Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαίρεται! Είμαι νέα στο foroum και θα ήθελα καταρχήν να πω συγχαρητήρια σε όλες και καλή λευτεριά! Είμαι η Ρία και πριν από 4 ημέρες η χορειακή βγήκε θετική.. Είμαι κι εγώ έγκυος και οφείλω να ομολογήσω πως ακόμα δεν το έχω χωνέψει.. Είναι το πρώτο κι έχω αγχωθεί πολύ!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα σε όλους, είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum, αν και σας διαβάζω αρκετό καιρό. Στην προσπάθεια και εγώ για την πολυπόθητη εγκυμοσύνη. Μετά από 2 χρόνια άκαρπων προσπαθειών, έκανα σαλπιγγογραφία, όπου έδειξε ότι η δεξιά μου σάλπιγγα είναι φραγμένη. Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έμεινε φυσιολογικά έγκυος με μία μόνο σάλπιγγα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλημερα στν γλυκια παρεα. Ειμαι η Λιτσα και εχω ενα 3χρ αγορακι. Το φορουμ

μου εχει λυσει απειρες αποριες :D Μεγαλο μας θεμα με τν μονακριβο μου... δυσκοιλιοτητα!!!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλους... Και εγώ καινούργια στο φόρουμ... Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτά που λέτε και είναι βγαλμένα μέσα από την ζωή.

Θα ήθελα να σας πω και εγώ την ιστορία μου να μου πείτε τις σκέψεις σας.

Μετά από 7 μέρες καθυστέρηση με σταθερό κύκλο έκανα το πρώτο μου τεστ εγκυμοσύνης με μεγάλη μου χαρά ήταν θετικό.,μετά από 3 μέρες πήγα στον γυναικολογο μου και κάναμε υπερηχογραφημα που όλα δείξανε καλά. Σήμερα έδωσα αίμα για τις πρώτες μου εξετάσεις αλλά δυστυχώς το απόγευμα με πιασανε κάτι πονακια σαν περίοδο και είδα λίγο ροζ αίμα στο εσώρουχο μου... Πήρα το γιατρό μου είπε να ξαπλωσω κτλ. Έφυγα από την δουλειά και πήγα σπίτι μου έδωσε να πάρω utrogestan και ξεκούραση.,το θέμα είναι ότι μου ήρθε λίγο πιο έντονα αίμα και έβγαλα και κάτι κομματάκια τις επόμενες ώρες. Μέχρι στιγμής έχω πάρει δύο χάπια και ενημέρωσα το γιατρό και με περιμένει την Δευτέρα να με δει. Πόνο έχω σαν την περίοδο αλλά όχι έντονο ( γενικά δεν είχα εντονους πόνους) ο γιατρός μου είπε ότι είμαι στην τέταρτη 4 εβδομάδα, μήπως έχω αιμαραγια λόγο επειδή είναι σήμερα η ωρορηξια μου ?

Ευχαριστώ πολύ... Ανυπομονώ απάντηση της κορίτσια μου.

Καλημέρα και από εμένα!!!

Την περασμένη Κυριακή ανακάλυψα ότι θα γίνω μανούλα!

Η χαρά μας απερίγραπτη φυσικά και το άγχος τεράστιο!!

Περιμένω τη Δευτέρα 3 Οκτώβρη για τον πρώτο υπέρηχο για να ακούσουμε καρδούλα!

Αιώνας μου φαίνονται οι μέρες!

Γεια σας και απο μενα. Νεο μελος νεο ξεκινημα. Μετα απο πεντε προσπαθειες με τις τεσσερις ακαρπες την πεμπτη με παλλινδρομιση ηρθε η εκτη προσπαθεια με θετικο αποτελεσμα και τωρα μετραμε πεντε εβδομαδες. Ελπιζω σε θετικη πορεια. Ευχομαι σε ολα τα κοριτσια καλη διαδρομη στο νεο ξεκινημα.

καλησπερα κ από μενα ..είμαι καινουργια στο foroum...αυτό το μηνα νιώθω κ εγω περιεργα ..εχω πονακια στην κοιλια χαμηλα από της γωνειμεσ μερες κμετα καποιες μερες νιώθω δυσφορια ..εκανα τεστ στησ 3 οκτομβριου βγηκε αρνητικο..9 περιμενω περιοδο εχω πολύ αγχοσ σας λενε κατι αυτά τα συπτωματα..η θερμοκρασια μου είναι 36.7 σταθερη σας ευχαριστω καλα αποτελέσματα σε ολες μας

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα!!!

