Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια! τι κάνετε;

Viiv τα κατάφερες μια χαρά με τα ζουζουνια σου! και στην εγκυμοσυνη σου και στην ανατροφή. μπραβο που εχεις καταφερει να τα θηλάσεις. είναι πολύ βολικό να τα θηλάζεις. δεν χρειαζεται να ανησυχείς αν είναι αποστειρωμένα ή καθαρά τα μπιμπερό ούτε να φορτωνεσαι σαν γαιδαρος κάθε φορά που τολμάς να βγεις εξω με τσάντες, θερμό, το γάλα, την μεζούρα κοκ. μακαρι να τα καταφερω και εγω με τον θηλασμό, αν και χλωμό το κόβω. εσύ εχεις τόσο γάλα που φτανει να ταισεις δυο μωρά;; μπραβο μπραβο, φτου φτου να μην σε ματιάσουμε. πόσο είναι τώρα τα μωράκια σου; ποτε γεννησες ακριβώς;; σου έσπασαν τα νερα; αν θυμαμαι καλά ειχες περασει και μια ίωση; ειχες κανει και περίδεση, ετσι; εμενα ο γυναικολογος μού είπε πως δεν χρειαζομαι, αλλά πάντα κραταω μικρό καλάθι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Ευχαριστώ Ριτάκι! Εύχομαι και σε σενα καλή δύναμη, χαλαρά κι όλα καλά θα πάνε! Περίδεση μου έκανε προληπτικά χωρίς άλλη ένδειξη, κάνει σε όλες τις δίδυμες κυήσεις με τη λογική ότι το βάρος είναι μεγαλύτερο από όσο συνήθως αντέχει η μήτρα και οι επείγουσες περιδέσεις δεν είναι πολύ αποτελεσματικές σε σχέση με τις προληπτικές ως την 17η εβδομάδα. Είχα τις επιφυλάξεις μου αλλά αφού τον διάλεξα ακριβώς για την πείρα του στις δίδυμες εγκυμοσύνες, το έκανα. Στη 17η εβδ που την εκανα μου βρήκαν διαστολή 3 κ 50% εξάλειψη, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα που με είχαν δει ήταν όλα στη θέση τους... Γενικά απόφυγε τη βαρύτητα να μην πιέζεται ο τράχηλος, ξεκούραση καλό φαί (και πολύ φαί! Νάξο δεν είσαι; Εκείνα τα ωραια μοσχάρια κ τυριά χτύπα τα αλύπητα, εγώ έφαγα κοπάδια) και οχι άγχος.

Το γάλα όσο του ζητάς κατεβαίνει, και τρία να θες να θρέψεις, θα έχεις. Όμως η παραγωγή πρέπει να χτιστεί, επέμεινα πολύ από την πρώτη ώρα (με αντλήσεις) κ δε χρησιμοποίησα φόρμουλα παρά μονο στις νοσηλείες μας. Και πρεπει να ζησεις κ να ξεπεράσεις τον φόβο αν τρώνε όσο πρέπει γιατί ο έλεγχος δε γίνεται με τη μεζούρα. Δύσκολα οι νυχτερινοί μαραθώνιοι στην αρχή, γιατί δε μπορούσα να είμαι πλάι κ να κοιμάμαι. Τώρα είναι καλά, δεν χρειαζεται να ανοίξω κ πολύ το μάτι, ταΐζω μαζί κ ξυπνάω κ το άλλο αν κοιμάται, αν κ είναι προ πολλού συντονισμένα. Τώρα το δύσκολο ειναι όταν ξυπνάνε για άλλους λόγους ανά μισή ή μια ώρα. Τη μερα τη βγάζουν κυρίως πάνω μου, αν δεν εχεις χέρια μα σου κρατήσουν έστω το ενα για λίγο, θα πρεπει κ να εισαι συνέχεια μαζί τους κ να συνηθίσεις τα κλάματα.

Τα μωρά τωρα είναι σχεδόν 2μιση μηνών κ γεννήθηκαν 36+3 αφού σπάσαν τα νερά. Ναι με είχε ρημάξει η ίωση τις δυο τελευταίες εβδομάδες κύησης.

Καλό είναι από τώρα να οργανώσεις φαί για μερικούς μηνες μετά τη γέννα κ μακάρι να έχεις βοήθεια στο σπίτι. Και κανας άνθρωπος να σταθεί λίγο με τα μωρά χρειαζεται, ακόμα κ τα μεγαλύτερα παιδιά... Δύσκολο το πρότζεκτ αλλά εφικτό, κράτα ηθικό!!

