πήρε 35 κιλά (σοκ!!!!!) και τώρα που έχει κάνει 3 συνολικά είναι κόκαλο!

35???? πωωωω!

Ωραία τα νέα σου Φωτεινούλα! λες να καταφέρεις να μην πάρεις ούτε γραμμάριο?? στο εύχομαι αλλά λίγο δύσκολο δεν είναι? Και 2 ακόμα να πάρεις μια χαρούλα είναι!! Το θέμα είναι ότι η καμπύλη ήταν καλή!

Να ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια, στις επαναληπτικές αιματολογικές ποιες εξετάσεις κάνατε? Εμένα δεν μου έγραψε σάκχαρο αυτή τη φορά και αναρωτιέμαι αν ξέχασε να τη συμπεριλάβει!!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια! τί κάνετε; είστε όλες καλά;; πώς πάνε τα μωράκια σας;;

από καούρες πώς πάτε;; εμενα με πεθαίνουν κάθε βραδυ και σε αιφνίδιες ώρες την ημέρα. γενικώς δεν με λες και καλά. μουδιάζουν τα πόδια μου και νιωθω ότι η κοιλιά θα πέσει κάτω. καμπύλη θα κάνω κατά τις 20 Μαιου. γενικώς την εγκυμοσυνη την έχω ξεχάσει γιατι τωρα όσο μπορώ διαβαζω τον μεγάλο μου γιο για την εξεταστική. φρικη!

Μπαίνω κ διαβάζω τα νέα σας...χαίρομαι πολύ που είστε όλες καλά κ ευτυχισμένες μέσα απο την ψυχή μου...αν και πορευτηκαμε μαζί αρκετό καιρό μοιράζοντας η μια στην άλλη τις ανυσιχιες κ τις ευχάριστες εξελίξεις, παρόλο που το δικο μου ταξίδι τελειωσε νωρίς, σας έχω στην έννοια μου δεν σας ξέχασα... Αν κ πονάει πολύ.που γράφω αυτή τη στιγμη στο συγκεκριμένο θέμα κ post προσπαθώ να συγκρατηθω... Να είστε όλες υγιεστατες κ να βγαλετε τελειόμηνα κ πολύ πολύ πολύ πολύ υγιή κ πανέμορφα αγγέλουδια... Σας φιλώ όλες!

Διαφημίσεις

Μπαίνω κ διαβάζω τα νέα σας...χαίρομαι πολύ που είστε όλες καλά κ ευτυχισμένες μέσα απο την ψυχή μου...αν και πορευτηκαμε μαζί αρκετό καιρό μοιράζοντας η μια στην άλλη τις ανυσιχιες κ τις ευχάριστες εξελίξεις, παρόλο που το δικο μου ταξίδι τελειωσε νωρίς, σας έχω στην έννοια μου δεν σας ξέχασα... Αν κ πονάει πολύ.που γράφω αυτή τη στιγμη στο συγκεκριμένο θέμα κ post προσπαθώ να συγκρατηθω... Να είστε όλες υγιεστατες κ να βγαλετε τελειόμηνα κ πολύ πολύ πολύ πολύ υγιή κ πανέμορφα αγγέλουδια... Σας φιλώ όλες!

Αχ Δημητρούλα σε σκέφτομαι που και που να ξέρεις, τι να κάνει αυτό το κορίτσι, πως να είναι, απάλυνε ο πόνος?? Θυμάμαι ο άντρας σου σε αγαπούσε πολύ, πιστεύω πως σε βοηθάει πολύ αυτό! Είχα στεναχωρηθεί πολύ με την απώλεια σου, όλες νομίζω.. Εύχομαι να είσαι όσο καλύτερα γίνεται και σύντομα, πολύ πολύ σύντομα να ξαναρχίσεις ένα όμορφο ταξίδι που μόνο καλά θα έχει αυτήν τη φορά! μπορείτε να ξεκινήσετε ή όχι ακόμα??

Σ ευχαριστούμε τόσο πολύ για τις ευχές!

Δημητρούλα πώς εισαι κοριτσάκι μου; Νομίζω όλες μας στεναχώρησε η απώλεια σου. Εύχομαι να αποκτήσετε σύντομα ένα γερό μωράκι!Φιλιά

3CnWp2.png

S28jp3.png

Δημητρα εύχομαι να ερθει γρήγορα ενα υγιέστατο μωρακι στην αγκαλιά σας!!! Όλες μας ειχαμε λυπηθει με οτι συνέβη. Εύχομαι απο δω και πέρα όλα να είναι ρόδινα !!!

Ριτα καούρες είχα συνέχεια τώρα που μπήκα στον ένατο σταμάτησαν. Εγώ δεν έκοψα το φαγητο το βράδυ, απλα έτρωγαν πιο αργά, πιο μικρές ποσότητες και πιο συχνα. Υπομονή.

