Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Ριτάκι το Ιάσονας δεν το βρίσκω καθόλου επιτηδευμένο, το Μάξιμος ίσως. Μου αρέσει το Ιάσονας βασικά και το Αποστόλης δεν είναι και τόσο άσχημο, μην το βλέπεις έτσι! Αλήθεια το αποδέχτηκε ο άντρας σου πως έχετε αγοράκια τελικά? Θυμάμαι πως ήθελε κοριτσάκι!

Το Μαργαρίτα είναι πολύ ωραίο όνομα, γενικά μου αρέσει τα ονόματα να τα κρατάνε ως έχει, δεν είμαι και πολύ φαν των υποκοριστικών. Ρίτσα βαφτίστηκες? Δεν κατάλαβα καλά!

Επίσης για την ιστορία, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν είναι φορέας κυστικής ίνωσης αν δεν κάνει εξετάσεις περί κυστικής ίνωσης.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marakiz κι εμείς θα εχουμε εναν Αλέξανδρο!! Από γονιό, αλλά μου αρέσει πολυ σαν όνομα!

Ριτα να ξέρεις με τα δίδυμα οι αιματολογικές που δίνουν πιθανότητες δεν μπορούν να προσδιορίσουν για ποιο παιδί δίνουν την πιθανότητα. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς παίζει, πάντως εκείνη των 800? δεν την έκανα.

8sLrp2.png

Κοριτσια βοηθεια!!! Ειμαι 23 ετων..αρραβωνιασμενη.λοιπον!!!τελευταια περιοδος 10 μαρτιου εως 14.ειχα επαφες μεχρι 27..στς 29 μαρτιου αδιαθετησα.με σταθερο κυκλο 26-28 ημερων..στς 29 δηλαδη την 19η ημερα τ κυκλου μ αδιαθετησα με ροζ αιμα πολυ ανοιχτο σαν νερο ενα πραγμα.τν επομενη στς 30 δλδ ειχα λιγο κανονικο αιμα..στς 31 ειχα παλι κανονικο αιμα αλλα σταγονες σαν καφε σκουρο.σημερα ειναι παλι ροζ σαν ανυπαρκτο..χαζοπεριοδος δλδ..κανονικα θα αδιαθετουσα στς 4 με 5 απριλιου..κ σας ρωταω τωρα.υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης?????να προσθεσω οτι επαφες μας ειναι με τν γνωστο τροπο του τραβηγματος..

Πολύ ωραία ονόματαέ χετε διαλέξει όλες!Ρίτα εμένα και το Αποστόλης μ αρέσει. Εμείς στο 2ο ότι και να ναι θα δώσουμε του πεθερού γιατί δε νομίζω να υπάρξει τρίτο...ας βγει το 1ο πρώτα και βλέπουμε!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ριτάκι το Ιάσονας δεν το βρίσκω καθόλου επιτηδευμένο, το Μάξιμος ίσως. Μου αρέσει το Ιάσονας βασικά και το Αποστόλης δεν είναι και τόσο άσχημο, μην το βλέπεις έτσι! Αλήθεια το αποδέχτηκε ο άντρας σου πως έχετε αγοράκια τελικά? Θυμάμαι πως ήθελε κοριτσάκι!

Το Μαργαρίτα είναι πολύ ωραίο όνομα, γενικά μου αρέσει τα ονόματα να τα κρατάνε ως έχει, δεν είμαι και πολύ φαν των υποκοριστικών. Ρίτσα βαφτίστηκες? Δεν κατάλαβα καλά!

Επίσης για την ιστορία, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν είναι φορέας κυστικής ίνωσης αν δεν κάνει εξετάσεις περί κυστικής ίνωσης.

όχι δεν βαφτίστηκα Ρίτσα, αυτό είναι το πρωτο υποκοριστικο του ονόματός μου. Δεν ξέρω δεν με πολυενθουσιάζει το Ιάσονας, εγω το πρωτο μου παιδί το έβγαλα Νικηφόρο (ως δευτερο όνομα) και τον δεύτερο γιο μου Αγγελο. ειδικα το Νικηφόρος μου αρεσε παρα πολύ. τελικα εκείνος επελεξε να τον φωνάζουν με το πρωτο όνομά του, του πεθερού μου, οπότε το Νικηφόρος περιεπεσε σε αχρησία. ουτε εμενα μου αρεσουν τα υποκοριστικα αν με έλεγαν Νιοβη ή Μελιβοια δεν θα τα άλλαζα, χιχιχι! αλλα αν με έλεγαν Παρθενόπη ή Τσαμπίκα κάποια μεταβολή θα την επιχειρούσα! όλα ειναι σχετικά λοιπόν!

