nanana

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  518
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

11 Neutral

Περισσότερα για την/τον nanana

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Λιγη βοήθεια σας παρακαλώ τι θα κάνατε στη θεση μ; κάθε μέρα αντί για να συνηθίζει τη γιαγιά κ τον παππού είναι χειρότερα. Σημερα ούτε τουαλέτα δεν πήγα μόνη μου πλανταζε μολις χανομουν απ' το οπτικο τ πεδίο. Δεν έχω κ πολύ χρονο μπροστά μου πως να βοηθησω το παιδί μ; φοβαμαι μη μου πάθει τπτ τσιρίζει χωρίς σταματημό κ μολις τον πάρω αγκαλιά το κόβει μαχαίρι. Δεν τον κάνουν καλα με τπτ ακουγονται μέχρι την είσοδο της πολυκ;τοικιας τα κλάματα του κι εγώ υποφέρω!!! Τι θα κάνατε; να ψαξω καμία βρεφονηπιοκομο για τον πρώτο καιρο να βοηθησει τους γονείς μου ως πιο έμπειρη; γιατί κ αυτοί οι ανθρωποι μεγαλώνουν κ αλλά εγγόνια κ τέτοιο πράγμα δεν το χουν ξαναζήσει. Θα κρατάνε κ τον μεγάλο μου κ ποσο να αντέξουν ένα μωρό που σπαραζει κ δεν τρώει; πονάει η καρδιά τους κι αυτόν ν κ δεν είναι ψύχραιμοι τους πιάνει άγχος μη λιποθυμήσει το παιδί απ' το πολύ κλάμα....δεν αντεχω φοβάμαι μη μου πάθει τπτ το μωρό μου κλαίω μέρα νύχτα τι θα τον κανω;;;;;
 2. Δεν αντεχω!!!! Σε 10 μέρες παω δουλεια κ έχουμε φοβερή προσκόλληση. Το κακό είναι ότι δεν το είχα καταλάβει νωρίτερα αν κ θα πρεπε να το φανταστώ αφού θηλαζουμε αποκλειστικά. Φτάσαμε 7 μηνών κ ακομα δε δεχεται ούτε μπιμπερό ούτε φαγητό. Κάπως το ρυζαλευρο τ αρέσει αλλά το δεχεται μόνο από μένα κ Αν τον πετύχεις σε καλή φάση γιατί αν πχ πεινάει πολύ κλαίει κ θελει στήθος. Το χειρότερο είναι ότι δε δεχεται κανέναν να τον πάρει αγκαλιά, σπαραζει μολις βλέπει ρη γιαγιά που θα τον κρατάει κ γενικά είναι απαρηγόρητος. Σημερα ούρλιαζε επί 2 ώρες συνεχόμενα που τον είχε η μαμά μου κ εννοείται δεν εβαλε μπουκιά στο στομα. Οταν θα λείπω 8ωρο τι θα γίνει; δεν αντεχω άλλο κλαίω συνεχεια το στομάχι μου κόμπος δε μπορώ ούτε να φάω απ' τη στεναχώρια θα μου κοπεί κ μένα το γάλα στο τέλος!

