Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Εγώ δεν κρατιέμαι για τη β αλλά όχι από αγωνία, από ανυπομονησία που θα έχουμε λεπτομερή εμφάνιση πάλι!!! zadige κορίτσι μου μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε όπως καλά πάνε ήδη! Θα σου πρότεινα να πάρετε και το μικρό μαζί! Τώρα που "συχνάζω":lol: στον εμβρυολόγο το χω δει που το κάνουν αρκετές οικογένειες (να παίρνουν και το μεγάλο παιδάκι μαζί στις μεγάλες εξετάσεις) και νομίζω πως είναι κάτι υπέροχο σαν βίωμα για όλη την οικογένεια!

Φωτεινούλα μια χαρά ο τράχηλος ναι! Πλέον έχω ηρεμήσει, έχω προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα (ότι δεν πρέπει να κουράζομαι ποτέ) και ευχαριστιέμαι την εγκυμοσύνη μου ξανά. Τι δουλειά κάνεις κι έχεις πήξει? Αν το χεις πει παλιότερα δεν το θυμάμαι. Αχ είσαι τυχερή που είσαι δίπλα στη θάλασσα! Το ΣΚ πρώτα ο θεός θα κάνουμε μια βόλτα στον Αργοσαρωνικό σε κάτι φίλους μας, πήραμε την άδεια των γιατρών και ανυπομονούμε!

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δεν κρατιέμαι για τη β αλλά όχι από αγωνία, από ανυπομονησία που θα έχουμε λεπτομερή εμφάνιση πάλι!!! zadige κορίτσι μου μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε όπως καλά πάνε ήδη! Θα σου πρότεινα να πάρετε και το μικρό μαζί! Τώρα που "συχνάζω":lol: στον εμβρυολόγο το χω δει που το κάνουν αρκετές οικογένειες (να παίρνουν και το μεγάλο παιδάκι μαζί στις μεγάλες εξετάσεις) και νομίζω πως είναι κάτι υπέροχο σαν βίωμα για όλη την οικογένεια!

Φωτεινούλα μια χαρά ο τράχηλος ναι! Πλέον έχω ηρεμήσει, έχω προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα (ότι δεν πρέπει να κουράζομαι ποτέ) και ευχαριστιέμαι την εγκυμοσύνη μου ξανά. Τι δουλειά κάνεις κι έχεις πήξει? Αν το χεις πει παλιότερα δεν το θυμάμαι. Αχ είσαι τυχερή που είσαι δίπλα στη θάλασσα! Το ΣΚ πρώτα ο θεός θα κάνουμε μια βόλτα στον Αργοσαρωνικό σε κάτι φίλους μας, πήραμε την άδεια των γιατρών και ανυπομονούμε!

Είμαστε σύμβουλοι επιχειρήσεων και έχουμε προθεσμίες λόγω του ΕΣΠΑ. Επίσης έχω και ένα μικρό ξενοδοχείο που σε ένα μήνα πρέπει να ανοίξει και είμαστε σε φάση προετοιμασίας! Οπότε σε όλες τις δουλειές έχει πέσει πολλή δουλειά!

Μια χαρά κοίτα να το απολαύσεις τώρα που μπορείς! Εμένα ο γιατρός μου είπε το Μάιο να είμαι ξάπλα που θα είναι ο 8ος να μην επιταγχύνουμε τον τοκετό που είμαι και μακριά. Δε διευκρίνισε το που οπότε με βλέπω σταυρόλεξο και ξαπλώστρα στην παραλία! χαχα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Είμαστε σύμβουλοι επιχειρήσεων και έχουμε προθεσμίες λόγω του ΕΣΠΑ. Επίσης έχω και ένα μικρό ξενοδοχείο που σε ένα μήνα πρέπει να ανοίξει και είμαστε σε φάση προετοιμασίας! Οπότε σε όλες τις δουλειές έχει πέσει πολλή δουλειά!

Μια χαρά κοίτα να το απολαύσεις τώρα που μπορείς! Εμένα ο γιατρός μου είπε το Μάιο να είμαι ξάπλα που θα είναι ο 8ος να μην επιταγχύνουμε τον τοκετό που είμαι και μακριά. Δε διευκρίνισε το που οπότε με βλέπω σταυρόλεξο και ξαπλώστρα στην παραλία! χαχα!