8sLrp2.png

Άντε, έγραψα κι εγώ την ιστορία της ζωής μου :D

Καλά έκανες και την έγραψες. την διάβασα με πολύ ενδιαφέρον! πονάει η περίδεση;; μακαρι και εμενα να μου έκαναν προληπτικά, αλλά ο γιατρός είδε τον τράχηλο, τον βρηκε καλό και δεν έδωσε πολλή σημασία. γενικά κάνω δουλειές και είμαι συνεχεια στο ποδι. η μητερα μου επιμένει να μετακομίσουμε κοντά της αλλά εγω δεν θέλω. θα μεινω εδώ και ό,τι γίνει. πιο πολύ με αγχώνει που έχω και τα μεγαλύτερα μου παιδιά και θελουν κι αυτά προσοχή.

πάντως πολύ σπάνιο με την πρωτη σου εγκυμοσύνη να πετύχεις δίδυμα. εγω δεν είχα καμια πιθανότητα και να που έρχονται. μα καλα δεν έχεις καθόλου βοήθεια; πεθερά μητέρα κανείς; πότε θα τα βαπτίσετε;; θα έχει πολλή πλάκα που θα βαπτισθούν μαζί. εγω διάλεγα από τωρα μπομπονιέρες!! καλα ενταξει έβλεπα τί παιζει. ακόμη είναι νωρίς

Η περίδεση γίνεται με ολική νάρκωση, δεν κατάλαβα τπτ κ δεν πόνεσα. Ελάχιστα, για μια δυο μερες μετα. Μπορεις να ζητήσεις κ να την κανεις. Αν μπορεις, καλυτερα μα εχεις μια έξτρα προστασία. Όχι ότι σώζει 100% την εγκυμοσύνη, αλλα το ράμμα τη βοηθά να παραταθεί αν υπάρξει πρόβλημα. Οι μονάδες εντατικής δε λένε καθόλου...

Αυτό με τα μεγαλύτερα παιδιά δεν ξέρω πώς το διαχειρίζεται κανεις, εδώ ενα σκυλί έχω και δε μπορούσα να το φροντίσω ήδη απο την εγκυμοσύνη!

Από βοήθεια ο άντρας μου μαγειρεύει και καθαρίζει κουζίνα, εγώ πλυντήρια. Κατα τ άλλα ήρθε η μάνα μου (επίσης μένουμε μακριά) από τον όγδοο κι έκατσε μεχρι να σαραντισω. Έκανε καθαριότητα σπιτιού κ κρατούσε κανένα παιδί να φροντίσω το άλλο ή είχε το νου της να μπω για μπάνιο. Τωρα έχω κανει μια καλή συμφωνια κι έρχεται τα πρωινά καθημερινές μια γυναικα που την εμπιστεύομαι και εχει μεγαλώσει αρκετά παιδιά κι εγγόνια, καθαρίζει και κρατά και κανένα παιδί. Τις τελευταίες μερες της δίνω το ενα το πρωι που έρχεται, ταισμενο και για ύπνο, το κοιμίζει σε άλλο δωμάτιο κι εγω κοιμάμαι 2-3 ωρες με το άλλο. Γιατί αν κρατήσω κ τα δυο με ξυπνούν ανά μία με μισή ώρα για ρεψίματα και λοιπά αερισματα.

Φροντίδα παιδιών μόνο εγώ άντε και λίγο ο μπαμπάς τους, όσο λίγο ειναι σπίτι, δε θελω ακόμα να τα αλλάξει κ πλύνει άλλος, μόνο για αγκαλίτσες νιώθω άνετα να τα δώσω. Κοινώς τα κλωσσάω :D

Όταν είδαμε δυο σάκους ψαχτηκαμε κ συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε γεμάτοι δίδυμα, σε καθε γενιά, κ στις δυο πλευρές. Και δεν είμαι και μικρούλα, 35 άνω παίζει κ η ηλικία, οπότε τόμπολα!! Πολύ μ αρέσει που τα έχω δυο πάντως.

