Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια! τί κάνετε; εγω έχω κάποια νέα να σας γράψω. αυτές τις μέρες με είχε πιάσει αμοκ και έκανα αυτά τα τεστάκια της hometest. όλα ήταν κάτασπρα, αλλά δεν τα πετούσα μπας και δείξει λίγο αργότερα τπτ, όπως είχα ακούσει. και χθες το απόγευμα ένα από αυτά έδειξε μια αχνή ροζ γραμμούλα! μόλις που διακρινόταν, το έβαλα στο σποτάκι, που ρίχνει δυνατό φως και φαινόταν μια δεύτερη γραμμή στο βάθος. ξαναέκανα τριά τεσσερα δεν έδειχνε αμέσως κάτι, αλλά μόλις στεγνωνε. στο μεταξύ με πονούσε η μέση μου πολυ και δεν το πολυπίστευα. το πρωί ξαναέκανα ένα, βγηκε πάλι αχνή γραμμούλα που μόλις διακρίνεται διά γυμνού οφθαλμού και τωρα το μεσημέρι ξαναέκανα ένα και ενω ήταν ακόμη υγρό άρχισε να σχηματίζεται μια ροζ γραμμή, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι υπάρχει. δεν ξέρω νιώθω περίεργα. μια η μέση μου που πονάει, μια τα στήθη μου, μια η πλάτη μου, παντού νιωθω πόνους. τί να πω; αυριο μεθαύριο περιμένω την ακατανόμαστη. θα δείξει.. αν αδιαθετήσω πάντως, θα πέσω του θανατά.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!! Εννοείται πας αύριο για χοριακή, ε;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ριτάκι έχω να σου πω ένα καλό και ένα κακό νέο :) Το κακό πρώτα, είναι ότι το τεστ πρέπει να το διαβάσεις τα πρώτα 5 λεπτά, αλλιώς είναι άκυρο. Το λέει και στις οδηγίες. Η γραμμή που εμφανίζεται είναι η λεγόμενη evaporation line που δε σημαίνει τίποτα. Το καλό νέο όμως είναι ότι αν όντως σήμερα έδειξε μέσα σε 5 λεπτά τότε δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης!!!

Εγώ με τα συγκεκριμένα είμαι ευχαριστημένη. Και την ωορρηξία μου εντοπίζουν πάντα (καρατσεκαρισμένο), αλλά και όσες φορές είδα άσπρο ξέξασπρο τεστ εγκυμοσύνης ήταν σωστό. Τα πετάω όμως πάντα μετά το διάστημα που λεν οι οδηγίες. Τη φορά που υπήρξε εγκυμοσύνη είδα μια γραμμή που για να τη δω έκαναν πουλάκια τα μάτια μου, την κοιτούσα κάτω από τα σποτ και στο φως του ήλιου κι εγώ, αλλά ήταν εκεί. Και την άλλη μέρα η χοριακή θετική. Οπότε? Αχ δεν θέλω να σε ξεσηκώνω αλλά έχω χαρεί πολύ για σένα! Αρκεί να είσαι σίγουρη ότι ήταν μέσα στο διάστημα που λέει, δεν θα το εμπιστευόμουν μετά από ώρα! Μακάρι!!!!!! Αύριο τρέχοντας για χοριακή! Περιμένουμε νέα!!!

Α, ναι;; πρέπει να δείξει γραμμούλα τα πρώτα 5 λεπτά; εμενα όλα τα άλλα που ήταν αρνητικά ακόμη και όταν στέγνωναν και την επόμενη μέρα ήταν κάτασπρα. καλά θα πάω να ξανακάνω και θα δω σε ποση ώρα θα δείξει. γιατι πονά η μέση μου και δεν ξέρω τί να σκεφτώ.

ουφ, να πάω αύριο για χοριακή; μα ακόμη δεν εχω καθυστέρηση. να είναι και αρνητική να πάθω κανενα ταράκουλο. πάω να το κάνω και θα σας πω..

