Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε και πώς ενημερώσατε τον αντρα σας για την εγκυμοσύνη ??

Recommended Posts

Εμείς είχαμε γυρίσει απο διακοπές στις οποίές είμασταν σχετικά..χαλαροί,και,2 περίπου εβδομάδες μετά (ίσως λιγότερο) διαπιστώνω οτι έχω καθυστέρηση. Αυτός σίγουρος οτι "κάτι" έχει γίνει (κάτι ήξερε αυτός!) με πείραζε κ μου έλεγε "να δεις οτι είσαιιιιιιιιιιι". Σημειωτέον οτι δεν ήμασταν παντρεμένοι,απλά συζούσαμε,και,κάναμε τα "δικά μας". Φυσικά εγώ δεν πίστεψα στιγμή οτι είμαι έγκυος,απλά κ μόνο έπειδή δεν προσέξαμε σε ολιγοήμερες διακοπές,άλλες προσπαθούν τόσα χρόνια και δεν μένουν κλπ κλπ

Τελικά 2-3 μέρες μετά αποφασίζω να κάνω το τεστ,εκείνος είναι στην κουζίνα,και,βγαίνω αλαφιασμένη απο το μπάνιο αναφωνώντας "δεν το πιστεύω!δεν είναι δυνατόν!αποκλείεται!" και να πηγαίνω πάνω κάτω και να μην μπορώ να το πιστέψω και αυτός να γελάει υστερικά!

Ακόμα ανατριχιάζω όταν θυμάμαι τη στιγμή,αναπολώντας τη χαρλα μου,το πώς χάιδευα την κοιλιά μου,το πόσο αγάπησα το μωρό απο το πρώτο δευτερόλεπτο που είδα τη ροζ γραμμή...

y5yep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 347
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν το πιστευω!!! περιπου την ιδια ιστορια εχουμε... Και εμεις αφου γυρισαμε απο τις διακοπες ειχα ηδη 3 μερες καθυστερηση αλλα επειδη ειχαμε κανει πολλες δουλειες στο εξοχικο και πριν λιγες μερες ειχα παθει κυστιτιδα (τελικα δεν ηταν) και ειχα παρει καποια χαπια για να μου περασει, ουτε καν πηγε στο μυαλο μου. Να σημειωσω οτι χρονια ειχα αυξημενη πρωλακτινη και μου ειχαν πει οτι ειναι δυσκολο να συλλαβω και οταν θα θελησω θα χρειαστω καποια αγωγη.Οποτε καταλαβαινετε οτι ουτε καν μπορουσα να το διανοηθω.Αφου λοιπον περασε μια βδομαδα καθυστερησης με ολα ομως τα συμπτωματα οτι θα αδιαθετησω (πονακια-πριξημο στηθους),βλεπαμε τηλεοραση με τον καλο μου και εβαλα ξαφνικα τα κλαμματα με αυτο που βλεπαμε. Με κοιταει και φευγει απο το σπιτι με δικαιολογια οτι παει να παρει τσιγαρα. ερχεται σπιτι και φερνει το τεστ. Τον κοροιδεψα λεγοντας του οτι αποκλειεται αλλα επεμενε να το κανω.Ποσο δικιο ειχε!!!! Παλι ομως δεν το πιστευα γιατι ειχα μεινει στα λεγομενα των γιατρων. Τελικα πηγαμε στο νοσοκομειο και καναμε β-χοριακη και εκει βεβαιωθηκα. Αποφασισαμε πως θα το κρατησουμε, βρηκαμε σπιτι, καναμε γρηγορα τον πολιτικο γαμο(θρησκευτικο θα κανουμε μαζι με τα βαφτησια) και τωρα αναμενουμε σε 3 μηνες το αγορακι μας!!!!

zljk4fh.jpgzljkp2.png

• 1 month later...