Ίσως να τη σκεφτείς την πρόταση της μαμάς σου, αν δεν μπορεί να έρθει εκείνη, να πας ίσως όχι αμέσως με τη γέννηση με το καλό, αλλά εκεί που αρχίζουν να θέλουν παραπάνω χρόνο με τα ρεψίματα κλπ. Για λίγο, για "διακοπούλες", θέλει προσοχή, πρώτα καίγεσαι κ μετα το καταλαβαίνεις, και το κάψιμο ειναι σχεδόν σίγουρο.

8sLrp2.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς δεν μας φτανουν όσα έχουμε, φροντίζουμε και δυο κακομαθημένα (εξαιτίας μας, δεν λέω) σκυλιά. τα εχουμε μεσα στο σπίτι και συνεχώς κάνουν πιπι όπου βρούνε. καθε εβδομάδα πλένουμε χαλιά. αν δεν ειχαμε τα σκυλιά, θα ήμασταν πεντακάθαροι, σχεδόν αποστειρωμένοι! εγω επιμενω να τα δώσουμε ή τουλάχιστον το ένα, ειδικα τωρα που θα ρθουνε τα μωρά αλλά ανενδοτος ο συζυγος. εσείς τι σκυλί έχετε;

μπραβο που πήρες μια κοπέλα να σε βοηθαει, δεν ξερω ίσως και εγω στο τελος να πάρω. αν δεν τα θηλάσω, ειναι σιγουρο πως η κούραση θα είναι πολύ μεγαλύτερη. είσαι πολύ τυχερή που έκανες με την πρωτη διδυμάκια! φανταζομαι την χαρά σας!!

εμενα η κουνιάδα μου ήταν σίγουρη πως θα έκανε δίδυμα λόγω κληρονομικότητας, όπως έλεγε. το είχε τόσο σιγουρο που ειχε πείσει και τους υπόλοιπους συγγενεις ότι έτσι θα γίνει. τελικά εμεινε έγκυος, αλλά σε μονηρη κύηση και λογικό ήταν να απογοητευθούν. αν ηξεραν πόσο σπάνιο είναι, δεν θα απογοητευόταν.

τωρα τί κανουν τα μικρα; κοιμούνται;; αχ θα εχουν πολλή πλάκα!

Α, όσο για την περίδεση, έτσι ανενδοτο, που τον είδα τον γιατρό, που να ζητήσω και να μου την κάνει. πόσο κοστίζει;

όπως και να το κάνεις, άλλη αντιμετώπιση έχεις στο ιδιωτικό μαιευτήριο. εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατι η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπροσέχω.

κορίτσια καλή εβδομάδα...περιμένωντας να τρυπηθώ μετά το μεσημεριανό μου..(2 μπουτάκια κοτόπουλο 5 πατάτες και 5 φράουλες) Τα νούμερα ζαχάρου του ΣΚ κυλήσαν καλά...αν και φάγαμε και εκτός αλλά είχε και περπάτημα είχε και κινητικότητα μόνο στο αττικό πάρκο περπατούσαμε ένα δύωρο.......Σήμερα μετράω 2 κιλά ακριβώς και έχω κλείσει 4 μήνες οπότε μπήκαμε στον πέμπτο...μου έλεγε λοιπόν μια φίλη για μια γνωστή της οτι επειδή είχε ζάχαρο στο πρώτο παιδί στο δεύτερο έκανε από την αρχή διατροφή, και γυμναστηκή (κολύμπι κτλ) και τελικά πήρε μόλις 4,5 κιλά. Το καταπληκτικό είναι οτι την έχω δει την κοπέλα και είναι αδύνατη...το δε παιδί βγήκε 3 κιλά...λες να πάω τελικά και εγώ με κάτω από 60 για γέννα? Για κολύμπι έχει συζητήσει κανείς με γιατρό? για πισίνες κτλ.? εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα μπει και σε πισίνες θερμαινόμενες και σε τζακούζι..τόσο μου έκοβε...

bA9gp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Δύσκολη μέρα σήμερα, πολύ δουλίτσα! Τουλάχιστον πέρασε γρήγορα η ώρα και το απόγευμα έχω γιατρό.

