Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε και πώς ενημερώσατε τον αντρα σας για την εγκυμοσύνη ??

Recommended Posts

Βασικά κλεμμένο είναι...το είχα διαβάσει από μία κοπέλα σε ένα site που το είχε κάνει, και μου άρεσε πάρα πολύ!!!Ήταν να το κάνω τον προϋγούμενο μήνα, αλλά μάταια!!!Πού θα πάει κάποια στιγμή θα το κάνω... χαχαχα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tt114203.aspxLlVyp2.png

Μεγαλώνεις μέσα μου, σχηματίζεσαι μέσα μου, θρέφεσαι μέσα μου, νιώθεις τα άγχη μου, τις χαρές μου...αυτούς τους μήνες θα αλλάζω και θα αλλάζεις μαζί μου...γλυκό μου είσαι εγώ!!! Σε περμένουμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 347
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να πω κι εγω την δικη μ μικρη ιστοριουλα??:D:D

Εμεις γνωριζομασταν πριν τα "φτιαξουμε" ;);)

Εκεινος ειχε 2 χρονια που ειχε χωρισει απο γαμο κι εγω 2 χρονια που ειχα χωρισει απο αραβωνα...γνωριστηκαμε απο μια παρεα δεν πολυμιλαγαμε εκεινος εφυγε για ενα ταξιδι με την δουλεια του και περασε τις γιορτες μονος μακρυα απο τους δικους του ....

Μ'επερνε που και που κανενα τηλεφωνο αλλα εγω στον κοσμο μου!!!

Οταν επεστρεψε απο το ταξιδι περιπου στις 7/1/2010 με πηρε τηλεφωνο να βγουμε για καφε εγω του το ανεβαλα 2 φορες μεχρι και της 10/1/10 που ειπα αντε να βγουμε να ηρεμησει κι ετσι κι εγινε στις 11/1/10 παμε για καφε.

Ειλικρινα εκανα λαθος που τοσο καιρο τον απεφευγα...απο εκεινο το βραδυ ειμαστε μαζι....στης 12/1/2010 εγινα ολοκληρωτικα δικη του....το ιδιο βραδυ ειχε γινει το "ατυχημα" .... μετα μετραγα μερες να δω το θα γινει... εκεινος να μου λεει αποκλειεται με την πρωτη φορα ...εγω να νιωθω πως ειμαι κι αυτο τραβηξε κανα 20ημερο κι αφου ειχα κανει 4 τεστ απο τα οποια 2 θετικα 2 αρνητικα και η χοριακη εδειξε το αποτελεσμα :P:p

Πηγα παρασκευη πρωι μονη μ χωρις να το ξερει ακι εκανα την εξεταση...μυαλο για δουλεια δεν υπηρχε... ρομποτικα δουλευα.... μεχρι της 12 το μεσημερι που θα μαθαινα τ αποτελεσματα καρδιοχτυπουσα...

περνω τηλεφωνο {το ολο σκηνικο το ηξερε μονο ενας συναδελφος και κανεις αλλος }Οταν το εμαθα πεταχτηκα απο την καρεκλα και ειπα :"το ηξερα το ηξερα "το κοινο με κοιταγε καλα καλα θα λεγανε αυτη τρελαθηκε :mrgreen::mrgreen:

Παω στον προισταμενο να ζητησω αδεια μιας και κοντευε σχετικα να σχολασουμε....

Φευγω...και παω στο σπιτι του{αρχιζα να μενω στο σπιτι του} παω μαγειρευω,φτιαχνω το τραπεζι γιορτινο και τον περιμενω...

Μπαινει μεσα εγω εκανα ντουζ εκεινη την ωρα.. βλεπει το τραπεζι στρωμενο κι ενα σημειωμα..."ελα να με βρεις στο ντουζ ειμαι με παρεα"...ερχεται στην πορτα και μου λεει "εισαι μονη σου?" "οχι" του λεω "εχω και παρεα θα ερθεις να δεις?" κι ανοιγει την κουρτινα και στην κοιλια μου ειχα ζωγραφισει με το μολυβι των ματιων μου μια μυτουλα δυο ματακια και ενα αστραφτερο χαμογελο ...και μου λεει " μην μου πεις???"

