Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λίγος χρονος με τον σύζυγο.. πως να αναθερμάνουμε σχέσεις;

diane2020

Recommended Posts

Δεν ξερω..καπως περασαν τα χρονια γρήγορα και ξαφνικά συνειδητοποιησα ποσο μου έχει λείψει η αγκαλια του.. το να μείνουμε λιγο μονοι, εντελως μονοι ομως.. χωρις να σκεφτόμαστε υποχρεώσεις..πιανω τον εαυτό μου μα μουρμούραει και να γκρινιάζει ενω καποτε ποσώς με ενδιεφεραν καποια πραγματα... και η αφορμη μου δόθηκε σημερα επειτα απο έναν τρικούβερτο καυγα μας,ειχαμε καιρο και μου έκρουσε το καμπανάκι.. πριν μερικά χρόνια το ειχα κρουσει εγω και αλλαξε εν μια νυκτί, πιο γλυκός απο ποτέ..κι εγω η γαιδουρα μουλαρωσα. Κι αυτο γιατι ποτε δεν εχω χρονο. Πως βρισκετε χρονο να περνατε με τους συζυγους σας? Θελω να αναθερμανω τις σχέσεις μας. Αγαπιόμαστε αφάνταστα αλλα η ρουτίνα πολλές φορές μας παρασερνει. Να τονισω και τα δυσκολα:δεν έχω άτομο να μου τα κραταει τακτικα πχ μια το μηνα, δε θελουμε να επιβαρύνουμε γονείς γιατι ηδη μας τα κρατανε για να δουλευουμε, και επισης τα δικα μας παιδια κοιμούνται αργα οποτε δεν υπαρχει αντοχη για μια ταινία, ενα κρασακι,κατι πχ. Σκεφτηκα μικρες ενεσουλες μεσα στη μερα,πχ ενα ωραιο πιασαρικο μηνυμα, κατι κρυφο στην τσαντα του να το βρει, ενα δωρο να πάει με κουριερ στη δουλειά ,τετοια πραγματα. Δωστε καμμια ιδεα εσεις οι πιο ταλαντουχες σε αυτο με φαντασία...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nομίζω πως εφόσον δεν σας βγαίνει το πρόγραμμα η λύση είναι να το αλλάξετε? τα παιδιά τι ηλικίας είναι? Δεν πηγαίνουν σχολείο? Δεν υπάρχει νταντα να τα κρατήσει να βγείτε δύο ώρες οι δυο σας? Να τα κρατήσεις κάποιος ενώ θα κοιμηθούν για τα βγείτε εσείς αργότερα? Εμάς γενικά μας έχει σώσει το ότι το παιδί κοιμάται πάντα 9:00-9:30, έχουμε χρόνο για μία ταινία ένα κρασί μία συζήτηση βρε αδερφέ. Ότι πιασάρικο και αν βρεις να κάνεις τίποτα δεν αντικαταστήσει τον χρόνο που σας λείπει μεταξύ σας, οπότε αυτό που χρειάζεται είναι να βρείτε τρόπο να έχετε λίγο χρόνο περισσότερο .

Just now, kotsifikos είπε:

Nομίζω πως εφόσον δεν σας βγαίνει το πρόγραμμα η λύση είναι να το αλλάξετε? τα παιδιά τι ηλικίας είναι? Δεν πηγαίνουν σχολείο? Δεν υπάρχει νταντα να τα κρατήσει να βγείτε δύο ώρες οι δυο σας? Να τα κρατήσεις κάποιος ενώ θα κοιμηθούν για τα βγείτε εσείς αργότερα? Εμάς γενικά μας έχει σώσει το ότι το παιδί κοιμάται πάντα 9:00-9:30, έχουμε χρόνο για μία ταινία ένα κρασί μία συζήτηση βρε αδερφέ. Ότι πιασάρικο και αν βρεις να κάνεις τίποτα δεν αντικαταστήσει τον χρόνο που σας λείπει μεταξύ σας, οπότε αυτό που χρειάζεται είναι να βρείτε τρόπο να έχετε λίγο χρόνο περισσότερο .

Καλημερα, τίποτε απο αυτα που Μου γράφεις δε γίνεται. Ουτε νταντα υπαρχει, ουτε να κοιμηθουν και νωρις υπαρχει περιπτωση..Γιαυτο ψαχνω τρόπους μεσα στη μερα, καπως, να είμαστε πιο κοντα, αλλα εξ αποστάσεως..Σχολειο απο φετος θα ειναι και οι δυο. Ομως αυτο δεν αλλαζει κατι καθως τα ωραρια της δουλειας μας ειναι αναποδα... Κι αν ειναι να περάσουμε γενικα λιγο χρονο οι 2 μας,αυτο γίνεται μετα τις 11 το βράδυ οταν δεν ειμαστε ψόφιοι..