Zadige εμένα στις αρχές μου είχε πει από μόνος του πως εφόσον έχω καλή εγκυμοσύνη μια χαρά μπανάκια θα κάνω το καλοκαίρι, απλά να κοιτάξω να μπανιαρίζομαι σε καθαρές θάλασσες. Για πισίνα θα το απέφευγα για τα μικρόβια, γενικά δεν τις πολυσυμπαθώ τις πισίνες έτσι κι αλλιώς. Καλά για τζακούζια και τέτοια δεν το συζητώ, εδώ υποτίθεται πως πρέπει να κάνεις μπάνιο με προς το χλιαρό νερό! Εγώ βέβαια με ζεστό κάνω πάντα, η μόνη μου υποχώρηση είναι να μην κάνω με καυτό! :mrgreen:

Όσο αφορά τα δίδυμα επειδή κι εγώ θα ήθελα να κάνω δίδυμα και είχαμε και ιστορικό διδύμων από δεύτερη γενιά το είχα ψάξει και ανακάλυψα πως όλοι ανεξαιρέτως κληρονομικότητας έχουν πιθανότητες 1,5% να πιάσουν δίδυμα, αν έχεις ιστορικό απλά διπλασιάζεται, δηλαδή πας στο 3%. Σιγά τις πιθανότητες δηλαδή! :-P

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Επίσης το ΣΚ που πέρασε ήταν η πρώτη φορά που δεν έκανα καμιά παρασπονδία κι έμεινα στις θερμίδες που καταναλώνω και τις καθημερινές. Η ζυγαριά μια χαρά σταθερότατη, οπότε τα ΣΚ είναι που μου βάζουν κιλά οπότε πρέπει να τα προσέχω! Δεν ορκίζομαι βέβαια κιόλας! :mrgreen:

Διαφημίσεις

zadige εμενα μου είχαν απαγορεύσει το κολύμπι οπουδήποτε στο ά τρίμηνο. Αλλά τελικά μπάνια δεν εκανα, μου προκαλούσαν εξάντληση, δεν επέτρεπαν τα μωρά κατανάλωση θερμίδων οπουδήποτε αλλού...

Ρίτα αν δεν την πιστεύει ο γιατρός σου την προληπτική περίδεση δεν πρόκειται να στην κανει κ φαντάζομαι στο δημόσιο ακόμα πιο δύσκολα. Δεν είναι κοινή πρακτική.Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι πες μου να σου στειλω πμ.

Οσο για τα σκυλιά, ανοιχτή πληγή, όσο κ να σκουπίζουμε βρισκω τρίχες κ τρελαίνομαι κ αν αμελήσουμε τη βόλτα της, τα κανει κι αυτή όπου βρει! αλλά τι να κάνω; Τον καταλαβαίνω τον άντρα σου, δεν παίζει να την πετάξουμε εξω την καλομαθημένη & ήδη οκτώ ετών λαμπραντορίνα... Χαλιά δεν έστρωσα φέτος γι αυτο το λόγο!

Με μπουκαλι καταφερα να ταΐσω ταυτόχρονα στο καρότσι. Σε μαξιλάρια πιο δύσκολο γτ δεν ειναι συνήθως σταθερά στο κράτημα.

Δοκίμασα οταν εφυγε η μάνα μου να μείνω μονη με τα μωρα όλη μέρα που λείπει ο άντρας μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Αν ήταν ένα θα μου ήταν σχεδόν εύκολο, τα δύο ξεπερνούν τις αντοχές μου, κ τις σωματικές κ τις ψυχολογικές.

Παρά την αρχική δυσκολία του θηλασμού η αλήθεια ειναι ότι έχω σωθεί, όχι μονο λογω ευκολίας ταΐσματος, μετακίνησης κλπ αλλά και γτ στο 95% των περιπτώσεων κόβεται μαχαίρι η γκρίνια!! Να κλαίνε κ τα δυο μαζί δεν το αντέχει εύκολα ανθρώπου αυτί :D

8sLrp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Δύσκολη μέρα σήμερα, πολύ δουλίτσα! Τουλάχιστον πέρασε γρήγορα η ώρα και το απόγευμα έχω γιατρό.