ο άνδρας μου το απεδεχτηκε ότι είναι αγόρια. όπως λένε, ανάγκα και Θεοί πείθονται!!! ίσως μεσα του να κρυφοελπίζει, αλλά επειδή με βλέπει ότι ούτε και εγω ήθελα αγορια, για τους δικους μου λόγους, που δεν εχουν να κάνουν με εμφυλες διακρίσεις (βασικα επειδή τα αγορια μου με απαρνήθηκαν) δεν λεει τπτ. ασε που τον κατηγορω ότι εκείνος ευθυνεται για το φυλο των παιδιων και όχι εγω, οπότε δεν λεει κουβεντα. ας καταφερω να τα βγαλω γερα και δεν με νοιαζει πλεον τπτ. μακαρι αυτα τα αγόρια να με αγαπήσουν τόσο όσο η κόρη μου...

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία ονόματαέ χετε διαλέξει όλες!Ρίτα εμένα και το Αποστόλης μ αρέσει. Εμείς στο 2ο ότι και να ναι θα δώσουμε του πεθερού γιατί δε νομίζω να υπάρξει τρίτο...ας βγει το 1ο πρώτα και βλέπουμε!

ποτέ δεν ξέρεις Φωτεινούλα τί μέλει γενέσθαι! κάποια πραγματα στην ζωή έρχονται απο μόνα τους. εγω όταν εμεινα έγκυος στην κορη μου ήμουν πολύ απελπισμένη, δεν ήθελα άλλο παιδί, όμως τωρα δεν μπορω να φανταστω την ζωή μου χωρίς αυτή! θα δεις πως μόλις κάνεις το πρωτο θα θες και δευτερο και μπορεί και τρίτο!

Κοριτσια βοηθεια!!! Ειμαι 23 ετων..αρραβωνιασμενη.λοιπον!!!τελευταια περιοδος 10 μαρτιου εως 14.ειχα επαφες μεχρι 27..στς 29 μαρτιου αδιαθετησα.με σταθερο κυκλο 26-28 ημερων..στς 29 δηλαδη την 19η ημερα τ κυκλου μ αδιαθετησα με ροζ αιμα πολυ ανοιχτο σαν νερο ενα πραγμα.τν επομενη στς 30 δλδ ειχα λιγο κανονικο αιμα..στς 31 ειχα παλι κανονικο αιμα αλλα σταγονες σαν καφε σκουρο.σημερα ειναι παλι ροζ σαν ανυπαρκτο..χαζοπεριοδος δλδ..κανονικα θα αδιαθετουσα στς 4 με 5 απριλιου..κ σας ρωταω τωρα.υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης?????να προσθεσω οτι επαφες μας ειναι με τν γνωστο τροπο του τραβηγματος..

όντως είναι λιγο περιεργο αν πάντοτε έχεις κανονική ροή. μερικές φορές έχουμε βιοχημική κύηση αλλά δεν την καταλαβαίνουμε γιατι η περίοδος έρχεται στην ώρα της. ένας τρόπος υπάρχει για να βγεις από την ανησυχία. να κάνεις χοριακή ή τεστ. ό,τι και να είναι όμως απεβλήθη, φανταζομαι. όποτε και κύηση να ήταν, η χοριακή σε λίγες μέρες θα μηδενιστεί. γενικά σε παρακολουθει κάποιος γυναικολόγος; ίσως θα ήταν συνετό να το συζητήσεις μαζι του. πραγματι η διακεκομμενη συνουσία δεν είναι αξιοπιστη μέθοδος αντισύλληψης, ποσο μάλλον σε σας που είστε στην πιο γονιμη φάση της ζωης σας! το πιο ευκολο πάντως είναι να κάνεις ένα τεστ έτσι για να μην σε τρωει η αγωνία

Υπαρχει μια εκπομπή στο youtube νομίζω του Παπαχελά για τα βλαστοκύτταρα, άκουσα να λένε ότι ειναι πολύ κατατοπιστική. Προσωπικά δεν ενημερώθηκα για τπ θεμα ουτε κράτησα/δώρισα.

Καληνύχτα κοριτσια.

8sLrp2.png

Υπαρχει μια εκπομπή στο youtube νομίζω του Παπαχελά για τα βλαστοκύτταρα, άκουσα να λένε ότι ειναι πολύ κατατοπιστική. Προσωπικά δεν ενημερώθηκα για τπ θεμα ουτε κράτησα/δώρισα.

Καληνύχτα κοριτσια.

