Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Άρνηση αποζημίωσης από Ασφαλιστική

Recommended Posts

Καλησπέρα και εύχομαι να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο με το παιδάκι σας...! Νομική προστασία έχετε? Αν έχετε, μπορεί εκείνη να κυνηγησει την ασφάλεια υγείας.... 

Διαφημίσεις

On 14/2/2020 at 11:10 ΜΜ, Gummy Bear είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο με το παιδάκι σας...! Νομική προστασία έχετε? Αν έχετε, μπορεί εκείνη να κυνηγησει την ασφάλεια υγείας.... 

Νομική προστασία? Από πού την έχουμε αν την έχουμε?? Στο μεταξύ έχω δικό μου άνθρωπο, που θα μπορούσε να μας αναλάβει χωρίς να μας "γδύσει", καθότι συγγενής, είναι όμως δικηγόρος για ... το  . Και για .... Ελπίζουμε απλά σε ενδεχόμενο δικαστήριο, να μην βρεθούμε αντιμέτωποι..

Just now, Yovanna είπε:

Νομική προστασία? Από πού την έχουμε αν την έχουμε?? Στο μεταξύ έχω δικό μου άνθρωπο, που θα μπορούσε να μας αναλάβει χωρίς να μας "γδύσει", καθότι συγγενής, είναι όμως δικηγόρος για ... το Ιασώ. Και για όλο τον όμιλο.. Ελπίζουμε απλά σε ενδεχόμενο δικαστήριο, να μην βρεθούμε αντιμέτωποι..

Όπως υπάρχουν ασφαλιστικές υγείας, υπάρχουν και για νομική προστασία. Αλλά πρέπει να την έχεις προτού σου προκύψει κάτι για να σε αναλάβει κσι να σε εκπροσωπήσει. Αλλά αφού λες ότι έχεις δικό σου συγγενή, αν και για το Ιασω, μπορεί ίσως να σας δώσει και κάποιες δωρεάν συμβουλές. Εύχομαι όλα να πάνε καλά :)

Τον συγγενή-δικηγόρο καλό θα είναι να μην τον μπλέξει καθόλου, ο άνθρωπος μπορεί να βρεθεί να απολογείται στον εντολέα του  χωρίς λόγο. Επίσης, δεσμεύεται από την σχέση εμπιστευτικότητας με τον εντολέα του να μην συζητάει με τρίτους (πολλώ μάλλον πιθανούς αντιδίκους) για υποθέσεις που γνωρίζει ως εκ της θέσης του.

Θα επιμείνω στο να ρωτήσω αν έχεις πάρει ΠΛΗΡΗ τον φάκελο σου από την πρώην δικηγόρο, το ρωτάω γιατί ανέφερες ότι το ότι έχει κοινοποιηθεί το εξώδικο στο νοσοκομείο το ξέρεις από την δικηγόρο, γιατί έτσι σου είπε η ίδια. Κανονικά μέσα στον φάκελο που παρελαβες πρέπει να έχεις βρει αντίγραφο του εξώδικου με τις εκθέσεις επίδοσης του στην ασφαλιστική και το 

Πρεπει να βρεις έναν δικηγόρο που εμπιστεύεσαι και να μελετήσει την υπόθεση σου, να σου εκθέσει όλα τα πιθανά ρίσκα και το πως μπορείς να προστατευθείς από αυτά ή να τα προλάβεις. Για παράδειγμα, εάν έχουν εκδοθεί τιμολόγια από το νοσοκομείο που έχετε υπογράψει, υπάρχει κίνδυνος διαταγής πληρωμής, που είναι πιο άμεσο και επιθετικό μέτρο από την αγωγή. Δεν σου λέω ότι θα γίνει στάνταρ (ίσως δεν έχετε υπογράψει τίποτα), αλλά υπό προυποθεσεις είναι ένα ενδεχόμενο, πρέπει να ξέρεις τί έχεις να αντιμετωπίσεις.

Για την συγγενή δικηγόρο, έχεις απόλυτο δίκιο. Μου το ξέκοψε από την αρχή και δεν το ξανασυζητήσαμε ποτέ. 

