Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ροδο. Αστα! Ξερεις απο τι μ' εχει σωσει αυτο το ενστικτο στο μεγαλο μου? Και η πλακα ειναι πως νομιζα πως δεν το χα. Και ολοι μου λεγανε ολο ψαχνεσαι. Ε αφου το νιωθω τι να κανω? Οσες φορες δεν το ακουσα μας βγηκε ξινο...

καλο ειναι να ψαχνομαστε για κατι που αγχωνομαστε...βεβαια μπαινουμε σε αλλα τριπακια..

εχω στη ροδο μια φιλη..ευρυκωμη λεγεται!!!εχει κι αυτη ενα παιδακι..δεν ξερω αν εχει και δευτερο...

οντως ειστε μακρια...οπως και ναχει ομως ισως θαπρεπε να το δεις...

πανε εκει σε εναν ακουστο και καλο παιδονευρολογο-αναπτυξιολογο..αυτοι ξερουν κατι παραπανω συνηθως..

κι αν βρεις νευροχειρουργο παιδων..θαταν οτι καλυτερο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 227
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μονο οταν κλεισει η πηγη μας ανησυχει? αλλιως τι? επανερχεται μονο του?ξερεις να μου πεις αν ισχυει αυτο που μου ειπε η πρωτη γιατρος οτι δλδ παραμορφωθηκε στη γεννα? Δεν της εδωσα και πολυ σημασια γιατι μου φανηκε κομπογιαννιτισα και την αλλαξα(για αλλο θεμα)

Διαφημίσεις

μονο οταν κλεισει η πηγη μας ανησυχει? αλλιως τι? επανερχεται μονο του?ξερεις να μου πεις αν ισχυει αυτο που μου ειπε η πρωτη γιατρος οτι δλδ παραμορφωθηκε στη γεννα? Δεν της εδωσα και πολυ σημασια γιατι μου φανηκε κομπογιαννιτισα και την αλλαξα(για αλλο θεμα)

οσο οι πηγες και οι ραφες του κρανιου ειναι ανοικτες δεν αγχωνομαστε..αν ομως ειναι ανοικτη η πηγη κι εχουν κλεισει καποιες αλλες ραφες,η αν κλεισαν ολα..τοτε υπαρχει θεμα...

γιατι δεν αναπτυσεται το κρανιο φυσιολογικα και υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν ενδοκρανιακες πιεσεις και να πιεζεται ο εγκεφαλος..ετσι μπορει να προκληθουν ζημιες σε καποια νευρα....

τα κεφαλακια ναι παραμορφωνονται-σε φυσιολογικο τοκετο μονο..-αλλα στους πρωτους μηνες "ερχονται" στη θεση τους...εγω ας πουμε οταν γεννηθηκα το κεφαλι μου ηταν σαν πεπονι..αλλα επειδη με εβγαλαν με βεντουζα...σε 2 βδομαδες στρογγυλεψα!!!!

αχ σε ζαλισα βραδιατικα αλλα μοιαζει τοσο πολυ...
δε με ζαλισες...

αλλωστε το θεμα ειχε μεταφερθει-δεν ξερω αν εψαχνες μερες...-στη διατροφη...και ενημερωσα τους διαχειριστες να το ξαναμεταφερουν εδω...για να ενημερωνεται ο κοσμος..ειχε γινει λαθος μεταφορα τελικα..

sorry δεν καταλαβα που εννοεις...

εννοω να πας σε εναν καλο γιατρο αναπτυξιολογο-παιδονευρολογο εκει στη ροδο...να σου πει κι αλλη γνωμη...κι αν βρεις νευροχειρουργο παιδων ακομη καλυτερα...πριν κανεις αυτο το τοσο μεγαλο ταξιδι..

δυστυχως δεν νομιζω να υπαρχει τετοια ειδικοτητα στη ροδο.

Ευχαριστω παντως. και ναι εχεις δικιο για την μεταφορα... τυχαια το ειδα. γιατι με απασχολουσε και δεν ηξερα πως να το ψαξω κι αν ειμαι υπερβολικη. Θα σου γραψω νεα. Ευχαριστα ελπιζω

δυστυχως δεν νομιζω να υπαρχει τετοια ειδικοτητα στη ροδο.

