Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Μπραβο zadige! εμενα μου φαίνεται βουνό ο θηλασμός! τόσο βουνο όσο και να μάθω τις σκυλίτσες μου να τα κάνουν έξω! μακάρι να έχω γάλα και θα προσπαθήσω πραγματικά αυτή την φορά. γιατι έιναι και εξοικονομηση χρήματος αλλά και ενεργειας. φαντασου να πλένεις και να αποστειρώνεις συνέχεια μπιμπερό! φρίκη! καλά για την αξία του μητρικού γάλακτος δεν θα την σχολιάσω καθόλου και για τα αντισώματα. μπραβο και πάλι μπράβο! εύχομαι όλες μας να τα καταφέρουμε σαν και σενα!

όσο για τις άσπρες τρίχες στα μαλλιά, είδα μια έγκυο γεμάτη άσπρες τρίχες και μου φάνηκε άσχημο. εγω δεν έχω άσπρες τρίχες, γιατι αν είχα θα φαινόταν τόσο που είχε κατεβεί η ριζα, αλλά πάλι μου φαινόμουν απαίσια.

θελω να κάνω και αποτρίχωση, αλλά δεν έχω καταφέρει να κλείσω ραντεβού. για ημιμόνιμο μανικιουρ, εχουμε ξανασυζητήσει, πως δεν κάνει, αλλά και πάλι οι απόψεις διιστανται. φυσικά όχι στις υπερβολές και μια φορά δεν βλάπτει, φαντάζομαι. σόρυ πάλι για την πολυλογία (εξις δευτέρα φύση!)

εγώ ένα θα σου πώ και βάλτο καλά στο μυαλό σου. Το δεν έχω γάλα δεν παίζει....είναι μια καραμέλα που μασάνε πολλοί...όσο το παιδί μπαίνει στο στήθος το γάλα κατεβαίνει...μόλις αρχίσει το ξένο το γάλα σταματάει από το πρώτο μπιμπερό κιόλας...είναι η φύση έτσι....το παιδί πρέπει να είναι με στο στήθος συνέχεια και πάντα....ούτε 3ωρα ούτε 4ωρα αυτά ειναι μύθοι..ούτε 10 λεπτά στο ένα στήθος ....αυτές οι οδηγίες οδηγούν τις κοπέλες στο ΝΑ ΜΗΝ έχουν γάλα...Η πιθανότητα να μην έχει μια κοπέλα γάλα ειναι σπανια...αλλα το ακούς συχνά..αν ήταν έτσι και ζούσαμε στο 40 θα πεθαίναν όλα τα παιδιά...θέλει ενημέρωση και υπομονή...γάλα υπάρχει! ούτε συμπληρώματα, ούτε δεν χορταίνει, ούτε γιατί κλαίει...τα παιδιά στην αρχή πρέπει να είναι συνέχεια πάνω στην μαμά τους...και συνέχεια στο στήθος...αυτό θέλει υπομονή...αλλιώς το στήθος πετρώνει, μπουχτίζει, κόβει παραγωγή, κτλ κτλ..

bA9gp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε αν μεγάλωσε τόσο τότε γιατί η προγεστερόνη; Εγώ 3,77 είχα...αν εσύ πηγες απότ ο 2,5 στο 4 τότε είσαι σούπερ; ή κατάλαβα λάθος;

Κατάλαβες λάθος γιατί το έγραψα εγώ λάθος! Φτάσαμε στο 2,8 οπότε εξακολουθεί να είναι μικρός! Όμως αρχικός σκοπός ήταν να μην μικρύνει άλλο, το ότι μεγάλωσε είναι ακόμα πιο θετικό. Οπότε συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο, προγεστερόνη, ξεκούραση και παρακολούθηση.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Κατάλαβες λάθος γιατί το έγραψα εγώ λάθος! Φτάσαμε στο 2,8 οπότε εξακολουθεί να είναι μικρός! Όμως αρχικός σκοπός ήταν να μην μικρύνει άλλο, το ότι μεγάλωσε είναι ακόμα πιο θετικό. Οπότε συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο, προγεστερόνη, ξεκούραση και παρακολούθηση.

OK διάβασα εκατοστά ενώ μιλαμε για χιλιοστά...η προγεστερόνη σε τι βοηθάει;

bA9gp3.png

OK διάβασα εκατοστά ενώ μιλαμε για χιλιοστά...η προγεστερόνη σε τι βοηθάει;

Μειώνει ή/και αποκλείει τις συσπάσεις στη μήτρα οι οποίες ευθύνονται για μείωση του μήκους του τραχήλου και για πρόωρο τοκετό.

