Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ

μια ιδεα σκεφτικα την κουνια που λεσ οτι δε θα τη χρισιμοποιησησ πια

βγαλε το ενα καγκελο και καντο καναπεδακι βαλε ωραιεσ μαξιλαρεσ τησ αρεσκια σου και θα δεισ τη ωραιο που θα ειναι ετσι θα κανω εγω την κουνια τησ κορησ μου!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 341
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μανουλες προσοχη οταν επιλεγετε καροτσι.Εκανα την αγορα του αιωνα ακομα κουτουλαω το κεφαλι μου στον τοιχο.Αγορασα απο τα mothercare το quantioum ειναι πολυκαροτσο,στην αρχη χρησιμοποιουσαμε το πορτ-μπεμπε και ολα καλα,αλλα οταν ηρθε η ωρα να βαλουμε το κανονικο καροτσι πανω ειδαμε οτι δεν σηκωνετε ορθη γωνια ετσι ωστε το παιδι να καθετε,αλλα πρεπει να ειναι παντα ξαπλωμενο.Σαν καροτσι ειναι εντυπωσιακο,ειναι πολυ διαστημικο και ωραιο αλλα αυτο μας εφαγε και το αποκορυφωμα ειναι οτι δωσαμε 650 ευρω και πως να το πω στον αντρα μου οτι δεν βολευει!!!!!!οποτε βγαινουμε εξω με ρωτα<<<<γιατι το παιδι δεν το σηκωνεις ορθιο>>>>και του απανταω <<γιατι ετσι το βολευει>>>τι να πω οτι πρεπει να αγορασουμε και ενα καλοκαιρινο????

yVzdp3.png sW6gp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ειστε παντως ετοιμοι ακομα να σηκωθει το μωρο σ΄ορθη γωνια ...ειναι νωρις ακομα :wink:
Το ξερω οτι ειναι νωρις αλλα εστω λιγο θελει να ειναι ορθια για να χαζευει
yVzdp3.png sW6gp3.png

σιγουρα δε σηκωνεται η πλάτη; διαβασες το προσπεκτους, πηρες τηλεφωνο τη Mothercare; πολυ περιεργο μου φαινεται!!!!
Πως δεν τις διαβασα σηκωνετε μεχρι 60 μοιρες.Οταν τους πηρα τηλ μου ειπα ετσι ειναι το μοντελο,αν δεν το ειχα χρησιμοποιησει θα το αλλαζα αλλα πολυ αργα
yVzdp3.png sW6gp3.png

σε βλεπω να παιρνεις απο τα Jumpo εκεινα που ειναι παντα σηκωμενα και παμφθηνα. στον αντρα σου πες οτι ειναι φτηνα και παναλαφρα. ή πάρε καποιο απο κανεναν που του περισσευει!

πες στον αντρα σου μα καλα δε θυμασαι μεχρι 6 μηνων μας ειχε πει η πωλητρια μετα πρεπει αλλο!!!!!

ή φτιαξε ενα ωραιο δειπνο βαλε κανα εσωρουχο της προκοπης παρτου και κανα δωρακι που θα ηθελε και ξεφουρνισε το! στην τελικη ολοι κανουμε λαθη κι αυτος καποια πατατα θα χει κανει δε μπορει!

άντε!γιατί αυτό?περίεργο μου φαίνεται..

καλά βεβαια μη σκας σε λίγο ανοίγει ο καιρός

θα πάρετε καλοκαιρινό που θα εχει μεγαλώσει κ το μωρό κι όλα καλα! :D

Διαφημίσεις

Όπως έχουν πει και άλλες μαμάδες νωρίτερα, οι ανάγκες ποικίλουν ανάλογα με τον τρόπο ζωής των μαμάδων αλλά και από παιδί σε παιδί. Σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία, έχω να πώ τα εξής:

Αποστειρωτής: απαραίτητος, ακόμα και γι' αυτές που θηλάζουν. Στο πρώτο παιδί είχα πάρει ένα φτηνιάρικο από το Jumbo (πριν από 6 έκανε 29?, τώρα κάνει 19?!!!). Τον χρησιμοποίησα 10 μήνες στο πρώτο παιδί, τον δάνεισα σε μια φίλη μου που της χάλασε ο αποστειρωτής της NUK πριν σαραντίσει το παιδί και τώρα τον χρησιμοποιώ στον μπέμπη μου εδώ και 3 1/2 μήνες και δεν εχει πάθει τίποτα!!!

