Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Καλημερα...Σημερα θα ειναι η πρωτη μ επισκεψη στο γυναικολογο για να δουμε το ΣΟΥΣΑΜΑΚΙ μας...η αγωνια μεγαλη και οι συζητησεις καθυστηχαστικες...καλως σας βρηκα λοιπον

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου καλημερα!!!!για οσες με θυμαστε απλα ηθελα να σας ενημερωσω οτι ειμαι καλυτερα ψυχολογικα και οτι ηδη εχω ξεκινησει σειρα εξετασεων και ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο διοτι βλεπω οτι ολα μπαινουν σιγα σιγα στη θεση τους!!!!να ειστε ολες καλα και οι επιθυμιες σας ευχες μου για την καθεμια χωριστα!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

κοριτσια μου καλημερα!!!!για οσες με θυμαστε απλα ηθελα να σας ενημερωσω οτι ειμαι καλυτερα ψυχολογικα και οτι ηδη εχω ξεκινησει σειρα εξετασεων και ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο διοτι βλεπω οτι ολα μπαινουν σιγα σιγα στη θεση τους!!!!να ειστε ολες καλα και οι επιθυμιες σας ευχες μου για την καθεμια χωριστα!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τελεια:-P:-P:-P:-P

Καλησπερα μανουλες του φορουμ.

Ειμαι νεο μελος αλλα δεν εχω μωρακι εγω. Ειμαι 21 χρονων (μικρουλα το ξερω) αλλα θα ηθελα μεσα στα επομενα δυο χρονια να ειχα ενα μικρο νινι.

Συζω με τον φιλο μου (ειναι μεγαλυτερος) και ειμαστε πολυ αγαπημενοι, ταιριαζουμε πολυ σε ολα.

Φοβαμαι μηπως οταν θελω να κανω παιδακι δεν μπορω γιατι εχω παρει 4 φορες το χαπι της επομενης (τεραστια βλακεια και με μισω γι αυτο το ξερω και δεν ξανακανω το ιδιο λαθος) :(

Ευχομαι να χαιρεστε τα μωρακια σας.

Προς το παρον εμεις εχουμε ενα σκυλοπαιδι και θα αποκτησουμε αλλο ενα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα ως νέο μέλος. Παρακολουθώ κι εγώ καιρό τις συζητήσεις σας και πραγματικά με έχετε βοηθήσει πολύ. Είμαι από Θεσσαλονίκη, 38 ετών και το "παλεύω" κι εγώ για ένα μωράκι :(

Εύχομαι τα΄καλύτερα σε όλες σας...:D

καλημερα! ειμαι νεα στο φορουμ!

Ειμαι 25 ετων! παρακολουθω καιρο τις συζητησεις αλλα μολις εκανα την εγγραφη μου! καλως σας βρηκα λοιπον! ανυπομονω να λαβω μερος στις συζητησεις σας! :D

Καλημέρα και απο μένα!! Είμαι 32 χρονών!! Δεν εχω ακόμα παντρευτεί.Υπολογίζουμε με τον καλό μου τον Οκτώβριο!!!

Τους τελευταίους 2 μήνες προσπαθούμε για μπεμπάκι αλλά δεν...:-(

Εχω αρχίσει και αγχώνομαι λιγάκι!!Τέλος του μήνα θα πάω για έναν έλεγχο γονιμότητας...:?...Τι λέτε ? Μήπως βιάζομαι?

Θέλουμε πολύ ενα μωράκι...

roulitos82 καλώς ήρθες!! με όλη μου την καρδια στο λέω να αρχίσεις τις εξετάσεις σου σιγα σιγά χωρίς αγχος, γιατι έτσι λέγαμε κι εμείς ''να παντρευτούμε πρώτα'' και περασαν τα χρόνια χωρις να το καταλάβουμε και τωρα τρέχουμε πανικόβλητοι:(

Σου εύχομαι ότι καλύτερο...να το πιάσεται αμέσως το μωράκι σας:D

roulitos82 καλώς ήρθες!! με όλη μου την καρδια στο λέω να αρχίσεις τις εξετάσεις σου σιγα σιγά χωρίς αγχος, γιατι έτσι λέγαμε κι εμείς ''να παντρευτούμε πρώτα'' και περασαν τα χρόνια χωρις να το καταλάβουμε και τωρα τρέχουμε πανικόβλητοι:(

Σου εύχομαι ότι καλύτερο...να το πιάσεται αμέσως το μωράκι σας:D

Δυστυχώς τωρα θα χωρίσουμε με τον καλο μου για ενα 6μηνο!!

