Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημέρα :) Εννοείς ότι μπορεί στις 2 Ιανουαρίου να ήταν η μέρα γόνίμή? Άντέ να δούμε!!!

νομίζω είπες πιο κάτω ότι το λίγο αίμα ήταν 25 ,29 κ 2 Γενάρη σωστά???ας υποθέσουμε σαν τελευταία μέρα που είδες αυτό το αίμα να ήταν στις 2 Γενάρη,άρα πιθανή ωορρηξία συν 14 μέρες ίσον 16Γενάρη...είναι το πολύ μέχρι εκεί...αν δεν σ έρθει είσαι έγκυος.όποτε θα είσαι στις 16 Γενάρη στις 36 μέρες μετά την τελευταία περίοδο σου..μπορεί δλδ να έτυχε να αργήσει ο κύκλος άρα κ οι γόνιμες σου μέρες.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αναστασία μου, πώς είσαι; εγω καλά, θα πάω την Πέμπτη στον γιατρό. οι μέρες περνάνε πολύ δύσκολα και βασανιστικά. εσύ πότε θα ξαναπας;

το καλοκαίρι μήπως να πήγαινε να ζητήσει δουλειά στο Πήλιο ο άνδρας σου; θέλω πολύ να ρθω στο Πήλιο, ξέρεις γιατί;; μάντεψε δεν θα το βρεις! θελω να δω και να θαυμάσω από κοντα το αρχοντικό του Κοντού! το έχεις δει;; φανταζομαι πολλές φορές. πριν 2-3 χρονια είχα πάθει ψύχωση με τα αρχοντικά, και εδω έχουμε πάρα πολλά και πανέμορφα. το ένα καλύτερο από το άλλο!

γεια σου ριτακι μου!ειμαι πολυ καλα ευχαριστω!τωρα αυτο το καιρο περιμενουμε καποιες απαντησεις οσο αναφορα τη δουλεια του συζυγου οποτε ειμαστε σε αναμονη.Τα αρχοντικα του πηλιου σ αρεσουν ε;;Δεν εχεις κι αδικο!Μη νομιζεις εμεις επειδη εχουμε το πηλιο και τις ομορφιες του διπλα μας,δε τα εκτιμαμε και βαριομαστε να πηγαινουμε!Τωρα το αρχοντικο του Κοντου ειναι πολυ ωραιο απ εξω αλλα απο μεσα δεν το χω δει ουτε εγω!Το πιο πιθανο ειναι να το δεις εσυ πρωτη!χαχα Χαιρομαι που εισαι καλα!Αντε αλλη μια μερα εμεινε αυριο θα πας στο γιατρο ανυπομονω για τα νεα σου! Λοιπον εγω σημερα πηγα πρωτη φορα στο νοσοκομειο και εμεινα καταευχαριστημενη.Θα σταματησω τις επισκεψεις στο γιατρο εξω και την αυχενικη μου την εκαναν σημερα στο νοσοκομειο!Φανηκε απο τωρα δε χρειαζεται να περιμενω και ειναι πολυ καλη,φυσιολογικη.Εδωσα αιμα και για το papp-a και την αλλη εβδομαδα θα παρω τις απαντησεις.Επομενο ραντεβου ειναι το Φεβρουαριο οπου και θα παω με τις απαντησεις απο τις εξετασεις και ο,τι προβλεπεται.Παντως μια χαρα ηταν, υπηρχε μια πολυ καλη μαια και δυο μαιευτηρες οι οποιοι θα ειναι οι ιδιοι τις τεταρτες που θα πηγαινω εγω.Δυο ωρες βεβαια φαγαμε, αλλα χαλαλι.Ρεπο σημερα και η μερα προβλεπει καφεδακι!!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

καλημέρα κορίτσια!!!επέστρεψα κι εγώ στο γραφείο μετά από 2 εβδομάδες απουσίας. βλέπω πολλά νέα μέλη!καλά αποτελέσματα σε όλες! οι εγκυμονούσες πως είστε;εγώ ξαναπάω σε ένα μήνα στο γιατρό περίπου και θα κανονίσω τότε για β' επιπέδου.