Κορίτσια μου καλημέρααα!!! Σας διαβάζω αυτές τις ημέρες αλλά πονάει τόσο το στομάχι μου που μου είναι αδύνατο να γράψω στον υπολογιστη!!!! Δεν είναι τυχαίο που ήμουν μια χαρα και απο την Κυριακή που μια γρουσούζα- κουτσομπόλα θεία του άντρα μου μου είπε 'Για να δω, που είναι η κοιλίτσα' και έψαχνε την κοιλιά μου και με ρωτούσε αν ανακατεύομαι και πόσο χαλια είχε περάσει εκεινη στην εγκυμοσύνη... Και στο τέλος έκλεισε με ότι η κόρη της που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβρη ακόμα τίποτα!!!!! Και πόσο λυπάται γι'αυτο... Ε από τότε ο πονοκέφαλος δεν λέει να περάσει!!! Και το στομάχι το ίδιο!!!!!!!!

Τουλάχιστον πήγα στη γιατρο χθες και το μικράκι είναι πολύ καλα!! Είμαι στη 10η εβδομάδα και το πλασματακι έκανε κυριολεκτικα τούμπες!! Ειναι λίγο υπερκινητικο μου φαίνεται!!!

Κορίτσια θα πάρω να κλέισω σημερα ραντεβου για την αυχενική, ήθελα να ρωτησω, έσας το κόστος ήταν μαζί με τις αιματολογικές?? Ή σας τις έγραψε ο γιατρός σας???

Αντε σήμερα zadige μεγάλη μέρα για το μαλλί!!!!!! Μπάβο Μαράκι για τον τραχήλο!! εγω που την ρώτησα μου είπε ότι φαίνεται πολύ καλά και λογικά θα μου τον μετρήσουν στην β επιπέδου!!!! Ριτάκι τα διδυμάκια τι κάνουν???Μαργαριστούλα?? Φωτεινούλα??? Περιμένω νεάκια σας!!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρααα!!! Σας διαβάζω αυτές τις ημέρες αλλά πονάει τόσο το στομάχι μου που μου είναι αδύνατο να γράψω στον υπολογιστη!!!! Δεν είναι τυχαίο που ήμουν μια χαρα και απο την Κυριακή που μια γρουσούζα- κουτσομπόλα θεία του άντρα μου μου είπε 'Για να δω, που είναι η κοιλίτσα' και έψαχνε την κοιλιά μου και με ρωτούσε αν ανακατεύομαι και πόσο χαλια είχε περάσει εκεινη στην εγκυμοσύνη... Και στο τέλος έκλεισε με ότι η κόρη της που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβρη ακόμα τίποτα!!!!! Και πόσο λυπάται γι'αυτο... Ε από τότε ο πονοκέφαλος δεν λέει να περάσει!!! Και το στομάχι το ίδιο!!!!!!!!

Τουλάχιστον πήγα στη γιατρο χθες και το μικράκι είναι πολύ καλα!! Είμαι στη 10η εβδομάδα και το πλασματακι έκανε κυριολεκτικα τούμπες!! Ειναι λίγο υπερκινητικο μου φαίνεται!!!

Κορίτσια θα πάρω να κλέισω σημερα ραντεβου για την αυχενική, ήθελα να ρωτησω, έσας το κόστος ήταν μαζί με τις αιματολογικές?? Ή σας τις έγραψε ο γιατρός σας???

Αντε σήμερα zadige μεγάλη μέρα για το μαλλί!!!!!! Μπάβο Μαράκι για τον τραχήλο!! εγω που την ρώτησα μου είπε ότι φαίνεται πολύ καλά και λογικά θα μου τον μετρήσουν στην β επιπέδου!!!! Ριτάκι τα διδυμάκια τι κάνουν???Μαργαριστούλα?? Φωτεινούλα??? Περιμένω νεάκια σας!!!!

