Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Απο μικρή ηθελα να κανω δυδιμα αλλα οταν ηρθε ο μπεμπουλης μου και ειδα τα ζορια ειπα κατι ξερει ο θεος και δεν μου εστειλε με την μια δυο.... θελω να κανω τουλαχιστον 4 παιδακια αλλα οχι ολα μαζι γιατι δεν θα την βγαλω καθαρη!!! :P πραγματικα θελει πολυ τρελη υπομονη τρια παιδια να μεγαλωνουν μαζι....και παλι συνχαρητηρια!!!!!!

Ναι είσαι καλά, με το καλό το μωρό σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας, γράφω πρώτη φορά αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν εμεινα έγκυος για πρώτη φορά. Μετα από προσπάθεια τριών μόλις μηνών, στα 43 μου έμεινα εγκυος. Την 7η εβδομάδα παλινδρόμησε. Τυχαίο γεγονός είπε ο γιατρός, δεν το ψάχνουμε. Από τότε δεν κατάφερα να ξαναμεινω. Πριν ένα μήνα αποφασίσαμε να κάνουμε σπερματέγχυση . Ετσι ξεκίνησα daronda και gonal. Με την μικρότερη δόση (75 μοναδες)είχα τέτοια ανταπόκριση που αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε την σπερματέγχυση, γιατί φοβηθήκαμε υπερδιέγερση. Προσπαθήσαμε με φυσική επαφή και χωρίς pregnyl. Σήμερα 36μερα περίοδος άφαντη (κύκλος 30-31μερες) και αρνητικό τεστ της Hometest...

Είπα δειλα, δειλα να γράψω το πρώτο μου post εδω...Διααβάζω πολύ καιρό τις αναρτήσεις στο forum, αλλά δίσταζα να γίνω μέλος....Πλέον νιώθω ότι μόνο εδώ μέσα θα βρω γυναίκες να καταλάβουν και να συζητήχω τις ανησυχίες μου, αλλά να μοιραστώ και τις εμπειρίες μου. Μία παλίνδρομη με δίδυμα στη 10η εβδομάδα και μία πρόσφατη βιοχημική. Ελπιζω να μην υπάρξει τρίτη, έχουμε αρχίσει να το ψάχνουμε...Νιιώθω ότι ποτέ δεν θα συμβεί....:(

Κορίτσια sos πριν δέκα επτά μέρες έκανα ένεση ήρθα σε επαφή με τον σύντροφό μου για τρεις μέρες. Τώρα πεινω salospir και utrogestan 200 εχτες είδα τα καφέ σκούρα υγρά .είναι λίγα αλλά συνεχίζουν ακομη. Σήμερα έκανα β χοριακη βγήκε <1 .είναι αρνητική; Μήπως την έκανα νωρίς; Ο γιατρός μου είπε ότι είναι καλό τα καφέ υγρά... Έχω φρικαρει... Βοήθεια..

Κορίτσια sos πριν δέκα επτά μέρες έκανα ένεση ήρθα σε επαφή με τον σύντροφό μου για τρεις μέρες. Τώρα πεινω salospir και utrogestan 200 εχτες είδα τα καφέ σκούρα υγρά .είναι λίγα αλλά συνεχίζουν ακομη. Σήμερα έκανα β χοριακη βγήκε <1 .είναι αρνητική; Μήπως την έκανα νωρίς; Ο γιατρός μου είπε ότι είναι καλό τα καφέ υγρά... Έχω φρικαρει... Βοήθεια..

Για να καταλάβουμε, τι ακριβώς ένεση έκανες? εχεις καθυστέρηση? Από ότι κατάλαβα δεν έχεις επιβεβαιωμένη εγκυμοσύνη και έκανες χοριακή για να δεις αν είσαι? Δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες...

«Πίστεψε πως μπορείς, και έχεις διανύσει ήδη τη μισή διαδρομή».

Διαφημίσεις

Για να καταλάβουμε, τι ακριβώς ένεση έκανες? εχεις καθυστέρηση? Από ότι κατάλαβα δεν έχεις επιβεβαιωμένη εγκυμοσύνη και έκανες χοριακή για να δεις αν είσαι? Δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες...