Zadige εμένα στις αρχές μου είχε πει από μόνος του πως εφόσον έχω καλή εγκυμοσύνη μια χαρά μπανάκια θα κάνω το καλοκαίρι, απλά να κοιτάξω να μπανιαρίζομαι σε καθαρές θάλασσες. Για πισίνα θα το απέφευγα για τα μικρόβια, γενικά δεν τις πολυσυμπαθώ τις πισίνες έτσι κι αλλιώς. Καλά για τζακούζια και τέτοια δεν το συζητώ, εδώ υποτίθεται πως πρέπει να κάνεις μπάνιο με προς το χλιαρό νερό! Εγώ βέβαια με ζεστό κάνω πάντα, η μόνη μου υποχώρηση είναι να μην κάνω με καυτό! :mrgreen:

Όσο αφορά τα δίδυμα επειδή κι εγώ θα ήθελα να κάνω δίδυμα και είχαμε και ιστορικό διδύμων από δεύτερη γενιά το είχα ψάξει και ανακάλυψα πως όλοι ανεξαιρέτως κληρονομικότητας έχουν πιθανότητες 1,5% να πιάσουν δίδυμα, αν έχεις ιστορικό απλά διπλασιάζεται, δηλαδή πας στο 3%. Σιγά τις πιθανότητες δηλαδή! :-P

Στο εξωτερικό πάντως πολλές κάνουν κολύμβηση σε πισίνα κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης...και εγώ του καυτού είμαι αλλά προσπαθώ να το αποφεύγω...το μωρό έχω την εντύπωση οτι κάνει σιγά σιγά και δειλά την παρουσία του...έχω αντιληφθεί κινήσεις αλλά όχι κάτι φοβερό ακόμα...άλλωστε δεν είναι οτι με αυτό που τρώω κιόλας θα συγκινηθεί...χαχα..μαρακίζ πώς και έχεις πάλι γιατρό; Σε παρακολουθούν συχνότερα λόγω τραχήλου; Εγώ τώρα έκλεισα αυχενική στις 12 μαίου που θα είμαι 22 νταν. Μου είπε και η κοπέλα που έκλεινε τα ραντεβού οτι από 20 έως 24 με προτίμηση την 22 για Β. Οπότε τον γιατρό μου προβλέπω να τον βλέπω πάλι γύρω στα τέλη μάιου για να μην πω Ιούνη (πρώτα ο θεός).

bA9gp3.png

Ρίτα μόλις έφαγαν κ κοιμούνται στην ποδιά μου.

Κορίτσια εγώ με τα δίδυμα κ τον χαμηλό αιματοκρίτη έτρωγα κυρίως πρωτεΐνες (μοσχάρι), αυγά, τυριά, σαλάτες, πατάτες, φρούτα, κρίθινα παξιμάδια. Απέκλεισα ψωμί μακαρόνια κ γλυκά κ από φόβο αλλά δεν τα ζητούσα κ καθόλου. Έχασα κ με την ίωση, σύνολο κιλών πριν τη γέννα +7. Κοινώς φούσκωνε η κοιλιά κ κατα τ αλλα γινόμουν στυλάκι, αλλά ξεκίνησα με 10 πάνω από το κανονικό.

8sLrp2.png

Στο εξωτερικό πάντως πολλές κάνουν κολύμβηση σε πισίνα κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης...και εγώ του καυτού είμαι αλλά προσπαθώ να το αποφεύγω...το μωρό έχω την εντύπωση οτι κάνει σιγά σιγά και δειλά την παρουσία του...έχω αντιληφθεί κινήσεις αλλά όχι κάτι φοβερό ακόμα...άλλωστε δεν είναι οτι με αυτό που τρώω κιόλας θα συγκινηθεί...χαχα..μαρακίζ πώς και έχεις πάλι γιατρό; Σε παρακολουθούν συχνότερα λόγω τραχήλου; Εγώ τώρα έκλεισα αυχενική στις 12 μαίου που θα είμαι 22 νταν. Μου είπε και η κοπέλα που έκλεινε τα ραντεβού οτι από 20 έως 24 με προτίμηση την 22 για Β. Οπότε τον γιατρό μου προβλέπω να τον βλέπω πάλι γύρω στα τέλη μάιου για να μην πω Ιούνη (πρώτα ο θεός).

Ναι ναι πάω κάθε δυο βδομάδες για να δούμε τον τράχηλο! Στον εμβρυολόγο πήγαινα μέχρι τώρα από τότε που έκανα την αυχενική. Σήμερα θα πάω στο γυναικολόγο μου, έχω να τον δω αυτόν ουυυυυ, από τη 10η εβδομάδα? Και είμαι στην 18η! :lol::lol:

Ρε συ κι εγώ πριν λίγο σαν κάτι να ένιωσα λίιιιγο πιο κάτω και δίπλα από αφαλό, αλλά δεν είμαι σίγουρη!! Σταμάτησα ότι έκανα μπας και πάρει θάρρος, το ένιωσα για λίγο και μετά σταμάτησε. Αχ να ήταν αυτό άραγε??!!!