Καλημέρα Μαράκι! Το κόστος συνήθως περιλαμβάνει τις αιματολογικές, μπορείς όταν πάρεις να κλείσεις ραντεβού να το διευκρινίσεις κιόλας. Τον τράχηλο τον μετράνε σίγουρα στη β επιπέδου αλλά το σωστότερο είναι να μετριέται και στην αυχενική. Φαντάζεσαι να μου τον μετρούσαν απευθείας στην αυχενική? Ζήτω που καήκαμε! :mrgreen: Όταν πας να κάνεις την αυχενική σου, μπορείς να το ρωτήσεις κι αυτό. Και της Zadige τον μετρήσανε στην αυχενική, βασικά είναι μέσα στο πρωτόκολλο να τον μετράνε στην αυχενική όσοι γιατροί είναι πιστοποιημένοι. Για τους πιστοποιημένους γιατρούς μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ: :)

http://embryomedica.blogspot.gr/2011/04/blog-post.html

Καλημέρα κοριτσάκι!Μια χαρά το μπεμπέ! Το κόστος ήταν αυχενική και papp-a. Απ ότι έχω καταλάβει αυτά δεν τα δικαιολογεί το ταμείο. Μαζί είχα κάνει και τον καθιερωμένο αιματολογικό έλεγχο και είχα πληρώσει 10 Ευρώ επιπλέον που μου τα είχε γράψει. Εμένα στην αυχενική μου είχαν μετρήσει τον τράχηλο κοιλιακά και ήταν το ίδιο με τη Β επιπέδου.

Κορίτσια ρώτησα για το μαιευτήριο. Μου είπαν καλό είναι να πάω ώρες επισκεπτηρίου να με ξεναγήσουν στους θαλάμους και ότι θέλω να το ρωτήσω τότε. Οπότε όταν θα πάω για την καμπύλη αν αντέχω θα πάω να το κάνω τότε. Προς το παρόν μαζεύω απορίες.

Mar εσύ έχεις ψωνίσει για το μικρό σου; Εμείς παραγγείλαμε κούνια και τώρα που θα πάμε Αθήνα θα δούμε καρότσια και καθισματάκια.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ναι ο γιατρός που θα πάω είναι ένας από τους καλύτερους στη Θεσσαλονίκη... Θα πάρω σήμερα για να κλείσω το ραντεβού..... Όσον αφορά τον τραχήλο θα του κάνω μια ερώτηση!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Μειώνει ή/και αποκλείει τις συσπάσεις στη μήτρα οι οποίες ευθύνονται για μείωση του μήκους του τραχήλου και για πρόωρο τοκετό.

Εγώ πάλι για συσπάσεις ξέρω το μαγνήσιο....δηλαδή και φίλη μου με πρόβλημα πλακούντα έπαιρνε για αποφυγή συσπάσεων μαγνήσιο και όχι προγεστερόνη

bA9gp3.png

Καλημέρα κοριτσάκι!Μια χαρά το μπεμπέ! Το κόστος ήταν αυχενική και papp-a. Απ ότι έχω καταλάβει αυτά δεν τα δικαιολογεί το ταμείο. Μαζί είχα κάνει και τον καθιερωμένο αιματολογικό έλεγχο και είχα πληρώσει 10 Ευρώ επιπλέον που μου τα είχε γράψει. Εμένα στην αυχενική μου είχαν μετρήσει τον τράχηλο κοιλιακά και ήταν το ίδιο με τη Β επιπέδου.

Κορίτσια ρώτησα για το μαιευτήριο. Μου είπαν καλό είναι να πάω ώρες επισκεπτηρίου να με ξεναγήσουν στους θαλάμους και ότι θέλω να το ρωτήσω τότε. Οπότε όταν θα πάω για την καμπύλη αν αντέχω θα πάω να το κάνω τότε. Προς το παρόν μαζεύω απορίες.

Mar εσύ έχεις ψωνίσει για το μικρό σου; Εμείς παραγγείλαμε κούνια και τώρα που θα πάμε Αθήνα θα δούμε καρότσια και καθισματάκια.

Καλημέρα Φωτεινούλα!!! Άντε θα κάνεις και τουρ!!!! χχιχιχι!!!! Μόλις πήρα τηλέφωνο να κλέισω ραντεβού και μου έκλεισαν στις 29/03!!! Το κόστος υπερήχου είναι 120 ευρώ και οι αιματολογικές που κάνουν (το pap-a) εάν σου τις γράψει ο γιατρός είναι 10 ευρώ!! Αλλιώς στα 57!!! Οπότε στο σύνολο θα πληρώσω 130 ευρώ!!!

