Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

4300? Και κορίτσι...? Μυρίζομαι λανθάνον διαβήτη ή υπερφαγία...εκτός αν το παιδί βγήκε 56 εκατοστά όπως μιας φίλης που ήταν και οι δύο πολύ ψηλοί!!

χαχαχα!! zadige έχεις πάθει μια ψύχωση με τα ιατρικά!!! Εμένα η θεία μου γεννησε την ξαδέρφη μου 4380 και είχε βάλει 15 κιλά στην εγκυμοσύνη και δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας!! Έτρωγε τα πάντα και το μωράκι ήταν 50 εκατοστά περίπου......

Κορίτσια μου έλεγε τις προάλες η γυναικολόγος μου για τις γυναίκες που γεννάνε μωρό πάνω από 4 κιλά ότι με ΦΤ είναι το λογικό ότι θα σπάσουν - χαλαρώσουν αρκετα οι μυες εκεί κάτω και ότι εκεινη προτείνει πάντα ΚΤ σε τέτοιες περιπτωσεις....Αυτά σε μια συζήτηση που κάναμε σχετικα με τις καισαρικές.... Και μου είπε ότι είναι κακό μια γυναίκα να είναι κολλημένη είτε στην ΚΤ είτε στον ΦΤ.... Πρέπει να κρίνει ανάλογα με το μωρό και να αναλογίζεται και τη ζωή που θέλει να έχει μετά τη γέννα(πχ ακρατεια σε περίπτωση που οι μυες χαλαρώσουν πολύ)

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4300? Και κορίτσι...? Μυρίζομαι λανθάνον διαβήτη ή υπερφαγία...εκτός αν το παιδί βγήκε 56 εκατοστά όπως μιας φίλης που ήταν και οι δύο πολύ ψηλοί!!

Κι όμως, καλά το μυρίστηκες, έκανε διαβήτη κύησης η κοπέλα, όμως πρόσεχε πολύ από τότε που της παρουσιάστηκε!

Μαράκι το τικεράκι σου μάλλον το έχεις βάλει με εικόνα url και όχι με το λινκ που πρέπει, για αυτό και έχει κολλήσει στην ημέρα που το έφτιαξες. Μάλλον πρέπει να το ξαναφτιάξεις. Με το καλό να μπείτε στο νέο σπιτικό σας! Καλύτερο γούρι δεν υπάρχει για να στεριώσετε!

Συμφωνώ με γιατρό σου πως δεν πρέπει να είσαι εμμονικός είτε με καισαρική είτε με φυσιολογικό, προέχει πάντα αυτό που είναι καλύτερο πρώτα για το μωρό και μετά για τη μητέρα. ΟΜΩΣ, οι περισσότεροι γιατροί στην Ελλάδα έχουν την καισαρική καραμέλα για δικιά τους κυρίως ευκολία και την χρησιμοποιούν συχνά χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος.. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η καισαρική είναι χειρουργείο κι ένα χειρουργείο πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ αν υπάρχει ιατρικός λόγος και όχι για κανενός την ευκολία.

Ο γιατρός μου έχει ξεγεννήσει γνωστή μου μια χαρά φυσιολογικά με 4300 μωρό και την έραψε τόσο καλά που την επόμενη μέρα έκοβε βόλτες στο διάδρομο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Αντίθετα στη ξαδέρφη μου που ξεγέννησε επίσης κι η οποία ήθελε διακαώς να γεννήσει φυσιολογικά, ήταν η θέση του μωρού τέτοια που το παλέψανε όσο πήγαινε και μετά για την υγεία και των δυο τους κάνανε καισαρική.

Δεν υπάρχει τίποτα απόλυτο και δεχόμαστε φυσικά την εξέλιξη της επιστήμης και τα προνόμια της όμως είναι πολύ κρίμα να οδηγιέσαι σε χειρουργείο απλά και μόνο για ευκολία.

