Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Ρίτα σε νοσοκομειο ή σε κλινική σου κάναν ολική για την καισαρική; Το πρωτόκολλο λέει επισκληρίδειο στην καισαρική, εκτός από συγκεκριμένες εξαιρέσεις οπου γίνεται ολική.

Πάντως είχα και καλό ιατρικό τιμ, είπα ότι και επεμβαση εγκεφάλου να χρειαστώ, πάλι στον μαιευτήρα μου θα πήγαινα!!

8sLrp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α και κατι άλλο, στην παλαια πτερυγα του νοσοκ (τωρα μεταφερθηκε το μαιευτικό και δεν ξερω τί ισχύει) δεν υπηρχε αιθουσα ανανηψης για τις κοπέλες που γεννησαν με καισαρικη. με βάλανε κατευθειαν στο κρεβατι του μαιευτικού αφού με κατεβασαν από τον τριτο όροφο στον πρωτο αμεσως μετα το χειρουργείο. πόνος αβασταχτος! και γενικα η πρωτη μερα ήταν σαν να εισαι ψυχασθενης σε καταστολή. συνεχεια κοιμομουν, άνοιγα για λιγο τα μάτια μου και ξανακοιμομουν. φρικη!

τελοσπαντων μην σας πρηξω. πάντως αυτός ηταν ο λογος που ακούω καισαρικη και με πιανει κρύος ιδρωτας! φυσικα αν τυχει και γεννησετε με καισαρικη, δεν θα ειναι ετσι τα πραγματα σε σας, αλλα όπως τα περιέγραψε η Viiv. η δικη μου περίπτωση μοιαζει πιο πολύ σαν να γεννούσε η μητερα μου την δεκαετία του 80 και όχι εγω η ίδια τελη του 2010.

Ρίτα σε νοσοκομειο ή σε κλινική σου κάναν ολική για την καισαρική; Το πρωτόκολλο λέει επισκληρίδειο στην καισαρική, εκτός από συγκεκριμένες εξαιρέσεις οπου γίνεται ολική.

Πάντως είχα και καλό ιατρικό τιμ, είπα ότι και επεμβαση εγκεφάλου να χρειαστώ, πάλι στον μαιευτήρα μου θα πήγαινα!!

Νοσοκομειο ήταν. τωρα πάντως μεταφέρθηκε το μαιευτικο σε καινουρια πτερυγα πολύ όμορφη. το κακο με την παλαια ήταν συν τοις άλλοις, ότι όλες οι κοπέλες που ηταν για εξεταση έρχονταν και καθονταν στον διαδρομο του μαιευτικού και εγω αισθανομουν απιστευτη ντροπή να με βλέπουν σε μια κατασταση χάλια με τα νυχτικα, απεριποίητη και αχτενιστη. δεν μπορούσες δηλ να κυκλοφορήσεις στον διαδρομο ούτε να πας το μωρό στον ειδικο θάλαμο. φυσικα δεν υπηρχε άλλη επιλογή, αλλά εγω ντρεπομουν απίστευτα. σε τετοιες στιγμες θες λιγακι απομόνωση, ησυχία και διακριτικότητα.

αχ παλι με επιασε εντονος πόνος... τουλαχιστον θα γλιτωσετε από την γνωστη φλυαρία μου

α και κατι άλλο, στην παλαια πτερυγα του νοσοκ (τωρα μεταφερθηκε το μαιευτικό και δεν ξερω τί ισχύει) δεν υπηρχε αιθουσα ανανηψης για τις κοπέλες που γεννησαν με καισαρικη. με βάλανε κατευθειαν στο κρεβατι του μαιευτικού αφού με κατεβασαν από τον τριτο όροφο στον πρωτο αμεσως μετα το χειρουργείο. πόνος αβασταχτος! και γενικα η πρωτη μερα ήταν σαν να εισαι ψυχασθενης σε καταστολή. συνεχεια κοιμομουν, άνοιγα για λιγο τα μάτια μου και ξανακοιμομουν. φρικη!

