Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Εμένα στην αρχή ήταν γύρω στο 1,8 αλλά από τη μέρα που του είπα ότι είμαι έγκυος μου είχε αυξήσει στο 75. Την επόμενη ήταν 0,6 περίπου και μου αύξησε τα ΣΚ στο 100. Μετά είχε πάει 2,6 και μου έκανε 100 κάθε μέρα τη δόση και τώρα ήταν 1,7 και μου αύξησε τα ΣΚ στο 125.

Καλά μετά και από χρόνο και από πόνο θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Οπότε υπομονή σε όλες μας!!!

Γενικά με την πάροδο της κύησης αυξάνουν οι τιμές για αυτό ανεβάζουν τη δόση...ίσως και με τα κιλά...πάντως γιατί το θέλουν τόσο χαμηλά...εγώ με το που έμεινα έγκυος (έπαιρνα προληπτικά Τ4 των 50 από την αποβολή και μετά) βρέθηκα με TSH 0.1! μου είπε να παίρνω μόνο καθημερινές και σε ένα μήνα η άτιμη είχε πάει στο 2+...μου είπε τότε...να βλακείς κάνω...και με πήγε στα 62...πήγα στο 1,70 και μετά με πήγε στο 75 και ΣΚ 88! Απορρώ πραγματικά οι κοπέλες που έχουν TSH 2.5 προγενητικά και δεν τους δίνουν τίποτα...γιατί παίζει πολύ αυτό...άσε που σε κάποιες δεν κάνουν καθόλου...εγώ εκτός εγκυμοσύνης δεν παίρνω

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γενικά με την πάροδο της κύησης αυξάνουν οι τιμές για αυτό ανεβάζουν τη δόση...ίσως και με τα κιλά...πάντως γιατί το θέλουν τόσο χαμηλά...εγώ με το που έμεινα έγκυος (έπαιρνα προληπτικά Τ4 των 50 από την αποβολή και μετά) βρέθηκα με TSH 0.1! μου είπε να παίρνω μόνο καθημερινές και σε ένα μήνα η άτιμη είχε πάει στο 2+...μου είπε τότε...να βλακείς κάνω...και με πήγε στα 62...πήγα στο 1,70 και μετά με πήγε στο 75 και ΣΚ 88! Απορρώ πραγματικά οι κοπέλες που έχουν TSH 2.5 προγενητικά και δεν τους δίνουν τίποτα...γιατί παίζει πολύ αυτό...άσε που σε κάποιες δεν κάνουν καθόλου...εγώ εκτός εγκυμοσύνης δεν παίρνω

Εγώ έπαιρνα εδώ και 3 χρόνια και από την αρχή μου είχε εξηγήσει ότι την θέλουμε κάτω από 2 λόγω του ότι είμαι μικρή και θα θέλω να κάνω παιδιά. Στον τελευταίο έλεγχο μου είπε ότι θα με άφηνε χωρίς αν δεν ήξερε ότι θα προσπαθούσα για μωρό αλλά δε το ρίσκαρε. Τώρα θα δούμε πώς θα πάει μετά.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Παντως κοριτσια εχετε δικιο, αποια μπορει να εχει επαφες κατα την εγκυμοσυνη, να εχει. Εμεις λογω αομκρραγιας σο δευτερο τριμηνο, ο αντρας μου ουτε να με πλησιασει δε θελει!!! Μου λεει οτι παιζω με τον πονο του.... Χαχαχα

Βεβαια οσες ερχονται σε επαφη, κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης, παντα με προφυλακτικο!!!

Καλησπέρα κορίτσια! και πάνω που ηθελα να σας ρωτησω για τον θυροειδή είδα πως σήμερα ήταν το θεμα της ημέρας! τί συμπτωση! τωρα ειδα τις εξετάσεις μου και εκτός από την ανεβασμένη χοληστερίνη, εχω και 2,65 θυροειδή. θα τηλεφωνησω αυριο στην γιατρό μου να ρωτησω. θα μου αυξήσει την δόση γιατι δεν ξερω αν σχετίζεται πάντως νιωθω βαριά και φουσκωμένη. σημερα πήγα και στον γιατρό, δεν εδωσε σημασία στην χοληστερίνη, μου είπε απλώς να προσέχω, μα ήδη προσέχω. νιωθω σαν μου λένε: Σούζη τρως και ψευδεσαι και τρως!