Νταντα επισης δε θα ήθελα. Ο άντρας μου νομιζω δε θα ειχε προβλημα. Αλλα εγω δε θελω ξενη μεσα στο σπιτι,ποσο μαλλον οταν λειπουμε...και κάμερες δεν μπορω να βαλω σε ολο το σπιτι..

Just now, diane2020 said:

Καλημερα, τίποτε απο αυτα που Μου γράφεις δε γίνεται. Ουτε νταντα υπαρχει, ουτε να κοιμηθουν και νωρις υπαρχει περιπτωση..Γιαυτο ψαχνω τρόπους μεσα στη μερα, καπως, να είμαστε πιο κοντα, αλλα εξ αποστάσεως..Σχολειο απο φετος θα ειναι και οι δυο. Ομως αυτο δεν αλλαζει κατι καθως τα ωραρια της δουλειας μας ειναι αναποδα...

Δηλαδή πόσο αργά κοιμούνται? Κοιμάστε όλοι την ίδια ώρα ? Και τα Σαββατοκύριακα?

Διαφημίσεις

Just now, diane2020 είπε:

Καλημερα, τίποτε απο αυτα που Μου γράφεις δε γίνεται. Ουτε νταντα υπαρχει, ουτε να κοιμηθουν και νωρις υπαρχει περιπτωση..Γιαυτο ψαχνω τρόπους μεσα στη μερα, καπως, να είμαστε πιο κοντα, αλλα εξ αποστάσεως..Σχολειο απο φετος θα ειναι και οι δυο. Ομως αυτο δεν αλλαζει κατι καθως τα ωραρια της δουλειας μας ειναι αναποδα... Κι αν ειναι να περάσουμε γενικα λιγο χρονο οι 2 μας,αυτο γίνεται μετα τις 11 το βράδυ οταν δεν ειμαστε ψόφιοι..

Νταντα επισης δε θα ήθελα. Ο άντρας μου νομιζω δε θα ειχε προβλημα. Αλλα εγω δε θελω ξενη μεσα στο σπιτι,ποσο μαλλον οταν λειπουμε...και κάμερες δεν μπορω να βαλω σε ολο το σπιτι..

Nα πάρετε μία μέρα άδεια από τις δουλειές σας; έστω ο ένας από τους δύο, την ώρα που τα παιδιά είναι στις γιαγιάδες;

Διαφορετικά έστω να πάτε για ένα καφέ 1-1.5 ώρα ένα σάββατο πρωί, και να τα κρατήσει μια γιαγιά

Just now, irin είπε:

Nα πάρετε μία μέρα άδεια από τις δουλειές σας; έστω ο ένας από τους δύο, την ώρα που τα παιδιά είναι στις γιαγιάδες;

Διαφορετικά έστω να πάτε για ένα καφέ 1-1.5 ώρα ένα σάββατο πρωί, και να τα κρατήσει μια γιαγιά

Αδεια αποκλείεται.. οι παππούδες τα σκ εχουν ρεπο.

Δυσκολα τα πράγματα.... :D

Του εγραψα ενα γραμμα σημερα! :D :P

Τουλάχιστο κρατάμε την επαφη τα βράδια αγκαλια η οταν ειμαστε εξω πιανομαστε κ τετοια..τον αγαπω πολυ και μου λείπει δε σας κρύβω..του τα εχω πει ηδη :D

