Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Ωορηξια πρέπει να είχα στις 24 Δεκεμβρίου.Άρά θα δείξει? Πρέπει το τεστ να το κάνω πρωί?

Καθυστέρηση μετράς από την Πέμπτη, οπότε θα δείξει ανετότατα ό,τι ώρα και να κάνεις το τεστ. σίγουρα η συγκέντρωση της χοριακής είναι υψηλότερη το πρωί, αλλά μην ανησυχείς θα δείξει ξεκάθαρα. εγω προχθες έκανα το απόγευμα ένα από αυτά της hometest και ήταν κατακόκκινο.

Αχ Μαργαριτούλα θα νοικιάσεις σπίτι μακριά από τον άνδρα σου; θα είναι δύσκολα, όμως με τις σημερινές συνθήκες όπου βρεις δουλειά καλό είναι. θα είσαι πολύ μακριά; φαντάζομαι θα είναι μια ήπια εργασία έτσι; μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε. δυστυχώς εμείς του ιδιωτικού τομέα δεν έχουμε την προστασία της μητρότητας που απολαμβάνουν οι γυναίκες στο δημόσιο. σκεφτόμουν πως αν διοριζόμουν στο δημόσιο, θα έκανα μωρό ίσα ισα για να παρω αυτή την άδεια επαπειλούμενης εγκυμοσύνης, να κάθομαι και να πληρώνομαι. βεβαια ούτε μωρό άλλο θα κάνω,ούτε θα με πληρώνουν χωρίς να εργάζομαι! να φανταστείτε ακόμη περιμένω το επίδομα τοκετού της Μάριον, την οποία γέννησα το 2010!

εγω κορίτσια γραφω και αυτό το διδακτορικό και εγω βγάλει τα μάτια μου στον υπολογιστή και με πονάει χειρότερα και η μέση μου. αφήστε που σήμερα έχω αναγούλες.. καλά και λεφτά γιοκ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι αλλα δν εχω καθυστερηση ακομη...

ε, ναι, σίγουρα αν δεν έχεις καθυστέρηση πολλά πραγματα δεν θα φανούν. ένας λεικιθικός σάκος φαίνεται την 5η εβδομάδα, όμως σε περιπτωση που έχεις κάποια κύστη θα φανεί. μην μου αγχώνεσαι, όμως! και τωρα να μην είσαι έγκυος, αν προσπαθήσεις ουσιαστικά, το πιθανότερο είναι να πετύχεις με την πρώτη. είσαι νεότατη και έχεις όλο την ζωή μπροστά σου!!!

κοριτσια μου ευχαριστω παρα πολυ για τη στηριξη!Οι δουλειες εχουν πεθανει παει τελειωσε.Ξερεις τι ειναι να χτυπας πορτες,να ζητας δουλεια και να σου λενε ''ειμαστε πληρεις...'' Με αυτες τις αγροτικες δουλειες ασχολειται ο αντρας μου στο χωριο και ανεβοκατεβαινει συχνα.Αλλα δεν προσφερουν ρευστο ,παρα μονο υλικα αγαθα καποια τροφιμα και μερικα φρουτα.Κατι ειναι κι αυτο.Βλεπεις δεν ξερει κανεις ποτε θα μεινει ανεργος πλεον στις μερες μας.Κοριτσια υπομονη δεν μας εμεινε και τιποτα αλλο!Και στις κοπελες που περνανε το ιδιο δυσκολα! Ευτυχως ναι, ως τωρα εχω καλες πρωτες εβδομαδες εγκυμοσυνης χωρις εμετους και ζαλαδες οποτε κανω το σταυρο μου!Και σιγουρα κοιταω να ξεκουραζομαι οταν σχολαω.Ευτυχως ο αντρας μου βοηθαει πολυ.Ριτα εσυ πως εισαι αγαπη μου;Mar85 εσυ; Η μαριονετα που χαθηκε;Ελπιζω να ειναι καλα το κοριτσι.Φιλια.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Αχ αναστασια σε νοιωθω απολυτα. Μπορει να εθμαι ανεργη εδω και 3 χρονια, αλλα τωρα υπαρχει περιπτωση να πιασω δουλεια, μακρια απο το σπιτι μου. Τι εννοω, οτι θα πρεπει να μενω χωρια απο τον αντρα μου και μονη μου. Μονο και μονο στην ιδεα προβληματιζομαι. Απο την μια πρεπει να πιασω δουλεια και απο την αλλη φοβαμαι λογω της αιμορραγιας που ειχα... Υπομονη και ευχομαι να σου πανε ολα καλα. Οταν σχολας και πηγαινεις σπιτι, να μενεις ξαπλωμενη!!

