Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Ανδρομάχη μην ανησυχείς!! νομίζεις ξέρω εγώ να δίνω συμβουλές;; Χαχα

Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι έγκυος! Σε ποια μέρα του κυκλου είπαμε είσαι; Να δούμε πότε μπορείς να πας να κάνεις μια χοριακη.προσπαθω να θυμηθώ τι είχα εγώ από αυτά που γράφεις αλλά δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ήμουν έγκυος γιατί ήμουν πεπεισμενη ότι δε πρόκειται. Όμως μπορώ να θυμηθώ ότι ένιωθα κάθε μέρα πονους περιόδου χωρίς να μου έρχεται. Ξέρεις τις μέρες που περίμενα να αδιαθετισω. Και το στήθος είχε σκληρινει ελαφρώς χωρίς να πρηστει ιδιαίτερα. Ελπίζω να βοήθησα κάπως!

Ειμαι στν 20η ημερα....δν ξερω τι ν κανω πραγματικα..καποιες φορες ποναω σαν τν περιοδο κ ποναει κ η μεση και μετα φευγει αυτο κ μ αφηνει τσιμπιματα ποτε δεξια κ ποτε αριστερα..υπαρχει περιπτωση ν εσπασε καμια κυστη αν ειχα???κ αν ειναι ετσι τοτε το στηθος γτ με ποναει??κ τ υγρα π ειχα σημερα ηταν μπεζουλι...δν ξερω αν παιζει ρολο αυτο...τι ν πω..εχω μπερδευτει πολυ και το σκεφτομαι συνεχεια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααα.!!!απο τα λιγα π ξερω πιστευω οτι πρεπει ν κανεις κατι κ σημερα και αυριο...εφοσον εχεις οωρηξια μετα απο 15 με 16 ημερες ερχετε η περιοδος...μν βασιζεσαι στ λογια μ ομως...παρε κ καμια πιο εμπειρη γνωμη...γτ δν ρωτας τν γυναικολογο σου για ν ξερεις με σιγουρια???

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ο γυναικολόγος μου μου έχει πει πως καλό είναι να ερχόμαστε σε επαφές μερα παρά μέρα!Τους προηγούμενους μηνες που το εφαρμόσαμε αυτο δεν πέτυχε κ είπα αυτο το μηνα να εντείνουμε τις προσπάθειες μπας κ αυξήσουμε τις πιθανότητες καθώς βέβαια κ ο άντρας μου έχει πολύ καλό σπέρμα!Όσο τώρα για σενα κ χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω απο προσωπικη πείρα θα σου πω πως κ εγώ κάθε μηνα ψάχνω σημάδια κ πάντα κάτι έχω πότε τσιμπήματα πότε έντονους πόνους στις θηλές κ το στήθος πότε το στομάχι μου είναι χάλια,δυστυχώς ακόμα εγκυμοσύνη δεν έχει υπάρξει, αυτο που έχω καταλάβει είναι πως το μόνο έγκυρο σημάδι είναι η απουσία περιόδου!Βέβαια αυτά τα υγρά που είχες μπορεί να είναι ένδειξη εμφυτευσης!Πραγματικά σου το εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να τα έχετε καταφέρει κ να είσαι εγκυουλα!Αλλά προσπάθησε να ηρεμησεις γιατί η αναζήτηση σημαδιών μπορεί να σε τρελάνει (αυτά τα λέω για να τα ακούω κ εγώ! )Ξέρω πως μια εβδομάδα που έχεις ακόμα σου φαίνεται ατέλειωτη εμένα να δεις πως μου φαίνονται οι δυο,αλλά προσπάθησε να βρεις τρόπους να απασχολήσεις το μυαλό σου κ να δεις που θα περάσει κ ελπίζω τα νέα που θα μας ανακοινώσεις να είναι ευχάριστα !!!

PIbAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!Λοιπόν θέλω να ζητήσω τη γνώμη σας,είμαι στις γόνιμες στη 15 ημέρα του κύκλου,χθες έκανα τεστ ωορρηξίας και βγήκε θετικό!Πότε πρέπει να έχω επαφές? Εγω ειχα κ τη 13 κ τη 14 που έδειξε θετικό,λέω να έρθω σε επαφή κ σήμερα κ αύριο,καλά θα κάνω?Επίσης μετα απο ποσες μερες περιμενεις την καταραμένη? Τον προηγούμενο μηνα ήρθε μετα απο 16ημέρες απο την ημέρα που είχα θετικό τεστ ωορρηξίας!