εγώ έλεγα πως όταν το μάθαινα θα του έκανα έκπληξη-τα γνωστά που λέμε όλες μας...:P τελικά ενα πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά σταμάτησα σε ενα φαρμακείο κ πήρα ενα τεστ το οποίο το έκανα στη δουλειά... η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη:mrgreen::mrgreen: που τον πήρα τηλεφ-δεν άντεχα ούτε λεπτό να μην του το πω-κ του το είπα απο το τηλεφ...!!!!!:lol::lol::lol::lol:

ntRCp3.png

Phga xwris na me katalavei apo pisw t t edwsa ena trifero filaki sto stoma...kaii t lew madepse...m leei ti???Avroio 8a pame mazi stn giatro na t epivevaiosoume..T na epivevaiosoume??Tn egkimosini m...Mwro m s efxaristw....einai to kalitero doro p mporouses na m kns...diladi edw mesa(kai xaideve tin koilitsa m) tha megalwnei t ninaki mas?? t lew nai...Sigkini8ikame kai oi dio..klaigame apo xara kai gelagame...agkalies filia ta panta.... Axx i poio eftixismeni mera ts zwis m koritsia..pleoume se pelgi eftixias..kai to vradi p ksaplosame me eixe parei agkalia kai tn phre o ipnos xaidevontas tin koilitsa m..les kai eim 7 mhnwn ekane....

εμεις λογο μη τελειομηνης εγκυμοσυνης καναμε προσπαθειες καιρο.οποτε ηξερε εχω δεν εχω καθυστερηση.εκεινον τον μηνα ειχε νοσηλευτει στο νοσοκομειο.θα εκανε χειρουργειο σε λιγες μερες στο ποδι.εκανα χοριακη κ πηγε η αδεφη μου να παρει τα αποτελεσματα γτ εγω θα πεθαινα.με παιρνει με κλαματα κ μου το λεει.το κλεινουμε κ εγω συνεχιζω κ κλαιω.τον παιρνω αμεσως τηλεφωνο κ το καταλαβε με την πρωτη....ε σε 20 λεπτα ηατν σπιτι μας.πηρε αδεια απο τον γιατρο κ μου εκανε την πιο τρυφερη αγκαλια....

Διαφημίσεις

Δεν ειχα καν καθυστερηση το ενιωσα και ελεγα καθε μερα αν δεν μου ερθει αυριο θα παρω τεστ δεν πηρα την επομενη μερα το ιδιο ειχα αγχος και την τριτη τελικα πηγα δηθεν για ψωμακι πηρα τεστ πηγα κρυφα στο μπανιο το εκανα και βγηκα εξω με το τεστ στο χερι ετρεμα σαν κομπρεσερ και τον κοιταξα με ανοιχτο το στομα.Το καταλαβε σε χρονο dt μονο απο το υφος μου.Και εσκασε ενα τεραστιο χαμογελο και τα εχασε!

lo5lp3.pngtumhp3.png

Ο δικός μου ήξερε ότι είχα πάει για β-χοριακή και γενικά κρατούσε cool στάση όπως κι εγώ μήπως και δεν είχαμε τελικά εγκυμοσύνη και για να μην αγχωθούμε.

Με περίμενε στο αυτοκίνητο να κατέβω με το αποτέλεσμα κ μόλις μπήκα μέσα μάλλον τον φρίκαρα:shock:. Είδε μια μουρλή να κλαίει και να της έχει κοπεί η ανάσα και μαζί να γελάει και να μη μπορεί να μιλήσει..τέτοιο σκηνικό. Ε και μετά του έδειξα μια χοριακή να!!! και κατάλαβε και συνέχισε να φρικάρει γιατί η μουρλή δεν μπορούσε να αναπνεύσει από τη χαρά της.

Σε κανένα 5λεπτο που ηρεμήσαμε μπορέσαμε να συμπεριφερθούμε νορμάλ, γέλια, φιλιά, αγκαλιές κλπ:)

• 1 month later...

Κορίτσια Καλησπέρα!!! Έίμαι καινούρια στο φόρουμ. Με λένε Αλεξάνδρα και είμαι εικοσιέξι ετών. Έχω τρεις κορούλες. Την Κατερίνα που είναι τεσσάρων, την Αμαλία που είναι δύο και την Άννα που είναι έξι μηνών. Σήμερα έμαθα πως σε εννέα μήνες θα ξαναγίνω μανούλα!!! Η χαρά μου δεν περιγράφεται!! Νομίζω πως είμαι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο!!! Σήμερα το βράδυ θα το ανακοινώσω στον άνδρα μου!! Θέλω τη βοήθεια σας! Δεν ξέρω πως να του το πω! Τις προηγούμενες φορές του το είπα μπαμ και κάτω από τη χαρά μου!! Τώρα όμως θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό!!! Έχτε καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

Katerina-Amalia-Anna <3 <3 <3

• 3 εβδομάδες μετά...