Πω πω άλλο και τούτο! Δύσκολο βρε κοριτσι μου.ειναι τόσο μακρυά η δουλειά που πρέπει όπως και δηποτε να φύγεις; Και θα είσαι και μόνη σου! Η αιμορραγια δόξα το θεό σταμάτησε έτσι;

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Καλησπέρα κορίτσια 😊 Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Εγώ σκέφτομαι να κάνω την Πέμπτη τεστ. Είπα να το αφήσω λίγες μέρες ακόμη για να είναι σίγουρο το αποτέλεσμα! Ο πόνος στο στήθος με έχει τρελάνει, ούτε τα σουτιέν δεν μου κάνουν. .Το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα, γιατί νιώθω πως έχει τρομερή ζέστη και έχω κράμπές στη κοιλιά χαμηλά σαν κάτι να με τραβάει,δεν ξέρω πως να το εξηγήσω και σήμερα είχα κάποιες ανακατοσουρες. .. Βέβαια ναυτία κτλ δεν έχω. Με έχει φάει το άγχος κορίτσια 😐😐😐😐

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια.χρειάζομαι τη βοήθεια σάς.να σας θυμίσω τελευταία περίοδος 06.12..πρώτη χοριακη 04.01 118 δεύτερη χοριακη 249 07.01 249 τρίτη χοριακη 09.01 387 σήμερα τέταρτη χοριακη 11.01 464 μου είπε ο γιατρός ότι δεν πάει καλά και να κάνω μια τελαυταια την Πέμπτη που μας έρχεται έχει τύχει σε καμία σας???

Καλησπέρα κορίτσια 😊 Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Εγώ σκέφτομαι να κάνω την Πέμπτη τεστ. Είπα να το αφήσω λίγες μέρες ακόμη για να είναι σίγουρο το αποτέλεσμα! Ο πόνος στο στήθος με έχει τρελάνει, ούτε τα σουτιέν δεν μου κάνουν. .Το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα, γιατί νιώθω πως έχει τρομερή ζέστη και έχω κράμπές στη κοιλιά χαμηλά σαν κάτι να με τραβάει,δεν ξέρω πως να το εξηγήσω και σήμερα είχα κάποιες ανακατοσουρες. .. Βέβαια ναυτία κτλ δεν έχω. Με έχει φάει το άγχος κορίτσια 😐😐😐😐

Σου εύχομαι ολόψυχα ένα θετικό τεστ! Τα ίδια συμπτώματα είχα κι εγώ, και στη πρώτη μέρα καθυστέρησης είχα χοριακη 1750 μονάδες!!! Κοινώς 5 εβδομάδων έγκυος! Κάνε το τεστ και μη το καθυστερεις! Καλή επιτυχία!

Γειά σας κορίτσια.χρειάζομαι τη βοήθεια σάς.να σας θυμίσω τελευταία περίοδος 06.12..πρώτη χοριακη 04.01 118 δεύτερη χοριακη 249 07.01 249 τρίτη χοριακη 09.01 387 σήμερα τέταρτη χοριακη 11.01 464 μου είπε ο γιατρός ότι δεν πάει καλά και να κάνω μια τελαυταια την Πέμπτη που μας έρχεται έχει τύχει σε καμία σας???

