Jump to content
➔ ParentsCafe.gr

pk33

Προσωρινα απ.
 • Posts

  993
 • Joined

 • Last visited

Converted

 • Περιοχή
  Αθήνα

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pk33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Αντί να κάνουνε το αυτονόητο, μείωση του φόρου στο πετρέλαιο (και κίνησης και θέρμανσης), λένε βλακείες!!!!!!
 2. όταν τα είχαμε τα χρήματα τα δίναμε στα μπουζούκια αντί να κάνουμε σωστή θερμομόνωση στα σπίτια μας. Τώρα πέσανε όλοι στα ξύλα γιατί έχουν την εντύπωση ότι είναι φτηνότερο από το πετρέλαιο. Και το πετρέλαιο μία χαρά οικονομικό είναι αν ζεσταίνεις μόνο ένα δωμάτιο, όπως με το τζάκι. Δυστυχώς οι Έλληνες φαίνεται ότι δεν έχουν ανακαλύψει ακόμη τους διακόπτες των θερμαντικών σωμάτων! Εδώ η Αθήνα με την θέρμανση πετρελαίου και έχει νέφος, αν βάλουμε όλοι τζάκια είναι αυτονόητο ότι θα πεθάνουμε. Τότε όσοι μείνουν θα μπορούν άφοβα και καίνε ότι βρούν γιατί στο λεκανοπέδιο θα έχουν μείνει ελάχιστοι. Πάντως και η Λάρισα δεν πήγαινε πίσω. Με τη δύση του ήλιου την προηγούμενη βδομάδα απλά δεν μπορούσες να βγείς έξω χωρίς να κλάψεις από τον καπνό.
 3. ΔΕΝ μπορείς εσύ να κάνεις αίτηση διαχωρισμού, αλλά ο ιδιοκτήτης, και ΑΝ το θέλει.