"ναι" του λεω εκανα και την εξεταση...και μπηκε με την στολη του μεσα στο ντουζ...:D:D:D τωρα στο επομενο δεν ξερω ακομα πως θα μου βγει:P:p

λοιπον περυσι τετοιο καιρο σχεδον......εγω το ζωον ηταν η πρωτη φορα που δεν ειχα σημειωσει ποτε ειχα τελευταια περιοδο.τα χριστουγεννα λοιπον γιορταζε κ το "αγορι μου" εκανα δουλειες τιναξα οτι υπηρχε ετοιμασσα για την γιορτη ολα καλα.αρχισε την επομενη να με ποναει η μεση κ πιστευα οτι θα μου ερθει περιοδοσ τιποτα ομως. πρωτοχρονια ειχαμε κανονισει να φυγουμε με παρεα....φτανει η 31/12 περιοδος εξαφανισμενη περνω ενα τεστ βγαινει θετικο.εγω δεν το πιστευα κιολας .αφου εκανα το τεστ πηγα σπιτι ανεβηκα στηην σκαλα κατεβασα την βαλιτσα την εφτιαξα την κατεβασα στο αυτοκινητο 100 κιλα κουβαλισα 1εξαδα γνωστου αναψυχτικου κ γενικως εκανα σαν να μην ειχα κανει το τεστ.πηρα τηλ την φιλη μου της το λεω μου λεει μην το πεις πεστο αφου γυρισετε κ πας στον γιατρο.αναψαν τα καρβουνα ευτυχως βρηκα τον γιατρο κ εκανα υπερηχο 13΄50. κ ειδα την κουκιδα.πως το λενε ομως????φυγαμε το μεσημερι για τον προορισμο μας κ οταν φτασαμε κατα τις 6 λεει παω να ξαπλωσω λιγο .εγω απο πισω.ξαπλωνει αυτοσ καθομαι εγω στα ποδια του κ του λεω "θα παμε φετος το καλοκαιρι διακοπες???" λεει μαλλον γιατι??" δεν νομιζω του λεω γτ θα παμε στο μαιευτηριο" @@@μενει καγκελο.σχηματιστηκε ενα μονιμο χαμογελο απο εκεινη την ωρα κ φυσικα δεν κοιμηθηκε......

γελιο επεσε κ με τη παρεα μας οταν τους το ειπαμε.μολις αλλαξε ο χρονος λεει ο αντρας μου αντε πεστο."εμεις φετος 2010 θα γινουμε τεσσερις" κοιταχτηκαν ολοι μεταξυ τους μεχρι να καταλαβουν τι τους ειπα χιχιχιχιχι.....:P:p

• 5 months later...

στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παει στο γιατρο για αλλο λογο και μου ειπε οτι ειμαι εγκυος, ειχαμε σταματησει τις προφυλαξεις και λιγο-πολυ το περιμεναμε.

τη δευτερη φορα ειχα δυο βδομαδες καθυστερηση και πηγε κ μου πηρε τεστ και το ειδαμε μαζι

τέλειες όλες οι ιστορίες σας! όσες απλά το επιθυμούν εύχομαι να τους συμβεί όπως το σχεδίασαν!

εμενα με κόβω να μην έχω την χαρά αυτή, να τον ενημερώσω για εγγυμοσύνη, αφού ξέρει πρίν απο μένα πότε θ'αδιαθετήσω, όλα τα συμπτώματα, και γενικά δεν του ξεφεύγει τίποτε!

μη σας πω όταν βάλουμε μπρος είμαι σίγουρη ότι θα ακούσω από το στόμα του "τώρα είσαι έγγυος" και θα βγεί αληθινός...

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

εγω ειχα δει την ιδεα με το γραμματακι απο εδω και το εκανα!!!