Καλημερα Ιωάννα! Πώς είσαι σήμερα; τωρα που ξαναβλέπω τις χοριακές σου, δεν είναι ότι δεν αυξάνεται, απλά έχει αργούς ρυθμούς. αυτό δεν είναι κατ ανάγκη κακό. θα πας να σε εξετάσει ο γιατρός;; χθες μια κοπέλα που βάσει χοριακών τιμών πίστευε πως είχε παλλινδρομήσει η κύησή της, πήγε στον γιατρό και είδε σάκο! μην απελπίζεσαι, λοιπόν! ποτέ δεν ξέρεις! Βασικά εγω τρία παιδιά έκανα, χοριακή δεν είχα μπει στην διαδικασία να κάνω κατ εξακολούθηση. ούτε τιμες ήξερα τί θα πει. εγω νομιζα ότι η χοριακή επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη. στο πρώτο και στο τρίτο παιδί έκανα μια φορά, μου είπαν είσαι έγκυος και αυτό ήταν όλο. τωρα μ αυτά που ακούω κάθε μέρα, παραμέρα θα ήθελα να κάνω, αλλά είναι ακριβές και κρατιέμαι.

beb alex, απορώ γιατι το συζητάμε ακόμη! ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! θα κάνεις ένα Νορβηγάκι, που θα είναι αξιολάτρευτο!

Αναστασία 29, κουράγιο.. εγω παραλίγο να γεννήσω το τρίτο μου παιδί μέσα στο εκλογικό κέντρο, που 'ημουν δικαστικός αντιπρόσωπος! πάντως εκεί στο χωριό σου μήπως θα μπορούσες να βρεις κάποια δουλειά καλύτερη; ο άντρας σου στα κτήματα δεν θα μπορούσε να δουλέψει; ελιές έχετε; αχ βρε κοριτσάκι μου, τι τραβάς και εσύ! Υπομονή..

Καλημέρα κορίτσια! Έκανα το τεστ και βγήκε αρνητικό! Η αλήθεια είναι πως στεναχωρηθηκα πάρα πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι γίνεται, έχω ακόμα τα συμπτώματα.. Υπάρχει περίπτωση να μην έδειξε το τέστ λόγω του ότι η περίοδος μου δεν είναι σταθερή? :(

Καλημέρα κορίτσια! Έκανα το τεστ και βγήκε αρνητικό! Η αλήθεια είναι πως στεναχωρηθηκα πάρα πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι γίνεται, έχω ακόμα τα συμπτώματα.. Υπάρχει περίπτωση να μην έδειξε το τέστ λόγω του ότι η περίοδος μου δεν είναι σταθερή? :(

Ε Ναι εννοείται αυτό...μπορεί να έχει αργήσει να εμφυτευτει πχ το γονιμοποιημενο ωάριο στην μήτρα,οπότε καθυστερεί κ Γ ορμόνη να ανέβει,οπότε Ναι έχει σχέση σίγουρα με την σταθερότητα του κύκλου σου.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή τι πρέπει να κάνω τώρα? Να περιμένω άλλη 1 εβδομάδα για να κάνω άλλο ένα αν δεν μου έρθει η περίοδος?Απλά ανησυχώ,λέω μήπως έχω τίποτα άλλο...

Καλημερα Ιωάννα! Πώς είσαι σήμερα; τωρα που ξαναβλέπω τις χοριακές σου, δεν είναι ότι δεν αυξάνεται, απλά έχει αργούς ρυθμούς. αυτό δεν είναι κατ ανάγκη κακό. θα πας να σε εξετάσει ο γιατρός;; χθες μια κοπέλα που βάσει χοριακών τιμών πίστευε πως είχε παλλινδρομήσει η κύησή της, πήγε στον γιατρό και είδε σάκο! μην απελπίζεσαι, λοιπόν! ποτέ δεν ξέρεις! Βασικά εγω τρία παιδιά έκανα, χοριακή δεν είχα μπει στην διαδικασία να κάνω κατ εξακολούθηση. ούτε τιμες ήξερα τί θα πει. εγω νομιζα ότι η χοριακή επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη. στο πρώτο και στο τρίτο παιδί έκανα μια φορά, μου είπαν είσαι έγκυος και αυτό ήταν όλο. τωρα μ αυτά που ακούω κάθε μέρα, παραμέρα θα ήθελα να κάνω, αλλά είναι ακριβές και κρατιέμαι.