Καλωσ την καλωσ την!Εγω η μια εγκυμονουσα απο ολες ειμαι πολυ καλα! Εσυ πως εισαι;Σημερα ξεκινησα να πηγαινω στο νοσοκομειο και ηταν ολα μια χαρα!Μου εκαναν την αυχενικη και ηταν πολυ καλη φυσιολογικη.Τωρα την αλλη εβδομαδα περιμενω και τις απαντησεις απο το papp-a ,κι εχω επομενο ραντεβου τον αλλο μηνα κι εγω!Το βγαζει ομως στον υπερηχο μια εβδομαδα μεγαλυτερο το μωρο.Αντι για 10weeks & 2days, με βγαζει 11weeks & 2days, γι αυτο και μπορεσε να δει την αυχενικη διαφανεια.Πως σου φαινεται αυτο;

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Γεια σας κοριτσιααα!!!!ελπιζω να ειστε ολες καλα...να σας πω...εγω εχω ακομη ενοχληση χαμηλα δεξια..δν ειναι ακριβως πονος...ειναι ενοχληση..σαν κατι ν εχει μεσα και ν μ ενοχλει...ειδικα οταν καθομαι..οταν κανω δουλειες δν νιωθω κατι ιδιαιτερο αλλα οταν χαλαρωνω λιγο εχω πονο πολυ λιγο περιοδου...το στηθος μ με λοναει κ τα βραδια κοριτσια μεχρι ν με παρει ο υπνος υποφερω απο καουρες...και οχι ακριβως αναγουλες..κατα σαν ανακατεμα...αυτα...τι λετε????????εγω δν ξερω απο αυτα..εσεις θα μ πειτε...

Aναστασία τελεια τα νέα σου!!!! μπραβο που αρχίζεις και πηγαίνεις στο νοσοκ όπου θα γεννήσεις! μήπως έδωσες τπτ χρήματα από ευχαρίστηση και για να σε προσέξουν;; εγω αύριο με το ζόρι κρατιέμαι να μην δώσω 50ευρω. έχω εξαναγκάσει τον εαυτό μου να μην δώσει, αλλά αν το πάρω μαζί μου θα το δώσω. αυχεντική κάνουν και στο νοσοκ;; από φύλο είδαμε τπτ;;;

τα αρχοντικά του πηλίου είναι μεν ωραία αλλά δεν είναι ευρωπαικού τύπου. εδω έχουμε αρχοντικά, που τα εμπνεύστηκαν οι ιδιοκτήτες τους από τις ευρωπαικές πόλεις, όπου έζησαν. έτσι το κάθε ένα έχει διαφορετικές επιρροές. μιλάμε για αριστουργήματα αρχιτεκτονικής! το αρχοντικό του κοντού θα το έβλεπα μόνο απ έξω γιατι μεσα δεν τολμώ να μπω, όσο με γοητεύουν τόσο με φοβίζουν. δεν ξέρω γιατί..

Ανδρομάχη εύχομαι αυτά τα συμπτώματα να είναι κυήσεως, σίγουρα θα ήταν αν είχες καθυστέρηση. σε ποια μέρα του κύκλου είσαι σήμερα; το λέω μήπως πας σε λίγες μέρες και κάνεις εξέταση χοριακής. μην σκας πάντως, κάνε υπομονή.

Φωτεινούλα χαλαρά στη δουλειά. με τί ασχολείσαι;

beb alex σήμερα θα πήγαινες στον γιατρό;

εγω σήμερα είμαι λίγο γριπιασμένη και γενικώς δεν νιώθω καλά. ευχομαι να μου περάσει γρήγορα. αυριο και εγω πρώτο ραντεβού. εχω μια ψιλοαγωνια...

