Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Έλα βρε mar μια χαρά είναι!

marakiinlove μια χαρά μεγαλώνει το ζουζουνάκι! Εμείς σήμερα παραλάβαμε την κούνια και το καρότσι και ανυπομονώ να διαμορφώσουμε το δωματιάκι μας. Για παιδικό δωμάτιο αργούμε ακόμα προς το παρόν όλοι μαζί σε ένα!Από Δευτέρα θα ξεκινήσω να πλένω και να σιδερώνω να τα έχω όλα έτοιμα γιατί τέλος του μήνα παω Αθήνα να περιμένω να γεννήσω!

marakiz πως πήγε η Β;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Όλα καλά με τη β, μαμά και μπέμπης διέπρεψαν!!! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Καλημέρα κορίτσια μου! Όλα καλά με τη β, μαμά και μπέμπης διέπρεψαν!!! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!

Μπράβο Μαρακιζ!!!! όλα καλά να πηγαίνουν!!!!! Τωρα θα αρχίσεις να ετοιμάζεις και τα πράγματα για το μπεμπάκι σου σιγα σιγα!! χιχιχιχι!! Σου είπε τπτ ο γιατρός σου για καμπύλη ζαχαρου???

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημέρα κορίτσια,

είχα να μπω αρκετό καιρό αλλά περίμενα την β για να μπω να γράψω. καταρχάς εύχομαι να είχατε ένα καλό πάσχα. Εγώ ξέφυγα λίγο με την διατροφή μου αλλά προσπαθώ τώρα που επέστρεψα να το μαζέψω. Η β πήγε καλά ευτυχώς..αγοράκι και αυτό και νομίζω από τη φώτο ότι μοιάζει αυτή τη φορά στον άντρα μου... 450 γραμμάρια όλες οι μετρήσεις καλές και στη μέση. έφαγα πολύ ζούληγμα και είχα πολύ άγχος. Από κιλά αισίως έπιασα τα 3 αν και πιστεύω ότι τώρα που θα μαζευτώ θα διατηρηθώ σε αυτά κανά μήνα ακόμα. Ο πλακούντας οπίσθιος υψηλός ευτυχώς γιατί τον είχα άγχος...ο τράχηλος 34μμ και μου φάνηκε λίγο (επειδή έχει αναφέρει η μαρακίζ νούμερα) αλλά μου είπε ότι είναι φυσιολογικότατος..επίσης άκουσα ότι στο δεύτερο παιδί συνήθως είναι μικρότερος. Στο πρώτο είχα πάνω από 40μμ. Με το ζάχαρο τα νούμερα έχουν τσιμπήσει και θέλει καλή προσοχή...μια φίλη που είχε παθολογική καμπύλη και ο γιατρός της δεν της έβαλε καλό χέρι (να την στείλει σε διαβητολόγο δηλαδή) έφτασε στην 29 να έχει παιδί 1500 κιλό και τώρα της τα έτριξε για τα καλά...της είπε σε 15 ημέρες να κάνει γλυκοζυλιωμέμνη και ανάλογα τι δείξει θα της πει μήπως πάει και σε ενδοκρινολόγο. Η κοπέλα βέβαια προσπαθεί να τρώει καλά αλλά αν δεν μιλήσεις με ειδικό κάνεις και άθελα βλακείες...τρώει το πρωί δημητριακά που εμένα προσωπικά με πάνε στο 200 και αυτή έχει θέμα στο δύωρο...άρα το μωρό πάει για σούμο...Τώρα θα πάω στον γιατρό μου τέλη του μήνα. Το μωρό βαράει για τα καλά πλέον... καλή μας συνέχεια!!