σχετικα με το σεξ εμείς κάνουμε κάπου κάπου, πολύ χαμηλής ποιοτητας, ισα ισα μάλλον για εκτόνωση, με εκσπερμάτωση εκτός. αφηστε που εχω χασει την σεξουαλικότητά μου. πάντως καταλαβαινουμε από την διεισδυση ότι ο τραχηλος έχει μεγαλώσει. και πραγματι σημερα ο γιατρός μού ειπε να μην ανησυχω για προωρο τοκετό γιατι ο τραχηλος είναι 4,3. θα δουμε δεν ξερω. α τα αγόρια μου είναι 175 γρ ο ένας και 180 γραμ ο άλλος.

Marakiinlove το μωρακι σου είναι μια χαρά. το υποσυνειδητο σού στελνει τετοια όνειρα γιατι τετοιες ενδόμυχες σκέψεις κάνεις. και εμενα σου λεω μια σταλιτσα βγηκε η κόρη μου όπως και μια σταλίτσα θα βγουν και τα αγόρια. ε και τι πειράζει;; δεν μπορείς να φανταστεις πόσο γρηγορα μεγαλώνουν τα μικρά.. θα δεις πως όταν βγει το κουκλάκι σου, θα καταλάβεις πόσο δεν χρειαζοταν να ανησυχείς..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια όμορφα!!!Μόλις επιστρέψαμε από τη γιατρούλη μας!! όλα πολύ καλά με το μικράκι!!! 93 ολόκληρα γραμμάρια ζυγίζει το παιδι!! χαχαχαχαχ!! Καθόταν σε θέση προσευχης!!! Παπάς θα γίνει μάλλον!! χαχαχαχα!!! Η γιατρός πολύ ευχαριστημένη!!!

Έγω όταν έκανα εξεταση για θυροειδή είχα 2,44 αλλα ειναι στα φυσιολογικα (0,27-4,77) Δεν είχα ποτέ θέμα με θυροειδή ούτε έπαιρνα χαπάκι! 30 ή 31 Μαίου πρώτα ο θεός για Β επιπέδου μου είπε!!!

Αχ τι τέλειος καιρός!! Φύτεψα και λουλουδάκια!! Μοσχοβολάει ο κήπος!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημέρα κορίτσια όμορφα!!!Μόλις επιστρέψαμε από τη γιατρούλη μας!! όλα πολύ καλά με το μικράκι!!! 93 ολόκληρα γραμμάρια ζυγίζει το παιδι!! χαχαχαχαχ!! Καθόταν σε θέση προσευχης!!! Παπάς θα γίνει μάλλον!! χαχαχαχα!!! Η γιατρός πολύ ευχαριστημένη!!!

Έγω όταν έκανα εξεταση για θυροειδή είχα 2,44 αλλα ειναι στα φυσιολογικα (0,27-4,77) Δεν είχα ποτέ θέμα με θυροειδή ούτε έπαιρνα χαπάκι! 30 ή 31 Μαίου πρώτα ο θεός για Β επιπέδου μου είπε!!!

Αχ τι τέλειος καιρός!! Φύτεψα και λουλουδάκια!! Μοσχοβολάει ο κήπος!!!!

Καλημέρα! αχ τι καλά!εμείς κάνουμε εργασίες οικοδομικές και δε μπορώ να φυτέψω ακόμα αλλά πιστεύω το Πάσχα θα έχω βάλει λουλουδάκια και βοτανάκια. Του χρόνου θα μεγαλώσω και τα παρτέρια και το ένα θα το αναλάβει η μπέμπα!!!

Θα σε συμβούλευα να δεις έναν ενδοκρινολόγο γιατί δε θέλουν να είναι πάνω από 2 στις εγκυμοσύνες να σε συμβουλεύσει αν όχι για χάπι για το κάθε πόσο θα το ελέγχεις.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλημέρα! αχ τι καλά!εμείς κάνουμε εργασίες οικοδομικές και δε μπορώ να φυτέψω ακόμα αλλά πιστεύω το Πάσχα θα έχω βάλει λουλουδάκια και βοτανάκια. Του χρόνου θα μεγαλώσω και τα παρτέρια και το ένα θα το αναλάβει η μπέμπα!!!