Διαφημίσεις

Αχ καλή μου τί τραβάς και εσύ! Δηλ. αυτή η αβεβαιότητα και η αγωνία θα σε έχει τσακίσει. και εγω θα έκανα και άλλες χοριακές αλλά, όπως ξαναγραψα, είναι ακριβές και κρατιέμαι. ασε που προκαλούν τεραστιο άγχος. μακαρι την Πέμπτη να σου πάνε όλα καλά και η χοριακή σου ν ανέβει πολύ πολύ. ψυχολογικά πώς είσαι;

Πληρώνω τη χοριακή 10 ευρώ..Ναι πολύ άγχος αυτό νιώθω δεν ξέρω αν θέλω να χαρώ για την εγκυμοσύνη η όχι για να μην απογοητευτώ αργότερα..όλα θα δείξουν αύριο μακάρι να έρθει η μεγάλη αλλαγή! !

Aναστασία τελεια τα νέα σου!!!! μπραβο που αρχίζεις και πηγαίνεις στο νοσοκ όπου θα γεννήσεις! μήπως έδωσες τπτ χρήματα από ευχαρίστηση και για να σε προσέξουν;; εγω αύριο με το ζόρι κρατιέμαι να μην δώσω 50ευρω. έχω εξαναγκάσει τον εαυτό μου να μην δώσει, αλλά αν το πάρω μαζί μου θα το δώσω. αυχεντική κάνουν και στο νοσοκ;; από φύλο είδαμε τπτ;;;

τα αρχοντικά του πηλίου είναι μεν ωραία αλλά δεν είναι ευρωπαικού τύπου. εδω έχουμε αρχοντικά, που τα εμπνεύστηκαν οι ιδιοκτήτες τους από τις ευρωπαικές πόλεις, όπου έζησαν. έτσι το κάθε ένα έχει διαφορετικές επιρροές. μιλάμε για αριστουργήματα αρχιτεκτονικής! το αρχοντικό του κοντού θα το έβλεπα μόνο απ έξω γιατι μεσα δεν τολμώ να μπω, όσο με γοητεύουν τόσο με φοβίζουν. δεν ξέρω γιατί..

Ανδρομάχη εύχομαι αυτά τα συμπτώματα να είναι κυήσεως, σίγουρα θα ήταν αν είχες καθυστέρηση. σε ποια μέρα του κύκλου είσαι σήμερα; το λέω μήπως πας σε λίγες μέρες και κάνεις εξέταση χοριακής. μην σκας πάντως, κάνε υπομονή.

Φωτεινούλα χαλαρά στη δουλειά. με τί ασχολείσαι;

beb alex σήμερα θα πήγαινες στον γιατρό;

εγω σήμερα είμαι λίγο γριπιασμένη και γενικώς δεν νιώθω καλά. ευχομαι να μου περάσει γρήγορα. αυριο και εγω πρώτο ραντεβού. εχω μια ψιλοαγωνια...

Ειμαι στν 18η ημερα του κυκλου μου..αλλα συμφωνα με τς επαφες π ειχα αν ειμαι εγκυος ειμαι καπου στην 4η βδομαδα..

Ακριβώς τα ίδια έχω εγώ και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη 34 μέρα του κύκλου.Ή περίοδος άργησε πολύ αυτή τη φορά. .Πέρίμένέ λίγες μέρες μέχρι την αναμενόμενη περίοδο και κάνε ένα τεστ. Εύχομαι να είσαι έγκυος :)

Ριτα μου εχεις δικιο για τα αρχοντικα που λες!Ειναι διαφορετικα στη καθε περιοχη.