Χωράει 6 μπιμπερό, εγώ αποστειρώνω 3 τη φορά και αν ρωτήσετε τον παιδίατρο θα σας πει ότι δεν κάνει να αποστειρώνουμε περισσότερα γιατί μετά από 6-7 ώρες η αποστείρωση έχει πάει περίπατο!!!

Μάρσιππος: Στο πρώτο παιδί μου είχαν δανείσει ένα, δεν το χρησιμοποίησα γιατί ήθελε δύο άτομα για να κουμπώσει και αν είστε δύο... ε ο ένας το κρατάει αγκαλιά!!! Επιπλέον το σούπερ μάρκετ ήταν σε απόσταση εκατό μέτρων από το σπίτι μου, οπότε έκανα τα ψώνια μου σχεδόν καθημερινά με το μωρό στο καρότσι και τα ψώνια στη θήκη που έχει απο κάτω. Τώρα που μένουμε στα χωράφια και χρειάζομαι αυτοκίνητο για να πάω για ψώνια, αγόρασα ένα μάρσιππο με 14? απο το jumbo, κουμπώνει πανεύκολα, δε με ζορίζει καθόλου στη μέση, έχω τα χέρια μου ελεύθερα, ο μικρός κοιμάται εκεί μέσα και κυρίως αποφεύγω τα διάφορα ξένα χέρια που χώνονται μέσα στο καρότσι για να χαϊδέψουν στο πρόσωπο το κεφαλάκι του μπέμπη μου!!!

Βραστήρας για το νερό: Άχρηστος και κυρίως επικίνδυνος!!! Το νερό για το γάλα πρέπει να βράζει 5-10 λεπτά πριν το χρησιμοποιήσουμε, ο βραστήρας σβήνει αυτόματα μόλις το νερό φτάσει σε θερμοκρασία βρασμού. Χρησιμοποιώ κατσαρόλα, όταν τελειώσει το βράσιμο το αφήνω σκεπασμένο για μισή ώρα περίπου για να κατακαθίσουν και τα άλατα και μετά το μεταφέρω σε θερμός.

ενδοεπικοινωνία Στο μεγάλο μου γιο, μου είχαν δανείσει μία συσκευή, δεν τη χρησιμοποίησα καθόλου, γιατί μέναμε σε μικρό διαμέρισμα και τον άκουγα όπου κι αν βρισκόμουν. Τώρα στο μπέμπη μου έκαναν δώρο μια συσκευή της Fisher Price, η οποία επιπλέον έχει μουσική και όταν το δωμάτιό του είναι σκοτεινό στο ταβάνι φωτίζει ένα σχέδιο με ψαράκια που στριφογυρίζουν, οπότε δε χρειάζομαι ούτε μόμπιλε. Ο μεγάλος μου σαραβάλιασε δύο μόμπιλε, γιατί από έξι μηνών στεκόταν όρθιος στην κούνια και τα τραβολογούσε!!!

Καθισματάκι αυτοκινήτου Άκρως απαραίτητο, έχω 4 για όλες τις ηλικίες. Η "τρυφερή αγκαλιά της μανούλας" είναι εγκληματική, γιατί με το παραμικρό φρενάρισμα το παιδί κυριολεκτικά μετατρέπεται σε αερόσακο και ζουλιέται ανάμεσα στο σώμα μας και στην πλάτη του μπροστινού καθίσματος. ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ - ΡΗΛΑΞ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. Ο μεγάλος μου γιος είναι τώρα έξι χρονών. Δεν έχει καθίσει ποτέ στο μπροστινό κάθισμα, τώρα κάθεται σε καρεκλάκι booster, και αν το αμάξι ξεκινήσει πριν προλάβει να βάλει τη ζώνη του μου φωνάζει "μαμά περίμενε!!!"

Καλαθούνα Μου έκαναν μία δώρο. Δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ, γιατί τον κοίμιζα από την αρχή στο κρεβάτι του το βράδυ, και την ημέρα μέχρι τριών μηνών στον καναπέ πάνω σε μία πάνα. Από αυτή την ηλικία και μετά σε ριλάξ δεμένο και ποτέ πάνω σε καναπέ η τραπέζι, μόνο στο πάτωμα, γιατί κινδυνεύει να πέσει.

