Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλησπερα ειμαι καινουργια στ φορουμ κ επειδη ειμαι λιγο αρρωστοφοβικη τον τελευταιο καιρο θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση. Ειμαι 22 χρονων κ δν εχω σεξουαλικες επαφες υπαρχει περιπτωση ν εχω τν καρκινο του τραχηλου της μητρας? Τν προηγούμενο μηνα δεν μου σταματουσε το αιμα μετα τν περιοδο για 20 μερες κ πηγα στο γυναικολογο κ μ εδωσε προγεστερονη σ χαπια με την οποια μου σταματησε τ αιμα ομως εγω ακομα ανησυχω μηπως ηταν κατι πθο σοβαρο κ μηπως το ξαναπαθω στην επομενη περιοδο. Εχω ψαξει στ ιντερνετ και εχω βρει ολα τα κακα του κόσμου πειτε μου μια γνωμη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα!!!! Μην πανικοβάλεσαι!! Ο γιατρός σου σίγουρα θα σε συμβουλέψει σωστα!!! Επίσκεψου τον ξανά και κάνε εξετάσεις!!! Και αν θεωρείς ότι δεν σου τα λέει καλά επισκέψου κάποιον άλλον!!! Ολα να πάνε καλά!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια και εγώ συσπάσεις δεν ένοιωσα ιδιαίτερα...έως καθόλου...δεν ξέρω αν έφταιγε το μαγνήσιο...ακόμα και στον 9 όταν πήγαινα για καρδιοτοκογράφημα τις συσπάσεις των 20 δεν της αντιλαμβανόμουν καθόλου..αλλά και όταν είχα μπει στην αίθουσα τοκετού μέχρι το 60 ήταν πολύ υποφερτές...στο 80 τα είδα όλα και ζήτησα επισκλειρίδιο....ξέρω κοπέλες που είχαν από νωρίς συσπασεις...και βαριές κιόλας...δεν σημαίνει κάτι απαραιτητα...

Όσο για τα κιλά...σήμερα το πρωί ημουν στα 1,6... είδα κάτι τιμές ζαχάρου παλαβές...και είπα να μαζευτώ...προσπαθώ να κάνω τη διατροφή των 2000 χωρίς μεγάλη ιεροτελεστεία βέβαια..και τρυπιέμαι πιο συχνά...έτσι όπως το πάω ούτε τα 9 δεν θα πάρω...η κοιλιά όμως τούμπανο

Zadige εχω μια απορία!! Στα νοσοκομεία κάνουν επισκληρίδιο?? Κάποια κοπέλα μου είχε πεις πως όχι και αγχώθηκα αρκετα!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Εχω ψαξει στ ιντερνετ και εχω βρει ολα τα κακα του κόσμου πειτε μου μια γνωμη

Κοπελιά καταρχην μην ψάχνεις απαντήσεις στο γκουγκλ για σοβαρά θέματα!!! Για την υγεια σου μονο στο γιατρό σου και παρε και δεύτερη γνώμη για να νιώσεις ασφαλής.

Σιγά μην εχεις καρκίνο του τραχήλου :P Εγω πάντως στην ηλικία σου είχα διαλέξει το ειτζ να φοβάμαι οτι έχω.... Υπαρχει εμβόλιο πάντως και εισαι ακόμα σε ηλικία να το κανεις, μίλα με γυναικολόγο.

8sLrp2.png

Σας ευχαριστώ για τις απαντησεις εκανα κ 2 φορες κοιλιακο υπερηχο κ ρωτησα τ γιατρο αν ειναι αξιοπιστος κ μ ειπε οτι ειναι 200 τς εκατο κ δεδομςνου οτι ειμαι πολυ αδυνατη εδειχνε πολυ καλα μ ειπε οτι καποιο λαθος εγινε μ τν ωορηξια κ ηταν ενα ορμονικο π μπορει ν ηταν κ απο το αγχος ομως εγω φοβαμαι μην τ ξαναπαθω. Κ επειδη δεν εχω επαφες φοβαμαι μηπως εχω κτ σοβαρό κ δν μπορεσω να το αντιμετωπισω γενικα εχω αγχωθει παρα πολυ.οσο για τ εμβολιο μου το εγραψε κ τ εχω ηδη αγορασει επισης μ ειπε ορι ατν ηλικια π ειμαι κ αφου δν εχω κ σχεσεις ν μν φοβαμαι γ σοβαρα προβληματα

Καλησπέρα κορίτσια! καταρχάς λαλαλαλα υπάρχουν ειδικές εξετάσεις για το καρκίνο, κάπως λέγονται, c125 ή λέω βλακείες (;) που ουσιαστικά δείχνει αν έχεις προσβληθεί ή όχι. νομιζω ότι στην περίπτωση σου θα πρέπει να ήταν τυχαίο γεγονός, μην σκας άδικα. εμπιστεύσου τον γιατρό σου και πάρε και μια δεύτερη γνώμη ή ζήτα να σου συνταγογραφήσουν τις εξετάσεις αυτές για να πειστείς. η κουμπάρα μου που είχε πολύ καιρό αιμορραγία, ήταν έγκυος σε εξωμήτριο και δεν το ήξερε.άσχετο με σένα, απλά ήθελα να σου δείξω ότι δεν ευθύνεται ο καρκίνος για την αιμορραγία μόνο.

