Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΩΑΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ

Recommended Posts

ιωαννα, τωρα διαπιστωσα οτι εχεις ηδη μπει σε διαδικασια προσπαθειας με δανεικα. Οποτε θα σου ευχηθω καλη επιτυχια κ μια πολυ καλη χοριακη!

Ωχ κι εγω τωρα το προσεξα που το ειπες:oops:

Καλη επιτυχια λοιπον Ιωαννα!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ωχ κι εγω τωρα το προσεξα που το ειπες:oops:

Καλη επιτυχια λοιπον Ιωαννα!!!!

ο μαϊος θα ειναι ο μηνας μας. Κανω εγω την αρχή την Δευτέρα.

Τζινααααα εχω τρελαθει στον υπνο και στο φαϊ. το απογευμα ηπια αναμεικτο φυσικο χυμο και μετα εφαγα πατατακια!!!

ο μαϊος θα ειναι ο μηνας μας. Κανω εγω την αρχή την Δευτέρα.

Τζινααααα εχω τρελαθει στον υπνο και στο φαϊ. το απογευμα ηπια αναμεικτο φυσικο χυμο και μετα εφαγα πατατακια!!!

με το καλο αυριο η τριψηφια χοριακη σου!! δεν αμφυβαλω καθολου οτι θα ειναι θετικη!!! σας ειπα!! αυτο το καλοκαιρι ΟΛΕΣ θα ειμαστε εγκυες!!!! θα περιμενω με αγωνια το ευχαριστω αποτελεσμα!! τι ωρα θα πας???

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

καλησπερα και στα υπολοιπα κοριτσια!! εννοειτε οτι θα προσπαθησει με τα δικα της πρωτα και μετα βλεπει !! να πω καλη επιτυχια σε οσες εχουν ξεκινησει τη διαδικασια!! με πολλες τριψηφιες χοριακες!!

isis 73 ουαααου!! 3δυμα!! με το καλο!!!!!

εγω ακομα περνω τα cyclacur...τον ατελειοτο εχουν!!!!! αντε να τελειωσουν να ερθει και περιοδος να ξεκινησω και γω επιτελους την προετοιμασια!!

το ξερω δεν ειμαι ενεργη!! συγχορεστε με αλλα τρεχω με την αδερφη μου για μωρουδιακα! στης 19 γενναει το 4ο μωρο της!! οπως καταλαβαινεται ειμαι μεσα στην τρελη χαρα!!! θα ειμαι απο το πρωι μαζι της οποτε θα το χαρω το μπουμπουκακι μας!! πιστευω να μου δωσει μπολικη μπεμπεδοσκονη και να του χαργσω και γω ξαδερφακι ή ξαδερφακια!!!!!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

καλησπερα και στα υπολοιπα κοριτσια!! εννοειτε οτι θα προσπαθησει με τα δικα της πρωτα και μετα βλεπει !! να πω καλη επιτυχια σε οσες εχουν ξεκινησει τη διαδικασια!! με πολλες τριψηφιες χοριακες!!

isis 73 ουαααου!! 3δυμα!! με το καλο!!!!!

εγω ακομα περνω τα cyclacur...τον ατελειοτο εχουν!!!!! αντε να τελειωσουν να ερθει και περιοδος να ξεκινησω και γω επιτελους την προετοιμασια!!

το ξερω δεν ειμαι ενεργη!! συγχορεστε με αλλα τρεχω με την αδερφη μου για μωρουδιακα! στης 19 γενναει το 4ο μωρο της!! οπως καταλαβαινεται ειμαι μεσα στην τρελη χαρα!!! θα ειμαι απο το πρωι μαζι της οποτε θα το χαρω το μπουμπουκακι μας!! πιστευω να μου δωσει μπολικη μπεμπεδοσκονη και να του χαργσω και γω ξαδερφακι ή ξαδερφακια!!!!!!

μπεμπεδοσκονη. ναιιιιιιιιιιιιιι

7.30 το πρωί θα παω και μετα θα κατευθειαν δουλεια. σε μια ωρα θα εχουν βγει τα αποτελεσματα λεει, θα με παρει ο γιατρος κατα τις 9 που παει στο medimall να μου τα πει.

cyclacur ακομη παιρνω. εξι την ημερα. εχω παρει 13 πακετα χ 11 άσπρα το καθενα. και αυτές οι ενεσεις οι ivor. τσουζουυυυυυυυυυυυυυνννν

Διαφημίσεις

μπεμπεδοσκονη. ναιιιιιιιιιιιιιι

7.30 το πρωί θα παω και μετα θα κατευθειαν δουλεια. σε μια ωρα θα εχουν βγει τα αποτελεσματα λεει, θα με παρει ο γιατρος κατα τις 9 που παει στο medimall να μου τα πει.

cyclacur ακομη παιρνω. εξι την ημερα. εχω παρει 13 πακετα χ 11 άσπρα το καθενα. και αυτές οι ενεσεις οι ivor. τσουζουυυυυυυυυυυυυυνννν

ολα για το νινι-νινακια!!! εγω το θετικο σου αποτελεσμα θα το δω το μεσημερι.. γιατι εχω ενδοκρινολογο αυριο και εχει πολυυ κοσμο!!!! και παλι σου ευχομαι να εχεις 3ψηφια χοριακη!!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

Vbrillis τι εγινε??? εμαθες το αποτελεσμα?? να πανιγυρισω???????

