Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε και πώς ενημερώσατε τον αντρα σας για την εγκυμοσύνη ??

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας! ειναι ο δευτερος μηνας τωρα που ξεκινησαμε τις προσπαθειες μας για μωρακι και δεν μπορω να το βγαλω απ το μυαλο μου...οχι τοσο θεμα αγχους οσο χαρας και ενθουσιασμου..

Μεσα σ'ολες τις σκεψεις μου υπαρχει και το πως θα το ανακοινωσω στον συντροφο μου οταν με το καλο γινει το θαυμα!

Εσεις το εχετε σκεφτει καθολου αυτο?

Καθε φορα που σκεφτομαι το πως θα γινει ειλικρινα δακρυζω (που να γινει κιολας) Θα θελα να ακουσω τις σκεψεις σας αλλα και τις εμπειριες πρωην εγκυων:D:D:D

Εγω περιμένω 1 Απριλια την καταραμενη εαν δεν έρθει και είμαι επιτέλους ειδικα μετά απο 1.5 χρονο προσπαθειας θα νομιζει οτι του κάνω πλάκα δεν θα με πιστεψει

χι χι μακάρι τι να πώ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 347
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω 1 Απριλιου....

Παντως την πρωτη φορα που εμεινα αλλα δυστυχως ειχε ασχημη καταληξη πηγα στο ξεκαρφωτο στο μπανιο και εκανα το τεστ....2 μερες καθυστερηση ειχα και βγαινει μια παυλα νααααα.........Στεναχωρια κακο....

Συνεχιζει η καθυστερηση και 5η μερα αποφασιζω να κανω το 2ο τεστ που μου ειχε μεινει...Παω στο μπανιο και με τα ελαχιστα ουρα που ειχα το κανω...

Και ξαφνικα αρχιζω να ουρλιαζωωωω.....

Ειχε βγει αχνη γραμμη!!!

Τρεχει ο ερμος ο αντρας μου νομιζωντας οτι επεσα και του λεω:Εχει σταυρο;;;;Εχει σταυρο;;;;Μου λεει ναι πως κανεις ετσι;;;

Του λεω ειμαι εγκυος...Ε μετα αγκαλιες φιλια μεσα στο μπανιο...Μες στο ρομαντισμο ημασταν!:P:p

Τωρα αν ειμαι δεν εχω ιδεα πως θα του το πω...Σκεφτομαι να παρω μια πιπιλα και να την βαλω στο μπρελοκ με τα κλειδια του και διπλα το τεστ!

tt15f4a9.aspx

Εγώ πάντως όταν πήρα την εξέταση της χοριακής γύρισα σπίτι κ έλειπε ο άντρας μου, αλλά με ρωτούσε από το τηλ αν την πήρα κ του έλεγα ψέματα ότι καθυστέρησε ο μικροβιολόγος κ θα με πάρει τηλ (δεν ήθελα να πω τα ευχάριστα από το τηλ)! Ε, όταν γύρισε σπίτι έκανα μπάνιο κ μόλις μπήκε κι αυτός να πλύνει τα χέρια του τραβάω την κουρτίνα και καλά τσαντισμένη (μέσα στα νερά κ τις σαπουνάδες!!) κ του λέω: "που ήσουν?? απολογήσου στη γυναίκα σου κ στο παιδί σου τώρα!" και τσουουουουπ ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!! εύχομαι σύντομα να κάνεις κ εσύ κάτι ανάλογο!!!

Οι άντρες της ζωής μου...

και οι δυο σας πρωταπριλιατικες...χαχα:D

εγω αν ολα πανε καλα (δεν) περιμενω 8 η 9 Απριλιου, οποτε εχω ακομα!

Θα θελα μια ανακοινωση ξεχωριστη που να μην το περιμενει να ξαφνιαστει

αλλα δεν ξερω τι ακομα. Βεβαια ας ερθει με το καλο και εκει κολλησαμε τωρα...:P Παντως διαφορα περνανε απ το μυαλο μου κατι θα βρω!

Διαφημίσεις

αχαχαχα αγοροmummy!! καλο και πετυχημενο!!!!