Ένεση pregnyl 5000 . Μου είπε ο γιατρός μου να έρθω σε επαφή επί τρεις μέρες μετά να πεινω το salospir 100 και το utrogestan 200 δύο χάπια την ημέρα. Όταν είδα καφέ υγρά τον πείρα τηλ( τον γιατρό) και η αντίδραση του ήταν " συγχαρητήρια πετυχαμε το εμφύτευμα" 10/11 δηλ χτες έκανα β χοριακη και βγήκε <1 .αν κατάλαβα καλά είναι αρνητική... Μήπως βιαστικα ;;;

Ένεση pregnyl 5000 . Μου είπε ο γιατρός μου να έρθω σε επαφή επί τρεις μέρες μετά να πεινω το salospir 100 και το utrogestan 200 δύο χάπια την ημέρα. Όταν είδα καφέ υγρά τον πείρα τηλ( τον γιατρό) και η αντίδραση του ήταν " συγχαρητήρια πετυχαμε το εμφύτευμα" 10/11 δηλ χτες έκανα β χοριακη και βγήκε <1 .αν κατάλαβα καλά είναι αρνητική... Μήπως βιαστικα ;;; Α την ένεση την έκανα 24/10 ( 14 ημέρα κύκλου με ωάριο 22 εκατοστά)

Ένεση pregnyl 5000 . Μου είπε ο γιατρός μου να έρθω σε επαφή επί τρεις μέρες μετά να πεινω το salospir 100 και το utrogestan 200 δύο χάπια την ημέρα. Όταν είδα καφέ υγρά τον πείρα τηλ( τον γιατρό) και η αντίδραση του ήταν " συγχαρητήρια πετυχαμε το εμφύτευμα" 10/11 δηλ χτες έκανα β χοριακη και βγήκε <1 .αν κατάλαβα καλά είναι αρνητική... Μήπως βιαστικα ;;; Α την ένεση την έκανα 24/10 ( 14 ημέρα κύκλου με ωάριο 22 εκατοστά)

Τελικά δεν είμαι η ειδική για να σου απαντήσω γιατί δεν γνωρίζω την συγκεκριμένη κατάσταση. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι έχεις πολύ χαμηλή χοριακή αλλά μπορεί όντως να είναι νωρίς ακόμα. Αν δεν σου έρθει πολύ κόκκινο αίμα να μην φοβάσαι κι εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα καφέ αλλά τελικά δεν ήρθε. Σου εύχομαι να έχεις σύντομα τα ευχάριστα!

«Πίστεψε πως μπορείς, και έχεις διανύσει ήδη τη μισή διαδρομή».

Τελικά δεν είμαι η ειδική για να σου απαντήσω γιατί δεν γνωρίζω την συγκεκριμένη κατάσταση. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι έχεις πολύ χαμηλή χοριακή αλλά μπορεί όντως να είναι νωρίς ακόμα. Αν δεν σου έρθει πολύ κόκκινο αίμα να μην φοβάσαι κι εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης είχα καφέ αλλά τελικά δεν ήρθε. Σου εύχομαι να έχεις σύντομα τα ευχάριστα!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Το εύχομαι κι εγώ.:roll:

Είπα δειλα, δειλα να γράψω το πρώτο μου post εδω...Διααβάζω πολύ καιρό τις αναρτήσεις στο forum, αλλά δίσταζα να γίνω μέλος....Πλέον νιώθω ότι μόνο εδώ μέσα θα βρω γυναίκες να καταλάβουν και να συζητήχω τις ανησυχίες μου, αλλά να μοιραστώ και τις εμπειρίες μου. Μία παλίνδρομη με δίδυμα στη 10η εβδομάδα και μία πρόσφατη βιοχημική. Ελπιζω να μην υπάρξει τρίτη, έχουμε αρχίσει να το ψάχνουμε...Νιιώθω ότι ποτέ δεν θα συμβεί....:(