Viiv και σενα διζυγωτικά αγόρια;; σήμερα ξαναπήγα στον ιδιωτη γιατρό και το επιβεβαιώσα είναι και τα δικά μου αγόρια. νομιζα ότι μόνο εγω θα έκανα δύο γιους από δυο διαφορετικά ωάρια, αλλά και εσύ έχεις δύο αγοράκια. να τα χαίρεσαι! μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους;; και σενα σου λείπει η κοιλιά;; αχ μόλις το διάβασα σαν να βρέθηκα στη θέση σου. θα μου κακοφανεί τότε που δεν θαμαι πια έγκυος, που κανεις δεν θα νοιάζεται για μένα και που δεν θα πηγαίνω στους γιατρούς. έχεις πάθει μελαγχολία;;

α, ο γιατρός μου ειπε πως ο τράχηλος μεγαλωσε αρα αποκλείεται να είναι συσπάσεις αυτά που νιώθω. είναι οι σύνδεσμοι που ανοίγουν, η μητρα δηλ μεγαλώνει και γι αυτό νιώθω και πόνο.

marakiinlove σε κάποια νοσοκομεία κάνουν επισκληρήδιο και σε κάποια άλλα όχι. στο δικό μας μεχρι και το 2010 δεν έκαναν επισκληρήδιο ούτε στην καισαρική! άστα τα δύο μου πρωτα παιδιά γέννησα με φυσιολογικό τοκετό και υπέφερα. και στο τριτο όμως που γέννησα με καισαρική έκανα κανονικά τους πόνους μεχρι να με βάλουν χειρουργείο. μετά έκαναν και στο δικό μας νοσοκ επισκληρήδιο αλλά κάποια στιγμή σταμάτησαν πάλι. θα πρέπει να ρωτήσεις αν κάνουν ή όχι στο δικό σας νοσοκ. και εγω δεν ξέρω ακόμη αν κάνουν εδώ.

εμεις δεν θα πάμε πουθενα για το τριήμερο αφήστε που και ο καιρός είναι κακοκεφος. αύριο μόνο θα δω τα αγόρια μου στην σχολική παρέλαση.

εμενα τωρα ο γιατρός ο ιδιωτικός μού συνέστησε να παίρνω το φυλλικό οξύ γιατι ο σίδηρος που χρησιμοποιώ είναι σε ρευστή μορφή και δεν περιέχει φυλλικό οξύ. επίσης μου είπε να παίρνω την προγεστερόνη και μαγνήσιο. από αύριο θα ξεκινήσω και το ασβέστιο. εγω εκείνο από το οποίο υποφέρω είναι η έντονη φαγούρα στο στήθος και την κοιλιά. ειδικά στο στήθος είναι μαρτύριο. με πονανε οι θηλές και οι μαστοί με φαγουρίζουν. στα άλλα μου παιδιά δεν ειχαν τέτοια προβλήματα.

α και οι παλμοί των εμβρύων έπεσαν στους 149 και 144, άρα επαληθεύεται η θεωρία για τα αγόρια.

απλά σκεφτομουν και αυτή την κοπέλα από το φόρουμ πρώτη εξωσωματική που αρχικά της είπαν πως κυοφορεί δυο αγόρια (βεβαια ήταν τρίδυμη κύηση, αλλά έκανε μειωση) και ύστερα προέκυψε ένα αγόρι και ένα κορίτσι. εγω θα αποκτήσω δυο γιους και άλλους δυο που έχω τέσσερις συνολικά και μια κόρη. υπερπολύτεκνη! άντε και στα δικά σας κορίτσια! κριμα που οι πολύτεκνοι δεν προστατεύονται συνταγματικά όπως παλιά.η διαταξη υπάρχει στο σύνταγμα αλλά όπως και πολλές άλλες αδρανεί!

Διαφημίσεις

Mar85 ευχαριστώ! Με το καλό όλα τα κοριτσια!