Ρίτα μόλις έφαγαν κ κοιμούνται στην ποδιά μου.

Κορίτσια εγώ με τα δίδυμα κ τον χαμηλό αιματοκρίτη έτρωγα κυρίως πρωτεΐνες (μοσχάρι), αυγά, τυριά, σαλάτες, πατάτες, φρούτα, κρίθινα παξιμάδια. Απέκλεισα ψωμί μακαρόνια κ γλυκά κ από φόβο αλλά δεν τα ζητούσα κ καθόλου. Έχασα κ με την ίωση, σύνολο κιλών πριν τη γέννα +7. Κοινώς φούσκωνε η κοιλιά κ κατα τ αλλα γινόμουν στυλάκι, αλλά ξεκίνησα με 10 πάνω από το κανονικό.

Πωπω Viivακι 7 κιλάκια και με δίδυμα με εντυπωσιάζεις!!!

Διαφημίσεις

Και έτρωγα ποσότητες ετσι, οχι αστεία! Ειναι πιο απαιτητικά τα δυο ζουζούνια!

Άντε κοριτσάρες να τα νιώσετε, υπεροχη αίσθηση κ συναίσθημα, αυτό ακόμα μου λείπει από την εγκυμοσύνη μου!

8sLrp2.png

Ναι ναι πάω κάθε δυο βδομάδες για να δούμε τον τράχηλο! Στον εμβρυολόγο πήγαινα μέχρι τώρα από τότε που έκανα την αυχενική. Σήμερα θα πάω στο γυναικολόγο μου, έχω να τον δω αυτόν ουυυυυ, από τη 10η εβδομάδα? Και είμαι στην 18η! :lol::lol:

Ρε συ κι εγώ πριν λίγο σαν κάτι να ένιωσα λίιιιγο πιο κάτω και δίπλα από αφαλό, αλλά δεν είμαι σίγουρη!! Σταμάτησα ότι έκανα μπας και πάρει θάρρος, το ένιωσα για λίγο και μετά σταμάτησε. Αχ να ήταν αυτό άραγε??!!!

Αυτό στο συμβούλεψε ο ίδιος? τον πληρώνεις κανονικά επίσκεψη; Δηλαδή σε παρακολουθεί πλέον αυτός; λίγο με έχασες...γιατί φαντάζομαι οτι και αυτός που είναι να σε ξεγεννήσεις πρέπει να σε βλέπει γενικά...εύχομαι να πάνε όλα καλά και να σταματήσεις να τον παρακολουθείς...αλήθεια όμως ο γιατρός σου εφόσον έχεις να τον δεις από την 10 τι λέει για τον τράχηλο; Φάε μια σοκολάτα εσύ που μπορείς να καταλάβεις...εκεί να δεις θάρρος που θα πάρει...

bA9gp3.png

Αν ήταν 10 πάνω από το κανονικό λογικό ακούγεται..ξέρω κοπέλα που γέννησε με μείον 3 κιλά...ήταν υπέρβαρη

bA9gp3.png

Εγω κοριτσια επειδη θα χω γεννησει μεχρι το καλοκαιρι δεν τον ρωταω καν για μπανια!!!! Χαχαχα βεβαια λενε οτι η κολυμβυση ειναι η καλυτερη γυμναστικη για τις εγκυους!!!

viiv εισαι θεα και με διδυμα και εφτα κιλα....

Εγω αυριο θα ζυγιστω και ο Θεος θα δειξει που εχω φτασει... Εκανα κατι παρασπονδιες το σκ. Εφαγα κατι γλυκακια σιροπιαστα..

marakiz καλα αποτελεσματα ... Περιμενουμε νεα σου.

Εγω μεγαλη βδομαδα θα παω παλι.

Ριτα νομιζω οτι η ιδεα της μαμας σου να μετακομισετε κοντα της θα ειναι καπως υποχρεωτικη. Εκτος αν παρεις και συ γυναικα, γιατι και οι μετακομισεις δεν ειναι ευκολες!!!!

zadige και σενα στιλακι σε βλεπω κατα την εγκυμοσυνη...