λοιπόν, το έκανα και τα πρωτα 5 λεπτά έδειξε μια πολύ αχνή γραμμούλα. δεν ξέρω έχω πόνους στη μέση και στο στήθος και δεν ξέρω αν θα αδιαθετήσω. τί να κάνω; να πάω για χοριακή; τόσο νωρίς; ίσως να πάω Τρίτη αν αύριο δεν αδιαθετήσω.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!! Εννοείται πας αύριο για χοριακή, ε;;;;

Μαράκι μου καλό, εύχομαι να δεις σύντομα ένα θετικό τεστάκι. πότε θα ξεκινήσετε εσείς τις προσπάθειες; να φανταστείς αύριο έχω ραντεβού με εναν εξωσωματιστή και στις 25 με έναν άλλο. αν αδιαθετήσω θα πάω στο ραντεβού στις 25. φοβάμαι και εγω την εξωμήτρια κύηση γιατι αυτή η μισοανοικτή σάλπιγγα μπορεί να έχει κροσούς που να αποτρέψουν το ζυγωτό να κατεβεί στην μήτρα. άστα άγχος να μείνεις έγκυος, άγχος να είσαι έγκυος, άγχος να είναι ενδομήτρια εγκυμοσύνη, άγχος να είναι φυσιολογικό το έμβρυο, άγχος να είναι κορίτσι (που δεν θαναι), καλά το τελευταίο άκυρο, άγχος για όλα. αχ!

Μαράκι μου καλό, εύχομαι να δεις σύντομα ένα θετικό τεστάκι. πότε θα ξεκινήσετε εσείς τις προσπάθειες; να φανταστείς αύριο έχω ραντεβού με εναν εξωσωματιστή και στις 25 με έναν άλλο. αν αδιαθετήσω θα πάω στο ραντεβού στις 25. φοβάμαι και εγω την εξωμήτρια κύηση γιατι αυτή η μισοανοικτή σάλπιγγα μπορεί να έχει κροσούς που να αποτρέψουν το ζυγωτό να κατεβεί στην μήτρα. άστα άγχος να μείνεις έγκυος, άγχος να είσαι έγκυος, άγχος να είναι ενδομήτρια εγκυμοσύνη, άγχος να είναι φυσιολογικό το έμβρυο, άγχος να είναι κορίτσι (που δεν θαναι), καλά το τελευταίο άκυρο, άγχος για όλα. αχ!

Εμεις ξεκινάμε από αυτό το μήνα, αν και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη!

Όσο για τα προγραμματισμένα ραντεβού....έτσι γίνεται μάλλον! Κι εγώ έμεινα έγκυος το μήνα που θα έκανα σπερματέγχυση! Προς το παρόν μην ακυρώνεις τίποτα, αν και τελικά θα τα ακυρώσεις όλα!

Για το άγχος το τελευταίο...συμβουλεύσου τον κινέζικο πίνακα!! :)

Διαφημίσεις

Εμεις ξεκινάμε από αυτό το μήνα, αν και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη!

Όσο για τα προγραμματισμένα ραντεβού....έτσι γίνεται μάλλον! Κι εγώ έμεινα έγκυος το μήνα που θα έκανα σπερματέγχυση! Προς το παρόν μην ακυρώνεις τίποτα, αν και τελικά θα τα ακυρώσεις όλα!

Για το άγχος το τελευταίο...συμβουλεύσου τον κινέζικο πίνακα!! :)

ναι το θυμάμαι πως είχες μείνει έγκυος την εποχή που είχες προγραμματίσει την σπερματέγχυση. πού θα πήγαινες; γενικά έχω ακούσει πως η σπερματέγχυση εχει χαμηλά ποσοστά επιτυχίας. έλα να κάνουμε μαζί το καλοκαίρι εξωσωματική αν και πιστεύω πως δεν θα την χρειαστείς και άμεσα θα μείνεις έγκυος..