τελοσπαντων μην σας πρηξω. πάντως αυτός ηταν ο λογος που ακούω καισαρικη και με πιανει κρύος ιδρωτας! φυσικα αν τυχει και γεννησετε με καισαρικη, δεν θα ειναι ετσι τα πραγματα σε σας, αλλα όπως τα περιέγραψε η Viiv. η δικη μου περίπτωση μοιαζει πιο πολύ σαν να γεννούσε η μητερα μου την δεκαετία του 80 και όχι εγω η ίδια τελη του 2010.

Ριτάκι όλες έχουμε συγκλονιστει με την εμπειρία της καισαρικής σου!!!!!!!! Ελπίζω να μην το ξαναζήσεις!!! Η μαμα μου πριν 10 χρονια που έκανε την μικρη της έκαναν ολική αλλά με το που συνήλθε παραέκανε βολτες!!!!! να σου πω μπορεί να οφείλεται όλο αυτο το οτι ξυπνησες νωρίτερα!!!! Καλό είναι να συζητησεις με τον αναισθησιολογο τι έγινε... ίσως σου κάνει κάποιες εξετάσεις και η δόση είναι σωστη αυτη τη φορά.... αν και καλύτερα να κάνεις επισκληρίδιο.... Καλό είναι να μην κάνουμε συχνα ολική.....

Μηπως άλλαξες κάτι σε αυτα που τρως ή εφαγες κατι καυτερο και αισθάνεσαι έτσι??

Η μαστίχα βοηθάει όντως πολύ!! Μπορεις να πάρεις και ακατέργαστη χιου να την κάνεις σκονη και να βάλεις στη μυτη απο κουταλάκι σε ένα ποτήρι νερό!! κανει θαυματα!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες και καλό μήνα! Βλέπω επικρατεί το Χριστιάννα! Θα σας ενημερώσω μόλις καταλήξω.

Ρίτα να το κοιτάξεις αυτό με το στομάχι να μην ταλαιπωρήσε! Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Zadigoula μου, αν ειχε πουλακι όλο και κατι θα φαινοταν. εμενα σε όλα μου τα αγορια φαινόταν ξεκάθαρα ήδη από την 16 εβδομ. μονο αν ειχε κλειστα τα ποδαρακια του δεν θα φαινόταν. ή αν μπερδευτει ο γιατρός με τον ομφάλιο λώρο. πάντως οσονούπω θα φανεί ό,τι και να είναι. αν είναι κοριτσακι μην ανησυχεις καθολου, δωστο σε μενα και θα σου δωσω εγω ένα αγόρι.8):cool:

Στην αυχενική δεν είχε καλή γωνία..εχτές δεν μου είπε, αλλά ο υπέρηχος δεν ήταν και σόι... μου είπε οτι είναι μάλλον αγόρι...αλλά δεν ήθελε να το πει με βεβαιότητα..και εγώ κρατάω μικρό καλάθι

bA9gp3.png

Χαχα..για τα ονόματα...τον δικό μου μέχρι και 8 μηνών τον φωνάζαμε μπέμπη, ακόμα δεν είχαμε καταλήξει...τελικά τον βγάλαμε Ανδρέα-Φίλιππο και τον φωνάζουμε Ανδρέα. Μου αρέσει πολύ σαν όνομα απλά το έχουν και ο παππούς και ο ξάδερφος μαζί με το ίδιο επώνυμο και αυτό ειναι που δεν μου αρέσει..Τώρα όσο για τώρα...φλετράρω με ιδέες ονομάτων...αλλά αργεί ακόμα, να δούμε και τι είναι..δυο φίλες που γεννάνε πάντως Ιούλιο έχουν κόρες

bA9gp3.png

Kαλημερα κοριτσια και καλό μηνα και από μενα! Πώς είστε;; σήμερα δεν θα μιλήσω καθολου για μενα γιατι νιωθω ότι εκανα καταχρηση της ευγενειας σας χθες και ζητω συγγνώμη. σπό αυριο βλέπουμε πάλι, χχιχιχι!