δεν ξερω..αλλα δεν εχεις κ τιποτα να χασεις αν ρωτησεις..

σου εχω στειλει με πμ το τηλ του γιατρου...

αν χρειαστεις οτιδηποτε αλλο μπορεις να μου στειλεις πμ..

σε καληνυχτω και ευχομαι ολα να ειναι απλα ενα ενστικτο..

:PΟλα καλα για μας τελικα!!! Του εστειλα φωτο να δει για να μου πει αν κρινει πως πρεπει να παμε Αθηνα. Μου ειπε πως οντως εχει μια περιεργη διαμορφωση το κεφαλακι του αλλα σιγουρα δεν ειναι κρανιοσυνοστεωση.

Ευχαριστω πολυ Ευη!

:PΟλα καλα για μας τελικα!!! Του εστειλα φωτο να δει για να μου πει αν κρινει πως πρεπει να παμε Αθηνα. Μου ειπε πως οντως εχει μια περιεργη διαμορφωση το κεφαλακι του αλλα σιγουρα δεν ειναι κρανιοσυνοστεωση.

Ευχαριστω πολυ Ευη!

και τελικα δηλαδη δε θα χρειαστει να πατε??τι καλα!!!!!!

μπραβο κοπελια μου!!!!!ευχομαι ποτε να μη χρειαστει καμια τετοια περιπετεια να περασετε..

να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να στε παντα καλα!!!!

Διαφημίσεις

ναι μου ειπε πως ειναι απλα περιεργο το κεφαλακι του και δεν κρινει πως πρεπει να το δει. Αχ τι ανακουφιση !!!

Σ ευχαριστω πολυ παντως. Θα ειχα τρελλαθει μεχρι να βγαλω καποια ακρη αν δεν επεφτα πανω στο θεμα σου.

• 8 months later...

Να ρωτησω πως κατεληξαν οι γιατροι σας στο συμπερασμα της κρανιοσυστονεωσης?Πως σας μπηκαν οι υποψιες και πως κατεληξαν στο συμπερασμα οι γιατροι σας?γιατι προφανως πρεπει να συμβαινουν αρκετα μαζι απο οτι καταλαβαινω.

Να ρωτησω πως κατεληξαν οι γιατροι σας στο συμπερασμα της κρανιοσυστονεωσης?Πως σας μπηκαν οι υποψιες και πως κατεληξαν στο συμπερασμα οι γιατροι σας?γιατι προφανως πρεπει να συμβαινουν αρκετα μαζι απο οτι καταλαβαινω.

απο τη στιγμη που γεννησα το γιο μου ενιωθα οτι υπηρχε θεμα με το κεφαλακι του...

δες εδω http://www.craniofacial.org/images/Scapho.lat.jpg

http://www.craniofacial.org/images/Scapho.top.jpg

ηταν καπως ετσι....φυσικα πιο στενο..αλλα καθως μεγαλωνε γινοταν σαν αυτο το κεφαλακι του μικρουλη της φωτογραφιας...

η παιδιατρος μας τοτε μουλεγε να μην ανησυχω..δεν ειναι τιποτα γιατι μεγαλωνε η περιμετρος μας και μαλιστα αρκετα γρηγορα...

δευτερη υποψια ηταν οτι η προσθια πηγη εκλεινε γρηγορα κι αυτη....

κι οταν στον 8ο μηνα πηγαμε για εμβολιο κι αυτη δεν μπορουσε να την ψηλαφισει-ΕΝΩ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΟΙΧΤΗ....ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ....-τοτε μας ειπε οτι ΙΣΩΣ συμβαινει κατι με τις ραφες του κεφαλιου....μας εστειλε σε παιδονευρολογο αρχικα και μας ειπε οτι αυτος θα μας κατευθυνει.....

φυσικα αυτος το παιδι μου νευρολογικα το βρηκε τελειο....