Στον φάκελο , υπήρχε αντίγραφο του εξωδίκου που στάλθηκε στην ασφαλιστική, όχι όμως και η κοινοποίηση στο Ιασώ, Τι θεώρησα δεδομένο ότι κοινοποιήθηκε, διότι εκείνη το πρότεινε. Μου είπε δηλαδή ότι μόλις στείλει το εξώδικο στην ασφαλιστική, θα αναλάβει και αυτό. Τώρα που το λες, πραγματικά αμφιβάλλω. Θύμωσα πάρα πολύ μαζί της (ήταν και συστημένη από την κουμπάρα μου), διότι μου είχε πει ότι θα έκανε διάφορες κινήσεις μετά, και δεν έκανε καμία. Έτσι της ζήτησα πίσω τον φάκελο, τον οποίο παρέλαβε κάποιος συνεργάτης μου (δεν βρεθήκαμε ξανά δηλαδή). 

Τιμολόγια στο Ιασώ δεν έχουμε υπογράψει. 

Διαφημίσεις

Γιοβαννα σου έχω στείλει κ προσωπικό μηνυμα.Δεν ξέρω αν το ειδες. 

Μήπως εννοούν ότι δεν σε καλύπτουν επειδή δεν υπάρχει αναμονή για την συγκεκριμένη πάθηση? Αλλά από την άλλη το παιδί ήταν ήδη ασφαλισμένο για μήνες. Σου έγραψα ότι πρέπει να βρεις ένα δικηγόρο γνωστή που να έχει μελετήσει τους όρους κ τότε ίσως να χρειάζεται να κάνεις πρώτη αγωγή. Εγώ ξέρω περιπτώσεις που η συγκεκριμένη εταιρεία αρνήθηκε αποζημιώσεις κ όταν την έτρεξαν δικαστικά πλήρωσε. 

Γιοβαννα ειλικρινα δεν ξέρω τι να πω. Μην το αφήσεις πάντως κι εγώ στη θέση σου θα το τρέχα. Ποια ασφαλιστική ειναι αυτή? 

Την επιληψία οντως δεν την καλύπτει Καμμια ασφαλιστική. Αλλά πως έφτασε σε όλους αυτούς ο όρος επιληψία? Ποιος τον ανέφερε, ποιος είπε ότι ήταν επιληψία αυτό, όταν βγηκατε τι διάγνωση είχατε? Στα χαρτιά σου τι γράφει πως είχατε για συμπέρασμα? Ποιος ήταν αυτός που είπε στον ασφαλιστή για επιληψία, που απλά του το είπε?που το είδε? 

Κανονικά επρεπε όταν έγινε όλο αυτό να αναφέρατε γραπτά για το εμβόλιο που είχε κάνει. Το είχατε πει? Και να το καταγράψουν? Και να γνωρίζατε πως επειδή δεν καλύπτεται η επιληψία να ήσασταν πιο προσεχτικοι στις αναφορές σας. Κι εσάς ο μικρός έπαθε μια τέτοια κρίση.. Σου κάνω τόσες ερωτήσεις μπας κι εντοπιστεί το λάθος γιατί από κάπου νομίζω διέρρευσε το λάθος τη λάθος στιγμή..γιατί αυτοί οι υπάλληλοι ας το πούμε, πως μιλάνε για Επιληψία, θυμούνται το περιστατικό που έγινε μήνες πριν? Κάπου υπάρχει η λέξη αυτή και κάπου έχουν πορίσματα. Όταν πηγές εκεί και δε στο δειξαν, με τι δικαιολογία δεν στο έδειξαν? 

Παντως καλό ειναι σε κάθε περιστατικό που συμβαίνει, κατανοώ ότι εκεί η την ώρα που να σκεφτείς, όμως πρέπει, ειδικά όταν δνε πρόκειται για μια απλή ίωση ξέρω γω, να καλούμε τους ασφαλιστές. Είναι υποχρεωμένοι να μας απαντούν όπως και τους γιατρούς ώστε να μας συμβουλεύουν για όλα. 