beb alex, απορώ γιατι το συζητάμε ακόμη! ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! θα κάνεις ένα Νορβηγάκι, που θα είναι αξιολάτρευτο!

Αναστασία 29, κουράγιο.. εγω παραλίγο να γεννήσω το τρίτο μου παιδί μέσα στο εκλογικό κέντρο, που 'ημουν δικαστικός αντιπρόσωπος! πάντως εκεί στο χωριό σου μήπως θα μπορούσες να βρεις κάποια δουλειά καλύτερη; ο άντρας σου στα κτήματα δεν θα μπορούσε να δουλέψει; ελιές έχετε; αχ βρε κοριτσάκι μου, τι τραβάς και εσύ! Υπομονή..

αστα ριτα μου απο οποια πλευρα κι αν το δεις ειναι χαλια.δυστυχως το χωριο δεν ειναι το δικο μου ειναι του αντρα μου και μη νομιζεις ,ο καθενας ασχολειται μονος του με τον κηπο και το κτημα του,δε πληρωνουν μεροκαματα οπως παλια.Το ιδιο κανει κι ο αντρας μου χρονια τωρα ειτε δουλευει ειτε οχι.Με οτι εχει ο καθενας.Οσο για μενα ,επειδη το χωριο ειναι στο πηλιο,και ειναι τουριστικο μερος,θα μπορουσα μονο τις καλοκαιρινες περιοδους να δουλεψω σε καφε ή ξενωνα κατι τετοιο τελος παντων.Αν δεν ειναι ηδη καπαρωμενες οι θεσεις.Για την ωρα βολευομαστε ετσι οπως ειμαστε τωρα, κι εχει ο θεος.Ουτως η αλλως αυριο εχω το πρωτο ραντεβου στο νοσοκομειο να αρχισω να πηγαινω εκει για να σταματησουν τα πολλα εξοδα για την ωρα.Εσυ πως εισαι?Πως νιωθεις?

ειναι πολυ πιθανο.παντως να ξερεις οτι η πιο σωστη εξεταση ειναι αυτη της β-χοριακης η οποια ειναι εξεταση αιμοληψιας και αρκετα γρηγορη!Δεν ξερω αν υπαρχει τετοια δυνατοτητα εκει που εισαι αλλα να το ψαξεις!

εεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;; καλά πώς είναι δυνατόν;;;; είσαι σίγουρη ότι είχες ωορρηξία στις 24 Δεκεμβρίου; αν είχες όντως στις 24, τότε θα έδειξε έγκυρο αποτέλεσμα. μήπως να κάνεις μία χοριακή;;; αυτο το τεστ που χρησιμοποίησες πόσο ευαίσθητο είναι; μια κοπελα από την Γερμανία, μάς έλεγε ότι την χοριακή μπορείς να την κάνεις μονο εφόσον την συνταγογραφήσει ο γιατρός. μήπως να πας σε κάποιο γυναικολόγο εκεί;; λένε ότι υπάρχει σίγουρη εγκυμοσύνη αν επί 18 ημέρες από την ωορρηξία έχεις υψηλή θερμοκρασία. όμως δεν έχεις ούτε θερμόμετρο να ελέγξεις την πρωινή σου θερμοκρασία. λέω να πας σε κάποιο γιατρό. οι θηλές σου πονάνε; όχι το στήθος, μόνο οι θηλές.