Viivako η Ρίτα μπερδεύτηκε γιατί σε ένα παλιό ποστ σου είχες γράψει όντως 1400 κάτι γρ. για το ένα μωρό και είχα κι εγώ παραξενευτεί αλλά κατάλαβα μετά πως είχε γραφτεί καταλάθος.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Θενκς βρε marakiz, πω πω έγραψα τέτοιο πράγμα για το παιδί; Τα έβλεπα τα χιλιοπεντακοσάρια στην εντατική κ καιγόταν η ψυχή μου κ γι αυτά κ για τους γονείς τους...

8sLrp2.png

Κι όμως, καλά το μυρίστηκες, έκανε διαβήτη κύησης η κοπέλα, όμως πρόσεχε πολύ από τότε που της παρουσιάστηκε!

Μαράκι το τικεράκι σου μάλλον το έχεις βάλει με εικόνα url και όχι με το λινκ που πρέπει, για αυτό και έχει κολλήσει στην ημέρα που το έφτιαξες. Μάλλον πρέπει να το ξαναφτιάξεις. Με το καλό να μπείτε στο νέο σπιτικό σας! Καλύτερο γούρι δεν υπάρχει για να στεριώσετε!

Συμφωνώ με γιατρό σου πως δεν πρέπει να είσαι εμμονικός είτε με καισαρική είτε με φυσιολογικό, προέχει πάντα αυτό που είναι καλύτερο πρώτα για το μωρό και μετά για τη μητέρα. ΟΜΩΣ, οι περισσότεροι γιατροί στην Ελλάδα έχουν την καισαρική καραμέλα για δικιά τους κυρίως ευκολία και την χρησιμοποιούν συχνά χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος.. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η καισαρική είναι χειρουργείο κι ένα χειρουργείο πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ αν υπάρχει ιατρικός λόγος και όχι για κανενός την ευκολία.

Ο γιατρός μου έχει ξεγεννήσει γνωστή μου μια χαρά φυσιολογικά με 4300 μωρό και την έραψε τόσο καλά που την επόμενη μέρα έκοβε βόλτες στο διάδρομο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Αντίθετα στη ξαδέρφη μου που ξεγέννησε επίσης κι η οποία ήθελε διακαώς να γεννήσει φυσιολογικά, ήταν η θέση του μωρού τέτοια που το παλέψανε όσο πήγαινε και μετά για την υγεία και των δυο τους κάνανε καισαρική.

Δεν υπάρχει τίποτα απόλυτο και δεχόμαστε φυσικά την εξέλιξη της επιστήμης και τα προνόμια της όμως είναι πολύ κρίμα να οδηγιέσαι σε χειρουργείο απλά και μόνο για ευκολία.

Viivako η Ρίτα μπερδεύτηκε γιατί σε ένα παλιό ποστ σου είχες γράψει όντως 1400 κάτι γρ. για το ένα μωρό και είχα κι εγώ παραξενευτεί αλλά κατάλαβα μετά πως είχε γραφτεί καταλάθος.

Λύσε μου μια απορία μαρακιζ πώς είναι δυνατόν να έφτασε τα 4300 με διαβήτη διαγνωσμένο..? Πρώτον η καμπύλη γίνεται στην 28 μαξ άρα προλαβαίνεις να το μαζέψεις, επίσης σε παρακολουθούν στενά και τις μετρήσεις του μωρού και δεν σε αφήνουν να πας μέχρι τέλους 38 σε σταματάνε...γιατί το να γεννήσεις μεγάλο μωρό ενέχει κινδύνους...μια γνωστή με υπαρχον διαβήτη στο πρώτο, στο δεύτερο με διατροφή από την αρχή της κάναν προληπτικά ινσουλίνη γιατί το μωρό φαινόταν μεγάλο αλλά τελικά το έβγαλε στην 39 με 3600 αγόρι που και πάλι...Γενικά λένε οτι μωρά πάνω από 4 κιλά και παλιά που δεν κάναν καμπύλες σχετίζονται με διαβήτη είτε στην κύηση ή μελλοντικά...