Θα σε συμβούλευα να δεις έναν ενδοκρινολόγο γιατί δε θέλουν να είναι πάνω από 2 στις εγκυμοσύνες να σε συμβουλεύσει αν όχι για χάπι για το κάθε πόσο θα το ελέγχεις.

Καλημέρα!!! Εγώ είχα TSH 2,00 ακριβώς στις αρχικές εξετάσεις, τις είχα στείλει όλες τις αιμαστολογικές στο γιατρό μου και δεν μου είχε πει κάτι, είδα κι εγώ πως είναι στα φυσιολογικά όρια, δεν είχα ποτέ και πρόβλημα και δεν το κοίταξα παραπάνω! Μόνο στον αιματοκρίτη ήμουν εκτός ορίων. Θα τον ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού και θα κάνω ξανά TSH στις επόμενες αιματολογικές. Γιατί πρέπει να το κοιτάς ως έγκυος πάνω από 2???

Ρίτα μου φαίνεται περίεργο που ο γιατρός σου δεν σχολίασε παραπάνω τη χοληστερίνη σου. Μήπως να πάρεις και μια 2η γνώμη???

Αχ κορίτσια έχει τέλειο καιρό!! Η φάση θέλει καφέ στην παραλία τι κάνω κλεισμένη στο γραφείο οεο?????

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Με μια μικρή ερευνούλα που έκανα είδα ότι οι φυσιολογικές τιμές είναι κάπως έτσι:

Οι φυσιολογικές τιμές της TSH είναι: πρώτο τρίμηνο 0.1–2.5 mIU/L, δεύτερο τρίμηνο 0.2–3.0 mIU/L, τρίτο τρίμηνο 0.3–3.0 mIU/L.

Είμαι λίγο οριακά με το 2,44 αφού είχα κάνει τις εξετάσεις στο α τρίμηνο αλλά μάλλον όχι κάτι σόβαρό... θα μου το έλεγε η γιατρός!! Θα δούμε τώρα και στο β τρίμηνο!!!!

Αχ ας μιλήσουμε λίγο για μωρουδιακά!!! Σε μια έρευνα στο υπόγειο βρήκα την ολοκαίνουρια προικα της αδερφής μου.... Πορτοκαλί με κίτρινο!! Βάζουμε όμως πορτοκαλί στον γιόκα???? χαχαχαχαχα Θα προτιμήσω την άλλη που είναι πράσινο με κίτρινο..... Να πω την αλήθεια μου αρέσουν τα κιτρινοπράσινα στα αγόρια... πιο πολύ από το μπλε!!! Βρήκα και αυτό το ωραίο που εφαρμόζει στα κάγκελα της κούνιας και κρέμεται πάνω από το μπεμπέ έχει αρκουδάκια, τραγούδια και κάνει σχεδια στο ταβάνι με φως!!!! Αντεεεε πότε θα περάσει καιρός να κάνουμε το παιδικοοο!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Κι εγώ θα προτιμούσα το κίτρινο-πράσινο!

Λίγο που έχω κοιτάξει στα κλεφτά για το παιδικό δωμάτιο προσανατολίζομαι σε γήινες αποχρώσεις, άσπρο με καφέ/μπεζ πχ, αλλιώς με λεπτομέρειες μέντας. Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα παλ αποχρώσεις, να αποπνέει ηρεμία το δωματιάκι του μωρού. Πιο έντονα χρώματα λέω να βάλουμε αργότερα που θα είναι παιδάκι. Κι ο συνδυασμός γκρι/κίτρινο είναι ωραίο για αγοράκι!

Διαφημίσεις

Καλημερα girls!!!

marakinlove μπραβο μια ζαρα το μπεμπακι σου. Εγω εχω σημερα ραντεβου και περιμενω πως και πως!!! Ελπιζω να ειναι σε ωραια θεση να το δουμε...

fot μια χαρα και οι οικοδομικες εργασιες, αλλα και η κηπουρικη. Εγω λεω να βαλω φραουλες σε γλαστρα. Τις φοβαμαι τις αγοραστες με τοσα φαρμακα που εχουν οι ατιμες!!!

marakuz η μερα ειναι οντως πολυ ωραια και ενα φρεντακι στη παραλια θα ηταν σουπερ... Αχ...

