Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ταξίδι με αεροπλάνο !

demi

Recommended Posts

Περα απο αυτά που ανέφερε η συμφορουμφιτισα, επιςης παρε antibacterial κρεμα για τα χεράκια του γιατι πρώτον το αεροπλάνο ειναι τιγκα στα μικρόβια και δεύτερον ολοι θα τον πιάνουν

Για τη Βουδαπέστη μάπα σορυ, και το φαγητο αίσχος, οχι το καλύτερο για το μικρο σου!

Αλήθεια δεν σου άρεσε ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 313
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραια νιωθω καλυτερα τωρα . Σας ευχαριστω ολους πολυ για τις πληροφορίες

Να ρωτηςω Κ κατι σχετικά με την πολη οι μετακινήσεις ειναι εύκολες ;

Σκέφτομαι να παρω το κανονικό της καροτςι Που δεν ειναι μπαστουνάκι . Λέτα να ειναι δύσκολο στις μεταφορές ; γιατι δεν θα έχουμε δικο μας αυτοκίνητο

Κοίτα, εγώ τελευταία φορά πήγα αρκετά χρόνια πριν τα παιδιά, οπότε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία στην ευκολία των μετακινήσεων, όμως αν δε γελιέμαι είχε φαρδιά πεζοδρόμια, που προσφέρονται για καρότσια!

Τώρα τι να σου πω, νομίζω είναι υποκειμενικό, για μένα είναι από τις ομορφότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!

LRaHp2.pngHw9ip2.png

Αλήθεια δεν σου άρεσε ;

Ειναι κλασσικη ευρωπαϊκή χώρα και ειναι ωραια διπλα στον ποταμό, αλλα οταν περπατάς προς το κεντρο ειναι σαν την αθηνα

Το θεϊκό ηταν οτι οταν έλεγα thank you εκεί που πλήρωνα δεν μου δίνανε ρέστα...Αρκετά πονηροί

Με παιδια δεν θα πήγαινα με τιποτα δεν εχει να κανεις τιποτα εκτος και αν τα βάλει στην πλατεία και τρέχουνε.. Νταξει το κανω και αθηνα

Και φαγητο περα απο γκουλας ειναι ΜΑΠΑ!!! Αλλα για μενα γενικως η Ευρώπη ειναι μάπα στο φαγητο περα απο ελλαδα Γαλλία Ιταλία και Ελβετία

Αλλα σιγουρα ειναι υποκειμενικά αυτά και μπορει να ειμαι πιο αυστηρή γιατι εχω ταξίδεψει σχεδον παντου :-)

• 1 χρόνο μετά...

Πρόκειται να ταξιδέψουμε οικογενειακώς με αεροπλάνο το καλοκαίρι (δύο παιδάκια 6 και 3 ετών περίπου). Προορισμός εντός Ελλάδας, θα μείνουμε 6 ημέρες, θα μας φιλοξενήσουν σε διαμέρισμα.

Δεν ξέρω τι βάρος αποσκευών διακαιούμαστε, αλλά με αγχώνει το πακετάρισμα. Τι πρέπει να πάρω και τι να αφήσω εκτός; Και κυρίως η ποσότητα των ρούχων. Και η τσάντα θαλάσσης!!! Δεν φοράνε πάνες, δεν χρειαζόμαστε καρότσι, κοιμούνται εύκολα σε όλα τα κρεβάτια, τρώνε τα πάντα, οπότε αυτά τα έχουμε λυμένα, ευτυχώς!

Αν ταξιδευαμε με αυτοκίνητο θα ήταν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα, έχουμε μια εμπειρία, αλλά τώρα σίγουρα πρέπει να περιοριστούμε λίγο!

Κάθε συμβουλή και εμπειρία ευπρόσδεκτη!