τριτη υποψια ηταν οτι το μετωπακι του ειχε αρχισει να βγαινει ανορθοδοξα προς τα εξω....

η συνεχεια στα ποστ μου.....

νομιζω οτι εστω και μια υποψια να εχουμε για το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αφορα την υγεια του παιδιου μας πρεπει να το ψαχνουμε πολυ.....κι ας μας λενε οτι το "ψειριζουμε" πολυ......

απο τη στιγμη που γεννησα το γιο μου ενιωθα οτι υπηρχε θεμα με το κεφαλακι του...

δες εδω http://www.craniofacial.org/images/Scapho.lat.jpg

http://www.craniofacial.org/images/Scapho.top.jpg

ηταν καπως ετσι....φυσικα πιο στενο..αλλα καθως μεγαλωνε γινοταν σαν αυτο το κεφαλακι του μικρουλη της φωτογραφιας...

η παιδιατρος μας τοτε μουλεγε να μην ανησυχω..δεν ειναι τιποτα γιατι μεγαλωνε η περιμετρος μας και μαλιστα αρκετα γρηγορα...

δευτερη υποψια ηταν οτι η προσθια πηγη εκλεινε γρηγορα κι αυτη....

κι οταν στον 8ο μηνα πηγαμε για εμβολιο κι αυτη δεν μπορουσε να την ψηλαφισει-ΕΝΩ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΟΙΧΤΗ....ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΗ....-τοτε μας ειπε οτι ΙΣΩΣ συμβαινει κατι με τις ραφες του κεφαλιου....μας εστειλε σε παιδονευρολογο αρχικα και μας ειπε οτι αυτος θα μας κατευθυνει.....

φυσικα αυτος το παιδι μου νευρολογικα το βρηκε τελειο....

τριτη υποψια ηταν οτι το μετωπακι του ειχε αρχισει να βγαινει ανορθοδοξα προς τα εξω....

η συνεχεια στα ποστ μου.....

νομιζω οτι εστω και μια υποψια να εχουμε για το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αφορα την υγεια του παιδιου μας πρεπει να το ψαχνουμε πολυ.....κι ας μας λενε οτι το "ψειριζουμε" πολυ......

Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση και το χρονο σου!Πραγματικα το εκτιμω διοτι ειναι κατι που δεν διευκρινιζεται γενικως και απο τους γιατρους και απο τις μητερες που διαβαζω εδω.Εγω ανυσηχω διοτι μας ειπαν στο μαιευτηριο πως ειναι κλειστη η προσθια πηγη, βεβαια μας το παν τελευταια μερα ξαφνικα!Ενω ως εκεινη τη στιγμη κανεις δε το χε αναφερει (βγηκα απ το νοσοκομειο 15 Αυγουστου και ηταν με προσωπικο ασφαλειας...δλδ με μια παιδιατρο). Απο τοτε μεγαλωνει το κεφαλι δε δειχνει καποιο σημαδι περιεργο το παιδι, ο γιατρος μου λεει να μην ανυσηχω. Αλλα το σκεφτομαι. Απορια, το μετωπο του παιδιου ηταν τοσο μακρυ στο πλαι οσο της φωτογραφιας που εβαλες? Διορθωθηκε? Ευχομαι να ειναι το τελευταιο θεμα υγειας στην οικογενεια σου και να 'στε παντα ευτυχισμενοι! ;)

Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση και το χρονο σου!Πραγματικα το εκτιμω διοτι ειναι κατι που δεν διευκρινιζεται γενικως και απο τους γιατρους και απο τις μητερες που διαβαζω εδω.Εγω ανυσηχω διοτι μας ειπαν στο μαιευτηριο πως ειναι κλειστη η προσθια πηγη, βεβαια μας το παν τελευταια μερα ξαφνικα!Ενω ως εκεινη τη στιγμη κανεις δε το χε αναφερει (βγηκα απ το νοσοκομειο 15 Αυγουστου και ηταν με προσωπικο ασφαλειας...δλδ με μια παιδιατρο). Απο τοτε μεγαλωνει το κεφαλι δε δειχνει καποιο σημαδι περιεργο το παιδι, ο γιατρος μου λεει να μην ανυσηχω. Αλλα το σκεφτομαι. Απορια, το μετωπο του παιδιου ηταν τοσο μακρυ στο πλαι οσο της φωτογραφιας που εβαλες? Διορθωθηκε? Ευχομαι να ειναι το τελευταιο θεμα υγειας στην οικογενεια σου και να 'στε παντα ευτυχισμενοι! ;)

