Τεχνολογία
Νέες τεχνολογίες, Η/Υ, περιφερειακά
150 topics in this forum
-
- 15 replies
- 26.3k views
.wysiwyg { PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 5px 10px 10px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px; FONT: 10pt verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; BACKGROUND: #fdfaf3; COLOR: #000000; PADDING-TOP: 0px } .wysiwyg A:link { COLOR: #22229c } .wysiwyg_alink { COLOR: #22229c } .wysiwyg A:visited { COLOR: #22229c } .wysiwyg_avisited { COLOR: #22229c } .wysiwyg A:hover { COLOR: #ff4400 } .wysiwyg A:active { COLOR: #ff4400 } .wysiwyg_ahover { COLOR: #ff4400 } P { MARGIN: 0px } .inlineimg { VERTICAL-ALIGN: middle } Παρακαλώ απαντήστε μόνο εάν γνωρίζετε απο τεχνικά θέματα ή / και είσαστε εξοικειωμένοι με το λειτουργικό του Vbulletin, καθώς η…
Last reply by tako, -
Διαφημίσεις
-
- 10 replies
- 21.1k views
Εάν αφήσετε το ασύρματο δίκτυό σας απροστάτευτο, τότε είναι σαν να αφήνετε ανοικτή την εξώπορτα για τους αδιάκριτους γείτονες ή - ακόμα χειρότερα - για τους κακόβουλους εισβολείς με φορητές συσκευές, οι οποίοι αναζητούν ασύρματα δίκτυα τα οποία μπορούν να παραβιάσουν (η πρακτική αυτή ονομάζεται "wardriving"). Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο ένας υπολογιστής με ασύρματες δυνατότητες να εντοπίσει σήμα ασύρματου δικτύου - συχνά κατά λάθος - από το σημείο πρόσβασης κάποιου γείτονα. Τι είναι το "wardriving"; Ο όρος αναφέρεται στην πρακτική του να περιφέρεται κάποιος στους δρόμους με έναν υπολογιστή ή άλλη συσκευή με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης και να προσπαθεί να…
Last reply by mariatsi, -
- 18 replies
- 21.3k views
Προσοχή στα επικίνδυνα mail από Εθνική & Millennium Bank 12:33 31/3 Πριν από λίγους μήνες είχαμε προειδοποιήσει τους χρήστες του διαδικτύου για μια σειρά από επικίνδυνα email που στέλνονται μαζικά σε mailbox Ελληνικών λογαριασμών. Στα mail φαινόταν ως αποστολέας η Citibank και τα mail προέτρεπαν τους χρήστες να υποβάλλουν τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας ή του λογαριασμού τους σε μια διεύθυνση που δεν ανήκει στην τράπεζα. Σήμερα τα email μας δέχονται επίθεση από λογαριασμούς που φαίνονται ότι ανήκουν στην Εθνική Τράπεζα και την Millennium Bank αλλά ανήκουν σε κακόβουλους χάκερ. Αυτά τα mail προέρχονται από άγνωστες, κακόβουλες πηγές και δεν πρέπε…
Last reply by gavrias, -
- 0 replies
- 20.6k views
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Αχαρνών 417, 111 43, Αθήνα Tηλ. 210 2585151 Fax. 210 2516111 E-mail: [email protected] Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2008 Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια καινούργια αρχή - 340.000 πολίτες μπορούν να εκπαιδευτούν δωρεάν στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπεπθ - Τι λένε οι ίδιοι οι εκπαιδευόμενοι. Σημαντικά τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας. Ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα στοιχεία για τα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων, που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (πρώην ΓΓΕΕ)…
Last reply by administrator, -
- 1 follower
- 6 replies
- 23.4k views
Καλημέρα κορίτσια. Το Σαββατο πετυχα στον ΑΝΤ1 μια υπέροχη ταινια που λεγοταν Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ. Θέλω να το κατεβασω να το δουν και τα μικρά μου, αλλά όπου και αν βρηκα μεσω του google ''free download'' μου έλεγε μετα να στειλω τον αριθμό του κινητου μου και αλλα δοαφορα τετοια. Υπάρχει καποιος τροπος να την βρω και να την κατεβασω δωρεάν ή τουλαχιστον καποιο site με αλλες παιδικες ταινιες ?
