Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Κοριτσια εγω τωρα γυρισα απο τον γιατρο.. Ολα καλα με το μπεμπε, οσο για τα καφε υγρα, υπομονη. Ελπιζω να φυγουν και αυτα για να ηρεμησω... Εσεις τι κανετε;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! με συγκινείτε! βασικά μου κόλλησε αυτή η ιδέα γιατί η σάλπιγγά μου είναι ψιλοδιαβατή. ναι, δίκιο έχεις Μελιτίνη, όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά.. Ο Ταξιάρχης είναι μεγάλος.. α, ναι και το τάμα μου δεν το ξεχνάω.. ουφ όλα καλά μονάχα να μου πάνε..

Εσύ Φωτεινούλα έκανες την αυχενική;

Ναι την εκανα ολα αψογα.σημερα ειχαμε ραντεβου με το γιατρο και ειδαμε το μωρο μας.τωρα αρχες Φλεβαρη παλι.καναμε και εξετασεις για κυστικη ινωση σημερα και αναμενουμε τα αποτελεσματα

3CnWp2.png

S28jp3.png

Ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός.. 30-32 μέρες.Προσπαθούμε εδώ και 3 μήνες!Βασικά καταλαβαίνεις,το θέλω τόσο πολύ που φοβάμαι πως τα συμπτώματα ειναι στο μυαλό μου :(

Κορίτσια καλημερα! Να χαιρετίσω και το καινούριο μας μέλος και να του ευχηθώ σύντομα μια τεράστια χοριακή. Αν ρωτάς εμενα σχετικά με συμπτώματα εγκυμοσύνης, θα σου απαντήσω πως τα ίδια συμπτώματα που έχεις για την περίοδο, τα ίδια έχεις και στην εγκυμοσύνη. δεν άλλάζει κάτι. εγω ας πούμε θεωρούσα πως ο πόνος χαμηλά στην μέση είναι ένδειξη ότι θα ρθει η ακατανόμαστη, αλλά τελικά δεν ήρθε. αν δεν είχα κάνει αυτά τα τεστάκια της hometest, ιδεα δεν θα είχα ότι είμαι έγκυος. μην σκας και μην απογοητεύεσαι. αυτό που θα σου συνιστούσα είναι να αγοράσεις τα τεστάκια ωορρηξίας και εγκυμοσύνης. δεν είναι ακριβά. να βλεπεις ακριβώς πότε εχεις ωορρηξία, να κάνεις στοχευμένες προσπαθειες και να περιμένεις ακριβώς την ημερομηνία της περιοδου. να σου πω την αλήθεια και εγω αγχώθηκα έτσι όπως σου τα έγραψα. δεν είναι, όμως, τόσο τραγικά

Διαφημίσεις

Φωτεινούλα μπραβο! το είδες το νινάκι σου έτσι; φύλο είδαμε;

Μαριονετα πού εξαφανίστηκες; είσαι καλά;; Μαργαριτούλα φάγαμε τον μισό γάιδαρο (με το συμπάθιο)! Αντε όλο και κοντεύουμε!!

Αναστασία 2012 σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και το κοριτσάκι και το αγοράκι σου! Περνάει ο καιρός και σε λίγο θα αρχήσεις να ετοιμάζεις την βαλίτσα! Απρίλιο περιμένουμε την άφιξη έτσι;;

Μαριονετα πού εξαφανίστηκες; είσαι καλά;; Μαργαριτούλα φάγαμε τον μισό γάιδαρο (με το συμπάθιο)! Αντε όλο και κοντεύουμε!!

Αναστασία 2012 σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και το κοριτσάκι και το αγοράκι σου! Περνάει ο καιρός και σε λίγο θα αρχήσεις να ετοιμάζεις την βαλίτσα! Απρίλιο περιμένουμε την άφιξη έτσι;;

Ναι, ριτα φαγαμε τον μισο γαιδαρο... Σημερα ξεκιναει ο 5ος μηνας!!! Απιστευτο μου φαινεται... Με το καλο και σε σενα, με μια τελειομηνη εγκυμοσυνη... Καλη επιτυχια και στις υποιπες!!!

Ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός.. 30-32 μέρες.Προσπαθούμε εδώ και 3 μήνες!Βασικά καταλαβαίνεις,το θέλω τόσο πολύ που φοβάμαι πως τα συμπτώματα ειναι στο μυαλό μου :(

όποτε μην αγχώνεσαι όλα καλά,έχεις πάντως πολλές πιθανότητες!!!

εγώ προσπαθώ για 2ο παιδάκι κ έκλεισα κ χρόνο κ δεν έχει έρθει ακόμα..οπότε όταν είναι να έρθει ,θα έρθει...ενώ στον γιο μου στον 3ο μήνα ήρθε.

hiEW.pngpFRip3.png

Εγώ πόνους γενικά είχα λίγο πριν έρθει η περίοδος, εκτος από το στήθος μου που πάντα με πιάνει 1 εβδομάδα πιο πριν.Εχώ 10 μέρες με αυτούς τους πόνους.Σήμερα βέβαια δεν έχω πονάκια,εκτος από το στήθος. Ξέχασα να αναφέρω πως εχθές γλίστρησα στα χιόνια και έπεσα κάτω και εκείνη τη στιγμή ένιωσα ενα τρομερό πόνο στη κοιλιά σαν κάτι να με τραβάει!Άστα φοβήθηκα πολύ! Όσο για τα τεστ ωορρηξίας κτλ εδώ που ζω είναι πανάκριβα και δεν μπορώ να τα αγοράσω!!! Εύχομαι σε όλες σύντομα μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Φιλες μου καλησπερα!Ευχομαι μια καλη και τυχερη χρονια σε ολες!!!Ριτακι τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα;;;Πολλα συγχαρητηρια αγαπη μου χαρηκα παρα πολυ μολις διαβασα το ποστ σου!Μαριονετα τι κανεις κοριτσι μου πως εισαι;Φωτεινη μπραβο σου!!πολυ ευχαριστα τα αποτελεσματα της αυχενικης και του papp ετσι;

Τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε;Συγχωρεστε με που δεν σας θυμαμαι ολες ονομαστικα,ειχα πολλες μερες να μπω και διαβασα τοσα πολλα μηνυματα!Καλως ηρθατε και οι πιο καινουργιες κοπελες!Τα δικα μου νεα ειναι πολυ καλα και χιλλιες δοξες,μπηκα ηδη στην 9η εβδομαδα.Χθες ειχα το καθιερωμενο ραντεβου για υπερηχο τον οποιο ξεκινησαμε πια απο την κοιλια και οχι κολπικα.Ειχε λιγακι ανεβασμενους παλμους το μωρο σε σχεση με την προηγουμενη φορα,αλλα δεν ανυσηχησε ο γιατρος.Μου ειπε οτι περισσοτεροι ας ειναι, λιγοτεροι δεν θελουμε να ειναι.178 σφυγμους μετρησαμε χθες ενω στο προηγουμενο ραντεβου πριν 15 μερες ειχε 150(ηταν η πρωτη φορα τοτε που ακουσαμε την καρδουλα του).Τωρα 27 του μηνα θα κανουμε την αυχενικη και το papp-A. Αυτααααα:roll::-D

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Διαφημίσεις

Εγώ πόνους γενικά είχα λίγο πριν έρθει η περίοδος, εκτος από το στήθος μου που πάντα με πιάνει 1 εβδομάδα πιο πριν.Εχώ 10 μέρες με αυτούς τους πόνους.Σήμερα βέβαια δεν έχω πονάκια,εκτος από το στήθος. Ξέχασα να αναφέρω πως εχθές γλίστρησα στα χιόνια και έπεσα κάτω και εκείνη τη στιγμή ένιωσα ενα τρομερό πόνο στη κοιλιά σαν κάτι να με τραβάει!Άστα φοβήθηκα πολύ! Όσο για τα τεστ ωορρηξίας κτλ εδώ που ζω είναι πανάκριβα και δεν μπορώ να τα αγοράσω!!! Εύχομαι σε όλες σύντομα μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Εμείς τα τεστάκια τα παραγγέλουμε από το Ιντερνετ από την Θεσ/νίκη. ζεις στην Ελλάδα έτσι; σίγουρα από το φαρμακείο είναι πολύ ακριβά. μακαρι να είσαι έγκυος στο εύχομαι ολόψυχα!