Κορίτσι μου εύχομαι με όλη την καρδιά μου να σου συμβεί το θαύμα σου!!! Εγώ προσπαθώ από τα 23 μου..... Είμαι 36 και δεν έχω μείνει έγκυος ουτε μία φορά δεν το βάζω κάτω όμως.... Μην χάνεις το κουράγιο σου!!! Ο θεός να σε προσέχει!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου εύχομαι με όλη την καρδιά μου να σου συμβεί το θαύμα σου!!! Εγώ προσπαθώ από τα 23 μου..... Είμαι 36 και δεν έχω μείνει έγκυος ουτε μία φορά δεν το βάζω κάτω όμως.... Μην χάνεις το κουράγιο σου!!! Ο θεός να σε προσέχει!!!

Σε ευχαριστώ....Εύχομαι και σε εσένα να έρθει σύντομα. Το έχεις ψάξει φαντάζομαι με γιατρούς. Που πιστεύεις ότι οφείλεται; Λες να είναι όλα θέμα άγχους τελικά;

Σε ευχαριστώ....Εύχομαι και σε εσένα να έρθει σύντομα. Το έχεις ψάξει φαντάζομαι με γιατρούς. Που πιστεύεις ότι οφείλεται; Λες να είναι όλα θέμα άγχους τελικά;

Εγώ το εψαξα κορίτσι μου και μόνο τώρα πριν 6 μήνες βρήκα το σωστό γιατρό. Μου βρήκε πολύποδες ιστό στην μήτρα και ότι ή μια μου σάλπιγγα κλειστή.... Και όμως παρόλαυτα ή γονιμότητα μου στα ύψη :D αλλά το άγχος είναι ο χειρότερος εχθρός.... Και εγώ τον έχω φίλο όπως καταλαβαίνεις... Δεν το βάζω κάτω κάτι μου λέει ότι αυτή τη χρονιά εγώ θα την αποχαιρετησω με μία ψυχουλα μέσα μου!!!! Στο εύχομαι και σε σένα !!! Και σε όλες τις κοπέλες!!!:D

Εγώ το εψαξα κορίτσι μου και μόνο τώρα πριν 6 μήνες βρήκα το σωστό γιατρό. Μου βρήκε πολύποδες ιστό στην μήτρα και ότι ή μια μου σάλπιγγα κλειστή.... Και όμως παρόλαυτα ή γονιμότητα μου στα ύψη :D αλλά το άγχος είναι ο χειρότερος εχθρός.... Και εγώ τον έχω φίλο όπως καταλαβαίνεις... Δεν το βάζω κάτω κάτι μου λέει ότι αυτή τη χρονιά εγώ θα την αποχαιρετησω με μία ψυχουλα μέσα μου!!!! Στο εύχομαι και σε σένα !!! Και σε όλες τις κοπέλες!!!:D

Μακάρι! Μας το εύχομαι....Σίγουρα το άγχος είναι ο χειρότερος εχθρός....Μακάρι να το αποβάλλουμε το συντομότερο! Ένα πράγμα που μου έμεινε από την εμπειρία τη παλίνδρομης και της βιοχημικής (και αυτή παλίνδρομή είναι...) είναι ότι πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας! Αν είμαστε καλά σωματικά και ψυχολογικά. Αν δεν βάλουμε προτεραιότητα εμάς, δεν πρόκειται να έρθει ποτέ το Μπεμπέ...Θέλει μία κοιλίτσα ήρεμη για να φωλιάσει...

Καλησπέρα σας. Είμαι καινούρια στο φόρουμ. ΧΘες και σήμερα έκανε την πρώτη μου Σπερματεγχυση και έχω πολλές απορίες. Βασικά νιώθω πόνο και αυτό με αγχώνει πολύ. Είναι φυσιολογικό αυτό?

Καλησπέρα σας. Είμαι καινούρια στο φόρουμ. ΧΘες και σήμερα έκανε την πρώτη μου Σπερματεγχυση και έχω πολλές απορίες. Βασικά νιώθω πόνο και αυτό με αγχώνει πολύ. Είναι φυσιολογικό αυτό?