Last reply by little lamb, -
- 6 replies
- 19.9k views
καλησπέρα!!!!! Θα ήθελα λίγο την βοήθεια όσων έχουν την γνώση και εμπειρία κυρίως. Διδάσκω σε σχολείο αλλα προς το παρόν με την συνηθισμένη μέθοδο, δηλαδή με μαρκαδόρο στο πίνακα. Θα ήθελα όμως να το αλλάξω αυτό και να πηγαίνω ψηφιακά μαθήματα και να τα προβάλω στο πίνακα με προτζέκτορα. Δεν θέλω όμως να κα΄νω καμία βιαστική αγορά και να το μετανιώσω. Δεν ξερω τι κυκλοφορεί. Αν υπάρχει κατι που να μην χρειάζεται σύνδεση με μπρίζα ή και να μπορεί να φορτώνει τα αρχεία προβολής οπότε να μην χρειάζεται να κουβαλάω και υπολογιστή.... ΑΛήθεια υπάρχει κατι τέτοιο; Και πόσο περίπου κοστίζουν;;;; Οποιαδήποτε απάντηση θα είναι πολύτιμη... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!
Last reply by samsympan, -
- 4 followers
- 35 replies
- 5.1k views
Ελπίζω να ανοίγω σωστά το θέμα. Χθες έπεσε το κινητό του άντρα μου, έκλεισε κ έσπασε η οθόνη. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να μεταφέρω τις φωτό κλπ στον υπολογιστή απ' τη στιγμή που όταν το ανοίγω απλά φωτίζει? Δεν μπορώ να βάλω ούτε pin ούτε τπτ. Δοκίμασα να το συνδέσω στον υπολογιστή αλλά δεν έβγαλα άκρη, έλεγε μόνο εγκατάσταση android νομίζω, πάτησα οκ, φάνηκε ότι φόρτωνε κ ολοκληρώθηκε επιτυχώς αλλά μετα δεν έβγαζε κάτι άλλο ώστε να ανοίξω τα αρχεία..
Last reply by mama16, -
- 2 replies
- 5.5k views
Δεν είμαι ειδικός σε θέματα εμπορικού δικαιου ή ιδιωτικών επιχειρήσεων, αλλά σύμφωνα με τα όσα ξέρω, τα παρακάτω σχόλια με βρίσκουν σύμφωνη. είναι από το άρθρο/λινκ που έχω βάλει πιο κάτω. όλη την συνέντευξη τη βλέπετε εκεί. πιο κάτω δικό μου σχολιο ηλεκτρονική πλατφόρμα διάθεσης διαφημιστικού χρόνου "Σε ευρύτερο επίπεδο η λογική της υποχρεωτικής διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από κρατική πλατφόρμα είναι εξωφρενική για οργανωμένη δυτική κοινωνία." "Δυστυχώς, θεωρώ πρώτον το 10% υπέρογκο ποσοστό και δεύτερον ούτως ή άλλως ένα ακόμα χαράτσι, σε βαθμό που σκέφτομαι μήπως τελικά όλο αυτό δεν είναι παρά ένα ακόμα κόλπο να βγάλουμε στο τσάκα - τσάκα ζεστ…
Last reply by Μαρια Στυλιανακη, -
- 2 replies
- 11.6k views
http://holisticlife.gr/arxeio/item/1226-2014-01-20-19-30-23 http://www.home-biology.gr/el/ilektromagnitikes-aktinovolies/epiptoseis-ygeias/sos-gia-paidia-kai-egkyous edit admin Προστέθηκε το κείμενο που υπάρχει στον δεύτερο σύνδεσμο, καθώς συνοδεύεται από έγκυρη βιβλιογραφία.
Last reply by xena, -
- 1 follower
- 22 replies
- 15.8k views
Εδώ και καιρό έχω παρατηρήσει κάποιες "ατασθαλίες" ως προς τις διαφημίσεις που προβάλλονται στα διαφημιστικά banner πλάι από το φόρουμ. Ενώ κάπου είχα διαβάσει πως ορισμένες διαφημίσεις συγκεκριμένων εταιριών π.χ. Νestle (κτλ), δε θα τις βρίσκουμε στο parents, τελικά υπάρχουν. Αυτό δε με ενοχλεί προσωπικά. Σε συνδυασμό όμως με το παρακάτω που θα αναφέρω, μάλλον βγάζω το συμπέρασμα πως κάτι ξεφεύγει από το όποιο φιλτράρισμα γίνεται. Χρησιμοποιώ έναν συγκεκριμένο υπολογιστή καθαρά για εργασιακό σκοπό. Καμιά φορά μπαίνω από το συγκεκριμένο υπολογιστή και εδώ. Στον υπολογιστή αυτό έχω και κωδικό, για ασφάλεια επειδή τον χρησιμοποιώ στη δουλειά. Με λίγα λόγια χρήστης ε…
Last reply by xena, -
- 7 replies
- 16.2k views
καλησπερα...ηθελα συμβουλες σχετικα με το θεμα της τηλεορασης..ο δικος μου ειναι 10 μηνων και "κολλαει" στη κυριολεξια οταν εχει παιδικα ή διαφημησεις αλλα δε ξερω κατα ποσο ασφαλες ειναι, οσο αφορα την οραση του..εχω ακουσει οτι οι τηλ/σεις plasma ειναι ασφαλεστερες απο τις παλιοτερες....ισχυει? ποση ωρα ειναι επιτρεπτη να καθονται σε τετοια ηλικια? μεχρι τωρα τον αφηνω μεχρι να ετοιμασω το φαι του και να φαμε , δηλαδη κανα τεταρτο περιπου...κανω κατι λαθος?