Παρκοκρέβατο: Η πιο άχρηστη αγορά για μένα, τουλάχιστον. Ο μεγάλος μου γιος ήταν υπερκινητικός. Στο παρκοκρέβατο ούρλιαζε υστερικά από το πρώτο δευτερόλεπτο και σταματούσε μόνο αν τον έβγαζα. Είχα στρώσει στο πάτωμα ένα ημίδιπλο πάπλωμα για να είναι μαλακό και ζεστό και σερνόταν με την κοιλιά εκεί πάνω από τεσσάρων μηνών. Ο μπέμπης μου τώρα άρχισε να "ξυπνάει", οπότε υπολογίζω να κάνω το ίδιο από τον πέμπτο μήνα και μετά.

Καρότσι Άκρως απαραίτητα εγώ έχω δύο, ένα καλοκαιρινό και ένα χειμερινό. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ότι μάρκα και να επιλέξετε, φροντίστε οι ρόδες να είναι ΜΕΓΑΛΕΣ, οι μικρές "σκοντάφτουν" ακόμα και στα χωρίσματα από τις πλάκες του πεζοδρομίου!!!! Άχρηστη μου ήταν η ομπρέλα για το καλοκαιρινό καρότσι, γιατί απλούστατα κάθε φορά που έστριβα, έπρεπε να αλάξω θέση στην ομπρέλα για να μην τον χτυπάει ο ήλιος. Ένα καλό καπελάκι, αντηλιακό και όχι βόλτες όταν τις ώρες που ο ήλιος είναι πολύ δυνατός κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά!

Περπατούρα Χρήσιμη για υπερκινητικά μωρά από έξι μηνών και πάνω, ασφαλής αν το σπίτι δεν έχει σκάλες ή διαφορετικά επίπεδα, προσοχή όμως μην το παρακάνετε! Καθυστερεί το περπάτημα.

Υγραντήρας Άχρηστος και ακριβός. Μια βρεγμένη, καλά στιμένη πετσέτα πάνω στο καλοριφέρ, κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.

Αλοιφή για καταπολέμιση της φαγούρας στα ούλα Τη χρησιμοποίησα ελάχιστα και δεν έκανε καθόλου δουλειά. Για το μπέμπη μου πήρα από το jumbo μια "βρεφική οδοντόβουρτσα" Είναι ένα πάμφθηνο γκατζετάκι από σιλικόνη, ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΤΑΙ, καλύπτει το δάχτυλό μου και το χρησιμοποιώ για να του κάνω μασάζ στα ούλα. Σε πέντε λεπτά το παιδί έχει ανακουφιστεί

Υφασμάτινες πάνες Έχω πάνω από δέκα και με έχουν βολέψει πάρα πολύ. Τις χρησιμοποιώ στο καρότσι, (έτσι δε χρειάζεται να το "γδύνω" και να το πλένω τόσο συχνά), στον καναπέ, για να τον τυλίξω και να μην έρχεται σε επαφή με τα ρούχα και γενικά όπου χρειάζεται να τον ξαπλώσω ή να τον ακουμπήσω.

είμαι υπερ των:

ΜΑΡΣΙΠΠΟΣ (το κατα ευχαριστήθηκα, εγώ. είχα αδεια χέρια για να πάω super market. στο παγκράτι που μένω δεν "έχει" πεζοδρόμια να περπατήσω με το καρότσι)

ΡΙΛΑΞ (το κατα ευχαριστήθηκε, ώρες ατελέιωτες καθόταν. Τώρα που στο ίδιο ριλαξ κάθεται ο ξαδελφός της, ζηλεύει...)

ΠΑΡΚΟ (το κατα ευχαριστήθηκε, επίσης. έπαιζε με τις ώρες. ακόμη κοιμάται κάποιες φορές σε αυτό.)

ΘΗΛΑΣΤΡΟ (πολύ χρήσιμο)

σώθηκα και με τα τέσσερα αυτά. τα συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλες![/b]

age.png

• 2 εβδομάδες μετά...

http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10001&catalogId=10751&langId=-1&productId=73087&source=shopzilla&cm_mmc=Kiddicare-_-Shopping%20Sites-_-CPC-_-Shopzilla