Αναστασία 29, λες να είναι αγόρι; λενε πως στα αγόρια είναι πιο γρήγοροι οι χτύποι. καλά δεν ισχύει πάντα, όπως στην κόρη μου.. εσένα έγινε πια κανονικό μωράκι. εμενα είναι ακόμη σποράκι. χθες το είπα στην μητέρα μου ότι είμαι έγκυος, μάλλον της ήρθε ξαφνικό, δεν πολυμίλησε. σήμερα με ρώτησε πόση καθυστέρηση έχω και της λέω μία μέρα ή μισή! ναι της λέω είμαστε ακομη πολύ μικράκια..

Όχι ζω στη Νορβηγία 2 χρόνια τώρα και είναι όλα πανάκριβα.Εκτός βέβαια αν μείνω έγκυος τότε μου τα παρέχουν όλα δωρεάν. Σήμερα το μεσημεράκι είχα λίγα πονάκια και έχω βγάλει κάποιες φλέβες στο στήθος..Από τη μια ενθουσιάζομαι αλλά από την άλλη φοβάμαι κιόλας. Εσείς πόσο καιρό κάνετε προσπάθειες?

Εμείς τα τεστάκια τα παραγγέλουμε από το Ιντερνετ από την Θεσ/νίκη. ζεις στην Ελλάδα έτσι; σίγουρα από το φαρμακείο είναι πολύ ακριβά. μακαρι να είσαι έγκυος στο εύχομαι ολόψυχα!

Αναστασία 29, λες να είναι αγόρι; λενε πως στα αγόρια είναι πιο γρήγοροι οι χτύποι. καλά δεν ισχύει πάντα, όπως στην κόρη μου.. εσένα έγινε πια κανονικό μωράκι. εμενα είναι ακόμη σποράκι. χθες το είπα στην μητέρα μου ότι είμαι έγκυος, μάλλον της ήρθε ξαφνικό, δεν πολυμίλησε. σήμερα με ρώτησε πόση καθυστέρηση έχω και της λέω μία μέρα ή μισή! ναι της λέω είμαστε ακομη πολύ μικράκια..

λες μωρε ριτακι;;αν ειναι αγορι θα λιωσω σαν τη ζαχαρη...! ας ειναι υγειές και οτι θελει να βγει!μη νομιζεις οτι εγινε και τοοοσο κανονικο μωρακι!ακομα μικρουλι μου φαινεται κι εμενα και ανυπομονω να μεγαλωσει να το βλεπω!! ναι μωρεεε σπορακι ειναι το δικο σου ακομα!!ποση χοριακη ειπες οτι ειχες τη πρωτη μερα καθυστερησης?θα ξανακανεις παλι σε δυο μερες? ραντεβου εκλεισες στο γιατρο?

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Όχι ζω στη Νορβηγία 2 χρόνια τώρα και είναι όλα πανάκριβα.Εκτός βέβαια αν μείνω έγκυος τότε μου τα παρέχουν όλα δωρεάν. Σήμερα το μεσημεράκι είχα λίγα πονάκια και έχω βγάλει κάποιες φλέβες στο στήθος..Από τη μια ενθουσιάζομαι αλλά από την άλλη φοβάμαι κιόλας. Εσείς πόσο καιρό κάνετε προσπάθειες?