Α το ξενοδοχείο το θυμόμουν! Λοιπόν μια χαρά τη βλέπω τη ξάπλα στην παραλία χιχι!

zadige ολα καλα θα πανε. Οι μετρησεις σου υπερηχογραφικα ηταν μια χαρα οποτε μην αγχωνεσαι!!!

fot μου εκανε ντοπλερ ο γιατρος αλλα θα παω και την μεγαλη βδομαδα να το ξανακανω σε κλινικη. Δεν ειδαμε τιποτα περιεργο, απλα ειπαμε τωρα που μπηκα στο ογδοο να παω να το κανω σε κεντρο να ειμαστε πιο σιγουροι.

marakiz μια χαρα με τον τραχηλο, οποτε μπορεις να εισαι πιο ηρεμη για την συνεχεια!!

zadige ολα καλα θα πανε. Οι μετρησεις σου υπερηχογραφικα ηταν μια χαρα οποτε μην αγχωνεσαι!!!

fot μου εκανε ντοπλερ ο γιατρος αλλα θα παω και την μεγαλη βδομαδα να το ξανακανω σε κλινικη. Δεν ειδαμε τιποτα περιεργο, απλα ειπαμε τωρα που μπηκα στο ογδοο να παω να το κανω σε κεντρο να ειμαστε πιο σιγουροι.

marakiz μια χαρα με τον τραχηλο, οποτε μπορεις να εισαι πιο ηρεμη για την συνεχεια!!

Άντε ωραία με το καλό και το ντόπλερ!!

Διαφημίσεις

Α το ξενοδοχείο το θυμόμουν! Λοιπόν μια χαρά τη βλέπω τη ξάπλα στην παραλία χιχι!

Mόνο μην έρθει η φιλοζωική αν βγω με μαγιώ στην παραλία και με περάσουν για μονάχους μονάχους!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Mόνο μην έρθει η φιλοζωική αν βγω με μαγιώ στην παραλία και με περάσουν για μονάχους μονάχους!!!

Χαχα! Μια χαρά εικόνα θα είσαι εγκυούλα με μαγιό! Να είσαι στη σκιά και να βάζεις πολύ πολύ αντηλιακό!! Θα πάρεις μαγιό ή σου κάνουν αυτά που έχεις?

Χαχα! Μια χαρά εικόνα θα είσαι εγκυούλα με μαγιό! Να είσαι στη σκιά και να βάζεις πολύ πολύ αντηλιακό!! Θα πάρεις μαγιό ή σου κάνουν αυτά που έχεις?

δε νομίζω ότι αξίζει να πάρω. το θέμα είναι το στήθος που θα μπει σε αυτά που έχω; θα φοράω μπλουζάκι για να μην λιάζεται και η κοιλιά και μαγιώ από κάτω! πέρισι τον Μάιο δεν είχε ζέστες πολλές εδώ οπότε δε νομίζω να μπω στη θάλασσα. άντε να βρέξω τα ποδαράκια μου!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Δεν θα τον έπαιρνα τον μικρό σε εξέταση...νομίζω οτι είναι ώρα που δεν χωράει να είναι μέσα ο μικρός και να λέει τα δικά του...άσε που γενικά δεν είναι το ιατρείο μέρος για παιδιά...άλλωστε θα μου δώσει το DVD που και πάλι του μικρού του ήταν παντελώς αδιάφορο...το μωράκι έχει αρχίσει πια και δίνει τα σήματά του...μόλις έφαγα και νοιώθω τα χτυπήματα του..πλέον μου είναι ξεκάθαρο...που να έτρωγα και τίποτα ενδιαφέρον...πουρέ με ψάρι και λίγο σπανακόπιτα...είμαι προετοιμασμένη για ζάχαρο υψηλό...αλλά πεινούσα...εχτές μόνο με πουρέ και ψάρι ήμουν στα όρια..φαντάσου τώρα που έφαγα και σπανακόπιτα...!!! ρε κορίτσια ψάχνομαι που να πάω το πάσχα..θα πάρουμε άδεια και λέω οτι ειναι ευκαιρία να παμε κάπου 5 μερούλες...αλλά δεν ξέρω που και τι και επίσης δεν θέλω και πανάκριβα...το τριήμερο του αγίου πνεύματος έχουμε κλείσει ερμιόνη και αν όλα πάνε καλά λέω να πεταχτούμε σπέτσες..σκεφτόμουν και το πήλιο αλλά κοιτάζω κάτι να έχει ημιδιατροφή ή κάτι τέτοιο να βολέψει με τα φαγητά του μικρού...και τα δικά μου βέβαια..δεν είμαστε για ταβέρνα μεσημέρι βράδυ θα ξεπαραδιαστούμε..αλλά ούτε είμαι σε φάση να μαγειρεύω...μας βλέπω πάλι να κατήγουμε στο εξοχικό.