εγώ κορίτσια λόγω δουλειάς για την ώρα είμαι μακρυά από τον άντρα μου. επειδή έχω σταθερό κύκλο μόλις πέρασε μια μέρα καθυστέρηση με είχε φάει η αγωνία. Ήμουν σπίτι το πρωι μαζί του και χωρίς να καταλάβει τίποτα έκανα το τεστ αλλά παράλληλα είδα και λίγο αίμα.... οπότε συγκεντρωθηκε η προσοχή μου στο αίμα και λέω μπα να τελικά μου ηρθε περίοδος.... κοιτάω το τεστ όμως και ήταν θετικό!!! δε πίστευα στα ματια μου. μέχρι και τις οδηγίες ξαναδιάβασα!!!σκεφτόμουν μηπως έκανε λάθος το τεστ και καθως ταξίδευα για τη δουλειά μου σταματησα σε ενα φαρμακειο και είπα στη φαρμακοποιο τι μου συνέβη.... αύτη μου είπε πως το τεστ είναι σιγουρα σωστό και μάλλον απέβαλα!!!! τρελάθηκα!!!! όμως μετά την άλλη μέρα δε ξαναειδα αίμα εκανα β χοριακη και βγηκε θετική!!!! κρατιομουν να μη πω τα ευχαριστα από το τηλ. οπότε εκείνη τη μέρα που τον ξαναείδα είχε γυρισει κουρασμένος από τη δουλεια και μου είπε πόσο θα ήθελε να είμαι κάθε μέρα σπίτι και του απάντησα ότι σε κάνα 8μηνο δε θα βλέπει μόνο εμένα στο σπίτι... δε πήγε καθόλου το μυαλό του και όταν του ειπα οτι σε λιγους μήνες θα βλέπει και εμένα και το παιδάκι μας με είχε αγκαλιασει σφιχτα, είχε παθει σοκ και από τη χαρά του του ερχοταν να κλαίει και να γελάει μαζί. εννοείται πως το βραδυ όλο κατά διαστήματα μου χαιδευε τη κοιλια!!! χαχαχα

sJbgp3.png W9hQp3.png

Διαφημίσεις

Έχωντας καθυστέρηση του λέω "μάλλον είμαι έγκυος" και μου λέει "καλά μην αγχώνεσαι θα σου έρθει η περίοδος"...επειδή είχε ξανασυμβεί να έχω 5 μέρες καθυστέρηση και να αδιαθετήσω!Δεν ξέρω πως αλλά το ήξερα και του λέω "περίοδος θα μου έρθει τα Χριστούγεννα"-σημ. τελαυταία περίοδο είχα 8/1 και η συζήτηση έγινε γύρω στις 10/2...

Στις 10 μέρες καθυστέρηση και για να είμαι απολύτως σίγουρη οτι δεν είναι κάνα κρύωμα ή λόγω στεναχώριας (περιμέναμε τον μπαμπά μου) στις 15/2 δηλαδή,πήγα για χοριακή και το ξέραμε εγω,εκείνος,ο αδερφός του κι η γυναίκα του..το απόγευμα πήγα να πάρω τα αποτελέσματα και μόλις βγήκα έξω του έστειλα μηνυμα γιατί δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω!!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Κι εγώ το ίδιο, λέω "έχω καθυστέρηση" και μου λέει "καλά , θα αδιαθετήσεις", γιατί μόλις που είχαμε αρχίσει τις προσπάθειες. Τελικά στις 7 μέρες καθυστέρηση και αφου είχαμε γυρίσει από επίσκεψη σε φίλους, όπου το σπίτι ήταν ντουμάνι στον καπνό, του λέω στις 5 το πρωί "να σου πω, μπορεί να είμαι έγκυος, πρέπει να ξέρουμε, δεν γίνεται να τρέχουμε μες στους καπνούς!" :D:D:D Εκείνος είχε ξεχάσει ότι είχα καθυστέρηση καν!Και κάνω το τεστ επιτόπου (το είχα ήδη πάρει αλλά περίμενα να περάσουν οι μέρες), και μετά καθόμασταν και γελάγαμε σαν χαζοί