Bρε κοριτσια για βοηθειστε με λιγουλακι... Εμας μας αρεσε αυτο το οποιο ειναι το καροτσι και εχει και το πορτ μπεμπε το οποιο ειναι και καρεκλακι του αυτοκινητου ειναι καλο? το βρηκαμε σε προσφορα 400 ευρο

pelagia εμεις πηραμε το λεγομενο τριπλο καροτσι που ειχε και πορτ μπεμπε και καθισμα αυτοκινητου. Ηταν ιδανικο. Τα νεογεννητα κοιμουνται πολυ, οποτε την ειχα μεσα στο πορτ μπεμπε και την ειχα στο σπιτι, στο καροτσι, στο αυτοκινητο χωρις να χαλαω τον υπνο της μετακινωντας την απο το ενα μερος στο αλλο. Επιπλεον,κανονικα το μωρο πρεπει να βρισκεται σε απολυτως επιπεδη θεση τουλαχιστον για 3 μηνες, οποτε το πορτ μπεμπε ηταν τελειο. Προσοχη δεν μιλαω για καλαθουνες. Μιλαω για πορτ μπεμπε τα οποια ειναι εγκεκριμενα για υπνο και μεταφορα νεογεννητου. Μετα τον 6ο μηνα επαψα να χρησιμοποιω το πορτ μπεμπε και ηταν κανονικα στο καροτσι και στο καθισμα αυτοκινητου μεχρι 12 μηνων περιπου. Καπου εκει στο 12 μηνα αλλαξα και το καροτσι και πηρα ενα ελαφρυ πλεον. Κοινως το τριπλο το χρησιμοποιησαμε μονο για εναν χρονο, αλλα μας εξυπηρετησε παρα πολυ. Αν το βρηκες 400 ευρώ ειναι πολυ καλα.

k9Tap3.png

• 1 month later...

Σαν καινούργια και εγώ έχω απορίες:

- είναι απαραίτητο το αδιάβροχο κάλυμα στρώματος (μου είπαν ότι δεν χρειάζεται αφού τα μωρά φοράνε πάνες)?

-κουνουπιέρα να πάρω γιατί στο σπίτι έχω σίτες?

-γαντάκια-σκουφάκι κατακαλόκαιρο για νεογέννητο μου φαίνονται άχρηστα! Άσε που η μπουμπού έχει πολύ μαλλί από ότι είδα στο υπέρηχο!!

-κλιματιστικό να βάλω στο δωμάτιο, το σπίτι είναι αρκετά ζεστό το καλοκαίρι επειδή το βλέπει ο ήλιος όλη μέρα.

-μοκέτα να βάλω και να την καθαρίζω συχνά, έχει παρκέ ξύλο κάτω, απλά μου φαίνεται κρύο το δωμάτιο χωρίς μοκετάκι.

-τα σεντόνια-κουβερτάκια που πήρα γράφει ότι πλένονται στους 30 βαθμούς, αν τα πλύνω σε μεγάλη θερμοκρασία θα τα παίξουν??????????

-σελτεδάκια που θα βρώ?? στα prenatal-mothercare θα βρώ?

Ελπίζω να μη σας κούρασα!!!

QZ9ep3.png

Διαφημίσεις

Σαν καινούργια και εγώ έχω απορίες:

- είναι απαραίτητο το αδιάβροχο κάλυμα στρώματος (μου είπαν ότι δεν χρειάζεται αφού τα μωρά φοράνε πάνες)?

-κουνουπιέρα να πάρω γιατί στο σπίτι έχω σίτες?

-γαντάκια-σκουφάκι κατακαλόκαιρο για νεογέννητο μου φαίνονται άχρηστα! Άσε που η μπουμπού έχει πολύ μαλλί από ότι είδα στο υπέρηχο!!

-κλιματιστικό να βάλω στο δωμάτιο, το σπίτι είναι αρκετά ζεστό το καλοκαίρι επειδή το βλέπει ο ήλιος όλη μέρα.

-μοκέτα να βάλω και να την καθαρίζω συχνά, έχει παρκέ ξύλο κάτω, απλά μου φαίνεται κρύο το δωμάτιο χωρίς μοκετάκι.

-τα σεντόνια-κουβερτάκια που πήρα γράφει ότι πλένονται στους 30 βαθμούς, αν τα πλύνω σε μεγάλη θερμοκρασία θα τα παίξουν??????????

-σελτεδάκια που θα βρώ?? στα prenatal-mothercare θα βρώ?

Ελπίζω να μη σας κούρασα!!!

Κι εγώ γέννησα καλοκαίρι... Λοιπόν... Σκουφάκι είναι απαραίτητο για την αρχή, επειδή το βρέφος ήταν 9 μήνες σε θερμοκρασία σώματος.. Οπότε καταλαβαίνεις γιατί είναι απαραίτητο. Τώρα για τα γαντάκια, ήταν μέσα στο σετ που αγόρασα, αλλά χρησιμεύουν στην αρχή λόγω των νυχιών.