bA9gp3.png

δε νομίζω ότι αξίζει να πάρω. το θέμα είναι το στήθος που θα μπει σε αυτά που έχω; θα φοράω μπλουζάκι για να μην λιάζεται και η κοιλιά και μαγιώ από κάτω! πέρισι τον Μάιο δεν είχε ζέστες πολλές εδώ οπότε δε νομίζω να μπω στη θάλασσα. άντε να βρέξω τα ποδαράκια μου!

Μμμ αυτό θα είναι το καλύτερο μάλλον, να είναι και πιο ασφαλής η κοιλίτσα!

zadige κοίτα μήπως βρεις καμιά προσφορά στο regroup (το παλιό groupon) Γενικά υπάρχουν διάφορες προσφορές για το Πάσχα σε διάφορα ξενοδοχεία, εμείς παλιά είχαμε πάει έτσι με πλήρης διατροφή στην Αίγινα. Από την άλλη δεν λες πάλι καλά που έχετε και το εξοχικό? Εμείς λέμε πάλι καλά που έχουμε κι αυλή για να ψήσουμε το αρνί! :lol::lol:

Αχχχ!! Θα μου λείψει το κοκορέτσι φέτος!!!! Κάθε Πάσχα αυτό περιμένω και όχι το αρνί!

Διαφημίσεις

Μμμ αυτό θα είναι το καλύτερο μάλλον, να είναι και πιο ασφαλής η κοιλίτσα!

zadige κοίτα μήπως βρεις καμιά προσφορά στο regroup (το παλιό groupon) Γενικά υπάρχουν διάφορες προσφορές για το Πάσχα σε διάφορα ξενοδοχεία, εμείς παλιά είχαμε πάει έτσι με πλήρης διατροφή στην Αίγινα. Από την άλλη δεν λες πάλι καλά που έχετε και το εξοχικό? Εμείς λέμε πάλι καλά που έχουμε κι αυλή για να ψήσουμε το αρνί! :lol::lol:

Αχχχ!! Θα μου λείψει το κοκορέτσι φέτος!!!! Κάθε Πάσχα αυτό περιμένω και όχι το αρνί!

Πάσχα πάσχα εδώ θα είμαστε Αθήνα..για μετά την πρωτομαγιά κοιτάω...κοιτάζω και τις προσφορές και το ekdromi.gr και το xenodoxeio.gr και δεν έχω δει κάτι να με συγκινεί...ίσως κοιτάξω προς πήλιο...θα ήθελα θεσσαλονίκη αλλά θα μας βγει ακριβά νομίζω..βέβαια δεδομένο οτι διακοπές γιοκ φέτος..νομίζω οτι αρχές ιούλη θα μπορούσαμε να πάμε κάπου...αλλά δεν θέλω να χαλάσω άδεια...

bA9gp3.png

Αχ κοριτσια κοιτατε ολες για διακοπες... Ειτε πασχα, ειτε καλοκαιρι... Εμεις θα παμε αθηνα για πασχα... Για καλοκαιρι ουτε που το σκεφτομαστε, ουτε το συζηταμε. Αν το μωρακι μας ειναι βολικο και δεν ταλαιπωρειται με πονακια, ισως παμε κανενα διημερο...:D

Ας γεννησω με το καλο και ολα τ αλλα ερχονται...

Αχ κοριτσια κοιτατε ολες για διακοπες... Ειτε πασχα, ειτε καλοκαιρι... Εμεις θα παμε αθηνα για πασχα... Για καλοκαιρι ουτε που το σκεφτομαστε, ουτε το συζηταμε. Αν το μωρακι μας ειναι βολικο και δεν ταλαιπωρειται με πονακια, ισως παμε κανενα διημερο...:D

Ας γεννησω με το καλο και ολα τ αλλα ερχονται...

mar σε νησί δεν είσαι ούτως ή άλλως; Αν θυμάμαι καλά γεννάς ιούνιο; Εγώ σου είπα γέννησα 20 Ιουνίου και 15 Σεπτέμβρη ήμουν στην Νάξο για μια εβδομάδα διακοπές...τέλεια περάσαμε!!

bA9gp3.png

Καλημέρα καλημέρα σε όλη την όμορφη παρέα!!!!!