πρεπει οπωσδήποτε να έχεις επαφές και σήμερα και αύριο. αφού τον προηγ μήνα σου ήρθε περίοδος μετά από δύο εβδομάδες και δύο ημερες σημαίνει πως η ωορρηξία έγινε μετα από δύο μέρες που είχες θετικό τεστάκι. γιατί καθυστέρηση μετράμε 14 ημερες μετα την ωορρηξία. ήταν πολύ καλές οι επαφές σου αυτό τον μήνα, συνέχισε σημερα και αύριο και εύχομαι να τα καταφέρεις!!!!

Θεωρω ότι το μερα παραμέρα δεν πιάνει γιατι και εξουθενώνεται το ζευγάρι και το σπέρμα. πρεπει τις κρίσιμες μέρες να κάνεις εντατικά. εμενα αυτό μού είχε προτείνει ο δικός μου γυναικολόγος, δηλ σε κύκλο 28 ημερων από την 10η έως την 16η μέρα να του δώσω να καταλάβει (αυτή ηταν η φράση του χαρακτηριστικά). και όταν εγω παραπονέθηκα, πως αυτό είναι πολύ δύσκολο, μου απάντησε πως εγω θέλω παιδί και όχι αυτός. αρα κάνε σεξ και μη μιλάς!

Ανδρομάχη, λίγο έμεινε!

Έχω κουραστεί αλήθεια αυτή η αναμονή! !!Ίσως να είναι εξωμητριο θα κάνω έναν υπέρηχο την άλλη βδομάδα και βλέπουμε τι να πωω ούτε που ξέρω τι μου γίνεται αληθεια

αχ βρε Ιωάννα τί να σου πω;; λυπάμαι πραγματικά που δεν ανεβαίνει όσο θα έπρεπε. εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα.. φαντάζομαι η ψυχολογία σου δεν θα είναι πολύ καλή. κάνε κουράγιο, θα περάσει. ας μην βάζουμε τα χειρότερα στο μυαλό μας..

Διαφημίσεις

χαχα...τέλεια...είδες που στο έλεγα εγώ..άντε μακάρι κοριτσάκι μου κ ότι καλύτερο εύχομαι!--

Ναι Θάλεια μου εσένα σκέφτηκα κατευθείαν! απλά εγω δεν το πιστεύω με τπτ. δεν ήταν κανενας υπέρηχος της περιωπής, εξάλλου μπορεί και να απορροφηθεί το ένα. η μητέρα μου κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό μόλις το άκουσε. μόνο που δεν έβαλε τα κλάμματα αφού πείστηκε πως δεν της έκανα πλάκα. και μην φανταστείτε κλαματα χάρας! κάθε άλλο! την επιασε ένα παραλήρημα του τύπου αχ τι κακό ήταν αυτό που μας βρήκε, αχ τι θα κάνουμε τώρα και άλλα τετοια. ήταν πραγματι πολύ αστεία μέσα στην θλίψη της!

Θεωρω ότι το μερα παραμέρα δεν πιάνει γιατι και εξουθενώνεται το ζευγάρι και το σπέρμα. πρεπει τις κρίσιμες μέρες να κάνεις εντατικά. εμενα αυτό μού είχε προτείνει ο δικός μου γυναικολόγος, δηλ σε κύκλο 28 ημερων από την 10η έως την 16η μέρα να του δώσω να καταλάβει (αυτή ηταν η φράση του χαρακτηριστικά). και όταν εγω παραπονέθηκα, πως αυτό είναι πολύ δύσκολο, μου απάντησε πως εγω θέλω παιδί και όχι αυτός. αρα κάνε σεξ και μη μιλάς!

Ανδρομάχη, λίγο έμεινε!