 3. Διαφημίσεις


 4. Κορίτσια θέλω κι εγώ βοήθεια εδω είναι χειρότερα τα πράγματα. Σε 2 βδοναδες παω δουλεια ο μικρός είναι 7 μηνών κ έχει φοβερή προσκόλληση μαζί μ. Θηλαζουμε κι όλας κ είναι χειρότερα τα πράγματα. Θα τον κρατάει η γιαγιά την οποία μολις βλέπει κλαίει. Δεν οαει καθόλου στην αγκαλιά της σπαραζει στο κλάμα κ πως θα τον ταΐζει; θα λείπω κ πιλλες ώρες 8!οταν με χάνει απ' το οπτικο τ πεδίο κλαίει πολύ ακομα κ στον άντρα μ τώρα τελευταία άρχισε ν; κάθεται. Δε γίνεται να ουρλιαζςι το παιδί τόσες ώρες που θα λείπω ούτε να μένει νηστικό. Έχω τρελαθει
 5. Ο παιδίατρος είπε να συνεχίσω την αντιβίωση παρα τα σπινθουρακια. Του εδωσα με τα χίλια ζόρια δηλαδή πάλι αλλά φοβάμαι κ θα τον παρακολουθώ το βράδυ για αλλεργία. Πάντως είναι άλλο να το λέω κ άλλο να το βλέπετε. Δε θελει ούτε να τον ;κουμπαει άλλος άνθρωπος υποτίθεται θα τον κρατάει η μαμά μ αλλά μολις τη βλέπει κλαίει. Ακομα κ στον μπαμπά του τώρα τελευταία ειχς αρχίσει να κάθεται λίγο παραπάνω χωρίς κλάμα. Γενικώς είναι πολύ γκρινιάρης κ απαιτητικός του πέφτει η κουδουνίστρα σπαραζει, του φεύγει το στήθος καταλάθος την ώρα που τρώει ουρλιάζει κ τις είχε από νεογέννητο αυτέςς τις συμπεριφορες. Ούτε σημερα άνοιξε το στομα τουια φαγητό δεν τον πιεσα κι εγώ αλλά εχω σκάσει!
 6. ...κ συνεχίζουν τα απρόοπτα...γεμισαμε σπινθουρακια. Να ναι απ' το αμοξιλ; κ τώρα τι κάνουμε; περιμένω να πάει λίγο πιο απιγευμα να πάρω τον παιδίατρο τον έχω ζαλίσει τον άνθρωπο. Είχε ξαναπάρει αμοξιλ κ δεν τον είχε πειράξει...τωρα γιατι;
 7. Αχ προσπαθω να είμαι ηρεμη αλλά φοβάμαι μη μου πάθει τπτ οταν γυρίσω στη δουλεια. Αν δεν ήταν η δουλειά δε θα με ένοιαζε θα τον θηλαζα νύχτα μέρα για όσο καιρό ήθελε κ ας ξεκινούσε οπότε ήταν έτοιμος τις στερεες τώρα όμως νιώθω να με πιέζει ο χρόνος. Μέχρι κ τον παιδίατρο έφερα σπίτι να με βοηθησει να του δώσουμε γαλα αλλά τπτ. Είναι κ πολύ απαιτητικό παιδί γενικά οταν θελει κάτι δεν γκρινιάζει ουρλιάζει κ σπαραζει στο κλάμα.
 8. Ο γιατρός είπε να του ςπιμενω με τις στερεες. Ο πυρετός κράτησε 2 μέρες απο χθες δεν έχει καθόλου ευτυχώς γιατί ούτε ντεπον ήθελε. Πως να επιμείνω αφού τις κάνει εμετό τις στερεες;
 9. αντιβίωση σε υποθετο δεν υπαρχει ε; το ότι έχασε βάρος δεν είναι επικίνδυνο; μπιμπερό δε θελει δυστυχώς το προσπαθω 2 μήνες τώρα για να γυρίσω ηρεμη στη δουλεια αλλά δε θελει. Τι θα κάνατε στη θέση μου με τη δουλεια;
 10. βοήθεια δε ξέρω από που να ξεκινήσω...εχω ένα μικρό 7 μηνών. Θηλαζουνε αποκλειστικά, πριν 40 μέρες ξεκινήσαμε δειλά δειλά στερεες. Κάτι έτρωγε αλλά πάντα συμπλήρωνα ε με θηλασμό. Τις τελευταιαες μέρες άρχισε να αρνείται εντελώς το φαγητό κ σήκωσε πυρετό. Πήγαμε γιατρό κ μας βρήκε πύον στο λαιμό. Τα πράγματα λοιπόν έχουν ως εξής: 1. Το παιδί δεν πίνει μς τπτ την αντιβίωση ούτε με κουτάλι ούτε μπιμπερο( δε ξέρει γενικά να πίνει με μπιμπερό) ούτε με σύριγγα. Αν καταφέρω κ του το βάλω στο στομα κάνει παντα εμετό! 2. Δεν τρώει τπτ μόνο στήθος. Βλέπει κουτάλι κ κλαίει. Δεν κλαίει σπαραζει κ δε τρώει με τπτ όμως τα φτύνει η κάνει ότι αηδιάζει κ κάνει εμετο. 3. Νε αυτή την κατασταση τον ζυγισα σημερα κ έχει χάσει 100 γρ απ' την προηγ βδομάδα. 4. Σε 3 βδομάδες γυρίζω δουλεια κ έχω ένα παιδί που κλαίει σπαραχτικα οταν πας να τ δώσει οτιδήποτε πέραν του στήθους. Η αντίδραση είναι πάντα η ίδια πιέζεται κ κάνει εμετο ακομα κι αν τ δώσεις μητρικο γάλα με μπιμπερό η κουτάλι. Πως θα παω στη δουλεια; μπορώ να παω κάποιο χαρτί από γιατρό ότι το παιδί πρέπει να θηλασει μπας κ μου εγκρίνουν κ την υπόλοιπη άδεια αντί μειωμένου ωραρίου; δεν αντεχω κλαίω συνεχεια πως θα αφήσω το παιδί μ νηστικό να κλαίει; ήδη χάνει βάρος.
 11. nanana

  Τί κανω λάθος στον ύπνο της?