Πως είσαστε κορίτσια??? Εγω θα έλεγα αρκετα καλά! Βασικά πέρα από την κοιλίτσα που ψιλοφουσκώνει και σκληραίνει, δεν αισθάνομαι καθόλου εγκυος!! Είναι καλό τώρα αυτό???

Χθες πήρα την Bepanthol mammy που είναι κρεμούλα για την κοιλίτσα, τον ποπό και το στήθος και αποτρέπει τις ραγάδες... Όσο μπορούν να αποτραπουν βέβαια!! Να πω την αλήθεια δεν θέλω να κάνω ραγάδες... αν και είναι στο δερμα ξεκάθαρα... ϊσως είναι θετικό ότι δεν είχα ποτέ..... Εσεις πως το σκέφτεστε??

Μεγαλώνουν βλέπω όλα τα μπεμπάκια!!!! Μαράκιζ με το καλό ο παίδαρος!!!

Εμείς κορίτσια έχουμε αρκετες αλλαγές καθώς ο σύζυγός μου άλλαξε δουλεια και επίσημα από Δευτέρα μένει Έδεσσα στα πεθερικά, μεχρι να μετακομίσω και εγω από ιούνη.... Εάν δεν είχα τα ιδιαίτερα θα πήγαινα και εγω από τώρα!! Σπίτι λέμε να βρούμε τον Ιούλη....

Είμαι λίγο μοναχούλα και όλο γυρίζω σε γιαγια-μπαμπα-φίλες..... Βέβαια είναι ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ ο ύπνος!!! Απλώνομαι ΠΑΝΤΟΥ!!!! Αλλά μου λείπει ο αντρούληςςςς!!!! πφφφ!!!! Σήμερα έκανα και εξετάσεις αίματος-ούρων...... ανυπομονώ να δω το ζάχαρο!!!! Αν είναι κάτω από 90 θα ανάψω λαμπάδα αφού πιστεύω ότι το 60% του οργανισμού μου είναι από ζάχαρη!!!!χαχαχαχα!! Τα φιλιά μου σε όλεεεςςς!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημέρα καλημέρα σε όλη την όμορφη παρέα!!!!!

Πως είσαστε κορίτσια??? Εγω θα έλεγα αρκετα καλά! Βασικά πέρα από την κοιλίτσα που ψιλοφουσκώνει και σκληραίνει, δεν αισθάνομαι καθόλου εγκυος!! Είναι καλό τώρα αυτό???

Χθες πήρα την Bepanthol mammy που είναι κρεμούλα για την κοιλίτσα, τον ποπό και το στήθος και αποτρέπει τις ραγάδες... Όσο μπορούν να αποτραπουν βέβαια!! Να πω την αλήθεια δεν θέλω να κάνω ραγάδες... αν και είναι στο δερμα ξεκάθαρα... ϊσως είναι θετικό ότι δεν είχα ποτέ..... Εσεις πως το σκέφτεστε??

Μεγαλώνουν βλέπω όλα τα μπεμπάκια!!!! Μαράκιζ με το καλό ο παίδαρος!!!

Εμείς κορίτσια έχουμε αρκετες αλλαγές καθώς ο σύζυγός μου άλλαξε δουλεια και επίσημα από Δευτέρα μένει Έδεσσα στα πεθερικά, μεχρι να μετακομίσω και εγω από ιούνη.... Εάν δεν είχα τα ιδιαίτερα θα πήγαινα και εγω από τώρα!! Σπίτι λέμε να βρούμε τον Ιούλη....

Είμαι λίγο μοναχούλα και όλο γυρίζω σε γιαγια-μπαμπα-φίλες..... Βέβαια είναι ΤΕΛΕΙΟΣΣΣΣΣ ο ύπνος!!! Απλώνομαι ΠΑΝΤΟΥ!!!! Αλλά μου λείπει ο αντρούληςςςς!!!! πφφφ!!!! Σήμερα έκανα και εξετάσεις αίματος-ούρων...... ανυπομονώ να δω το ζάχαρο!!!! Αν είναι κάτω από 90 θα ανάψω λαμπάδα αφού πιστεύω ότι το 60% του οργανισμού μου είναι από ζάχαρη!!!!χαχαχαχα!! Τα φιλιά μου σε όλεεεςςς!!!