Αυτό στο συμβούλεψε ο ίδιος? τον πληρώνεις κανονικά επίσκεψη; Δηλαδή σε παρακολουθεί πλέον αυτός; λίγο με έχασες...γιατί φαντάζομαι οτι και αυτός που είναι να σε ξεγεννήσεις πρέπει να σε βλέπει γενικά...εύχομαι να πάνε όλα καλά και να σταματήσεις να τον παρακολουθείς...αλήθεια όμως ο γιατρός σου εφόσον έχεις να τον δεις από την 10 τι λέει για τον τράχηλο; Φάε μια σοκολάτα εσύ που μπορείς να καταλάβεις...εκεί να δεις θάρρος που θα πάρει...

Δεν μου παίρνει επίσκεψη, πάω χωρίς ραντεβού και μπαίνω στη σφήνα, μου κοιτάζει τον τράχηλο και φεύγω. Με την ευκαιρία βέβαια κοιτάζουμε λίγο και το μπέμπη, την καρδούλα του και την τελευταία φορά του έκανε και μετρήσεις ανάπτυξης. Κάθε φορά που με βλέπει μιλάει επιτόπου με το γυναικολόγο οπότε είναι ενήμερος κι αυτός και σύμφωνος με όλες τις οδηγίες του εμβρυολόγου. Είναι συνεργάτες χρόνια.

Στα της επίσκεψης τώρα! Ο τράχηλος συνεχίζει να είναι μια χαρά σταθερός στα 3 εκ. Δεν νομίζω να σταματήσουμε ποτέ να τον παρακολουθούμε γιατί θα πρέπει να δράσουμε άμεσα σε ξαφνική μείωση του. Όμως αυτό θα γίνεται μόνο για προληπτικούς λόγους. Γυναικολόγος και εμβρυολόγος είναι πολύ ευχαριστημένοι με την πορεία του κι εγώ ήρεμη πλέον (εξίσου όμως προσεχτική).

Όλες οι μετρήσεις του μπέμπη είναι στα φυσιολογικά όρια και είδαμε και πεντακάθαρα πια τα μπαλάκια του! :mrgreen: Έχει γίνει κοτζάμ 267 γρ. παίδαρος!:lol::lol: Μας είπε ακόμα πως έχει ψηλούς μηρούς, από που τους πήρε άγνωστο! Ήταν πολύ ήσυχο πάλι το πουλάκι μου, ίσως για αυτό και δεν το νιώθω. Μου είπε ότι σε 10 μέρες το πολύ θα το νιώσω, για να δούμε!!

Δεν μου παίρνει επίσκεψη, πάω χωρίς ραντεβού και μπαίνω στη σφήνα, μου κοιτάζει τον τράχηλο και φεύγω. Με την ευκαιρία βέβαια κοιτάζουμε λίγο και το μπέμπη, την καρδούλα του και την τελευταία φορά του έκανε και μετρήσεις ανάπτυξης. Κάθε φορά που με βλέπει μιλάει επιτόπου με το γυναικολόγο οπότε είναι ενήμερος κι αυτός και σύμφωνος με όλες τις οδηγίες του εμβρυολόγου. Είναι συνεργάτες χρόνια.

Στα της επίσκεψης τώρα! Ο τράχηλος συνεχίζει να είναι μια χαρά σταθερός στα 3 εκ. Δεν νομίζω να σταματήσουμε ποτέ να τον παρακολουθούμε γιατί θα πρέπει να δράσουμε άμεσα σε ξαφνική μείωση του. Όμως αυτό θα γίνεται μόνο για προληπτικούς λόγους. Γυναικολόγος και εμβρυολόγος είναι πολύ ευχαριστημένοι με την πορεία του κι εγώ ήρεμη πλέον (εξίσου όμως προσεχτική).

Όλες οι μετρήσεις του μπέμπη είναι στα φυσιολογικά όρια και είδαμε και πεντακάθαρα πια τα μπαλάκια του! :mrgreen: Έχει γίνει κοτζάμ 267 γρ. παίδαρος!:lol::lol: Μας είπε ακόμα πως έχει ψηλούς μηρούς, από που τους πήρε άγνωστο! Ήταν πολύ ήσυχο πάλι το πουλάκι μου, ίσως για αυτό και δεν το νιώθω. Μου είπε ότι σε 10 μέρες το πολύ θα το νιώσω, για να δούμε!!

