Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα! Τι κάνετε;

Κι εμένα στο below average με δείχνει το τεστ και το άλλο λίγο πάνω από τα κατώτατα!Εντυπωσιακό!

Εγώ το πρωί πήγα για καμπύλη και εξερεύνησα το μαιευτήριο και το απόγευμα πάω γιατρό. Για τις απορίες που συζητούσαμε έμαθα τα εξής: το rooming in το δηλώνεις στην εισαγωγή για να σου βρούνε δωμάτιο με άλλες κοπέλες που έχουν rooming in, αποκλειστικό θηλασμό δηλώνεις εκεί που γεννάς και στον όροφο που θα είναι ο θάλαμος. Τα δωμάτια τα είδα οκ νορμάλ 3 κρεβάτια και 1 μπάνιο. Η αλήθεια είναι ότι δε μένει πολύς χώρος οπότε θα διώχνουμε τους ενοχλητικούς επισκέπτες χιχιχι! Επίσης πήρα τον τιμοκατάλογο και τα απαραίτητα δικαιολογητικά να τα μαζέψω μετά το Πάσχα μην τρέχουμε τελευταία στιγμή γιατί είμαστε και μακριά.

Με το καλό να ακούσετε τα μωράκια σας. Εγώ νομίζω στην 17η το πρωτοκατάλαβα αλλά δεν ήμουν και σίγουρη στην αρχή!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραιότατα τα ακούω όλα, όπως τα σκεφτόμασταν!

Με την καμπύλη τι έγινε, όλα οκ? Ταλαιπωρήθηκες?

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Κι εγώ σταμάτησα τις πολλές, μία φορά όμως 4-6 θα σηκωθώ σίγουρα. Την Τετάρτη έχω κι εγώ με τον εμβρυολόγο πάλι για να δούμε τον τράχηλο. Κι εγώ από κοιλάρα δεν μπορώ να πω, ξεπετάχτηκε για τα καλά! Μόνο με πολύ φαρδιά μπλούζα δεν φαίνεται, αλλιώς καραμπάμ! Όπου να ναι θα το ακούσουμε νομίζω, εσύ ίσως και νωρίτερα, έτσι λένε πως το 2ο το ακούς νωρίτερα από το 1ο! Πότε το είχες ακούσει στο 1ο?

Το πρώτο μετά την 20 νομίζω...ή ίσως και μετά την 18 δεν θυμάμαι...τώρα στην 14+ κάτι αισθάνθηκα μια μέρα χαμηλά...λέω δεν μπορεί ιδέα μου είναι... θα δείξει...

bA9gp3.png

Α κι εγώ αισθάνομαι που κ που κάτι αλλά νομίζω πως όταν το ακούσω όντως θα το καταλάβω και σίγουρα!

Ωραιότατα τα ακούω όλα, όπως τα σκεφτόμασταν!

Με την καμπύλη τι έγινε, όλα οκ? Ταλαιπωρήθηκες?

Βασικά η αναμονή με κούραση και το ότι δε μπορούσα να φάω και πήγε όλο το πρόγραμμα φάρμακα-φαγητό πίσω. Να φανταστείς τώρα πίνω καφέ! Η γλυκόζη δεν ήταν η αηδία που περίμενα σαν πολύ γλυκιά fanta θα την έλεγα οπότε όλα οκ. Ο γιατρός είπε ότι το απόγευμα που θα πάω θα έχει και τα αποτελέσματα οπότε βλέπουμε!

Το μόνο που μένει είναι να συνεννοηθώ με το γιατρό να μου το δώσουν να θηλάσω αμέσως αλλά όταν πλησιάζουν οι μέρες μην τον πρήξω απο τώρα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Βασικά η αναμονή με κούραση και το ότι δε μπορούσα να φάω και πήγε όλο το πρόγραμμα φάρμακα-φαγητό πίσω. Να φανταστείς τώρα πίνω καφέ! Η γλυκόζη δεν ήταν η αηδία που περίμενα σαν πολύ γλυκιά fanta θα την έλεγα οπότε όλα οκ. Ο γιατρός είπε ότι το απόγευμα που θα πάω θα έχει και τα αποτελέσματα οπότε βλέπουμε!

Το μόνο που μένει είναι να συνεννοηθώ με το γιατρό να μου το δώσουν να θηλάσω αμέσως αλλά όταν πλησιάζουν οι μέρες μην τον πρήξω απο τώρα!

Ωραία, οπότε καλά αποτελέσματα να έχεις και περιμένουμε τα νέα σου!