Τελευταιο δεν ηταν δυστυχως...αλλα δοξα τω θεω εχουμε μονο πλεον μικροπροβληματακια....πταισματα δηλαδη!!!!σε ευχαριστω πολυ!!!!

Συνηθως -δυστυχως- οι γιατροι δεν λενε και πολλα.....προφανως απο ελλειψη χρονου με τοση πελατεια που εχουν!!!!

εμεις ειμαστε εκεινες που πρεπει να τους ρωταμε τα παντα..κι ας γινομαστε ενοχλητικες...

ναι το κεφαλι μας ηταν ακριβως οπως η πρωτη φωτο...αλλα το μετωπο δεν ηταν ακομη τοσο εξω οταν χειρουργηθηκε....αν το αφηναμε ομως θα γινοταν και χειροτερο γιατι ειχε ηδη αρχισει να βγαινει...και οπως εχω ξαναπει η περιμετρος μας μεγαλωνε κανονικα...αλλα εφοσον οι πηγες ειχαν κλεισει αυτο δεν ειχε καμια μα καμια σημασια...

τελικα η δικη σας η προσθια πως ειναι τωρα??

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Ο μπεμπης μας συνηθησε και κοιμαται ολο δεξια με αποτελεσμα η πλευρα του κεφαλιου να εχει αλλαξει σχημα,αριστερα ειναι στρογγυλο και δεξια πιο επιπεδο....το ανεφερα στην παιδιατρο απο τον δευτερο μηνα και μου ειπε να μην δινω σημασια και οτι θα διορθωθει μονο του.Την ρωτησα αν χρειαζεται να του αλλαζω θεση και μου ειπε να αφηνω το παιδι να κοιμαται οπως θελει.

Το αποτελεσμα ειναι οτι ο μπεμπης κοντευει 5 μηνων, δεν βλεπω καμια βελτιωση και οταν προσπαθω να του γυρισω πλευρο γυριζει αυτοματα δεξια! Τι να κανω?:?: Το σχημα του κεφαλιου παραμενει επιπεδο.

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Ο μπεμπης μας συνηθησε και κοιμαται ολο δεξια με αποτελεσμα η πλευρα του κεφαλιου να εχει αλλαξει σχημα,αριστερα ειναι στρογγυλο και δεξια πιο επιπεδο....το ανεφερα στην παιδιατρο απο τον δευτερο μηνα και μου ειπε να μην δινω σημασια και οτι θα διορθωθει μονο του.Την ρωτησα αν χρειαζεται να του αλλαζω θεση και μου ειπε να αφηνω το παιδι να κοιμαται οπως θελει.

Το αποτελεσμα ειναι οτι ο μπεμπης κοντευει 5 μηνων, δεν βλεπω καμια βελτιωση και οταν προσπαθω να του γυρισω πλευρο γυριζει αυτοματα δεξια! Τι να κανω?:?: Το σχημα του κεφαλιου παραμενει επιπεδο.

προφανως το αγορακι σας εχει πλαγιοκεφαλια θεσης η οποια συνηθως στους πρωτους μηνες διορθωνεται μονη της...γνωμη μου ειναι να του αλλαζεις συνεχως πλευρο για να το "βοηθησεις"...αν θελεις να κανεις και μια επισκεψη στο παιδων,δεν νομιζω βεβαια οτι χρειαζεται..αλλα για να βγεις απο το αγχος...ολα θα ειναι καλα..

• 1 month later...