Το μερα παρά μέρα μου το πρότεινε για τις ημέρες που θα είμαι στις γόνιμες κ όχι για όλο το μήνα για να μην εξασθενήσει το σπέρμα,αλλά από τη στιγμή που ο άντρας μου δεν έχει θέμα με το σπέρμα κ εγώ πιστεύω πως αυτές τις μέρες πρέπει να έρχομαι σε επαφή κάθε μέρα για να είμαι σίγουρη πως την ώρα της ωορρηξίας θα υπάρχει μπόλικο σπέρμα!!!χαχαχαχα! Η αδερφή μου είχε δίδυμη κύηση κ η χοριακη της ήταν τεράστια κ όχι απλά διπλασιαζοταν αλλά σχεδόν τετραπλασιαζοταν...Αρχικά είναι αρκετά δύσκολα όταν έχεις δίδυμα αλλά μετά είναι απόλαυση!!!Πότε θα ξαναπάς στο γιατρό σου?Τα καλύτερα εύχομαι όπως κ να έχει! !!!

PIbAp3.png

Κοριτσια δν αντεξα....πηγα πηρα τεστ...το iq..και εννοειται βγηκε ενα τεραστιο ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!μπραβο μου.

Κοριτσάκι μου ειναι λογικο να ειναι αρνητικό,μη στεναχωριέσαι κ μην απογοητευτείς,περίμενε μια βδομαδουλα κ ξανάκανε!

PIbAp3.png

Ελα βρε Ανδρομάχη μην απελπίζεσαι. τελικά σε ποια ημέρα του κύκλου είσαι;; στην 20η;; αν είσαι στην 20η δύσκολα να έδειχνε.

Goldy87 η αδελφή σου είχε δίδυμα;; εμενα δεν μου φάνηκε η χοριακή μου τεράστια. βεβαια την έκανα την προηγ βδομάδα. 1η μέρα καθυστέρησης (βασικά θα αδιαθετούσα ή στις 4 ή στις 5 του μηνός αυτού) είχα 130 και μετά από 3 μέρες 760. τωρα δεν ξέρω πόσο έχω. και εμενα μια κοπελα που έχει δίδυμα μου είχε πει πως ενω είχε κάποιες μέρες καθυστέρησης της βγήκε μια τεράστια τεράστια χοριακή. πάντως όντως είναι μια κύηση υψηλού κινδύνου και χρειάζεται πολλή προσοχή. εκείνο που εύχομαι είναι να πάνε όλα καλά και τπτ άλλο.

και μην σκέφτεσαι το μέρα παραμέρα, δωστου να καταλάβει:lol:

Διαφημίσεις

Ελα βρε Ανδρομάχη μην απελπίζεσαι. τελικά σε ποια ημέρα του κύκλου είσαι;; στην 20η;; αν είσαι στην 20η δύσκολα να έδειχνε.

Goldy87 η αδελφή σου είχε δίδυμα;; εμενα δεν μου φάνηκε η χοριακή μου τεράστια. βεβαια την έκανα την προηγ βδομάδα. 1η μέρα καθυστέρησης (βασικά θα αδιαθετούσα ή στις 4 ή στις 5 του μηνός αυτού) είχα 130 και μετά από 3 μέρες 760. τωρα δεν ξέρω πόσο έχω. και εμενα μια κοπελα που έχει δίδυμα μου είχε πει πως ενω είχε κάποιες μέρες καθυστέρησης της βγήκε μια τεράστια τεράστια χοριακή. πάντως όντως είναι μια κύηση υψηλού κινδύνου και χρειάζεται πολλή προσοχή. εκείνο που εύχομαι είναι να πάνε όλα καλά και τπτ άλλο.

και μην σκέφτεσαι το μέρα παραμέρα, δωστου να καταλάβει:lol:

Βασικά δε θυμάμαι να σου πω ακριβώς πόση ήταν γιατί πάνε κ τέσσερα χρονια!Την είχαμε ψιλιαστεί επειδή η δεύτερη χοριακη που έκανε δεν είχε απλώς διπλασιαστεί,είχε αυξηθεί παρα μα πάρα πολύ!Αλλά κ η δική σου η δεύτερη έχει αυξηθεί πολύ,τι να σου πω είναι πολύ πιθανό!!!

Οσο για μενα Θα τον ξεζουμισω αυτές τις μέρες!!!!χαχαχα!!!

PIbAp3.png

Υπαρχει περιπτωση με τετοιους πονους ν ειμαι εγκυος???και εντομεταξυ με πιανουν μολις παω ν ξαπλωσω..μπορει ολη μερα ν μ ενοχλησει ελαχιστα αλλα οταν ξαπλωνω ποναω πολυ...εχει τυχει σε καμια κατι παρομοιο???