Ρίτα το ίδιο και εδώ, μονο που ειναι τα πρώτα μου. Μοιάζουν σαν αδέλφια και ειναι τελείως διαφορετικοί. Επίσης ανταγωνίζονται μεταξύ τους διεκδικώντας χώρο και χρόνο της μανούλας... Μπράβο βρε θηρίο, να τα χαιρεσαι τα παιδάκια σου κ να ναι γερά. Καλή δύναμη, θα τη χρειαστείς. Ξυστά με περασε η μελαγχολία, μετα το 40ήμερο, που συσσωρεύτηκε κούραση, αλλα τελικά οι αντοχές της μάνας ειναι πρωτόγνωρες... Εγώ είχα φαγούρα το τελευταίο τρίμηνο, είχα καταργήσει τελείως τα μάλλινα και εκανα επάλειψη με ελαιόλαδο που βοηθούσε

8sLrp2.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?? Εμένα έχει πιαστεί ο πωπός από την πολύ ξάπλα :lol::lol::lol:!!! Έχει βγάλει ήλιο αντί βροχές που έλεγε και πολύ θα λαχταρούσα μια βολτούλα τώρα! Εσάς τι καιρό κάνει στα όμορφα νησιά σας??

Φαγούρα που σχολιάσατε έχω κι εγώ ανά διαστήματα, κυρίως στο στήθος και στις μασχάλες. Ωραίο πάντως που γίνεται το στήθος στην εγκυμοσύνη!! :mrgreen:

Κρεμούλα για ραγάδες βάζετε? Κι αν ναι σε ποιον μήνα ξεκινήσατε? Εγώ έχω πάρει τη bio oil και ψιλοβάζω αλλά όχι εντατικά.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?? Εμένα έχει πιαστεί ο πωπός από την πολύ ξάπλα :lol::lol::lol:!!! Έχει βγάλει ήλιο αντί βροχές που έλεγε και πολύ θα λαχταρούσα μια βολτούλα τώρα! Εσάς τι καιρό κάνει στα όμορφα νησιά σας??

Φαγούρα που σχολιάσατε έχω κι εγώ ανά διαστήματα, κυρίως στο στήθος και στις μασχάλες. Ωραίο πάντως που γίνεται το στήθος στην εγκυμοσύνη!! :mrgreen:

Κρεμούλα για ραγάδες βάζετε? Κι αν ναι σε ποιον μήνα ξεκινήσατε? Εγώ έχω πάρει τη bio oil και ψιλοβάζω αλλά όχι εντατικά.

Γεια σας κι από μένα!τι κάνετε;εγώ δευτερα έχω την καμπύλη και γιατρο και ήρθα στην εξωτική Αθήνα.

Από κρέμα βάζω την fissan mama από την 1η μερα που το έμαθα.δεν ξέρω αν έχει γίνει πιο ελαστικό το δέρμα αλλά λίγη κυταριτιδα που είχα εξαφανίστηκε!μου έχουν πει και αμυγδαλέλαιο ότι είναι πολύ καλό αλλά εχω βολευτεί την κρέμα!

Σήμερα κλείσαμε κάθισμα αυτοκινήτου κ μαλλον καταλήξαμε κ σε καρότσι!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Γεια σας κι από μένα!τι κάνετε;εγώ δευτερα έχω την καμπύλη και γιατρο και ήρθα στην εξωτική Αθήνα.

Από κρέμα βάζω την fissan mama από την 1η μερα που το έμαθα.δεν ξέρω αν έχει γίνει πιο ελαστικό το δέρμα αλλά λίγη κυταριτιδα που είχα εξαφανίστηκε!μου έχουν πει και αμυγδαλέλαιο ότι είναι πολύ καλό αλλά εχω βολευτεί την κρέμα!

Σήμερα κλείσαμε κάθισμα αυτοκινήτου κ μαλλον καταλήξαμε κ σε καρότσι!

Και την bio oil βαζω. Ευχαριστημενη ειμαι. Μετα τη γεννα θα δουμε αν ηταν καλη!!!!

fot σημερα βγηκα και γω για ερευνα αγορας για καροτσι. Καθισμα αυτοκινητου εχω. Θελω καροτσι το οποιο να μετατρεπεται σε πορτ μπεμπε και να μπορει να κοιταει την μαμα η τον δρομο (αναλογα την ηλικια). Ποιο λες να παρεις; για την chicco μου ειπαν οχι, γιατι ειναι δυσκινητο και οχι τοσο γσρο. Εγω ειχα δει ενα μοντελο που μου αρεσε, αλλα αν δεν ειναι καλο τι να το κανω. Οποτε σκεφτομαι η το inglesina που ειναι λιγο ακριβουλη η το lorelli( ειναι φθηνο με καταγωγη βουλγαρια). Επισης βγαζει και η mothercare δικα της καροτσια οικονομικα. Εχουν επιβλεψει απο αγγλικη εταιρεια αλλα φτιαχνονται κινα....