Καλημέρα!!! Εγώ είχα TSH 2,00 ακριβώς στις αρχικές εξετάσεις, τις είχα στείλει όλες τις αιμαστολογικές στο γιατρό μου και δεν μου είχε πει κάτι, είδα κι εγώ πως είναι στα φυσιολογικά όρια, δεν είχα ποτέ και πρόβλημα και δεν το κοίταξα παραπάνω! Μόνο στον αιματοκρίτη ήμουν εκτός ορίων. Θα τον ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού και θα κάνω ξανά TSH στις επόμενες αιματολογικές. Γιατί πρέπει να το κοιτάς ως έγκυος πάνω από 2???

Ρίτα μου φαίνεται περίεργο που ο γιατρός σου δεν σχολίασε παραπάνω τη χοληστερίνη σου. Μήπως να πάρεις και μια 2η γνώμη???

Αχ κορίτσια έχει τέλειο καιρό!! Η φάση θέλει καφέ στην παραλία τι κάνω κλεισμένη στο γραφείο οεο?????

Καλημέρα!θυμάμαι που μου το έλεγε συνέχεια. Σίγουρα φοβούνται για αύξηση στην κύηση γιατί δημιουργούνται προβλήματα στο έμβρυο. Να κάνετε έλεγχο κάθε φορά που κάνετε εξετάσεις και αν δείτε να ανεβαίνει συζητήστε το με το γιατρό. Εμένα με είχε ρωτήσει αν μιλάω με ενδοκρινολόγο του είπα ναι και δεν έχει ξαναασχοληθεί με το θέμα.

Με μια μικρή ερευνούλα που έκανα είδα ότι οι φυσιολογικές τιμές είναι κάπως έτσι:

Οι φυσιολογικές τιμές της TSH είναι: πρώτο τρίμηνο 0.1–2.5 mIU/L, δεύτερο τρίμηνο 0.2–3.0 mIU/L, τρίτο τρίμηνο 0.3–3.0 mIU/L.

Είμαι λίγο οριακά με το 2,44 αφού είχα κάνει τις εξετάσεις στο α τρίμηνο αλλά μάλλον όχι κάτι σόβαρό... θα μου το έλεγε η γιατρός!! Θα δούμε τώρα και στο β τρίμηνο!!!!

Αχ ας μιλήσουμε λίγο για μωρουδιακά!!! Σε μια έρευνα στο υπόγειο βρήκα την ολοκαίνουρια προικα της αδερφής μου.... Πορτοκαλί με κίτρινο!! Βάζουμε όμως πορτοκαλί στον γιόκα???? χαχαχαχαχα Θα προτιμήσω την άλλη που είναι πράσινο με κίτρινο..... Να πω την αλήθεια μου αρέσουν τα κιτρινοπράσινα στα αγόρια... πιο πολύ από το μπλε!!! Βρήκα και αυτό το ωραίο που εφαρμόζει στα κάγκελα της κούνιας και κρέμεται πάνω από το μπεμπέ έχει αρκουδάκια, τραγούδια και κάνει σχεδια στο ταβάνι με φως!!!! Αντεεεε πότε θα περάσει καιρός να κάνουμε το παιδικοοο!!!!

Μια χαρά έτοιμα τα έχεις όλα.Εγώ δε ξέρω τι να πρωτοπάρω! Θα αρχίσω από τα βασικά και μετά θα δω τι θα μου φέρουν στο μαιευτήριο και βλέπουμε γιατί έχουμε ξεφραγκιαστεί τον τελευταίο καιρό.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλημερα girls!!!

marakinlove μπραβο μια ζαρα το μπεμπακι σου. Εγω εχω σημερα ραντεβου και περιμενω πως και πως!!! Ελπιζω να ειναι σε ωραια θεση να το δουμε...

fot μια χαρα και οι οικοδομικες εργασιες, αλλα και η κηπουρικη. Εγω λεω να βαλω φραουλες σε γλαστρα. Τις φοβαμαι τις αγοραστες με τοσα φαρμακα που εχουν οι ατιμες!!!

marakuz η μερα ειναι οντως πολυ ωραια και ενα φρεντακι στη παραλια θα ηταν σουπερ... Αχ...