Ηθελα να βλεπα την φατσα του απο μια μερια!!!!:D:D:D

η φάτσα του χαζομπαμπά που έχει και τώρα πλέον που είναι 8 μηνών ο μπόμπιρας!!! :D

"Πότε και πώς ενημερώσατε τον αντρα σας για την εγκυμοσύνη ?? " χμ...

Εγω δεν τον ενημέρωσα, με ενημέρωσε εκείνος! Πώς:

Είχα κάνει αιματολογική εξέταση μήπως και..., (επειδή είχα καθυστέρηση) μαζί με κάποιες άλλες εξετάσεις που είχα κάνει τότε και πήγε και τις παρέλαβε εκείνος. Επειτα με πήρε τηλ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ.....

Δεν περιμένα να μείνω έγκυος χωρίς εξωσωματική, διότι έτσι μας είχαν πει δυο γυναικολόγοι τότε, οπότε δεν είχα ελπίδες.

Εν τω μεταξύ ειχαμε κάνει ήδη μια αποτυχημένη εξωσωματική και ετοιμαζόμαστε για δεύτερη...

Επίσης ήταν η μέρα γενεθλίων του συζύγου όταν παρέλαβε τα αποτελέσματα των εξετάσεων και φάγαμε και τούρτα.

Τη μόνη τούρτα της εγκυμοσύνης γιατί μετά άρχισα δίαιτα λογω διαβήτη κύησης.;)

Ηταν πολύ ευτυχισμένη περίοδος!

Ακόμα μου έρχονται διαφημιστικά μηνύματα και μεηλ από το κέντρο που ειχα κάνει εξωσωματική και γελάω....Σκέφτομαι ώρες ωρες να τους στείλω φωτογραφία της μικρής και να τους γράψω "μην κουράζεστε, τα καταφέραμε χωρίς εσάς"!

9XkKp3.png

HArNp3.png

"Πότε και πώς ενημερώσατε τον αντρα σας για την εγκυμοσύνη ?? " χμ...

Εγω δεν τον ενημέρωσα, με ενημέρωσε εκείνος! Πώς:

Είχα κάνει αιματολογική εξέταση μήπως και..., (επειδή είχα καθυστέρηση) μαζί με κάποιες άλλες εξετάσεις που είχα κάνει τότε και πήγε και τις παρέλαβε εκείνος. Επειτα με πήρε τηλ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ.....

Δεν περιμένα να μείνω έγκυος χωρίς εξωσωματική, διότι έτσι μας είχαν πει δυο γυναικολόγοι τότε, οπότε δεν είχα ελπίδες.

Εν τω μεταξύ ειχαμε κάνει ήδη μια αποτυχημένη εξωσωματική και ετοιμαζόμαστε για δεύτερη...

Επίσης ήταν η μέρα γενεθλίων του συζύγου όταν παρέλαβε τα αποτελέσματα των εξετάσεων και φάγαμε και τούρτα.

Τη μόνη τούρτα της εγκυμοσύνης γιατί μετά άρχισα δίαιτα λογω διαβήτη κύησης.;)

Ηταν πολύ ευτυχισμένη περίοδος!

Ακόμα μου έρχονται διαφημιστικά μηνύματα και μεηλ από το κέντρο που ειχα κάνει εξωσωματική και γελάω....Σκέφτομαι ώρες ωρες να τους στείλω φωτογραφία της μικρής και να τους γράψω "μην κουράζεστε, τα καταφέραμε χωρίς εσάς"!

μπράβο,μπράβο,μπράβο!! πολύ συγκινητική η ιστορία σας! να σας ζήσει η μπουμπούκα σας κ με το καλό άλλο ένα μωράκι!!!

Ευχαριστώ! :-PΠολύ θα ήθελα 2ο και 3ο παιδί, αλλά οι οικονομικές συνθήκες και οι πρακτικές (γιαγιάδες παπούδες δεν διαθέτουμε) δύσκολες.:(

αχ,μεγάλη κουβέντα είπες! δόξα το Θεό και με ένα αγγελούδι!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγω οδηγουσα και τον πηγαινα στο κτελ για να φυγει για την δουλεια του καθοτι αστυνομικος ειχε ερθει με ρεπο.....επαθε ενα σοκ αλλα κρυφο χαμογελο το καταλαβα που ειχε......μεχρι και τα αυτια του γελουσαν......την ιδια μερα εκανα το τεστ και την ιδια μερα του το ανακοινωσα....