Last reply by Little Monkey, -
- 0 replies
- 12.3k views
Καλημέρα. Προσπαθώ να δω μια ταινία σε στικάκι στον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης. Ενώ μπορώ να αλλάξω τους υπότιτλους δεν μπορώ να επέμβω στον ήχο. Έχω αποκωδικοποιητή edition. Mήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
Last reply by VASILIKI, -
- 3 replies
- 18k views
ξερει κανεις απο που και πως μπορω να κατεβασω φωτοσοπ στα ελληνικα και αν ειναι δυσκολο σα προγραμμα?να μπορω να φτιαξω καποια φωτογραφια ας πουμε η καποιο προσκλητηριο(τα εκανα με ζωγραφικη μεχρι τωρα).οτι πληροφορια ξερετε θα μου ηταν πολυτιμη
Last reply by dako, -
- 25 replies
- 25.5k views
γίνεται να διαγραφείς από το facebook;;;;;; κάπου το έχω δει αλλά ψάχνω και ψάχνω και τίποτα..... θυμάται κανείς;;;; και μετά μπορείς να ξαναγραφτείς αν θες;;;; ή διαγραφεσαι για πάντα;;;;;;
Last reply by forgetnot, -
- 47 replies
- 57.9k views
Ενδιαφέρομαι μέσα στο 2012 να αγοράσω αυτοκίνητο (με δόσεις πάντα) καινούργιο όμως με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Έχει κάποια από εσάς;; Σας βγήκε καλό;; Μου έχουν πει ότι αν πάρεις αμάξι αυτόματο και το κιβώτιο έχει πρόβλημα την πάτησες;; Περιμένω γνώμες. Ευχαριστώ. (Μην μπείτε στον κόπο να μου κάνετε σύγκριση μεταξύ αυτόματου και χειροκίνητου, είμαι αποφασισμένη μόνο για αυτόματο, αλλά θέλω να έχω κάποια πράγματα υπόψη μου, και επίσης να αποφύγω να πάρω μούφα). Επίσης στα μεταχειρισμένα με αυτόματο, ξέρει κανείς τι παίζει;;;
Last reply by harmim, -
- 12 replies
- 19k views
γνωρίζει κανείς να μου προτείνει δοκιμασμένο service για το λαπτοπ μου ??? το λαπτοπ ειναι LG αγορασμένο πριν 3,5 χρόνια και σαν πρώτη εκτίμηση μου είπαν οτι θέλει motherboard και οτι δεν αξίζει να το φτιάξω.:rolleyes: γνωρίζει κανείς ένα δοκιμασμένο σέρβις για να πάρω ακόμα μια γνώμη ????? ευχαριστώωωω
Καλησπερα σας.. Δεν ξερω αν γραφω στην σωστη ενοτητα αλλα δεν ηξερα που αλλου να βαλω το θεμα.. εχω ενα προβλημα με το laptop μου.. Ξαφνικα απο το πουθενα η μιση οθονη μου μου τα δειχνει ολα σε ροζ αποχρωση... σας εχει τυχει κατι παρομοιο να με διαφωτισετε?? ή αν ξερει κατι καποιος γενικα?? ευχαριστω εκ των προτερων φιλικα παναγιωτα
- 1 reply
- 17.5k views
Στόχος είναι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας και της εγκληματικότητας. Τα αρχεία θα δίνονται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Να διατηρούνται για ορισμένο διάστημα δεδομένα που παράγονται ή τυγχάνουν επεξεργασίας από τους παρόχους,διαθέσιμων στο κοινό,υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή δημοσίων δικτύων, με σκοπό τη διακρίβωση, διερεύνηση και δίωξη σοβαρών εγκλημάτων,προβλέπει το υπό κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Το νομοθέτημα, παρουσίασε στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, στο πλαίσιο της διαβούλευσης, και θα εισαχθεί, κατά ρητή του δήλωση και μετά από αίτημα των…
Last reply by Γιώργος Καπετάνιος, -
- 1 reply
- 17.8k views
κατέβασα βίντεο από το κινητο iphone στον ηυ και στον windows media player παιζει αναποδα δηλαδή το κεφαλι ειναι κατω. Πως μπορω να το περιστρεψω;
Last reply by Γιώργος Καπετάνιος, -
- 1 reply
- 14.7k views
Μόλις ανέβηκε στο App Store μια νέα παιδική εκπαιδευτική εφαρμογή εξοικείωσης με το αλφάβητο. Ρίξτε μια ματιά, τα παιδάκια μου τη λάτρεψαν https://itunes.apple.com/gr/app/apo-to-alpha-sto-omega-mathaino/id895268431?mt=8
Last reply by Mother_Nature, -
- 4 replies
- 19.4k views
βρισκω χιλιαδες κολπα γιανα κανω μια σελιδα αυτα που ειναι δωρεαν αλλα ολα ειναι με αγγλικο μενου. υπαρχει πουθενα με ελληνικο? η θα πρεπει να πληρωσω?