εγώ έχω αλλεργία στις φράουλες οπότε δε ξέρω να σου πω για τη γλάστρα. Πέρισι είχα φυτέψει στέβια και την είχα αντι για ζάχαρη!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλημερα girls!!!

Να σου πω την αλήθεια, φοβάμαι τώρα στην εγκυμοσύνη να φάω κάτι που έχω εγώ σε γλάστρα......Γιατι αν δεν είναι καλής ποιότητας δεν θα ξέρω πως να το ξεχωρίσω.... Ακόμα και δάφνη που είχα τωρα την αποφεύγω.... Σκέφτομαι και να μην κάτσει κανένα πουλι στη γλάστρα και δεν το δω..... Τώρα σε κήπο με χώμα καλής ποιότητας και σωστα καλλιεργημένες είναι καλύτερα!!! Αν πας σε κατάστημα με βιολογικά θα βρεις ωραίες φραουλίτσες!! Εμένα μου έφερε χθες ο καλός μου και λέω να τις αποτελειώσω με λίγη ζαχαρίτσα ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ!!! Χαχαχαχαχα!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημέρα!θυμάμαι που μου το έλεγε συνέχεια. Σίγουρα φοβούνται για αύξηση στην κύηση γιατί δημιουργούνται προβλήματα στο έμβρυο. Να κάνετε έλεγχο κάθε φορά που κάνετε εξετάσεις και αν δείτε να ανεβαίνει συζητήστε το με το γιατρό. Εμένα με είχε ρωτήσει αν μιλάω με ενδοκρινολόγο του είπα ναι και δεν έχει ξαναασχοληθεί με το θέμα.

Μια χαρά έτοιμα τα έχεις όλα.Εγώ δε ξέρω τι να πρωτοπάρω! Θα αρχίσω από τα βασικά και μετά θα δω τι θα μου φέρουν στο μαιευτήριο και βλέπουμε γιατί έχουμε ξεφραγκιαστεί τον τελευταίο καιρό.

Έχεις απο κανένα γνωστο φανελάκια ή φορμάκια 0-3?? Αυτά είναι που δεν αξίζουν πολλά λεφτα γτ θα τα βάλει λίγες εβδομάδες το μικράκι! Θέλεις όμως ποσότητα γτ τα κακάκια λερώνουν αρκετα όταν είναι τόσο μικρούλι και από τα γαλατάκια....και σίγουρα καμιά 5-7 πάνες και σελτεδάκια.... σιγουρέψου ότι θα έχεις αυτά για αρχή και μόλις σαραντήσει το μικρούλι κάνεις και άλλες απαραίτητες αγορες!! Θα γεννήσεις και καλοκαίρι... Δεν θες και πολλά ρουχαλάκια!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Σε οτι αφορά τον θυροειδή επειδή ειναι κάτι που προέκυψε στην εγκυμοσύνη για εμένα. Εγώ είχα στην πρώτη κύηση 3,60 εντός ορίων αλλά με έστειλε σούμπιτο στην ενδορκινολόγο. Η υψηλή TSH μπορεί να ευθύνεται και για υπογονιμότητα αλλά και για παλίνδρομες στο πρώτο τρίμηνο. Το παιδί για ένα μεγάλο διάστημα δεν θυμάμαι ποιό μήνα της κύησης δεν έχει δικό του θυροειδή...τις τιμές τις θέλουν κάτω από 2 και συγκεκριμένα κοντά στο 1! Εγώ τελευταία φορά (επειδή κάνω κάθε μήνα πια) είχα 1,70 και μου αύξηση τη δόση..εκτός κύησης δεν παίρνω...και οι τιμές μου κινούνται σε φυσιολογικά πλαίσια... Επίσης μετά τον τοκετό είχα πάθει υπερθυροειδισμό που ανακάλυψα τυχαία και ευτυχώς πέρασε μόνος του... ξέρω περιπτωση κοπέλας που δεν την παρακολουθούσαν για TSH είχε πάρει παλαβά κιλά στην εγκυμοσύνη και βρέθηκε τελικά με κουλές τιμές TSH ευτυχώς το μωρό δεν είχε επηρεαστεί..γιατί υψελές πολύ τιμές TSH ευθύνονται για κρετινισμό...πάντως ρε κορίτσια με τιμές στο 2 μην ανησυχείτε...αν και γνώμη μου είναι να ζητήσετε από τον γυναικολόγο να σας ξαναγράψει μια TSH όπως προχωράει η κύηση.