απο οσο γνωριζω στην ουσια θα παρετε 4εισητηρια,με 4θεσεις,κ δικαιουστε απο μια χειροαποσκευη ο καθενας κ μια βαλιτσα εως 20κιλα ο καθενας

στην ουσια θα παρεις μαζι σας τα ρουχα για μια βδομαδα.λογικα πετσετες-σεντονια θα σας παρεχουν.επισης φανταζομαι θα υπαρχει πλυντηριο οποτε δ χρειαζεστε παρα πολλα ρουχα

ενς μικρο φαρμακειο να ετοιμασεις.ενα μακρυ παντελονακι κ καμια ζακετα γτ ακομη κ καλοκαιρι σε νησι μπορει να εχει λιγο ψυχρα το βραδυ

πετσετες θαλασσης,μαγιω,παντοφλες,καπελα,γυαλια,αντηλιακα κ μια τσαντα που να μαζευει ετσι ωστε να τα βαλεις σε μια βαλιτσα

αν ειναι οργανωμενες οι παραλιες μια χαρα,αλλιως αν μπορουν να σας δανεισουν ομπρελα

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , vicky86 είπε:

απο οσο γνωριζω στην ουσια θα παρετε 4εισητηρια,με 4θεσεις,κ δικαιουστε απο μια χειροαποσκευη ο καθενας κ μια βαλιτσα εως 20κιλα ο καθενας

στην ουσια θα παρεις μαζι σας τα ρουχα για μια βδομαδα.λογικα πετσετες-σεντονια θα σας παρεχουν.επισης φανταζομαι θα υπαρχει πλυντηριο οποτε δ χρειαζεστε παρα πολλα ρουχα

ενς μικρο φαρμακειο να ετοιμασεις.ενα μακρυ παντελονακι κ καμια ζακετα γτ ακομη κ καλοκαιρι σε νησι μπορει να εχει λιγο ψυχρα το βραδυ

πετσετες θαλασσης,μαγιω,παντοφλες,καπελα,γυαλια,αντηλιακα κ μια τσαντα που να μαζευει ετσι ωστε να τα βαλεις σε μια βαλιτσα

αν ειναι οργανωμενες οι παραλιες μια χαρα,αλλιως αν μπορουν να σας δανεισουν ομπρελα

Αυτό ισχύει αν κλείσουν το πιο ακριβό εισιτήριο που περιλαμβάνει αποσκευες. Αλλιώς μόνο μια χειραποσκευη ο καθενας βάρους 8 κιλών.

Η τσάντα θαλάσσης διπλωμένη κ τα μαγιό, πετσέτες,καπελα κλπ πακεταρισμενα, μπρατσακια, κουβαδακια κ τα συναφή αγοραστε από εκεί. Αν υπάρχει δυνατότητα πλυντηρίου σωθηκες αλλά έτσι κ αλλιώς καλοκαίρι θα είναι, πλύνε βάλε, σε μία ώρα θα έχουν στεγνώσει. Φάρμακα σιροπια αν έχεις χειραποσκευη απαγορεύονται άνω των 100μλ οπότε επίσης αγοράζετε από εκεί, φαρμακεία έχει παντού.

Επεξεργάστηκαν by Lenia16

ναι λενια μπορει να εχεις δικιο,κοιτουσαμε για εισητηρια αλλα για τα πιο ακριβα,για εξωτερικο που βλεπαμε αξιζε η διαφορα(βεβαια εμεις κοιταμε για 3)

τουλ κουβαδακια ναι απο εκει.τα μπρατσακια δ πιανουν κ χωρο

Μιας κ ανοιξε συζητηση θα ηθελα κ εγω καποιες πληροφοριες εαν ξερετε.σε μωρο η εκδοση διαβατηριου σπαιτει κ φωτο? 

Το καροτσι δινεται στη αεροσυνοδο?Με τις τροφες του μωρου  εντος αεροπλανου τι καθεστος ισχυει σχετικα με την ποσοτητα?Τελος το αυγο του αυτοκινητου δινεται στις αποσκευες?

1 hour ago, μαγιοπουλας είπε:

Μιας κ ανοιξε συζητηση θα ηθελα κ εγω καποιες πληροφοριες εαν ξερετε.σε μωρο η εκδοση διαβατηριου σπαιτει κ φωτο? 

Το καροτσι δινεται στη αεροσυνοδο?Με τις τροφες του μωρου  εντος αεροπλανου τι καθεστος ισχυει σχετικα με την ποσοτητα?Τελος το αυγο του αυτοκινητου δινεται στις αποσκευες?

