Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά!! Τι κάνετε??? Εγώ απολαμβάνω τις ημέρες χωρις ιδιαίτερα καθώς τον τελευταίο καιρό είχα πήξει!!!! Είμαι Έδεσσα με τον αντρούλη μου και περνάμε πολύ όμορφα!! Τρέχουμε λίγο με προσκόπους, κάνουμε και βολτίτσες και περνάνε όμορφα τα απογευματινά μας!!! Χθες πήρα και ένα πληντύριο 8κιλά και χάρηκα πολύ!!! Είδαμε και ξανα το σπιτάκι μας και μάλλον αυριο μεθαυριο θα το κλείσουμε!!!! Χθες το πρωι που ξύπνησα η κοιλίτσα μου ήταν διαφορετική!!!! Είχε πεταχτει!! χαρηκα πάρα πολύ!!! Ανυπομονώ να το νιώσω το μικράκι μου!!!! Εγω αργω για β επιπέδου!! Αρχές Ιούνη!!!! Αλλά αν όλα πάνε καλά θα αρχίσω να φτιάχνω και το δωματιακι του μικρού!!! έχουμε διαλέξει χρωματάκια και διακόσμηση!!! Ανυπομονώ γενικότερα!! χιχιχιχιχιχι!!!!

Εμείς Πάσχα εδω με τα πεθερικά!! του χρόνου θα βάφουμε αυγά με τα παιδάκια μας!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Μαράκι! Με το καλό να κλείσετε το σπίτι και να είσαι πάντα τόσο χαρούμενη! Είδες η κοιλίτσα? Και μένα μετά την αυχενική ξεπετάχτηκε για τα καλά! Όσο μεγαλώνει τόσο και θα την καμαρώνεις περισσότερο!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Μπραβο κοριτσια, ολα μια χαρα πανε!!

Μarakiz μια χαρα ο τραχηλος φτου φτου.

Zadige καλα να περασετε στην εκδρομουλα σας!!!

Ριτα θερμοκρασια ουτε που μετρησα ποτε!!!

Μαρακι με το καλο το νεο σπιτι!!!

Εγω κοριτσια αυριο θα παω για υπερηχο, περιμενω πως και πως!!!

Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια. Εμεις προσπαθούσαμε με τον άντρα μου για μωρο λίγους μηνες οταν ηρθε η πρωτη εγκυμοσύνη που ομως κατέληξε σε απόξεση... Και η δεύτερη ηρθε σχεδον αμέσως ομως παλι το όνειρο τελείωσε νωρίς... Ξεκινησαμε όλων των ειδών τις εξετασεις που μας πρότειναν οι γιατροί και συμπέρασμα δε βγάλαμε... Τέσσερις μηνες μετα την τελευταια αποβολή το πιάσαμε παλι το σποράκι, κι αυτη τη φορα μας πήγε καλα κι εχω τωρα ενα αγοράκι δυο ετών.... Τωρα σκεφτόμαστε και για δευτερο, ευχομαι να πάνε ολα καλα και να μην εχω παλι περιπέτειες... Οπως και να εχει, ο,τι και να τραβήξουμε δεν αλλάζεις το συναίσθημα να εχεις το μωρο σου αγκαλιά. Καλο κουράγιο σε όλες!;)

marakiinlove εσύ είσαι η πιο μικρούλα με το πιο μικρούλι νινι! εγώ σήμερα πήγα να αγοράσω κάτι πραγματάκια και μου λέει η κυριούλα "εσύ κοντεύεις" έχω κάνει μεγάλη κοιλίτσα και θα με περνάνε για ετοιμόγεννη!

marakiz νομίζω πας πολύ καλά. το σημαντικό είναι να μη μειωθεί απότομα οπότε όσο είναι σταθερός είσαι οκ. εμείς την άλλη Πέμπτη θα δούμε το νινί μας!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου κι εγώ χαίρομαι πολύ που όλα προχωράνε καλά! Ανυπομονώ για τη β, ο εμβρυολόγος μου είπε (κατά λέξη) "φιλενάδα προβλέπεται να έχουμε τέεεελεια β επιπέδου"!