φλέβες στο στήθος έντονες ίσον με εγκυμοσύνη...εκτός αν τις έχεις κ όταν περιμένεις περίοδο...σε μένα αυτό πάντως ήταν σύμπτωμα.εγώ έκλεισα είδη χρόνο για προσπάθεια για 2ο μωράκι.

hiEW.pngpFRip3.png

λες μωρε ριτακι;;αν ειναι αγορι θα λιωσω σαν τη ζαχαρη...! ας ειναι υγειές και οτι θελει να βγει!μη νομιζεις οτι εγινε και τοοοσο κανονικο μωρακι!ακομα μικρουλι μου φαινεται κι εμενα και ανυπομονω να μεγαλωσει να το βλεπω!! ναι μωρεεε σπορακι ειναι το δικο σου ακομα!!ποση χοριακη ειπες οτι ειχες τη πρωτη μερα καθυστερησης?θα ξανακανεις παλι σε δυο μερες? ραντεβου εκλεισες στο γιατρο?

130 ήταν η τιμή της χοριακής την Δευτέρα, τωρα θα ξανακάνω την Πέμπτη. ακόμη δεν πήρα καν τηλ τον γιατρό μου στο νοσοκομείο, που θα με ξεγεννήσει αν όλα πάνε καλά. τα ιδιωτικά είναι πανάκριβα, άσε που θα πρεπει να ξενιτευθώ για μεγάλο χρονικό διάστημα. απλα τωρα σκέφτομαι την άλλη βδομάδα να πάω σε ιδιωτη που έχει εξαιρετικά μηχανήματα να δούμε αν είναι ενδομήτρια η κύηση. στο νοσοκ υπάρχει ένας παμπάλαιος υπέρηχος και ο γιατρός ε, δεν είναι εξπερ. λέω να τηλεφωνήσω και τον γιατρό στην Θεσ που μου έκανε την λαπαροσκόπηση. εσύ θα γεννήσεις σε ιδιωτικό ή δημόσιο; εμενα η κουνιάδα μου που είναι και αυτή φρεσκοπαντρεμένη και προσπαθεί για παιδί, θα γεννήσει σε ιδιωτικό στην Αθήνα, όταν μείνει έγκυος. κοινωνικές διακρίσεις! εγω κορίτσια αν μπορούσα να γεννήσω και στο σπίτι, θα το ήθελα πολύ.

Διαφημίσεις

Ζεις συνεχώς στην Νορβηγία, δεν έρχεσαι για διακοπές εδω καθόλου;; από το e bay αν τα παραγγείλεις; μην σκέφτεσαι τπτ από συμπτώματα, αλήθεια σου λέω είναι τα ίδια.

εγω προσπαθώ από τον Μάιο, αλλά η ουσιαστική προσπάθεια ήταν αυτό τον μήνα. και αυτό γιατί ήταν και οι δύο μου σάλπιγγες βουλωμένες και με την λαπαροσκόπηση που έκανα τον Οκτωβρη, μου ψιλοάνοιξε ο γιατρός την μία, από την οποία έκανα ωορρηξία τον Δεκέμβρη. ουφ έχεις και εσύ τον καημό σου να περάσουν οι μέρες, έχω και εγω τον ίδιο καημο να περάσουν οι μέρες για να δω σάκο αρχικά και μετα καρδούλα. με τόσα που έχω διαβάσει και ακούσει, εχω τρομάξει!

Εννοείται έρχομαι διακοπές.Ήμουν Ελλάδα πριν 3 μήνες και τωρα μάλλον καλοκαίρι θα έρθω! Ωραία θα τα ψάξω..Ναι ασε με έχουν τρελάνει τα συμπτώματα και αμα έρθει η περίοδος θα πέσω πολύ.Για αυτό καλύτερα να μην το σκέφτομαι. Σήμερα έχω τρέξει τόσες φορές τουαλέτα γιατί νόμιζα πως μου ήρθε και οταν έβλεπα πως οχι είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Σκέφτομαι να περιμένω μέχρι τις 15, αν δεν έρθει τότε θα πάρω ένα τεστ.Για εξέταση δεν το σκέφτομαι γιατί δεν ξέρω ακριβώς το σύστημα εδώ.Είναι λίγο περίεργα. Για να φανταστείς εδω δεν κάνουν υπέρηχο καθόλου στις εγκυμονούσες, απαγορεύται. Μια κοπέλα που γέννησε εδώ πήγε στην Ελλάδα και έκανε για να μάθει το φύλο του μωρού, ενώ μια άλλη το έμαθε στη γέννα. Καλύτερα μη διαβάζεις τίποτα γιατί αγχώνεσαι περισσότερο, όλα θα πάνε καλά!!!! :)