οχι ακομα.

14.5 μολις. φοβαμαιιιιι. θετικο αλλα χαμηλο οπως ειπε

συνεχιζω χαπια,αυριο θα παω να κανω Itralipids και ορο που βοηθαει την κυηση λεει και τεταρτη ξανα χωριακη. αν δεν ανεβει, λυπαμαι χασαμε

Διαφημίσεις

οχι ακομα.

14.5 μολις. φοβαμαιιιιι. θετικο αλλα χαμηλο οπως ειπε

συνεχιζω χαπια,αυριο θα παω να κανω Itralipids και ορο που βοηθαει την κυηση λεει και τεταρτη ξανα χωριακη. αν δεν ανεβει, λυπαμαι χασαμε

οτι σου πει ο γιατρος!! το ξερω οτι τα intraliids κανουν πολυ καλο!! το θεμα μας ειναι την τεταρτη να εχει διπλασιαστει!! ολα καλα θα πανε!! εχε πιστη!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

οτι σου πει ο γιατρος!! το ξερω οτι τα intraliids κανουν πολυ καλο!! το θεμα μας ειναι την τεταρτη να εχει διπλασιαστει!! ολα καλα θα πανε!! εχε πιστη!!

εχω κανει αλλη μια φορα. εχω πιστη. αν δεν διπλασιαστει τουλαχιστον αποτι καταλαβα, τον ηπιαμε

εχω κανει αλλη μια φορα. εχω πιστη. αν δεν διπλασιαστει τουλαχιστον αποτι καταλαβα, τον ηπιαμε

κοιτα. μπορει να αργισε να γινει η εμφυτευση! η χοριακη ξεκιναει να φαινετΑΙ Στο αιμα 1 εβδομαδα μετα την εμφυτευση. πολλες κοπελες εχουν ξεκινησει με πιο χαμηλες ακομα χοριακες και μια χαρα εγκυμοσυνη ειχανε!!

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

κοιτα. μπορει να αργισε να γινει η εμφυτευση! η χοριακη ξεκιναει να φαινετΑΙ Στο αιμα 1 εβδομαδα μετα την εμφυτευση. πολλες κοπελες εχουν ξεκινησει με πιο χαμηλες ακομα χοριακες και μια χαρα εγκυμοσυνη ειχανε!!

στην πριζα λοιπον

Διαφημίσεις

Vbrillis μην στεναχωριεσαι. Χαλαρωσε και σκεψου μονο θετικα!!!

Υπομονη μεχρι αυριο και ολα πιστευω θα πανε καλα!!!

αυτο κανω.

πηγα πρωι και εκανα δυο ενεσες. intralipid πως ελεγεται αυτη και μια ενεση ενδομητριο λεει. αυριο πρωι χωριακη

καλημερα

αυτο κανω.

πηγα πρωι και εκανα δυο ενεσες. intralipid πως ελεγεται αυτη και μια ενεση ενδομητριο λεει. αυριο πρωι χωριακη

καλημερα

Εγω τα ιντραλιπιντς που ειχα κανει ηταν σε ορο.Εχει καμια διαφορα;Δεν ηξερα οτι γινεται και ενεσιμα.Τον πρωτο ορο στην εμβρυομεταφορα και το δευτερο λιγο πιο μετα δε θυμαμαι καλα ποτε:? Γτ στα κανουν;Εμενα λογω αποβολων.

Καλα αποτελεσματα!!!!!

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγω τα ιντραλιπιντς που ειχα κανει ηταν σε ορο.Εχει καμια διαφορα;Δεν ηξερα οτι γινεται και ενεσιμα.Τον πρωτο ορο στην εμβρυομεταφορα και το δευτερο λιγο πιο μετα δε θυμαμαι καλα ποτε:? Γτ στα κανουν;Εμενα λογω αποβολων.

Καλα αποτελεσματα!!!!!

ορο ναι σωστα. η ενεση ηταν για το ενδομητριο.

ιντραλιπιντς ειναι για να βοηθήσουν λεει να ανεβει η χωριακη. ειχα κανει αλλη μια φορα 3-4 μερες πριν την εμβρυομεταφορα.

ορο ναι σωστα. η ενεση ηταν για το ενδομητριο.

ιντραλιπιντς ειναι για να βοηθήσουν λεει να ανεβει η χωριακη. ειχα κανει αλλη μια φορα 3-4 μερες πριν την εμβρυομεταφορα.