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Λύσε μου μια απορία μαρακιζ πώς είναι δυνατόν να έφτασε τα 4300 με διαβήτη διαγνωσμένο..? Πρώτον η καμπύλη γίνεται στην 28 μαξ άρα προλαβαίνεις να το μαζέψεις, επίσης σε παρακολουθούν στενά και τις μετρήσεις του μωρού και δεν σε αφήνουν να πας μέχρι τέλους 38 σε σταματάνε...γιατί το να γεννήσεις μεγάλο μωρό ενέχει κινδύνους...μια γνωστή με υπαρχον διαβήτη στο πρώτο, στο δεύτερο με διατροφή από την αρχή της κάναν προληπτικά ινσουλίνη γιατί το μωρό φαινόταν μεγάλο αλλά τελικά το έβγαλε στην 39 με 3600 αγόρι που και πάλι...Γενικά λένε οτι μωρά πάνω από 4 κιλά και παλιά που δεν κάναν καμπύλες σχετίζονται με διαβήτη είτε στην κύηση ή μελλοντικά...

Ε δεν ξέρω τόσες λεπτομέρειες κι ούτε νομίζω πως είναι πρέπον να ρωτήσω, δεν είναι κολλητή. Φαντάσου πως η μάνα μου, μου είπε για τα γεννητούρια και μόλις μου είπε το 4300 την ρώτησα από μόνη μου αν είχε διαβήτη και μου το επιβεβαίωσε και μου είπε ακόμα πως πρόσεχε από τότε που το έμαθε. Δεν τα λέγαμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να ξέρω τόσες εκτενείς λεπτομέρειες.

Κατά τα άλλα εγώ δεν πιστεύω τόσο απόλυτα πως τα μεγάλα μωρά δεν μπορούν να είναι καθόλα υγιή!

Ε δεν ξέρω τόσες λεπτομέρειες κι ούτε νομίζω πως είναι πρέπον να ρωτήσω, δεν είναι κολλητή. Φαντάσου πως η μάνα μου, μου είπε για τα γεννητούρια και μόλις μου είπε το 4300 την ρώτησα από μόνη μου αν είχε διαβήτη και μου το επιβεβαίωσε και μου είπε ακόμα πως πρόσεχε από τότε που το έμαθε. Δεν τα λέγαμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να ξέρω τόσες εκτενείς λεπτομέρειες.

Κατά τα άλλα εγώ δεν πιστεύω τόσο απόλυτα πως τα μεγάλα μωρά δεν μπορούν να είναι καθόλα υγιή!

Α οκ φαντάστηκα την ήξερες...καλά το προσέχω είναι σχετικό...έχω μια φίλη που είχει διαβήτη, τον βρήκε στην 30 γιατί την άργησε την καμπύλη...μετά έτρωγε παστίτσιο και τελικά πριν προλάβει να μαζέψει τίποτα τις σπάσαν τα νερά στην 33, την κρατήσαν μια εβδομάδα στο νοσοκομείο και γέννησε στην 34. Το παιδί βγήκε 2200 και ευτυχώς όλα καλά...δεν εχουν προβλημα τα μωρά όσο η μητέρα...τα μωρά ίσως κάνουν υπογλυκαιμία μετά τον τοκετό...γι αυτό και αν έχεις διαβήτη στο κρατάνε για παρακολούθηση 12 ώρες...ελπίζω να μην χρειαστεί πάλι αυτό το 12ώρο...είναι πολύ περίεργο να γεννάς και να μην έχεις μωρό δίπλα σου για τόσες ώρες...πήγαινε βέβαια να τον θηλάζω εγώ...αλλά δεν είναι το ίδιο...

bA9gp3.png

Καλημέρα! Η μαμά μου πάντως γέννησε εμένα 4100 και την αδερφή μου 4900 χωρίς διαβήτη κύησης. Της είπαν ότι είναι θέμα μήτρας και κατασκευαστικό. και πέρισι η ξαδέρφη μου έκανε 4250 μπέμπαρο και είχε τέλεια καμπύλη και έκανε καλή διατροφή.