αχ ζωη να χουν...!!! <3

Κοίταξε, αν πραγματικά θες να έχεις χρόνο με τον σύζυγο, ή και με τον εαυτό σου (εγώ αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό), θα πρέπει κάτι να κάνεις. Αν τα παιδιά είναι μικρά , θα επιβάλλεις να κοιμούνται στις 10. Έτσι, θα έχετε ένα διωράκι. Αν είναι μεγάλα και δεν σηκώνουν τέτοιου είδους "εντολές", στο δωμάτιο τους να παίξουν, και εσείς ταινιούλα και κρασάκι. Επίσης αφού είσαι από τις τυχερές που σου κρατάνε τα παιδιά και δεν πληρώνεις καθημερινά νταντά, γιατί δεν βρίσκεις κάποια για 2 Σάββατα το μήνα (ή Παρασκευές) για να πηγαίνετε κάπου οι 2 σας? Και αν αυτό δεν γίνεται, μια φορά το μήνα η κάθε γιαγιά, δεν μπορεί να τα κρατάει ένα βράδυ ή ένα μεσημέρι να πάτε οι 2 σας για φαγητό ή για μπάνιο? Κάποια αδερφή/ καλή φίλη με παιδιά επίσης να τα κρατάει μια η μια , μια η άλλη? Με την αδερφή μου πχ έχουμε πει ότι τώρα που τα παιδιά μεγαλώνουν, θα κοιμούνται και το ένα στο σπίτι του άλλου κάποια Σάββατα ώστε και αυτά να περνάνε καλά, και εμείς να κάνουμε ότι θέλουμε τις μέρες αυτές.

Του εγραψα ενα γραμμα σημερα! :D

Ειλικρινά σε θαυμάζω που έχεις διάθεση για τέτοιου είδους ρομαντισμούς!

Πάντως @diane2020 νομίζω πως θα πρέπει να αλλάξεις το πρόγραμμα των παιδιών, ειλικρινά αυτό θα βοηθήσει περισσότερο από όλα! Όσο και αν προσπαθήσεις να κάνεις πράγματα που θα αναθερμάνουν την σχέση σας (όπως το γράμμα που έγραψες, η τον να στείλεις ένα δώρο κτλ) τίποτα δεν αντικαθιστά την επαφή μεταξύ σας (το λέω και παραπάνω αυτό) . Σκέψου μόνο πως αν αλλάξει το πρόγραμμα των παιδιών και πηγαίνουν για ύπνο πχ 9:30 θα έχετε σχεδόν κάθε μέρα χρόνο οι δυο σας, θα μπορείτε να πείτε τα νέα σας, να βρεθείτε πιο κον΄τα. Εμένα αυτή είναι η αγαπημένη μου ώρα, χαλαρώνω και ηρεμώ.

Εγώ κάνω αυτό που λέει η γιοβάννα, είτε αφήνω τον μικρό στην αδερφή μου (που πετάει την σκουφια του γιατι τρελαίνεται για τα ξαδέρφια του) είτε παίρνω εγώ της αδερφής μου τα παιδιά και έτσι έχουμε τον χρόνο μας. Φυσικά και δεν γίνεται κάθε σκ όμως πλέον μία φορά τον μήνα μπαίνει στο πρόγραμμα. 

παραπάνω αυτό) . Σκέψου μόνο πως αν αλλάξει το πρόγραμμα των παιδιών και πηγαίνουν για ύπνο πχ 9:30 θα έχετε σχεδόν κάθε μέρα χρόνο οι δυο σας, θα μπορείτε να πείτε τα νέα σας, να βρεθείτε πιο κον΄τα. Εμένα αυτή είναι η αγαπημένη μου ώρα, χαλαρώνω και ηρεμώ.

Eγώ ανυπομονώ τόσο πολύ να ερθει αυτή η ώρα, που κάποιες φορές τα βάζω από τις 8 για ύπνο! Και σκέφτομαι ότι τελικά, για το καλό τους το κάνω; για να μη νυστάζουν το άλλο πρωί που ξυπνάνε για σχολείο; ή είναι μια ωραία δικαιολογία και θέλω απλά να αράξω?

Διαφημίσεις

Just now, irin said:

Eγώ ανυπομονώ τόσο πολύ να ερθει αυτή η ώρα, που κάποιες φορές τα βάζω από τις 8 για ύπνο! Και σκέφτομαι ότι τελικά, για το καλό τους το κάνω; για να μη νυστάζουν το άλλο πρωί που ξυπνάνε για σχολείο; ή είναι μια ωραία δικαιολογία και θέλω απλά να αράξω?

Ακόμα και κάποιες φορές το κάνεις για να αράξεις γιατί είναι κακό?? Εγώ έχω καταλήξει πως για να είμαι εντάξει με τις υποχρεώσεις μου απέναντι στην οικογένεια μου πρέπει να είμαι πρώτα καλά με εμένα και για να είμαι καλά με εμένα πρέπει έστω και μία φορά στο τόσο να αράζω.

Ακόμα και κάποιες φορές το κάνεις για να αράξεις γιατί είναι κακό?? Εγώ έχω καταλήξει πως για να είμαι εντάξει με τις υποχρεώσεις μου απέναντι στην οικογένεια μου πρέπει να είμαι πρώτα καλά με εμένα και για να είμαι καλά με εμένα πρέπει έστω και μία φορά στο τόσο να αράζω.