ουτε εγω κρατησα ούτε και θα κρατησω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες μανούλες!!! Χάθηκα λιγάκι αυτές τις μέρες αλλά έχει επιστρέψει όλη μου η ενέργεια!!! Είμαι φουλ!!!! Έκανα καθαριότητες και γέμισα ανοιξιάτικα το όμορφο σπιτάκι μας!!!! Διάβασα τις συζητήσεις σας.... Ονόματα.... μμμ... Εμείς τον γιόκα με το καλό θα τον βγάλουμε Γιάννη...(αν και θα προσπαθήσω να επικρατησει το Ιωάννης)... Είναι το όνομα του πεθερού μου.... Τα πεθερικά δεν τους νοιάζει και πολύ... ειδικά ο πεθερός μου.... Ούτε ο άντρας μου έχει ιδιαίτερο κολλημα με τους δικους του αλλά θέλει αν το πει Γιαννη για να υπάρξει στο μέλλον και άλλος Ευάγγελος του ιωάννη!! Λόξα και αυτή!!! Βρε του λέω ο γιος μας είτε αγορι είτε κορίτσι Μαρία/Μάριο θα το πει απο την λατρεμένη του μανούλα!!! χαχαχαχαχα!!! Γερό να είναι μωρέ....

Εγω β επιπέδου πρωτα ο θεός θα κάνω αρχες Ιουνίου.... 22η πατημένη σίγουρα είπε ο εμβρυολόγος για να τα δει πιο ξεκάθαρα.... Ας φτάσουμε και ως εκει......

Εγω σήμερα μπαίνω στη 13η εβδομάδα... ακόμα δεν έχει ξεπεραστει και ο κίνδυνος....

Πως είναι τα κέφια σας??? Από διάθεση???

Ριτάκι, έρχονται τα αγοράκια σου για αναπληρώσουν το κενό!!!! Θα είναι μια γλύκα!!! Μην σκέφτεσαι τα αλλα 2 σου.. που και αυτά παιδάκια σου είναι!!! Επειδή και εγω είμαι παιδί χωρισμένων γονιών (με πολύ μικρους σε ηλικία γονεις) Πρέπει οι γονεις να δείχνουν κατανόηση.... Το παιδί χάνεται στις σκέψεις τους προσπαθώντας να κάνει επιλογές που δεν είναι πάντα και οι καλύτερες για τον κάθε γονέα!! Να προσπαθεις να είσαι κοντά τους και να τους υποστηρίζεις...!!!

Αχ τι τέλειοοοοοςςςςςςςς καιρος!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρεςςςς!!!!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Αα!! για τα βλαστοκύτταρα!! Μετά από πολλή σκέψη, δεν θα τα κρατήσουμε!! Το νοσοκομείο Παπανικολάου εδω στη Θεσσαλονίκη με ένα τηλέφωνο σου προμηθεύει σκεύη συλλογής τους και κατα τον τοκετό τα συλλέγει ο γιατρός και τα δωρίζεις στο Παπανικολάου!!! Μακάρι να το κάνουν όλοι γιατί υπάρχουν άμεσες ανάγκες σε μικρά παιδάκια και με τα βλαστοκύτταρα του δικού σου μπορείς να τα σώσεις!!!! σίγουρα θα έχει και σε Αθήνα ή άλλες μεγάλες πόλεις!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Βλαστοκύτταρα ούτε εμείς θα κρατήσουμε.

Σήμερα το βράδυ υπέφερα. Πονάει πολύ ο θώρακας μου και γυρνούσα γύρω γύρω. Αποφάσισα να μη ξαναφάω βράδυ γιατί όποτε τρώω μετά δυσκολεύομαι. Ειδικά χθες που είχαμε βγει και έξω για φαγητό. Η κοιλίτσα πλέον δεν κρύβεται με τίποτα και αισίως είμαι στα συν 9 κιλά...πόσο θα φτάσω;;;κλαψ κλαψ!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλημερα, νομιζω το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σ ενα γυναικολογο και να κανεις μια χοριακη...

Ναι εχω γυναικολογο...μ ειπε ν κανω τεστ..το πρωτο πραγμα π της ηρθε στ μυαλο ηταν εγκυμοσυνη..δν ξερω..δν θελω ν κανω τ τεστ..δν ξερω γτ..τι εννοεις απεβληθη??μα δν ειχα ουτε πονο ουτε κομματακια ουτε τπτ που ν θυμιζει αποβολη..

Διαφημίσεις

Ναι εχω γυναικολογο...μ ειπε ν κανω τεστ..το πρωτο πραγμα π της ηρθε στ μυαλο ηταν εγκυμοσυνη..δν ξερω..δν θελω ν κανω τ τεστ..δν ξερω γτ..τι εννοεις απεβληθη??μα δν ειχα ουτε πονο ουτε κομματακια ουτε τπτ που ν θυμιζει αποβολη..