Δε θα τον δω καθόλου και ετσι οι προςπαθειες αναβάλλονται :-((

Αλλά λεω εγω να κανω τον έλεγχο μου .. Να ξερω αν ειναι ολα καλα!!

Βέβαια δε ξερω αν θα καταφέρω να διαχειριστώ μονη μ κάποιο άσχημο

Αποτέλεσμα εξετάσεων..

Επισης τωρα που το σκέφτομαι ελεύθερες επαφές περισσότερο καιρο 4-5 μήνες !

Αλλα όχι και πολυ συχνές!!μια φορα τη βδομαδα..ας πούμε!!

Απλά τη τελευταία φορά το πήραμε λιιιγο πιο ζεστά !!βεβαια έγινε Κυριακή και εγω κατάλαβα οωρηξια Τετάρτη .. Όμως ρε κορίτσια επειδη ο δικός μου ειναι τέλειος "εγκεφαλικός" τύπος.. Χειρότερος απο γυναίκα ..:-)

Φιοβαμαι μηπως ύπνο ξένερωσω με το .. " ειναι γόνιμες μερες παμε""...

Διαφημίσεις

Ναι roulitos82 ειναι δύσκολη η κατάσταση όταν έχεις θέμα την απόσταση...

Και οι μήνες προσπαθειών σας είναι λίγοι. Οπότε να μην αγχώνεσαι και είμαι σίγουρη κανένα προβλημα δεν θα έχεις...

Μπορείς να πάρεις τεστάκια για την ωορρηξία σου. Δες στο hometest.gr

Eυκαιρία τώρα που θα λείπει να οργανωθείς...και εντάξει δεν είναι ανάγκη να του λες πότε έχεις ωωορρηξία και να τον αγχώνεις...εσύ θα κάνεις απλώς την τρυφερή προσεγγιση κι όλα θα πάνε καλά;)

Καλησπερα μανουλες του φορουμ.

Ειμαι νεο μελος αλλα δεν εχω μωρακι εγω. Ειμαι 21 χρονων (μικρουλα το ξερω) αλλα θα ηθελα μεσα στα επομενα δυο χρονια να ειχα ενα μικρο νινι.

Συζω με τον φιλο μου (ειναι μεγαλυτερος) και ειμαστε πολυ αγαπημενοι, ταιριαζουμε πολυ σε ολα.

Φοβαμαι μηπως οταν θελω να κανω παιδακι δεν μπορω γιατι εχω παρει 4 φορες το χαπι της επομενης (τεραστια βλακεια και με μισω γι αυτο το ξερω και δεν ξανακανω το ιδιο λαθος) :(

Ευχομαι να χαιρεστε τα μωρακια σας.

Προς το παρον εμεις εχουμε ενα σκυλοπαιδι και θα αποκτησουμε αλλο ενα.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ!! Είμαι κι εγώ σχετικά νέο μέλος. Είμαι 28 χρονών κι έχω μια κόρη ΤΕΛΕΙΑ 10,5 μηνών!! (τρέλή χαζομαμά!)

Απλά ήθελα να σου πω ότι στο παρελθόν έχει χρειαστεί να πάρω κι εγώ το χάπι της επόμενης μέρας αρκετές φορές και παιδί έπιασα με την πρώτη προσπάθεια και όλα πήγαν καλά! Το ξέρω ότι αυτό το χάπι δεν είναι ό,τι καλύτερο και είναι μόνο για περιπτώσεις ανάγκης αλλά δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεις το μυαλό σου με τέτοιες δυσοίωνες σκέψεις. Όταν με το καλό αποφασίσεις να κάνεις ένα παιδάκι όλα θα πάνε καλά. Αυτό να σκέφτεσαι!

:-P:-P:razz:

2-4-13... Η νεραϊδούλα μας ήρθε και μας άλλαξε τη ζωή ! ! !

Καλησπέρα !!! Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum αν και παρακολουθώ πολλά από τα θέματα πάνω από έναν χρόνο. Είμαι μαμά ενός αγοριού 7 μηνών και τώρα που έκανα την εγγραφή μου, ελπίζω να τα λέμε συχνά! :D

Καλησπέρα και απο εμένα. Είμαι νέα στην ομάδα αν κ πολυ καιρό τωρα διαβάζω άρθρα σας...

Εγω δεν είμαι Μανουλα ακομα, αλλα το θέλω πολυ, μετα απο μια παλυνδρομο κυηση που ειχα τον Νοέμβριο..