Το πρώτο μετά την 20 νομίζω...ή ίσως και μετά την 18 δεν θυμάμαι...τώρα στην 14+ κάτι αισθάνθηκα μια μέρα χαμηλά...λέω δεν μπορεί ιδέα μου είναι... θα δείξει...

zadige δεν είσαι περισσότερων εβδομάδων;; νομίζω ότι έχουμε δυο μερες διαφορα με βάση την τελευταία περιοδο. εγω είχα στις 8 Δεκεμβρίου και εσύ στις 10 ή κάνω λάθος;; εξ όσων θυμάμαι μεσα στον πεμπτο το καταλαβαίνεις το μωρό ξεκάθαρα, γιατι τωρα απλώς υποψιαζόμαστε πως είναι το μωρό αλλά μπορεί και να μην είναι. να μην αγχώνεσαι επίσης με το μωράκι σου, δεν φτανει που δεν σε ταλαιπώρησε και ήταν καλός γιος, φοβασαι μην δεν είναι καλά. μια χαρά θα είναι, θα τον δεις ζωηρό ζωηρό και δεν θα πιστεύεις πώς κάνει τόσες κινησεις χωρίς να αντιλαμβάνεσαι τπτ!!!

Marakiz εσύ πότε είχες τελευταια περίοδο; εκεί γυρω με εμας ή παλι κάνω λαθος; ποια άλλη κοπελα είχε τελευταία περίοδο μέσα Δεκέμβρη; εύχομαι όλα καλα να είναι με τον τραχηλο, αντε θα ξαναδεις και το μωράκι σου!

Φωτεινούλα όλα καλά με την καμπύλη έτσι;; αντε είδες και το δωμάτιο, τέλεια όλα πια είναι προγραμματισμένα! πώς περναει ο καιρός είναι απίστευτο!

Κοριτσια τι κανετε;

Καλα αποτελεσματα fot με την καμπυλη. Εμενα παντως η γλυκοζη δε μου αρεσε καθολου. Σκεψου οτι πινω σκετο τον καφε και σιχαινομαι τα αναψυκτικα!!!

Εγω κοριτσια αν και πρωτη εγκυμοσυνη, το καταλαβα νωρις το μπεμπε...

zadigeμετραγες και ζαχαρο προ εγκυμοσυνης η σου παρουσιαζεται μονο στην εγκυμοσυνη;;

Εγω ακομα ειμαι σε αναζητηση καροτσιου...

Κοριτσια τι κανετε;

Καλα αποτελεσματα fot με την καμπυλη. Εμενα παντως η γλυκοζη δε μου αρεσε καθολου. Σκεψου οτι πινω σκετο τον καφε και σιχαινομαι τα αναψυκτικα!!!

zadigeμετραγες και ζαχαρο προ εγκυμοσυνης η σου παρουσιαζεται μονο στην εγκυμοσυνη;;

Καλώς την! όταν λες νωρίς, πόσο νωρίς????

Η μάνα μου έχει πλάκα που λέει πως με ένιωσε 3 μηνών! Δεν γίνεται ρε μανούλα της λέω, θα μπερδεύτηκες, όοοοοοχι, εκεί, επιμένει!!! :lol:

Διαφημίσεις

Καλώς την! όταν λες νωρίς, πόσο νωρίς????

Η μάνα μου έχει πλάκα που λέει πως με ένιωσε 3 μηνών! Δεν γίνεται ρε μανούλα της λέω, θα μπερδεύτηκες, όοοοοοχι, εκεί, επιμένει!!! :lol:

Ημουν στην 15η βδομαδα. Οταν τους το λεγα ουτε εμενα με πιστευαν. Μονο η μαι και ο γιατρος οι οποιοι ειπαν οτι επειδη ειμαι αδυνατη το νιωθω απο τωρα (για πρωτο παιδι)!!!

Ευχαριστώ πολύ Ριτάκι, ναι κι εγώ μαζί σας είμαι, 9/12 ΤΕΡ! Έχω και τικεράκι χιχι!

Βασικα μπερδεύτηκα από το τικεράκι σου με τις μέρες που έχεις ακόμη να διανύσεις μεχρι τον τοκετό. Αλλά μπερδεύτηκα προς στιγμήν γιατι άμεσα ξεμπερδεύτηκα. έγραψες ότι αναμένεις τον τοκετό άλλη ημερομηνία από εμενα. εγω έγραψα 8 Σεπτεμβρίου και όντως τότε θα γεννούσα, αν δεν ήταν δύο τα ζουζούνια. εσένα πότε σου δώσαν τητ;; όλα βεβαια είναι σχετικά, πότε δεν ξέρεις..