Μια χαρούλα τότε, δεν είχα καταλάβει οτι γνωρίζονται ο γυναικολόγος με τον εμβυρολόγο..νόμιζα οτι τον είχες βρει μόνη σου. 265 γραμμάρια ε..απίστευτο...εμένα είδα οτι ο μικρός ήταν 530 στην Β επιπέδου που είχα κάνει 24+5 τότε... από ύψος δεν ήταν ποτέ σπουδαίος...ούτε εντός ούτε εκτός φυσικά...από κεφάλι σκίζουμε..είχαμε πάει στα H&M και μου ζήτησε καπέλο...του πήρα ένα 51-53 εκατοστά καθώς αυτός ειναι στα 52+ και βλέπω μέσα ηλικίες...4-8 ετών!! Τόση μόρφωση θέλει τον χώρο της...ένα παιδί που πριν τα 3 λέει τις λέξεις αφυγραντήρας και εγκαταλελλειμένο και ξέρει να μετράει σε 3 γλώσσες μέχρι το 10 δεν θα μπορούσε να έχει μικρότερο κεφάλι!! Επίσης να σας πω οτι έχουμε κάνει τρελλή πρόοδο με την τουαλέττα μας και νοιώθω φανταστικά...γιατί σε λίγο καιρό πάλι θα αρχίσουμε με πάνες..τουλάχιστον να έχουμε μόνο το ένα...εγώ το νοιώθω σιγά σιγά το μωρό...όχι κάτι φοβερό...τα κλασικά φτερουγίσματα-γαργαλίσματα...περιμένω πώς και πως τους κυματισμούς της κοιλιά και τα εξογκώματα να τα βλέπει και να τα νοιώθει και ο μικρός μου...

bA9gp3.png

Τόση μόρφωση θέλει τον χώρο της...ένα παιδί που πριν τα 3 λέει τις λέξεις αφυγραντήρας και εγκαταλελλειμένο και ξέρει να μετράει σε 3 γλώσσες μέχρι το 10 δεν θα μπορούσε να έχει μικρότερο κεφάλι!! .

Χαχαχα τέλειος ρε!! Πρέπει να είναι πανέξυπνος!!

Τι λέει προς το παρόν για τον ερχομό του νέου μέλους????

Χαχαχα τέλειος ρε!! Πρέπει να είναι πανέξυπνος!!

Τι λέει προς το παρόν για τον ερχομό του νέου μέλους????

Δεν λέει κάτι...ξέρει οτι η μαμά έχει ανθρωπάκι στην κοιλιά της...μέχρι εκεί...μου λέει και ονόματα...για το αγόρι συνέχεια αλλάζει για το κορίτσι είναι σταθερός...πορτίμηση δεν έχει στο φύλλο...του έχουμε πει οτι μάλλον είναι αγόρι...ρε κορίτσια..τρέμω για την β...έχω διαβάσει πολλές διακοπές στην 20+ εβδομάδα λόγω διάφορων τελευταία στο φόρουμ και με πιάνει αγχος

bA9gp3.png

Καλημέρες!αυτή την εβδομάδα έχουμε πήξει στη δουλειά και βλέπω μέχρι το Πάσχα να μη σηκώνουμε κεφάλι! marakiz μια χαρά είναι ο τράχηλος. να προσέχεις βέβαια αλλά νομίζω 3 εκ είναι καλά. mar85 τελικά έκανες doppler; τα υπόλοιπα μπεμπάκια τι κάνουν; μεγαλώνουν; viiv σε θαυμάζω που θηλάζεις δίδυμα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Δεν λέει κάτι...ξέρει οτι η μαμά έχει ανθρωπάκι στην κοιλιά της...μέχρι εκεί...μου λέει και ονόματα...για το αγόρι συνέχεια αλλάζει για το κορίτσι είναι σταθερός...πορτίμηση δεν έχει στο φύλλο...του έχουμε πει οτι μάλλον είναι αγόρι...ρε κορίτσια..τρέμω για την β...έχω διαβάσει πολλές διακοπές στην 20+ εβδομάδα λόγω διάφορων τελευταία στο φόρουμ και με πιάνει αγχος

κορίτσι μου να σκέφτεσαι θετικά!κι εγώ είχα πολύ άγχος στη β γιατί σκεφτόμουν ότι είναι ολόκληρο παιδί πλέον, στην αυχενική ήμουν πιο ήρεμη σχετικά. Νομίζω δεν ηρεμούμε ποτέ τελικά. Πάντα μας αγχώνει κάτι!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...