Καλησπέρα !! Από τι γνωρίζω ναι όπως και μετά την ενεση την pregnul . Χαλαρωσε κορίτσι μου και μόνο θετικές σκέψεις!!! Εύχομαι τα καλύτερα!!! 😀😀😀😀

Διαφημίσεις

Γεια σας...είναι η πρώτη μου δημοσίευση. Έχω ένα μωράκι 5 μηνών. Γέννησα με καισαρική λόγω ισχιακής προβολής και ελπίζω να καταφέρω να κάνω ένα μωράκι ακόμα σύντομα και να γεννηθεί φυσιολογικά.

Καλησπέρα, ειναι η πρωτη μου δημοσιευση αν και αρκετο καιρό σας διαβαζω ;) σημερα εκανα την εγγραφη μου για να μπω κι εγω στην παρεα σας:)

Ειμαι 33 στα 34 και σκεφτομαστε να ξεκινησουμε κι εμεις προσπαθεια για μωρακι αυτο τον μηνα :D

Καλημέρα κορίτσια μου ,είμαι καινούρια στο forum αλλα είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και έχω πολλές απορίες.Πήγα χθες στον γυναικολόγο μου κ μου έκανε κολπικό υπέρυχο.Είδαμε τον σάκο στην μήτρα ,όμως έχω μία ανησυχία.Ο γιατρός μου είπε ότι συμφωνα με την χοριακή ειμαι στις 4,5-5 εβδομάδες αλλα σύμφωνα με την τελευταία περίοδο στις 6.έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών και μου είπε την Δευτέρα να κάνω πάλι μια β-χοριακή και να τον ενημερώσω για τα αποτελέσματα.Λ'ετε να υπάρχει λόγος ανησυχίας?

καλησπερα!ειμαι νεο μελος αλλα παρακολουθω την σελιδα 1 χρονο τωρα !εχω προβλημα με το μωρακι μου ειναι 6 μηνων κ πριν μια εβδομαδα ειχε βροχιτιδα κ ο παιδιατρος μας εδωσε και καναμε μασκες για 1 εβδομαδα η αληθεια ειναι οτι μας εφυγε αλλα μετα απο 4 μερες παλι μου το ξαναεβγαλε..κ κανουμε παλι μασκες.μηπως ειναι κατι αλλο και ξαναβγηκε? ανυσηχω παρα πολυ που εμφανιστηκε τοσο γρηγορα παλι!

Καλησπέρα ,είμαι η Βασιλική ,είμαι 45 χρόνων ,τυχαία ανακάλυψα τη σελίδα αυτή και είδα ότι έχει αρκετά ενδιαφέροντα θέματα.Τα παιδιά μου είναι 18 και 11 ,αγόρια τα οποία λατρεύω.

καλησπερα κ απο μενα,ειμαι νεο μελος αν κ παρακολουθω συχνα τις συζητησεις σας....εχω μια απορεια κ δεν ξερω τι να κανω...εκοψα τα αντισυλλιπτικα αυτον τον μηνα κ μου ειπε ο γιατρος μου την 25η μερα απο την τελευταια περιοδο να παρω καποια χαπια για να μου ερθει χωρις καθυσρτερηση(γιατι δεν ειχα σταθερο κυκλο)αλλα στην 16η μερα ειχαμε ενα ατυχημα με το προφυλακτικο(γονιμες μερες δηλαδη)αλλα η εκσπερματωση ηταν απ'εξω...κ τωρα σκεφτομαι να εχω μεινει εγκυος η' οχι?να παρω το χαπι αυτο οπως μου χε προτινει?υπαρχει καποιο τεστ που να δειχνει απο τοσο νωρις?εχω αγχωθει κ δεν μπορω να τον βρω κ στο τηλ...

Επεξεργάστηκαν by aggeliki1313
διαγραφη μηνυματος μαλλον σε λαθος θεμα

Γιατί δεν πας και σε άλλο γιατρό να ακούσεις μια 2η γνώμη;

• Δημιουργία νέου...