Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

5 εβδομάδων είναι απαραίτητο να έχω δει εμβρυο ; (με 16.000+ χοριακή)

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα σας. .παρακολουθώ αυτο το σαιτ καιρό τώρα και αποφάσισα να μοιραστώ και εγω την δική μου εμπειρία μαζί σας .. βρίσκομαι στην 5 εβδομαδα κύησης και από Τις αρχες ακομη τής εβδομάδας έχω καφε υγρα σε μορφή βλεννας. Η γιατρος μου συστησε utrogestan πρωί βράδυ. Δυστυχως λείπει αυτήν την εβδομάδα η γιατρος μου και αφού το μυαλό μου πήγαινε διαρκώς στο κακό μου συστησε ένα συνάδελφο της να κάνω μια εξέταση να δω αν είναι όλα καλά έως ότου γυρίσει. Να σημειώσω πως δεν έχω δει ακομη το φασολακι μου εχω δει μονο σακο. Πηγαινοντασ σε αυτον και εξετάζοντας με μπορώ να πω πως μου εκοψε τα φτερά ..περα οτι μου ειπε πως θα έπρεπε να έχω δει εμβρυο ειπε Επίσης πως τα καφε υγρα ισωςνα ναι μια αποβολη. ..Όπως καταλαβαίνεται μ εκοψε τα φτερά. Μιλώντας με την δική μου γιατρό μου ειπε να μην ανησυχώ και πως ακόμη είναι νωρίς να το δούμε ... Έτσι αποφάσισα να κάνω χωριακη να δω αύξηση. Στις 26/6 ήταν 1445 και στις 3/7 έφτασα 16115,4. Τωρα αναμενω ν γυρισει η γιατρος μου γεμάτη άγχος και ανυπομονησία .πείτε μου την γνώμη σας,την εμπειρία σας ...πιστεύετε έπρεπε να το είχα δει το φασολακι μου ;

Διαφημίσεις

Συμφωνω με την γιατρό σου ότι είναι νωρίς να το δείτε κ καλύτερα να περιμένεις λίγο... Το ότι έχεις λίγα καφέ υγρά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι είναι αποβολή, πολλές εγκυμοσύνες ξεκινάνε έτσι (κ όχι μόνο καφέ αλλά κανονικό αίμα) και μια χαρά εξελίσσεται η εγκυμοσύνη.. Κ η χοριακη σου μου ακούγεται καλή! Οπότε μην αγχωνεσαι, σε καμία εβδομάδα ίσως δεις το φασολακι σου!!

Καλημέρα!

Εγώ είδα τον "κόκκο" μέσα στον σάκο την 7η εβδομάδα, ως τότε βέβαια είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ γιατί μου είχε πει ο γιατρός ότι όντως είναι περίεργο στην 6η πχ να μην έχω δει! Εγώ είδα το έμβρυο πρώτη φορά και άκουσα και καρδούλα στον ίδιο υπέρηχο! Και όλα πήγαν καλά!!

Η πολύ ταπεινή μου γνώμη είναι να αποφύγεις τις χωριακές γιατί μόνο άγχος φέρνουν. Η αποβολή νομίζω συνδέεται με κόκκινο αίμα κ πόνο. Κ όχι καφέ υγρά ίσως να χρειάζεσαι λίγο παραπάνω ξεκούραση. Εγώ στην 5η εβδομάδα είδα μονο σάκο κ λεκιθικο ασκό ενώ στην 6η είδα έμβρυο κ καρδούλα.. 

Διαφημίσεις

Καλησπέρα  και από  εμένα! Να σου πω κ εγώ  τη δική μου περίπτωση! Στην 5η εβδομάδα είδα τους σάκους κ στην 6η -7η αν θυμάμαι άκουσα τις καρδούλες! Επίσης είχα αυτά τα καφέ από την αρχή της εγκυμοσύνης τα οποία γύρω στην 6η-7η έγιναν αίμα κόκκινο αλλά  ευτυχώς όλα καλά! Όταν βλέπεις καφέ χρειάζεσαι ξεκούραση να περάσεις την 13η εβδομάδα κ μετά μπορείς να κάνεις πιο πολλά πράγματα ! Εγώ ενώ είχα καφέ  δούλευα  περίπου 12ωρες κ οδηγούσα πολύ! Μέχρι  που είδα το αίμα κ άρχισα να ξεκουράζομαι.. όταν ρώτησα το γιατρό για τα καφέ μου πε ότι δεν είναι κάτι κακό αλλά  δεν τα θέλουμε κιόλας. Σου εύχομαι σύντομα να ακούσεις το μωράκι σου!