Αχ και εγω ανυπομονώ να πάω για ψωνια!!!! Βέβαια εμείς θα μετακομίσουμε σε άλλη πόλη πριν γεννηθεί το μπεμπέ!! Και επειδή η αδερφή μου είναι πολύ μικρή έχουμε τα περισσότερα επιπλάκια ολοκαίνουρια!!! Αλλά θέλω να ξεχυθω στα βρεφικά για ώρες!!! χαχαχαχαχα!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

οχι οτι πιστεύω στο μάτι κτλ...αλλα είμαι της άποψης οτι όσοι λιγότεροι το ξέρουν πριν την 12 τόσο το καλύτερο...

bA9gp3.png

Εγώ πάλι για συσπάσεις ξέρω το μαγνήσιο....δηλαδή και φίλη μου με πρόβλημα πλακούντα έπαιρνε για αποφυγή συσπάσεων μαγνήσιο και όχι προγεστερόνη

εξαρτάται από το γιατρό...εγώ όταν τονρώτησα για μαγνήσιο μου είπε ότι είναι μύθος ότι βοηθάει και μου έδωσε προγεστερόνη... άλλοι δίνουν και τα 2...

3CnWp2.png

S28jp3.png

Εγώ δεν έχω πρόβλημα πλακούντα κι ο γιατρός μου συνέστησε προγεστερόνη και από ότι φαίνεται δουλεύει. Μήπως να τον αμφισβητήσω? :rolleyes:

Φωτεινούλα πότε θα πας στο νοσοκομείο? Εννοείται και περιμένουμε εντυπώσεις αν κάνεις τουρ! Το Λητώ με το Μητέρα είναι στον ίδιο όμιλο οπότε πάνω κάτω έχουν την ίδια φιλοσοφία και με ενδιαφέρει!

Μαράκι κι εγώ θέλω να ψωνίσω μωρουδιακά αλλά κρατιέμαι!! :lol:

Να μάθουμε καταρχάς με σιγουριά το φύλο, ε να περάσει και λίγο ο καιρός, να δούμε τι θα μας δώσουν φίλοι και συγγενείς από τα δικά τους παιδάκια και μη ξεχνάτε πως κάποιοι θα θέλουν να αγοράσουν κι αυτοί κάτι στο μωρό. Κάτι φίλοι μας ας πούμε, έχουν "κλείσει" από τώρα το λίκνο! Μας βλέπω για το 3ο τρίμηνο αγορές! Μέχρι τότε μπορούμε να κοιτάμε σιγά σιγά στο ίντερνετ να παίρνουμε ιδέες και έρευνες αγοράς.

Καλημέρα Φωτεινούλα!!! Άντε θα κάνεις και τουρ!!!! χχιχιχι!!!! Μόλις πήρα τηλέφωνο να κλέισω ραντεβού και μου έκλεισαν στις 29/03!!! Το κόστος υπερήχου είναι 120 ευρώ και οι αιματολογικές που κάνουν (το pap-a) εάν σου τις γράψει ο γιατρός είναι 10 ευρώ!! Αλλιώς στα 57!!! Οπότε στο σύνολο θα πληρώσω 130 ευρώ!!!

Αχ και εγω ανυπομονώ να πάω για ψωνια!!!! Βέβαια εμείς θα μετακομίσουμε σε άλλη πόλη πριν γεννηθεί το μπεμπέ!! Και επειδή η αδερφή μου είναι πολύ μικρή έχουμε τα περισσότερα επιπλάκια ολοκαίνουρια!!! Αλλά θέλω να ξεχυθω στα βρεφικά για ώρες!!! χαχαχαχαχα!!!

εγώ είχα πληρώσει 140 αυχενική και papp-a. Εγώ μετά την αυχενική πήρα ένα φορμάκι μετά τη β επιπέδου ξεκίνησα πιο εντατικά. Εμένα οι φίλες μου τα χρειάζονται τα περισσότερα γιατί έχουν μωρά. Οπότε έχουμε να αγοράσουμε σχεδόν τα πάντα και προσπαθούμε να τα βάλουμε σε σειρά για να μη μας πέσουν όλα μαζί. χθες μου έδωσαν και καλαθούνα, μάρσιπο, υπνόσακο να δω που θα τα αποθηκεύσω μέχρι να φτάσει η ώρα χρήσης. την καλαθούνα θα την πάω από τώρα Αθήνα να μην πιάνει χώρο. Έτσι κι αλλιώς θα τη χρειαστώ μόνο στο ταξίδι με το πλοίο και μια δυο μέρες που θα μείνω Αθήνα μετά τη γέννα.

zadige εσύ που θήλασες σε είχε βολέψει ο μάρσιπος;

3CnWp2.png

S28jp3.png

οχι οτι πιστεύω στο μάτι κτλ...αλλα είμαι της άποψης οτι όσοι λιγότεροι το ξέρουν πριν την 12 τόσο το καλύτερο...