Έκανα ένα τεστ κ βγήκε τόσο αχνή η γραμμή που νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου, του το λέω κ μου λέει η ιδέα σου είναι σιγά μην είσαι...δεν κρατιόμουν όμως μέχρι την δευτέρα για χωριακή γιατί ήταν Σάββατο και πήραμε ένα ψηφιακό κ το έκανα κ καθόμασταν από πάνω του μέχρι να δούμε τι θα βγάλει! Μόλις έβγαλε έγκυος κοιταζόμασταν σαν χαζοί....πηγαίναμε κ το κοιτούσαμε κάθε 5 λεπτά μήπως κ αλλάξει!

Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να κρατηθείς κ να μην του το πεις αμέσως όσο κ να το σχεδιάζεις αλλιώς...!!!

ήταν ο 2ος μήνας προσπαθειών ήμουν στην 4η μέρα καθυστέρησης πήραμε τεστ το κάναμε και σε δευτερόλεπτα ήταν θετικό! θυμάμαι αρχίσαμε να χοροπηδάμε αγκαλιασμένοι μέσα στο μπάνιο δεν ξέρω κι εγώ πόση ώρα και να ουρλιάζουμε κι οι δύο ''είμαι έγκυος είμαι έγκυος'' πρέπει να μας άκουσε όλη η περιοχή!!!! δεν θα το ξεχάσω ποτέ!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Πρέπει να σας πω όλη την ιστορία για να καταλάβετε τι έπαθε ο άντρας μου.

Είχα κόψει μερικούς μήνες πριν τα αντισυλληπτικά και απο τότε η περίοδός μου ήταν ασταθής. Τσπ να μην τα πολυλογώ δεν ήξερα πότε να περιμένω. Είχα πάρει μια δεκάδα τεστ εγκυμοσύνης από το ίντερνετ και κάθε μήνα έκανα ένα αν νόμιζα ότι είχα καθυστέρηση και κάθε μήνα στενοχωριόμουνα.

Κάποια στιγμή άρχισα να παρατηρώ περίεργα πράγματα. Μεγάλωσε το στήθος, η όσφρηση μου είχε ξεπεράσει κάθε φαντασία, πεινούσα συνεχώς. Δεν είπα τίποτα στον άντρα μου. Επίσης αρνιόμουν να κάνω τεστ για να μην στενοχωρηθώ. Είχα όμως επαγγελματικό ταξίδι και έπρεπε να μάθω για να συμπεριφέρομαι ανάλογα. Πίστευα παράλληλα ότι είμαι σίγουρα έγκυος. :?

Τελικά σηκώνομαι πρωί την τελευταία μέρα πριν φύγω, πάω στο μπάνιο κάνω το τεστ, πάω κουζίνα κάνω δυο δουλειές να περάσει η ώρα και επιστρέφω στο μπάνιο. Κοίταζα το στικ και δεν το πίστευα.

Ο άντρας μου λοιπόν είχε πλήρη άγνοια της κατάστασης. Τον ξυπνάω άρον άρον και πριν προλάβει να συνέλθει του λέω δακρυσμένη αλλά ψύχραιμη ότι είμαι έγκυος. Ο άνθρωπος τρελάθηκε, δεν το περίμενε με τίποτα και μέσα στον ύπνο του δεν καταλάβαινε αν είναι αλήθεια ή όνειρο. Νομίζω ότι το συνειδητοποίησε όταν τελικά πήγαμε στο γιατρό, είδε τον υπέρηχο και άκουσε την καρδιά.

• 1 month later...