Μαρ περιμένουμε νέα από τη......... σημερινή προβολή! :)

evaki79 πολύ δύσκολες και τραυματικές οι 2 απώλειες στη σειρά.. :(

Να σου ζήσει το αγοράκι σου κι εύχομαι πολύ σύντομα να μεγαλώσετε την οικογένεια σας!!

καλημέρα!!!σήμερα είδα το τικεράκι μου! έφτασα στην 30!το πολύ 10 εβδομάδες και θα έχω τη μπέμπα μου!!!

Με το καλό κοριτσάρα μου! :):):):)

Νεράκι θα περάσει ο καιρός!!!!

Κοριτσια τωρα γυρισα απο τον γιατρο. Ολα καλα μας ειπε. Λιγο μεγαλο παιδι, αλλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεγαλο φαινοταν. Περασε ο καιρος, εγω φωτεινη 6 βδομαδες εχω μαξιμουν!!!!!

Κοριτσια τωρα γυρισα απο τον γιατρο. Ολα καλα μας ειπε. Λιγο μεγαλο παιδι, αλλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεγαλο φαινοταν. Περασε ο καιρος, εγω φωτεινη 6 βδομαδες εχω μαξιμουν!!!!!

Πωπω Μαργάριτούλα ένας μήνας σχεδόν!!! Σε ένα μήνα και κάτι θα κρατάς στην αγκαλιά σου το μπουμπούκι σου!!!! τρελαίνομαιιιιιιι!

Διαφημίσεις

Το πρώτο παιδί συνήθως πάει μέχρι τέλους...εγώ όταν μου είπε 18 Ιουνίου έλα αύριο γεννάς...που είχα τελική 29 Ιουνίου έπαθα σοκ..έκλαιγα από το άγχος μου...τελικά μπήκα 19 και μου βάλαν την προκληση στις 20 που και γέννησα...παρόλο που ήταν μόλις 9 μέρες πριν δεν είχα νοιώσει να έρχεται..μου ήθρε ξαφνικό...με έπιασε τρόμος στην ιδέα οτι γεννάω...τελικά όλα καλά πήγαν...τώρα λέω μακάρι να γεννήσω αρχές Σεπτέμβρη να περάσει γρήγορα το πρώτο δύσκολο τρίμηνο από τις ιώσεις μη χειμωνιάσουμε..η γιατρός μου είπε...και το ξέρω δηλαδή...οτιδήποτε εντός πρώτου τριμήνου κατευθείαν νοσηλεία..θεώρησε δεδομένο οτι θα θηλάσωκαι θα γλιτώσω τα χοντρά...γιατί ο μικρός θα πηγαίνει παιδικό...και καταλαβαίνετε....

bA9gp3.png

πω τι τέλεια!είπαμε παίδαρος θα τον καπαρώσουμε από τώρα!!!

Το πρώτο παιδί συνήθως πάει μέχρι τέλους...εγώ όταν μου είπε 18 Ιουνίου έλα αύριο γεννάς...που είχα τελική 29 Ιουνίου έπαθα σοκ..έκλαιγα από το άγχος μου...τελικά μπήκα 19 και μου βάλαν την προκληση στις 20 που και γέννησα...παρόλο που ήταν μόλις 9 μέρες πριν δεν είχα νοιώσει να έρχεται..μου ήθρε ξαφνικό...με έπιασε τρόμος στην ιδέα οτι γεννάω...τελικά όλα καλά πήγαν...τώρα λέω μακάρι να γεννήσω αρχές Σεπτέμβρη να περάσει γρήγορα το πρώτο δύσκολο τρίμηνο από τις ιώσεις μη χειμωνιάσουμε..η γιατρός μου είπε...και το ξέρω δηλαδή...οτιδήποτε εντός πρώτου τριμήνου κατευθείαν νοσηλεία..θεώρησε δεδομένο οτι θα θηλάσωκαι θα γλιτώσω τα χοντρά...γιατί ο μικρός θα πηγαίνει παιδικό...και καταλαβαίνετε....

γέννησες εύκολα με την πρόκληση κορίτσι μου; θα έχεις άδεια μετά τη γέννα; για πόσο καιρό; εγώ πάντως έχω πείσει τον εαυτό μου ότι θα γεννήσω πριν τις 30 Ιουνίου...δε ξέρω πως μου έχει κάτσει αυτό, μάλλον επειδή θα θέλω να γυρίσω στο νησί.