Κοίτα εμάς το έχουν μάθει σχεδόν όλοι οι γνωστοί μας.... Αρχικά λόγω προσκόπων έπρεπε να το πω και στους υπόλοιπους που συνεργάζομαι και υστερα οι γονείς το είπαν σε φίλους συγγενεις... Έχω και την αδερφη μου την πολυλογού η οποία παίζει να το είπε και σε όλη την τάξη!! Δεν με πειράζει τόσο αυτό όσο η διακριτικότητα που δεν δείχνουν ορισμένη... Και με κοιλιά νααααααααα να είναι η άλλη εγώ ποτέ δεν θα της έλγα οτιδήποτε!! Μόνο με το καλό!!! Απορώ με αυτους που ρωτάνε χιλιες 2 μπαρούφες!!! και το αστείο είναι ότι προχθες ήμουν με κάποιες γνωστες και πέρασε μια κοπέλα και φαινόταν ότι ήταν έγκυος και πετάγεται μια και λέει 'Αχ καλέ τι βλέπω!!! Θα κάνετε μωράκι?? Το θέλατε???' Ντοοοοοιν!!! Έπαθα σοκ!!!! Άκου ερωτηση!!!! Σε αυτές θα το πω όταν γεννησω ότι ήμουν εγκυος!! χαχαχαχαχαχα

OFubp3.png

TyB7p3.png

Διαφημίσεις

εγώ είχα πληρώσει 140 αυχενική και papp-a. Εγώ μετά την αυχενική πήρα ένα φορμάκι μετά τη β επιπέδου ξεκίνησα πιο εντατικά. Εμένα οι φίλες μου τα χρειάζονται τα περισσότερα γιατί έχουν μωρά. Οπότε έχουμε να αγοράσουμε σχεδόν τα πάντα και προσπαθούμε να τα βάλουμε σε σειρά για να μη μας πέσουν όλα μαζί. χθες μου έδωσαν και καλαθούνα, μάρσιπο, υπνόσακο να δω που θα τα αποθηκεύσω μέχρι να φτάσει η ώρα χρήσης. την καλαθούνα θα την πάω από τώρα Αθήνα να μην πιάνει χώρο. Έτσι κι αλλιώς θα τη χρειαστώ μόνο στο ταξίδι με το πλοίο και μια δυο μέρες που θα μείνω Αθήνα μετά τη γέννα.

zadige εσύ που θήλασες σε είχε βολέψει ο μάρσιπος;

Τον μάρσιπο δεν τον χρησιμοποίησα πάρα πολύ αλλά ο πιο τέλειος είναι ο μέι ται αλλά είναι σε όρθια θέση το παιδί και δεν βόλεψε τόσο στον θηλασμό...όταν ήμουν έξω τον έβαζα καθιστή και είχα κάτι σαν σεντονάκι από πάνω του...Το τι θα βολέψει την κάθε μια είναι πολύ σχετικό...και η κάθε μια πορεύεται και μαθαίνει με αυτά που έχει... είχα γράψει για μια φίλη κάτι και θα στο βάλω να το δείς: http://fasouli-to-fasouli.blogspot.gr/2015/10/blog-post_49.html

εμένα στο θηλασμό με βοηθήσαν τα επιθέματα κοχύλια, η ξαπλωτή στάση...και η μεγάλη θέληση που είχα...Περιττό να σας πώ οτι κοιμόμουν κανονικά τους πρώτους 6 μήνες...μετά χάλασε ο ύπνος μας..

bA9gp3.png

Κοίτα εμάς το έχουν μάθει σχεδόν όλοι οι γνωστοί μας.... Αρχικά λόγω προσκόπων έπρεπε να το πω και στους υπόλοιπους που συνεργάζομαι και υστερα οι γονείς το είπαν σε φίλους συγγενεις... Έχω και την αδερφη μου την πολυλογού η οποία παίζει να το είπε και σε όλη την τάξη!! Δεν με πειράζει τόσο αυτό όσο η διακριτικότητα που δεν δείχνουν ορισμένη... Και με κοιλιά νααααααααα να είναι η άλλη εγώ ποτέ δεν θα της έλγα οτιδήποτε!! Μόνο με το καλό!!! Απορώ με αυτους που ρωτάνε χιλιες 2 μπαρούφες!!! και το αστείο είναι ότι προχθες ήμουν με κάποιες γνωστες και πέρασε μια κοπέλα και φαινόταν ότι ήταν έγκυος και πετάγεται μια και λέει 'Αχ καλέ τι βλέπω!!! Θα κάνετε μωράκι?? Το θέλατε???' Ντοοοοοιν!!! Έπαθα σοκ!!!! Άκου ερωτηση!!!! Σε αυτές θα το πω όταν γεννησω ότι ήμουν εγκυος!! χαχαχαχαχαχα

"Το θέλατε?" λέει, ααααααααααχαχαχα! Ότι να ναι!!