Εγω με το συζυγο μου καναμε προσπαθειεσ απο το Φεβρουαριο.Καθε μηνα με ρωτουσε σου ηρθε περιοδοσ?Και οταν του ελεγα πωσ μου ηρθαν επεφτε σε στεναχωρια.Ξεκιναει το καλοκαιρακι και αρχιζουμε τα μπανια και επειδη καθε χρονο απο τη θαλασσα παντα εχω καθυστερηση δεν μου πηγε αμεσωσ στο μυαλο.Περιμενα δηλαδη28Ιουνιου.Μετα απο 6μερεσ περνωντασ τυχαια απο το φαρμακειο λεω να παρω ενα τεστ.Γυρνωντασ απο ψωνια σπιτι αφηνω το τεστ στο τραπεζι και με ετρωγε να το κανω η οχι.Τελικα μετα απο 2ωρεσ το εκανα και βγηκε θετικο αμεσωσ τρελαθηκα και πηγα να παρω το συζυγο μου που δουλευε.Αλλα το μετανιωσα και λεω δεν πρεπει να το μαθει ετσι το πιο ωραιο πραγμα.Ετσι και εφτιαξα μια καρδια απο ρεσω τα αναψα εβαλα το τεστ στο κεντρο τησ καρδιασ και εβαλα να παιζει το we always love you.Γυρνωντασ ο αντρασ μου στισ10το βραδυ ανανοινοιγει τη πορτα σβηστα τα φωτα και βλεπει την καρδια και εμενα στο καναπε να κλαιω απο χαρα.Δεν περιγραφεται αυτη η στιγμη αγκαλιαζομασταν και ελεγε συνεχεια δεν το πιστευω δεν μου κανεισ πλακα πω πω τι εγινε τωρα και τετοια.Σασ λεω απιστευτο συναισθημα.Περιττο να σασ πω οτι δεν φαγαμε ουτε κοιμηθηκαμε ολο το βραδυ συνεχεια γελαγαμε σαν χαζοχαρουμενα.Η πιο εντονη στιγμη τησ ζωηπ μου.Αφηστε που ο αντρασ μου λεει σε ολουσ πωσ του το ειπα.Και το ποσο ωραιο ηταν.

αχ τι ωραια που το κανες!!!!!!!τελεια.τον τρελανες τον ανθρωπο.εμενα δυστυχως ηταν εκτος και θα γυρναγε μετα απο μια εβδομαδα οποτε του τοπα απο το τηλεφωνο.κι επειδη εκλαιγα εκεινη την ωρα πηγε το μυαλο του στο κακο.!!!!!!!!!που να το φανταζοταν!!

w7ENp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια πολύ όμορφες ιστορίες! Ήθελα και γω να του κάνω έκπληξη αλλά επειδή προσπαθούσαμε εντατικά τον τελευταίο καιρό, ο άντρας μου ήταν πολύ υποψιασμένος και έτσι όταν με είδε με ένα μεγάλο χαμόγελο να βγαίνω από το μπάνιο το κατάλαβε αλλά δεν το πίστευε! Ούτε όταν του έδειξα το τεστ το πίστευε! Βέβαια είμαστε λίγο συγκρατημένοι γιατί πέρισυ είχα αποβάλει αλλά γενικά πιστεύω ότι μέχρι την ώρα που θα το πάρουμε αγκαλιά δύσκολα θα το συνειδητοποιήσουμε!

igdpp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Kalispera sas koritsakia mou..Polu omorfes oi istories sas:) Emena i apokalupsi tis mpempas mas egine katw apo duskoles psuxologikes katastaseis pou pernousame ekeino to diasthma.. 1 xrono sxedon , oxi prospathousame alla kaname eleuthera..egw to ithela san treli na meinw egkuos..:) Loipon, telos Apriliou me arxes Iouniou trexame me tin sugxwremeni pethera mou sta nosokomeia, athina ktl ktl.. Htan sto teleutaio stadio tou karkinou k den uphrxe swthria dustuxws..to kserame ap'tin arxi..(o antras mou einai mikros opws k egw..23 egw 23 autos , opote tin eixe k exei anagki tin manoula tou)Kathe mina eperna test egkumosinis k olo arnhtika wspou tin teleutaia fora to ekana bgike mia grammi to petaksa stin tsanta mou mesa ap'ta neura mou.. Tin epomeni mera akribws to epiasa k eixe duo grammoules.. petousa apo xara! Piga sto giatro, mou eipe pws eimai egkyos k etsi piga sto spiti tis petheras mou (opou emena ekei to teleutaio diasthma logo tis arrwstias tis) k arpaksa agkalia ton antra mou k tou eipa ta nea.. xarike k eklapse mazi , giati panw ston pono tou gia tin mama tou eixe ena kalo, tin mpempa mas pou 8a parei k t'onomataki tis..Htan xaroumenos polu opws k twra pou einai 4 mhnwn akoma.. To eipame stin Pethera mou oti perimenoume mwraki , mas edwse tin euxi tis k meta apo mia mera mas afise:( htan polu sugklonistiko gia mena k gia ekeinon..Twra omws ola kala.:) Perimenoume to mwraki mas k panta tha exoume stin kardia mas tin pethera mou..