3CnWp2.png

S28jp3.png

πω τι τέλεια!είπαμε παίδαρος θα τον καπαρώσουμε από τώρα!!!

γέννησες εύκολα με την πρόκληση κορίτσι μου; θα έχεις άδεια μετά τη γέννα; για πόσο καιρό; εγώ πάντως έχω πείσει τον εαυτό μου ότι θα γεννήσω πριν τις 30 Ιουνίου...δε ξέρω πως μου έχει κάτσει αυτό, μάλλον επειδή θα θέλω να γυρίσω στο νησί.

Υπήρχαν καλές προυποθέσεις..δηλαδή μαλακός τράχηλος, ελαφριά διαστολή και κάτι λίγο από συσπάσεις που βέβαια δεν τις έννοιωθα...στο δωματιο τοκετού μπήκα στις 10 αλλά νομίζω το φάρμακο της πρόκλησης μου το βάλαν στις 12...γύρω στις 3 αρχίσαν οι καλές συσπάσεις και έπεσε η επισκλειρίδιος...στις 5 αρχίσαν τα σπρωξίματα και η ενόχληση...στις 6.15 γέννησα...γενικά η όλη ταλαιπωρία ήταν σχετικά μια ώρα...οπότε θα πω οτι ΝΑΙ γέννησα εύκολα....

bA9gp3.png

Υπήρχαν καλές προυποθέσεις..δηλαδή μαλακός τράχηλος, ελαφριά διαστολή και κάτι λίγο από συσπάσεις που βέβαια δεν τις έννοιωθα...στο δωματιο τοκετού μπήκα στις 10 αλλά νομίζω το φάρμακο της πρόκλησης μου το βάλαν στις 12...γύρω στις 3 αρχίσαν οι καλές συσπάσεις και έπεσε η επισκλειρίδιος...στις 5 αρχίσαν τα σπρωξίματα και η ενόχληση...στις 6.15 γέννησα...γενικά η όλη ταλαιπωρία ήταν σχετικά μια ώρα...οπότε θα πω οτι ΝΑΙ γέννησα εύκολα....

Kαλά ήσουν!Έχω ακούσει πολλές κοπέλες που πάνε με πρόκληση και δεν κατεβαίνει το μωρό και τρώνε καισαρική.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Marakiz ουτε γω δεν το πιστευω.... Λεω ενας μηνας εμεινε και σκεφτομαι που οι παλιες λενε: τα αγορια βγαινουν νωριτερα, δεν παιρνουν ολο το μηνα. Και λεω λες;;;;

Φωτεινη ναι, το κλεισαμε το προξενιο!!!!

Zadige ευκολη γεννα μπραβο. Φτου φτου. Εγω δε ξερω πως θα ναι η δικη μου. Μικροκαμωμενη εγω ,μεγαλο αυτο.... Θα δουμε!!!!

Διαφημίσεις

Καθίστε ρε κορίτσια πότε το κλείσατε το προξενιό, έχουμε κι εμείς παιδαράδες που έρχονται, να περιμένετε παρακαλώ να διαλέξει μόνη της η μπουμπου ααα! :mrgreen::lol::lol:

Marakiz ουτε γω δεν το πιστευω.... Λεω ενας μηνας εμεινε και σκεφτομαι που οι παλιες λενε: τα αγορια βγαινουν νωριτερα, δεν παιρνουν ολο το μηνα. Και λεω λες;;;;

Φωτεινη ναι, το κλεισαμε το προξενιο!!!!

Zadige ευκολη γεννα μπραβο. Φτου φτου. Εγω δε ξερω πως θα ναι η δικη μου. Μικροκαμωμενη εγω ,μεγαλο αυτο.... Θα δουμε!!!!