Φωτεινή μια χαρά και η καμπύλη και τα κιλά.

Τελικά είχα κι εγώ καούρες χθες το βράδυ, ματιάστηκα! :mrgreen:

Περιμένω να βγουν καρπουζοπέπονα που είναι ελαφριά να τρώω πολύ, θα πέσει τρελή τσακιστική!

Δημητρούλα η ιστορία σου μας συγκίνησε όλες. αν και δεν είχαμε ανταλλάξει μηνυματα, εγω πολλές φορές σε φέρνω στο μυαλό μου και ευχομαι να είσαι καλά και να αναρρώνεις. κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις μας, δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτό. η εγκυμοσύνη είναι μια ευαισθητη περίοδος, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα καταλήξει. όσο μπορείς να σκέφτεσαι θετικά και ότι σύντομα θα ξαναμείνεις έγκυος και όλα αυτη την φορά θα πάνε καλά. αν δεν σε στενοχωρεί, μπαίνε στο φορουμ να μας λες τα νεα σου. ο γιατρος σου σού επετρεψε να ξαναρχίσεις τις προσπάθειες;; να δεις που όλα θα πάνε καλά, γλυκιά μου.. ειλικρινα θα το θελα τόσο πολύ να μας πεις ότι είσαι έγκυος, το ευχομαι μεσα από την καρδια μου να γινει συντομα

Είμαι καλά για τον άντρα μου που με λατρεύει κ ειμαι τόσο τυχερή που έχω εναν τέτοιο ανθρωπο..

Είμαι καλά επίσης κ για την οικογένεια μου η οποία με στήριξε όσο δεν παει άλλο... Για τον άντρα μου κρατήθηκα κ είμαι στα πόδια μου...πέρασα βασανιιστηκες μέρες κ νύχτες αϋπνίας ήρθε στον ύπνο μου προχθες το κοριτσάκι μου ηταν πανέμορφη... Ξύπνησα με δάκρυα στα ματια κ το κλάμα δε σταμάτησε λεπτο... Αυτή τη στιγμη είμαι καλά είμαι στο μαγαζί με τον άντρα μ...ο γιατρός μ είπε οτι έχω εξαιρετική ανάρρωσή κ οτι μετα απο αυτή τη περίοδο μ είμαι έτοιμη να ξεκινησω προσπαθειες.. Μισώ τον εαυτό μ κ θέλω όσο πιο πολύ αυτή την εγκυμοσύνη για να ξανά αγαπήσω τον εαυτό μ..ενω είμαστε μακρυά ενιωσα την αγκαλιά σας... Ευχάριστω πολύ

Είμαι καλά για τον άντρα μου που με λατρεύει κ ειμαι τόσο τυχερή που έχω εναν τέτοιο ανθρωπο..

Είμαι καλά επίσης κ για την οικογένεια μου η οποία με στήριξε όσο δεν παει άλλο... Για τον άντρα μου κρατήθηκα κ είμαι στα πόδια μου...πέρασα βασανιιστηκες μέρες κ νύχτες αϋπνίας ήρθε στον ύπνο μου προχθες το κοριτσάκι μου ηταν πανέμορφη... Ξύπνησα με δάκρυα στα ματια κ το κλάμα δε σταμάτησε λεπτο... Αυτή τη στιγμη είμαι καλά είμαι στο μαγαζί με τον άντρα μ...ο γιατρός μ είπε οτι έχω εξαιρετική ανάρρωσή κ οτι μετα απο αυτή τη περίοδο μ είμαι έτοιμη να ξεκινησω προσπαθειες.. Μισώ τον εαυτό μ κ θέλω όσο πιο πολύ αυτή την εγκυμοσύνη για να ξανά αγαπήσω τον εαυτό μ..ενω είμαστε μακρυά ενιωσα την αγκαλιά σας... Ευχάριστω πολύ

Αχ Δημητρούλα μου... με συγκίνησες!! Να είσαι καλά κορίτσι μου και το πιστεύω στα αλήθεια, δεν στο λέω έτσι, πως ο θεός θα στο στείλει το αγγελούδι που σας αξίζει! Φιλάκια, αγκαλιές και να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου, να σου στέλνουμε όλη τη μπεμπεδόσκονη του κόσμου!

Αχ Δημητρούλα μου... με συγκίνησες!! Να είσαι καλά κορίτσι μου και το πιστεύω στα αλήθεια, δεν στο λέω έτσι, πως ο θεός θα στο στείλει το αγγελούδι που σας αξίζει! Φιλάκια, αγκαλιές και να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου, να σου στέλνουμε όλη τη μπεμπεδόσκονη του κόσμου!

Αμήν Χριστέ μου κ Παναγία Γοργοεπηκόου

Κούκλα αυτή είναι τέλεια καμπύλη..πιο τέλεια δεν γίνεται

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...