Για τα 50 ευρω που λες κι εγω το σκεφτηκα να δωσω κατι με σκοπο να με προσεξει καποιος,αλλα διαπιστωσα με μεγαλη εκπληξη οτι στο νοσοκομειο σε προσεχουν ανθρωπινα χωρις να σε βλεπουν σαν πορτοφολι!Οποτε το ξεπερασα σημερα!(και ειχα λεφτα μαζι μου!!)Πολυ καλη η μαια ευγενικοτατη οπως και ο γιατρος.Ενα σωρο γυναικες πανε!Αυχενικη ναι, εδω κανουν.Papp-a και Β επιπεδου δε κανουν δυστυχως.Στο δικο σας το νοσοκομειο τι γινεται ειπες;Θυμησε μου σε ποιο μερος εισαι;Φιλια

Όχι είπα να περιμένω μήπως και έρθει αυτή η περίοδος. Αφού το τεστ βγήκε αρνητικό ξέρεις έχασα όλες τις ελπίδες μου ότι είμαι έγκυος. .Όπως και να χει θα περιμένω λίγο και αν δεν έρθει θα πάω κατευθείαν! Ελπίζω να πάνε όλα καλά αύριο στην πρώτη σου συνάντηση! :D

Διαφημίσεις

Κοριτσια...αν ειμαι εγκυος θα ειμαι καπου στην 3η με 4η εβδομαδα..αν κανω τεστ θα φανει???χωρις καθυστερηση ομως γτ οι επαφες μ ηταν πριν τν προηγουμενη περιοδο μου..θα δειξει εγκυρο αποτελεσμα?αν περιμενω μεχρι τν περιοδο και ειμαι εγκυος θα ειμαι καπου στν 5η με 6η βδομαδα...λετε να το κανω??

anastasia_29 μπράβο!καλά αποτελέσματα και στην papp-a. είσαι πολύ τυχερή που μένεις σε μέρος με νοσοκομείο.εδώ έχουμε μόνο κέντρο υγείας και 2 ιδιώτες γυναικολόγους οπότε πηγαινοέρχομαι αθήνα για γιατρό (πάω σε αυτόν που είχα πριν μετακομίσω) και για τη γέννα θα πάω εκεί όλο τον 9ο.

Ρίτα ευτυχώς έχουμε γραφείο με τον άντρα μου και φτιάχνω το πρόγραμμα όπως μπορώ. Του έχω φορτώσει βέβαια διπλή δουλειά αλλά τι να κάνουμε!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κοριτσια...αν ειμαι εγκυος θα ειμαι καπου στην 3η με 4η εβδομαδα..αν κανω τεστ θα φανει???χωρις καθυστερηση ομως γτ οι επαφες μ ηταν πριν τν προηγουμενη περιοδο μου..θα δειξει εγκυρο αποτελεσμα?αν περιμενω μεχρι τν περιοδο και ειμαι εγκυος θα ειμαι καπου στν 5η με 6η βδομαδα...λετε να το κανω??

Ανδρομάχη κάνε το τεστ! θα δείξει! αλλά πιο αξιόπιστη είναι η χοριακή, κοστίζει τα ίδια σχεδόν λεφτα και αν συνταγογραφηθεί πολύ λιγότερα. κανε χοριακή!

Αναστασία μου, εδω που μένω έχουμε εναν παλαιολιθικό υπέρηχο στο νοσοκ και οι γιατροί δεν γνωρίζουν και πολλά για να τον αναγνώσουν. σε γενικές γραμμές δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένη ειδικά στον πρώτο και στο τρίτο μου παιδί. στο τριτο, δε, έκανα καισαρική με ολική νάρκωση και μου έβαλαν μικρότερη δόση για το καλό του μωρού και εγω ξύπνησα νωρίτερα αλλά δν μπορούσα ούτε τα μάτια μου ν ανοίξω για να ειδοποιήσω ότι ξύπνησα. αν δεν συντρεχει λόγος δεν θελω να ξανακάνω καισαρική. για καλό και για κακό όμως θα ρωτήσω αν κάνουν πια επισκληρήδιο στην καισαρική. καλά για τον φυσιολογικό τοκετό επισκληρήδιο δεν παίζει με τπτ. απλά εγω κορίτσια δεν συμπαθώ τα ιδιωτικά μαιευτήρια, νομίζεις ότι είσαι σε καλά χέρια, μα απατάσαι. απλώς πληρώνεις υπηρεσίες ξενοδοχείου πέντε αστέρων. αν συμβεί κάτι, άμεσα θα πας στο δημόσιο. αφήστε που πληρώνεις ακόμη και τον αερα που αναπνέεις εκεί μέσα!