Καλησπέρα !!! Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum αν και παρακολουθώ πολλά από τα θέματα πάνω από έναν χρόνο. Είμαι μαμά ενός αγοριού 7 μηνών και τώρα που έκανα την εγγραφή μου, ελπίζω να τα λέμε συχνά! :D

Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Να χαίρεσαι τον πασάκο σου! Εγώ είμαι μέλος εδώ και κανα μήνα και έχω μια κούκλα 10,5 μηνών!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμένα. Είμαι νέα στην ομάδα αν κ πολυ καιρό τωρα διαβάζω άρθρα σας...

Εγω δεν είμαι Μανουλα ακομα, αλλα το θέλω πολυ, μετα απο μια παλυνδρομο κυηση που ειχα τον Νοέμβριο..

Καλησπέρα!

Σου εύχομαι ολόψυχα να κάνεις σύντομα ένα γλυκό-γλυκό νινάκι!!! Να έχεις αισιοδοξία και θετική σκέψη, βοηθάνε πολύ...

Kαλησπερα κοριτσια..Μολις εκανα την εγγραφη μου στο φορουμ αν και διαβαζω αρθρα και συζητησεις εδω και ενα χρονο...Ειμαι 20 χρονων και εχω μια μπεμπουλα 2 μηνων..Και ελπιζω να βοηθησω και να βοηθηθω μεσα απο τις συζητησεις του φορουμ...

Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Να χαίρεσαι τον πασάκο σου! Εγώ είμαι μέλος εδώ και κανα μήνα και έχω μια κούκλα 10,5 μηνών!!

Καλώς σας βρήκα! Να σου ζήσει η πριγκίπισσα!! Πολύ χαίρομαι που συμετέχω γιατί εως τώρα παρακολουθούσα μόνο! Ελπίζω να δημοσιευτεί σωστά καθώς δεν τα έχω μάθει ακόμη τα κατατόπια! :mrgreen::confused:

Kαλησπερα κοριτσια..Μολις εκανα την εγγραφη μου στο φορουμ αν και διαβαζω αρθρα και συζητησεις εδω και ενα χρονο...Ειμαι 20 χρονων και εχω μια μπεμπουλα 2 μηνων..Και ελπιζω να βοηθησω και να βοηθηθω μεσα απο τις συζητησεις του φορουμ...

Γεία σου Ειρήνη ! Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου! Και εγω ειμαι φρέσκο μέλος! Εχω ενα αγορακι 7 μηνών που είναι τρομερός αγκαλίτσας!!! :D

Χαίρετε και από μένα. Με λένε Ελένη και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην όμορφη παρέα σας. Μετά από 7 χρόνια γάμου και πολύ πόνο ψυχής, με αξίωσε ο Θεός και έμεινα έγκυος σε διδυμάκια, που ήρθαν θαυματουργικά, σε φυσικό κύκλο. Εύχομαι σε καθεμιά από μας να γίνουμε μητέρες πολλής αγάπης για τα αγγελούδια που μας εμπιστεύτηκε ο Θεός και να μεγαλώσουμε όμορφους ανθρώπους!

Χαίρετε και από μένα. Με λένε Ελένη και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην όμορφη παρέα σας. Μετά από 7 χρόνια γάμου και πολύ πόνο ψυχής, με αξίωσε ο Θεός και έμεινα έγκυος σε διδυμάκια, που ήρθαν θαυματουργικά, σε φυσικό κύκλο. Εύχομαι σε καθεμιά από μας να γίνουμε μητέρες πολλής αγάπης για τα αγγελούδια που μας εμπιστεύτηκε ο Θεός και να μεγαλώσουμε όμορφους ανθρώπους!

Καλησπέρα και καλως ήρθες! Πολύ ωραίο αυτό που είπες , το να μεγαλώσουμε όμορφους ανθρώπους! Ο καλύτερος στόχος που θα μπορούσε να έχει μια μανούλα! Με το καλό τα μωράκια σου! :D

Καλησπέρα και καλως ήρθες! Πολύ ωραίο αυτό που είπες , το να μεγαλώσουμε όμορφους ανθρώπους! Ο καλύτερος στόχος που θα μπορούσε να έχει μια μανούλα! Με το καλό τα μωράκια σου! :D

Σε ευχαριστώ Mommy μου. Να είσαι καλά!!! :D

Καλημερα!!

Ειμαι παρά πολυ χαρούμενη που μπήκα στην παρέα σας!

Χθες μόλις έμαθα οτι ειμαι έγκυος και θα ήθελα πολυ να πάρω μέρος

Σε αυτές τις όμορφες συζητήσεις σας! Αληθεια ειναι πως εχω πάθει

Ενα μικρό σοκ αλλα ξερω πως είστε εδω κ πως ειμαι εδω να βοήθαμε η μια

Την άλλη !!!!

Καλημερα κ πάλι :-)

• Δημιουργία νέου...