Κοροτσια χιλια συγνωμη για τν περιγραφη π θα κανω αλλα δν ξερω πως αλλοως να το εξηγησω..λοιπον..πριν λιγο πηγα τουαλετα..οταν σκουπιστηκα ειδα αιμα..πανω στ χαρτι ηταν αρκετο..αλλα αυτο..δν ειχε τπτ αλλο μετα..τουλαχιστων προς το παρον..καμια οταν παω τουαλετα και σφιγγομαι(ξερετε...)μπορει ν βγαλω λιγο αιμα απο πισω αλλα πολυ πολυ ελαχιστο..ισα ισα σαν τελιτσες στ χαρτι στο σκουπισμα..τωρα ηταν αρκετο..αλλα δν ξερω αν ηταν απο μπροστα η απο πισω...αααχχχχχ!!!!!!δν μπορω!!!!!τι ν κανω!!!!μπερδευομαι πολυ'!!!!

Κοροτσια χιλια συγνωμη για τν περιγραφη π θα κανω αλλα δν ξερω πως αλλοως να το εξηγησω..λοιπον..πριν λιγο πηγα τουαλετα..οταν σκουπιστηκα ειδα αιμα..πανω στ χαρτι ηταν αρκετο..αλλα αυτο..δν ειχε τπτ αλλο μετα..τουλαχιστων προς το παρον..καμια οταν παω τουαλετα και σφιγγομαι(ξερετε...)μπορει ν βγαλω λιγο αιμα απο πισω αλλα πολυ πολυ ελαχιστο..ισα ισα σαν τελιτσες στ χαρτι στο σκουπισμα..τωρα ηταν αρκετο..αλλα δν ξερω αν ηταν απο μπροστα η απο πισω...αααχχχχχ!!!!!!δν μπορω!!!!!τι ν κανω!!!!μπερδευομαι πολυ'!!!!

καλξσπερα Ανδρομαχη μου!! Επειδη μολις μπηκα στην παρεα σας, δεν εχω καταλαβει κατι.. εισαι εγγυουλα και ειδες αιμα η δεν ξερεις ακομα??:confused:

Κοριτσια δν αντεξα....πηγα πηρα τεστ...το iq..και εννοειται βγηκε ενα τεραστιο ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!μπραβο μου.

χαχαχα τωρα αρχιζω να καταλαβαινω η ασχετη!!! μαλλον στην ιδια φαση ειμαστε!! ποτε περιμενεις περιοδο??

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ!!! ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΖΖΖΖΖ!!:D:D:D

ΕΚΑΝΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ 22Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ..! ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ????:confused:

Annetaki ποια ειναι τα συμπτωματα σου????[/QUO

ξεκινησαν πονακια χαμηλα στη κοιλια, αισθανομουν ενα απιστευτο βαρος χαμηλα σαν κατι να με τραβαει, κατι σαν τσιμπηματακια, λιγες αναγουλες, αισθανομουν κουρασμενη και εντονη συχνοουρια.... πηγα για χοριακη στην 22η μερα του κυκλου αλλα βγηκε αρνητικη.. απογοητευτηκα γτ ημουν σχεδον σιγουρη οτι θα εβγαινε θετικη..! τωρα οι πονοι περιοδου εχουν γινει πολυ εντονοι, αφου καθε φορα νομιζω οτι μολις μου ηρθε η καταραμενη και πηγαινω συνεχεια στην τουαλετα.. πονοκεφαλο και παρα πολλα υγρα... κανονικα αυριο το πολυ μεθαυριο πρεπει να αδιαθετησω... τι να πω, εχβ μπερδευτει... εσυ Ανδρομαχη?? τι συμπτωματα εχεις και σε ποια μερα του κυκλου σου εισαι?