bA9gp3.png

marakiz μπράβο!από μετρήσεις πώς ήταν το μωράκι;

zadige μια χαρά ήταν ο τράχηλος. Κι εμένα 35μμ ήταν και στην αυχενική και στη Β. Δευτέρα πάω για επαναληπτική καμπύλη γιατί ήταν τεράστια στο ντόπλερ η μπουμπού. Βέβαια η πρώτη καμπύλη ήταν καλή. Τώρα με τη δίαιτα θα δείξει. Είμαι και πολύ γλυκατζού και μου λείπουν ακόμα και τα σοκολατάκια υγείας που έτρωγα που και που!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

marakiz μπράβο!από μετρήσεις πώς ήταν το μωράκι;

zadige μια χαρά ήταν ο τράχηλος. Κι εμένα 35μμ ήταν και στην αυχενική και στη Β. Δευτέρα πάω για επαναληπτική καμπύλη γιατί ήταν τεράστια στο ντόπλερ η μπουμπού. Βέβαια η πρώτη καμπύλη ήταν καλή. Τώρα με τη δίαιτα θα δείξει. Είμαι και πολύ γλυκατζού και μου λείπουν ακόμα και τα σοκολατάκια υγείας που έτρωγα που και που!

Πότε έκανες την πρώτη καμπύλη; Όταν λες καλή για πες νούμερο στην ώρα και στο δύωρο; Επίσης η ενδοκρινολόγος μου είπε...ότι κοπέλες που έχουν καλή καμπύλη και μετά το ξεσκίζουν σε γλυκά ζυμαρικά και ψώμια έχουν θέμα σαν να είχαν διαβήτη κύησης...επίσης η μαία μου είπε (χωρίς να ξέρει ότι έχω θέμα με ζάχαρο) να πίνω νερά πολλά αλλά όχι χυμούς ή πορτοκαλάδες γιατί δεν κάνει καλό για το ζάχαρο..άρα του νοιάζει η διατροφή ανεξαρτήτως καμπύλης..όταν λες τεράστια?

bA9gp3.png

Κορίτσια εγώ έχω ΠΗΤ 7/6. Την τέταρτη θα πάω στον γιατρό ...

Απο δω και πέρα πλησιάζει ο καιρός!!!

Στο πρώτο παιδί πάει μέχρι τέλους και συνήθως σε περιμένουν και μια δυο μέρες...

bA9gp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες!!

Μαράκι ο γυναικολόγος μου είπε κάπου στην 26η εβδομάδα θα κάνω την καμπύλη ζαχάρου. Αρχές Ιούνη έχουμε το επόμενο ραντεβού και θα το κανονίσουμε τότε. Μέχρι τότε θα κάνω και μια τυπική βόλτα στον εμβρυολόγο για να τσεκάρουμε τον τράχηλο.

Φωτεινούλα όλες οι μετρήσεις του μωρού ήταν στα φυσιολογικά όρια, ο γιατρός ήταν υπερευχαριστημένος! Από κιλά είμαστε 500 γρ.

zadige ο τράχηλος σου είναι μια χαρά φυσιολογικός. Κι εμένα τώρα τον μετρήσαμε 3,1 (αποδεκτό όριο δηλαδή) άρα πάμε πολύ καλά, απλά επειδή στην αυχενική ήταν 2,5 μου είπε να μην ξεθαρρέψω με τίποτα, συνεχίζω με την ίδια προσοχή και ειδικά τώρα που κουβαλάω μεγαλύτερο βάρος.

Κι εγώ έφαγα πολύ ζούληγμα γιατί ο μικρός δεν είχε πολύ καλή θέση. Από κιλά είμαι στα 6-6,5 χωρίς να κάνω καμιά τρελή ατασθαλία. Έχω καταλάβει πως παίρνω περίπου μισό κιλό την εβδομάδα αλλά μπορεί να σκάσει και ένα κιλό ολόκληρο έτσι στα ξαφνικά. Τι να κάνουμε το έχω αποδεχτεί.

Καλημέρα κοιλίτσες!!

Μαράκι ο γυναικολόγος μου είπε κάπου στην 26η εβδομάδα θα κάνω την καμπύλη ζαχάρου. Αρχές Ιούνη έχουμε το επόμενο ραντεβού και θα το κανονίσουμε τότε. Μέχρι τότε θα κάνω και μια τυπική βόλτα στον εμβρυολόγο για να τσεκάρουμε τον τράχηλο.