Καλημέρα μαρία, το πιο σημαντικό στις ραγάδες, πέρα από το δέρμα, είναι η απότομη αυξομείωση του βάρους...εγώ δεν είχα κάει στην πρώτη εγκυμοσύνη, το μόνο που έβαζα είναι baby oil...μου λίγδωνε λίγο τα ρούχα βέβαια..ειδικά μετα το μπάνιο όσο το δέρμα ειναι ακόμα νωπό είναι πολύ ενυδατικό...τώρα να σου πώ...δεν έχω βάλει ακόμα λάδια...άντε μια δυο φορές...γενικά στην δεύτερη εγκυμοσύνη είσαι πιο χαλαρός..ακόμα και με το σίδηρο...καμιά φορά το ξεχνάω...Για το ζάχαρο ασχέτως αν έχεις θέμα ή όχι πρέπει να είσαι μαζεμένη στα γλυκά...Στο λέω γιατί βλάπουν το μωρό σε άμετρες καταστάσεις...εμένα μου είχε πει η γυναικολόγος οτι γυναίκες που κάνουν καμπύλη και δεν έχουν θέμα και τρώνε πολλά γλυκά κάνουν το ίδιο κακό στο μωρό τους με κάποια που έχει αρρύθμιστο διαβήτη κύησης...επίσης να σου πώ οτι εγώ που έχω θέμα με το ζάχαρο ποτέ δεν είχα θέμα με τα πρωινά ζάχαρα...είχα πάντα κατω από 90 οπότε αυτό από μόνο του δεν σημαίνει κάτι...θα σε συμβούλευα να προσέχεις λίγο την υπερβολική κατανάλωση γλυκών και υδατανθράκων..Το οτι δεν αισθάνεσαι έγκυος μάλλον δεν είναι κακό...εγώ ούτε στο πρώτο ούτε τώρα αισθάνομαι κάτι...δεν είχα καθόλου μα καθόλου συμπτώματα, τώρα σιγά σιγά άρχισα να καταλαβαίνω το μωρό...και αυτό είναι ευχάριστο

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

mar σε νησί δεν είσαι ούτως ή άλλως; Αν θυμάμαι καλά γεννάς ιούνιο; Εγώ σου είπα γέννησα 20 Ιουνίου και 15 Σεπτέμβρη ήμουν στην Νάξο για μια εβδομάδα διακοπές...τέλεια περάσαμε!!

Οχι zadige, δυστυχως δεν ειμαι σε νησι.... Στερεα ελλαδα.... Και σεπτεμβρη απιθανο να κανω διακοπες. Δουλευει ο συζυγος και δεν παιζει να παμε καπου τοτε. Αν παμε θα ειναι τον αυγουστο... Βεβαια ειναι το λιγοτερο που με αποσχολει.... Περιμενω πως και πως το μπεμπε που οι διακοπες δεν με αγκιζουν τοσο...😀

Εγω κοριτσια πηρα τις απαντησεις απο τις εξετασεις αιματος. Στα ουρα μου βρηκαν λιγα ερυθρα... Δε ξερω με γυμνο ματι δεν φαινεται τιποτα και γενικα δεν εχω καμια ενοχληση... Θα μιλησω με γιατρο και βλεπουμε..

Σημερα η αυριο λεω να παω να κλεισω το καροτσι. Μεσα στο μαιο το πολυ αρχες ιουνιου θα εχω γεννησει οποτε ηρθε η ωρα. Λεω να παρω το graco το βρηκα σε προσφορα και σκεφτομαι να μην δαπανησω παραπανω χρηματα. Ελπιζω να αξιζει σαν καροτσι....

Καλησπέρα κορίτσια! τι κάνετε;; Μαργαριτούλα πεσμας ό,τι σου πει ο γιατρός για τα ουρα αν και δεν νομιζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό. μια χαρα θα είναι το καρότσι και εγω δεν θελω να ξοδέψω πολλά και απ' όπου μπορώ να γλιτωσω λεφτα θα το κάνω με μεγαλη ευχαρίστηση. εβλεπα κατι καρότσια σε υπέρογκα ποσά και σκεφτόμουν ούτε κατα διάνοια να αγοράσω τετοιο. εσας βεβαια θα σας φανει χρήσιμο και στα επόμενα παιδάκια σας.

marakiinlove και εγω την ιδια κρεμα χρησιμοποιω όχι όμως πολύ τακτικά. το μονο που δεν μ αρεσει είναι αυτο το ουδετερο άρωμα που εχει. θα ηθελα να μυριζε ομορφα. Εφυγε ο καλός σου και μένεις μόνη; η Εδεσσα πώς είναι σου αρεσει; θα ειναι πολύ ευχαριστο που θα αλλάξετε περιβάλλον. υπόμονη κοντα ειναι ο Ιούνης.