Εγώ τον Ιούνη θα πάω σε βάφτιση από διδυμάκια που γεννήθηκαν στις 32 εβδ. 1 κιλό το ένα και σχεδόν 2 το άλλο.

Κατά τα άλλα εγώ είμαι σταθερή εδώ και 3 εβδομάδες στο +9 κιλά ευτυχώς. Η κοιλιά έχει γίνει τούρλα. Το αστείο είναι πως επειδή δεν έχω πάρει πολύ σε μπούτια-ποπό-μάγουλα ο κόσμος νομίζει ότι δεν έχω πάρει κιλά και με φτύνουν να μη με ματιάσουν!

Επίσης στο ταξίδι στην Αθήνα θέλω να ψωνίσω τα απαραίτητα για το μπεμπέ και φτιάχνω λίστες!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλημέρα! Η μαμά μου πάντως γέννησε εμένα 4100 και την αδερφή μου 4900 χωρίς διαβήτη κύησης. Της είπαν ότι είναι θέμα μήτρας και κατασκευαστικό. και πέρισι η ξαδέρφη μου έκανε 4250 μπέμπαρο και είχε τέλεια καμπύλη και έκανε καλή διατροφή.

Εγώ τον Ιούνη θα πάω σε βάφτιση από διδυμάκια που γεννήθηκαν στις 32 εβδ. 1 κιλό το ένα και σχεδόν 2 το άλλο.

Κατά τα άλλα εγώ είμαι σταθερή εδώ και 3 εβδομάδες στο +9 κιλά ευτυχώς. Η κοιλιά έχει γίνει τούρλα. Το αστείο είναι πως επειδή δεν έχω πάρει πολύ σε μπούτια-ποπό-μάγουλα ο κόσμος νομίζει ότι δεν έχω πάρει κιλά και με φτύνουν να μη με ματιάσουν!

Επίσης στο ταξίδι στην Αθήνα θέλω να ψωνίσω τα απαραίτητα για το μπεμπέ και φτιάχνω λίστες!

Απαπα τι τράβηξε η μαμά σου Φωτεινούλα! Θρεφτάρια της βγήκατε και τα δυο! :lol::lol: Φυσιολογικά σας έκανε ή με καισαρική? Είναι κι εσένα μεγάλο το μπεμπάκι? Νομίζω πάει και κληρονομικά αυτό. Της φίλης που ανέφερα εγώ πριν, είχε γεννηθεί κι η μαμά της μπεμπάρα!

Μια χαρά τα κιλάκια σου για την εβδομάδα σου, καλά κάνουν και σε φτύνουν δεν το θέλουμε το μάτι χιχι!

Απαπα τι τράβηξε η μαμά σου Φωτεινούλα! Θρεφτάρια της βγήκατε και τα δυο! :lol::lol: Φυσιολογικά σας έκανε ή με καισαρική? Είναι κι εσένα μεγάλο το μπεμπάκι? Νομίζω πάει και κληρονομικά αυτό. Της φίλης που ανέφερα εγώ πριν, είχε γεννηθεί κι η μαμά της μπεμπάρα!

Μια χαρά τα κιλάκια σου για την εβδομάδα σου, καλά κάνουν και σε φτύνουν δεν το θέλουμε το μάτι χιχι!

Φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο!!! Κι εμένα μου έχουν πει ότι είναι μεγαλούτσικο αλλά βλέπω και άλλα στην ίδια εβδομάδα με αντίστοιχες μετρήσεις! Ο γιατρός μου αφού αποκλείσαμε το σακχαρο μου είπε κληρονομικότητα και ότι είμαι ψηλή σημαίνουν μεγαλύτερο από το μέσο όρο μωρό.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο!!! Κι εμένα μου έχουν πει ότι είναι μεγαλούτσικο αλλά βλέπω και άλλα στην ίδια εβδομάδα με αντίστοιχες μετρήσεις! Ο γιατρός μου αφού αποκλείσαμε το σακχαρο μου είπε κληρονομικότητα και ότι είμαι ψηλή σημαίνουν μεγαλύτερο από το μέσο όρο μωρό.