Μαργαριτούλα μην πολυσκοτίζεσαι με το καρότσι! πού να αγόραζες και οικοπεδο! πώς φαίνεται όμως η σωστή η μάνα, που νοιάζεται για το παιδί της! η αληθεια είναι ότι, όπως ξαναείπαμε, το καρότσι είναι μια ψιλοεπενδυση γιατι αν αξίζει τα λεφτά του θα το κρατησεις πολλά χρόνια και θα κάνει απόσβεση. εγω δεν το πολυσκεφτόμουν με αποτελεσμα να αγοράζω και να ξανααγοράζω καρότσια και ικανοποιημενη να μην βγαίνω. είναι όμως ακριβα τα άτιμα, αυτα τουλάχιστον που αξιζουν. οπότε ναι σε καταλαβαίνω πως είσαι μπερδεμένη..

Γεια σας κοριτσια!

Εμείς κάνουμε ενα reset στην καθημερινότητα μας, γιατί μεγάλωσαν λίγο τα ζουζούνια και αλλάζουν οι ανάγκες. Ξεκίνησα να τους βαζω πιπίλα που ως τωρα απέφυγα εντελώς, για να μην είμαστε αγκαλιά οοοοοολη μερα και να μην κλαίνε οταν κάνω κάποια δουλειά πχ να αλλάξω τον έναν ή να πάω τουαλέτα.... Οι ήδη μανούλες χρησιμοποιείτε πιπίλα; Ρίτα άντε και τα ταΐζω μαζί - θηλάζω- το ότι μετά ξυπνάνε μια ο ενας μια ο άλλος για άλλους λόγους, χωρις συντονισμό, καθε μια ωρα αυτό με εχει λιώσει. Κακές νύχτες και χειρότερες νύχτες. :| Σε συνεχόμενο δίωρο ξανανιώνω απ την ξεκούραση!!!

Εμείς πάλι με τα δίδυμα ανταλλάξαμε το μικρό αμάξι με μεγάλο, δε χωράνε τα καρεκλάκια ουτε σε μεσαίας κατηγορίας αυτοκίνητο, ποσω μάλλον να κάθεται και κάποιος πίσω, ανάμεσα!

Καρότσι δίδυμων το aria twin της peg perego. Χωράει και μεσα από πόρτες μες το σπίτι, ελαφρύ και ωραίο στο δρόμο. Και αρκετά πιο φτηνό από πολλές γνωστές μάρκες.

Στην εγκυμοσύνη, οταν πια ένιωθα τα μωρα, περιπου στις 18 εβδ, ήμουν πια ήρεμη, δε με πολυένοιαζε να δω στον υπέρηχο οτι ειναι καλα!

Ελπιζω να κοιμηθούμε λίγο απόψε. Φιλιά κορίτσια

8sLrp2.png

άντε και τα ταΐζω μαζί - θηλάζω- το ότι μετά ξυπνάνε μια ο ενας μια ο άλλος για άλλους λόγους, χωρις συντονισμό, καθε μια ωρα αυτό με εχει λιώσει. Κακές νύχτες και χειρότερες νύχτες. :| Σε συνεχόμενο δίωρο ξανανιώνω απ την ξεκούραση!!!

Κοριτσάκι αυτά μου λέγανε όταν έλεγα πάντα πως θέλω δίδυμα. Μπορεί να ταλαιπωριέσαι απίστευτα τώρα, όμως θα κουραστείς μια καλή και θα έχεις μια έτοιμη οικογένεια (όπως πολύ ωραία είχες πει εσύ νομίζω). Σε βλέπω μάχιμη και ισορροπημένη, μια χαρά θα τα πας και σύντομα τα πολύ δύσκολα θα περάσουν! Αν το να έχεις αδέρφια είναι ευλογία, το να έχεις δίδυμο αδέρφι είναι ακόμα μεγαλύτερη, είναι πολύ δεμένα αυτά τα πλασματάκια μεταξύ τους, είμαι σίγουρη πως θα σε εκπλήξουν πόσο αρκετές φορές με το πέρασμα των χρόνων!

Ημουν στην 15η βδομαδα. Οταν τους το λεγα ουτε εμενα με πιστευαν. Μονο η μαι και ο γιατρος οι οποιοι ειπαν οτι επειδη ειμαι αδυνατη το νιωθω απο τωρα (για πρωτο παιδι)!!!