Εγώ πιστεύω στο μάτι γενικά, αλλά πιστεύω πολύ και στην ενέργεια. Η αρνητική δημιουργεί αρνητική κι η θετική θετική. Υπάρχει τόση θετική ενέργεια γύρω από το μωρό μας που θα γεννηθεί από μας κι από ένα σωρό δικούς μας ανθρώπους που την αρνητική δεν την "δεχόμαστε" να μας αγγίξει, δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε πως το λέω.. Επίσης όσο και να ισχύει το μάτι, δεν πρόκειται να πάθει κάτι το μωρό από το μάτι. Εγώ αν ήμουν πιο κλειστή στο να το μάθουν όλοι από το πρώτο τρίμηνο ήταν μόνο για την περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά να μην χρειάζεται να ενημερώνω όλο τον κόσμο τι και πως.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα πλακούντα κι ο γιατρός μου συνέστησε προγεστερόνη και από ότι φαίνεται δουλεύει. Μήπως να τον αμφισβητήσω? :rolleyes:

Φωτεινούλα πότε θα πας στο νοσοκομείο? Εννοείται και περιμένουμε εντυπώσεις αν κάνεις τουρ! Το Λητώ με το Μητέρα είναι στον ίδιο όμιλο οπότε πάνω κάτω έχουν την ίδια φιλοσοφία και με ενδιαφέρει!

Να μάθουμε καταρχάς με σιγουριά το φύλο, ε να περάσει και λίγο ο καιρός, να δούμε τι θα μας δώσουν φίλοι και συγγενείς από τα δικά τους παιδάκια και μη ξεχνάτε πως κάποιοι θα θέλουν να αγοράσουν κι αυτοί κάτι στο μωρό. Κάτι φίλοι μας ας πούμε, έχουν "κλείσει" από τώρα το λίκνο! Μας βλέπω για το 3ο τρίμηνο αγορές! Μέχρι τότε μπορούμε να κοιτάμε σιγά σιγά στο ίντερνετ να παίρνουμε ιδέες και έρευνες αγοράς.

Εμάς για να πω την αλήθεια μας λείπει μόνο η αλλαξιέρα-μπανιερό (η οποία ήταν πολύ χρήσιμη όταν ήταν η μικρή μας μωρό) Το καρότσι είναι ολοκαίνουριο... μόνο όταν σαραντησε η μαμα μου την εβαλε μέσα και μετά λόγω χειμώνα μόνο με το αυτοκίνητο... Σκεφτόμαστε βέβαια να πάρουμε το καθησματάκι αυτοκινήτου λόγω του ότι λόγω εξέλιξης και τεχνολογίας αλλάζουν προς το καλύτερο κάθε χρόνο.... Απλά αυτα χωρίζονται 0-18 μηνων και 6-24 μηνων... Σκέφτομαι για αρχη μέχρι 6 μηνων να χρησιμοποιήσω της αδερφής μου και να πάρω 6-24.... Και ρούχα έχουμε απειρα.. Και αγόρι να ειναι έχω απο τα πρ΄ωτα ξαδέρφια μου που είναι πολύ μικρά τα αγοράκια τους.... Πφφφ.... Κατι θα βρω όμως να πάρω!! Θα ρίξω όλο μου το άχτι στο βαψιμο του δωματιου!! χαχαχαχα