εγω γλυκα δεν τρωω καθόλου, αλλά όποτε αισθανθω υπογλυκαιμια τρωω καμια καραμέλα.

κοριτσια εσείς κοιμάστε ήσυχα το βραδυ ή μονο εγω πονάω; όταν πάλι θελω να πάω τουάλεττα δεν μπορω να σταθω στα πόδια μου, εχω αστάθεια. και μεγαλωσε πολύ η κοιλιά. Marakiz εσένα είναι σχεδόν 300 γρ ο μικρός;;; μπραβο!!! παιρνει βαρος το μικρουλι σου, να το χαιρεσαι. φτου φτου!

και κατι άσχετο που λεγαμε για την σπανιότητα των διδυμων. εγω επειδή έκανα πολύ συχνα υπέρηχους πριν μεινω έγκυος και παρακολουθούσα την ωορρηξία, ποτέ δεν μου ειπαν ότι ειχα διπλή ωορρηξια. έτυχε τον μηνα που έμεινα εγκυος.

Viiv εσένα πόσα κιλά γεννήθηκαν τα μικρά σου;; το καρότσι που επελεξες είναι αν δεν κάνω λάθος της peg perego. πόσο κοστίζει;; εδω που μενω δεν είδα διπλά καρότσια και μάλλον θα το παραγγείλω οπότε δεν θα εχω οπτική επαφή. απλά είναι τόσα τα πραγματα που πρεπει να αγοράσω εις διπλούν που εχω ψιλοπελαγωσει. αφηστε που δεν εχω πού να τα βάλω. εσεις αρχισατε ετοιμασίες παιδικού δωματίου;

Mar ούτε εμείς θα πάμε διακοπές φέτος, συμπάσχω! Ίσως μόνο ξεκλέψουμε κανα διήμερο όπως έλεγα στον Αργοσαρωνικό που έχουμε κάτι φίλους. Δεν θέλω να ξοδέψω ούτε χρήματα ούτε και άδεια.

Για τις ραγάδες κι εγώ baby oil βάζω προληπτικά, λέει βέβαια να βάζεις πρωί-βράδυ, εγώ βάζω κάθε βράδυ. Είναι πολύ ωραίο γιατί σου κάνει ένα δέρμα μούρλια απαλό! Βάζω μέχρι και στο πρόσωπο καμιά φορά. Αν είναι να κάνεις ραγάδες θα κάνεις πιστεύω, αλλά ας κάνουμε και λίγη πρόληψη, κακό δεν είναι!

Μαράκι μου κι εγώ θα σου έλεγα να προσέχεις λίγο με τα γλυκά, και καλό δεν κάνουν στο μωρό (η υπερβολική ποσότητα) και ο διαβήτης κύησης είναι ύπουλος! Μην τα κόψεις, περιόρισε τα!;) Όσο για το ότι δεν αισθάνεσαι έγκυος μια χαρά το βρίσκω εγώ! Εφόσον πάει καλά το μωράκι, αχρείαστα όλα τα υπόλοιπα!

Εμένα το μωράκι μόνο προχθές έκανε μια δειλή εμφάνιση, σαν ψαράκι που τσιμπάει αλλά αυτό ήτανε, από τότε καμιά φωνή καμιά ακρόαση!!

Ριτάκι κι εγώ ταλαιπωρούμαι λίγο στον ύπνο, επειδή κοιμάμαι μόνο στα πλάγια για να συνηθίσω που μετά δεν κάνει ανάσκελα πιάνομαι και πονάνε τα μπουτάκια μου! Ξυπνάω αρκετές φορές δηλαδή για να αλλάξω πλευρό! (εκτός από τις φορές για να πάω τουαλέτα! :mrgreen: )

Έψαξα και βρήκα αυτό, νομίζω θα με βολέψει τόσο για το ύπνο όσο αργότερα και για το θηλασμό. Είναι λίγο ακριβούλι, 70 ευρώ, αλλά πιστεύω πως θα πιάσουν τόπο τα λεφτά του!

Για αγορές δεν έχω κοιτάξει ακόμα, λίγο χαζεύω για παιδικό δωματιάκι, νωρίς είναι νομίζω!