Θα μου πεις η ακριβο η φθηνο; ε τι να πω δε ξερω. Δε θελω να το πληρωσω και να μη μου βγει καλο. Δε ξερω, ειλικρινα εχω μπερδευτει. Αν ειδες κατι η σου ειπαν κατι πες μου.

Οι υπολοιπες μανουλες ας μας πουν τη γνωμη τους!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! τ'ι κάνετε;; πώς περάσατε;; και του χρόνου χρόνια πολλά!

και εγω ήθελα να πάρω κρέμα αλλά έκλεισαν τα φαρμακεία και δεν πρόλαβα. όλες καλές είναι, αρκεί να ενυδατώνουν. εγω βάζω και κρέμα σώματος μέχρι να παω να την πάρω. στις άλλες τρεις εγκυμοσύνες μου δεν έβαζα τπτ και σας είπα δεν έχω ούτε μια ραγάδα στην κοιλιά. στους μηρούς βεβαια έκανα, αλλά η κοιλιά είναι μια χαρα. αλλά φανταζομαι δεν θα είναι πια. τελοσπάντων όλα είναι ματαιότητες, τα μωράκια να είναι καλα και η κοιλιά θα ξαναφτιάξει.

από καρότσια έχω δοκιμάσει πολλά, σε κάθε παιδί αγοράζα δυο τρια και ποτέ δεν κράτησα καποιο γιατι όλα μου χαλάγανε. μάλλον και εγω δεν θα τα πρόσεχα και πολύ. πάντως ναι και εγω chico που είχα πάρει δεν τρελάθηκα κιόλας. τα peg perego είναι πολύ γερά. εμενα μου αρεσουν πολύ τα maclaren, πάντα ήθελα ένα τέτοιο. από κρεβατακια εξοπλιστήκατε; Φωτεινούλα και Μαργαρίτα αποφασίσατε; εγω στην κόρη είχα πάρει λίκνο και ναι μεν όταν ήταν νεογνο βόλευε παρα πολύ, όμως από έξι μηνων, άντε επτα το πολύ ήταν αδύνατο να βολευτεί σε τόσο μικρό κρεβατάκι. τους γιους μου τους κοιμιζα όσο ήταν νεογνά στην καλαθούνα που είχε βάση. ήταν πολύ καλή. αργότερα στο παιδικό κρεβατάκι.

Viiv το χεις πάρει το κολάι, βλέπω αν και πρώτη φορά μανούλα. μπράβο σου! αναρωτιεμαι πώς τα καταφερνεις. κουραγιο! ο πρωτος καιρός είναι δύσκολος μετα θα στρωσουν. ξυπνανε το βραδυ μαζί; τα θηλάζεις;

Και την bio oil βαζω. Ευχαριστημενη ειμαι. Μετα τη γεννα θα δουμε αν ηταν καλη!!!!

fot σημερα βγηκα και γω για ερευνα αγορας για καροτσι. Καθισμα αυτοκινητου εχω. Θελω καροτσι το οποιο να μετατρεπεται σε πορτ μπεμπε και να μπορει να κοιταει την μαμα η τον δρομο (αναλογα την ηλικια). Ποιο λες να παρεις; για την chicco μου ειπαν οχι, γιατι ειναι δυσκινητο και οχι τοσο γσρο. Εγω ειχα δει ενα μοντελο που μου αρεσε, αλλα αν δεν ειναι καλο τι να το κανω. Οποτε σκεφτομαι η το inglesina που ειναι λιγο ακριβουλη η το lorelli( ειναι φθηνο με καταγωγη βουλγαρια). Επισης βγαζει και η mothercare δικα της καροτσια οικονομικα. Εχουν επιβλεψει απο αγγλικη εταιρεια αλλα φτιαχνονται κινα....

Θα μου πεις η ακριβο η φθηνο; ε τι να πω δε ξερω. Δε θελω να το πληρωσω και να μη μου βγει καλο. Δε ξερω, ειλικρινα εχω μπερδευτει. Αν ειδες κατι η σου ειπαν κατι πες μου.

Οι υπολοιπες μανουλες ας μας πουν τη γνωμη τους!!!

Εμείς καταλήξαμε στο carello m8...έχει γύρω στα 230 και είναι από νεογέννητο ξαπλώνει τελείως.επισης γυρνάει το χερούλι και από τις 2 πλευρές εύκολα.κλεινει σχετικά εύκολα.το μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι είναι λίγο βαρύ αλλά δεν βρήκα κ κανένα πολύ ελαφρύ με τα χαρακτηριστικά που ήθελα.ειχαμε δει και ένα της kiddo που το έχουν φίλοι και έχουν βολευτει αλλά δεν χωράει στο αυτοκίνητο κλειστό οποτε το απορρίψαμε. Της inglesina είναι αρκετά καλό αλλά πιο ακριβό.εγώ ήθελα σχετικά οικονομικό οποτε αυτό ήταν εντός budget

3CnWp2.png

S28jp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! τ'ι κάνετε;; πώς περάσατε;; και του χρόνου χρόνια πολλά!