Μεταφέρω και εδώ κάποια σχετικά sites που βρήκα.

http://www.plagiocefalia.com/gr/inici/home.html

http://www.cranialtech.com/

underage, ελπίζω να είναι όλα καλά τώρα πια, απευθύνομαι σε εσένα, γιατί πραγματικά, ήταν πολύ δύσκολη η δικιά σας περίπτωση.

mmdad, πόσο ήταν το κόστος του συγκεκριμένου κράνους;

----------------------

Μεταφέρω και εδώ κάποια σχετικά sites που βρήκα.

http://www.plagiocefalia.com/gr/inici/home.html

http://www.cranialtech.com/

underage' date=' ελπίζω να είναι όλα καλά τώρα πια, απευθύνομαι σε εσένα, γιατί πραγματικά, ήταν πολύ δύσκολη η δικιά σας περίπτωση.

mmdad, πόσο ήταν το κόστος του συγκεκριμένου κράνους;[/quote']

Αγαπητη

να σου ζησει η κορουλα σου. Χωρις να θελω να σε αποθαρυνω εφοσον δεν γινεται στην Ελλαδα ειναι δυσκολο να γινει θεραπια. Ομως νομιζω οτι και αλλη μια μανουλα απο το forum ακολουθησε αυτη την μεθοδο και πηγαινε στην Ισπανια?

Εμεις καναμε την θεραπεια το 2008. Πηγαμε στο κεντρο, του πειραν τα μετρα (καλουπι απο γυψο) και τα εστειλαν στην Αμερικη. Μετα απο 3 βδομαδες πηγαμε για την εφαρμογη και μετα πηγαιναμε καθε 3 εβδομαδες.

Το κεφαλι του αποκτησε μια καποια καμπυλοτητα αλλα δεν ξερω να βοηθησε το κρανος ή αν θα γνοταν ουτως ή αλλως. Τοτε μας ειχε κοστισει 900 ευρω και η ασφλεια καλυψε τα μισα.

Νομιζω οτι το timing ειναι συμαντικο για το αποτελεσμα. Πχ του δικου μου το κεφαλι μεγαλωσε γρηγορα και οταν βαλαμε το κρανος (ηταν περιπου 7 μηνων) δεν μεγαλωνε τοσο πολυ οποτε δεν διαμορφωθηκε πολυ.

Μεχρι να βρεις τι θα κανετε κανε της τις ασκησουλες που σου ειπε η γιατρος.

Α! Γενικα τωρα δεν φαινεται ασχημο το κεφαλι του, απλα δεν ειναι τοσο στρογγυλο οσο του αδελφου του.

Αγαπητη

να σου ζησει η κορουλα σου. Χωρις να θελω να σε αποθαρυνω εφοσον δεν γινεται στην Ελλαδα ειναι δυσκολο να γινει θεραπια. Ομως νομιζω οτι και αλλη μια μανουλα απο το forum ακολουθησε αυτη την μεθοδο και πηγαινε στην Ισπανια?

Εμεις καναμε την θεραπεια το 2008. Πηγαμε στο κεντρο, του πειραν τα μετρα (καλουπι απο γυψο) και τα εστειλαν στην Αμερικη. Μετα απο 3 βδομαδες πηγαμε για την εφαρμογη και μετα πηγαιναμε καθε 3 εβδομαδες.

Το κεφαλι του αποκτησε μια καποια καμπυλοτητα αλλα δεν ξερω να βοηθησε το κρανος ή αν θα γνοταν ουτως ή αλλως. Τοτε μας ειχε κοστισει 900 ευρω και η ασφλεια καλυψε τα μισα.

Νομιζω οτι το timing ειναι συμαντικο για το αποτελεσμα. Πχ του δικου μου το κεφαλι μεγαλωσε γρηγορα και οταν βαλαμε το κρανος (ηταν περιπου 7 μηνων) δεν μεγαλωνε τοσο πολυ οποτε δεν διαμορφωθηκε πολυ.

Μεχρι να βρεις τι θα κανετε κανε της τις ασκησουλες που σου ειπε η γιατρος.

Α! Γενικα τωρα δεν φαινεται ασχημο το κεφαλι του, απλα δεν ειναι τοσο στρογγυλο οσο του αδελφου του.

