Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι θερμόμετρο χρησιμοποιείτε???

Τι θερμομετρο χρησιμοποιειτε?  

691

1. 1. Τι θερμομετρο χρησιμοποιειτε?

• Υδραργύρου
      370
    • Ηλεκτρονικό
      529
    • Αυτιού
      104
    • Μετώπου
      133

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε ενα ηλεκτρονικο που με το που το βαζεις στο μετωπο θερμομετρει αμεσως σε 1 δευτερολεπτο. ειναι λιγο ακριβο ομως, μας το ειχανε φερει δωρο οταν γεννηθηκε η μικρη μας και στοιχιζε τοτε (πριν απο 2,5 χρονια) 80 ? χονδρικη!!!!θεωρω ομως πως δεν αξιζει τοσα χρηματα γιατι ουτως η αλλως εαν δειξει πυρετο ενα ψηφιακο θερμομετρο, πρεπει να κανεις μετρηση και με αναλογικο γιατι δεν ειναι ακριβειας!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Καλημέρα και από μένα!

Συγνώμη που επεμβαίνω στην ωραία παρέα σας αλλα δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τη Σοφία Τ. όσον αφορά στα θερμόμετρα υδραργύρου. Καθε φορά που έχει η μικρή μου πυρετό της βαζω ηλεκτρονικό θερμόμετρο καθε τρία λεπτά και καθε φορά δείχνει και αλλη θερμοκρασία. Μονο με του υδραργύρου βρε παιδιά μπορω να είμαι σίγουρη. Και φυσικά προσέχω να μην το χάσω γιατί ΑΛΙΜΟΝΟ. Όπως λέτε και εσείς εχουν καταργηθει και δεν τα βρίσκεις πουθενα.

• 4 months later...

Χρησιμοποιώ ηλεκτρονικό θερμόμετρο γιατί είναι πολύ πρακτικό και με βολεύει! Βασικά ότι θερμόμετρο και να χρησιμοποιούσα αν έχει πυρετό το παιδί θα φανεί!!Η θερμομέτρηση γίνεται πάντα απο τον πρωκτό!!Μιλάω για τα βρέφη!!Είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος να μετρήσεις θερμοκρασία πρώτον γιατί το βρέφος δεν κάθεται με τίποτα να το μετρήσει απο το στόμα αλλά και απο τη μασχάλη απο τη στιγμή που κουνιέται συνεχώς!

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Καλημέρα,

Πριν από μια εβδομάδα ξεκινήσαμε παιδικό και θα ήθελα να είμαι προετοιμασμένη για τις ιώσεις. Η θερμομέτρηση των παιδιών είναι κάθε φορά αγώνας πραγματικός ειδικά τη νύχτα. Σκεφτηκα λοιπόν να παρω ένα θερμόμετρο μη επαφής για να κερδίζω χρόνο και να μην τα αναστατώνω. Από μια αναζήτηση στο internet μου φαίνονται καλά τα 2 που επισυνάπτω. Ωστόσο δεν έχω καταλήξει ακόμα όσον αφορά την αξιοπιστία τους και την ευκολία χρήσης. Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιο από αυτά; Είστε ευχαριστημένες; Αξιζουν τελικά τα λεφτά τους;

http://www.ra1.gr/show_product.asp?pid=5091

http://www.shls.gr/product.asp?catid=2616

Ευχαριστω πολύ

Θ 15/01/2008, Κ 10/4/2009

TT2qp3.png

Διαφημίσεις

Ψάξε λίγο στο ebay ... βρίσκεις τα ίδια ή εφάμιλα με αρκετά χαμηλότερη τιμή.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Πονεμένη ιστορία το θερμόμετρο και αυτή την εποχή ειδικά μας έχει σπάσει τα νεύρα ένεκα του ότι είμαστε όλοι άρρωστοι! Έχουμε τρία ηλεκτρονικά θερμόμετρα... ΚΑΝΕΝΑ δεν δείχνει την θερμοκρασία που δείχνει το θερμόμετρο του υδραργύρου αλλά δεν συμφωνούν ούτε μεταξύ τους! Το ένα εξ αυτών ειναι OMRON και το άλλο ένα Γερμανικό (το τρίτο δεν θυμάμαι)... Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε για το υπέρυθρο λοιπόν οπότε για πείτε οι έμπειρες...