και εγω ήθελα να πάρω κρέμα αλλά έκλεισαν τα φαρμακεία και δεν πρόλαβα. όλες καλές είναι, αρκεί να ενυδατώνουν. εγω βάζω και κρέμα σώματος μέχρι να παω να την πάρω. στις άλλες τρεις εγκυμοσύνες μου δεν έβαζα τπτ και σας είπα δεν έχω ούτε μια ραγάδα στην κοιλιά. στους μηρούς βεβαια έκανα, αλλά η κοιλιά είναι μια χαρα. αλλά φανταζομαι δεν θα είναι πια. τελοσπάντων όλα είναι ματαιότητες, τα μωράκια να είναι καλα και η κοιλιά θα ξαναφτιάξει.

από καρότσια έχω δοκιμάσει πολλά, σε κάθε παιδί αγοράζα δυο τρια και ποτέ δεν κράτησα καποιο γιατι όλα μου χαλάγανε. μάλλον και εγω δεν θα τα πρόσεχα και πολύ. πάντως ναι και εγω chico που είχα πάρει δεν τρελάθηκα κιόλας. τα peg perego είναι πολύ γερά. εμενα μου αρεσουν πολύ τα maclaren, πάντα ήθελα ένα τέτοιο. από κρεβατακια εξοπλιστήκατε; Φωτεινούλα και Μαργαρίτα αποφασίσατε; εγω στην κόρη είχα πάρει λίκνο και ναι μεν όταν ήταν νεογνο βόλευε παρα πολύ, όμως από έξι μηνων, άντε επτα το πολύ ήταν αδύνατο να βολευτεί σε τόσο μικρό κρεβατάκι. τους γιους μου τους κοιμιζα όσο ήταν νεογνά στην καλαθούνα που είχε βάση. ήταν πολύ καλή. αργότερα στο παιδικό κρεβατάκι.

Viiv το χεις πάρει το κολάι, βλέπω αν και πρώτη φορά μανούλα. μπράβο σου! αναρωτιεμαι πώς τα καταφερνεις. κουραγιο! ο πρωτος καιρός είναι δύσκολος μετα θα στρωσουν. ξυπνανε το βραδυ μαζί; τα θηλάζεις;

Ριτα, δεν εχω καταληξει καπου. Τα maclaren δε σου δινουν τη δυνατοτητα να κοιταει το παιδι και την μαμα, αλλα μονο το δρομο...οποτε αποριπτεται για νεογεννητο... Κουνια και καθισμα αυτοκινητου εχω. Μου εδωσαν!!! Οποτε μονο καροτσι κοιταω.

fotτη μαρκα που λες δεν την ξερω οποτε θα την ψαξω.....

Ριτα, δεν εχω καταληξει καπου. Τα maclaren δε σου δινουν τη δυνατοτητα να κοιταει το παιδι και την μαμα, αλλα μονο το δρομο...οποτε αποριπτεται για νεογεννητο... Κουνια και καθισμα αυτοκινητου εχω. Μου εδωσαν!!! Οποτε μονο καροτσι κοιταω.

fotτη μαρκα που λες δεν την ξερω οποτε θα την ψαξω.....

η αλήθεια είναι ότι και εγω ήθελα καρότσι που να μην βλέπει στο δρομο, αλλά ποτέ δεν αγόρασα τετοιο, γιατι δεν έτυχε. μάλλον ούτε τωρα θα πάρω. με αυτο το extra large καρότσι των διδυμων, πού να έχεις και απαιτήσεις! εν τω μεταξύ το αστείο είναι ότι επειδη μένουμε στο κέντρο πουλήσαμε το μεγάλο μας αυτ/το για να πάρουμε ένα μικροσκοπικό να χωράει στα στενά και μπορεί να περνάει εύκολα αλλά έχει μια σταλιτσα αποθηκευτικό χωρο, που ούτε καρότσι κανονικο δεν χωράει. καλά εννοείτε ότι εμας όλους με τα καλάθια μας και τα μωρά ούτε κατα διάνοια!!!! με βλέπω σε κατ' οίκον περιορισμό για τουλάχιστον έναν χρόνο!