17 ώρες πρίν, Euangelia_17 είπε:

Καλησπέρα  και από  εμένα! Να σου πω κ εγώ  τη δική μου περίπτωση! Στην 5η εβδομάδα είδα τους σάκους κ στην 6η -7η αν θυμάμαι άκουσα τις καρδούλες! Επίσης είχα αυτά τα καφέ από την αρχή της εγκυμοσύνης τα οποία γύρω στην 6η-7η έγιναν αίμα κόκκινο αλλά  ευτυχώς όλα καλά! Όταν βλέπεις καφέ χρειάζεσαι ξεκούραση να περάσεις την 13η εβδομάδα κ μετά μπορείς να κάνεις πιο πολλά πράγματα ! Εγώ ενώ είχα καφέ  δούλευα  περίπου 12ωρες κ οδηγούσα πολύ! Μέχρι  που είδα το αίμα κ άρχισα να ξεκουράζομαι.. όταν ρώτησα το γιατρό για τα καφέ μου πε ότι δεν είναι κάτι κακό αλλά  δεν τα θέλουμε κιόλας. Σου εύχομαι σύντομα να ακούσεις το μωράκι σου!

Euangelia μου ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Από την πρώτη μέρα που είδα τα καφε, κοντά 1 εβδομαδα τώρα,έχω σταματήσει την δουλειά και είμαι διαρκώς ξάπλα . Απλά το θέμα είναι πως δεν σταματάνε, μπορεί μια μέρα να περιοριστούν την επόμενη όμως ξανά τα ίδια. Από πόνους και συσπάσεις σχεδόν καθόλου μόνο αυτά τα καφε.. αν δεν  με είχε τρομοκρατήσει αυτός θα ήμουν καλύτερα τώρα το μυαλό μου είναι διαρκώς στην Δευτέρα να συναντήσω την γιατρό μου που επιτέλους επιστρέφει.... Όσο ήρεμη και να θες να είσαι όταν ακούς την λέξη αποβολη μέσα σου κάτι σπάει...

Oπως σου απαντησαν και παραπανω ειναι νωρις, μην αγχωνεσαι. Προσωπικα και στις 2 εγκυμοσυνες ειδα σακο την 6η εβδομαδα (οποτε και εμαθα για την εγκυμοσυνη) και ακουσα παλμους την 8η, οπου ειδα και τα εμβρυα, οχι μονο μπουρμπουληθρες :wink: . Οπως και να εχει, οπως τα μωρα εχουν διαφορετικους ρυθμους αναπτυξης και το καθενα ειναι μοναδικο, ετσι και ο αριθμος δημιουργιας και αναπτυξης των εμβρυων μπορει να ποικιλλει (μεσα σε ορισμενα φυσιολογικα ορια φυσικα). Χαλαρωσε και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου...με το καλο!

5 εβδομάδες είναι πολύ νωρίς. Από την άλλη υποτίθεται ότι έπρεπε να φαίνεται καρδούλα όταν η χωριακή ξεπεράσει τις 10000 και οι τιμή που λες μάλλον σε τοποθετεί στις 6-7 εβδομάδες και όχι στις 5. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτή τη φάση είναι υπομονή και λογικά να επαναλάβεις τον υπέρηχο σε μία βδομάδα. Κράτησε το θετικό ότι η χωριακή σου αυξάνει υποδειγματικά.

7 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

5 εβδομάδες είναι πολύ νωρίς. Από την άλλη υποτίθεται ότι έπρεπε να φαίνεται καρδούλα όταν η χωριακή ξεπεράσει τις 10000 και οι τιμή που λες μάλλον σε τοποθετεί στις 6-7 εβδομάδες και όχι στις 5. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε αυτή τη φάση είναι υπομονή και λογικά να επαναλάβεις τον υπέρηχο σε μία βδομάδα. Κράτησε το θετικό ότι η χωριακή σου αυξάνει υποδειγματικά.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Να διευκρινίσω πως η χωριακη στις 3/7 έγινε περίπου δύο μέρες μετά την εξέταση και θεωρητικά είχα μπει,όπως και είμαι πλέον στην 6εβδομαδα. Ευχαριστώ για την συμπαράσταση ελπίζω στη Δευτέρα..

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, tzenaki1982 είπε:

Καλη επιτυχια για συριο.ευχομαι ολα να πανε καλα..