προσπαθώ να βάζω στο μυαλό μου το χειρότερο σενάριο, δηλ ότι δεν είμαι και ότι αύριο θα μου ρθει.μα τελικά το χειρότερο σενάριο είναι, φτου φτου μακρια από εμας, η εξωμήτρια κύηση με λαπαροσκοπική αφαίρεση. δεν υπάρχει χειρότερη εξέλιξη. φτου φτου!

ναι το θυμάμαι πως είχες μείνει έγκυος την εποχή που είχες προγραμματίσει την σπερματέγχυση. πού θα πήγαινες; γενικά έχω ακούσει πως η σπερματέγχυση εχει χαμηλά ποσοστά επιτυχίας. έλα να κάνουμε μαζί το καλοκαίρι εξωσωματική αν και πιστεύω πως δεν θα την χρειαστείς και άμεσα θα μείνεις έγκυος..

προσπαθώ να βάζω στο μυαλό μου το χειρότερο σενάριο, δηλ ότι δεν είμαι και ότι αύριο θα μου ρθει.μα τελικά το χειρότερο σενάριο είναι, φτου φτου μακρια από εμας, η εξωμήτρια κύηση με λαπαροσκοπική αφαίρεση. δεν υπάρχει χειρότερη εξέλιξη. φτου φτου!

Ελα βρε! Τι ειναι αυτα που σκεφτεσαι τωρα;;;

Εγω ειμαι στη Θεσσαλονικη οποτε θα τα κανουμε ολα παραλληλα, αλλα οχι μαζι! Η σπερματεγχυση πραγματι δεν εχει θεαματικα ποσοστα επιτυχιας, αλλα οταν δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο ζευγαρι, αξιζει να γινουν 1-2 προσπαθειες πριν την εξωσωματικη. Του τυπου: ....κι αν σου κατσει;;;;;

λοιπόν, το έκανα και τα πρωτα 5 λεπτά έδειξε μια πολύ αχνή γραμμούλα. δεν ξέρω έχω πόνους στη μέση και στο στήθος και δεν ξέρω αν θα αδιαθετήσω. τί να κάνω; να πάω για χοριακή; τόσο νωρίς; ίσως να πάω Τρίτη αν αύριο δεν αδιαθετήσω.

Αχ βρε κορίτσι!! Θα νιώσω άσχημα αν σε ξεσηκώνω χωρίς λόγο αλλά μάλλον είσαι έγκυος κοπέλα μου! :-P Αν φοβάσαι να πας για χοριακή μπορείς να κάνεις κάθε μέρα τεστάκια και μόλις γίνει αρκετά σκούρα η γραμμή να πας τότε. Τι να πω, εγώ από την εμπειρία μου σου λέω ότι τη μόνη φορά που είδα αχνή-αχνότατη γραμμούλα ήταν εγκυμοσύνη. Όλες τις άλλες φορές δεν πάει να το έβαζα κάτω από λάμπα ανάκρισης ήταν κάτασπρο!

Μαράκι μαζί ξεκινάμε. Ελπίζω το 2016 να μας φερθεί καλύτερα! Θα περιμένω τα ευχάριστα. :)

nhZg.png

κορίτσια το πρώι είδα την γραμμούλα πολύ κόκκινη, όχι βεβαια, τόσο όσο την γραμμή ελέγχου και πήγα και εδωσα αίμα. τώρα όπου ναναι θα βγουν τα αποτελεσματα και σκάω από αγωνία. δεν ξέρω τί να πω.. θα πάρω τώρα τηλ και θα σας πω

Ελα βρε! Τι ειναι αυτα που σκεφτεσαι τωρα;;;

Εγω ειμαι στη Θεσσαλονικη οποτε θα τα κανουμε ολα παραλληλα, αλλα οχι μαζι! Η σπερματεγχυση πραγματι δεν εχει θεαματικα ποσοστα επιτυχιας, αλλα οταν δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο ζευγαρι, αξιζει να γινουν 1-2 προσπαθειες πριν την εξωσωματικη. Του τυπου: ....κι αν σου κατσει;;;;;

Μαράκι εγω συμπαθώ περισσότερο την Θεσ από την Αθήνα. εκεί έκανα και την λαπαροσκόπηση στο γεννεσις. σκεφτόμουν να κάνω και την εξωσωματική εκεί

Διαφημίσεις

κορίτσια 130! Σήμερα είναι η πρωτη καθυστέρησης. την πέμπτη θα ξανακάνω!