Επεξεργάστηκαν by Nefeli2014

Παντως με τετοια επεισόδια, χωρίς να θέλω να σε αποθαρρυνω φυσικά, κι εγώ θα το κυνηγουσα, δε θα βγάλεις εύκολα άκρη. Αν έχει καταγραφεί κάτι τέτοιο δηλαδή.. Οι ασφαλιστικές ειναι κάθετες με αυτά.. 

9 hours ago, μαγιοπουλας said:

Γιοβαννα σου έχω στείλει κ προσωπικό μηνυμα.Δεν ξέρω αν το ειδες. 

Μήπως εννοούν ότι δεν σε καλύπτουν επειδή δεν υπάρχει αναμονή για την συγκεκριμένη πάθηση? Αλλά από την άλλη το παιδί ήταν ήδη ασφαλισμένο για μήνες. Σου έγραψα ότι πρέπει να βρεις ένα δικηγόρο γνωστή που να έχει μελετήσει τους όρους κ τότε ίσως να χρειάζεται να κάνεις πρώτη αγωγή. Εγώ ξέρω περιπτώσεις που η συγκεκριμένη εταιρεία αρνήθηκε αποζημιώσεις κ όταν την έτρεξαν δικαστικά πλήρωσε. 

Καλημέρα κορίτσι. Δεν ήρθε μήνυμα, δεν ξέρω γιατί. Όχι, δεν υπάρχει αναμονή. Ήταν ξεκάθαροι. Οι επιληπτικές κρίσεις, ήταν εξαίρεση του πρώτου συμβολαίου από το οποίο πήραμε την διαδοχικότητα. Ήταν η μοναδική εξαίρεση, γι' αυτό και ισχυρίζονται ότι αυτό έπαθε το παιδί . Να φανταστείς από την επιμονή τους, άρχισα να αμφιβάλλω και 'εγώ και ρώτησα σε κάποια φάση την γιατρό μήπως όντως έπαθε κρίση επιληψίας το παιδί και μου είπε καμία σχέση και ότι είναι δυνατόν να μην με ενημέρωναν για κάτι τέτοιο??

Επεξεργάστηκαν by Yovanna

Προφανώς προσπαθούν να επωφεληθούν του γεγονότος κ να το φέρουν στα μέτρα τους. Πρέπει να βάλεις δικηγόρο που να ξέρει κ να απαιτήσεις την αποζημίωση. 

Τώρα που θα βρεις τον κατάλληλο δεν το ξέρω. 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Yovanna είπε:

Καλημέρα κορίτσι. Δεν ήρθε μήνυμα, δεν ξέρω γιατί. Όχι, δεν υπάρχει αναμονή. Ήταν ξεκάθαροι. Οι επιληπτικές κρίσεις, ήταν εξαίρεση του πρώτου συμβολαίου από το οποίο πήραμε την διαδοχικότητα. Ήταν η μοναδική εξαίρεση, γι' αυτό και ισχυρίζονται ότι αυτό έπαθε το παιδί . Να φανταστείς από την επιμονή τους, άρχισα να αμφιβάλλω και 'εγώ και ρώτησα σε κάποια φάση την γιατρό μήπως όντως έπαθε κρίση επιληψίας το παιδί και μου είπε καμία σχέση και ότι είναι δυνατόν να μην με ενημέρωναν για κάτι τέτοιο??

Γιοβαννα, όλα αυτά που περιέγραψες όμως ήταν κρίση επιληψίας, είδεμι μια κρίση γενικώς αλλά γιαυτό σε ρώτησα κι εγώ πως τους ήρθε. Κάπου, δεν μπορεί, είναι καταγεγραμμενο έτσι. Πρέπει να βρεις τα έγγραφα που γράφουν κάτι τέτοιο και στο οποίο να έχεις υπογράψει. Χωρίς υπογραφή στη διάγνωση δεν παίρνεις άλλωστε εξιτήριο. Ζήτα το εξιτήριο σου να δεις. Λογικά θα στα χει πει ο δικηγόρος αυτά. 