Εννοείται έρχομαι διακοπές.Ήμουν Ελλάδα πριν 3 μήνες και τωρα μάλλον καλοκαίρι θα έρθω! Ωραία θα τα ψάξω..Ναι ασε με έχουν τρελάνει τα συμπτώματα και αμα έρθει η περίοδος θα πέσω πολύ.Για αυτό καλύτερα να μην το σκέφτομαι. Σήμερα έχω τρέξει τόσες φορές τουαλέτα γιατί νόμιζα πως μου ήρθε και οταν έβλεπα πως οχι είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Σκέφτομαι να περιμένω μέχρι τις 15, αν δεν έρθει τότε θα πάρω ένα τεστ.Για εξέταση δεν το σκέφτομαι γιατί δεν ξέρω ακριβώς το σύστημα εδώ.Είναι λίγο περίεργα. Για να φανταστείς εδω δεν κάνουν υπέρηχο καθόλου στις εγκυμονούσες, απαγορεύται. Μια κοπέλα που γέννησε εδώ πήγε στην Ελλάδα και έκανε για να μάθει το φύλο του μωρού, ενώ μια άλλη το έμαθε στη γέννα. Καλύτερα μη διαβάζεις τίποτα γιατί αγχώνεσαι περισσότερο, όλα θα πάνε καλά!!!! :)

Καλημερα κορίτσια! δεν κάνουν υπέρηχο; και πως βλεπεις αν όλα πάνε καλά; αν έκανε τόσο κακο ο υπέρηχος δεν θα τον ανακαλύπτανε, αλλά θα πηγαίναμε στις εμπειροτεχνες μαίες και θα διατρεχαμε υψηλο κίνδυνο θνησιμότητας κατα την γέννα.

Ναι το ειδαμε.εχει γινει κανονικο μωρακι.κουνουσε χερακια.λιωσαμε!φυλο δεν ειδαμε.μας ειπε οτι δεν ειναι σιγουρο ακομη.εσυ ξαναεκανες χοριακη;

Παντως για τα συμπτωματα εγω μονο πονους περιοδου ειχα απο την 18η μερα.σκεψου μεχρι και μπανιο στη θαλασσα εκανα που ηταν οκτωβρης κ ειχε καλο καιρο αλλα ηταν κρυα η θαλασσα κ πονουσα πιο εντονα κι ετσι το υποψιαστηκα.εγω εκανα χοριακη στις 5 μερες καθυστερησης τεστ δεν μπηκα στη διαδικασια να παρω.

3CnWp2.png

S28jp3.png

130 ήταν η τιμή της χοριακής την Δευτέρα, τωρα θα ξανακάνω την Πέμπτη. ακόμη δεν πήρα καν τηλ τον γιατρό μου στο νοσοκομείο, που θα με ξεγεννήσει αν όλα πάνε καλά. τα ιδιωτικά είναι πανάκριβα, άσε που θα πρεπει να ξενιτευθώ για μεγάλο χρονικό διάστημα. απλα τωρα σκέφτομαι την άλλη βδομάδα να πάω σε ιδιωτη που έχει εξαιρετικά μηχανήματα να δούμε αν είναι ενδομήτρια η κύηση. στο νοσοκ υπάρχει ένας παμπάλαιος υπέρηχος και ο γιατρός ε, δεν είναι εξπερ. λέω να τηλεφωνήσω και τον γιατρό στην Θεσ που μου έκανε την λαπαροσκόπηση. εσύ θα γεννήσεις σε ιδιωτικό ή δημόσιο; εμενα η κουνιάδα μου που είναι και αυτή φρεσκοπαντρεμένη και προσπαθεί για παιδί, θα γεννήσει σε ιδιωτικό στην Αθήνα, όταν μείνει έγκυος. κοινωνικές διακρίσεις! εγω κορίτσια αν μπορούσα να γεννήσω και στο σπίτι, θα το ήθελα πολύ.