Την περασμένη Κυριακή ανακάλυψα ότι θα γίνω μανούλα!

Η χαρά μας απερίγραπτη φυσικά και το άγχος τεράστιο!!

Περιμένω τη Δευτέρα 3 Οκτώβρη για τον πρώτο υπέρηχο για να ακούσουμε καρδούλα!

Αιώνας μου φαίνονται οι μέρες!

μπραβο κοριτσι μου με το καλο!!!!!περιμενουμε νεα

Καλησπέρα και από μένα !Είναι το πρώτο μου μήνυμα στο Φόρουμ αν και σας διαβάζω καιρό :D χαίρομαι πολύ που έγινα κι εγώ μέλος της παρέας σας ! Είναι ο πρώτος μήνας προσπαθειών με τον σύντροφο μου και εχω πολλές απορίες!:roll

• 3 εβδομάδες μετά...

καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!Είμαι καινούριο μελος αν και εδω και πολύ καιρό παρακολουθώ τη σελίδα σας σε πολλά θέματα που με απασχολούν!Ειμαι μανούλα ενος αγοριού 7,5 χρονών.Εκανα εγγραφή μόλις σημερα για να μπορώ να συνομιλώ μαζι σας και να ανταλάσουμε απόψεις.

Επειδή δυσκολεύτηκα λίγο με την εγγραφή(πιστεύω να εμφανιστεί το μήνυμα..:roll:),εστειλα post στον θεμα με "εγχειρηση θυροειδή"μιας και χριζω εγχειρησης.Υπαρχει καπου αλλου ανοιχτο θεμα προς συζητηση επειδη ειμαι και ψιλοασχετη..:?

Σας ευχαριστω πολυ να χαιρεστε τα παιδακια σας!!

Καλησπέρα!πρώτη φορά κ εγώ εδώ κ θέλω βοήθεια! Ήμουν στις γόνιμες μέρες πριν πέντε μέρες. Κάναμε σεξ χωρίς προφυλακτικό κ τις τρεις μέρες. Τελείωσε πάνω στο αιδοίο Μου. Έχω τρεις μέρες τώρα με πονακια στην κοιλιά,στην μέση κ κάνω κ εμετό. Βέβαια έχω κακή ψυχολογία.. ίσως να οφείλεται εκεί. Εγω είμαι 34 εκείνος 42.. υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!πρώτη φορά κ εγώ εδώ κ θέλω βοήθεια! Ήμουν στις γόνιμες μέρες πριν πέντε μέρες. Κάναμε σεξ χωρίς προφυλακτικό κ τις τρεις μέρες. Τελείωσε πάνω στο αιδοίο Μου. Έχω τρεις μέρες τώρα με πονακια στην κοιλιά,στην μέση κ κάνω κ εμετό. Βέβαια έχω κακή ψυχολογία.. ίσως να οφείλεται εκεί. Εγω είμαι 34 εκείνος 42.. υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

καλησπερα και απο μενα με λενε Ιωάννα και εχω ενα αγγελουδι τον Επαμεινωνδα που ειναι 1 1/2 χρονων, και περιμενουμε το δευτερο μωρακι μας σε τεσσερις μηνες, δηλ ειμαι 5 μηνων τωρα. ειμαι κι εγω καινουρια στην σελιδα παρακολουθω εδω και καιρο τις συμβουλες σας χωρις να ειμουν μελος και ειπα να μπω κι εγω στην παρεα σας!!! :) αν με θελετε φυσικα... σας ευχομαι οσες θελετε να αποκτησετε ενα αγγελουδι να το καταφερετε συντομα και οι υπολοιπες να χαρουμε τα ζουζουνια μας οσο περισσοτερο μπορουμε και να τα καμαρωσουμε οπως θελουμε!!! καλως σας βρηκα...... :-D

«Πίστεψε πως μπορείς, και έχεις διανύσει ήδη τη μισή διαδρομή».

καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!Είμαι καινούριο μελος αν και εδω και πολύ καιρό παρακολουθώ τη σελίδα σας σε πολλά θέματα που με απασχολούν!Ειμαι μανούλα ενος αγοριού 7,5 χρονών.Εκανα εγγραφή μόλις σημερα για να μπορώ να συνομιλώ μαζι σας και να ανταλάσουμε απόψεις.

Επειδή δυσκολεύτηκα λίγο με την εγγραφή(πιστεύω να εμφανιστεί το μήνυμα..:roll:),εστειλα post στον θεμα με "εγχειρηση θυροειδή"μιας και χριζω εγχειρησης.Υπαρχει καπου αλλου ανοιχτο θεμα προς συζητηση επειδη ειμαι και ψιλοασχετη..:?

Σας ευχαριστω πολυ να χαιρεστε τα παιδακια σας!!

alice αν και ειμαι κι εγω καινουρια απο εκει που βλεπω τα θεματα συζητησης ειναι ειναι απο πανω που λεει νεα μηνυματα εκει σου βγαζει ολα τα θεματα που τρεχουν απο τα ποιο προσφατα που εχουν σχολιαστει και πιο κατω παει σε πιο παλια! ελπιζω να βοηθησα.

Γεια σας!

Είπα κι εγώ να κάνω εγγραφή για να τα λέμε!

Έχω τρίδυμα κοριτσάκια 1 έτους. Διάβαζα καιρό τώρα το φόρουμ αλλά πού χρόνος για αναρτήσεις!

Τώρα παλεύεται κάπως το πράγμα :oops:

Γεια σας!

Είπα κι εγώ να κάνω εγγραφή για να τα λέμε!

Έχω τρίδυμα κοριτσάκια 1 έτους. Διάβαζα καιρό τώρα το φόρουμ αλλά πού χρόνος για αναρτήσεις!

Τώρα παλεύεται κάπως το πράγμα :oops:

Πως αντέχεις αληθεια με τρια παιδια ιδιας ηληκιας? εγω με ενα και εγυος τα βλεπω δυσκολα φαντασου...

Πως αντέχεις αληθεια με τρια παιδια ιδιας ηληκιας? εγω με ενα και εγυος τα βλεπω δυσκολα φαντασου...

Καλός προγραμματισμός, θετική ενέργεια και ενίοτε red bull!

Το τελευταίο δεν κάνει για σένα όμως!

Καλός προγραμματισμός, θετική ενέργεια και ενίοτε red bull!

Το τελευταίο δεν κάνει για σένα όμως!

Συγχαρητήρια για την υπομονή σου.... εγώ ποιο πολύ αγχώνομαι για το πως θα τα καταφέρω όταν γεννήσω.

Συγχαρητήρια για την υπομονή σου.... εγώ ποιο πολύ αγχώνομαι για το πως θα τα καταφέρω όταν γεννήσω.

E, θα ζοριστείς (πολύ?) αλλά θα επιβιώσεις!

Όταν έρθει το 2ο μωρούλι δε θα υπάρχει άγχος, μόνο τρέξιμο! Οπότε μην αγχώνεσαι :D

Γεια σας κι από μένα!!!!!!!!!! Έχω γραφτεί αρκετό καιρό αλλά τώρα βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω. Με λένε Δήμητρα και έχω ένα παπάκι 6 μηνών!!! Πολύ χαίρομαι που θα τα λέμε από δω

Kisses:p

url=http://lilypie.com]5i61p2.png[/url]

E, θα ζοριστείς (πολύ?) αλλά θα επιβιώσεις!

Όταν έρθει το 2ο μωρούλι δε θα υπάρχει άγχος, μόνο τρέξιμο! Οπότε μην αγχώνεσαι :D

Απο μικρή ηθελα να κανω δυδιμα αλλα οταν ηρθε ο μπεμπουλης μου και ειδα τα ζορια ειπα κατι ξερει ο θεος και δεν μου εστειλε με την μια δυο.... θελω να κανω τουλαχιστον 4 παιδακια αλλα οχι ολα μαζι γιατι δεν θα την βγαλω καθαρη!!! :P πραγματικα θελει πολυ τρελη υπομονη τρια παιδια να μεγαλωνουν μαζι....και παλι συνχαρητηρια!!!!!!

• Δημιουργία νέου...