ωραια τωρα που μπαινει σιγα σιγα η Ανοιξη, άντε να ρθει και το Πάσχα να αλλάξει η διαθεση, που κουβαλάμε από τον χειμωνα. το Πάσχα υπαρχει κανενα πλάνο για διακοπές;; Μαργαριτουλα εσυ πιστευω θα το περάσεις στην Αθηνα και θα εισαι σε εγρήγορση. ποτε ειπαμε σου έδωσαν τελικη ημερομηνια;;;

Viiv εσυ είσαι ωραια στην Θεσ/νικη, βασικα το πιο ωραιο είναι που δεν μενεις στο κεντρο. ετσι εχεις και τα θετικα του να ζεις σε πολη, χωρις τα αρνητικά. εχουμε κάποια άλλη κοπέλα από Θεσ/νικη;; α είχαμε την Μαρκέλλα αλλά εξαφανίστηκε, ευχομαι να μας θυμηθει γρήγορα.. τί καλό θα μαγειρεψετε σήμερα;

Χαχα..για τα ονόματα...τον δικό μου μέχρι και 8 μηνών τον φωνάζαμε μπέμπη, ακόμα δεν είχαμε καταλήξει...τελικά τον βγάλαμε Ανδρέα-Φίλιππο και τον φωνάζουμε Ανδρέα. Μου αρέσει πολύ σαν όνομα απλά το έχουν και ο παππούς και ο ξάδερφος μαζί με το ίδιο επώνυμο και αυτό ειναι που δεν μου αρέσει..Τώρα όσο για τώρα...φλετράρω με ιδέες ονομάτων...αλλά αργεί ακόμα, να δούμε και τι είναι..δυο φίλες που γεννάνε πάντως Ιούλιο έχουν κόρες

ποια ονοματα σ αρεσουν πιο πολύ;; το Ανδρεας ειναι υπεροχο, όπως και το Φίλιππος. ναι είναι κάπως να μην εχει αποκλειστική ταυτότητα το παιδί σου λόγω της κακιας συνήθειας να βγαζουμε τα ονοματα των παππούδων για χάρη της ματαιοδοξιας λες και ειμαστε βασιλιάδες, αλλά τί να κάνουμε; ειδικα αν υπάρχει διαγεννεακή αλληλεγγύη, δηλ αν βοηθάνε οικονομικά ή στην ανατροφή οι παππούδες είναι αγνωμοσύνη, να μην βγάλεις το όνομά τους. εμενα πάντως αν τα παιδιά μου θελήσουν να το βγάλουν, θα τους ζητησω να μην βγάλουν το δικο μου όνομα αλλα ένα της επιλογής μου: αν είναι κορίτσι να το ονομάσουν Μελίβοια. ηθελα πολυ μια κόρη, που να την λένε Μελίβοια, αλλά με την επιθυμία θα μείνω. εσύ Zadige αν μπορείς να βγαλεις ένα που σ αρεσει.

Διαφημίσεις

Ριτάκι όλες έχουμε συγκλονιστει με την εμπειρία της καισαρικής σου!!!!!!!! Ελπίζω να μην το ξαναζήσεις!!! Η μαμα μου πριν 10 χρονια που έκανε την μικρη της έκαναν ολική αλλά με το που συνήλθε παραέκανε βολτες!!!!! να σου πω μπορεί να οφείλεται όλο αυτο το οτι ξυπνησες νωρίτερα!!!! Καλό είναι να συζητησεις με τον αναισθησιολογο τι έγινε... ίσως σου κάνει κάποιες εξετάσεις και η δόση είναι σωστη αυτη τη φορά.... αν και καλύτερα να κάνεις επισκληρίδιο.... Καλό είναι να μην κάνουμε συχνα ολική.....

Μηπως άλλαξες κάτι σε αυτα που τρως ή εφαγες κατι καυτερο και αισθάνεσαι έτσι??