Για να ανεβει η χοριακη;Πρωτη φορα το ακουω.Τα ιντραλιπιντς ειναι για τα ΝΚ που μπορει και καλα να θεωρησει το σωμα σου το εμβρυο ως ξενο οργανισμο και να το αποβαλλει(αν θυμαμαι και καλα δλδ κατι τετοιο).Τελος παντων το θεμα ειναι να σε βοηθησει αν γινεται κι αυτο για το καλυτερο.:) Οτι νουμερο κι αν ειναι η χοριακη σου δεν εχει σημασια.Αν ξεκινησε απο χαμηλα δλδ.Ειδαμε κι εμενα με τεραστιες χοριακες και τελικα εμενα με τη τεραστια χοριακη στο χερι...Το θεμα ειναι να ανεβαινει καλα στις επαναληπτικες.Αντε μια μερα εμεινε.Εγω να σου πω επειδη ειχα βαρεθει με το θεμα της χοριακης πηγα στο κεντρο τη τελευταια φορα και μου την εκαναν εκει κι απλα θα μου ελεγαν αν ηταν οκ ή οχι.Αλλα επειδη ηταν επισης τεραστια η μαια απο τον ενθουσιασμο της μου ειπε το νουμερο.Και τελικα δεν διπλασιαστηκε απο καποια στιγμη κι επειτα και απογοητευτηκα αλλα ηταν τα αλλα 2 εμβρυακια που δεν ειχαν καλη εξελιξη.Οποτε μεχρι και τον υπερηχο να εχεις ελπιδες οτι κι αν δειξει.

3231580x15ta1yz3w.gif

Για να ανεβει η χοριακη;Πρωτη φορα το ακουω.Τα ιντραλιπιντς ειναι για τα ΝΚ που μπορει και καλα να θεωρησει το σωμα σου το εμβρυο ως ξενο οργανισμο και να το αποβαλλει(αν θυμαμαι και καλα δλδ κατι τετοιο).Τελος παντων το θεμα ειναι να σε βοηθησει αν γινεται κι αυτο για το καλυτερο.:) Οτι νουμερο κι αν ειναι η χοριακη σου δεν εχει σημασια.Αν ξεκινησε απο χαμηλα δλδ.Ειδαμε κι εμενα με τεραστιες χοριακες και τελικα εμενα με τη τεραστια χοριακη στο χερι...Το θεμα ειναι να ανεβαινει καλα στις επαναληπτικες.Αντε μια μερα εμεινε.Εγω να σου πω επειδη ειχα βαρεθει με το θεμα της χοριακης πηγα στο κεντρο τη τελευταια φορα και μου την εκαναν εκει κι απλα θα μου ελεγαν αν ηταν οκ ή οχι.Αλλα επειδη ηταν επισης τεραστια η μαια απο τον ενθουσιασμο της μου ειπε το νουμερο.Και τελικα δεν διπλασιαστηκε απο καποια στιγμη κι επειτα και απογοητευτηκα αλλα ηταν τα αλλα 2 εμβρυακια που δεν ειχαν καλη εξελιξη.Οποτε μεχρι και τον υπερηχο να εχεις ελπιδες οτι κι αν δειξει.

τι να σου πω. ειμαι σε τετοια φαση που δεν πολυσυγκρατω τι μου λεει. γιαυτο εχω βαλει να παιρνουν τον αντρα μου τηλεφωνο.

μου εκαναν και αλλη μια ενεση το πρωι, στην κοιλια. 4 συνολο σημερα αν υπολογισεις την ivor και την lentogest.

στο μεταξύ υπνηλια καργα. Εγω που τσακιζα γλυκα, μου εφεραν στην δουλεια ενα σοκολατακι και πανω που το ειδα πηγα να κανω εμμετο και εχω εντονες ενοχλησεις χαμηλα, σα να τεντωνεται...

τι να γινεται εκει κατω αραγε.

μην το βαζεις κατω. και γω και αλλες κοπελες απο εδω καναμε προσφατα με δανεικα. οτι θες ρωτα...

και μενα μου φανηκε καπως... οταν ομως, καταλαβα οτι δεν μπορω με δικα μου ωαρια, μια αποφαση ηταν. και την πηρα αμεσως. μεσα μου θα μεγαλωσει, το σπερμα του ανδρα μου θα εχει, δικο μου ειναι. ΤΕΛΟΣ.

Vbrillis,ακριβως αυτο λεω κ εγω.....το πηρα αποφαση γιατι κ εδω με δικα μου δεν μπορω οποτε οπως λες κ εσυ μεσα μας θα μεγαλωσει,δικο μας παιδι θα ειναι!!

Καλη επιτυχια!!!

Επισης τα ιντραλιπιντς ειναι για τα Ν/Κ οπως ανεφερε κ η cacao κ οχι για την χοριακη.

Vbrillis,ακριβως αυτο λεω κ εγω.....το πηρα αποφαση γιατι κ εδω με δικα μου δεν μπορω οποτε οπως λες κ εσυ μεσα μας θα μεγαλωσει,δικο μας παιδι θα ειναι!!

Καλη επιτυχια!!!

Μην εχεις ανχος μονο θετικη σκεψη!Οι ευχες μας μαζι σου!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...