Μπράβο μπράβο!! :):):) Μια χαρά η τιμή, αν σήμερα περίμενες δεν μετράς καν καθυστέρηση. Ήμουν σίγουρη! Πολύ χάρηκα για σένα Ρίτα μου να το ξέρεις! τι τέλεια νέα για να αρχίσει η χρονιά ε; Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες!

nhZg.png

συγχαρητήρια!!!!!!!εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!😃😃😃😃😃το θαύμα έγινε!!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

ευχαριστώ πολύ! εύχομαι και στα δικά σας! αχ να πάνε καλά τα πράγματα. από πότε βλέπουμε αν είναι ενδομήτρια η κύηση; φοβάμαι λίγο..

Καλέ, τι κόλλησες με την εξωμήτριο; Δεν είναι και τόσο συχνό φαινόμενο πια, απλά έτυχε να την άκουσες πολύ τελευταία. Περίπου σε μια βδομάδα θα μπορέσετε να δείτε σάκο, ή αλλιώς όταν η χοριακή ξεπεράσει τις 1000-1500 μονάδες.

Σκέψου θετικά, όλα καλά θα πάνε.

nhZg.png

Διαφημίσεις

Καλή χρονιάααα σε όλες! τι τέλεια νέα είναι αυτά! σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! με συγκινείτε! βασικά μου κόλλησε αυτή η ιδέα γιατί η σάλπιγγά μου είναι ψιλοδιαβατή. ναι, δίκιο έχεις Μελιτίνη, όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά.. Ο Ταξιάρχης είναι μεγάλος.. α, ναι και το τάμα μου δεν το ξεχνάω.. ουφ όλα καλά μονάχα να μου πάνε..

Εσύ Φωτεινούλα έκανες την αυχενική;

σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! με συγκινείτε! βασικά μου κόλλησε αυτή η ιδέα γιατί η σάλπιγγά μου είναι ψιλοδιαβατή. ναι, δίκιο έχεις Μελιτίνη, όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά.. Ο Ταξιάρχης είναι μεγάλος.. α, ναι και το τάμα μου δεν το ξεχνάω.. ουφ όλα καλά μονάχα να μου πάνε..

Εσύ Φωτεινούλα έκανες την αυχενική;

Ριτακι μου θα γενναμε μαζι!!!#

Ριτάκι μου, τι υπέροχα νέα είναι αυτά!! Έκανες το καλύτερο ποδαρικό για το 2016!!! Να έχεις μια υγιή & τελειόμηνη εγκυμοσύνη..στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!:D:D:D

Εύχομαι τώρα & στα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας εδώ να μας λένε τα ευχάριστα η μία μετα την άλλη!!!:D:D:D

l1ITp3.png HDApp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!Είμαι νέο μέλος στη παρέα και θα ήθελα να σας πω και τις δικές μου απορίες.Η τελευταία μου περίοδος ήταν 10/12/15 μεχρι 15/12 και είχαμε ελεύθερες επαφές 17,18,19,20,24,25,27,29. Ξέρω πως είναι νωρίς ακόμη αλλά νομίζω πως έχω κάποια συμπτώματα. Για παράδειγμα στις 24 μετά τη σεξουαλική επαφή είχα λίγο αίμα και είχα πάλι στις 25,28,29,30,31,2. Συνήθως έβγαλα λίγο μετά το σεξ. Επίσης την προηγούμενη εβδομάδα είχα τρομερή υπνηλία για 2,3 μέρες.Από εχθές ξεκίνησε να πονάει το στήθος μου, εδώ και λίγες μέρες πονάω χαμηλά στη κοιλιά σαν τσιμπηματάκια και με πονάει πολύ η μέση μου.Να σας πω ότι κανονικά η περίοδος πρέπει να έρθει στις 7 του μηνός αλλά δεν έχω και πολύ σταθερή περίοδο. Γενικά πάντα πριν μου έρθει περίοδος το στήθος μου με πονάει αλλά η μέση μου και η κοιλιά μου με πιάνουν μόνο όταν αδιαθετώ. Μπορεί να είναι κάποια κύστη? Γιατί διάβασα πως έχει σχεδόν τα ίδια συμπτώματα!!! Περιμένω απαντήσεις!! Ευχαριστώ !!!:)