Ωρε μάχιμη η μαμά σου!!! Μπράβο της!

9 κιλά για την 28 μου φαίνονται πολλά αλλά αφού ο γιατρός είναι ΟΚ το πιο σημαντικό είναι αυτό..μπορεί να μην πάρεις από εδώ και πέρα άλλωστε εγώ μετά την 25 και μέχρι την 39 πήρα μόλις 2,5-3 άρα δεν σημαίνει οτι θα πάρεις πολλά ακόμα...όλα παίζουν ρόλο...προφανώς αν το παιδί έιναι ψηλό δεν μπορεί να βγει και κούτσικο σε βάρος..μια φίλη γέννησε μεγάλο μωρό και ήταν σχεδόν 56 εκατοστά.. εμένα βγήκε 50 ο νεαρός...καταλαβαίνετε οτι 6 εκατοστά είναι τεράστια διαφορά...

bA9gp3.png

Εμένα πάλι μου φαίνονται φυσιολογικότατα, όχι λίγα, σίγουρα όμως όχι πολλά!

Για μένα πάντως όπου έχω κοιτάξει σε υπολογιστές βάρους για εγκύους, μου βγάζει φυσιολογικά κιλά 11-16. Είχα βάλει στόχο τα 12 αρχικά, τώρα όμως με την ακινησία ο στόχος μετατοπίστηκε στα 15 με ευχής έργο να κρατήσουμε τον αρχικό.

Κοριτσια βλεπω θρεφταρια παιδια γεννανε οι γυρω σας... Και μενα μια φιλη μου γεννηαε κοριτσακι 4250, χωρις σακχαρο η οτιδηποτε αλλο... Ολα σχετικα ειναι.

Και μενα μου χουν πει οτι ειναι δυο βδομαδες μεγαλυτερο, αλλα δεν πολυ δινω βαση. Οπως εχω ξαναπει οι υπερηχοι εχουν και μια βαση αποκλεισης.

Φωτεινη και γω ειμαι 33 βδομαδων και η ζυγαρια λεει +9.5. Ολοι μου λενε το ιδιο που λενε και σε σενα. Αν με δουνε δε και καθιστη ουτε που καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος. Δεν εχω κανει καθολου μαγουλακια ουτε εχω πρηξιματα (παλι καλα).

Μαρακι με το καλο η μετακομιση και ολα καλα να πανε με το σπιτι!!!

Οι υπολοιπες απ οτι βλεπω προχωρατε καλα!!! Μπραβο μπραβο.... Εχει καμια συντομα ραντεβου με γιατρο; εγω εχω μεγαλη τεταρτη!!!

Κι εγώ δεν έχω καθόλου πρηξίματα στο πρόσωπο, προς το παρόν τουλάχιστον γιατί έχω δρόμο μπροστά μου.. Αν είμαι καθιστή δηλαδή δεν φαίνομαι ούτε εγώ για έγκυος, βέβαια υπάρχει η περίπτωση να το καταλάβει κανείς από το ομπρέ μαλλί! :lol:

Εγώ θα πάω τη μεγάλη Δευτέρα για ένα γρήγορο τσεκάρισμα στον τράχηλο. Μπορεί να είναι λίγο τράβηγμα το κάθε 2 εβδομάδες, από την άλλη βλέπω συχνά ότι όλα πάνε καλά κι αντισταθμίζεται.