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

Οι περισσότεροι γιατροί εμπιστεύονται τα θερμόμετρα με υδράργυρο , και ο παιδιάτρος μου είπε να παιρνω την θερμοκρασία του μπέμπη με το κλασσικό θερμόμετρο του λεπτού!Βέβαια εγώ χρησιμοποώ το θερμόμετρο πιπλιλα το οποίο λέει πάντα την ίδια θερμοκρασία με το κλασσικό!!

εδω και περιπου ενα χρονο εχουμε αυτο:

http://www.ra1.gr/show_product.asp?pid=5091

νομιζω οτι το ειχα παρει απο φαρμακειο γυρω στα 70 Ευρω.

Ειμαι απολυτα ευχαριστημενη τοσο απο την ακριβεια του οσο και απο την ευκολια της χρησης του.Ακομα και κοιμισμενο το παιδι δεν ενοχλειται καθολου.Επισης ειναι πολυ δυσκολο να γινει λαθος μετρηση αν διαβασεις προσεκτικα τις οδηγιες γιατι ουσιαστικα σε οδηγει η υπερυρθη ακτινα. Ημουν τελειως απογοητευμενη τοσο απο τα ηλεκτρονικα οσο και απο του αυτιου, κυριως τα τελευταια εδειχναν παλαβα αποτελεσματα αναλογα με την τοποθετηση στο αυτι....και ποτε μαλλον δεν καταφερα να τα τοποθετησω σωστα:-D

cultaki τι μαρκα εχεις αν επιτρεπεται, γιατι τωρα με τις απανωτες ιωσουλες θα μου χρειαστει μαλλον

(τωρα του βαζω ηλεκτρονικο στον πωπο γιατι στη μασχαλη δεν καθεται το τερατακι)

Διαφημίσεις

συγνωμη βρε μελινακι, δε καθεται να του βαλεις στη μασχαλη και τον καταφερνεις να του βαλεις στον πωπω? ηρωας!

εμενα καθεται και της βαζω στη μασχαλη, γιατι της αρεσει ο ηλεκτρονικος ηχος, του του-τουυυυ

κι εμενα του αρεσει το του τουουου αλλα στη μασχαλη καθυστερει περισσοτερο ενω στον πωπο μπαμ μπαμ

εξαλλου στον πωπο δεν μπορει να κουνηθει - ειναι μπρουμυτα και ακινητοποιημενος

ενω στη μασχαλη κουνιεται ασταματητα! δεν κανουμε δουλεια ετσι...

τωρα που καταργηθήκαν του υδραργύρου , τι κάνουμε????

Eγω δεν καταλαβαινω γιατι φου ειναι τα πιο αξιοπιστα τελικα και τα προτεινουν και οι γιατροι γιατι καταργηθηκαν...

γιατί υποτίθεται ότι όταν σπάνε ο υδράργυρος που χύνεται είναι καταστροφικός για την υγεία.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Eγω δεν καταλαβαινω γιατι φου ειναι τα πιο αξιοπιστα τελικα και τα προτεινουν και οι γιατροι γιατι καταργηθηκαν...

Όταν σπάνε τα θερμόμετρα αυτά ο υδράργυρος γίνεται μπαλάκια κι αν καταλάθος καταποθεί είναι δηλητήριο και ο θάνατος επέρχεται ακαριαία.

Το ρισκάρεις;

cultaki τι μαρκα εχεις αν επιτρεπεται, γιατι τωρα με τις απανωτες ιωσουλες θα μου χρειαστει μαλλον

(τωρα του βαζω ηλεκτρονικο στον πωπο γιατι στη μασχαλη δεν καθεται το τερατακι)

Brown..

είμαι πολύ ευχαριστημένη και έχω δοκιμάσει τα πάντα!!!!!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Brown..

είμαι πολύ ευχαριστημένη και έχω δοκιμάσει τα πάντα!!!!!!!!

Έχεις δοκιμάσει το κατά πόσο είναι αξιόπιστο σε σχέση με του υδραργύρου; Γιατί έχω πάρει διάφορα ηλεκτρονικά και το παιδι ψηνόταν στον πυρετό κι αυτά δείχναν ότι ήθελαν.

Και μιλάμε για πανάκριβα θερμόμετρα!

Για των αυτιών έχετε καμιά εμπειρία;

AtKRp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...