πηρα ενα ζευγαρι καλτσακια , τα εβαλα σε ενα φακελο και εγραψα: "μπαμπα γεια σου, ειμαι το μωρακι σου!!!θελω να σου πω οτι σε αγαπω πολυ και περιμενω να με παρεις αγκαλιτσα σε 8 μηνες!!να προσεχεις και να αγαπας τη μαμα ωσπου να ερθω γιατι θα ειναι πολυ ευαισθητη! σε φιλω, το μωρακι σου!":p

του το εδωσα οταν γυρισε απο τη δουλεια, κ καλα οτι καποιος του εχει στειλει γραμμα.επαθε ΤΗΝ πλακα!!!!εκεινο το βραδυ κοιμηθηκε με το χαμογελο στα χειλη, ξυπνουσε καθε λιγο κ μου εσκαγε κ ενα φιλακι!!(το εχει κρατησει εννοειται στο συρταρι του)

• 3 months later...

Καλημέρα Κορίτσια...εμείς προσπαθούμε από Πάσχα και αυτο το μήνα είχα καθυστέρηση. Έπρεπε να αδιαθετησω 8/9 και σήμερα το πρωί έκανα το τεστ.Δεν αντεχα αλλο. Είστε οι πρώτες που το λέω:P. Ο άντρας μου έφυγε ήδη για δουλεια οπότε θα του το πω το βράδυ....προσπαθω να βρω τρόπο να του το ανακοινώσω. είναι το πρώτο μας οπότε το περιμέναμε με πολύ αγωνία. Οποιαδήποτε συμβουλή, εισήγηση, τι πρέπει να προσέχω και τί όχι δεκτη.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα. :oops:

;););););););););)

Καλημέρα Κορίτσια...εμείς προσπαθούμε από Πάσχα και αυτο το μήνα είχα καθυστέρηση. Έπρεπε να αδιαθετησω 8/9 και σήμερα το πρωί έκανα το τεστ.Δεν αντεχα αλλο. Είστε οι πρώτες που το λέω:P. Ο άντρας μου έφυγε ήδη για δουλεια οπότε θα του το πω το βράδυ....προσπαθω να βρω τρόπο να του το ανακοινώσω. είναι το πρώτο μας οπότε το περιμέναμε με πολύ αγωνία. Οποιαδήποτε συμβουλή, εισήγηση, τι πρέπει να προσέχω και τί όχι δεκτη.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα. :oops:

;););););););););)

μπράβοοοοοοοο!!!!! Συγχαριτήρια!! απο το Πασχα ε? ποπο??? εμεις ξεκινησαμε τον προηγούμενο μηνα και απογοητευτηκα που δε τα καταφέραμε. Αυτος θα ειναι ο δευτερος. Μπράβο που αντεξες 4 μέρες καθυστέρησης. Δικαιώθηκες!!! Λοιπον κατσε και σκέψου εναν ωραίο, γλυκο τρόπο να πεις στον ανδρουλη σου το νέο!! όπως ενα φακελακι με ενα συντομο γραμμα μεσα που να τελειώνει....'' Τα λέμε σε 8.... το παιδί σου'' η ''το μωρό σου'' και αστον να αναρωτιέται... Αχ τι ωραία!! ας μας πουν και άλλες πώς το ανακοινωσάν???? Εγω στο πρωτο δεν ήμουν καλα για να ασχοληθώ με τέτοια!!! εκανα μετους όλη τη νύχτα και οταν πήγα στην εφημερία (μαλλον γασρεντερίτιδα πρέπει να έχα) τους ειπα να μου κάνουν τεστ γιατι το ψιλιαζόμουν και ευτυχως που δε πήρα τιποτα για τη γαστρεντερίτιδα... Τον ανδρα μου τον πήρα να ερθει να με μαζεψει απο το νοσοκομείο γιατι ήμουν εξαντλημένη και πολύ απλά και πεσμένα του είπα ''θα γίνεις μπαμπάς!!'' και τοτε ειμασταν απλώς ζευγάρι 8μηνών.....