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως κορίτσια για να ξέρετε όταν γύρισα σπίτι από το μαιευτήριο έχοντας γεννήσει ένα γιο 3300 και έχοντας περάσει δυο μέρες νηστική από τις 4 που έλειψα...η ζυγαριά έδειξε 6 κιλά μείον! οπότε...καλά τα 12 αλλά αν μείνουν μετά 6 καλά κρασιά....

bA9gp3.png

Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Εμένα οι περισσότερες φίλες μου που πήραν περί 20 κιλά η καθεμιά τους (πολλά!) τα περισσότερα τα χάσανε με τη γέννα, αρκετά υπόλοιπα στο πρώτο τρίμηνο και τα υπόλοιπα πχ 5 όσες το θέλανε να αδυνατίσουν το κατάφεραν στο χαλαρό μέσα σε ένα χρόνο. Αν τα καταφέρει κάποια κοπέλα να πάρει μέχρι 10 κιλά κι εφόσον δεν λυσσοπεινάει μπράβο της αλλά δεν θα πούμε τα 12 κιλά που είναι φυσιολογικότατα πολλά τώρα ούτε και θα πεινάσουμε στην εγκυμοσύνη, αν δεν υπάρχει φυσικά ιατρικός λόγος όπως ο διαβήτης κύησης.

Ρίτα 2460 & 2330 γεννήθηκαν τα μωρά μου. Μωρό 1.400 δεν το πιάνεις, ζει κ μεγαλώνει στην εντατική, γεννημένο 2-3 μήνες πριν την ώρα του...

Το σκυλί ναι μες το σπίτι κ γαβγίζει σαν ροτβάιλερ, αλλά τουλαχιςτον δε γαβγίζει συχνά!

ααααα, 2460 και 2330! ναι ειχες γραψει 2300 και 1400 και παραξενεύτηκα με το ένα κιλό διαφορά. ενταξει μια χαρα γεννήθηκαν τα μωράκια. μακαρι να φτασουν και τα δικά μου στο βαρος των δικών σου. μια χαρα φυσιολογικότατα θα είναι.

το σκυλί όταν γαυγιξει δεν ξυπνάει τα μωρά; εγω δεν ξερω τί θα κάνουμε ακόμη με τα σκυλιά μας. βεβαια, ακόμη δεν ξερω πού θα πάμε τελικά να μεινουμε εμείς με τα μωρά μας.

κορίτσια μην σας πιάνει αμοκ με τα κιλά. χάνονται με λίγη προσπάθεια. το θεμα είναι να προσπαθήσετε κατα την γνωμη μου άμεσα γιατι μετά τα συνηθίζεις και στην ουσια δεν θες να τα χασεις.

Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Εμένα οι περισσότερες φίλες μου που πήραν περί 20 κιλά η καθεμιά τους (πολλά!) τα περισσότερα τα χάσανε με τη γέννα, αρκετά υπόλοιπα στο πρώτο τρίμηνο και τα υπόλοιπα πχ 5 όσες το θέλανε να αδυνατίσουν το κατάφεραν στο χαλαρό μέσα σε ένα χρόνο. Αν τα καταφέρει κάποια κοπέλα να πάρει μέχρι 10 κιλά κι εφόσον δεν λυσσοπεινάει μπράβο της αλλά δεν θα πούμε τα 12 κιλά που είναι φυσιολογικότατα πολλά τώρα ούτε και θα πεινάσουμε στην εγκυμοσύνη, αν δεν υπάρχει φυσικά ιατρικός λόγος όπως ο διαβήτης κύησης.