Καλημέρα σε όλες τις μαμάδες και τις εγκυούλες!

Με τον άντρα που προσπαθούσαμε ενάμιση χρόνο και είχα φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά. Τον Οκτώβρη του '11 αρχίσαμε να φτιάχνουμε το σπίτι μας και το άγχος και το τρέξιμο δεν βοήθησαν καθόλου. Ωστόσο προς τον Γενάρη, που το σπίτι ήταν σχεδόν έτοιμο και είχαμε το νου μας στην μετακόμιση δεν σκεφτόμουν την εγκυμοσύνη τόσο. Θυμάμαι που έλεγα ότι "τώρα που μετακομίσαμε στο ίσωμα (μέναμε σε ανηφορικό δρόμο πιο πριν) θα κάνω ποδήλατο μέχρι να λιώσω".

Τέλη Γενάρη έγινε η μετακόμιση (λόγω θεμάτων με την μέση μου δεν κουβάλησα σχεδόν τίποτα, αλλά μπορείτε να καταλάβετε ότι μου βγήκε η πίστη να φέρω βόλτα το σπίτι) ωστόσο εγώ τελευταία περίοδο είχα 13/1. Περίμενα λοιπόν κανονικά να μου έρθει περίοδος, η οποία σημειωτέον ήταν ρολόι, 10 Φλεβάρη, πάνω στις 4 βδομάδες ακριβώς. Είχα όμως πόνο στο στήθος και είχε πρηστεί 2 βδομάδες πριν και μαζί με κάτι άλλα ψιλοσυμπτωματάκια που τα είχε και η αδερφή μου όταν έμεινε έγκυος, στις 14 του μήνα και μην έχοντας αδιαθετήσει έστειλα τον άντρα μου να μου πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Περιττό να πω πως ανέβηκα στο σπίτι από την δουλειά...Όταν βγήκε δε το τεστ θετικό...έτρεμα ολόκληρη...Τον φώναξα στο μπάνιο και του είπα "o δύο γραμμές σημαίνουν θετικό"...Εκείνος μου είχε κάνει δώρο σέξι εσώρουχα :oops: και μια αντιασφιξιογόνα μάσκα κι εγώ που δεν είχα πάρει τίποτα, την έβγαλα καθαρή με το τεστ...

Μετά θυμήθηκα βέβαια ότι 2 μέρες πριν (12/2) είχαμε κατέβει Σύνταγμα και είχα εισπνεύσει ΤΟΝΟΥΣ χημικά και με έπιασε απελπισία...συν την μετακόμιση....Μέχρι να δούμε χτύπους καρδιάς και αργότερα φυσιολογικές λειτουργίες, πέρασα ένα διάστημα κόλαση...

VSslp3.png

• 3 months later...