vJqep3.png

κγω ομολογώ απογοητέυτηκα όσες φορές αδιαθετούσα τόσους μήνες αλλά έλεγα θα έρθει. το θέλουμε τόοοοοσο πολύ...έχουμε σκευτεί ήδη και όνομα:oops: Για το πως θα του το πω νομίζω σκεφτηκα κάτι που μου άρεσε....θα τον φωνάξω στο δωμάτιο που προορίζεται για βρεφικό και θα του πω ότι πρέπει να αρχίσουμε σιγά σιγά να το αδειάζουμε γιατί σε 8 μήνες έρχεται το παιδάκι μας. .....κάπως έτσι το σκεφτηκα...όσο για το πως άντεξα 4 ημέρες καθυστέρηση απλά να σου πώ ότι χτες βράδυ από την αγωνία μου ξύπνησα άπειρες φορές. είχα το τεστ στο σπίτι και ήθελα να το κάνω από τις πρώτες μέρες αλλά δεν ήθελα να απογοητευτώ γιαυτό και το τράβηξα μέχρι σήμερα....:P

εγω να δεις ποσες φορες ξυπνησα εκεινο το βράδυ πριν κανω το τεστ. σχεδον δε κοιμηθηκα.το ειχα και γω στο σπιτι. οσπου στισ 06.00 που σηκωθηκα για κατουρημα το έκανα!! δε αντεξα!! και την εφαγα!! το μεσημερι αδιαθέτησα κίολας!! ωραια η ιδέα σου για το παιδικο!! τέλεια θα έλεγα!! αλλα δεμου λες?? γιατι σε βλέπω θλιμένη με το όνομα???

vJqep3.png

Διαφημίσεις

καθόλου θλιμμένη με το όνομα...εγώ του το πρότεινα και του άρεσε κ του άντρα μου.ασε που είναι σίγουρος ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα κανει γιο.ανυπομωνω να τον δω για να του το πω:o:o

καλησπέρα και συγχαρητήρια , να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη...αχ τι ωραία πρέπει να ανακοινώσεις κάτι τόσο όμορφο , αυτό που σκέφτηκες είναι ωραίο και μπορείς να κολλήσεις στην πόρτα του δωματίου απ'εξω ενα σημείωμα του τύπου μαζέψτε τα πράγματα γιατί σε 8 μήνες έρχομαι ....οτι και να πείς ωραίο θα είναι ! :P

Αχ συγχαρητήρια!!! Με το καλό! :D Κι εγώ περιμένω να κάνω το τεστ την άλλη εβδομάδα :wink:

Όλες οι ιδέες των κοριτσιών είναι ωραίες, να πω κι εγώ μία: Βάλε το τεστ που έκανες σε ένα κουτάκι, τύλιξέ το σαν δώρο και δώστο στον άντρα σου στο δείπνο..Και κράτα το και για ενθύμιο αργότερα, δεν ξεθωριάζει ποτέ, κι εγώ έχω κρατήσει το δικό μου όταν έμεινα έγκυος στο γιο μου :-)

"Πού να σε κρύψω γιόκα μου να μη σε φτάνουν οι κακοί

σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποια κορφή ερημική..."

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
γιωτα μου φαινεται απο τη χαρα σου μας ξέχασες.

Δεν σας ξεχασα....σας έχασα:cool:

είμαι καινούρια στο φορουμ και δεν το έμαθα ακόμη. λοιπόν χτες πήγαμε και στο γιατρό. είναι όλα οκ. ο αντρας μου όταν του το είπα στην αρχη το χαμόγελο του έφτασε μέχρι τα αυτιά του....αλλα μετά μου λέει κάτσε να πάμε στο γιατρό να μας πεί σίγουρα ότι είναι όλα οκ και μετά το χαιρόμαστε όπως πρέπει. λοιπόν χτές πήγαμε στο γιατρό όλα εντάξει. μου έδωσε για αρχή φολικό οξύ. τα πάω σε 2 βδομάδες για να μου πάρει αίμα είπε και με εκείνο θα μου κάνει όλες τις αναλύσεις που πρέπει....το βράδυ το ανακοινώσαμε και στους γονείς μου:lol::lol: (1ο τους εγγονάκι) και άρχισαν ήδη τα χαζά από τώρα:Dτρελλο γέλιο!!