ευτυχώς εσείς δεν έχετε τετοια προβλήματα!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια,

viivνα σου ζησουν τα διδυμα!!! Με το καλο σε ολες μας.

zadige μπορει το ζαχαρο να θελει προσοχη στην εγκυμοσυνη, αλλα βλεπω να βγαινεις ετοιμη στην παραλια... Χαχαχα... Εγω το μετραω που και που μετα το φαγητο και κυριως μετα απο γευματα υδατανθρακων και ολα κομπλε. Παλι καλα. Απο κιλα εχω να παρω εδω και 1.5 μηνα. Η κοιλια φουσκωνει τα κιλα μενουν στασιμα. Παλι καλα!! Βεβαια ζαχαρο δεν ειχα, αλλα προσεχω..

marakiinlove καλα να περασετε στο ταξιδι σας. Ωραια θα ειναι, ζουζουνιαρικα!!!

marakiz δε χανεις και τιποτα που δεν νοιωθεις τις συσπασεις, θα τις καταλαβεις αργοτερα...:P

Ριτα ειδες υπαρχουν γυναικες με διδυμα που γεννησαν στην ωρα τους. Προσωπικη συμβουλη, να ξεκουραζεσαι πριν τον εβδομο. Η μητρα θελει ηρεμια σε ολες τις εγκυμοσυνες. Εκπαιδευσαι απο τωρα τον αντρα σου σε δουλειες σπιτιου..

Εγω κοριτσια ανεβασα απο την αποθηκη ενα σωρο πραγματα που μου ειχαν δωσει. Καθισματακια αυτοκινητου, κουνια, μπανιερες, ρουχα, παιχνιδια, στρατα, κλπ κλπ. Θα κατσω να ξεχωρισω ποια θελω και θα τα πλυνω. Θα δω τι χρειαζομαι και βλεπουμε. Λετε να ειναι νωρις να τα φτιαξω απο τωρα;;;

Ασε, πρωινά ζάχαρα ΟΚ, γλυζοζυλιωμένη ΟΚ, καμπύλη ΟΚ και τρυπήθηκα μετά από μια μπαγκέτα και να το το 200! Μάλλον το έχω μόνιμα αυτό...προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα χαλαρή είμαι...το τριήμερο έφαγα κανονικά δίχως τρυπήματα....οπότε το τσίμπησα το μισό κιλάκι που θα χάσω βεβαίως βεβαίως λίαν συντόμως...όπως έχω ξαναπεί στην πρώτη εγκυμοσύνη μετά την καμπύλη στην 25 εβδομάδα έβαλα μόλις 2,5-3 κιλά..Δηλαδή από την 25 στην 38+5... αν προσέχεις τι τρώς κιλά δεν παίρνεις...αυτά τα 12-14 κιλά νομίζω γίνονται με καλή μάσα...για τα 20-25 γίνονται με τσιμπούσια...

bA9gp3.png

Zadige εχω μια απορία!! Στα νοσοκομεία κάνουν επισκληρίδιο?? Κάποια κοπέλα μου είχε πεις πως όχι και αγχώθηκα αρκετα!!!

Εγώ προσωπικά έκανα, αλλά εγώ είχα πατέρα γιατρό αναισθισιολόγο που ήξερε κόσμο στο νοσοκομείο και το φροντίσαμε...γενικώς αποφεύγουν να κάνουν γιατί χρησιμοποιούν τους αναισθησιολόγους σε κανονικά χειρουργία...αυτό είναι κάτι που εξαρτάται κιόλας από την διαστολη σου...δηλαδή πάνω από 5 διαστολή δεν κάνουν ούτως ή άλλως...εγώ το θεωρώ 50-50...συζήτησέ το με τον γιατρό σου!

bA9gp3.png

Κορίτσια...σε οτι αφορά το καρότσι...το πιο σημαντικό ειναι να μπαίνει στο αμάξι σας και να μπορείτε να το κουμαντάρετε μόνες σας. Εμείς πήραμε το Inglesina και η αλήθεια είναι οτι τα έβγαλε τα λεφτά του...και το πόρτ μπεμπέ χρησιμοποιήσαμε αρκετά το πρώτο τρίμηνο. Για αρκετό καιρό το είχαμε στη θέση που κοίταζε εμάς το παιδί...το μποστά το αργήσαμε πολύ...μπορώ να πω οτι τώρα που ο μικρός έγινε 33 μηνών έχουμε σταματήσει κάπως τη χρήση του. Επίσης εμάς είναι με τα δύο χερούλια και όχι την μπάρα...το προτιμώ γιατί κρεμάμε πολύ σακούλα όταν βγαίνουμε έξω...ξέρω κόσμο που άλλαξε και 3 καρότσια μέχρι να βολευτεί...είναι και στο παιδί...άλλοι τα χρησιμοποιούν ελάχιστα γιατί δεν βγαίνουν ή τα παιδιά τους το σταματάνε μόλις περπατάνε...Καλύτερα πάντως να είναι καλό το καρότσι γιατί κάτι φτηνά δεν τσουλάνε με τίποτα...

