Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΩΑΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ

Recommended Posts

ολα για το νινι-νινακια!!! εγω το θετικο σου αποτελεσμα θα το δω το μεσημερι.. γιατι εχω ενδοκρινολογο αυριο και εχει πολυυ κοσμο!!!! και παλι σου ευχομαι να εχεις 3ψηφια χοριακη!!!

Καλη επιτυχια,περιμενουμε τα ευχαριστα να μας πεις!

Διαφημίσεις

μακαρι,

την πέμπτη θα ξαναπαω τελικά για χωριακη. οχι αυριο

Καλημερα vbrillis!!!!

Ηρθε η μερα!!! Ευχομαι μια μεγαλη, πολυ μεγαλη β χοριακη!!!!

Περιμενουμε νεα σου!!!

NMVcp3.png

Καλημερα vbrillis!!!!

Περιμενουμε νεα σου!!!

να σαι καλα ρε ελενα.

την εκανα πρωι πρωι. περιμενουμε, ειμαι σιγουρη οτι θα ανεβει. το βλεπω θετικα. ας το ελπισουμε

Καλημερα vbrillis!!!!

Περιμενουμε νεα σου!!!

ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ

Η χωριακή έπεσε. 5.87!!!

Σταματαω τα χαπια. σε 4-5 μερες λογικα θα μου έρθει περίοδος. Είχαν παει ο αντρας μου με την μανα μου και μιλησαν με τον Ξυδιά.

Με θέλει την αλλη εβδομαδα στο ιατρειο του να τα πουμε απο κοντά.

Θα κανουμε υστεροσκόπηση να δουμε τι έγινε με το ενδομητριο και δεν προχωρησε αφού τα εμβρυα ηταν τελεια.

Και οπως μου ειπε και ο αντρας μου και η μανα μου "κλαψε, ξεσπασε και προχωραμε. Δεν σταματάμε. Θα ξαναπροσπαθήσουμε με τον ιδιο γιατρο. Δεν τον αλλαζουμε".

πολυ κριμα.

σημασια εχει οτι ο γιατρος σου ενδιαφερεται κ σκεφτεται τι μπορει να εφταιξε. το ασχημο ειναι να κανεις συνεχομενες προσπ στα τυφλα.

κανατε μικρογονιμοποιηση? τα σπερματοζωαρια ηταν καλα?

για καποιους ο δρομος ειναι πιο δυσκολος, σημασια εχει να φθασεις στο στοχο.

ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ

Η χωριακή έπεσε. 5.87!!!

Σταματαω τα χαπια. σε 4-5 μερες λογικα θα μου έρθει περίοδος. Είχαν παει ο αντρας μου με την μανα μου και μιλησαν με τον Ξυδιά.

Θα κανουμε υστεροσκόπηση να δουμε τι έγινε με το ενδομητριο και δεν προχωρησε αφού τα εμβρυα ηταν τελεια.

Και οπως μου ειπε και ο αντρας μου και η μανα μου "κλαψε, ξεσπασε και προχωραμε. Δεν σταματάμε. Θα ξαναπροσπαθήσουμε με τον ιδιο γιατρο. Δεν τον αλλαζουμε".

Διαφημίσεις

ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ

Η χωριακή έπεσε. 5.87!!!

Vbrillis μολις μπηκα.τωρα τα ειδα τα νεα σου.... δεν θελω να πεφτεις. αμα θες κλαψε να καλαφρωσεις,πηγενε μιλα και με το γιατρο σου. υστεροσκοπηση δεν εχεις κανει ποτε? μαζεψε δυναμεις και ολα καλα θα πανε....

ρε κοριτσια...τουλαχιστον υστεροσκοπηση πρεπει να γινεται....... θεωρω πολυ χαζο να λεμε οτι αφου στον υπεριχο φαινονται οολα τελεια ετσι και ειναι.... και γω στον υπεριχο ολα τελεια ειναι.σχημα μεγεθος .παχος απο 10-13 cm .κιομως στην υστεροσκοπηση εδειξε οτι εχω 2 τρυπες....δεν επιρεαζουν την εγκυμοσυνη αλλα την εμφυτευση....γιατι τα εμβρυα μπορει να μην τα βαλει καλα στο ενδομητριο αλλα σε μια απ οτις 2 τρυπες....γιαυτο οσες ξεκινατυε τωρα προσπαθεια καντε ενα κουραγιο οικονομικο και καντε μια υστεροσκοπηση.

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ

Η χωριακή έπεσε. 5.87!!!

Τωρα το ειδα κοριτσακι μου. Εχουμε κατι προβληματακια και τρεχουμε!

Το ξερω ειναι δυσκολο. Υπομονη, θα στεναχωρηθεις, θα κλαψεις αλλα πρεπει να ξανασηκωθεις και να εισαι πιο δυνατη απο ποτε για μια νεα προσπαθεια!