Σ΄ ευχαριστώ ! Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχουμε ουσιαστικό πρόβλημα, λιγάκι τώρα αρχίζει να δείχνει κάτι στο πίσω μέρος , αλλά επειδή είμαι άτομο που τίποτα δεν αφήνει στην τύχη και δεν εφησυχάζει την ψάχνω λίγο παραπάνω, όπως και το μότο μου είναι καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις, επίσης, δεν δέχομαι σαν απόλυτο δεδομένο ό,τι μου πει η όποια αυθεντία (γιατροί ), κρατάω έστω και μια μικρή πιθανότητα λάθους εκτίμησης, αρκετά μακρηγόρησα όμως , και ναι, δυστυχώς και εγώ όσο το έψαξα , είδα πως στην Ισπανία υπάρχει αυτή η εξειδικευμένη πρόληψη/θεραπεία. Πάντως έχω αυξήσει αισθητά τον χρόνο που περνάμε μπρούμυτα, όσο είναι ξύπνια, και ας είμαστε λίγο στην γκρίνια, νομίζω πως βοηθάει αρκετά!

Σ΄ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, και να χαίρεσαι και εσύ τα παιδάκια σου!

:)

----------------------

• 1 month later...

παιδια ειμαι 17 χρονων και νομιζω πως εχω πλαγιοκεφαλια...Θελω να ρωτησω αν γινεται με καποια χειρουργικη επεμβαση να βελτιωθει???Δεν ειναι ακραια αλλα δεν μου αρεσει αισθητικα!Μπορει καποιος να μου προτεινει λυση ή ειναι μονιμη?

παιδια ειμαι 17 χρονων και νομιζω πως εχω πλαγιοκεφαλια...Θελω να ρωτησω αν γινεται με καποια χειρουργικη επεμβαση να βελτιωθει???Δεν ειναι ακραια αλλα δεν μου αρεσει αισθητικα!Μπορει καποιος να μου προτεινει λυση ή ειναι μονιμη?

νομιζω πως εισαι λιγο μεγαλος για τετοια επεμβαση!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα δεν εχεις τιποτα να χασεις...μπορεις να πας να ρωτησεις στο παιδων τους νευροχειρουργους στον 3ο οροφο...η σε καποιον που ειναι κρανιοπροσωπικος πλαστικος χειρουργος στο μητερα για λογους αισθητικης αποκαταστασης...αν και εγω προσωπικα δε θα σου το συνιστουσα...

• 8 months later...

Η κόρη μου διαγνώστηκε σε ηλικία 1 μίση μηνών με κρανιοσυνοστεωση –σκαφοκεφαλια. Μόλις είχε κλείσει τον 9 μηνά κάναμε εισαγωγή στο νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη , στις 21 Ιανουαρίου μετά από μια εβδομάδα έγινε το χειρουργείο ,πήγαν όλα καλά.

Στην εβδομάδα που περνούσε το παΐδι έβγαζε συνεχεία υγρά από την τομή στο κεφάλι, μας έλεγαν δεν είναι τίποτα αντηχητικοί , μετά μια εβδομάδα από το χειρουργείο πήραμε εξιτήριο και γυρίσαμε σπίτι . την τρίτη μέρα το παΐδι εξακολουθούσε να βγάζει υγρά περνώ τηλέφωνο τον γιατρό και τον ενημερώνω μας ζητεί να πάμε στο νοσοκομείο την επομένη μέρα να την δει ,πηγαίνουμε και την κάνουν ράμμα στο κεφαλάκι γιατί είχε μια μικρή τρύπα μας δίνουμε αντιβίωση και ξανά φεύγουμε , μετά από δυο μέρες βλέπω πάλι να τρέχει υγρό και αυτή τη φορά σχεδόν από όλοι την τομή, μάλιστα είχε άνοιξη σε κάποιο σημείο περνώ πανικόβλητη τον γιατρό και μας ζητεί να την ξανά δει να σημειώσω ότι μένουμε εκτός Θεσσαλονίκης. Πηγαίνουμε και την ξανά κάνουν ράμματα αυτή την φορά έγινε εισαγωγή μετά από 1 μέρα ξανά τα ιδία , ερχετε ο γιατρός και μας λέει ότι ο οργανισμός της δεν δεχτηκέ τα απορροφησημα ράμματα όποτε δεν μπορεί να κλειση η τομή ,αποτέλεσμα ξανά χειρουργείο για να βάλουν κανονικά ράμματα. Γίνετε το χειρουργείο και μετά από 4 μέρες ξανά τρέχει υγρό πανικός απογοήτευση απελπισία τα συναισθήματα μου , ανεβάζει και πυρετό μου κόβονται εντελώς τα πόδια. Ευτυχώς ο πυρετός ήταν από ίωση μετά από πολλές εξετάσεις που έκαναν στο παΐδι και αποκλείστηκαν λοιμώξεις και μολύνσεις.