Αχ τυχερούλα!!! Πάντως το έχω ξανακούσει για 15η εβδ, είναι νωρίς μεν αλλά μπορεί να συμβεί! Στην 11η-12η πάντως που έλεγε η μανούλα μου χλωμό! :mrgreen:

Ρίτα 14/9 έχουμε ΠΗΤ, αλλά όντως ποτέ δεν ξέρεις, προσευχή μας να έρθουν στην ώρα τους μα πάνω από όλα γερά!

Διαφημίσεις

Βασικα μπερδεύτηκα από το τικεράκι σου με τις μέρες που έχεις ακόμη να διανύσεις μεχρι τον τοκετό. Αλλά μπερδεύτηκα προς στιγμήν γιατι άμεσα ξεμπερδεύτηκα. έγραψες ότι αναμένεις τον τοκετό άλλη ημερομηνία από εμενα. εγω έγραψα 8 Σεπτεμβρίου και όντως τότε θα γεννούσα, αν δεν ήταν δύο τα ζουζούνια. εσένα πότε σου δώσαν τητ;; όλα βεβαια είναι σχετικά, πότε δεν ξέρεις..

Μαργαριτούλα μην πολυσκοτίζεσαι με το καρότσι! πού να αγόραζες και οικοπεδο! πώς φαίνεται όμως η σωστή η μάνα, που νοιάζεται για το παιδί της! η αληθεια είναι ότι, όπως ξαναείπαμε, το καρότσι είναι μια ψιλοεπενδυση γιατι αν αξίζει τα λεφτά του θα το κρατησεις πολλά χρόνια και θα κάνει απόσβεση. εγω δεν το πολυσκεφτόμουν με αποτελεσμα να αγοράζω και να ξανααγοράζω καρότσια και ικανοποιημενη να μην βγαίνω. είναι όμως ακριβα τα άτιμα, αυτα τουλάχιστον που αξιζουν. οπότε ναι σε καταλαβαίνω πως είσαι μπερδεμένη..

Καλημερα ριτα. Η αληθεια ειναι οτι αν αγοραζα οικοπεδο λιγοτερο θα προβληματιζομουν!!!! Απλα μωρε δε θελω να το πληρωσω και να μου βγει μαπα. Πχ.μιας φιλης μου που αγορασε ενα οικονομικο μετα απο 7 μηνες χαλαρης χρησης φαινεται σαν σεισμοπλικτο!!!! Βεβαια καποιος μας ειπε οτι εχει οποτε μπορει να τα γλιτωσουμε και αυτο...

Τι κανουν τα διδυμακια σου και τα υπολοιπα ζουζουνια; σου λενε τιποτα για τα μωρακια στην κοιλιτσα σου;

Αχ τυχερούλα!!! Πάντως το έχω ξανακούσει για 15η εβδ, είναι νωρίς μεν αλλά μπορεί να συμβεί! Στην 11η-12η πάντως που έλεγε η μανούλα μου χλωμό! :mrgreen:

Ρίτα 14/9 έχουμε ΠΗΤ, αλλά όντως ποτέ δεν ξέρεις, προσευχή μας να έρθουν στην ώρα τους μα πάνω από όλα γερά!

Ισως η μαμα σου να μην μετραγε σωστα τους μηνες. Σκεψου οτι παλια δεν τους ελεγαν και πολλες λεπτομερειες!!!

Εγω τωρα κοιταω να δω ποσο συχνα κλωτσαει κλπ κλπ. Ειναι καποιες μερες που γυρναει με τετοιο τροπο που τις κινησεις του τις αντιλαμβανομαι ελαφρα. Εκει να δεις προβληματισμοι!!!:P!!!! Ξαπλωνω τρωω κατι και ξανα αρχιζει η παλη!!!

Γεια σας κοριτσια!

Εμείς κάνουμε ενα reset στην καθημερινότητα μας, γιατί μεγάλωσαν λίγο τα ζουζούνια και αλλάζουν οι ανάγκες. Ξεκίνησα να τους βαζω πιπίλα που ως τωρα απέφυγα εντελώς, για να μην είμαστε αγκαλιά οοοοοολη μερα και να μην κλαίνε οταν κάνω κάποια δουλειά πχ να αλλάξω τον έναν ή να πάω τουαλέτα.... Οι ήδη μανούλες χρησιμοποιείτε πιπίλα; Ρίτα άντε και τα ταΐζω μαζί - θηλάζω- το ότι μετά ξυπνάνε μια ο ενας μια ο άλλος για άλλους λόγους, χωρις συντονισμό, καθε μια ωρα αυτό με εχει λιώσει. Κακές νύχτες και χειρότερες νύχτες. :| Σε συνεχόμενο δίωρο ξανανιώνω απ την ξεκούραση!!!