Η μαστίχα βοηθάει όντως πολύ!! Μπορεις να πάρεις και ακατέργαστη χιου να την κάνεις σκονη και να βάλεις στη μυτη απο κουταλάκι σε ένα ποτήρι νερό!! κανει θαυματα!!

Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές maraki! εσύ πώς είσαι;;; τί λες να βγάλεις τον πασά σου;; είναι και πρωτο παιδί, οπότε λίγο πολύ είναι κανονισμένο ή μήπως όχι;;

ποια ονοματα σ αρεσουν πιο πολύ;; το Ανδρεας ειναι υπεροχο, όπως και το Φίλιππος. ναι είναι κάπως να μην εχει αποκλειστική ταυτότητα το παιδί σου λόγω της κακιας συνήθειας να βγαζουμε τα ονοματα των παππούδων για χάρη της ματαιοδοξιας λες και ειμαστε βασιλιάδες, αλλά τί να κάνουμε; ειδικα αν υπάρχει διαγεννεακή αλληλεγγύη, δηλ αν βοηθάνε οικονομικά ή στην ανατροφή οι παππούδες είναι αγνωμοσύνη, να μην βγάλεις το όνομά τους. εμενα πάντως αν τα παιδιά μου θελήσουν να το βγάλουν, θα τους ζητησω να μην βγάλουν το δικο μου όνομα αλλα ένα της επιλογής μου: αν είναι κορίτσι να το ονομάσουν Μελίβοια. ηθελα πολυ μια κόρη, που να την λένε Μελίβοια, αλλά με την επιθυμία θα μείνω. εσύ Zadige αν μπορείς να βγαλεις ένα που σ αρεσει.

Γι αυτό επέμενα για το φίλιππος...όταν είναι τα ξαδέρφια μαζί γίνεται χάος με το ανδέας...φωνάζει η γιαγιά τον ξάδερφο να πάει να φάει την μπανάναν και τρέχει ο δικός μου.... το καλό είναι οτι χωρίς να το επιβάλλω εγώ ο άντρας μου τον φωνάζει πολλές φορές χαριτωμένα αντρέ-φιλίπ..έιμαστε και του γαλλικού γενικά... πάντως είναι βασιλικό όνομα και ιδανικό στην περίπτωση που γίνει κομμωτής..χαχα...για κόρη θα το έβγαζα ίσως μαργαρίτα απο τη γιαγιά μου... στέλλα από τον μπαμπά μου...για αγόρι του μαπμπά μου δεν μου αρέσει...αλλά τον υπεραγαπαώ και ελπίζω να μην στραβώσει... άλλωστε δεν θα έχει και το επώνυμο...για κορίτσι μου αρέσει πολύ και το φιλαρέτη και γιορτάζει μια μέρα μετά τον Ανδρέα...θα δείξει λοιπόν

bA9gp3.png

Μεγάλο θέμα αυτό με τα ονόματα! Δεν είμαι της άποψης να πρέπει οπωσδήποτε να παίρνουν των γονιών τα ονόματα. Εμένα που με λένε Μαρία κι έτσι λένε τη μισή Ελλάδα δεν θα άφηνα τα παιδιά μου να το βγάλουν Μαρία το εγγονάκι. Του πεθερού μου έχει ακουστεί οπότε θα το πούμε όπως θέλουμε γιατί αλλιώς θα ήθελε να το ακούσει σίγουρα και δεν θα του χαλούσαμε χατήρι. Εδώ θέλει να το ξανακούσει κ τώρα αλλά πακέτο έφαγε! :lol: Το θέμα είναι πάνω από όλα να τα βρίσκεις με τον άντρα σου κι εμείς ευτυχώς τα βρίσκουμε!

Αν ήταν κοριτσάκι θα έπαιρνε σίγουρα το όνομα της πεθεράς μου γιατί και μου αρέσει πάαααρα πολύ και θέλω να πάρει κάτι από την πεθερά μου, την αγαπάω πολύ.