Τέλος να πω και τον (κλασσικό) πόνο μου, έφαγα χθες σουφλέ με μακαρόνια και σήμερα είμαι μισό κιλό πάνω!! Εεεεε μα πιάααααααα! μην παρασπονδίσουμε κι εμείς λίγο, ώχου! :mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol:

Mar ούτε εμείς θα πάμε διακοπές φέτος, συμπάσχω! Ίσως μόνο ξεκλέψουμε κανα διήμερο όπως έλεγα στον Αργοσαρωνικό που έχουμε κάτι φίλους. Δεν θέλω να ξοδέψω ούτε χρήματα ούτε και άδεια.

Για τις ραγάδες κι εγώ baby oil βάζω προληπτικά, λέει βέβαια να βάζεις πρωί-βράδυ, εγώ βάζω κάθε βράδυ. Είναι πολύ ωραίο γιατί σου κάνει ένα δέρμα μούρλια απαλό! Βάζω μέχρι και στο πρόσωπο καμιά φορά. Αν είναι να κάνεις ραγάδες θα κάνεις πιστεύω, αλλά ας κάνουμε και λίγη πρόληψη, κακό δεν είναι!

Μαράκι μου κι εγώ θα σου έλεγα να προσέχεις λίγο με τα γλυκά, και καλό δεν κάνουν στο μωρό (η υπερβολική ποσότητα) και ο διαβήτης κύησης είναι ύπουλος! Μην τα κόψεις, περιόρισε τα!;) Όσο για το ότι δεν αισθάνεσαι έγκυος μια χαρά το βρίσκω εγώ! Εφόσον πάει καλά το μωράκι, αχρείαστα όλα τα υπόλοιπα!

Εμένα το μωράκι μόνο προχθές έκανε μια δειλή εμφάνιση, σαν ψαράκι που τσιμπάει αλλά αυτό ήτανε, από τότε καμιά φωνή καμιά ακρόαση!!

Ριτάκι κι εγώ ταλαιπωρούμαι λίγο στον ύπνο, επειδή κοιμάμαι μόνο στα πλάγια για να συνηθίσω που μετά δεν κάνει ανάσκελα πιάνομαι και πονάνε τα μπουτάκια μου! Ξυπνάω αρκετές φορές δηλαδή για να αλλάξω πλευρό! (εκτός από τις φορές για να πάω τουαλέτα! :mrgreen: )

Έψαξα και βρήκα αυτό, νομίζω θα με βολέψει τόσο για το ύπνο όσο αργότερα και για το θηλασμό. Είναι λίγο ακριβούλι, 70 ευρώ, αλλά πιστεύω πως θα πιάσουν τόπο τα λεφτά του!

Για αγορές δεν έχω κοιτάξει ακόμα, λίγο χαζεύω για παιδικό δωματιάκι, νωρίς είναι νομίζω!

Τέλος να πω και τον (κλασσικό) πόνο μου, έφαγα χθες σουφλέ με μακαρόνια και σήμερα είμαι μισό κιλό πάνω!! Εεεεε μα πιάααααααα! μην παρασπονδίσουμε κι εμείς λίγο, ώχου! :mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol:

Αυτο το μαξιλαρι, ειναι ενα μαγαζι στην αθηνα που αν εισαι εγκυος και πας εκει, ειτε ψωνισεις ειτε οχι, στο κανουν δωρο!!!

Μαρακίζ μισό μισό τα τσιμπάς; Πόσο έχεις φτάσει τώρα; Πιστεύω οτι είναι από την προγεστερόνη και την σχετική ακινησία...μην τρελλένεσαι.. Εμείς διακοπές θα κάνουμε στο εξοχικό...άλλωστε κάθε αύγουστο εκεί είμαστε και στην τελική αν κάτσει η στραβή πάμε στο μαιευτηριο άμεσα από ανάβυσσο...ξέρω κοπέλα που πήγε στο μητέρα από ανάβυσσο για να γεννήσει και είχε φτάσει και με διαστολή 5...είχε πόνους αλλά δεν τους λογάριαζε για σοβαρούς..χαχα...γέννησε το πρώτο παιδί μέσα σε 3 ώρες από όταν έφτασε στο μαιευτήριο...ρε κορίτσια θέλει λίγο προσοχή με τους γιατρούς ...μια κοπέλα που περίμενε να γεννήσει τέλη Απρίλη πήγε για το καθιερωμένο ραντεβού το εβδομαδιαίο του μήνα της το Σάββατο και είχε διαστολή 2 και την έβαλε με φάρμακα..και η κοπέλα ταλαιπωρήθηκε ενώ ήταν και το δεύτερό της... το παιδί ήταν ψηλά και δεν κατέβαινε...επειδή δε είχε κοντό λώρο παραλίγο να το κάνει με καισαρική....αυτό μάλλον γιατί ο γιατρός είχε και άλλη γέννα το Σάββατο και ήθελε να ξεμπερδεύει και να μην τρέχει προφανώς κυριακή...ευτυχώς όλα καλά με την κοπέλα...και το μωρό