Annetaki εγω ξεκινησα πριν απο μια βδομαδα κ ειχα τσιμπιματακια χαμηλα δεξια και αριστερα..ειχε και εχει πριστει το στηθος μου κ ποναει..απο χθες εχω πονους περοδου κ ποναει η μεση μ κ σημερα οταν πηγα τουαλετα ειδα λιγο αιμα αλλα δν ξερω αν ειναι απο μπροστα ή απο πισω..ξερεις..απο το σφηξιμο λεω μηπως ηταν..δν ξερω...οι πονοι συνεχιζονται...ειχα επαφες απο τς 16/12 εως τς 26/12 χωρις προφυλαξη αλλα δν τελειωσε μεσα μου..αλλα επειδη ειχαμε καπου 2 μηνες ν βρεθουμε μπορει ν εγινε καποιο ατυχημα..ξερεις...στς 27 μεχρι τς 29/12 ειχα περιοδο αλλα απο οτι θυμαμαι δν ηταν πολυ..αλλα πονουσα παρα πολυ..και απο τοτε αρχισαν οοοολα αυτα που νιωθω...δν ξερω...κ εχω πριστει κιολλας..δν τρωω τπτ..ενα τοστ το πρωι και τελος κ ενα ποτηρι γαλα τ βραδυ..δν εχω ορεξη αλλα ειμαι πρισμενη...για τν χωριακη δν ξερω πολλα αλλα νομιζω ειναι νωρις...καλυτερα ν περιμενεις τν καθυστερηση..οπως κ εγω..θα δουμε πως θα παει η περιοδος και αν θα ερθει και βλεπουμε..εγω σημερα δν αντεξα..εκανα ενα τεστ που ετσι κ αλλιως ηξερα οτι θα εβγαινε αρνητικο αλλα δν ξερω γτ το εκανα...

Νομίζω πως είναι λίγο νωρίς να δείξει το τεστ. Καλύτερα να περιμένεις να έχεις 5 μέρες καθυστέρηση και κάνε τότε. Και μένα αρνητικό μου βγήκε και δεν έχει έρθει περίοδος ακόμη. Όσο για αυτό που έγραψες ότι δεν έχεις καθόλου όρεξη έχω ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Annetaki εγω ξεκινησα πριν απο μια βδομαδα κ ειχα τσιμπιματακια χαμηλα δεξια και αριστερα..ειχε και εχει πριστει το στηθος μου κ ποναει..απο χθες εχω πονους περοδου κ ποναει η μεση μ κ σημερα οταν πηγα τουαλετα ειδα λιγο αιμα αλλα δν ξερω αν ειναι απο μπροστα ή απο πισω..ξερεις..απο το σφηξιμο λεω μηπως ηταν..δν ξερω...οι πονοι συνεχιζονται...ειχα επαφες απο τς 16/12 εως τς 26/12 χωρις προφυλαξη αλλα δν τελειωσε μεσα μου..αλλα επειδη ειχαμε καπου 2 μηνες ν βρεθουμε μπορει ν εγινε καποιο ατυχημα..ξερεις...στς 27 μεχρι τς 29/12 ειχα περιοδο αλλα απο οτι θυμαμαι δν ηταν πολυ..αλλα πονουσα παρα πολυ..και απο τοτε αρχισαν οοοολα αυτα που νιωθω...δν ξερω...κ εχω πριστει κιολλας..δν τρωω τπτ..ενα τοστ το πρωι και τελος κ ενα ποτηρι γαλα τ βραδυ..δν εχω ορεξη αλλα ειμαι πρισμενη...για τν χωριακη δν ξερω πολλα αλλα νομιζω ειναι νωρις...καλυτερα ν περιμενεις τν καθυστερηση..οπως κ εγω..θα δουμε πως θα παει η περιοδος και αν θα ερθει και βλεπουμε..εγω σημερα δν αντεξα..εκανα ενα τεστ που ετσι κ αλλιως ηξερα οτι θα εβγαινε αρνητικο αλλα δν ξερω γτ το εκανα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΜΟΥ!! ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΠΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟ.. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ.. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ.. ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ.. ΤΩΡΑ ΟΜΩς ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΡΩΩ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ.. ΑΧΧΧ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ!!:-P

Νομίζω πως είναι λίγο νωρίς να δείξει το τεστ. Καλύτερα να περιμένεις να έχεις 5 μέρες καθυστέρηση και κάνε τότε. Και μένα αρνητικό μου βγήκε και δεν έχει έρθει περίοδος ακόμη. Όσο για αυτό που έγραψες ότι δεν έχεις καθόλου όρεξη έχω ακριβώς το ίδιο πράγμα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ beb alex!!!! ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ?? ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ? ΤΕΣΤ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΚΑΝΕΣ Η ΧΟΡΙΑΚΗ??

Καλημερα κοριτσια...σημερα ειμαι καλυτερα...δν εχω πονο..το στηθος βεβαια ποναει ακομη αρκετα...δν ξερω..νομιζω πως μπορει ν μν ειναι τπτ..δν ξερω...annetaki πως εισαει???beb alex???κανα νεο???οι υπολοιπες νεα????

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...