Το αγοράκι μας λοιπόν θα το πούμε Αλέξανδρο από τη μαμά μου! Ο μπαμπάς μου έχει πολύ συνηθισμένο όνομα και το Αλέξανδρος μας αρέσει πολύ!

zadige και το Ανδρέας και το Φίλιππος μου αρέσουν πάρα πολύ!! Θα προτιμούσα το Φίλιππος από τα δυο κι εφόσον έχετε κι άλλα παιδάκια με το όνομα Ανδρέας συμφωνώ κι εγώ στο να προσανατολιστείτε στο Φίλιππος!;)

fot30 σαν άτυπο γκάλοπ βγήκε η προτίμηση για το Χριστιάννα, δεν είναι τυχαίο που άρεσε σε όλες μας οπότε να το σκεφτείς!;)

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Μεγάλο θέμα αυτό με τα ονόματα! Δεν είμαι της άποψης να πρέπει οπωσδήποτε να παίρνουν των γονιών τα ονόματα. Εμένα που με λένε Μαρία κι έτσι λένε τη μισή Ελλάδα δεν θα άφηνα τα παιδιά μου να το βγάλουν Μαρία το εγγονάκι. Του πεθερού μου έχει ακουστεί οπότε θα το πούμε όπως θέλουμε γιατί αλλιώς θα ήθελε να το ακούσει σίγουρα και δεν θα του χαλούσε χατήρι. Εδώ θέλει να το ξανακούσει κ τώρα αλλά πακέτο έφαγε! :lol: Το θέμα είναι πάνω από όλα να τα βρίσκεις με τον άντρα σου κι εμείς ευτυχώς τα βρίσκουμε!

Αν ήταν κοριτσάκι θα έπαιρνε σίγουρα το όνομα της πεθεράς μου γιατί και μου αρέσει πάαααρα πολύ και θέλω να πάρει κάτι από την πεθερά μου, την αγαπάω πολύ.

Το αγοράκι μας λοιπόν θα το πούμε Αλέξανδρο από τη μαμά μου! Ο μπαμπάς μου έχει πολύ συνηθισμένο όνομα και το Αλέξανδρος μας αρέσει πολύ!

zadige και το Ανδρέας και το Φίλιππος μου αρέσουν πάρα πολύ!! Θα προτιμούσα το Φίλιππος από τα δυο κι εφόσον έχετε κι άλλα παιδάκια με το όνομα Ανδρέας συμφωνώ κι εγώ στο να προσανατολιστείτε στο Φίλιππος!;)

fot30 σαν άτυπο γκάλοπ βγήκε η προτίμηση για το Χριστιάννα, δεν είναι τυχαίο που άρεσε σε όλες μας οπότε να το σκεφτείς!;)

Το παιδί το έβγαλα Ανδρέας-Φίλιππος οπότε έχει καεί...δεν θέλω να σου πώ βέβαια πόσους Φίλιππους ακούω στην παιδική χαρά ούτε αλέξανδρους.. γενικα τα αρχαία γίναν πολύ της μόδας και πλέον σπάνια ακούς το γιώργος και το μαρία... σουξέ έχουν τα μελίνα, ληδία, δανάη κτλ... πλέον τα ακούς όσο συχνά το μαρία... και από αγορίστικα το αλέξανδρος παίζει φούλ, το φίλιππος, το ιάσονας...

bA9gp3.png

Β πότε σας είπαν ρε κορίτσια...εμένα μου είπε 1-15 Μαίου...αλλά θυμάμαι στον γιό μου την είχα κάνει 22+ οπότε τώρα μου βγαίνει προς μέσα Μάιου..εσάς πότε σας είπαν;

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

Β πότε σας είπαν ρε κορίτσια...εμένα μου είπε 1-15 Μαίου...αλλά θυμάμαι στον γιό μου την είχα κάνει 22+ οπότε τώρα μου βγαίνει προς μέσα Μάιου..εσάς πότε σας είπαν;

Σε 5 εβδομάδες μου είπαν περίπου για τη Β επιπέδου οπότε κάπου στην 21η εβδομάδα. Θα κλείσω ραντεβού σε 2 εβδομάδες περίπου που θα ξαναπάω. 20-22+ την κάνεις νομίζω.