• 4 εβδομάδες μετά...

Να σας πω κι εγώ την δική μου ιστορία!!!Δεν είναι και πολύ ρομαντική....κάποτε είχα ακούσει μια TV persona να λεέι ότι είχε αγοράσει παππουτσάκια μωρουδιακά και εκεί που αφήναν αυτοί τα παππούτσια τους, να άφηνε κι αυτά!!!Τί γλυκό...μου άρεσε πάρα πολύ και ήθελα να το κάνω κι εγώ.....αλλά επειδή είμαι και ανασφαλής...τί να πω!!!

Λοιπόν, είχα καθυστέρηση 3 μέρες (που για μένα με τακτικότατο κύκλο 28 ημερών, είναι "τί κάνει νιου νιου στα κεραμμύδια"!!!!)...είχα πάει σ' ένα παιδικό πάρτυ την προηγούμενη και συζυτούσα με τις μανούλες ότι έχω καθυστέρηση αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είμαι έγκυος γιατί έχω αφόρητους πόνους περιόδου(βλέπεις 30/7 λες όλο και κάπου θα την άρπαξα, μπανια, ξυπόλυτη....και θα καθυστερεί...που εμένα όταν κρύωνα μου ερχόταν νωρίτερα,αλλά μάλλον δεν ήθελα να το πιστέψω)...Τέλος πάντων, μου έριξαν οι φίλες το σύνθημα και λέω" μωρέ δεν κάνω κι ένα τεστ, έτσι για να μου φύγει η ιδέα μπας και μου' ρθουνε....ήταν Κυριακή οπότε έπρεπε να ψάξω για εφημερεύον κι επειδή βαριόμουνα παίρνω τον σύζυγο-που δούλευε- και τον ρωτάω αν έχει εκεί κοντά κανένα φαρμακείο να μου φέρει....τελικά πήγα και το πήρα μόνη μου....το κάνω και τί να δω...με το που έκλεισα το καπάκι αμέσως εμφανίστηκε ένα + να με το συμπάθειο!!!!Αλλά εγώ δεν ήμουν και σίγουρη!!!Εννοείται ότι πρώτη πάρα την κολλητή μου, η οποία μου είπε να χαλαρώσω και να μην αγχωθώ, αλλά να μην ενθουσιαστώ και πολύ γιατί κάνουν λάθος 1/100000000 βέβαια,αλλά δεν ξέρεις...Με παίρνει και στο μεταξύ ο σύζυγος και με ρωτάει αν το έκανα και τα αποτελέσματα...του λέω το τουρμπο ότι δεν το έκανα και ότι τον περιμένω!!!Εννοείται ότι το κατάλαβε γιατί ξέρει πόσο ανυπόμονη είμαι και μπήκε στο σπίτι και μου λέει' "μωρέ θα γίνει μανούλα το κοριτσάκι μου???"...ήταν πολύ γλυκούλης ωστόσο!!!

Αυτά και sorry αν είναι μεγάλο!!!!