bA9gp3.png

Έχεις απο κανένα γνωστο φανελάκια ή φορμάκια 0-3?? Αυτά είναι που δεν αξίζουν πολλά λεφτα γτ θα τα βάλει λίγες εβδομάδες το μικράκι! Θέλεις όμως ποσότητα γτ τα κακάκια λερώνουν αρκετα όταν είναι τόσο μικρούλι και από τα γαλατάκια....και σίγουρα καμιά 5-7 πάνες και σελτεδάκια.... σιγουρέψου ότι θα έχεις αυτά για αρχή και μόλις σαραντήσει το μικρούλι κάνεις και άλλες απαραίτητες αγορες!! Θα γεννήσεις και καλοκαίρι... Δεν θες και πολλά ρουχαλάκια!!!!

Λέω να πάρω 3-6 και 6-9 ζιπουνάκια γιατί 0-3 φέρνουν στο μαιευτήριο όλοι και αν το μωρό είναι μεγάλο δεν θα τα φορέσει καθόλου. Εγώ και η αδερφή μου δε φορέσαμε ποτέ τέτοιο νούμερο σαν βρέφη που ήμασταν huge. Ασε που καλοκαίρι και λίγο μεγάλο να είναι το φορμάκι θα βλέπω που να πιάσω αφού δεν είναι ολόσωμα. Πάνες έχω άπειρες από εμένα και την αδερφή μου και σε καλή κατάσταση. Σελτεδάκια πρέπει να πάρω. Μετά το Πάσχα που θα ανέβω Αθήνα για το ντόπλερ θα κάνω μία εξόρμηση στα μαγαζιά για να τα πλύνω να τα έχω έτοιμα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Και επειδή συζητούσατε για ρούχα να σας πω το εξής...πολλά από τα ρούχα που φαίρνουν στο μαιευτήριο παίζει να μην τα βάλετε και ποτέ...να πάτε να τα αλλάξετε με πρακτικά πράγματα...φορμάκια και πυτζαμάκια...ούτε φούστες ούτε τζιν παντελόνια ούτε σαλοπέτες...μην κάνετε το λάθος που έκανα εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη...όλα χαριτωμένα αλλά κάποια είναι εντελώς μη πρακτικά...

bA9gp3.png

Φωτεινούλα φύτεψες στέβια??? με τρέλανες τώρα! Και?? σου πέτυχε? Εγώ έχω αντικαταστήσει πλήρως τη ζάχαρη (στον καφέ τουλάχιστον) με τη στέβια!

Μαράκι καλύτερα γλάστρες κι από τα χεράκια μας παρά με όλα αυτά τα φάρμακα που βάζουν. Εμείς φράουλες δεν παίρνουμε προς το παρόν είναι γεμάτες φάρμακα κι έχουν και τα συγκεκριμένα φρούτα τέτοιους πόρους που κάνουν τρελή απορρόφηση. Κατά τα άλλα περιμένω πως και πως το καλοκαίρι με τα υπέροχα φρούτα του! Έχει να πέσει πολύ πεπόνι και καρπούζι φέτος!!!

zadige ναι δεν ανησυχώ αλλά αυτό θα κάνω, θα ζητήσω μια επανεξέταση στις επόμενες αιματολογικές.

Πάντως ρε κορίτσια μ' αυτά και μ' αυτά, γιατροί έχουμε καταντήσει, θα μπορούμε να γίνουμε βοηθοί γυναικολόγων σε λίγο με τόσες γνώσεις! :lol::lol:

Φωτεινούλα φύτεψες στέβια??? με τρέλανες τώρα! Και?? σου πέτυχε? Εγώ έχω αντικαταστήσει πλήρως τη ζάχαρη (στον καφέ τουλάχιστον) με τη στέβια!