Ανδρομάχη κάνε το τεστ! θα δείξει! αλλά πιο αξιόπιστη είναι η χοριακή, κοστίζει τα ίδια σχεδόν λεφτα και αν συνταγογραφηθεί πολύ λιγότερα. κανε χοριακή!

Αναστασία μου, εδω που μένω έχουμε εναν παλαιολιθικό υπέρηχο στο νοσοκ και οι γιατροί δεν γνωρίζουν και πολλά για να τον αναγνώσουν. σε γενικές γραμμές δεν εμεινα καθόλου ευχαριστημένη ειδικά στον πρώτο και στο τρίτο μου παιδί. στο τριτο, δε, έκανα καισαρική με ολική νάρκωση και μου έβαλαν μικρότερη δόση για το καλό του μωρού και εγω ξύπνησα νωρίτερα αλλά δν μπορούσα ούτε τα μάτια μου ν ανοίξω για να ειδοποιήσω ότι ξύπνησα. αν δεν συντρεχει λόγος δεν θελω να ξανακάνω καισαρική. για καλό και για κακό όμως θα ρωτήσω αν κάνουν πια επισκληρήδιο στην καισαρική. καλά για τον φυσιολογικό τοκετό επισκληρήδιο δεν παίζει με τπτ. απλά εγω κορίτσια δεν συμπαθώ τα ιδιωτικά μαιευτήρια, νομίζεις ότι είσαι σε καλά χέρια, μα απατάσαι. απλώς πληρώνεις υπηρεσίες ξενοδοχείου πέντε αστέρων. αν συμβεί κάτι, άμεσα θα πας στο δημόσιο. αφήστε που πληρώνεις ακόμη και τον αερα που αναπνέεις εκεί μέσα!

Ωραια...οποτε παω ν το παρω κ αυριο το πρωι το κανω????ααααααχχχχ!!!!αγχωθηκα τωρα!!!

Αχ απο τν μια λεω ν παω ν παρω κ απο την αλλη καθομαι κ σκεφτομαι κ λεω ν περιμενω ν δω αν θα μ ερθι η περιοδος..δν ξερω τξ ν κανω..κ θελω ν μαθω και δν θελω...τι γινεται??????????εχω αρχισει ν χαζευω!!!!!!!

Διαφημίσεις

anastasia ειδες πως περασε ο καιρος!!! Καλα αποτελεσματα να εχεις, με το καλο και το papp-a.

Ριτα τα επαρχειακα νοσοκομεια δυστυχως

υπολειτουργουν, οχι οτι στην αθηνα χαιρουν ακρας υγειας!!!! Μακαρι να κανουν επισκληρηδειο σε σας....

Ανδρομαχη μακαρι να εχεις τα αποτελεσματα που επιθυμεις!!!

Εγω κοριτσια εφτασα στην εποχη της β επιπεδου... Την παρασκευη εχω ραντεβου... Λιγο αγχος το εχω...😁

Mαργαριτούλα έφτασες κιόλας στη β επιπέδου;; άντε γρήγορα και με το νινάκι σου αγκαλιά. δηλ όπου ναναι θα σου ευχόμαστε καλή λευτεριά! αχ να μας πεις και τι μωράκι θα κάνεις!

Ανδρομάχη, πότε είπες περιμένεις περίοδο;; νομιζω πως με τόση αγωνία που πέρασες, αν τελικά ρθει η άτιμη, που το απευχόμαστε, θα αρχίσεις εντατικές προσπάθειες χωρίς προφύλαξη. άντε να δεις που και αυτή η φορά να μην είναι τυχερή η επόμενη σ'ιγουρα θα είναι!

anastasia ειδες πως περασε ο καιρος!!! Καλα αποτελεσματα να εχεις, με το καλο και το papp-a.