Όσο για τα ονόματα, οκ δεν είναι και πρωτάκουστα ούτε το Φίλιππος ούτε το Αλέξανδρος αλλά δεν είναι ρε συ και ψωμοτύρι όπως το Γιώργος πχ.

Σε 5 εβδομάδες μου είπαν περίπου για τη Β επιπέδου οπότε κάπου στην 21η εβδομάδα. Θα κλείσω ραντεβού σε 2 εβδομάδες περίπου που θα ξαναπάω. 20-22+ την κάνεις νομίζω.

Όσο για τα ονόματα, οκ δεν είναι και πρωτάκουστα ούτε το Φίλιππος ούτε το Αλέξανδρος αλλά δεν είναι ρε συ και ψωμοτύρι όπως το Γιώργος πχ.

Δεν έχεις πάει σε παιδική χαρά τελευταία...το μάξιμος στο κολυμβητήριο πάσει σύννεφο...άμα ακούσω κανα δημήτρη παραξενεύομαι..από τα κλασσικά το παναγιώτης παίζει πολύ, άλλα ονόματα που ακούγονται...νεοκλής, φιλέας...θα απορρήσεις...

bA9gp3.png

Άρα θα πάρω να κλείσω την εβδομάδα 9-13 γιατί την προηγούμενη ίσως πάρω άδεια λόγω πάσχα...

bA9gp3.png

Σε παιδική χαρά όχι δεν συχνάζω ακόμα! :lol::lol:

Αλλά η πλειοψηφία των παιδιών φίλων μου έχουν κλασσικά ονόματα. Σε μια παρέα 10 παιδιών ας πούμε, υπάρχουν 2 Δημήτρηδες και 2 Νίκοι! (είμαστε λίγο αγοροπαρέα:mrgreen:)

Πάντως για κορίτσια υπάρχουν και περισσότερες και ομορφότερες επιλογές!

zadige εγω εκανα δυο φορες την β επιπεδου. Τη μια την εκανα νωρις, 19+4 και την δευτερη την εκανα 23+3. Αν μπεις στα site των μαιευτηριων θα δεις οτι οι ημερομηνιες παιζουν. Π.χ. Το μητερα λεει 22-24 βδομαδες να γινεται η β επιπεδου. Αλλοι γιατροι λενε μεχρι 23, οποτε πραξς συμφωνα με τον γιατρο σου.

Κοριτσια οσο για τα ονοματα ,εχω την αποψη οτι δινεις των παππουδων και γιαγιαδων μονο αν ειναι ευηχα (ας ειναι κ συνηθισμενα), ή αν ειναι καλοι ανθρωποι. Εγω πιστευω απολυτα οτι οταν δινουμε ενα ονομα απο τους παππουδες/γιαγιαδες, παιρνουν στοιχεια απο αυτους. Οποτε χατηρια σε δυστροπους ανθρωπους δεν κανω, ας ειναι και συγγενεις!!!!

fot το χριστιαννα ψηφιστηκε!!! Χαχαχα

To Iάσονας δεν είναι πολύ βαρύγδουπο;; δηλ κάπως επιτηδευμένο; καλά από το Αποστόλης που θα βγάλουμε το ένα παιδί δεν υπάρχει χειρότερο. το θεμα είναι ότι ο πεθερός μου έχει την εντύπωση πως είναι παρα πολύ όμορφο. εγω πάλι στενοχωριεμαι που αν και με 5 παιδιά ένα της επιλογής μου δεν θα βγάλω. στα τρια μου παιδιά έχω βγάλει και δευτερα ονόματα, αλλά τί να το κάνεις όταν τα φωνάζω μόνο εγω. zadige και σε μενα συμβαινει αυτό το μπέρδεμα με τον γιο μου και τον γιο της αδελφής μου. εχουν και οι δυο το ίδιο όνομα, αλλά του πατερα μου δεν θα τον χαλούσε αν το ξαναάκουγε για τρίτη φορά.