Εμείς πάλι με τα δίδυμα ανταλλάξαμε το μικρό αμάξι με μεγάλο, δε χωράνε τα καρεκλάκια ουτε σε μεσαίας κατηγορίας αυτοκίνητο, ποσω μάλλον να κάθεται και κάποιος πίσω, ανάμεσα!

Καρότσι δίδυμων το aria twin της peg perego. Χωράει και μεσα από πόρτες μες το σπίτι, ελαφρύ και ωραίο στο δρόμο. Και αρκετά πιο φτηνό από πολλές γνωστές μάρκες.

Στην εγκυμοσύνη, οταν πια ένιωθα τα μωρα, περιπου στις 18 εβδ, ήμουν πια ήρεμη, δε με πολυένοιαζε να δω στον υπέρηχο οτι ειναι καλα!

viivεγω εχω γονιδιο για διδυμα και παντα ηθελα να κανω... Εχει δικιο η marakiz για το δεσιμο που εχουν μεταξυ τους...

Μια φιλη μου που εκανε διδυμα πριν ενα χρονο ειχε βοηθεια στην αρχη απο την μαμα της. Η μαμα της τας ταιζε το πρωι, αυτη κοιμοταν και το βραδυ κοιμοταν η μαμα και τα ταιζε η φιλη μου. Με τον καιρο μπηκαν σε προγραμμα!!! Ευχομαι σε καλυτερες νυχτες...

Κοριτσια τι κανετε;

Όσες φορές είχα κάνει ζάχαρα ήταν πάντα καλά, για τα πρωινά μιλάμε. Καμπύλη δεν είχε τύχει ποτέ να κάνω πριν την εγκυμοσύνη. Αντιλαμβάνομαι οτι έχω θέμα με το μεταγευματικό ζάχαρο...τουλάχιστον τα μηχανάκια τα σπάνε...θα το συζητήσω με την γιατρό. Μετά την εγκυμοσύνη δεν είχα κάνει ξανά καμπύλη ως θα έπρεπε..το φοβήθηκα...μετρούσα όμως ζάχαρα και γλυζοζυλιωμένη και ήταν νορμάλ. Έτρωγα 3 φορές την μέρα...παλαιότερα έτρωγα και μια φορά την μέρα...ίσως έβλαψα τον ευαυτό μου από παλιά με αφαγίες και λόγω του οτι ήμου αδύνατη...Ο πατέρας μου μετά τα 40 είχε θέμα με ζάχαρο και προσέχει...ακόμα δεν έχει χρειαστεί φάρμακα βέβαια...θεωρώ οτι αν έκανα άσκηση δεν θα είχα τόσο θέμα...δηλαδή άμα περπατήσω πέφτει αμέσως και στην προηγούμενη κύηση δεν πήρα ινσουλίνη...απλά περπατούσα και πρόσεχα αυστηρά την διατροφή...εχτές με δυο μπιφτέκια μικρά και λίγες πατάτες φούρνου (100γρμ) είχα 130 ζάχαρο στην ώρα...πολύ ήταν...η δε μπαγκέτα με είχε στείλει στο 200! γενικά πρέπει να αποφεύγω αλεύρια...και ζυμαρικά...για γλυκά ούτε λόγος

bA9gp3.png

Γεια σας κοριτσια!

πιπίλα έδωσα στις 26 ημέρες και την έκοψα στα 2 και δύο μήνες! Γενικά μετά τα 2 καλό είναι να κόβεται η πιπίλα...στο νέο μωρό θα προσπαθήσω να μη δώσω καθόλου