Ωραια Ριτα μου μια χαρα!

Δες εδω:https://sites.google.com/a/konstantinanousia.com/en/enkymosyne/hcg1

Εμενα αυτος ο πινακας με βοηθησε πολυ με τη τιμη της χοριακης μου, να βρω ποσες μερες πριν εγινε η συλληψη.Και στο λεω με βεβαιοτητα,διοτι ηξερα στο περιπου ποσων ημερων ημουν πριν καν παω στο γιατρο!

Να υποθεσω πως μενεις επαρχια κι εσυ;Να μην ανυσηχεις καθολου,γνωριζω οτι στην εξωμητρια κυηση εχει πονους δυνατους η γυναικα, εμεις δεν εχουμε τιποτα απο αυτα σωστα;Αχχχ αυτες οι ιδιωτικες κλινικες θα μας φανε...Ν α σου πω την αμαρτια μου κι εγω σε ιδιωτικη ηθελα να γεννησω(καθως ο γιατρος μου εκει ξεγενναει) αλλα μονο και μονο για την οικειοτητα που παρεχει η γνωριμια με το γιατρο.Για τιποτα αλλο.Μενω στο Βολο και το νοσοκομειο μας ειναι για τα μπαζα.Μοναχα καλη μεαιυτικη εχουμε κι αυτο χαρη στις μαιες...Οποτε λογω οικονομικου καθαρα θα παω σε δημοσιο νοσοκομειο.Ηδη εκελεισα ραντεβου να αρχισω να πηγαινω κι εκει.Θα κρατησω το γιατρο μου εξω, για λιγο καιρο ακομα να παιρνω δευτερη γνωμη.Μπραβο σου που θα εκανες γεννα στο σπιτι!Εγω φοβαμαι πολυ!

beb alex σου ευχομαι απ τη καρδια μου να εισαι εγκυος κοριτσι μου!Αυτη τη τρελα με τα συμπτωματα την ειχα κι εγω και κοντεψε να μου στριψει!Ν αεισαι ηρεμη και χαλαρη οσο μπορεις και ολα θα πανε καλα.Δε γινεται να μη πανε!!Ποσο καιρο καναμε προσπαθειες για παιδι ε;Κοντεψαμε 3 χρονια εμεις τρεχοντας μονιμως σε γιατρους χωρις ουσιαστικο προβλημα(εκτος απο σχετικα αργο σπερμα το οποιο ειδαμε στα σπερμοδιαγραμματα).Αυτο το ''αλλες εκαναν χρονια να κανουν παιδι μην αγχωνεσαι'' που μου ελεγαν εμενα δε με βοηθησε καθολου!!Και προσπαθω να μη κανω το ιδιο σε κοπελες που προσπαθουν.Δεν ξερω τι συστημα εχει η Νορβηγια,αλλα πραγματικα με τρομαζει αυτο το ''δε κανουν υπερηχους στην εγκυμοσυνη''.:confused:

αύριο θα κάνω δεύτερη χοριακή. είμαι στην δεύτερη ή τρίτη μέρα καθυστέρησης. ε τελοσπάντων την Παρασκευή κλείνω έναν μήνα. εγω δεν μπορώ καθόλου την γέννα στο νοσοκομ αλλά ανάγκα και Θεοί πείθονται! καλά όχι ότι και στο ιδιωτικό θα ήταν καλυτερα τα πράγματα γιατι πήγα και στο ιδιωτικό στην λαπαροσκόπηση και είδα. εμας τωρα στο νοσοκομείο κατασκευάστηκε καινούρια πτέρυγα μαιευτικής, αλλά ακόμα δεν έχει μεταφερθει από το παλαιο κτίριο γιατι δεν υπάρχει προσωπικο να καλύψει τις αυξημένες αναγκες ενός διόροφου κτιρίου. μπορεί δηλ και να το προλάβω.

κοριτσια που είστε στην αναμονή, μην μου αγχώνεστε! σε λίγο θα φανεί!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...