On 15/2/2020 at 4:34 ΜΜ, Nefeli2014 είπε:

Γιοβαννα, όλα αυτά που περιέγραψες όμως ήταν κρίση επιληψίας, είδεμι μια κρίση γενικώς αλλά γιαυτό σε ρώτησα κι εγώ πως τους ήρθε. Κάπου, δεν μπορεί, είναι καταγεγραμμενο έτσι. Πρέπει να βρεις τα έγγραφα που γράφουν κάτι τέτοιο και στο οποίο να έχεις υπογράψει. Χωρίς υπογραφή στη διάγνωση δεν παίρνεις άλλωστε εξιτήριο. Ζήτα το εξιτήριο σου να δεις. Λογικά θα στα χει πει ο δικηγόρος αυτά. 

Εγώ έχω να πω το εξής. Όταν ήμουν 25 χρόνων είχα κόψει το χέρι μου κ λυποθυμησα. Σαν παιδί το είχα πάθει κ άλλες φορές ως επακόλουθο πόνου. Πρώτη δημοτικού είχα νοσηλευτει επειδή παρουσίασα σπασμούς στο σπίτι μετά από πυρετό. Νοσηλευτικά. Δεν βρέθηκε τίποτα. Όταν λοιπόν ξανά νοσηλεύτηκε στα 25 η ασφαλιστική δήλωσε ότι αν πρόκειται για επιληψία δεν θα αποζημίωνε. Καμία εξέταση όμως δεν έδειξε κάτι τέτοιο. Είναι όντως κάτι που μπορεί να συμβεί. Το ξεπέρασα με τα χρόνια όπως είχε πει κ ο νευρολόγος. Οι ασφαλιστικές στέκονται στο ατσάλι κ καραδοκούν.αυτο είναι γκρίζα ζώνη κ προσπαθούν να το φέρουν στα μέτρα τους. Επίσης με την δική μου, άλλη εταιρία, διαπίστωσα ότι οι ελεγκτές δεν είναι γιατροί κ γράφουν ο. Τι τους κατέβει. Εγώ διαπίστωσα λάθη στη γνωματευση τους γιατί σκαμπάζω πέντε πράγματα κ τους κόλλησα στον τοίχο. 

On 2/15/2020 at 4:34 PM, Nefeli2014 said:

Καλησπέρα. Το παιδί ΔΕΝ έπαθε κρίση επιληψίας. Δεν είναι πουθενά γραμμένο αυτό. Έχω ξεσκονίσει όλο τον φάκελο του παιδιού. Το σημείωμα εξόδου λέει απύρετοι σπασμοί. Η επιληψία είναι  πάθηση και έχει ευρήματα. Δεν θα 'ήταν υπεύθυνο από την μεριά μου να δώσω ψευδείς πληροφορίες στους γιατρούς , όπως ότι έπεσε από καρέκλα, διότι θα τους οδηγούσα σε λανθασμένα συμπεράσματα, ακατάλληλες εξετάσεις κτλ. το εμβόλιο το ανέφερα, αλλά προσπεράστηκε. Δεν μπορεί να αποδειχθεί άλλωστε ότι προκλήθηκε από αυτό. Επίσης το συμβόλαιο μας, καλύπτει επιληπτικές κρίσεις. Το παλιό δεν κάλυπτε. Ο ασφαλιστής ήταν μαζί μας για ώρες και ποτέ δεν άκουσε τον όρο επιληπτική κρίση. Η γιατρός μου ξέρει καλά ότι σπάνια οι ασφαλιστικές καλύπτουν επιληψία, και θα με είχε ενημερώσει. Περιστατικά απύρετων σπασμών έχει δει άπειρα, και είανι η πρώτη φορά που ακούει να αρνείται η ασφάλεια την αποζημίωση. 

Έκανα copy αυτά που σου απάντησα και στο μήνυμα! Απαντάω βέβαια και στα υπόλοιπα που μου είχες γράψει ..

Επεξεργάστηκαν by Yovanna

Ακόμη κ έτσι να ήταν, αφού το νέο καλύπτει επιληπτικές κρίσεις κ δεν είχε παρουσιαστεί κανένα επεισόδιο όσο είχες το παλιό, τότε αυτό αυτομάτως χρησιμεύει ως εγγύηση κ λογικά δεν έχεις κ χρόνο αναμονής γι αυτό. Στα νέα συμβόλαια αναφέρεται αν υπάρχει χρόνος αναμονής για κάτι. 