Εννοείται! Απλά γυρνάμε στις 5 στο σπίτι από δουλειά-σχολεία, 6.30 βραδινό, 7.30 γάλα και βουρ για ετοιμασία ύπνου.. δεν κάνουμε τίποτα άλλο, πχ βόλτες κλπ. Και σκέφτομαι ότι, ναι μεν το κάνω για να κοιμούνται επαρκώς και να ξυπνάνε εύκολα, αλλά το ότι την τρέχω τη διαδικασία είναι περισσότερο για να ξεμπερδέψω εγώ..

Εγω δεν το βρισκω κακο ουτε εχω αποψη σε αυτο που συζητατε,Δηλαδή δεν το βρισκω ουτε σωστό ουτε λαθος απλως εμενα τα δικα μου τα παιδάκια δεν κοιμουνται γενικα πολυ νωρις γιατι ξυπνανε σχετικά αργα δηλαδη 9 με 10 και κοιμουνται μεσημερι, δυστυχώς  δεν μπορω να τα κρατησω ξυπνια, στη μια ωρίτσα τα ξυπναω,αλλιώς δεν αντέχουν αν δεν κοιμηθουν εστω λιγο..Οποτε δε γίνεται να κοιμουνται νωρις. Καλα 9 ουτε ως βρεφη δε μου κοιμόντουσαν..9.30 το νωριτερο..

Συνολο μπορεί να κλείνουν 12ωρο υπνου:D 

Οποτε οπως καταλαβαινω σωτηρία δεν υπαρχει.. ημιμετρα μονο... ευτυχως που υπάρχει κατανόηση και απο τους δυο. :)

Παντως αυτο με το δωρακι στη δουλειά μου χει κατσει...θα το κανω! Το θεμα ειναι να ειναι κατι σουπερ ουαου. Θα σκεφτω!αν έχετε κι εσεις καμμια ιδεα!!

yovanna κραταμε ρομαντισμο αλλιως δε βγαίνει, εστω ετσι... δεν ειναι παντα ετσι αλλα ως επι τω πλείστον. Εντάξει ειναι και μικρα τα δικα μου,θα μεγαλώσουν καποια στιγμή και θα ναι πιο εύκολα. Πχ ειπα στο πρωτο μου αν θελει να πάει 2 μερες με τους παπουδες στο χωριό αλλα δρ θέλει ακομα ενω τους λατρεύει. 

γενικως δεν τα πιεζω..

Συμπάσχω μαζί σου κ εγώ. Με την διαφορά ότι η κόρη μου 3,5 χρόνων δεν κοιμάται πλέον κ το μεσημέρι για να κοιμηθεί το βράδυ 10:30 με 11 παρά. Αν τυχόν κοιμηθεί μια ωρίτσα το μεσημέρι μετά κοιμάται 12 με 12:30 το βράδυ. Μετά που χρόνος για τον σύζυγό κ μένα. Σερνομαστε μέχρι να κοιμηθεί. Η επαφή βέβαια είναι σημαντικό πράγμα. Αυτό που κάνω είναι που κ που στην μέρα πιο θερμό φιλί, μια αγκαλιά στα ξαφνικά κ μηνύματα στη δουλειά. Κ εννοείται συζητάμε πολύ όταν η μεγάλη παίζει. Βεβαια όταν κάποιες φορές κοιμούνται τα μικρά κ κοιμόμαστε αργότερα δεν έχει καμία σχέση την επόμενη μέρα. Νιώθω πιο αναζωογονημενη αλλά όταν έχεις παιδιά κακά τα ψέματα δεν έχεις τόσο χρόνο όσο θες.

Κάθε οικογένεια την βολεύει διαφορετικό πρόγραμμα, πχ εγώ προτιμώ να κοιμηθεί στις 9 και ας ξυπνήσει στις 7 (σήμερα πχ ξύπνησε 6:30), μεσημέρι δεν το συζητώ...έχω καταντήσει γραφική, ποτέ δεν κοιμήθηκε.

Το βράδυ δεν το διαπραγματεύομαι, θέλω να ξεκουραστώ και αυτό δεν θα γίνει αν ο μικρός δεν κοιμηθεί, οπότε εκτός σκ (που είμαι και εγώ πιο χαλαρή) κρατάω το ωράριο μας έτσι, δεν μου βγαίνει και εμένα αλλιώς, από τις 7 παρά στο πόδι και την τρεχάλα, θέλω κάοια στιγή να χαλαρώσω τους ρυθμούς μου .