Κανε την υστεροσκοπηση, δεν ειναι τιποτα, ισα ισα που πολλες φορες βλεπεις και διορθωνεις πραγματα που μπορει να μην τα βλεπεις αλλιως.

NMVcp3.png

πολυ κριμα.

σημασια εχει οτι ο γιατρος σου ενδιαφερεται κ σκεφτεται τι μπορει να εφταιξε. το ασχημο ειναι να κανεις συνεχομενες προσπ στα τυφλα.

το ενα εμβρυο ειχε διαιρεθει τελεια, τα αλλα δυο σχεδον τελεια. γιαυτο ο γιατρος ειπε οτι πρεπει να βρουμε τι εφταιξε και να κανουμε υστεροσκοπηση.

τζινα αντε κοριτσι μου. αντε με το καλο, κανε εσυ την αρχή και θα σε ακολουθησω. δεν το βαζω κατω.

καθε εμποδιο για καλο. θα βρω τι φταιει και την επομενη φορα δεν θα υπαρχει αποτυχια

πολυ κριμα.

τον γιατρο μου ουτε σκεφτομαι να τον αλλαξω. και ο αντρας μου το ιδιο ειπε.

Διαφημίσεις

Vbrillis μολις μπηκα.τωρα τα ειδα τα νεα σου.... δεν θελω να πεφτεις. αμα θες κλαψε να καλαφρωσεις,πηγενε μιλα και με το γιατρο σου. υστεροσκοπηση δεν εχεις κανει ποτε? μαζεψε δυναμεις και ολα καλα θα πανε....

ρε κοριτσια...τουλαχιστον υστεροσκοπηση πρεπει να γινεται....... θεωρω πολυ χαζο να λεμε οτι αφου στον υπεριχο φαινονται οολα τελεια ετσι και ειναι.... και γω στον υπεριχο ολα τελεια ειναι.σχημα μεγεθος .παχος απο 10-13 cm .κιομως στην υστεροσκοπηση εδειξε οτι εχω 2 τρυπες....δεν επιρεαζουν την εγκυμοσυνη αλλα την εμφυτευση....γιατι τα εμβρυα μπορει να μην τα βαλει καλα στο ενδομητριο αλλα σε μια απ οτις 2 τρυπες....γιαυτο οσες ξεκινατυε τωρα προσπαθεια καντε ενα κουραγιο οικονομικο και καντε μια υστεροσκοπηση.

ξερουμε ποσο κανει η υστεροσκοπηση? καπου διαβασα οτι γραφετε και πληρωνεις ενα ποσοστο? τζινα ποσο εδωσες αν επιτρεπετε

Vbrillis λυπαμαι που δεν πηγε καλα τελικα.Αλλα μανουλα θα γινεις!!Να κανεις οτι εξεταση δεν εχει γινει που λογικα δεν θα ειναι και πολλες και ξαναπροσπαθειτε.Παντως καποιες εξετασεις που και καλα δεν ειναι απαραιτητες ή που οντως δεν ειναι μπορει να δειξουν πραγματα που δεν φαινονται στον απλο υπερηχο.Εγω τον πολυποδα τον ειδα απο σαλπιγγογραφια και τελικα εκανα υστεροσκοπηση.Οχι οτι μετα τις αποβολες θα τη γλιτωνα αλλα λεμε τωρα.Τουλαχιστον ηξερα οτι τα ειχαμε τσεκαρει ολα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Vbrillis λυπαμαι που δεν πηγε καλα τελικα.Αλλα μανουλα θα γινεις!!Να κανεις οτι εξεταση δεν εχει γινει που λογικα δεν θα ειναι και πολλες και ξαναπροσπαθειτε.Παντως καποιες εξετασεις που και καλα δεν ειναι απαραιτητες ή που οντως δεν ειναι μπορει να δειξουν πραγματα που δεν φαινονται στον απλο υπερηχο.Εγω τον πολυποδα τον ειδα απο σαλπιγγογραφια και τελικα εκανα υστεροσκοπηση.Οχι οτι μετα τις αποβολες θα τη γλιτωνα αλλα λεμε τωρα.Τουλαχιστον ηξερα οτι τα ειχαμε τσεκαρει ολα.

διαβασε ο αντρας μου που ολη μερα googlare για την υστεροσκόπηση ότι δειχνει ανωμαλιες της μητρας που δεν τις πιανει η σαλπιγγογραφία που ειχα κάνει και ηταν καθαρη.

τι να σου πω, ο γιατρος αμεσως το ειπε. δεν ξαναδοκιμαζουμε αν δεν δουμε τι εφταιξε. γιατί κατι εφταιξε.τα εμβρυα διαιρεθηκαν σωστα και εμφυτευηκαν. για καποιο λογο είτε δεν "επιασαν" ειτε δεν αναπτυχθηκαν.