Κάνε τη χοριακή καλή μου να ησυχάσεις, όλα τα αλλα ειναι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε...

8sLrp2.png

Καλημέρα καλήμερα! Ήρθε η Άνοιξη!!! Μarakiinlove έλα να κάνεις και σε μένα καμια καθαριότητα, γιατι εμενα δεν με βλέπω. Πότε γραφω πότε σηκώνομαι από τον υπολογιστή, ποτε τιναζω κανενα χαλί και μετα ξανακάθομαι στον υπολογιστή να γράψω! αν ήμασταν κοντα (αλήθεια μάς είπες πού μένεις;;) θα ερχόμουν απρόσκλητη για καφεδάκι! Ωραιο το Ιωάννης! κλασικό και αγαπημένο! θα χαρει πολύ ο πεθερός σου!

Ουπς και εσύ με τον θωρακα πρόβλημα Φωτεινούλα;;; τωρα πώς νιώθεις;; είσαι καλύτερα; και εγω λέω ελαφρά γευματα είναι το καλύτερο. ελα τωρα 9 κιλά δεν είναι πολλά. να σου πω και εγω έχω αγχωθει με τα κιλά. ειδικα μ αυτά τα στηθη μου, μα πώς μεγάλωσαν έτσι. νομιζω ότι από μόνα τους θα ζυγίζουν 10 κιλά το καθένα, που να είχαν και γάλα! εσένα μεγάλωσαν πολύ;

Ωραια θα ήταν να τα δωριζαμε και εμεις τα βλαστοκύτταρα είτε για επιστημονική έρευνα είτε για να αξιοποιηθούν πραγματικά σε κάποιο παιδάκι. όμως εδώ δεν υπάρχει τετοια περίπτωση. όσο για να τα κρατησουμε υψηλο το κόστος και αμφίβολο το αποτέλεσμα.

Α με τετοιο καιρό θα ήταν ωραια να φυτεψουμε κανενα λουλουδάκι στις γλάστρες. εμενα πάντα με πιάνει τετοια εποχή. εχει τόσο όμορφα λουλουδια!

Καλημέρα καλήμερα! Ήρθε η Άνοιξη!!! Μarakiinlove έλα να κάνεις και σε μένα καμια καθαριότητα, γιατι εμενα δεν με βλέπω. Πότε γραφω πότε σηκώνομαι από τον υπολογιστή, ποτε τιναζω κανενα χαλί και μετα ξανακάθομαι στον υπολογιστή να γράψω! αν ήμασταν κοντα (αλήθεια μάς είπες πού μένεις;;) θα ερχόμουν απρόσκλητη για καφεδάκι! Ωραιο το Ιωάννης! κλασικό και αγαπημένο! θα χαρει πολύ ο πεθερός σου!

Ουπς και εσύ με τον θωρακα πρόβλημα Φωτεινούλα;;; τωρα πώς νιώθεις;; είσαι καλύτερα; και εγω λέω ελαφρά γευματα είναι το καλύτερο. ελα τωρα 9 κιλά δεν είναι πολλά. να σου πω και εγω έχω αγχωθει με τα κιλά. ειδικα μ αυτά τα στηθη μου, μα πώς μεγάλωσαν έτσι. νομιζω ότι από μόνα τους θα ζυγίζουν 10 κιλά το καθένα, που να είχαν και γάλα! εσένα μεγάλωσαν πολύ;

Ωραια θα ήταν να τα δωριζαμε και εμεις τα βλαστοκύτταρα είτε για επιστημονική έρευνα είτε για να αξιοποιηθούν πραγματικά σε κάποιο παιδάκι. όμως εδώ δεν υπάρχει τετοια περίπτωση. όσο για να τα κρατησουμε υψηλο το κόστος και αμφίβολο το αποτέλεσμα.

Α με τετοιο καιρό θα ήταν ωραια να φυτεψουμε κανενα λουλουδάκι στις γλάστρες. εμενα πάντα με πιάνει τετοια εποχή. εχει τόσο όμορφα λουλουδια!

Με πιάνει κυρίως όταν είμαι με το πλάι το βράδυ και έτσι στριφογυρνάω. Με ανακουφίζει όταν του κάνω λίγο μασάζ. Πήρα χθες κεραλοιφή από το φαρμακείο και έτριβα. Μου είπε η φαρμακοποιός ότι κάνει καλό και στις ραγάδες...θα δείξει. Καλά το στήθος δεν το συζητώ τα μισά κιλά που έχω πάρει έχουν πάει εκεί.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Εκανα τεστ κ βγηκε αρνητικο....δν παιζει ν κανει λαθος ε?