Το καλο ειναι οτι αυξανεται η τιμη της.... Μεχρι να κανεις υπερηχο δεν μπορεις να γνωριζεις κατι. Να σκεφτεσαι θετικα και ολα καλα θα πανε!!

Διαφημίσεις

Δηλαδή τι πρέπει να κάνω τώρα? Να περιμένω άλλη 1 εβδομάδα για να κάνω άλλο ένα αν δεν μου έρθει η περίοδος?Απλά ανησυχώ,λέω μήπως έχω τίποτα άλλο...

Γιατι βρε κοριτσι μου δεν πας σ ενα γιατρο να σου γραψει χοριακη και να τους πεις και τα συμπτωματα σου... Μακαρι να εχεις καθυστεριμενη συλληψη και το επομενο τεστ να βγει θετικο!!

Έχω πάρει και δεύτερη γνώμη Ρίτα μου.δεν κάνουμε ακόμα τπτ περιμένουμε να ανέβει η χοριακη έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε κτ στο υπέρηχο..βάσει χοριακης τώρα δεν φαίνεται τπτ....την Πέμπτη έχω άλλη μια χοριακη ελπίζω να είναι καλύτερη.ελπίζω αυτές οι χοριακες να μην σημαίνουν τπτ ούτε τώρα ούτε στο μέλλον της εγκυμοσύνης..

Γειά σου Ρίτα. Έκανα το τεστ εγκυμοσύνης Clearblue PLUS. Η ευαισθησία αυτού του τεστ είναι 25mlU/mn( έτσι γράφει, δεν ξέρω τι σημαίνει). Οι θηλές μου έχουν γίνει πιο σκούρες και πονάνε αλλά πάντα πονάνε πριν την περίοδο. Σορρυ κορίτσια σας έχω τρελάνει το ξέρω απλά έχω φάει κόλλημα. Σήμερα πήγα στο φαρμακείο και από τη βιασύνη μου που πήρα το τεστ ξέχασα να πάρω θερμόμετρο. Όσο για τον γιατρό μου μου λέτε να πάω έχετε απόλυτο δίκιο αλλά επειδή δεν βρίσκω ραντεβού σε κάποιο δημόσιο, αναγκαστικά για έναν έλεγχο πρέπει να πάω σε ιδιωτικό και το έψαξα και αυτό σήμερα και κοστίζει 250ευρω!! Μου έπεσαν τα μαλλιά όταν το άκουσα. Αύριο θα μου δώσουν το τηλέφωνο ενός Έλληνα γιατρού που έχει γραφείο εδώ και όπως κάθε κλασικός Έλληνας αν δεν πληρώσω με κάρτα και του τα δώσω στο χέρι, παίρνει τα μισά. Τηλεφώνησα στον γυναικολόγο μου στην Αθήνα και μου είπε να ξανακάνω το τεστ σε 7 ημέρες. Όσο για την γόνιμη μέρα δεν ξέρω αλήθεια ακριβώς πότε ήταν.. Όπως σας είπα η τελευταία μου περίοδος ξεκίνησε στις 10 Δεκεμβρίου και τελείωσε στις 15. Είχαμε ελεύθερες επαφές 17,18,19,20,24,25,27,28,2. Αίμα έβγαλα λίγο στις 25 στις 29 και στις 2.Λέτε να ήταν τότε οι γόνιμες μέρες μου? Σορρυ αλλά έχω μπερδευτεί γιατί όπως σας είπα η περίοδος μου δεν είναι πάντα σταθερή. Καμμιά φορά μπορεί να έρθει κάθε 28 αλλά άλλες φόρες μπορεί και κάθε 35. Επίσης να σας πω ότι ποτέ δεν έχω βγάλει αίμα στις γόνιμες.Πάντα είχα λίγο αίμαι 1 εβδομάδα πριν μου ρθει περίοδος αλλά ήταν τελείως διαφορετικό. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη κορίτσια!!!