Διαφημίσεις

Εγω δεν το βρισκω κακο ουτε εχω αποψη σε αυτο που συζητατε,Δηλαδή δεν το βρισκω ουτε σωστό ουτε λαθος απλως εμενα τα δικα μου τα παιδάκια δεν κοιμουνται γενικα πολυ νωρις γιατι ξυπνανε σχετικά αργα δηλαδη 9 με 10 και κοιμουνται μεσημερι, δυστυχώς  δεν μπορω να τα κρατησω ξυπνια, στη μια ωρίτσα τα ξυπναω,αλλιώς δεν αντέχουν αν δεν κοιμηθουν εστω λιγο..Οποτε δε γίνεται να κοιμουνται νωρις. Καλα 9 ουτε ως βρεφη δε μου κοιμόντουσαν..9.30 το νωριτερο..

Συνολο μπορεί να κλείνουν 12ωρο υπνου:D 

Οποτε οπως καταλαβαινω σωτηρία δεν υπαρχει.. ημιμετρα μονο... ευτυχως που υπάρχει κατανόηση και απο τους δυο. :)

Παντως αυτο με το δωρακι στη δουλειά μου χει κατσει...θα το κανω! Το θεμα ειναι να ειναι κατι σουπερ ουαου. Θα σκεφτω!αν έχετε κι εσεις καμμια ιδεα!!

yovanna κραταμε ρομαντισμο αλλιως δε βγαίνει, εστω ετσι... δεν ειναι παντα ετσι αλλα ως επι τω πλείστον. Εντάξει ειναι και μικρα τα δικα μου,θα μεγαλώσουν καποια στιγμή και θα ναι πιο εύκολα. Πχ ειπα στο πρωτο μου αν θελει να πάει 2 μερες με τους παπουδες στο χωριό αλλα δρ θέλει ακομα ενω τους λατρεύει. 

γενικως δεν τα πιεζω..

Εφόσον από Σεπτέμβρη θα πάνε σχολείο, δεν γίνεται να ξυπνάνε 9, 10, οπότε 9.30 θα είναι στα κρεβάτια τους και θα έχετε χρόνο κάθε βράδυ! Ξεκίνα σιγά σιγά να τους το αλλάζεις από τώρα. Έστω ένα μισάωρο νωρίτερα.

Εγώ τον βάζω στο κρεβάτι κατα τις 9.30 κ φευγω. Ενδοεπικοινωνία ανοιχτή κ βγαίνουμε μπαλκόνι ή ταινία. Πριν περίμενα να κοιμηθεί κ αργούσε πολύ. μετά ήμουν όλο νεύρα. Βεβαια παλιοτερα 9-9.30 κοιμοταν κ καθομασταν οι δυο μας αλλα τωρα αντεχει περισσοτερο. 

Θα σας προσγείωση ομως τον ρομαντισμό. εμενα δεν μου λειπει ο χρονος με τον αντρα μου τοσο οσο μου λειπει το να ειμαι μονη μου, το οποιο δεν συμβαινει ποτε σχεδον, μονο αν πεσει κ εκεινος για υπνο. Ο δικος μ ομως ειναι της προσκολλησεως. Δεν βγαινει μονος του, δεν καθεται μονος του να δει μπαλα, βολτες παμε ολοι μαζι, κ δουλευουμε κ στο ιδιο σχολείο. Μόνο για περπάτημα πηγαίνει μόνος του πού κ πού. Θελω απλως καποιες στιγμες να μην πρεπει να μιλησω σε κανεναν!!!!

Just now, Yovanna είπε:

Εφόσον από Σεπτέμβρη θα πάνε σχολείο, δεν γίνεται να ξυπνάνε 9, 10, οπότε 9.30 θα είναι στα κρεβάτια τους και θα έχετε χρόνο κάθε βράδυ! Ξεκίνα σιγά σιγά να τους το αλλάζεις από τώρα. Έστω ένα μισάωρο νωρίτερα.

Τωρα ειδικα που παμε παιδικη και παιδοτοπους καθε μερα σχεδόν και φευγουμε στις 10 και απο κει, λιγο δύσκολο. Αλλα ναι καταλαβα τι λες:)

Παντως εκτος απο αυτο το κομματι θεμα ύπνου δλδ των μικρων αμ σκεφτείτε καμμια αλλη ιδεα! Καλο σ/κ!!!:)

Just now, Έσπερος είπε:

Εγώ τον βάζω στο κρεβάτι κατα τις 9.30 κ φευγω. Ενδοεπικοινωνία ανοιχτή κ βγαίνουμε μπαλκόνι ή ταινία. Πριν περίμενα να κοιμηθεί κ αργούσε πολύ. μετά ήμουν όλο νεύρα. Βεβαια παλιοτερα 9-9.30 κοιμοταν κ καθομασταν οι δυο μας αλλα τωρα αντεχει περισσοτερο. 