Κορίτσια...όλα είναι στον γιατρό...κυρίως...δηλαδή το πόσο εύκολα το πάει σε καισαρική...εμένα δεν ήταν παρεμβατικός, με έβαλε με πρόκληση καθώς υπήρχα οι προυποθέσεις και γιατί εγώ στενή το μωρό ήταν ήδη 3300. Και πιστέψτε με με ξέσκισε όταν βγήκε... Μου το είχε πει και η θεός συγχώρεσέ την οτι δεν θέλει για εμένα μεγάλο παιδί για το τοκετό... το αγόρι καλά κρατούσε και μέχρι τέλους θα το πήγαινε.. πάντως είχε καλή θέση. Ο λώρος ήταν τυλιγμένος στο πόδι του και γι αυτό δυσκολευτήκε να βγει με τις εξωθήσεις... αυτό με αγχώνει πολύ ...σκεφτείτε οτι το είδα τον λώρο κόμπο στον αστράγαλο όταν μου τον ακουμπήσανε..αυτή η εικόνα δεν έχει φύγει από μέσα μου.. και βγήκε με μπουνίτσα το χεράκι δίπλα από κεφάλι ...σαν τον σούπερμαν ένα πράγμα... δεν νομίζω οτι είχα φουλ επισκλειρίδιο...τα σπρωξίματα ήταν ένα θέμα..εγώ ένοιωθα τον πόνο και έσπρωχνα.. και για τον πλακούντα έσπρωξα...

bA9gp3.png

Αχ τί μου θυμισες! με τον πρωτο μου γιο συνεχεια πηγαινοερχόμασταν στο νοσοκομείο. ήταν ένα πολύ ευαισθητο μωρό, πρωτα για οξεια βρογχιολιτιδα, έπειτα για γαστρεντερίτιδα, για τα δοντια, για αμυγδαλίτιδα. κάποτε μειναμε 10 ολοκληρες μέρες, χωρις να βγω ούτε μια μερα να ξεκουραστω. στο τελος ιδρυματοποιηθηκαμε και δεν μας άρεσε που βγηκαμε. στον δευτερο μου γιο έκανα Πρωτοχρονια στο νοσοκ και στον πρωτο μου γιο Χριστουγεννα. στην κορη μου που γεννηθηκε μια σταλίτσα, Νοεμβρη μηνα, και με δυο αδελφια στο σχολειο, δεν μου αρρώστησε ούτε πηγαμε νοσοκ. όλα σχετικά είναι λοιπόν, μην ανησυχεις για κατι που δεν μπορεις να ελέγξεις

Κορίτσια καλησπέρα κι από εμένα! Πολλά κορίτσια όπως η Ρίτα & η Markella με γνωρίζουν είμαι η anastasia2012 που συνομιλούσαμε τον Αυγουστο που έμεινα έγκυος στο 2ο παιδάκι μου... Είχα πολύ καιρό να σας διαβάσω και να σας γράψω..γέννησα τελικά με καισαρική στην 38εβδ & 2ημ. τον γιό μου 2960γρ & 50 πόντους!*

Ήταν επεισοδιακή η γέννα μου..αφού μου σπάσανε τα νερά 2 μέρες πριν & είχα μικρή διαρροή & το επιβεβαίωσα στο νοσοκομείο που πήγα και με κρατήσανε για να γεννήσω! Δυστυχώς είχα θέμα τον τελευταίο μήνα με τον πλακούντα ήταν πολύ γερασμένος & η θέση του χαμηλά αριστερά..θα έμπαινα με πρόκληση στις 22/04 αλλά ο μικρός έσκασε μύτη στις 15/04!!

Αφού ξεκίνησα με διαστολή 2 & εξαλείφθηκε ο τράχηλος πολύ γρήγορα, είχα πολύ καλές συσπάσεις & πόνους χωρίς επισκληρίδιο..τελικά μετά από 5 ώρες ο μικρός δεν είχε εμπεδωθεί στη λεκάνη, ήταν πολύ ψηλά , δεν είχε κατέβει ούτε 1εκ.! Οπότε πονηρεύτηκε ο γιατρός οτι κάτι συμβαίνει! Με ετοίμασαν για καισαρική & τελικά ο μικρός ήταν τυλιγμένος 2 φορές με τον λώρο στον λαιμό του!! Τέλος καλό όλα καλά αυτό έχει σημασία!! Πάντως δεν αλλάζω με τίποτα τον φυσιολογικό τοκετό που έζησα 13ώρες με την κόρη μου για την ευκολία της καισαρικής που λένε & που την έζησα τώρα!! Πραγματικά οι πόνοι για μια βδομάδα ήταν αφόρητοι & το σώμα κομμένο στη μέση!!*