Κορίτσια καλησπέρα!Είμαι νέο μέλος στη παρέα και θα ήθελα να σας πω και τις δικές μου απορίες.Η τελευταία μου περίοδος ήταν 10/12/15 μεχρι 15/12 και είχαμε ελεύθερες επαφές 17,18,19,20,24,25,27,29. Ξέρω πως είναι νωρίς ακόμη αλλά νομίζω πως έχω κάποια συμπτώματα. Για παράδειγμα στις 24 μετά τη σεξουαλική επαφή είχα λίγο αίμα και είχα πάλι στις 25,28,29,30,31,2. Συνήθως έβγαλα λίγο μετά το σεξ. Επίσης την προηγούμενη εβδομάδα είχα τρομερή υπνηλία για 2,3 μέρες.Από εχθές ξεκίνησε να πονάει το στήθος μου, εδώ και λίγες μέρες πονάω χαμηλά στη κοιλιά σαν τσιμπηματάκια και με πονάει πολύ η μέση μου.Να σας πω ότι κανονικά η περίοδος πρέπει να έρθει στις 7 του μηνός αλλά δεν έχω και πολύ σταθερή περίοδο. Γενικά πάντα πριν μου έρθει περίοδος το στήθος μου με πονάει αλλά η μέση μου και η κοιλιά μου με πιάνουν μόνο όταν αδιαθετώ. Μπορεί να είναι κάποια κύστη? Γιατί διάβασα πως έχει σχεδόν τα ίδια συμπτώματα!!! Περιμένω απαντήσεις!! Ευχαριστώ !!!:)

κοίτα το αίμα μπορεί να είναι κ σε ωορρηξία αλλά ίσως να έγινε κ κάποια γονιμοποίηση...εγώ στον γιο μου είχα δει βλέμμα από αίμα λίγο σκούρο...που ήταν κοντά στις γόνιμες.πάντως οι προσπάθειες είναι καλές κ τα τσιμπήματα χαμηλά είναι καλό σημάδι..έχω είχα πάντως.

Καλώς ήρθες!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Ριτακι μου τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!!Πωπω δε φαντάζεσαι πόσο πολύ χάρηκα,γιατί πάντα ήσουν δίπλα σε κάθε κοπέλα κ παντα ησουν πρόθυμη να βοηθήσεις!Συγχαρητηρια κοριτσάκι να έχεις μια υπέροχη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!Μην αγχώνεσαι κ ολα καλά θα πάνε!❤❤❤

PIbAp3.png

Καλώς ήρθες στην παρέα, ελπίζω να είναι αιματακι εμφυτευσης έχεις πολλές πιθανότητες!Τι κύκλο έχεις,πόσων ημερών?Προσπαθείτε καιρό?Σου εύχομαι να τα καταφερατε...Τώρα υπομονή να περάσουν οι μέρες!

PIbAp3.png

Ριτα τωρα ειδα το μνμ σου... Με το καλο!!! Ολα να πανε καλα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη... Οταν θες κατι πολυ γινεται...

Μακαρι να εισαι εγκυος... Τα συμπτωματα εγκυμοσυνης μοιαζουν με της περιοδου, γι αυτο ειναι δυσκολο να τα ξεχωρισουμε.. Ποτε περιμενεις περιοδο;;; με το καλο να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...