Last reply by JohnPap, -
- 9 replies
- 21.2k views
Καλησπερα Εχω δημιουργησει μια διαφημιση στο Facebook,και ειμαι ενα βημα πριν την ενεργοποιηση της.Εχω καποιες αποριες που ισως να σας φαινονται αστειες,αλλα εχω κολλησει. Λοιπον εχω δημιουργησει ολο το κειμενο και τα σχετικα... 1)Να εμπιστευτω τα στοιχεια της πιστωτικης καρτας?εχω κατα νου να βαλω προπληρωμενη καρτα 2)πως γινεται η χρεωση?Δηλαδη θελω σαν αρχη να τη δοκιμασω για ενα μηνα και το ποσο να ειναι 40 ευρω...εχω δημιουργησει και το κοινο που θα εμφανιζεται και ολα τα σχετικα...θελω πιλοτικα να δω αν αποδιδει και αν ναι να ανεβασω το ποσο(αν αξιζει βεβαια) Αρα τι ρυθμισεις να κανω ωστε να χρεωσει μονο 40 ευρω γοια ενα μηνα και να ειναι διαφημιση ανα εμφα…
Last reply by JohnPap, -
- 5 replies
- 22.2k views
Μόλις έλαβα το παρακάτω μέιλ, είναι αληθινό? Γιατί μου ζητάνε επαλήθευση για ένα μέιλ που έχω σίγουρα 10 χρόνια? Το μέιλ μου το αφαίρεσα για ευνόητους λόγους... Επαληθεύστε αυτή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Προσθέσατε πρόσφατα μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο λογαριασμό σας του Yahoo!, ή έχετε αρχίσει επαλήθευση για μια ήδη υπάρχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να επαληθεύσετε ότι είστε ο κάτοχος αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απλά κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. Η διεύθυνσή σας email προστέθηκε στο αναγνωριστικό του Yahoo! bl*********. Εάν αυτή η ταυτότητα χρήστη του Yahoo! δεν ανήκει σε σας ή εάν δεν…
Last reply by Blue Cross, -
- 10 replies
- 19.9k views
Λογισμικό-παγίδα στο Διαδίκτυο Απάτη αποκάλυψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Κακόβουλο λογισμικό εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για άλλη μια φορά στο διαδίκτυο, στο οποίο εμφανίζεται μήνυμα για δήθεν μπλοκάρισμα ηλεκτρονικών σελίδων και αντίστοιχα των χρηστών των σελίδων αυτών. Στο συγκεκριμένο μήνυμα αναφέρεται πως για την απεμπλοκή απαιτείται η αποστολή 50 ευρώ μέσω προπληρωμένης κάρτας (Paysafecard), προκειμένου να επανέλθει ο υπολογιστής στην κανονική του λειτουργία. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το κακόβουλο λογισμικό φιλοξενείται σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, στις οποίες οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κατεβάζουν ψηφιακά αρ…
Last reply by Vaggelis_Kont, -
- 2 replies
- 17.3k views
Χθες χτυπησε για πρωτη φορα το σταθερο μου με αποκρυψη και μιλουσε μια αγγλικα. Η γραμμη κακιστη και με ρωτησε αν μιλαω αγγλικα... Δεν μπορουσα με τιποτα να την ακουσω καθαρα και το εδωσα στον αντρα μου οπου αυτος ακουσε οτι παιρνουν απο τα windows service ή κατι τετοι και οτι εχουμε προβλημα . Τους ειπε ο αντρας μου οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα, οτι ειμαστε ιδιωτες και οχι εταιρεια και οτι τηλεφωνουν στην Ελλαδα. Το εκλεισε λοιπον η κυριουλα. Σημερα ξανα κατα τις 10 το πρωι, τσουπ!!!! ΑΡχισαμε να μιλαμε, η γραμμη παλι κακιστη με διακοπες και ειχα κανει το αυτι μου χωνι για να μπορω να ακουω. μου ειπε οτι το κομπιουτερ μου ειναι at risk και κατι τετοια. Της ειπα για…
Last reply by ZWH,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 replies
- 19,600 views
-
- 2 replies
- 9,242 views
-
- 0 replies
- 7,611 views