Η εβδομάδα που ακόλουθη είναι ένας Γολγοθάς άνοιγε ξανά και έτρεχε υγρό ράμματα ξανά και ξανά ένας φαύλος κύκλος ,άρχισα να ουρλιάζω ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό , από την μια μου έλεγαν ότι είναι θέμα δέρματος ότι δεν έχει καλή επουλωτική ικανότητα και να σημειώσω ότι όλοι το πρόβλημα εντοπιζόταν μόνο σε ένα κομμάτι της τομής το υπόλοιπο ήταν καλό επουλωνόταν κανονικά. Με αυτά και αυτά ξανά μπαίνουμε χειρουργείο , ο λόγος μεγάλη πιθανότητα το υγρό που έβγαινε να έβγαινε μέσα από τον μήνιγγα όποτε κάνουμε τρίτο χειρουργείο και ότι τομές είχαν κάνει μέσα στο κεφαλάκι του παιδιού τα επένδυσαν με 3 στρώματα φιλμ . τώρα δεν υπάρχει περιπτωση να ξανά τρέξει και όμως πέρασαν 18 μέρες σχεδόν όπου ξανά έτρεξε υγρό στις 10 μέρες είχε πρηστεί από εκείνη την πλευρά αλλά μας έλεγαν ότι είναι λογικό και μετά από 8 μέρες έβγαλε το υγρό. Πάλι εισαγωγή .

Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ πήγα και σε όλους γιατρούς αλλά κάνεις δεν μας αναλαμβάνει δεν ξέρω τι να κάνω που να μιλήσω βλέπω το παΐδι μου να υποφέρει και εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω . ο γιατρός που είχα πάει ο ένας στάθηκε μόνο να μου πει ποσό άσχετος είναι ο γιατρός μου αλλά δεν μας αναλαμβάνει το ίδιο και ο άλλος ο γιατρός επίσης μου είπε ότι δεν μπορεί να μας αναλάβει. Δηλ μια λάθος επιλογή γιατρού που έκανα και θα το μετανοιών για όλοι μου την ζωή . Μήπως χρειάζεται πλαστικός χειρούργος? Δεν ξέρω ειλικρινά από πού να στηριχτώ .

Γνώμη και άποψη για το τι πήγε στραβά κανείς δεν μπορεί να σου δώσει, πόσο μάλλον διαδικτυακά.

Αυτό που σου προτείνω εγώ είναι να τους απαιτήσεις να σε κατεβάσουν με ΕΚΑΒ στο παίδων Αγ.Σοφία.

Ψάξε λίγο στο φόρουμ, πολλές κοπέλες από Θεσσαλονίκη κατέβηκαν Αγ.Σοφία για να γίνει το συγκεκριμένο χειρουργείο.

εύχομαι γρήγορα όλα να είναι αποτελούν παρελθόν

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Ως ανθρωπος παιδοχειρουργος στο παιδων ειναι ο νικας,εστω και απο το τηλεφωνο πιστευω να σου πει την γνωμη του,εχασα το κινητο μου που ειχα το νουμερο του.ψαξτον πιστευω να σε βοηθησει.ευχομαι οτι καλυτερο!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...