καλημέρα αν δεν είσαι σίγουρη κάνε μία χοριακή τη Δευτέρα που θα δείξει σίγουρα. Πάντως δύσκολο μου φαίνεται να είσαι έγκυος αφού είχες κανονικά αίμα.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Εκανα τεστ κ βγηκε αρνητικο....δν παιζει ν κανει λαθος ε?

Τα τεστ απ όσο θυμάμαι δείχνουν αξιόπιστο αποτέλεσμα μετά την καθυστέρηση της περιόδου. Δες τι έγραφε το δικό σου. Τέτοιο τεστ εννοούσε η γυναικολόγος σου ή χοριακή; Κάνε υπομονή και ξανακάνε τεστ μετά την ημερομηνία που περίμενες κανονικά, εγω αυτο θα εκανα. Ξέρω περνούν αργα οι μέρες αν αναρωτιέσαι για κάτι τέτοιο, αλλά μες το παιχνίδι ειναι κι αυτά...

8sLrp2.png

Και αν ειναι πολυ νωρις ακομα????

αν περιμένεις 4 με 5 Απριλίου τότε αυτό που είδες μπορεί να ήταν εμφύτευση..οπότε ξανά Κάνε τεστ μετά την αναμενόμενη ημερομηνία που περιμένεις περίοδο ή μια χοριακη για πιο σίγουρα....γενικά η ορμόνη που ανιχνεύει την εγκυμοσύνη ανεβαίνει σταδιακά μετά την εμφύτευση του γονιμοποιημενου ωαρίου στην μήτρα..οπότε αν έχει συμβεί θα θέλει λίγο χρόνο...

hiEW.pngpFRip3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε??

Μαράκι μετά τη Ρίτα έλα κι από μένα μια βόλτα γιατί ο καλός μου έχει πήξει!! :mrgreen:

Φωτεινούλα 9 κιλά είναι νορμάλ νομίζω, αλλά πρέπει να προσέχεις λίγο τώρα γιατί στο τελευταίο 3μηνο τα παίρνεις λέει χωρίς να το πάρεις χαμπάρι!! Ωστόσο αν τα έχεις πάρει στην κοιλιά μόνο, μην τρελαίνεσαι, κάθε γυναίκα τα παίρνει και διαφορετικά! Εγώ έχω πάρει 3 κιλά ακριβώς και αν και δεν είναι πολλά προς το παρόν, φοβάμαι πως θα πάρω πραγματικά πολλά όσο προχωράει η εγκυμοσύνη με τόση ξάπλα. Τι να κάνουμε... Προσέχω όσο μπορώ αλλά δεν στερούμαι κιόλας. Η όρεξη μου έχει ανοίξει πάντως για τα καλά μπορώ να πω!:rolleyes:

Όσο για τα βλαστοκύτταρα δεν το έχω σκεφτεί καθόλου ακόμα, θέλω να κάνω μια συζήτηση με γυναικολόγο κι άλλη μία με τον εμβρυολόγο να ακούσω τις απόψεις και των δυο και μετά να ψάξω και στο ίντερνετ για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Θα δω σίγουρα και την εκπομπή του Παπαχελά που αναφέρθηκε παραπάνω. Θα το σκεφτούμε, θα κρίνουμε και θα αποφασίσουμε. Χωρίς να το έχω ψάξει καλά ακόμα συγκλίνωλίγο προς το όχι.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Κοδιτσια τι κανετε;

Εγω ηθελα να κρατησω βλαστοκυτταρα αλλα οταν ακουσα το κοστος αλλαξα γνωμη...:confused:

Δε ξερω αν ερθουν απο δημοσιο νοσοκομειο και κανουν συλλογη, αν το παιδι μου χρειαστει θα μπορει να παρει η θα εχουν τελειωσει;;;

Ριτα για το στηθος δε το συζητω... Οπου να ναι τελειωνει ο εβδομος και εχω παρει 8-9 κιλα. Το καθε στηθος απο μονο του ζυγιζει σιγουρα 1κιλο!!! Τα βλεπω και γελαω...

Νομιζω οτι αν δεν ειχα περασει εκεινο το τριμηνο ξαπλα, θα ειχα παρει λιγοτερα... Βεβαια δεν παραπονιεμαι θεωρω οτι ειμαι σε φυσιολογικο επιπεδο!!!

Οι διδυμες κυησεις δινουν κατι παραπανω σε κιλα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...