*Το τικεράκι μου δεν το έχω φτιάξει ακόμα!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Κορίτσια καλησπέρα κι από εμένα! Πολλά κορίτσια όπως η Ρίτα & η Markella με γνωρίζουν είμαι η anastasia2012 που συνομιλούσαμε τον Αυγουστο που έμεινα έγκυος στο 2ο παιδάκι μου... Είχα πολύ καιρό να σας διαβάσω και να σας γράψω..γέννησα τελικά με καισαρική στην 38εβδ & 2ημ. τον γιό μου 2960γρ & 50 πόντους!*

Ήταν επεισοδιακή η γέννα μου..αφού μου σπάσανε τα νερά 2 μέρες πριν & είχα μικρή διαρροή & το επιβεβαίωσα στο νοσοκομείο που πήγα και με κρατήσανε για να γεννήσω! Δυστυχώς είχα θέμα τον τελευταίο μήνα με τον πλακούντα ήταν πολύ γερασμένος & η θέση του χαμηλά αριστερά..θα έμπαινα με πρόκληση στις 22/04 αλλά ο μικρός έσκασε μύτη στις 15/04!!

Αφού ξεκίνησα με διαστολή 2 & εξαλείφθηκε ο τράχηλος πολύ γρήγορα, είχα πολύ καλές συσπάσεις & πόνους χωρίς επισκληρίδιο..τελικά μετά από 5 ώρες ο μικρός δεν είχε εμπεδωθεί στη λεκάνη, ήταν πολύ ψηλά , δεν είχε κατέβει ούτε 1εκ.! Οπότε πονηρεύτηκε ο γιατρός οτι κάτι συμβαίνει! Με ετοίμασαν για καισαρική & τελικά ο μικρός ήταν τυλιγμένος 2 φορές με τον λώρο στον λαιμό του!! Τέλος καλό όλα καλά αυτό έχει σημασία!! Πάντως δεν αλλάζω με τίποτα τον φυσιολογικό τοκετό που έζησα 13ώρες με την κόρη μου για την ευκολία της καισαρικής που λένε & που την έζησα τώρα!! Πραγματικά οι πόνοι για μια βδομάδα ήταν αφόρητοι & το σώμα κομμένο στη μέση!!*

Να σου ζήσει!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

αχ κοριτσάκι μου να σ ζήσει ο γιόκας σου!!!γέρο κ ευλογημένο να είναι!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Παναγία μου, τρομαχτικό αυτό με το λωρό!!! Να σου ζήσει Αναστασία, γερό και καλότυχο να είναι το ψυχουλάκι!

Καλημερα κοριτσια.

Αναστασια να σου ζησει ο γιος. Τελος καλα, ολα καλα. Και γω ειμαι υπερ του φυσιολογικου, ειναι φυσικη εξελιξη και ολα ερχονται πιο ομαλα στο σωμα μας και το παιδι. Ο λωρος και στο δικο μου μωρο ειναι ολος μπροστα στο κεφαλι και το προσωπο του και καθε φορα που παω για υπερηχο λεω να μη μου πουν τιποτα ανησυχιτικο.....

Βεβαια εγω υποστηριζω και την αποψη οτι μεγαλα παιδια ( πανω απο 3800) καλο ειναι να γεννιουνται με Κ.Τ., ιδικα αν η γυναικα ειναι μινιον. Και αυτο για λογους προστασιας της μητρας απο τυχον προπτωση μελλοντικα...

να σου ζήσει...και εγώ τρέμω μια τέτοια εκδοχή αλλά σημασία έχει που είστε καλά μαμά και παιδί...

bA9gp3.png

Kαλησπέρααα!!!ήρθα Αθήνα και σήμερα είχε φουλ ψώνια! Για τη μπέμπα πραγματάκια ρουχαλάκια και για εμένα. Πήρα νυχτικάκια-πιτζαμάκια για το μαιευτήριο και μερικά ρούχα καλοκαιρινά!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...