Μαράκι καλύτερα γλάστρες κι από τα χεράκια μας παρά με όλα αυτά τα φάρμακα που βάζουν. Εμείς φράουλες δεν παίρνουμε προς το παρόν είναι γεμάτες φάρμακα κι έχουν και τα συγκεκριμένα φρούτα τέτοιους πόρους που κάνουν τρελή απορρόφηση. Κατά τα άλλα περιμένω πως και πως το καλοκαίρι με τα υπέροχα φρούτα του! Έχει να πέσει πολύ πεπόνι και καρπούζι φέτος!!!

zadige ναι δεν ανησυχώ αλλά αυτό θα κάνω, θα ζητήσω μια επανεξέταση στις επόμενες αιματολογικές.

Πάντως ρε κορίτσια μ' αυτά και μ' αυτά, γιατροί έχουμε καταντήσει, θα μπορούμε να γίνουμε βοηθοί γυναικολόγων σε λίγο με τόσες γνώσεις! :lol::lol:

εγώ πάλι φράουλες δίνω και στο παιδί...καλά τη ζάχαρη εννοείται οτι την έχω κόψει στον καφέ πάνω από 10 ετία...πίνω και πολλούς την ημέρα άλλωστε..τώρα μόνο ντεκάφ...

bA9gp3.png

Δεν έκανε τρελή παραγωγή αλλά μια χαρά βγήκε! Κι εγώ τρελαίνομαι για τα καλοκαιρινά φρούτα αφού μια μέρα είδα σε μία φωτογραφία κάτι ροδάκινα και καθόμουν και τα κοιτούσα!!!χαχαχα!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

εγώ πάλι φράουλες δίνω και στο παιδί...καλά τη ζάχαρη εννοείται οτι την έχω κόψει στον καφέ πάνω από 10 ετία...πίνω και πολλούς την ημέρα άλλωστε..τώρα μόνο ντεκάφ...

Γενικά τον αποφεύγω στην εγκυμοσύνη και πίνω μόνο έναν κανονικό το πρωί, δεν έπινα και πολλούς πριν οπότε δεν μου λείπουν. Είχα διαβάσει πως οι ντεκαφεϊνέ που κυκλοφορούν έχουν υποστεί χημική επεξεργασία για να φύγει η καφείνη οπότε τους αποφεύγω. Κανένα απογευματάκι βέβαια που θα λαχταρήσω καφέ θα πιω ντεκαφεϊνέ γιατί αν πιω κανονικό πάει θα κοιμηθώ τα χαράματα, με πειράζει πολύ η καφείνη στον ύπνο ακόμα και τώρα στην εγκυμοσύνη!

Γενικά τον αποφεύγω στην εγκυμοσύνη και πίνω μόνο έναν κανονικό το πρωί, δεν έπινα και πολλούς πριν οπότε δεν μου λείπουν. Είχα διαβάσει πως οι ντεκαφεϊνέ που κυκλοφορούν έχουν υποστεί χημική επεξεργασία για να φύγει η καφείνη οπότε τους αποφεύγω. Κανένα απογευματάκι βέβαια που θα λαχταρήσω καφέ θα πιω ντεκαφεϊνέ γιατί αν πιω κανονικό πάει θα κοιμηθώ τα χαράματα, με πειράζει πολύ η καφείνη στον ύπνο ακόμα και τώρα στην εγκυμοσύνη!

ναι μωρέ...και εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έπινα έναν κανονικά τη μέρα...αλλά μετά την αποβολή του καλοκαιριού είπε καθόλου καφείνη...και προτιμώ τον τοξικό ντεκάφ...θα πιώ και 3 στην δουλειά και τα ΣΚ ....γενικά ειμαι του καφέ άνθρωπος.. επίσης στα της εγκυμοσύνης έιναι και στον γιατρό αλλά και στην μαμά...έχω φίλη που πέταξε όλες τις κρέμες της και τα καλλυντικά της γιατί και καλά είχαν ένα συστατικό που απαγορεύεται στην εκγυμοσύνη και έχω μια έγκυο στο γραφείο που της είπε ο γιατρός της να μην βάφει τα νυχια ή τα μαλλιά της εκτός αν ειναι κορρές τα προιόντα...άλλοι δεν τρώνε σολωμό άλλοι τρώνε...γενικά ότι νομίζει ο καθένας τελικά κάνει