OFubp3.png

TyB7p3.png

Εμάς για να πω την αλήθεια μας λείπει μόνο η αλλαξιέρα-μπανιερό (η οποία ήταν πολύ χρήσιμη όταν ήταν η μικρή μας μωρό) Το καρότσι είναι ολοκαίνουριο... μόνο όταν σαραντησε η μαμα μου την εβαλε μέσα και μετά λόγω χειμώνα μόνο με το αυτοκίνητο... Σκεφτόμαστε βέβαια να πάρουμε το καθησματάκι αυτοκινήτου λόγω του ότι λόγω εξέλιξης και τεχνολογίας αλλάζουν προς το καλύτερο κάθε χρόνο.... Απλά αυτα χωρίζονται 0-18 μηνων και 6-24 μηνων... Σκέφτομαι για αρχη μέχρι 6 μηνων να χρησιμοποιήσω της αδερφής μου και να πάρω 6-24.... Και ρούχα έχουμε απειρα.. Και αγόρι να ειναι έχω απο τα πρ΄ωτα ξαδέρφια μου που είναι πολύ μικρά τα αγοράκια τους.... Πφφφ.... Κατι θα βρω όμως να πάρω!! Θα ρίξω όλο μου το άχτι στο βαψιμο του δωματιου!! χαχαχαχα

Ε ναι μωρέ, ότι έχετε από τα πολύ ακριβά, δεν χρειάζεται να τα αγοράσετε πάλι και να ξοδευτείτε, κρατήστε τα χρήματα για επόμενες ανάγκες. Ρουχαλάκια έχουμε κι εμείς πολλά, αλλά εννοείται θα πάρουμε και καινούρια έτσι για το καλό, για το γούστο μας, αλλά με κράτει. Τι αρχικές σκέψεις έχετε κορίτσια χρωματικά για το παιδικό δωμάτιο? Εγώ προσανατολίζομαι σε γήινα χρώματα με πολύ άσπρο ή και με πινελιές μέντας. Σε παλ χρώματα πάντως πάει το μάτι μου έτσι λίγο που έχω αρχίσει να κρυφοκοιτάω!

Γι αυτό και σε ρώτησα βρε κοπέλα μου γιατι σου δίνει προγεστερόνη. Τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε ο δικός μου γιατρός είναι κατά της προγεστερόνης ειδικά στην προληπτική της χρήση (μιλάμε πάντα για πρώτο τρίμηνο) όσο για το θέμα συσπάσεων ασχέτως του λόγου..πλακούντα, προωρότητας κτλ... ξέρω οτι σε πολλές περιπτώσεις δίνουν μαγνήσιο...και εγώ έπαιρνα μαγνήσιο...είναι κάτι που πολύ γιατροί ξεκινάνε από τον 4 μήνα... για να στο έδωσε κάτι θα ξέρει...σου ζήτησε όμως να κάνεις εξετάσεις να δεις σε τι επίπεδα είναι η προγεστερόνη σου προτού στην ξεκινήσει;

bA9gp3.png

Εμείς πάλι κορίτσια το δωμάτιο το φτιάξαμε ένα μήνα πριν γεννήσω...και το καρότσι και τις μεγάλες αγορές τότε τις κάναμε... τώρα πάλι το ίδιο...ότι κάνω θα το κάνω το καλοκαίρι...επίσης μάλλον θα χρειαστέι να αλλάξω το παιδικό γιατι θέλω να βάλω και τα δυο παιδιά μαζί ασχετως φύλλου οπότε θα πρέπει να ξαναβάψω και να πάρω καινούρια αυτοκόλλητα... τα χρώματα που είχα επιλέξει είναι λαχανί, ώρα-ζαχαρί και μπλέ σε μικρό κομμάτι τοίχο όχι το γαλάζιο το πιο έντονο.. κουρτίνα λαχανί μπλέ με ζώα και σε κάθε ντουλάπα ζώα....και ένα δέντρο με μαιμούδες...γενικά αρκετά unisex

bA9gp3.png

Γι αυτό και σε ρώτησα βρε κοπέλα μου γιατι σου δίνει προγεστερόνη. Τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε ο δικός μου γιατρός είναι κατά της προγεστερόνης ειδικά στην προληπτική της χρήση (μιλάμε πάντα για πρώτο τρίμηνο) όσο για το θέμα συσπάσεων ασχέτως του λόγου..πλακούντα, προωρότητας κτλ... ξέρω οτι σε πολλές περιπτώσεις δίνουν μαγνήσιο...και εγώ έπαιρνα μαγνήσιο...είναι κάτι που πολύ γιατροί ξεκινάνε από τον 4 μήνα... για να στο έδωσε κάτι θα ξέρει...σου ζήτησε όμως να κάνεις εξετάσεις να δεις σε τι επίπεδα είναι η προγεστερόνη σου προτού στην ξεκινήσει;

Ποια προληπτική χρήση βρε zadige? Δεν τη χρησιμοποιώ προληπτικά, υπάρχει πρόβλημα, δεν ξέρω τι δεν καταλαβαίνεις.. Το αντιμετωπίζουμε έτσι για να μην καταλήξουμε σε περίδεση. Όσο και να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε από το ίντερνετ δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερες γνώσεις από έναν εμβρυολόγο, σιγά μην τον ρωτήσω γιατί δεν μου δίνει μαγνήσιο ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, ειδικά εφόσον με τις οδηγίες του πάνε ήδη καλύτερα τα πράγματα.