Γειά σου Ρίτα. Έκανα το τεστ εγκυμοσύνης Clearblue PLUS. Η ευαισθησία αυτού του τεστ είναι 25mlU/mn( έτσι γράφει, δεν ξέρω τι σημαίνει). Οι θηλές μου έχουν γίνει πιο σκούρες και πονάνε αλλά πάντα πονάνε πριν την περίοδο. Σορρυ κορίτσια σας έχω τρελάνει το ξέρω απλά έχω φάει κόλλημα. Σήμερα πήγα στο φαρμακείο και από τη βιασύνη μου που πήρα το τεστ ξέχασα να πάρω θερμόμετρο. Όσο για τον γιατρό μου μου λέτε να πάω έχετε απόλυτο δίκιο αλλά επειδή δεν βρίσκω ραντεβού σε κάποιο δημόσιο, αναγκαστικά για έναν έλεγχο πρέπει να πάω σε ιδιωτικό και το έψαξα και αυτό σήμερα και κοστίζει 250ευρω!! Μου έπεσαν τα μαλλιά όταν το άκουσα. Αύριο θα μου δώσουν το τηλέφωνο ενός Έλληνα γιατρού που έχει γραφείο εδώ και όπως κάθε κλασικός Έλληνας αν δεν πληρώσω με κάρτα και του τα δώσω στο χέρι, παίρνει τα μισά. Τηλεφώνησα στον γυναικολόγο μου στην Αθήνα και μου είπε να ξανακάνω το τεστ σε 7 ημέρες. Όσο για την γόνιμη μέρα δεν ξέρω αλήθεια ακριβώς πότε ήταν.. Όπως σας είπα η τελευταία μου περίοδος ξεκίνησε στις 10 Δεκεμβρίου και τελείωσε στις 15. Είχαμε ελεύθερες επαφές 17,18,19,20,24,25,27,28,2. Αίμα έβγαλα λίγο στις 25 στις 29 και στις 2.Λέτε να ήταν τότε οι γόνιμες μέρες μου? Σορρυ αλλά έχω μπερδευτεί γιατί όπως σας είπα η περίοδος μου δεν είναι πάντα σταθερή. Καμμιά φορά μπορεί να έρθει κάθε 28 αλλά άλλες φόρες μπορεί και κάθε 35. Επίσης να σας πω ότι ποτέ δεν έχω βγάλει αίμα στις γόνιμες.Πάντα είχα λίγο αίμαι 1 εβδομάδα πριν μου ρθει περίοδος αλλά ήταν τελείως διαφορετικό. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη κορίτσια!!!

Το αίμα αυτό θα μπορούσε να είναι ή αίμα ωορρηξίας ή αίμα εμφύτευσης. αν ήταν ωορρηξίας πάντως έχεις ακόμη μέρες για να ελπίζεις. δηλ είναι ακόμη νωρίς. τί να πω;; αλήθεια κάποιες περιπτωσεις είναι τόσο δύσκολες που ο γιατρός αν δεν εξετάσει όλα τα στοιχεία δεν μπορεί να εκφρασει άποψη, πόσο μάλλον εμείς! πήγαινε στον γιατρό και πες μας τί έγινε! εύχομαι να είναι καθυστερημένη σύλληψη. μην απογοητεύεσαι, όσο δεν έρχεται η άτιμη, έχουμε ακόμη ελπίδα;)

Έχω πάρει και δεύτερη γνώμη Ρίτα μου.δεν κάνουμε ακόμα τπτ περιμένουμε να ανέβει η χοριακη έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε κτ στο υπέρηχο..βάσει χοριακης τώρα δεν φαίνεται τπτ....την Πέμπτη έχω άλλη μια χοριακη ελπίζω να είναι καλύτερη.ελπίζω αυτές οι χοριακες να μην σημαίνουν τπτ ούτε τώρα ούτε στο μέλλον της εγκυμοσύνης..