φρικτό πάντως το μάξιμος, Παναγία μου. Καλύτερο το Απόστολος χίλιες φορές! αν είχα σκύλο μπορεί και να μου άρεσε, αλλά σε παιδί με τπτ! ελπίζω μόνο να μην με κακιώσει καμια σας, αν το σκέφτεται για το γιο της!!!! εγω το δεύτερο παιδί θα μπορούσα να το βγάλω Ιούλιο ή Ιουλιανό, αλλά σκέφτηκα τί φταιει το καημενο το παιδάκι να το κοροιδεύουν για το όνομα;; καλά ότι κάνουνε έγκλημα οι γονείς όταν βγαζουν το κορίτσι τους Παρθενόπη, δεν νομιζω να διαφωνήσει κανείς!

Zadige εγω θα κάνω την β επιπέδου εκεί γυρω στην 21η εβδομαδα. ήδη έκλεισα ραντεβού για τις 3 ή 4 Μαιου. θα το κοιτάξω. μάλλον στις 3 είναι το ραντεβού. α, ήθελα να σε ρωτήσω το harmony τί είναι και ποσο κοστιζει και που γινεται;; εγω δεν ξανακάνω άλλες εξεζητημένες εξετάσεις, ούτε της κυστικής ίνωσης έκανα. αφού δεν είμαι φορέας γιατι να το κάνω σκέφτηκα. βεβαια πιο πολύ με ανησυχει ο συζυγος. εδω το μικροβιολογικό εργαστηριο κάνει την κυστική ίνωση με κόστος 80 ευρω αλλά για ποσοστό 50-60% που δεν είναι μεγάλο. τελοσπάντων..

Ωραιο όνομα το Μαργαρίτα και ακόμα καλύτερο το Ρίτα χιχιχι! εμενα το Ρίτα βγαίνει από το υποκοριστικό του αρχικού μου ονόματος, δηλ από το Ρίτσα. Μου λεει ο καθηγητής μου "α πρεπει δηλ να κάνεις δύο στασεις για να καταλήξεις στο Ρίτα". και του απάντησα "έτσι είναι αλλά αξίζει τον κόπο!" απο το να με φωνάζουν με το κανονικό μου όνομα ή το Ρίτσα, χιλιες φορες να το εμπαίζουν ως ψιλοάσχετο.

Μαργαριτούλα γιατί δύο β' επιπέδου??

εσύ πως θα το πεις με το καλό??

Ηθελε απο την αρχη να το κανω δυο φορες, δεν ειχε δει κατι ανησυχητικο, απλα ετσι ηθελε. Ισως λογω αιμορραγιας, δε ξερω...

Οσο για το ονομα δε ξερω ακομα, παντως ο αντρας μου δεν ενδιαφερεται να δωσει του πατερα του. Οποτε εχουμε επιλογες πολλες...

To Iάσονας δεν είναι πολύ βαρύγδουπο;; δηλ κάπως επιτηδευμένο; καλά από το Αποστόλης που θα βγάλουμε το ένα παιδί δεν υπάρχει χειρότερο. το θεμα είναι ότι ο πεθερός μου έχει την εντύπωση πως είναι παρα πολύ όμορφο. εγω πάλι στενοχωριεμαι που αν και με 5 παιδιά ένα της επιλογής μου δεν θα βγάλω. στα τρια μου παιδιά έχω βγάλει και δευτερα ονόματα, αλλά τί να το κάνεις όταν τα φωνάζω μόνο εγω. zadige και σε μενα συμβαινει αυτό το μπέρδεμα με τον γιο μου και τον γιο της αδελφής μου. εχουν και οι δυο το ίδιο όνομα, αλλά του πατερα μου δεν θα τον χαλούσε αν το ξαναάκουγε για τρίτη φορά.