Ευχαριστώ πολυ τζενακι. Μόλις πήρα στα χέρια μου τις εξετάσεις της χωριακης η οποία έφτασε στις 55727 μονάδες... Είμαι πολύ αισιόδοξη περιμένω το βραδυ τι θα μου πει η γιατρος ....

Μακάρι να έχεις καλά αποτελέσματα!!! Εμένα τα καφέ κράτησαν κανά δυο εβδομάδες κι αυτό με 3 utrogestan των 200 τη μέρα και ξάπλα. Όμως, η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική ακόμα και στο ίδιο άτομο.

Ευτυχώς όλα καλά κορίτσια μου.. άκουσα για πρώτη φορά καρδούλα και είδα το φασολάκι μου... το μόνο θέμα που με απασχολεί είναι πως συνεχίζονται τα καφέ μου ...

Καλημέρα!Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!Και εγώ στην εγκυμοσύνη τους 3 πρώτους μήνες είχα καφέ!Όχι αποκόλληση.Επαιρνα utrogestan και μαγνήσιο για να μην κάνει συσπάσεις η μήτρα!Επίσης είχα άθλια γεύση στο στόμα και τρομερή υπνηλία!Μόλις μπήκα στο 2ο τρίμηνο όλα σταμάτησαν μαχαίρι και είχα τρομερή ενέργεια!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ninika84 είπε:

Καλημέρα!Πολύ ευχάριστα τα νέα σου!Και εγώ στην εγκυμοσύνη τους 3 πρώτους μήνες είχα καφέ!Όχι αποκόλληση.Επαιρνα utrogestan και μαγνήσιο για να μην κάνει συσπάσεις η μήτρα!Επίσης είχα άθλια γεύση στο στόμα και τρομερή υπνηλία!Μόλις μπήκα στο 2ο τρίμηνο όλα σταμάτησαν μαχαίρι και είχα τρομερή ενέργεια!

Νινικα μου γεια σου... η αλήθεια είναι πως χαρηκα παρά πολύ .. ειναι τεράστια ευτυχία να ακούς καρδούλα .. πολύ ιδιαίτερα συναισθήματα .. τώρα θα πάμε την επόμενη εβδομάδα να δούμε ανάπτυξη εμβρύου ., απλά τα καφέ δεν σταματάνε . Μπορεί να μην έχω 2 μέρες την 3 μέρα θα ξανά έρθουν ,, όχι πολύ αλλά τόσο όσο να τα βλέπω .. παίρνω πέρα από φιλικό οξύ,utrogestan και σίδηρο πλέον ..

2 ώρες πρίν, Stavii είπε:

Νινικα μου γεια σου... η αλήθεια είναι πως χαρηκα παρά πολύ .. ειναι τεράστια ευτυχία να ακούς καρδούλα .. πολύ ιδιαίτερα συναισθήματα .. τώρα θα πάμε την επόμενη εβδομάδα να δούμε ανάπτυξη εμβρύου ., απλά τα καφέ δεν σταματάνε . Μπορεί να μην έχω 2 μέρες την 3 μέρα θα ξανά έρθουν ,, όχι πολύ αλλά τόσο όσο να τα βλέπω .. παίρνω πέρα από φιλικό οξύ,utrogestan και σίδηρο πλέον ..

Η γιατρος μου έλεγε για τα καφέ δεν ανησυχώ αν γίνει κόκκινο τοτε θα ανησυχήσουμε!Κάθε εβδομάδα πήγαινα για υπέρηχο για είχα άγχος!

2 ώρες πρίν, ΧρύσαΜ είπε:

@Stavii ο γιατρός τι σου είπε για τα καφέ;

Ξεκούραση και πως είτε θα είναι κάτι ορμονικό είτε είναι μικρές από κολλήσεις . Επίσης να αναφέρω πως μόλις σήμερα αντίκρισα κόκκινο αίμα για πρώτη φορά . Τα συναισθήματα μου είναι πολύ περίεργα , τι να πω δεν ξέρω παρά μόνο δεν θέλω να το χάσω 

5 ώρες πρίν, Stavii είπε:

Ξεκούραση και πως είτε θα είναι κάτι ορμονικό είτε είναι μικρές από κολλήσεις . Επίσης να αναφέρω πως μόλις σήμερα αντίκρισα κόκκινο αίμα για πρώτη φορά . Τα συναισθήματα μου είναι πολύ περίεργα , τι να πω δεν ξέρω παρά μόνο δεν θέλω να το χάσω 

Ψυχραιμια...να παρεισ το γιατρο σου τηλ να ενημερωσεισ..κ αν δεισ πωσ συνεχιζεται να πασ σε νοσοκομειο..