Φωτεινούλα όλες οι μετρήσεις του μωρού ήταν στα φυσιολογικά όρια, ο γιατρός ήταν υπερευχαριστημένος! Από κιλά είμαστε 500 γρ.

zadige ο τράχηλος σου είναι μια χαρά φυσιολογικός. Κι εμένα τώρα τον μετρήσαμε 3,1 (αποδεκτό όριο δηλαδή) άρα πάμε πολύ καλά, απλά επειδή στην αυχενική ήταν 2,5 μου είπε να μην ξεθαρρέψω με τίποτα, συνεχίζω με την ίδια προσοχή και ειδικά τώρα που κουβαλάω μεγαλύτερο βάρος.

Κι εγώ έφαγα πολύ ζούληγμα γιατί ο μικρός δεν είχε πολύ καλή θέση. Από κιλά είμαι στα 6-6,5 χωρίς να κάνω καμιά τρελή ατασθαλία. Έχω καταλάβει πως παίρνω περίπου μισό κιλό την εβδομάδα αλλά μπορεί να σκάσει και ένα κιλό ολόκληρο έτσι στα ξαφνικά. Τι να κάνουμε το έχω αποδεχτεί.

Με το καλό όλα! Το βάρος μου φαίνεται πολύ για 22 εβδομάδα αλλά σίγουρα παίζει ρόλο η ακινησία και ίσως και τα χάπια. Η 26 είναι μια καλή εβδομάδα για καμπύλη προλαβαίνεις να μαζέψεις εάν τυχόν... Εγώ πάλι στα 3 είμαι με αρκετό φαγητό το πάσχα...είχα φοβερό άγχος για το μωρό γιατί αντίστοιχα στον γιό μου ήμουν και εγώ στα 5,50 αλλά φαίνεται ότι μάλλον αυτά τα 2,5 διαφορά είναι δικά μου και όχι της κύησης..οπότε καλύτερα για μένα...πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα βάζω καθώς από εδώ και πέρα το μωρό παίρνει.. πάντως αν πάω έτσι με βλέπω πάλι στα 8-9 μαξ.

bA9gp3.png

Με το καλό όλα! Το βάρος μου φαίνεται πολύ για 22 εβδομάδα αλλά σίγουρα παίζει ρόλο η ακινησία και ίσως και τα χάπια. Η 26 είναι μια καλή εβδομάδα για καμπύλη προλαβαίνεις να μαζέψεις εάν τυχόν... Εγώ πάλι στα 3 είμαι με αρκετό φαγητό το πάσχα...είχα φοβερό άγχος για το μωρό γιατί αντίστοιχα στον γιό μου ήμουν και εγώ στα 5,50 αλλά φαίνεται ότι μάλλον αυτά τα 2,5 διαφορά είναι δικά μου και όχι της κύησης..οπότε καλύτερα για μένα...πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα βάζω καθώς από εδώ και πέρα το μωρό παίρνει.. πάντως αν πάω έτσι με βλέπω πάλι στα 8-9 μαξ.

Και βέβαια είναι πολύ! Όλοι μου λένε πως μόνο κοιλιά έχω κάνει αλλά εγώ τα βλέπω και τα μπρατσάκια και τα μπουτάκια πιο τσουπωτά. Ο γιατρός μου δεν με πίστευε όταν του είπα ότι έχω πάρει 6. Σίγουρα παίζει ρόλο ο κακός μεταβολισμός που έχω γενικά αλλά περισσότερο η ακινησία, λογικό αφού δεν κάνω καθόλου καύσεις. Η διατροφή μου είναι κάπου 2000 θερμίδες την ημέρα οπότε πρέπει να κάνω κάτι σαν δίαιτα αν θέλω να μαζευτώ τώρα κι εφόσον δεν υπάρχει παθολογικός λόγος -τουλάχιστον προς το παρόν- δεν θα μπω σε τέτοια διαδικασία. Προς το παρόν δηλαδή απλά προσέχω.

Κι ας έχω ΤΡΕΛΕΣ λιγούρες!! Χαχα! :mrgreen:

Αύριο θα κάνω κι επαναληπτικές αιματολογικές.