φρικτό πάντως το μάξιμος, Παναγία μου. Καλύτερο το Απόστολος χίλιες φορές! αν είχα σκύλο μπορεί και να μου άρεσε, αλλά σε παιδί με τπτ! ελπίζω μόνο να μην με κακιώσει καμια σας, αν το σκέφτεται για το γιο της!!!! εγω το δεύτερο παιδί θα μπορούσα να το βγάλω Ιούλιο ή Ιουλιανό, αλλά σκέφτηκα τί φταιει το καημενο το παιδάκι να το κοροιδεύουν για το όνομα;; καλά ότι κάνουνε έγκλημα οι γονείς όταν βγαζουν το κορίτσι τους Παρθενόπη, δεν νομιζω να διαφωνήσει κανείς!

Zadige εγω θα κάνω την β επιπέδου εκεί γυρω στην 21η εβδομαδα. ήδη έκλεισα ραντεβού για τις 3 ή 4 Μαιου. θα το κοιτάξω. μάλλον στις 3 είναι το ραντεβού. α, ήθελα να σε ρωτήσω το harmony τί είναι και ποσο κοστιζει και που γινεται;; εγω δεν ξανακάνω άλλες εξεζητημένες εξετάσεις, ούτε της κυστικής ίνωσης έκανα. αφού δεν είμαι φορέας γιατι να το κάνω σκέφτηκα. βεβαια πιο πολύ με ανησυχει ο συζυγος. εδω το μικροβιολογικό εργαστηριο κάνει την κυστική ίνωση με κόστος 80 ευρω αλλά για ποσοστό 50-60% που δεν είναι μεγάλο. τελοσπάντων..

3 Μαίου μεταφέρθηκε η πρωτομαγιά...δεν τα μάθατε; Εγώ θα πάω σίγουρα την επόμενη γιατί ίσως πρώτα ο θεός πάρουμε αδειούλα και πάμε σε κανένα εξοχικό. Τότε θα είμαι στην 21+. Μήπως εσύ που έχεις και δύο πρέπει να την κάνεις λίγο αργότερα; Ή δεν παίζει ρόλο το μεγεθος; Το harmony είναι για τα σύνδρομα. Να σου πώ ενώ μου είπαν στο τηλέφωνο οτι ειναι καλό δεν πήγα να πάρω το χαρτί...αλλά και αυτό πιθανότητες βγάζει...νομίζω όμως οτι ειναι πιο αξιόπιστο από την αυχενική και δίνει και μεγαλύτερα νούμερα...δηλαδή της κουμπάρας μου από 1900 στην αυχενική της πήγε στο 1 προς 10000 κάπως έτσι... συνήθως το κάνουν σε κακές αυχενικές που όμως δεν είναι τόσο κακές για άμνιο και βασικά μπορείς να το κάνεις και από την βδομάδα 10 που σε συνδιασμό με την αυχενική που κάνεις στην 12 είναι το ιδανικό. Για κυστική εμένα είχε κάνει ο σύζηγος στο πρώτο παιδί...νομίζω είχε δώσει γύρω στα 300 για το 85% των μεταλλάξεων..βοήθεια μας... για το υπόλοιπο 15! Αν εσύ δεν έχεις τότε και να έχει ο σύζηγος δεν είναι θέμα.. οπότε μην αγχώνεσαι. Ρίτα τώρα πόσο είσαι; ηλικιακά εννοώ! Το harmony το έκανα στο ιασώ 480? χωρίς να μάθω το φύλλο....με το φύλλο πάει στα 520?. Εμείς έχουμε καλή ασφάλεια και ελπίζω οτι θα καλύψει καλό ποσό..θα δείξει... όπως και να'χει από την στιγμή που θα γλιτώσω το 3000 του μαιευτηρίου...έχω να δίνω...

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...