Νομίζω το έχουμε εξαντλήσει το θέμα με τα κιλά..στο τέλος θα δούμε το κοντέρ...έχω μια συνάδελφο έγγυο που έχει πάρει μπόλικα και είναι στην 26...έχει θορυβηθεί (στο πρώτο είχε πάρει 14) και τώρα άρχισε να προσέχει...δεν τα έχασε εύκολα τα 14 (με πολλή γυμναστική κτλ) πριν την γέννα ήταν κοπέλα που την έλεγες αδύνατη και φαντάζομαι έτσι ήταν και πριν την πρώτη της...εγώ όταν ξεκίνησα την πρώτη μου εγγυμοσύνη νόμιζα οτι τα 25 ήταν φυσιολογικά καθώς τόσα είχε πάρει η μάνα μου σε μένα και στον αδερφό μου αλλά τελικά γειώθηκα με τον πιό άσχημο τρόπο..να πω την αλήθεια...πείνασα πολύ αλλά τελικά δεν με χάλασε..και τώρα δε σας κρύβω οτι ψιλοκαταπιέζομαι αλλά πχ το μεσημέρι έφαγα μουσακά απ'έξω...135 το ζάχαρο...στα όρια...

bA9gp3.png

Ρίτα από την αρχή αφήνω ελεύθερους όλους τους ήχους του σπιτιού, ειδικά την ημέρα. Αν ειναι να κοιμηθούν, το κάνουν ανεξαρτήτως φασαρίας. Το πολυ πολυ να τινάξουν τα χεράκια, πάντως δεν θα ξυπνήσουν! Αυτό φαντάζομαι θα μας χρησιμεύσει και στο να μπορουμε να κυκλοφορούμε μαζί τους κ να κοιμούνται παρά τους θορύβους!

8sLrp2.png

Ρίτα από την αρχή αφήνω ελεύθερους όλους τους ήχους του σπιτιού, ειδικά την ημέρα. Αν ειναι να κοιμηθούν, το κάνουν ανεξαρτήτως φασαρίας. Το πολυ πολυ να τινάξουν τα χεράκια, πάντως δεν θα ξυπνήσουν! Αυτό φαντάζομαι θα μας χρησιμεύσει και στο να μπορουμε να κυκλοφορούμε μαζί τους κ να κοιμούνται παρά τους θορύβους!

Αυτή είναι η καλύτερη τακτική κι εγώ θέλω να το κάνω!!!Μπράβο!

zadige το θέμα για το φαγητό είναι ανεξάντλητο χαχαχαχα!

Δεν ξέρω για σας πάντως εγώ σε μισή ωρίτσα περίπου θα καταβροχθίζω φρεσκοφτιαγμένο σπιτικό παστίτσιο γιάμι γιάμι γιάμι!!!

Κοριτσάκια μου αγχώθηκα πάλι.ειχα πάει τουαλέτα και πιεστηκα αρκετά.και μετά σκουπιζομαι από μπροστά κ είχα αιματακι.στο 2ο χαρτάκι σταμάτησε. Ο γιατρός είπε utrogestan και ξάπλα.κι αν ξαναδώ να ξαναπάρω.τι ήταν αυτό πάλι;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Εντάξει, το παρακολουθείς. Απαγορεύεται η πίεση γιατί ζορίζονται όλα τα συστήματα. Μίλα με το γιατρό σου να σου δώσει κάτι για την τουαλέτα να το παίρνεις σε μόνιμη βάση. Δε θες να ακούσεις πώς είχα μπλέξει κ χωρίς προηγούμενα σημάδια, προκαλείται δυσκολία κ μονο με τις ορμόνες της εγκυμοσύνης, ανεξαρτήτως διατροφής.

8sLrp2.png

Εντάξει, το παρακολουθείς. Απαγορεύεται η πίεση γιατί ζορίζονται όλα τα συστήματα. Μίλα με το γιατρό σου να σου δώσει κάτι για την τουαλέτα να το παίρνεις σε μόνιμη βάση. Δε θες να ακούσεις πώς είχα μπλέξει κ χωρίς προηγούμενα σημάδια, προκαλείται δυσκολία κ μονο με τις ορμόνες της εγκυμοσύνης, ανεξαρτήτως διατροφής.

Το θέμα με την τουαλέτα το είχα γεικα αλλα τον τελευταίο καιρό είχα στρώσει. Η πεθερά μου που ήταν μαια είπε ότι απ το σφίξιμο μπορεί να έπαθα μικρή αποκόλληση...

3CnWp2.png

S28jp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...