Για την κουνουπιέρα, καλό είναι να πάρεις, γιατί όλο και κάποιο παλικούνουπο μπορεί να ξεφύγει... Σχετικά με τον κλιματισμό, προσωπικά είμαι εντελώς κατά! Δεν ζούμε και στην Φλόριντα! Επιπλέον, το νεογνό ΔΕΝ ζεσταίνεται όσο εμείς. Εδεικτικά σου λέω ότι πρέπει να φοράει ένα επιπλέον ρουχαλάκι (δηλ. μια στρωση - layer που λένε οι Αγγλοσάξονες) απ' όσα φοράμε εμείς. Το αδιάβροχο στρωματάκι χρειάζεται για τις διαρροές που είναι πολύ συχνές στα νεογνά! Και οι κενώσεις τους είναι υδαρές, λόγω θηλασμού, αλλά φαντάζομαι ότι το ίδιο θα ισχύει και αν δίνεις ξένο γάλα. Όσο για το πλύσιμο, εγώ χρησιμοποιούσα στην αρχή μόνο ΑΡΚΑΔΙ και τα έπλενα στο χέρι (καλοκαίρι, ηλιακός, οπότε το νερό ΖΕΜΑΤΑΓΕ)! Από τον 4ο περίπου μήνα τα πλένω με τα δικά μας στους 30 βαθμούς και καθαρίζουν μια χαρά! Έτσι βοηθάμε και το περιβάλλον ;)! Για τους λεκέδες, απλά τρίβεις λίγο το σημείο, όταν λερωθεί το ρούχο. Πάντως μην περιμένεις να βγουν εντελώς λεκέδες από κενώσεις. Αυτά μόνο με χλωρίνη, που προσωπικά δεν θα χρησιμοποιούσα ΠΟΤΕ ούτε για τα δικά μου ρούχα! Τέλος, για την μοκέτα, το έχω σκεφτεί κι εγώ. Όμως έχω ζήσει στην Αγγλία που ήταν ΟΛΑ καλυμμένα και δεν είναι ότι το καλύτερο, όσο συχνά κι αν την καθαρίζεις. Άσε να έρθει ο χειμώνας και βλέπεις... Επιπλέον, πιστεύω ότι ένα μάλλινο - κατά προτίμηση - χαλί στο δωμάτιο του παιδιού χρειάζεται το χειμώνα και/ή όταν το παιδί παίζει στο δωμάτιο του! Κι αυτό όταν είναι πολύ μικρό... Σκέψου... τα αυτοκινητάκια τσουλάνε χάλια πάνω σε ΜΗ λείες επιφάνειες :). Σελτεδάκια θα βρεις στο JUMBO και σε μαγαζιά με προίκα μωρού. Πάρε 3. 1 για χρήση, 1 για τα ατυχήματα και 1 για ρεζέρβα (π.χ. σπίτι γιαγιάς). Ελπίζω να σε βοήθησα! Καλή συνέχεια!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Θέλω να σας πω ότι ένα από τα ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ πράγματα που έχουμε είναι ένας ΠΟΛΥΣΑΚΟΣ, που μπαίνουν ΟΛΑ μέσα για την βόλτα του μωρού! Έχει μέχρι και σελτεδάκια για το άλλαγμα! Το λένε BABY ON TOUR, όνομα και πράγμα!!! Το πιο χρήσιμο δώρο που πήρα!!!!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

και απο που είναι αγορασμένο αυτό το πολύ χρήσιμο πράγμα που περιγράφεις ψαράκι??

Εμένα το πιο άχρηστο πράγμα που πήρα, και το πήρα πρίν 4 χρόνια 140 ευρώ, ήταν η ενδοεπικοινωνία!! Ήταν ηλεκτρονική, και ο πατέρας μου που τον έστειλα να την πάρει, σκέφτηκε ότι μια ενδοεπικοινωνία με 9 κουμπάκια , ηλεκτρονική και made in Germany ( έχει ένα κόλλημα με τα made in...:)),είναι ότι ακριβώς χρειάζεται ένα νεογέννητο!Αποτέλεσμα??