bA9gp3.png

Καλημερα κορίτσια! τι κάνετε; εγω πήρα σημερα τηλ την ενδοκρινολογο και με μάλωσε που δεν της είχα τηλεφωνησει νωρίτερα, ευτυχώς, μου είπε, δεν ξεφυγε ο θυροειδής. μου συνεστησε να παίρνω το Τ4 των 62 εκτός από Τεταρτη και Κυριακή που θα παίρνω το Τ4 των 50. όσο για την χοληστερινη μου ειπε πως μόνο διατροφή μπορω να κάνω και με άγχωσε κιολας, γιατι ειχα που ειχα το άγχος απόγινα όταν μου ειπε ότι κακως η παθολογος μου εδωσε να παιρνω φαρμακα χοληστερινης εφόσον είχα επιθυμια για κύηση. αυτα ευθυνονται για τερατογενεση! δηλ λεω πρεπει να ανησυχω για τις 2 βδομαδες που τα επαιρνα πριν μάθω ότι είμαι εγκυος; μου απαντησε πως δεν υπαρχουν επιστημονικά δεδομενα γιατι όσες θελουν να κάνουν παιδί δεν παιρνουν χάπια χοληστερινης. έκανα πως δεν το άκουσα γιατι δεν θελω να μου σφινωθει καμια τετοια ιδεα στο μυαλό στα καλά καθούμενα. άλλωστε τα μικρά είναι υγιή.

και εμεις σημερα φυτεψαμε ένα πευκο στον κηπάκο μας. εκεινο που με ενοχλει είναι που πάνε οι άτιμες οι γάτες και λερωνουν με τις ακαθρασιες τους τα λουλουδια. δεν υπηρχε περίπτωση ποτέ να φυτευα κηπευτικά στον κήπο μας!

Marakiinlove χαιρομαι που το μωράκι σου είναι μια χαρά και παίρνει βάρος. άδικα λοιπόν ανησυχεις. όσο για τον θυροειδή αν και ειναι εντός φυσιολογικών ορίων (και εμενα χθες ο γυναικολογος δεν τον σχολίασε καν) καλό είναι να συμβουλευτεις έναν ενδοκρινολογο. έτσι για τυπικούς λόγους.

Μαργαριτούλα αντε να μας πεις και εσύ τα νεα από τον γιοκα σου.

κοριτσια αν σας περισέψουν ρούχα δωστε και σενα! εμεις βαζουμε απ' όλα και φούξια και ροζ και πορτοκαλί και μωβ και όλα τα χρωματα της ίριδας!!! όταν είναι μεσα στο σπίτι έστω, μην σκεφτεστε τα χρωματα. καταλαβαινω πως είναι το πρωτο σας παιδί και εχετε διάθεση να ξοδέψετε για πάρτη του, όμως καλυτερα μην σπαταλήσετε πολλά λεφτα σε ρουχαλάκια γιατι θα σας μεινουν!! επενδυστε σε κατι πιο μόνιμο και διαχρονικό!

εγω ακόμη ψαχνω για καρότσι. σκεφτομαι να πάρω ένα μεγαλο διπλό ή δυο μονά; μάλλον διπλό. όχι ιδιαιτερα ακριβό, εκει γυρω στα 300, που και αυτα πολλά μού φαινονται. ξερετε εχω να νοιαστω περισσότερο για τα μεγαλύτερα μου που μπαίνουν στην εφηβεια και πρεπει να είναι καλοντυμένα. γιατι ξέρετε πώς αξιολογειται ένα παιδί;; από τα ρουχα του και από τις σχολικές του επιδόσεις. δεν είναι δικό μου, οι επιστημονες το λένε και δεν εχουν άδικο. η αδελφη μου είναι εμμονική με την καθαριοτητα των παιδών της και τα ρουχα που φοράνε. ένα παιδί όσο όμορφο και να είναι αν δεν είναι καλοντυμένο και καθαρό, δεν θα εκτιμήσει ποτέ την ομορφιά του. εγω δεν το πιστευω, αλλά δυστυχώς όλος ο υπολοιπος κοσμος έστω και υποσυνειδητα, το κάνει. η αφροντισιά είναι δειγμα κακής επιμέλειας

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...