ebyKp3.png?H3UgLDY0

dev272pr___.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Αχ, τι ωραία που ήταν αυτή η στιγμή. διάβασα όλες σχεδόν τις ιστορίες σας και πάλι συγκηνήθηκα!! Οι ορμόνες μου ακόμα δεν έχουν επάνέλθει στα φυσιολογικά τους από την εγκυμοσύνη!! Η δικία μου ιστορία έχει ως εξής: Με τον άντρα μου είχαμε πεί να σταματήσουμε την αντισύλληψη και με το καλό όταν είναι να έρθει ένα μωράκι. Έπαιρνα τα χάπια και τα σταμάτησα, τον πρώτο μήνα αδιαθέτησα κανονικά αλλά τον δεύτερο μήνα...πόναγα κανονικά όπως όταν ήταν να αδιαθετήσω, το στήθος μου πρησμένο, η μέση μου χάλια, αλλά εγώ έλεγα ότι είναι ανωμαλία του κύκλου μου αφού σταμάτησα τα χάπια. Στην δουλεία να σηκώνω φούλ βάρη, να φτιάχνω απόθήκες, ορθοστασία αμέτρητες ώρες. Ώσπου μία μέρα σε μία συζήτηση που είχα μου έβαλαν την ιδέα μήπως είμαι έγκυος. Μπά είπα!! Γυρίζω σπίτι και κάνω ένα τέστ που είχα στο σπίτι από καιρό όμως και βγαίνει αρνητικό. Στην αρχή απογοητεύτηκα αλλά είπα μικρή είμαι σχετικα (27) και έχουμε καιρό μπροστά μας. Μετά από 1 εβδομάδα ακόμα να αδιαθετήσω, δεν άντεξα σηκώθηκα αφού έφυγε ο άντρας μου, πήγα και πήρα ένα νέο τέστ από το φαρμακείο και το αποτέλεσμα θετικό!!!! Ο πρώτος που πήρα τηλέφωνο ήταν η κολλητή μου:φώναζα είμαι έγκυος, είμαι έγκυος!!Αλλά πονάω σαν να αδιαθετήσω όμως, και μου λέει πάρε τηλέφωνο τον γιατρό αμέσως. δεύτερος λοιπόν στην σειρά ήταν ο γιατρός, του είπα ότι έχω κάνει το τέστ, βγήκε θετικό αλλά έχω πόνους. Κλέισαμε ένα ραντεβού αμέσως μετά από μία ώρα και όντως ήμουν έγκυος, μου έδωσε κάποια χάπια και όλα καλά.

Και τρίτος ήταν ο άντρας μου, ο οποίος δούλευε!!Δουλεύει σε μία εταιρεία με υπολογιστές και είναι συνέχεια μέσα σε ένα χαμό, οπότε τον παίρνω τηλέφωνο και μόλις ακούω την φωνή του βάζω κάτι κλάμματα-λυγμούς και του λέω έκανα το τέστ...

-ποιο τέστ μου λέει? τα έχει χάσει που μέ ακούει να κλαίω, σου λέει κάτι κακό θα έγινε

-έκανα το τέστ και είμαι έγκυος!!

-τι?τι?δεν καταλαβαίνω!!(σοκ!!)

-είμαι έγκυος του ξαναλέω και μετά το κενό. ..

Δεν μπορούσε να το καταλάβει με τίποτα, εγώ να κλαίω ακόμα και αυτός σε κατάσταση σοκ!!Από τότε γελάμε, γιατί την αρχή πήγε ο νους του σε κάτι κακό και μετά το "χαος"!!

Και τώρα έχουμε τον μπεμπάκο μας αγκαλιά...

Κωνσταντίνος-Ιωάννης 10/09/11

:P

Μπράβο κορίτσια, καλέ εσείς είστε πολύ ρομαντικές!

Εγώ πάλι μια πεζότητα σκέτη: είμασταν διακοπές και είχα φτάσει καθυστέρηση 6 μέρες αλλά δεν έδινα σημασιά γιατί συνήθως το καλοκαίρι με τα μπάνια ο κύκλος μου είναι λίγο περίεργος. Δεν ήθελα να κάνω και τεστ για να μην μπω στη διαδικασία και μετά απογοητευτώ. Ε, εντάξει στις 6 μέρες είπαμε με τον άντρα μου να πάμε να πάρουμε ένα τεστ να μην το αφήνουμε άλλο.

Και έκανα το τεστ ενώ ετοιμαζόμασταν να πάμε στη θάλασσα. Βλέπω αμέσως καθαρό +, περιμένω λίγο μήπως γίνει τίποτα άλλο, και μετά φέρνω τον άντρα μου και του δείχνω το τεστ άφωνη. Αυτή ήταν η ανακοίνωση...

Και πραγματικά ούτε ο ένας ούτε ο άλλος το συνειδητοποιούσαμε μέχρι να δούμε το φασολάκι στον πρώτο υπέρηχο!