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

εγω οταν ειδα οτι υπαρχει καθυστερηση του λεω "λες"?παιρνω τεστ και δεν το κανω....την επομενη μερα ημασταν σπιτι χαλαροι του λεω παω να κανω το τεστ....περναει το 5λεπτο παω το κοιταω βλεπω θετικο και του λεω"εισαι ετοιμος?" αστραψε ολοκληρος!ηταν πολυ ευτυχισμενη στιγμη γιατι η αντιδραση του ηταν πολυ πιο ενθερμη απο οτι περιμενα...!!με πηρε αγκαλια και ειχε δακρυσει και μου χαιδευε τη κοιλια και μου ελεγε ποσο με αγαπαει και τα σκεφτομαι και συγκινουμαι!παντως δεν περιμενα τετοια αντιδραση γιατι ειναι λιγο κλειστος σαν χαρακτηρας!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

• 5 months later...

ΝΕΑ ΣΤΟ SITE ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΧΑΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΟΥ! ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ... ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ;;;;;;;

aWZep2.png

Να ζήσετε και να ευτυχίσετε και να γιορτάσετε την δευτερη επέτειό γάμου και κάθε επόμενη που θα έρχεται με το σποράκι που μόλις φύτρωσε στην κοιλιά σου!!!!

Τέλεια η ιδέα σου και πολύ συγκινητική!!!!!!!!!!!!!!! Την φαντάστηκα και ανατρίχιασα....

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Τι τέλεια εκπληξη??????ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!αντε με το καλό,με το καλό!!

Κ χρόνια σας πολλά!!Να μας πεις τα νέα!!χαχαχα!!σοκ ο άνθρωπος!!απο τα καλύτερα της ζωής του!!!!

Διαφημίσεις

ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΛΙΑ ΤΟΥ! ΕΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΑΥΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΡΚΩΝΕΙ... ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ... ΑΥΡΙΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

aWZep2.png

• 2 months later...

εγώ ανακοίνωσα στον άντρα μου ότι είμαι έγκυος όταν είχαμε επέτειο και απλά δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι συνέβη αυτο το τέλειο γεγονός γιατί προσπαθήσαμε πολύ και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ με γιατρούς απο εδώ και απο εκει

• 4 εβδομάδες μετά...

Δεν ηταν και πολυ εντυπωσιακο το δικο μου, γυρναω σπιτι απο την δουλεια και βλεπω πως δεν μου ειχε ερθει περιοδος (ειμαι παντα 28 μερες, απολυτη ακριβεια). Κανω ενα τεστ χαλαρα (ειχα παρει καμια εικοσαρια απο το ιντερνετ και τα χαλαγα για πλακα) και βγαινει αχνα θετικο. Δεν το πολυπιστευω ειναι η αληθεια, ομως σταματαω το καπνισμα επιτοπου και αντι να παρω σουβλακι να φαω, καθαρισα κατι καροτα! Ξυπναει ο καλος μου και αντι να με δει να καπνιζω και να πινω την κοκα κολα μου, ειμαι και μασουλαω τα καρότα! "Τι κάνεις εκει?", μου λεει..."μάλλον είμαι έγκυος", του απαντάω....Δεν το πιστεύει ούτε αυτός και λέει "ναι, καλάααα..." Την αλλη μερα ξαναεκανα τεστ και ηταν ξεκαθαρα θετικο. Η αλήθεια ειναι παλι δεν το πολυπιστεψε (ουτε κι εγω το αφομοιωσα τοσο ευκολα, επρεπε να παω στον γιατρο να δω στον υπερηχο το σπορακι).

• 3 εβδομάδες μετά...