Διαφημίσεις

Πότε έκανες την πρώτη καμπύλη; Όταν λες καλή για πες νούμερο στην ώρα και στο δύωρο; Επίσης η ενδοκρινολόγος μου είπε...ότι κοπέλες που έχουν καλή καμπύλη και μετά το ξεσκίζουν σε γλυκά ζυμαρικά και ψώμια έχουν θέμα σαν να είχαν διαβήτη κύησης...επίσης η μαία μου είπε (χωρίς να ξέρει ότι έχω θέμα με ζάχαρο) να πίνω νερά πολλά αλλά όχι χυμούς ή πορτοκαλάδες γιατί δεν κάνει καλό για το ζάχαρο..άρα του νοιάζει η διατροφή ανεξαρτήτως καμπύλης..όταν λες τεράστια?

την 1η καμπυλη την έκανα 25 +5. Hταν 78-114-98. Μετά αν εξαιρέσεις τις ημέρες του Πάσχα έτρωγα το ίδιο. Μόνο στο Πάσχα έφαγα περισσότερα γλυκά. Τότε ήταν 1κιλό και κάτι ψιλά. Τώρα 31+1 ήταν 2320. Βέβαια ήταν μεγάλη στις μετρήσεις από την αυχενική. Ο γιατρός μου θέλει να το ελέγξουμε ξανα για να δούμε αν είναι όντως κατασκευαστικό ή θέμα φαγητού. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι τα κιλά που έχω παρει ειναι μια χαρα και μου ειπε τι να τρώω και κυρίως τι να μην τρωω.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Φωτεινή και μένα ο μικρός φαίνεται μεγαλος. Σκέψου οτι στις 36 βδομάδες βαρος 3300, δεν το λες φυσιολογικό, αλλά μεγαλο.

Δε ξέρω, απο τη μια είναι καλό να είναι μεγαλο (χωρίς παθολογικές αιτίες π.χ.ζάχαρο), αλλά απο την αλλη δημιουργεί και δυσκολίες στον τοκετό.

Εγώ έχω λίγο προβληματιστεί, γιατί και μεγαλο φαίνεται και ο πλακούντας είναι προσθιος και ο λώρος είναι κάτω απο το κεφάλι και στον αυχένα. Δεν μου είπε κατι ο γιατρός, αλλά νομιζω πως ο φυσιολογικός θα επιτευχθεί μονο με θαύμα.

Αν πάρω όλες τις βδομάδες θα πρεπει να γέννηση παιδι με βαρος 4300.... Δεν το λες και φυσιολογικό.

Zadige και marakiz όλα καλά με τις εξετάσεις, μπράβο σας!!!

Αν δεν υπάρχει παθολογική αιτία δεν πειράζει κοριτσάκι μου. Επίσης αν ο γιατρός σου είναι υπέρ του φυσιολογικού θα στον κάνει έστω και μεγάλο να είναι το μωρό. Αν κρίνει ότι χρειάζεται καισαρική μην στεναχωριέσαι, ότι πρέπει για την υγεία του μπεμπέ. 36 εβδ.ε?? Πωπω έτοιμη είσαι, με το καλό!!!

Φωτεινή και μένα ο μικρός φαίνεται μεγαλος. Σκέψου οτι στις 36 βδομάδες βαρος 3300, δεν το λες φυσιολογικό, αλλά μεγαλο.

Δε ξέρω, απο τη μια είναι καλό να είναι μεγαλο (χωρίς παθολογικές αιτίες π.χ.ζάχαρο), αλλά απο την αλλη δημιουργεί και δυσκολίες στον τοκετό.

Εγώ έχω λίγο προβληματιστεί, γιατί και μεγαλο φαίνεται και ο πλακούντας είναι προσθιος και ο λώρος είναι κάτω απο το κεφάλι και στον αυχένα. Δεν μου είπε κατι ο γιατρός, αλλά νομιζω πως ο φυσιολογικός θα επιτευχθεί μονο με θαύμα.