bA9gp3.png

Εγώ 10/12 και πήτ 15/09....αν κρίνω από την προηγούμενη με βλέπω να γεννάω μέχρι τις 5! Ας φύγει ο Αύγουστος και θα είμαι ΟΚ. Δεν θέλω να γεννάω Αυγουστιάτικα...να είναι εδώ ο γιατρός μου τουλάχιστον...μην ξεγενήσσω με άλλον...άρα τώρα είμαι 15+5...πριν μια εβδομάδα αισθάνηθηκα χαμηλά το πετάρισμα...ούτως ή άλλως στην αρχή είναι ένα γουργουρητό ένα γαρμάλημα..τα κλοτσίδια αργούν πολύ...Για τις κρέμες να πω την αλήθεια μου δεν βάζω...στην προηγούμενη κύηση έβαζα βαζελίνη και λάδι το γνωστό Baby oil. Δεν είχα λεφτά για πέταμα...αν είναι να κάνεις ραγάδες θα κάνεις...είναι στο οργανισμό..απλά χρειάζεται μια ενυδάτωση...το ίδιο και στο μωρό....μόνο λαδάκι στο πωπώ και μετά τις στερεές τίποτα απολύτως...μια φορά συγκάηκε μόνο και χρειάστηκα κρέμα...η μαία μου είπε οτι αυτές οι κρέμες αλλαγής πάνας έχουν υδράργυρο και είναι σαν στόκος, δεν ξεπλέονται εύκολα και καλό είναι να τις αποφεύγω...

bA9gp3.png

Γεια σας κοριτσια!

πραγματι στην αρχή είναι δύσκολα αλλά μετά θα είσαι μια χαρά πολύ πιο ανεξάρτητη όταν τα πας παιδικό. φαντασου επειδή θα είναι δυο δεν θα εχουν θεμα προσαρμογής. μ αρεσουν οι συμβουλές σου, γιατι δεν ξερω κάποια με δίδυμα και μια που ξέρω τα φροντιζε η μαμα της και εκείνη ήταν μια χαρά. το θεμα είναι τί γίνεται με εμας που δεν εχουμε βοήθεια.

καλά κάνεις και τους δίνεις πιπίλα. εγω στον δεύτερο τον γιο μου δεν έδωσα, γιατι μόλις είχα κόψει στον πρώτο την πιπίλα, οπότε φοβόμουν ότι θα έπαιρνε του μικρού. και μέχρι που ήταν ο δευτερος γιος μου 8 μηνών δεν είχα προβλημα ώσπου μια μέρα τον είδα να θηλάζει τον αντίχειρά του! μεγάλο πρόβλημα το δάκτυλο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βάλει, αν δεν του δώσεις πιπίλα. ξερετε τί τον ερέθιζε για να ξεκινήσει την πιπιλα με το δάχτυλο; η απόδειξη από τα μαγαζιά, αυτή με το γυαλιστερό χαρτί. με το που την έβλεπε, άρχιζε να τριβει το χαρτί και να κάνει πιπιλα. τελικά κοψαμε την πιπιλα με το δάχτυλο αποτομα και αιφνιδια όταν μια μερα περιπου 4 ετων έπεσε από ψηλα, με αποτέλεσμα να κουνιουνται τα μπροστινα τα δόντια και να να εχει προβλημα με τα ούλα. σήμερα που είναι 9,5 ετων προσπαθούμε με τα σιδεράκια να τα φέρουμε στα ίσια τους γιατι σας λέω ότι δεν είναι δόντια αυτά αλλά τσάπες!!!!

ασε το αμαξι είναι πονεμένη ιστορία! με τετοια τέλη κυκλοφορίας και τόσα εξοδα που εχουν μας βλεπω να μην αλλάζουμε αυτοκινητο. και το πιο ωραιο είναι ότι δεν φτανει που ειναι κούτσικο ειναι και τρίθυρο!!!! βεβαια και το σπίτι δεν μας χωράει και το αμαξι και όλα. που μενεις Viiv; επαρχια ή Αθηνα;; σε διαμερισμα ή μονοκατοικια;

zadige έχεις δικιο, μακαρι να γεννήσεις Σεπτεμβρη, γιατι και εγω αν ειμαι τυχερή και γεννησω Αυγουστο δεν ξερω αν θα ρθει ο γιατρός μου.

Εσύ είσαι σε νησί...κούλ θα είσαι καλοκαίρι...μέσα στον κόσμο...εγώ που είχα την αποβολή 16 Αυγούστου πολύ ταλαιπωρήθηκα σε μια άδεια Αθήνα...εύχομαι να πάνε όλα καλά και ο γιατρός μου να λείψει Ιούλιο για διακοπές όπως και τότε που γέννησα τον γιό μου...όχι τίποτα άλλο αλλά από μέσα Αυγούστου που μπαίνω στον μήνα θα πρέπει να πηγαίνω και κάθε εβδομάδα στο νοσοκομείο...

bA9gp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...