Θα σας προσγείωση ομως τον ρομαντισμό. εμενα δεν μου λειπει ο χρονος με τον αντρα μου τοσο οσο μου λειπει το να ειμαι μονη μου, το οποιο δεν συμβαινει ποτε σχεδον, μονο αν πεσει κ εκεινος για υπνο. Ο δικος μ ομως ειναι της προσκολλησεως. Δεν βγαινει μονος του, δεν καθεται μονος του να δει μπαλα, βολτες παμε ολοι μαζι, κ δουλευουμε κ στο ιδιο σχολείο. Μόνο για περπάτημα πηγαίνει μόνος του πού κ πού. Θελω απλως καποιες στιγμες να μην πρεπει να μιλησω σε κανεναν!!!!

Εσενα ειναι 2,5 μωρό ακομα,εμενα 5 χρονών γαϊδούρακι, αποκλειεται να φυγω κ να μην ερθει πισω μου ουρα :D ακουει και το μικρο το μεγαλο και παίρνει σειρα...!!:D

χρονο δικο μου θα εχω απο Σεπτέμβρη. Θα πανε σχολείο και τα δυο και εγω γυμναστική και καφε με φιλες και ψωωωνια!:D

Just now, Έσπερος είπε:

Βρες του ένα χομπι:-P

Πάντως στη θεματοθετρια θα πω υπομονη , από Σεπτέμβρη με τα σχολεια θα μπείτε σε πρόγραμμα κ θα σας μένει λίγος χρονος

Just now, Έσπερος said:

Σε καταλαβαίνω.. Ευτυχώς ο δικός μας μπαμπάς τον παίρνει πολύ συχνά και πάνε βόλτες μόνοι τους ή στην πεθερά μου και μένω αρκετά μόνη μου! Και εγώ (λιγότερο συχνά), τον πηγαίνω βόλτα μόνη μου για τον ίδιο λόγο. Ευτυχώς ταιριάξαμε από την αρχή στο ότι θέλουμε χώρο για τον εαυτό μας. Κυρίως εγώ.

Just now, vicky86 είπε:

Βρες του ένα χομπι:-P

Έχει. Αλλά είναι χόμπι που γινονται εντός σπιτιού. και πάντα βριςκει τροπο να με εμπλέξει. Δεν θελει να κανει πραγματα μονος του, ποτε δεν ηθελε, πραγματικα απορω πώς δεν το εχει αναγκη!! Ειναι πιο κουραστικο απο το παιδι αυτο. Εγω απο παλια ελεγα οτι δεν θελω ο αντρας  μου να δουλευει περισσοτερο απο μενα για να μην πέφτει πάνω μου το σπίτι κ τα παιδια, αλλα κ αυτο που εχουμε το ιδιο προγραμμα ειναι κουραστικο τελικα! 

και εγώ το θέλω αυτό, ευτυχώς εμένα βγαίνει μόνος του με τους φίλους του, έχει διαρκείας και πηγαίνει συχνά γήπεδο (προ κορονοιού ) κάνει προπονήσεις και για τον μαραθώνιο οπότε περνάμε χρόνο και μόνοι, έχετε δίκιο κορίτσια, είναι πολυ σημαντικό αυτό!

Just now, Yovanna είπε:

Σε καταλαβαίνω.. Ευτυχώς ο δικός μας μπαμπάς τον παίρνει πολύ συχνά και πάνε βόλτες μόνοι τους ή στην πεθερά μου και μένω αρκετά μόνη μου! Και εγώ (λιγότερο συχνά), τον πηγαίνω βόλτα μόνη μου για τον ίδιο λόγο. Ευτυχώς ταιριάξαμε από την αρχή στο ότι θέλουμε χώρο για τον εαυτό μας. Κυρίως εγώ.

Εμείς ή θα πάμε βόλτα όλοι μαζί ή την ώρα που θα πάω τον μικρό θα πάει εκείνος για περπατημα, ή το αντίστροφο -εγώ δεν πάω για γυμναστική, πάω για τίποτα ψώνια κ τέτοια. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...