Για διαβατήριο δε γνωριζω, το καρότσι με το αυγό δίνεται πριν μπεις στο αεροπλάνο, το κρατάνε πριν τη σκάλα ή στη φυσούνα πριν μπεις μέσα, μπουκαλάκι νερού το κρατάς όπως επίσης κ σνακ τύπου μπισκότα ή φρουτα, για μπιμπερο δεν ξέρω γιατί θηλαζα. Μιλάω για πτήση εσωτερικού πάντα, σε πιο μακρινές κ σε ξένες εταιρείες δε γνωρίζω να σου πω.

πρίν από 5 λεπτά , Lenia16 είπε:

Για διαβατήριο δε γνωριζω, το καρότσι με το αυγό δίνεται πριν μπεις στο αεροπλάνο, το κρατάνε πριν τη σκάλα ή στη φυσούνα πριν μπεις μέσα, μπουκαλάκι νερού το κρατάς όπως επίσης κ σνακ τύπου μπισκότα ή φρουτα, για μπιμπερο δεν ξέρω γιατί θηλαζα. Μιλάω για πτήση εσωτερικού πάντα, σε πιο μακρινές κ σε ξένες εταιρείες δε γνωρίζω να σου πω.

Α μαλιστα.θηλασμος ομως προσγειωση κ απογειωση φανταζομαι δεν παιζει λογω ασφαλειας.αρα μπιμπερο

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , μαγιοπουλας είπε:

Α μαλιστα.θηλασμος ομως προσγειωση κ απογειωση φανταζομαι δεν παιζει λογω ασφαλειας.αρα μπιμπερο

Όχι ίσα ίσα, τότε είναι που πρέπει να θηλάζει γιατί προστατεύει τα αυτιά. Αλλιώς λένε πιπίλα. Έτσι κ αλλιώς είναι δεμένο πάνω σου.

Σε πτήση εσωτερικού είναι απαραίτητο το βιβλιάριο υγείας του μωρου σαν αποδεικτικό.

Επεξεργάστηκαν by Lenia16

2 ώρες πρίν, μαγιοπουλας είπε:

Ναι απαιτεί φωτο με προδιαγραφές όπως και στους ενήλικες. Δλδ να φαίνεται μέτωπο αυτια κλπ. Το διαβατήριο βγαίνει παρουσία του μωρου-ειχαμε ταλαιπωρηθεί αρκετά περιμένοντας στις ουρές. Επίσης πρέπει να έχει γίνει και ονοματοδοσία αν δεν έχει γίνει βάπτιση.

Καρότσι και τροφές όπως τα είπανε οι κοπέλες. 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Ως τώρα έχω καταλήξει στα εξής: μαγιο, αντιηλιακά, πετσέτες και την τσάντα θαλάσσης διπλωμένη. Ότι άλλο χρειάζεται πχ μπρατσάκια και 2-3 παιχινιδάκια θα βρούμε εκεί.

Τα ρούχα των παιδιών αν χρειαστεί θα μπορώ να τα πλύνω στο χέρι, οπότε θα πάρω μία αλλαξιά ανά  ημέρα.

Από παππουτσια λογικά +1 ζευγάρι ο καθένας. Καλλυντικά  σε συσκευασίες ταξιδιου ή αγοράζουμε από εκει.

Δεν έχω διευκρυνίσει ακόμα τι αποσκευές δικαιούμαστε γιατί την κράτηση την έκαναν οι φίλοι μας. Βιβλιάριο υγείας παιδιών χρειάζεται και για εσωτερικό; Αντί για ταυτότητα ας πούμε;

1 hour ago, anath είπε:

Βιβλιάριο υγείας παιδιών χρειάζεται και για εσωτερικό; Αντί για ταυτότητα ας πούμε;

Οπωσδήποτε. Θα το έχετε μαζί σας ούτως ή άλλως σε κάθε ταξίδι δεν ξέρεις τι γίνεται καμία φορά. Μόνο εσωτερικό πετάνε με βιβλιάριο. Εξωτερικό θέλει διαβατήριο ακόμη κ εντός Σένγκεν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...