bA9gp3.png

zadige πρεπει να είναι και στν οργανισμό να μην παιρνει πολλά κιλά. εγω είχα πάρει 12 κιλά με πολλή δίαιτα. για μένα τα κιλά είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα γιατι μια ζωή δίαιτες κάνω. προσέχω πάρα πολύ και επειδή προσέχω συνέχεια ο οργανισμός μου είνια εκπαιδευμένος και παίρνει αμέσως τα κιλά. πάντως σε θαυμάζω με τα 9 κιλά μόνο!! μπραβο σου δεν θα ειχες έπειτα πρόβλημα με το σώμα σου. εγω τωρα είμαι σε επιφυλακή γιατι φοβαμαι μην αλλάξω. δηλ εγω εχω το προβλημα με τον εαυτό μου. δεν θέλω να με βλέπω διαφορετική... ειδικα πια στο τελευταίο τρίμηνο με βλέπω σαν γορίλα! πάντως να ξέρετε πως τα κιλά χάνονται. όλα είναι ζήτημα διατροφής. και εγω τα έχασα παρόλο που ταλαιπωρήθηκε το σώμα μου αρκετά και η αδελφή μου που από 45 κιλά είχε φτάσει τα 75!!! μέσα σε τρεις μήνες έχασε 30 κιλά. περιττό να πω ότι δεν έτρωγε σχεδόν τπτ. ενταξει αυτό ήταν μια ακραία περίπτωση..

αλήθεια πότε θα ξαναπας στον γιατρό;;; κάποια κοπέλα ποθυ έχει επισκεψη αυτές τις μέρες;;

Αχ κι εγώ μια ζωή προσέχω για να είμαι φιτ! Διατροφή και γυμναστική! Αλλά επειδή είμαι και λιχούδα, καμιά φορά ξεφεύγω. Μόλις όμως τα κιλά που πάρω πάνε 3, αμέσως κάνω δίαιτα και τα χάνω. Νομίζω κι εγώ λοιπόν πως είναι στη γυναίκα το πόσο εύκολα παίρνει. Πάντως 10-12 κιλά είναι πολύ φυσιολογικά!

Δείτε κι εδώ ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα που με βάση κιλά και ύψος σου βγάζει πόσα κιλά πρέπει να βάλεις ανά εβδομάδα! Εγώ αν και με βλέπω ήδη παραφουσκωμένη είμαι και μισό κιλό λιγότερο, όλεεεε! :lol:

http://www.baby2see.com/pregnancy_weight_calculator.html

zadige πρεπει να είναι και στν οργανισμό να μην παιρνει πολλά κιλά. εγω είχα πάρει 12 κιλά με πολλή δίαιτα. για μένα τα κιλά είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα γιατι μια ζωή δίαιτες κάνω. προσέχω πάρα πολύ και επειδή προσέχω συνέχεια ο οργανισμός μου είνια εκπαιδευμένος και παίρνει αμέσως τα κιλά. πάντως σε θαυμάζω με τα 9 κιλά μόνο!! μπραβο σου δεν θα ειχες έπειτα πρόβλημα με το σώμα σου. εγω τωρα είμαι σε επιφυλακή γιατι φοβαμαι μην αλλάξω. δηλ εγω εχω το προβλημα με τον εαυτό μου. δεν θέλω να με βλέπω διαφορετική... ειδικα πια στο τελευταίο τρίμηνο με βλέπω σαν γορίλα! πάντως να ξέρετε πως τα κιλά χάνονται. όλα είναι ζήτημα διατροφής. και εγω τα έχασα παρόλο που ταλαιπωρήθηκε το σώμα μου αρκετά και η αδελφή μου που από 45 κιλά είχε φτάσει τα 75!!! μέσα σε τρεις μήνες έχασε 30 κιλά. περιττό να πω ότι δεν έτρωγε σχεδόν τπτ. ενταξει αυτό ήταν μια ακραία περίπτωση..