Μένουμε λίγο έξω απο την πόλη, με θέα θάλασσα, το λιμάνι δίπλα και η εθνική οδός χιλιόοοοομετρα απο κάτω μας..Το παιδί δεν το ακούσαμε ΟΥΤΕ 1 ΦΟΡΑ, αλλά όλους τους φορτηγατζήδες και τους ασύρματους απο τα καράβια, τους πιάναμε καμπάνα!!!

Θέλω να σας πω ότι ένα από τα ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ πράγματα που έχουμε είναι ένας ΠΟΛΥΣΑΚΟΣ, που μπαίνουν ΟΛΑ μέσα για την βόλτα του μωρού! Έχει μέχρι και σελτεδάκια για το άλλαγμα! Το λένε BABY ON TOUR, όνομα και πράγμα!!! Το πιο χρήσιμο δώρο που πήρα!!!!

Κατι τετοιο? Οχι τιποτε αλλο αν ειναι χρησιμο να το παραγγειλω.

http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=3578&c_id=33&cf_id=41

lcWup3.png

Και αυτό που λές είναι πολύ καλό!! Αν είναι αυτό που πήρε δώρο το ψαράκι, και φυσικά την έχει βολέψει, να το παραγγείλουμε και εμείς!\

Ευχαριστώ κορίτσια, ελπίζω να καταφέρω να οργανωθώ, γιατί έχω αρχίσει να βαραίνω!! Επειδή θα ταξιδέψω με το μωρό 1,5-2 μηνών ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει καλύτερη λύση από μια καλαθούνα για να κοιμάται στο έξοχικό, για τη μεταφορά κατέληξα σε πορτ μπεμπέ για νεογέννητα που δένεται στο αυτοκίνητο.

QZ9ep3.png

Ευχαριστώ κορίτσια, ελπίζω να καταφέρω να οργανωθώ, γιατί έχω αρχίσει να βαραίνω!! Επειδή θα ταξιδέψω με το μωρό 1,5-2 μηνών ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει καλύτερη λύση από μια καλαθούνα για να κοιμάται στο έξοχικό, για τη μεταφορά κατέληξα σε πορτ μπεμπέ για νεογέννητα που δένεται στο αυτοκίνητο.

Varelaki καλησπερα, αν θέλεις μπορείς να αγοράσεις από τώρα ένα παρκοκρέβατο με 2ο όροφο που κάνει έως το μωρό να είναι 6 κιλά ή 9 δεν είμαι σίγουρη γιατί δεν το είχα αγοράσει νωρίτερα, στα Κουκου το πήρα zibos μάρκα 80 ευρώ και θα το έχεις και για τα μετέπειτα ταξίδια σας έως δυο χρονών.

Ναι!!! είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό!!!:D

Όσο για την μεταφορά με αυτοκίνητο, εμείς μεταφέραμε το μωρό νεογέννητο (20 ημερών) για απόσταση 45' - 1ώρα στο κάθισμα αυτοκινήτου (που είναι από νεογέννητο μεχρι 10 κιλά της maxi cosi). Βέβαια κάναμε και στάση για να ξεπιαστεί!;) Για τόσο μικρή απόσταση δεν υπάρχει πρόβλημα για 1α φορά... αν είναι μεγαλύτερη η διαδρομή δεν ξέρω! Ρώτα και τον παιδίατρο. Εγώ αυτό έκανα!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

• 7 months later...
Ναι!!! είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό!!!:D

Όσο για την μεταφορά με αυτοκίνητο, εμείς μεταφέραμε το μωρό νεογέννητο (20 ημερών) για απόσταση 45' - 1ώρα στο κάθισμα αυτοκινήτου (που είναι από νεογέννητο μεχρι 10 κιλά της maxi cosi). Βέβαια κάναμε και στάση για να ξεπιαστεί!;) Για τόσο μικρή απόσταση δεν υπάρχει πρόβλημα για 1α φορά... αν είναι μεγαλύτερη η διαδρομή δεν ξέρω! Ρώτα και τον παιδίατρο. Εγώ αυτό έκανα!

μην ανησυχείς, δεν καταλαβαίνουν τίποτα αν αρχισουν να κοιμούνται. Αν δεν αρχίσουν τότε υπάρχει πρόβλημα!!!

Πάντως το ένα το παιδί μας το πήγαμε από Αθήνα λάρισα 1,5 μήνών χωρίς στάση (3,5 ώρες)

Τα δίδυμα ήταν δύσκολα. Κάναμε 5 στάσεις στην ίδια ηλικία

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...