Ριτα τα επαρχειακα νοσοκομεια δυστυχως

υπολειτουργουν, οχι οτι στην αθηνα χαιρουν ακρας υγειας!!!! Μακαρι να κανουν επισκληρηδειο σε σας....

Ανδρομαχη μακαρι να εχεις τα αποτελεσματα που επιθυμεις!!!

Εγω κοριτσια εφτασα στην εποχη της β επιπεδου... Την παρασκευη εχω ραντεβου... Λιγο αγχος το εχω...😁

καλή επιτυχία!σε ποια εβδομάδα είσαι;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Mαργαριτούλα έφτασες κιόλας στη β επιπέδου;; άντε γρήγορα και με το νινάκι σου αγκαλιά. δηλ όπου ναναι θα σου ευχόμαστε καλή λευτεριά! αχ να μας πεις και τι μωράκι θα κάνεις!

Ανδρομάχη, πότε είπες περιμένεις περίοδο;; νομιζω πως με τόση αγωνία που πέρασες, αν τελικά ρθει η άτιμη, που το απευχόμαστε, θα αρχίσεις εντατικές προσπάθειες χωρίς προφύλαξη. άντε να δεις που και αυτή η φορά να μην είναι τυχερή η επόμενη σ'ιγουρα θα είναι!

Περιμενω σε 10 μερες...στις 23...ολα αυτα π νιωθω δν τ εχω ξαναζησει..ειναι πολυ περιεργα για εμενα..δν ξερω τι ειναι..γιαυτο εχω σκασει..αλλα απο αυριο μπαινω σ μονοψηφιο αριθμο αναμονης περιοδου οποτε κ μετρω αντιστροφα...κ παιρνω δυναμεις...αχ θα δουμε...δν ξερω τι ν κανω..δν θελω ν κανω τεστ απο τωρα αλλα καιγομαι ν μαθω αν θα αδιαθετησω ή οχι...ειναι λογικα αυτα π νιωθω???????ή αρχιζω και το χανω σιγα σιγα...κ εχω ν πολλα νευρα ρε συ!!παρα πολλα νευρα'!!!!ουτε εγω η ιδια δν με αντεχω!!

Ιωάννα Μαρίνα εύχομαι αυριο μία τεραστια χοριακή! προσευχούλα και όλα θα πάνε καλά..

Σευχαριστω πολύ καλά σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο! !!

Περιμενω σε 10 μερες...στις 23...ολα αυτα π νιωθω δν τ εχω ξαναζησει..ειναι πολυ περιεργα για εμενα..δν ξερω τι ειναι..γιαυτο εχω σκασει..αλλα απο αυριο μπαινω σ μονοψηφιο αριθμο αναμονης περιοδου οποτε κ μετρω αντιστροφα...κ παιρνω δυναμεις...αχ θα δουμε...δν ξερω τι ν κανω..δν θελω ν κανω τεστ απο τωρα αλλα καιγομαι ν μαθω αν θα αδιαθετησω ή οχι...ειναι λογικα αυτα π νιωθω???????ή αρχιζω και το χανω σιγα σιγα...κ εχω ν πολλα νευρα ρε συ!!παρα πολλα νευρα'!!!!ουτε εγω η ιδια δν με αντεχω!!

Κ εγώ είχα πολύ κ ήμουν έγκυος...όσο για την θερμοκρασία σου αν την έχεις το πρωί μόλις σηκωθείς το πρωί είναι πολύ καλό σημάδι!!!

hiEW.pngpFRip3.png

χαχαχα!μου θυμισες εμένα που όταν είπα στον άντρα μου ότι τη Δευτέρα θα πάω για χοριακή μου λέει "μην πας αν δεν αδιαθετήσεις μέχρι την Τρίτη μ αυτά τα τρελά που κάνεις στο λέω σιγουρα ότι είσαι έγκυος".

3CnWp2.png

S28jp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...