Αν πάρω όλες τις βδομάδες θα πρεπει να γέννηση παιδι με βαρος 4300.... Δεν το λες και φυσιολογικό.

Zadige και marakiz όλα καλά με τις εξετάσεις, μπράβο σας!!!

Aυτός που μου έκανε τη Β μου είπε ότι πάμε για 4 κιλά σίγουρα. Εσύ είσαι μικροκαμωμένη;Ο πρόσθιος πλακούντας δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Για το λώρο ότι σου πει ο γιατρός. Εχω μεγάλη φοβία με τις περιτυλίξεις. Θέση έχει πάρει πάντως ε; Όλα καλά θα πάνε!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια...για το βάρος είναι και λίγο σχετικό ε; Η κουμπάρα μου στην 34 που της το πήραν πρόωρα φαινόταν κάτω από 2 και το γέννησε 2200. Το 2300 για 31 είναι πάρα πολύ αλλά η καμπύλη ήταν σούπερ για 25+5 οπότε δεν βρίσκω θέμα ζαχάρου εκτός αν σαβουροτρώς που και πάλι δεν νομίζω ότι το κάνεις... επίσης το 3300 για 36 είναι πολύ αλλά στο τέλος δεν παίρνει τόσο και επίσης η φύση μπορεί να προνοήσει και να το βγάλεις σε δύο εβδομάδες... επίσης το 3300 μπορεί χαλαρά να είναι και 3 οπότε μην τρελλένεσαι... Εμένα το βάρος τώρα στην β ήταν 450 και νομίζω ότι και στο γιό μου κάπου στο μισό κιλό ήμουν στην ίδια φάση..ελάχιστες διαφορές...το μωρό μου γεννήθηκε 3280 στην 38+5 με την αυστηρή διατροφή μου. Θεωρώ ότι αν γεννούσα στην 40 άντε να είχε πιάσει το 3500. Οπότε για αγόρι πολύ νορμάλ....εμένα το 3280 με έσκισε από άκρη σε άκρη με ράμματα μέχρι τον κ*^)% με το συμπάθιο και είχε περιτύλιξη στο πόδι (κόμπος κανονικός!). Νομίζω ότι η τρύπα μου και η κατασκευή μου αντέχει μέχρι τόσο οπότε αν δω ότι παίρνει παραπάνω θα αγχωθώ...

bA9gp3.png

Κορίτσια...για το βάρος είναι και λίγο σχετικό ε; Η κουμπάρα μου στην 34 που της το πήραν πρόωρα φαινόταν κάτω από 2 και το γέννησε 2200. Το 2300 για 31 είναι πάρα πολύ αλλά η καμπύλη ήταν σούπερ για 25+5 οπότε δεν βρίσκω θέμα ζαχάρου εκτός αν σαβουροτρώς που και πάλι δεν νομίζω ότι το κάνεις... επίσης το 3300 για 36 είναι πολύ αλλά στο τέλος δεν παίρνει τόσο και επίσης η φύση μπορεί να προνοήσει και να το βγάλεις σε δύο εβδομάδες... επίσης το 3300 μπορεί χαλαρά να είναι και 3 οπότε μην τρελλένεσαι... Εμένα το βάρος τώρα στην β ήταν 450 και νομίζω ότι και στο γιό μου κάπου στο μισό κιλό ήμουν στην ίδια φάση..ελάχιστες διαφορές...το μωρό μου γεννήθηκε 3280 στην 38+5 με την αυστηρή διατροφή μου. Θεωρώ ότι αν γεννούσα στην 40 άντε να είχε πιάσει το 3500. Οπότε για αγόρι πολύ νορμάλ....εμένα το 3280 με έσκισε από άκρη σε άκρη με ράμματα μέχρι τον κ*^)% με το συμπάθιο και είχε περιτύλιξη στο πόδι (κόμπος κανονικός!). Νομίζω ότι η τρύπα μου και η κατασκευή μου αντέχει μέχρι τόσο οπότε αν δω ότι παίρνει παραπάνω θα αγχωθώ...