Το χω παθει κ εγω..κ στισ αρχεσ,αλλα κ στον 7 ο μηνα περιπου οπου κ πηγα νοσοκομειο κ με παρακολουθουσαν με καρδιοτοκογραφο..

Ξεκουραση...ξαπλα οσο πιο πολυ μπορεισ..

Stavii πως εισαι; τι σου είπε η γιατρός;  Το κόκκινο αίμα αν είναι σε μικρή ποσότητα δεν είναι ανησυχητικό (από όσο ξέρω)  πιθανότατα μια μικρή αποκόλληση που θα χρειαστεί όμως να είσαι ξάπλα μέχρι να περάσει και μπορεί η γιατρός να σου αυξήσει την δόση Utrogestan.  Προσπαθησε να μην αγχωνεσαι, ειναι καλο για την πορεια της εγκυμοσυνης σου. Ξάπλα και περιοδικά & βιβλια για να ξεχνιεσαι...

6 ώρες πρίν, Stavii είπε:

Ξεκουράσου ξάπλωσε όσο περισσότερο γίνεται να περάσεις λίγο ο καιρός! Μην κάνεις τίποτα από δουλειές! Εγώ είχα καφέ όλο το πρώτο τρίμηνο! Ελπίζω να σου πάνε ολα καλά!

13 ώρες πρίν, Sansa είπε:

Stavii πως εισαι; τι σου είπε η γιατρός;  Το κόκκινο αίμα αν είναι σε μικρή ποσότητα δεν είναι ανησυχητικό (από όσο ξέρω)  πιθανότατα μια μικρή αποκόλληση που θα χρειαστεί όμως να είσαι ξάπλα μέχρι να περάσει και μπορεί η γιατρός να σου αυξήσει την δόση Utrogestan.  Προσπαθησε να μην αγχωνεσαι, ειναι καλο για την πορεια της εγκυμοσυνης σου. Ξάπλα και περιοδικά & βιβλια για να ξεχνιεσαι...

Καλημερα Sansa μου.. το αίμα περιορίστηκε και ξανά έγινε καφέ .. η γιατρός μου είπε πως έτσι θα μου πάει η εγκυμοσύνη τουλάχιστον στην αρχή θέλει ξάπλα και κάτι να ξεχνιέμαι ,, δεν μου αύξησε την δόση σε κάτι ήταν πολύ καθησυχαστική .. κοιτώντας τον υπέρηχο είδαμε πως είναι δίδυμα !!!!!!!! Ναι ναι καλά διαβάζεται .. μέχρι προ χθες ούτε φαινόταν ο άλλος σάκος και τώρα είδαμε σάκο με έμβρυο μέσα μόνο που δεν ακούσαμε καρδούλα και η γιατρός είπε ότι μάλλον αυτό δεν θα τα καταφέρει . Εγώ πάλι πιστεύω πως την Πέμπτη που θα πάω θα ακούσω και την δίκη του καρδούλα γιατί μας επισκέφτηκε αργά και ίσως να θέλει το χρόνο του ,. Είχε καμμία παρόμοια εμπειρία;;; Ποσό γρήγορα αλλάζουν τα δεδομένα ;;; Από μέρα σε μέρα ...

9 ώρες πρίν, Stavii είπε:

Καλημερα Sansa μου.. το αίμα περιορίστηκε και ξανά έγινε καφέ .. η γιατρός μου είπε πως έτσι θα μου πάει η εγκυμοσύνη τουλάχιστον στην αρχή θέλει ξάπλα και κάτι να ξεχνιέμαι ,, δεν μου αύξησε την δόση σε κάτι ήταν πολύ καθησυχαστική .. κοιτώντας τον υπέρηχο είδαμε πως είναι δίδυμα !!!!!!!! Ναι ναι καλά διαβάζεται .. μέχρι προ χθες ούτε φαινόταν ο άλλος σάκος και τώρα είδαμε σάκο με έμβρυο μέσα μόνο που δεν ακούσαμε καρδούλα και η γιατρός είπε ότι μάλλον αυτό δεν θα τα καταφέρει . Εγώ πάλι πιστεύω πως την Πέμπτη που θα πάω θα ακούσω και την δίκη του καρδούλα γιατί μας επισκέφτηκε αργά και ίσως να θέλει το χρόνο του ,. Είχε καμμία παρόμοια εμπειρία;;; Ποσό γρήγορα αλλάζουν τα δεδομένα ;;; Από μέρα σε μέρα ...

Σου στελνω τη θετικη μου ενεργεια!!!στειλε μασ νεα σου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...