Όμως περίεργο δεν είναι που έχει περάσει πάνω από χρόνος κ δεν έχει γίνει κρούση από το νοσοκομείο ακόμη? Μήπως η ασφαλιστική το έχει καλύψει κ δεν το ξέρεις? 

Just now, μαγιοπουλας said:

Ακόμη κ έτσι να ήταν, αφού το νέο καλύπτει επιληπτικές κρίσεις κ δεν είχε παρουσιαστεί κανένα επεισόδιο όσο είχες το παλιό, τότε αυτό αυτομάτως χρησιμεύει ως εγγύηση κ λογικά δεν έχεις κ χρόνο αναμονής γι αυτό. Στα νέα συμβόλαια αναφέρεται αν υπάρχει χρόνος αναμονής για κάτι. 

Όμως περίεργο δεν είναι που έχει περάσει πάνω από χρόνος κ δεν έχει γίνει κρούση από το νοσοκομείο ακόμη? Μήπως η ασφαλιστική το έχει καλύψει κ δεν το ξέρεις? 

Υπήρχε χρόνος αναμονής για τα συγκεκριμένα περιστατικά. Άλλωστε δεν θα επέτρεπα να στιγματίσουν το παιδί με κάτι που δεν έχει. Και μένα μου έκανε εντύπωση αυτό που λες, και ρώτησα πριν τις γιορτές τον ασφαλιστή μήπως και έχουν πληρώσει, και μου είπε όχι. Ίσως επειδή όταν είχα πάει να ζητήσω τον φάκελο, είχα εξηγήσει την κατάσταση. Με είχαν βοηθήσει πολύ. Με διαβεβαίωσαν και εκεί μάλιστα ότι δεν υπάρχει έγγραφο που να λέει αυτό που υποστηρίζει η ασφαλιστική. Πιστεύω ότι θα υποστηρίξουν αυτό που είπε και η Νεφέλη παραπάνω. Ότι δηλαδή παραπέμπει το περιστατικό σε επιληπτική κρίση. Δεν μπορούν να αποδείξουν ότι είναι όμως. ενώ εγώ έχω γνωματεύσεις και εξετάσεις που αποδεικνύουν ότι ΔΕΝ είναι. Άλλωστε η εξαίρεση ανέφερε ξεκάθαρα" ψυχικές διαταραχές και παθήσεις, επιληψία και κρίσεις επιληψίας. " Το παιδί είμαι βέβαιη ότι το έπαθε από το εμβόλιο. άλλωστε στις παρενέργειες αναγραφόταν " επεισόδια απύρετων σπασμών , απώλεια συνείδησης.". Οι γιατροί αρχικά μου το απέκλεισαν αλλά αργότερα , η γιατρός, μου είπε ότι δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε. Προς θεού, δεν θέλω να τρομάξω κανέναν! Εμείς συνεχίζουμε κανονικά όλα μας τα εμβόλια! 

Διαφημίσεις

Προφανώς συμβαίνει αυτό που σου ξαναείπα. Είναι γνωστό ότι η συγκεκριμένη ασφαλιστική προσπαθεί να μην πληρώσει. Όχι κ ότι κάποιες άλλες πάνε πίσω βέβαια. Εγώ πριν λίγες εβδομάδες άλλαξα ασφαλιστική στο παιδί κ πήγαμε NN. Θέλαμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο εξασφαλίσαμενοι. 

11 hours ago, Yovanna said:

Υπήρχε χρόνος αναμονής για τα συγκεκριμένα περιστατικά. Άλλωστε δεν θα επέτρεπα να στιγματίσουν το παιδί με κάτι που δεν έχει. Και μένα μου έκανε εντύπωση αυτό που λες, και ρώτησα πριν τις γιορτές τον ασφαλιστή μήπως και έχουν πληρώσει, και μου είπε όχι. Ίσως επειδή όταν είχα πάει να ζητήσω τον φάκελο, είχα εξηγήσει την κατάσταση. Με είχαν βοηθήσει πολύ. Με διαβεβαίωσαν και εκεί μάλιστα ότι δεν υπάρχει έγγραφο που να λέει αυτό που υποστηρίζει η ασφαλιστική. Πιστεύω ότι θα υποστηρίξουν αυτό που είπε και η Νεφέλη παραπάνω. Ότι δηλαδή παραπέμπει το περιστατικό σε επιληπτική κρίση. Δεν μπορούν να αποδείξουν ότι είναι όμως. ενώ εγώ έχω γνωματεύσεις και εξετάσεις που αποδεικνύουν ότι ΔΕΝ είναι. Άλλωστε η εξαίρεση ανέφερε ξεκάθαρα" ψυχικές διαταραχές και παθήσεις, επιληψία και κρίσεις επιληψίας. " Το παιδί είμαι βέβαιη ότι το έπαθε από το εμβόλιο. άλλωστε στις παρενέργειες αναγραφόταν " επεισόδια απύρετων σπασμών , απώλεια συνείδησης.". Οι γιατροί αρχικά μου το απέκλεισαν αλλά αργότερα , η γιατρός, μου είπε ότι δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε. Προς θεού, δεν θέλω να τρομάξω κανέναν! Εμείς συνεχίζουμε κανονικά όλα μας τα εμβόλια! 

Χρόνο θέλουν να κερδίσουν από την ασφαλιστική και φυσικά και χρήματα γιατί δεν τους πάνε όλοι στα δικαστήρια! οπότε σου λένε όσοι μας τρέξουν θα τους πληρώσουμε αργότερα!

Άμα είχαμε κανένα σοβαρό σύστημα υγείας δεν θα τους είχαμε ανάγκη, όχι βέβαια ότι δεν έχουν φθίνει και οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα ιδιωτικά. Μία φίλη πήγε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μητέρα και της είπαν 2 ώρες αναμονή. Πήρε το παιδί και έφυγε.

13 ώρες πρίν, Yovanna είπε:

Κοίτα κι εμείς που είχε πάθει τον σπάσμο εκείνο η μικρή και τρέχαμε με εξετάσεις και βρήκαν ευρήματα στη μαγνητική - το ηεγ ήταν καθαρό--ο γιατρός μου μου χε πει, επειδή δεν ήταν εκεί αυτός ειναι σε άλλο νοσοκομείο, να προσέξω τι θα πω γιατί οι ασφαλιστικές ψάχνονται. Είχα κανει κι εγώ τη πατάτα και είχα αναφέρει τη λέξη υποψία για επιληψία και τέλος, κατά γράφτηκε. Οπότε το βούλωσα, έκανα τις εξατασεις εσκασα ένα 500αρικο και έκτοτε τίποτα. Ούτε σε εμάς γράφτηκε ως επιληπτικη κρίση, ούτε διάγνωση τέτοια πήραμε. Και απο τότε-έχουν περάσει 5 μήνες αν δεν κάνω λαθος- δόξα τω θεώ κανένα άλλο περιστατικό. Εγώ πιστεύω το πάθε από κούραση τότε. Μπορεί να μην ήταν και τίποτε τελικά γιατί ούτε απώλεια συνείδησης είχε ούτε σπασμούς. Ένα τεντωμα που με είχε καταρομαξει και ένα βλέμμα στο κενό. Μπορεί να χε κάνει κι εμείς κάνα εμβόλιο και να μη θυμάμαι τίποτα. Πάντως είχα πάρει θυμάμαι τέτοια τρομάρα. Αλλά επειδή φοβήθηκα μην έχουμε τίποτα και μπλέξω πλήρωσα. Αλλά άλλο 500 άλλο 4500. Γιαυτό καθετι που συμβαίνει πρέπει άμεσα να μιλάμε με ασφαλιστή η γιατρό. Θα μου πεις εκείνη την ώρα αυτά θα σκέφτεσαι. Αμ έλα που πρέπει. 

Ειναι μπέρδεμα το δικό σας. Εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί ειναι πολύ μεγάλο το ποσό.. 

Εγώ αποτι καταλαβαίνω και που το συζήτησα μετά  ειναι συχνό πιο συχνό άποτι περιμέναμε σε μικρά παιδιά. Ίσως ο εγκεφαλος τους δεν μπορεί να διαχδιριστει κάποια πράγματα όπως οι ενήλικες. Ποιος ξέρει.. 

• 1 χρόνο μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...