Τον ένατο μήνα τα μωρά παίρνουν 200 με 250 gr τη βδομάδα. Γι αυτό λέω ποσο περιπου το υπολόγιζω. Εν το μεταξύ και οι τρεις γιατροί που μου έχουν κανε υπέρηχο το ίδιο βαρος βρίσκουν. Όσο για το λώρο θα έχω το νου μου να το ακούω συνέχεια.

Όταν κάνατε β επιπέδου πόσο ήταν το βάρος του μωρού κορίτσια?

marakiz εμένα ήταν 540 21+5 εβδομαδων

Τον ένατο μήνα τα μωρά παίρνουν 200 με 250 gr τη βδομάδα. Γι αυτό λέω ποσο περιπου το υπολόγιζω. Εν το μεταξύ και οι τρεις γιατροί που μου έχουν κανε υπέρηχο το ίδιο βαρος βρίσκουν. Όσο για το λώρο θα έχω το νου μου να το ακούω συνέχεια.

Νομίζω ότι έχει 10% απόκλιση αυτό που μας λένε και πάνω από τα 3600 δε μπορούν να πουν ακριβώς. Να έχεις το νου σου και για αλλαγή στη συνηθισμένη του δραστηριοτητα μπορεί και με πιο έντονη να θέλει κάτι να σου πει!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Δεν ξέρω αν σίγουρα ισχύει αυτό σε ένα μήνα ειδικά τον 9 το κιλό μου φαίνεται πολύ! Επίσης το 780 για β φαίνεται όχι απλά κουλό εκτός αν έκανες την β στην 23+5 που και πάλι είναι τεράστιο νούμερο..

bA9gp3.png

Δεν ξέρω αν σίγουρα ισχύει αυτό σε ένα μήνα ειδικά τον 9 το κιλό μου φαίνεται πολύ! Επίσης το 780 για β φαίνεται όχι απλά κουλό εκτός αν έκανες την β στην 23+5 που και πάλι είναι τεράστιο νούμερο..

Εκανα δυο φορες τη β επιπέδου. Η δεύτερη έγινε 23 και 2 και η τιμή ηταν αυτή που ανέφερα. Όπως σας έχω ξανά πει απο τον πρωτο υπέρηχο που κάναμε (χιλιοστά ακόμα το μωρο), φαινόταν μεγαλυτερο, αλλά λόγω εξωσωμ ξέραμε ακριβως ποσο εβδομάδων είμαστε. Αν είχα μείνει έγκυος φυσιολογικά θα ειχαμε αλλάξει ΠΗΤ.

Όσο για την αύξηση βάρους που παίρνουν τα μωρά στον ένατο είναι τόσο, και αυτό το ξέρω απο την αδερφή μου που είναι του ιατρικου χώρου...

Εκανα δυο φορες τη β επιπέδου. Η δεύτερη έγινε 23 και 2 και η τιμή ηταν αυτή που ανέφερα. Όπως σας έχω ξανά πει απο τον πρωτο υπέρηχο που κάναμε (χιλιοστά ακόμα το μωρο), φαινόταν μεγαλυτερο, αλλά λόγω εξωσωμ ξέραμε ακριβως ποσο εβδομάδων είμαστε. Αν είχα μείνει έγκυος φυσιολογικά θα ειχαμε αλλάξει ΠΗΤ.

Όσο για την αύξηση βάρους που παίρνουν τα μωρά στον ένατο είναι τόσο, και αυτό το ξέρω απο την αδερφή μου που είναι του ιατρικου χώρου...

Και πάλι το 780 για 23+2 μου φαίνεται εξωπραγματικό..δεν ξέρω καν αν εμπίπτει στις καμπύλες...εκτός αν είναι ο Φασούλας εκεί μέσα...που και πάλι...εγώ πάντως ελληνικά και ξένα site που έχω διαβάσει η πρόσληψη βάρους εμβρύου από την 37 έως και την 40 δηλαδή στον 9 κυμαίνεται γύρω στα 600 γραμμάρια άντε στο τσακίρ 800!

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...