υστεροσκοπηση ποσοσ κοστιζει. πρεπει να αρχιζουμε να μαζευουμε λεφτα παλι αν και ο γιατρος ηταν καθησυχαστικος. "μην ανησυχειτε θα την βρουμε την λυση"

Ναι εννοειται αυτο που λες για την υστεροσκοπηση.Απλα εγω εννοουσα οτι ακομα και η σαλπιγγογραφια μπορει να δειξει παραπανω απο υπερηχο καμια φορα.Εννοειται η υστεροσκοπηση ειναι το καλυτερο.

Τωρα για εμβρυα θεωρω οτι αφου ειχες θετικη χοριακη πρεπει να εγινε και εμφυτευση αλλα σταματησαν γρηγορα;Οποτε πρεπει να δειτε ισως και το σπερμα καλυτερα(ποτε δε ξερεις).Παντως ξερω οτι ακομα και ολα να ειναι τελεια μπορει να μην πιασει η εξωσωματικη.Ολα καλα θα πανε στο τελος :)

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι εννοειται αυτο που λες για την υστεροσκοπηση.Απλα εγω εννοουσα οτι ακομα και η σαλπιγγογραφια μπορει να δειξει παραπανω απο υπερηχο καμια φορα.Εννοειται η υστεροσκοπηση ειναι το καλυτερο.

Τωρα για εμβρυα θεωρω οτι αφου ειχες θετικη χοριακη πρεπει να εγινε και εμφυτευση αλλα σταματησαν γρηγορα;Οποτε πρεπει να δειτε ισως και το σπερμα καλυτερα(ποτε δε ξερεις).Παντως ξερω οτι ακομα και ολα να ειναι τελεια μπορει να μην πιασει η εξωσωματικη.Ολα καλα θα πανε στο τελος :)

το σπερμα εχει τσεκαριστει. δεν εχει θεμα

Διαφημίσεις

Υστεροσκοπηση εγω ειχα κανει πολλα χρονια πριν και δεν πληρωσα κανονικα το ποσο που ζητανε οποτε και δεν μπορω να σε κατατοπισω στο οικονομικο.Εξαρταται απο το τι θα κανεις αν θα ειναι επεμβατικη ή διαγνωστικη.Εσυ απο πριν τωρα δεν θα μπορεις να ξερεις γτ αν βρεθει κατι που διορθωνεται θα γινει επεμβατικη που κοστιζει πιο πολυ...Πρεπει να ρωτησεις το γιατρο σου αυτος θα ξερει να σου πει τις χρεωσεις.

3231580x15ta1yz3w.gif

Υστεροσκοπηση εγω ειχα κανει πολλα χρονια πριν και δεν πληρωσα κανονικα το ποσο που ζητανε οποτε και δεν μπορω να σε κατατοπισω στο οικονομικο.Εξαρταται απο το τι θα κανεις αν θα ειναι επεμβατικη ή διαγνωστικη.Εσυ απο πριν τωρα δεν θα μπορεις να ξερεις γτ αν βρεθει κατι που διορθωνεται θα γινει επεμβατικη που κοστιζει πιο πολυ...Πρεπει να ρωτησεις το γιατρο σου αυτος θα ξερει να σου πει τις χρεωσεις.

ναι σε ενα σιτε ειδα 250 η διαγνωστικη και 400 αν ειναι επεμβατικη. ξεκινας για διαγνωστικη και αν βρει κατι επι τοπου το αντιμετωπιζει

Οποτε τι σας μενει;Μονο η υστεροσκοπηση;Γτ και για νκ εκανες και τα ιντραλιπιντς ετσι κι αλλιως.

ναι υστεροσκοπηση μονο. το θεμα ειναι τι κανουμε αν ΔΕΝ δειξει καμια ανωμαλια.

γιαυτο πεταξε κατι για διεγερση ενδομητριου. θα δουμε. ενα ενα

Οχι δεν φαινεται στην υστεροσκοπηση αυτο.

Αυτο με τη διεγερση ενδομητριου δεν το ξερω.Τι εννοει;

αν η αντιβιωση οπως λεει ειναι το zithromax, δεν εχω θεμα. μου το ειχε δωσει και το επαιρνα για μια εβδομαδα πριν την εμβρυομεταφορα.

το σταματαμε εδω γιατι ειμαστε και ολιγον εκτος θεματος και θα μας κραζουν και θα εχουν και δικιο

αν η αντιβιωση οπως λεει ειναι το zithromax, δεν εχω θεμα. μου το ειχε δωσει και το επαιρνα για μια εβδομαδα πριν την εμβρυομεταφορα.

το σταματαμε εδω γιατι ειμαστε και ολιγον εκτος θεματος και θα μας κραζουν και θα εχουν και δικιο

Σωστα.Σου ευχομαι να βγαλεις ακρη και να τα καταφερεις συντομα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...