Τώρα είμαι στον 4ο μήνα και το μόνο που θέλω είναι να πάνε όλα καλά με το μωράκι.

Καλή εγκυμοσύνη σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες!

bGMQp3.png?6xqcHzTu

• 1 month later...

Αααααααααα! κατάλαβα πάλι θα πρωτοτυπησω! Εμεις ξεκινήσαμε να προσπαθούμε 1η Αυγούστου (φευγαμε για Κωνσταντινουπολη την επόμενη) , τον Αυγουστο ήρθε κανονικα περιοδος , παθαινει λοιπον πανικο τρελλο ο αντρας μου , "κατι εχουμε , να παμε για εξετασεις " ελεγε μανιωδως!Περιτο να πω οτι μια βδομαδα προσπαθησαμε γιατι μετα αδιαθετησα! Μετα την περιοδο ειχα προγραμματισμενο τεστ παπ . Παμε για το τεστ , λεμε και στον γιατρο οτι προσπαθουμε , πεταει και ο αντρας μου τον καημο του μηπως κατι συμβαινει ! ενα μηνα μετα , ήταν Σεπτεμβρης και εγω αδιαθετησα νωριτερα . Ο αντρας μου , το βιολί του με τις εξετάσεις!!Αρχες Οκτωβρη περιμενα , παει 8 ο μηνας τιποτα , παει 10 τιποτα . Ο αντρας μου να μετραει τις μερες και τις ημερομηνιες επαφων σαν παλαβός . Στο τέλος τον πιάνει και παει στο φαρμακειο . 1:30 την νυχτα εψαχνε διανυκτερεύον φαρμακειο! Την επόμενη το πρωι ξυπνησαμε στις 6 γιατι δεν είχα ιδεα πως κανουμε το τεστ και να ετοιμαστω να φυγω για το γραφειο! Παω στο μπάνιο διαβαζω οδηγιες κανω το τεστ και επειδη νυσταζα τρελλα το αφηνω στο ραφακι στον καθρεφτη και ξαναπέφτω για λιγο . Ο αντρας μου φυλαγε σκοπια εξω απο το μπανιο, με το ρολόι αγκαζέ μετραγε τα δευτερόλεπτα ! Ξαφνικα μεσα στον υπνο μου νιωθω λες και εγινε σεισμος ! Ο αθεοφοβος πηδηξε με φορα απ' την χαρα του πάνω στο κρεββάτι ! Ετσι με ενημερωσε οτι ήμουν έγκυος !!

age.png

Βασικά δεν τον ενημέρωσα. Με ενημέρωσε. Αυτός πήγε να πάρει την απάντηση της χοριακής...:roll:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Επειδή ειμαι τέρας άγχους και με το που αγχωνομαι μουρμουραω και αρχίζω να του λέω όλα μου τα άγχη, δεν υπήρχαν περιθώρια και πολλής έκπληξης!:lol:

Εμείς λοιπόν είχαμε μετακομίσει στο καινούργιο μας σπίτι κανα 2μηνο.. Μόλις λοιπόν νιώσαμε ότι έχουμε χτίσει την φωλιά μας, ένα ωραίο μεσημέρι Κυριακής ο καλός μου αποφασίζει να μην λάβει ολα τα "απαραίτητα μέτρα" - όπου μέχρι εκείνη την στιγμή λαμβάναμε σαν τρελοί (είπαμε τέρας άγχους εγω).

Μου την έδωσε λίγο η αμέλεια αυτη αλλά λεω δεν πάει στο καλό.. ήμουν και καμιά βδομάδα πριν να μου έρθει περίοδος (κατα προσέγγιση γιατι ο κυκλος και η σταθερότητα δεν τα πάνε πολύ καλά).

Μετά μου αρχιζει ένα κηρυγμα που είμαι υστερική και τοσα χρόνια πρωτη φορά τον άφησα ελευθερο, και άλλα ζευγαρια είναι πιο ελευθερα και τι πάθανε, καλά καλά έλεγα εγω, φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισα!!