Ε ναι μωρέ, ότι έχετε από τα πολύ ακριβά, δεν χρειάζεται να τα αγοράσετε πάλι και να ξοδευτείτε, κρατήστε τα χρήματα για επόμενες ανάγκες. Ρουχαλάκια έχουμε κι εμείς πολλά, αλλά εννοείται θα πάρουμε και καινούρια έτσι για το καλό, για το γούστο μας, αλλά με κράτει. Τι αρχικές σκέψεις έχετε κορίτσια χρωματικά για το παιδικό δωμάτιο? Εγώ προσανατολίζομαι σε γήινα χρώματα με πολύ άσπρο ή και με πινελιές μέντας. Σε παλ χρώματα πάντως πάει το μάτι μου έτσι λίγο που έχω αρχίσει να κρυφοκοιτάω!

Εγω αμφιταλαντεύομαι λίγο για το χρώμα... Από τη μία θέλω να κάνω σχεδια με ήρωες (με τη χρήση προτζεκτορα) και από την αλλη λέω να το βάψω ένα παλ χρωματάκι σύμφωνα με το πως βλέπει ένα μωράκι τα χρώματα( στο ίντερνετ έχει σχετικά αρθρα) και τους ήρωες τους αφήσουμε για ότνα μεγαλώσει και μας δείξει τις προτιμήσεις του!!

Zadige πολύ ωραίο το κειμενάκι που έστειλες!!!

OFubp3.png

TyB7p3.png

Εγω αμφιταλαντεύομαι λίγο για το χρώμα... Από τη μία θέλω να κάνω σχεδια με ήρωες (με τη χρήση προτζεκτορα) και από την αλλη λέω να το βάψω ένα παλ χρωματάκι σύμφωνα με το πως βλέπει ένα μωράκι τα χρώματα( στο ίντερνετ έχει σχετικά αρθρα) και τους ήρωες τους αφήσουμε για ότνα μεγαλώσει και μας δείξει τις προτιμήσεις του!!

Zadige πολύ ωραίο το κειμενάκι που έστειλες!!!

Κι εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι, ήρεμα παλ χρωματάκια για όσο είναι μπεμπάκι και να αφήσω τα πιο ζωηρά χρώματα για αργότερα που θα είναι παιδάκι.

Στις 28 Μαρτίου. Αγάπη εγώ θα γεννήσω στο Ρέα μάλλον με μπέρδεψες με τη mar που θα είναι στο Μητέρα. Στο Λητώ έχω πάει μόνο για επίσκεψη σε φίλους αλλά τους είχαμε δει κάτω στο καθιστικό οπότε δεν έχω άποψη. Θα γεννήσει μία φίλη μου εκεί, αν γεννήσει πριν από μένα γιατί συμβαδίζουμε, θα πάω και θα σε ενημερώσω :D

Εμείς είμαστε σε μία ρευστή κατάσταση στο θέμα σπιτιού οπότε το μωρό δεν θα έχει δωμάτιο. Έχω ένα μικρό ξενοδοχείο και μένουμε εκεί σε 2 δωμάτια (1 που κοιμόμαστε, αράζουμε και 1 που μαγειρεύουμε, σιδερώνουμε κλπ) και μετά το καλοκαίρι θα ψάξουμε για σπίτι. Οπότε στην αρχή δε θα έχει δωμάτιο. Θα βάλω την κούνια από την αρχή κολλητά στο κρεβάτι μας χωρίς κάγκελα για να θηλάζουμε εύκολα και βλέπουμε.

zadige κι εγώ προς mei tai προσανατολίζομαι. Μου έδωσαν έναν κλασικό αλλά μου φάνηκε φασαρία και σκέφτηκα να τον έχουμε για τον μπαμπά για καμία εκδρομή. Θα μου δώσουν και έναν που μου είπαν αγκαλιάς οπότε ή μει ται ή σλινγκ θα είναι. Θα τον δω και μπορεί να αφήσω να αγοράσω αφού γεννήσω αναλόγως το μωρό.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...