Αχ καλή μου τί τραβάς και εσύ! Δηλ. αυτή η αβεβαιότητα και η αγωνία θα σε έχει τσακίσει. και εγω θα έκανα και άλλες χοριακές αλλά, όπως ξαναγραψα, είναι ακριβές και κρατιέμαι. ασε που προκαλούν τεραστιο άγχος. μακαρι την Πέμπτη να σου πάνε όλα καλά και η χοριακή σου ν ανέβει πολύ πολύ. ψυχολογικά πώς είσαι;

κοριτσια μου ευχαριστω παρα πολυ για τη στηριξη!Οι δουλειες εχουν πεθανει παει τελειωσε.Ξερεις τι ειναι να χτυπας πορτες,να ζητας δουλεια και να σου λενε ''ειμαστε πληρεις...'' Με αυτες τις αγροτικες δουλειες ασχολειται ο αντρας μου στο χωριο και ανεβοκατεβαινει συχνα.Αλλα δεν προσφερουν ρευστο ,παρα μονο υλικα αγαθα καποια τροφιμα και μερικα φρουτα.Κατι ειναι κι αυτο.Βλεπεις δεν ξερει κανεις ποτε θα μεινει ανεργος πλεον στις μερες μας.Κοριτσια υπομονη δεν μας εμεινε και τιποτα αλλο!Και στις κοπελες που περνανε το ιδιο δυσκολα! Ευτυχως ναι, ως τωρα εχω καλες πρωτες εβδομαδες εγκυμοσυνης χωρις εμετους και ζαλαδες οποτε κανω το σταυρο μου!Και σιγουρα κοιταω να ξεκουραζομαι οταν σχολαω.Ευτυχως ο αντρας μου βοηθαει πολυ.Ριτα εσυ πως εισαι αγαπη μου;Mar85 εσυ; Η μαριονετα που χαθηκε;Ελπιζω να ειναι καλα το κοριτσι.Φιλια.

Αναστασία μου, πώς είσαι; εγω καλά, θα πάω την Πέμπτη στον γιατρό. οι μέρες περνάνε πολύ δύσκολα και βασανιστικά. εσύ πότε θα ξαναπας;

το καλοκαίρι μήπως να πήγαινε να ζητήσει δουλειά στο Πήλιο ο άνδρας σου; θέλω πολύ να ρθω στο Πήλιο, ξέρεις γιατί;; μάντεψε δεν θα το βρεις! θελω να δω και να θαυμάσω από κοντα το αρχοντικό του Κοντού! το έχεις δει;; φανταζομαι πολλές φορές. πριν 2-3 χρονια είχα πάθει ψύχωση με τα αρχοντικά, και εδω έχουμε πάρα πολλά και πανέμορφα. το ένα καλύτερο από το άλλο!

Όπως και να χει δεν αγχωνομαι! Ότι είναι να γίνει θα γίνει. .Έσω πως είσαι? Πως πάει η εγκυμοσύνη σου? Έχεις καμία ενόχληση η είσαι ήρεμη?

λοιπόν Καλημέρα αν υπολογίσουμε την τελευταία μέρα που είχες αυτό το λίγο αίμα στις 2 δλδ Γενάρη πρέπει να σ έρθει το πολύ μέχρι 16 Γενάρη .οπότε είναι λογικό ότι το τεστ θα βγει αρνητικό που το έκανες τώρα...επίσης καλύτερα να μαζεύεις τα ούρα σε ένα καπελάκι τα πρωινά καλύτερα ούρα κ το βυθίζεις για όση ώρα λέει κ έχεις καλύτερα αποτελέσματα,

hiEW.pngpFRip3.png

καλημέρα κορίτσια!!!επέστρεψα κι εγώ στο γραφείο μετά από 2 εβδομάδες απουσίας. βλέπω πολλά νέα μέλη!καλά αποτελέσματα σε όλες! οι εγκυμονούσες πως είστε;εγώ ξαναπάω σε ένα μήνα στο γιατρό περίπου και θα κανονίσω τότε για β' επιπέδου.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...