  Κι εμένα έτσι έτρωγε ο μικρός ανά 2ωρο 10 λεπτα το πολύ θηλαζε οταν περνούσαμε κ άλματα έτρωγε κ ανά μια ώρα. Απλά εμένα κ το βράδυ ανά 2ωρο έτρωγε. Είναι πολύ νωρις κ καλύτερα άστο να φτιάξει δικό του πρόγραμμα. Δε νομίζω ότι κανείς κάτι λάθος κ η δική μ παιδίατρος με παρότρυνε να του βάλω πρόγραμμα αλλά οταν προσπάθησα μόνο χειρότερα τα κανα οπότε κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα να ταλαίπωρη κ το παιδί.
 12. Πως είναι το παιδάκι σου; του πέρασε ο βήχας; πάντως κι εγώ ψάρι φοβάμαι παίρνω μόνο μπακαλιάρο φιλέτο χωρίς κόκκαλα. Αλλιώς μόνο ψαροσουπα κ αυτή την περνάμε στη σίτα μην έχει κανένα κοκκαλακι.
 13. Κι εγώ έχω ακουσει ότι το κακάο δε βοηθά στην απορρόφηση του ασβεστίου αλλά κι εμένα αν δεν έπινε γάλα θα του βάζα.απ το να μην πίνει καθόλου τουλάχιστον έστω κι έτσι κάτι θα απορροφήσει ας απορροφήσει λιγοτερο απ' οτο αν ήταν σκετο. Τώρα που το θυμήθηκα κάποια στιγμη στα καρφουρ είχα δει νεσκουικ αλλά όχι κακάο αλλά με γεύση φράουλα για το γάλα χωρίς κακάο. Για δείτε το μήπως τους αρέσει τι να πω. Δέσποινα απλά σε καταλαβαίνω γιατί εγώ αν εξαιρέσεις το γάλα γενικά υον κυνηγάω για ένα κομμάτι κρέας κ μασάει κι εμένα πολύ αργά. Ουτρ χυμό θελει το πρωί να ξεμπερδευεις κ να το παλέψεις το απόγευμα που δε σας πιέζει κ ο χρόνος με το γάλα;
 14. Δέσποινα με δημητριακά εχεις δοκιμάσει μήπως του αρέσουν; επίσης αν του έκανες το απόγευμα κανένα μιλκσεικ με γάλα κ μπανάνα; κι εμένα μη νομίζεις πολύ κακοφαγος μόνο γάλα κ φρούτα τρώει με όρεξη.
 15. εμένα είναι 2,5 κ πίνει πολυυυ γάλα...κ να φανταστειτε ότι του δίνω πολύ λιγοτερο από αυτό που μου ζητάει γιατί είναι ικανός καθεε 2 ώρες να πίνει γάλα. Πρωί μεσημέρι βράδυ το θελει σε μπιμπερό κ πίνει αλμιρον growning up σε υγρή μορφη. Στα ενδιάμεσα αν ζητήσει του βάζω φρέσκο σε ποτήρι. Παλιά υπήρχαν κάτι καλαμάκια με πςριςεγα σχήματα ψάξτε σε τπτ τζάμπο μήπως το δουν για παιχνίδι. Πάντως η πολύ πίεση μπορεί να φέρνει κ αντίθετα αποτελεσματα. Μπορείς να του φτιάχνεις κρέμες άνθος αραβοσίτου Γιώτης με γάλα η ρυζόγαλο εναλλάξ να μη βαριέται. Τέλος δοκίμασε να φτιάξεις καμία ιστορία του στυλ πχ ο αγαπημένος σου ήρωας (βρες ένα παιδικό που να του αρέσει) πίνει απ' αυτό το καινούριο γάλα πχ κ έγινε δυνατός η απ' αυτό το καινούριο κακάο κ παρτου καοτονικ αντί για νεσκουικ άλλωστε όλα ίδια είναι. Εχεις δοκιμάσει να του δώσεις φρεσκο αλλά κρυο- σε θερμοκρασία δωματίου; δε ξςρω τι ;λλο να προτείνω.
 16. Μην αγχώνεσαι για το αχλάδι. Εμένα μου είπε πρώτα μήλο βραστό η ψητό, μετά αχλάδι κ μετά μπανάνα οπότε όπως καταλαβαίνεις λαθε γιατρός τα δικά του. επίσης εμένα μου πε ;να 3 μέρες να βάζω νέο φρούτο.