ειχα καθηστεριση εναμιση μηνα καθε μερα ελεγα σημερα θα αδιαθετισω γιατι ειχα πονους περιοδου κ γενικα ενιοθα πολυ κομμενη δεν πιστευα οτι ειμαι εγκυος γιατι εχω πολυκιστικες τελικα αποφασιζω να παω στο γιατρο κ μαθαινω τα ευχαριστα τηλεφωνω αμεσως στο αντρα μου που κ αυτος δεν πιστευε οτι ειμαι κ του λεω θα γινεις μπαμπας..επαθε σοκ ηταν κατι που δεν το περιμενε νιοσαμε κ οι δυο μεγαλη χαρα κ συγκινηση κλαιγαμε για πολλες μερες μεχρι να το συνειδητοποιησουμε.

starelaki ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ... ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

aWZep2.png

LINAKI23 σ'ευχαριστω ευχομαι κ σε σενα να πανε ολα καλα.απορω βεβαια πως συγκρατιθηκες μεχρι το βραδυ για να του το πεις.εγω το πρωτο πραγμα που εκανα μολις βγηκα ειναι να τον παρω τηλεφωνο.

Καλημέρα & Χρόνια Πολλά στους Αντώνηδες και τις Αντωνίες! Εγώ είχα όλα τα συμπτώματα της περιόδου με κυριότερο αυτό του πρησμένου στήθους και την ανεξήγητη κούραση. Επειδή όμως η καθυστέρηση συνέπεσε με τις προετοιμασίες του γάμου μας, θεώρησα οτι οφείλεται στο άγχος και το τρέξιμο αν και πάντα ήμουν τυπική στον κύκλο μου. Την επόμενη μέρα του γάμου μας κι αφού είχε λυσσάξει ο άντρας μου οτι είμαι έγκυος κι εγώ γέλαγα, κάναμε χοριακή και διαπιστώσαμε οτι ήμουν 5 εβδομάδων έγκυος. Δεν θα ξεχάσω που όταν μου το ανακοίνωσαν στο διαγνωστικό μου είπε η γιατρός: "Πάτε πάρα πολύ καλά". Της λέω: "τι εννοείται;". Μου λέει είστε 5 εβδομάδων, δεν το ξέρετε; Με πήραν τα κλάματα γιατί δεν το περίμενα (λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας που έχω αναφέρει σε άλλο θέμα) και η γιατρός νόμιζε οτι δεν θέλω την εγκυμοσύνη! Μου λέει: "Είστε παντρεμένη"; Της λέω: "Μόλις δύο μέρες!". Περιττό να σας πω πως όταν με είδε ο άντρας μου να βγαίνω μες τα κλάματα, δε χρειάστηκε να του πω τίποτα. Απλά του έδειξα με το χέρι μου τις εβδομάδες. Φρεσκοσύζυγος και φρεσκομπαμπάς!

• 2 εβδομάδες μετά...

Εγώ είχα αρχίσει να πονηρεύομαι απ' την καθυστέρηση (είχε φτάσει τη μια εβδομάδα), οπότε είχα πάρει τεστ μαζί μου στο εξοχικό όπου είχαμε πάει για σ/κ. Είχα βάλει και χρονικό όριο στον εαυτό μου, ότι αν δεν έχω αδιαθετήσει, θα το κάνω σάββατο πρωί. Περιττό να σας πω ότι απ' τις 5πμ ήμουν ξύπνια κ σκεφτόμουν να παω-να μην πάω στο μπάνιο, αλλά πάλι δεν ήθελα και μες τη μαύρη νύχτα...

κρατήθηκα ως τις 8, το βλέπω θετικό. Δε λέω τίποτα, ετοιμάζουμε πρωινό, λιακάδα, μπαλκόνι, πρασινάδες.... Οπότε στη μέση του πρωινού του λέω "θέλω να σου δείξω κάτι, αλλά φάε πρώτα". Φυσικά επέμενε, οπότε έφερα το τεστ και του το έδειξα στο μπαλκόνι.. Έμεινε με τη φρυγανιά μετέωρη - μετά άρχισε να χοροπηδάει..

Βέβαια το απόγευμα μ' έτρεχε να βρούμε εφημερεύον, μην τυχόν και κάνει λάθος το τεστ, να κάνουμε καλού κακού άλλο ένα!:P

27pzp3.png

qIUIp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...