αλήθεια πότε θα ξαναπας στον γιατρό;;; κάποια κοπέλα ποθυ έχει επισκεψη αυτές τις μέρες;;

Σίγουρα παίζει και ο οργανισμός...η κατανάλωση (άσκηση) και ο μεταβολισμός...εγώ έχω αρκετά χαμηλή TSH με χάπια...αλλά το 12 με δίαιτα μου κάνει εντύπωση...εγώ απορώ που έφτασα τα 9 με τόση διαίτα...υποτίθεται οτι έκανα των 1800 αλλά αμφιβάλω αν έπαιρνα 1500...την έκανα πολύ αυστηρά και ευλαβικά..τώρα ακόμα δεν έχω μπει σε τέτοια κατάσταση...και επίσης περπατούσα κάθε μέρα...τουλάχιστον μισή ώρα...φαντάζομαι οτι οι κοπέλες που είναι ξάπλα όσο και να θέλουν παχαίνουν και έχω και φίλη που ήταν ξάπλα και λόγω αυτού πρόσεχε το ζάχαρο με μετρητή παρόλο που δεν έιχε παθολογική καμπύλη...

bA9gp3.png

Αχ κι εγώ μια ζωή προσέχω για να είμαι φιτ! Διατροφή και γυμναστική! Αλλά επειδή είμαι και λιχούδα, καμιά φορά ξεφεύγω. Μόλις όμως τα κιλά που πάρω πάνε 3, αμέσως κάνω δίαιτα και τα χάνω. Νομίζω κι εγώ λοιπόν πως είναι στη γυναίκα το πόσο εύκολα παίρνει. Πάντως 10-12 κιλά είναι πολύ φυσιολογικά!

Δείτε κι εδώ ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα που με βάση κιλά και ύψος σου βγάζει πόσα κιλά πρέπει να βάλεις ανά εβδομάδα! Εγώ αν και με βλέπω ήδη παραφουσκωμένη είμαι και μισό κιλό λιγότερο, όλεεεε! :lol:

http://www.baby2see.com/pregnancy_weight_calculator.html

και εγώ σε αυτό ειμαι στο below average...δες και αυτό

http://www.prenataldiagnosis.gr/ypologistis-varoys-stin-kyisi

bA9gp3.png

και εγώ σε αυτό ειμαι στο below average...δες και αυτό

http://www.prenataldiagnosis.gr/ypologistis-varoys-stin-kyisi

Εντάξει κι αυτό στα φυσιολογικά με δείχνει, φίου!

Χαχα, ρε τι τραβάμε!!

Κι η ξάπλα παίζει ρόλο, βέβαια, δλδ είμαι σίγουρη πως αν κινιόμουν θα είχα γλιτώσει το ένα κιλάκι.

Εντάξει κι αυτό στα φυσιολογικά με δείχνει, φίου!

Χαχα, ρε τι τραβάμε!!

Κι η ξάπλα παίζει ρόλο, βέβαια, δλδ είμαι σίγουρη πως αν κινιόμουν θα είχα γλιτώσει το ένα κιλάκι.

Εγώ σαν να σταμάτησα τις βραδινές ενουρίσεις...και αγχώθηκα πάλι...μέχρι να νοιώθω το μωρό νομίζω θα είμαι στην τσίτα...την τετάρτη έχω ραντεβού με τον γιατρό και λεω..άντε να δούμε...θα το ακούσουμε ή όχι...εσύ πότε έχεις γιατρό..; η κοιλιά πάντως είναι καρπούζι....τόση κοιλιά σίγουρα δεν είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη...θυμάμαι παντρεύτηκα 4 μηνών και ούτε φαίνεται στις φώτο...τώρα δεν παίζει να μην φαινόταν...παρόλο που είμαι και 2 κιλά λιγότερο

bA9gp3.png

Εγώ σαν να σταμάτησα τις βραδινές ενουρίσεις...και αγχώθηκα πάλι...μέχρι να νοιώθω το μωρό νομίζω θα είμαι στην τσίτα...την τετάρτη έχω ραντεβού με τον γιατρό και λεω..άντε να δούμε...θα το ακούσουμε ή όχι...εσύ πότε έχεις γιατρό..; η κοιλιά πάντως είναι καρπούζι....τόση κοιλιά σίγουρα δεν είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη...θυμάμαι παντρεύτηκα 4 μηνών και ούτε φαίνεται στις φώτο...τώρα δεν παίζει να μην φαινόταν...παρόλο που είμαι και 2 κιλά λιγότερο

Κι εγώ σταμάτησα τις πολλές, μία φορά όμως 4-6 θα σηκωθώ σίγουρα. Την Τετάρτη έχω κι εγώ με τον εμβρυολόγο πάλι για να δούμε τον τράχηλο. Κι εγώ από κοιλάρα δεν μπορώ να πω, ξεπετάχτηκε για τα καλά! Μόνο με πολύ φαρδιά μπλούζα δεν φαίνεται, αλλιώς καραμπάμ! Όπου να ναι θα το ακούσουμε νομίζω, εσύ ίσως και νωρίτερα, έτσι λένε πως το 2ο το ακούς νωρίτερα από το 1ο! Πότε το είχες ακούσει στο 1ο?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...