Εμείς δεν προσπαθούσαμε ιδιαίτερα για παιδί. Κάναμε σεξ ελεύθερα και απλά λέγαμε πως αν τύχει, έτυχε. Όταν συνειδητοποίησα λοιπόν ότι είχα καθυστέρηση έκανα 3 τεστ όλα θετικά. Δεν είπα τίποτα τις επόμενες 5 μέρες (έκανα και τη χοριακή μου), εν τω μεταξύ εγώ είμαι λίγο ανεύθυνη/αδέξια/ξεχασιάρα και γι αυτό ψιλοφοβήθηκα στην αρχή και άρχισα να αμφιβάλω (γι αυτό δεν είπα κάτι στον Ιάσονα). Μετά από μια βδομαδούλα, ήταν και τα γενέθλιά του, λέω πάει, αυτό ήταν, θα το πω σήμερα κ ό,τι γίνει. Πήρα άδεια, έστειλα τον Ιάσονα στη δουλειά και όλη μέρα σκεφτόμουν πώς να το φέρω. Βγαίνω έξω, πάω και παίρνω ό, τι πιο σέξυ μπόρεσα να βρω σε εσώρουχο, τα βάζω και τον περιμένω να γυρίσει το βράδυ. Ο δόλιος, όταν άνοιξε την πόρτα και τον πλησίασα αργά και ύπουλα , νόμιζε ότι είχα στολιστεί έτσι για τα γενέθλιά του. Τον αγκαλιάζω, τον φιλάω, του λέω χρόνια πολλά. Με κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω και μου λέει 'μπορείς να τα βάζεις πιο συχνά;;'. Του λέω εγώ 'λίγο δύσκολο αγάπη μου, λογικά σε μερικές βδομάδες δεν θα μου κάνουνε' . Σοκ ο Ιάσονας, μένει με ανοιχτό το στόμα κι εγώ να προσπαθώ να τον συνεφέρω. Δεν είπε και τίποτα και για μια στιγμή με ξανάπιασαν οι φόβοι και οι ανησυχίες που είχα και πριν. Ξαφνικά ορμάει πάνω μου, με παίρνει αγκαλιά και να τον έχουν πάρει τα ζουμιά :o 'δηλαδή θα κάνουμε μωράκι; θα γίνω μπαμπάς;' ρώταγε και ξαναρώταγε. Με κοίταζε, με ξανακοίταζε, με στριφογύρναγε, μετά με πήγε στον καναπέ και μου χάιδευε την κοιλιά για ώωωρες και μου έλεγε πόσο ευτυχισμένος ένιωθε εκείνη τη στιγμή. Την άλλη μέρα είχαμε ιστορίες, γέμισε το σπίτι με λουλούδια, μου έφτιαξε πρωινό (αυτά πριν ξυπνήσω εγώ απ' τον ύπνο του δικαίου) και μόλις ξύπνησα άρχισε να με μπουκώνει :o τώρα είμαι στον 8ο μήνα και περιμένουμε το παιδάκι μας μέχρι τον φεβρουάριο. Η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου κορίτσια. Με το καλό τα μωρούλια μας χιχι!

Εγώ του το είπα όταν νοσηλευόταν στο Μετροπόλιταν (όχι για σοβαρό λόγο ευτυχώς) Πήγα στην τουαλέτα του δωματίου του , το έκανα και όταν είδα τις 2 γραμμές δεν το πίστευα. Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Κάτι τέτοιες στιγμές πραγματικά θυμάσαι τι είναι η απόλυτη ευτυχία ! Εκει λοιπόν στο κρεβάτι του πόνου του το είπα και έμεινε στήλη άλατος . Αφού δεν μπορούσα να καταλάβω αν χάρηκε ... Το κατάλαβα βέβαια πιο μετά ότι ήταν κι εκείνος ευτυχισμένος !

Α και ήταν και Τρίτη και 13 , η καλυτερη μέρα του 2008 !

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

• 2 months later...

Κοριτσια γεια σας! ειναι ο δευτερος μηνας τωρα που ξεκινησαμε τις προσπαθειες μας για μωρακι και δεν μπορω να το βγαλω απ το μυαλο μου...οχι τοσο θεμα αγχους οσο χαρας και ενθουσιασμου..

Μεσα σ'ολες τις σκεψεις μου υπαρχει και το πως θα το ανακοινωσω στον συντροφο μου οταν με το καλο γινει το θαυμα!

Εσεις το εχετε σκεφτει καθολου αυτο?

Καθε φορα που σκεφτομαι το πως θα γινει ειλικρινα δακρυζω (που να γινει κιολας) Θα θελα να ακουσω τις σκεψεις σας αλλα και τις εμπειριες πρωην εγκυων:D:D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...