 4. Διαφημίσεις

 5. Το θέμα είναι απλό: Όποιος καπνίζει σε κλειστό χώρο, ΑΣΧΕΤΑ αν υπάρχει παιδί ή όχι μέσα, χωρίς να ρωτήσει τους υπόλοιπους, είναι ΓΑΙΔΟΥΡΙ και δεν του πρέπει κανένας σεβασμός, γιατί απλούστατα αυτός πρώτος δεν σέβεται τους υπόλοιπους. Εγώ απλά θα πήγαινα στον ίδιο και θα του ζητούσα να βγεί στο μπαλκόνι. Όταν θα είμασταν μόνοι μας θα έριχνα και ένα μπινελίκι στο νονό του παιδιού που δεν ασχολήθηκε αυτός να διώξει το τσιγάρο. Αν είναι δυνατό μετά από τοση φασαρία για το τσιγάρο, να υπάρχουν ακόμη καπνιστές που να καπνίζουν σε κλειστό χώρο χωρίς να υπολογίζουν κανέναν άλλο συνάνθρωπο. Δεν καταλαβαίνω γιατί ανεχόμαστε το τσιγάρο σε κλειστό χώρο αλλά δεν ανεχόμαστε την μυρωδιά από τις εξόδους αερίων του παχέος εντέρου τα οποία είναι πολύ λιγότερο επιβλαβή για την υγεία!
 6. NEOSET υπάρχει ακόμη; Τελικά όπου επένδυσε το ΚΚΕ δεν του βγήκε
 7. ενώ αν είχες ένα android δεν θα είχες κανένα πρόβλημα
 8. να κάνεις παράπονα στη διεύθυνση του σχολείου και γραπτή αναφορά. Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι και οι άνθρωποι με σύνδρομο down είναι άνθρωποι. Αν κάποιοι γονείς δεν το καταλαβαίνουν αυτό, θα πρέπει οι δασκάλες να το κάνουν σαφές στα άλλα παιδιά, ότι το παιδάκι με σύνδρομο down απαιτεί την προστασία τους και τη συνεργασία τους. Επειδή έχω στην οικογένειά μου άτομο με σύνδρομο down, είμαι απόλυτος. Αλλιώς ας πάρουν ένα μαχαίρι και ας το σφάξουν το παιδάκι να το ρίξουν στον καιάδα όπως έκαναν οι Σπαρτιάτες
 9. μία επαγγελματική μηχανή κοστίζει όσο περίπου ένας μισθός. Επειδή είσαι 14 ετών προφανώς θα έχεις ακούσει για την κρίση για την τεράστια ανεργία, για το ότι ο πατέρας σου αν εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, μπορεί ανά πάσα στιγμή να μείνει χωρίς δουλειά. Αν ακόμη επιμένεις ότι πρέπει εσύ να πάρεις επαγγελματική φωτ. μηχανή, τότες βρες ένα τρόπο να ζήσετε ένα μήνα χωρίς μισθό του μπαμπά σου, και πείσε τον ότι αξίζει ακόμη και αν μείνει άνεργος, εσύ να έχεις επαγγελματική φωτογραφική μηχανή για το χαβαλέ σου.
 10. 1. και εγώ που είμαι Ορθόδοξος μικρά τα βάφτισα. Η 1η ήταν 2 μηνών και τα δίδυμα 4 μηνών. 2. Σχετικά με τη Θεία Κοινωνία: Ένας Ορθοδοξος μπορεί να κοινωνάει σε οποιοδήποτε ορθόδοξο ναό (ελληνικό, ρωσικό, σέρβικο, αρμένικο κτλ.).
 11. Η καθολική εκκλησία μπορεί να δέχεται ώς ανάδοχο έναν ορθόδοξο γιατί πολύ απλά άρθηκαν τα αναθέματα του 1051, επί Αθηναγόρα. Λογικά θα μπορούσε να δέχεται και η ορθόδοξη εκκλησία καθολικό, αν και οι καθολικοί για εμάς τους ορθόδοξους θεωρούνται αιρετικοί. Δεν είναι δυνατό ο ανάδοχος που έχει την ευθύνη της πνευματικής προόδου του πιστού, να είναι αιρετικός! Η Βάφτιση δεν είναι κοινωνικό γεγονός. Είναι η είσοδος στην Ορθόδοξη εκκλησία. Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό ας μήν κάνει βάφτιση.
 12. Για τους Χριστιανούς δεν υπάρχει θάνατος. Υπάρχει μετάσταση στην αιώνια ζωή. Ο θάνατος είναι η πύλη. Γιαυτό και οι Χριστιανοί δεν λένε για κάποιον οτι πέθανε αλλά ότι κοιμήθηκε. Για όλους τους άλλους ο θάνατος είναι το τέλος. Διαλέγετε και παίρνετε. Το τι θα μάθει το κάθε παιδί, εξαρτάται από το τι πιστεύουμε εμείς. Τόσο απλά. Όποιος δεν είναι Χριστιανός μπορεί να βρει πολλά να πει, αλλά ένα έχει σημασία, ότι για αυτόν μετά τον θάνατο δεν υπάρχει τίποτα. Η απλότητα του παιδιού, και επειδή η ψυχή του είναι πιο κοντά στο Θεό, δεν μπορεί να δεχτεί το τίποτα, γιατί ξέρει ότι υπάρχει κάτι μετά τον θάνατο. Για τους Χριστιανούς τα πράγματα είναι απλά. Απλά επιβαιώνουν την διαίσθηση της παιδικής ψυχής ότι ο θάνατος είναι μετάβαση και ότι συνεχίζουμε να ζούμε. Η ύπαρξη παιδιών -Αγίων δείχνει ότι τα παιδιά έχουν ίσως πολύ μεγαλύτερη ωριμότητα απέναντυ στον θάνατο σε σχέση με εμάς, γιατί έχουν πιο απλή σχέση με τον Θεό
 13. πως μαθαίνουν σκάκι σε ένα παιδί 5,5 ετών;
 14. Συγνώμη αυτό για νέο μας το λές; Αν υπήρχε γιαγιά κοντά φυσικά θα ήταν απλά τα πράγματα! Τι πρωτότυπο!!! Η μία γιαγιά είναι σε άλλη πόλλη και δεν έρχεται γιατί έχει και ένα παιδί με σύνδρομο Down, η άλλη δεν έχει γόνατα και πάλι ζει σε άλλη πόλλη....παραπονιέται κανείς που έχει την μαμά ή την πεθερά δίπλα; Γιατί θεωρείτε δεδομένη την ύπαρξη της γιαγιάς και του παππού; Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν πεθάνει, ή να ζουν σε άλλη πόλλη/χώρα;
 15. ήδη τα κάνουμε όλα αυτά. Όταν όμως πλένουμε το αυτοκίνητο και πέφτουν και χτυπάνε, ή παίρνουν πράγματα και τα πετάνε στο αυτοκίνητο τότε δεν το ρίχνεις στην τρέλλα. Όταν πας σε παιδότοπο που είναι μέσα στη βρώμα και την άλλη μέρα είναι άρρωστα, τότε δεν ξαναπάς σε παιδότοπο. Κάθε Σάββατο πάμε σε παιδική χαρά, αλλά μία φορά (μία μόνο) θέλω να πάρω την εφημερίδα μου και να διαβάσω για μία ώρα. Αυτό έχω να το κάνω από π.π. Να βγεις νωρίς για φαγητό: άντε να τα βάλεις να φάνε, να σε κάνουν ρεζίλι στο χώρο, και μετά να γυρίσεις κουρέλι στο σπίτι από την κούραση, και να έχεις να ανεχτείς και την γκρίνια τους από την υπερένταση.....ευχαριστώ δεν θα πάρω.
 16. τα πράγματα είναι απλά: η μεγάλη είναι 5,5 ετών και τα μικρά 3,5 ετών. Έχουμε να πάμε κινηματογράφο 5 χρόνια, να πιοούμε καφέ μόνοι μας με τη γυναίκα μου, περίπου 3 χρόνια, να βγούμε βράδυ, περίπου 2 χρόνια. Τόσο απλά! Δεν μπορώ να πλύνω το αυτοκίνητο γιατι οι βάρβαροι πρέπει να είναι μαζί μου! Δεν μπορώ να κάνω καμία δουλειά στο σπίτι ακόμη και όταν χαλάει κάτι γιατί οι βάρβαροι θα αρχίσουν να πειράζουν τα εργαλεία! Μπορώ να πω ότι 1 παιδί = κανένα, 2 παιδιά είναι εντάξει, 3 παιδιά εκ των οποίων τα 2 δίδυμα, δεν παίζεται! Ειλικρινά υπάρχουν μέρες που απλά δεν μου αρέσει η ζωή που κάνω.
×
×
 • Create New...