bA9gp3.png

Αυτο το μαξιλαρι, ειναι ενα μαγαζι στην αθηνα που αν εισαι εγκυος και πας εκει, ειτε ψωνισεις ειτε οχι, στο κανουν δωρο!!!

Ναι ναι το έχω ακούσει για αυτό το μαγαζί, όμως δεν είναι το ίδιο ποιοτικά. Υπάρχουν βασικά πολλά μαξιλάρια θηλασμού και ψάχνοντας το στο ίντερνετ κατέληξα σε αυτό που έγραψα παραπάνω κι ας είναι πιο ακριβό. Φαίνεται πιο καλό ποιοτικά, είναι τεράστιο (190χ38 ) και όσες κοπέλες το έχουν πάρει και γράφουν για αυτό είναι πολύ ευχαριστημένες. Με βοήθησε κι ένα θέμα που έχει το φόρουμ.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=33830&page=9

Βέβαια και το τσαμπέ δεν μας χαλάει, ειδικά για κάποια που δεν θέλει να ξοδευτεί! Εγώ το είπα τώρα στον άντρα μου και μου είπε θα μου το κάνει δώρο, ε και καταλαβαίνετε τώρα, χατίρια δεν του χαλάω! :mrgreen:

Μαρακίζ μισό μισό τα τσιμπάς; Πόσο έχεις φτάσει τώρα; Πιστεύω οτι είναι από την προγεστερόνη και την σχετική ακινησία...μην τρελλένεσαι..

Παιδί μου 10 μέρες που έτρωγα "αυστηρά" μέχρι 2000 θερμίδες την ημέρα ούτε γραμμάριο! Και χθες που έφαγα σουφλέ ΤΣΟΥΠ μισό κιλό πάνω σήμερα!. Δεν τρελαίνομαι πια, γελάω!! :-P

4 πάνω είμαι σύνολο, θέλω να πιστεύω πως το μισόκιλο το σημερινό είναι πρήξιμο κι αύριο θα επανέλθω, αλλιώς 4,5.

Οι γιατροί θέλουν πάααααρα πολύ προσοχή, πιο πολύ αυτούς φοβάμαι κάποιες φορές παρά τη φύση!

Παιδί μου 10 μέρες που έτρωγα "αυστηρά" μέχρι 2000 θερμίδες την ημέρα ούτε γραμμάριο! Και χθες που έφαγα σουφλέ ΤΣΟΥΠ μισό κιλό πάνω σήμερα!. Δεν τρελαίνομαι πια, γελάω!! :-P

4 πάνω είμαι σύνολο, θέλω να πιστεύω πως το μισόκιλο το σημερινό είναι πρήξιμο κι αύριο θα επανέλθω, αλλιώς 4,5.

Οι γιατροί θέλουν πάααααρα πολύ προσοχή, πιο πολύ αυτούς φοβάμαι κάποιες φορές παρά τη φύση!

Κορίτσια αν το μαγαζί αυτό είναι στα βόρεια προάστεια στέιλτε μου κανά πμ να δω ποιο είναι...εγώ μαξιλάρι δεν πήρα...μου δανείσαν ένα αλλά λίγο το χρησιμοποίησα η αλήθεια είναι...χρησιμοποιούσα κανονικα μαξιλάρια και κυρίως προσπαθούσα να θηλάζω ξάπλα γιατί ήταν το πιο ξεκούραστο... επίσης από αγορές την κουνιστή καρέκλα δεν την χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου...σκέφτομαι εδώ και καιρό να την πουλήσω...νομίζω οτι τα 180 τα πιάνω άνετα...άλλωστε χώρο μου πιάνει...αλλά ο μικρός τώρα τελαυταία σκαρφαλώνει και κουνιέται...λέω άσε να την κρατήσω λίγο ακόμα... και πολύ νορμάλ τα κιλά σου...δεν είναι κάτι φοβερό..αν πάς για Β με 5 κιλά νομίζω οτι είσαι ΟΚ...

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...