Παιρνάνε 10 μέρες δεν έρχεται περίοδος (στο λεξικό μου αυτό δεν λογίζεται σαν καθυστέρηση) παίρνω ένα τεστ, αρνητικό.. ουφ (λέω) false alarm!!

Περνάει άλλη μια βδομάδα άφαντη η περίοδος, να με ζώνουν τα μαύρα φίδια, παίρνω κρυφά ένα τεστ (γιατί με έλεγε υστερική :lol: και να περιμένω κι άλλο διαστημα, αφου μας βγήκε αρνητικό γιατι να πάρουμε κι άλλο..). Οπου βγήκα και καλά να πάρω κάτι άσχετο από το φαρμακείο, και το κατάλαβε αμέσως ο γάτος ο δικός μου ότι πάω να πάρω αλλά δεν είπε κάτι εκτός από το "κοίτα να κάνουμε τις εταιρείες με τα τεστ πλούσιες".

Και βγαίνω με σοκ από το μπάνιο... και του λέω "αγάπη... βασικά είμαι έγγυος". Από το σοκ δεν το σχολιάσαμε καθόλου εκείνη την ημέρα και αρχισαμε να το συζητάμε από την επομένη. :lol: (κάπως έτσι το ανακοίνωσα και στη μάνα μου από το τηλέφωνο η οποία ανυποψίαστη τελείως έπαθε σοκ, το έκλεισε και με ξαναπήρε μετά από κανα 10λεπτο που το συνειδητοποίησε και άρχισε να ουρλιάζει από χαρα :lol:)

Στην αρχη ήμασταν σοκαρισμένοι, αλλά πλέον είμαστε χαρούμενοι και περίεργοι να γνωρίσουμε το νέο μέλος της οικογένειας μας.

OmKAp2.png

tt13621d.aspx

Εγω πρεπει να ειμαι η πιο ξενερωτη της παρεας...ειχα καθυστερηση 2-3 μερες και πηρα τεστ στη δουλεια μονη μου γιατι ηταν εντελως κουφο να μεινω εγκυος και o αντας μου θα μου ελεγε οτι ειναι πολυ νωρις να κανω τεστ και δινω τσαμπα λεφτα κτλ... Ημουνα στην τουαλετα της δουλειας και ειδα το αποτελεσμα. Βγηκα τρεχοντας και τον πηρα στο κινητο και του ειπα "έλα γρήγορα απο εδω ! είμαι έγκυος!!" (λες και ημουνα αρρωστη)...τωρα που κολλαει αυτο δεν ξερω αλλα οταν ηρθε μας επιασε νευρικο γελιο... η αληθεια ειναι οτι ακομα και τωρα δεν εχουμε συνειδητοποιησει οτι θα γινουμε γονεις!!!

• 1 month later...

Αααα, θέλω κι εγώ ρομαντική ιστοριούλα αλλά φοβάμαι πως είμαστε πολύ ξενέρωτοι κι εμείς!:lol:

Βασικά, τίποτα το συγκλονιστικό καθώς είχα απλώς καθυστέρηση -με πολύ σταθερό κύκλο άρα κάτι δεν πήγαινε σωστά, το στήθος να έχει φτάσει απέναντι, ο άντρας μου να γελάει κάτω από τα μουστάκια του κι εγώ να τον αγριοκοιτάζω. Είχαμε κάνει μια μόλις προσπάθεια σε γόνιμες μέρες χωρίς πολύ φανατισμό και τις υπόλοιπες χαλαρά και δεν το πίστευα ότι μπορεί με την πρώτη να έμενα έγκυος οπότε απλά του αναποδογύριζα τα μάτια.

Στην πέμπτη μέρα καθυστέρησης παίρνουμε ένα τεστ, το κάνουμε και βγαίνει γραμμούλα πολύ αχνή. Σιγά μην είμαι λέω εγώ, ο άλλος να χορεύει...

Την επόμενη πήγα για χοριακή και το απόγευμα μάθαμε παρέα ότι τελικά είχε δίκιο και την έριξε την κανονιά με την μία ο ψηλός μου! :-D

8OgYp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...