Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax Χρυσαφένια δύσκολο να μην μου ρθει! Δεν ξέρω πια, νομίζω ότι όλες οι κοπέλες θα μείνουν έγκυοι και εγω ακόμη τπτ! Έπαψα πια να το σκέφτομαι. πλέον κάνω πολύ βαριες δουλειές, που τους προηγ μήνες τις απέφευγα. χθες όλη μέρα έβαφα το γραφείο μου, σήκωνα βαριές βιβλιοθήκες, βιβλία ό,τι φανταστείς! Μακάρι εσείς κορίτσια να είστε πιο τυχερές. μου ριχνει το ηθικό και αυτή η ρημάδα η θερμοκρασία που ακόμη και στην ωχρινική φάση δεν ανεβαίνει πάνω από 36,3!. θα ξαναέκανα εξέταση προγεστερόνης, αλλά κουράστηκα να βλέπω τον μικριοβιολόγο και αυτός εμένα!

Λένε πως μόλις σταματήσεις να το πολυσκεφτεσαι τότε είναι που έρχεται...Τι να σου πω μακάρι!Τεστ ωορρηξιας δεν κάνεις για να δεις αν κάνεις ωορρηξια?Εγώ ήταν ο πρώτος μηνας που έκανα κ θα κάνω κ τον επόμενο μήνα!Πάντως στα hometest είχα δει πως έχει κ τεστ προγεστερονης που σου δείχνουν αν θα κάνεις ωορρηξία η όχι!Εγώ πάντως δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου κάθε μήνα αυτό σκέφτομαι όλη την ώρα κ μόλις έρχεται η ακατανομαστη πέφτω στα πατώματα!Βέβαια αυτό το μήνα το έχω πάρει απόφαση πως θα μου έρθει κ είμαι προετοιμασμενη άσε που έχω κλείσει κ για μετά την πρωτοχρονιά εκδρομουλα κ λέω αντε να έρθει για να μην είμαι αδιαθετη κ να χαρώ τις διακοπές μου!!!

PIbAp3.png

Μαργαριτούλα αυχενική έκανες;; σε ποιο μήνα είσαι;;; μην αγχώνεσαι, πήγαινε λίγο να σε δει ο γιατρός σου και να ακούσεις το μωράκι σου! Όλα καλά θα πάνε!

Ριτα μου ειμαι 16βδ και 6 ημερων. Εχω κανει αυχενικη και ηταν καλη. Ο γιατρος μου θα με δει με τον καινουργιο χρονο!!!

Διαβασα και για τα δικα σου, τι να πω. Παντως εχουν δικιο που λενε οταν δεν το περιμενεις ερχεται... Εγω πριν την εξωσωματικη χρησιμοποιουσαν τεστακια ωορηξιας, αλλα ειπα δεν το ξανακανω. Μου προκαλουσαν πιο πολυ αγχος.

Ειμαι ανθρωπος που πιστευει στην θετικη ενεργεια και στον θεο.... Ολα καλα θα πανε, οι μερες ειναι γιορτινες και ο θεος μας ακουει!!!

κοριτσια χρονια πολλα!!!συγνωμη που δεν εμπαινα αυτες τις τις μερες να ελεγξω τα μηνυματα αλλα περασα φρικτη εβδομαδα απο το αγχος μου.ελπιζω ολες να ειστε καλα και καλυτερα απο πριν!

Λοιπον το πρωτο αποτελεσμα του μοριακου ελεγχου βγηκε και ειναι αρνητικο!!! Θα γινει επαναληψη βεβαια γιατι αυτη ειναι η διαδικασια,οποτε ενα μεγαλο αγχος μου εφυγε.Θα παω αυριο απο το διαγνωστικο κεντρο να μου τα πει απο κοντα και φυσικα να τον πληρωσω!! Ε ενταξει δε νομιζω το δευτερο αποτελεσμα να αλλαξει...ελεος!!!:shock::lol:

Κοριτσια τα νεα σας, τι γινεται με αυχενικες,καρδουλες και τα υπολοιπα??

φιλια

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Ριτα μου ειμαι 16βδ και 6 ημερων. Εχω κανει αυχενικη και ηταν καλη. Ο γιατρος μου θα με δει με τον καινουργιο χρονο!!!

Διαβασα και για τα δικα σου, τι να πω. Παντως εχουν δικιο που λενε οταν δεν το περιμενεις ερχεται... Εγω πριν την εξωσωματικη χρησιμοποιουσαν τεστακια ωορηξιας, αλλα ειπα δεν το ξανακανω. Μου προκαλουσαν πιο πολυ αγχος.

Ειμαι ανθρωπος που πιστευει στην θετικη ενεργεια και στον θεο.... Ολα καλα θα πανε, οι μερες ειναι γιορτινες και ο θεος μας ακουει!!!

Μπράβο, εσένα το νινάκι σου μεγάλωσε πολύ! Φτου φτου σκόρδα!

Ναι, βρε Μαργαριτούλα, νομίζω εσύ με καταλαβαίνεις καλύτερα.. απλά μετά από αυτό που μου συνέβη τον προηγ μήνα, δηλαδή να έχω καθυστέρηση έξι ημέρες επειδή είχα καθυστερημένη ωορρηξία, πλέον για μένα είναι πολύ σημαντικά τα τεστάκια. θελω να υπολογίζω περίπου πότε θα μου ρθει, μην ξαναέχω καθυστέρηση και νομίζω άλλα. πάντως το σώμα μου έχει αλλάξει από το καλοκαίρι. στην 21 μέρα του κύκλου το στήθος μου πρηζόταν υπερβολικά και πονούσε. τώρα τπτ. εκανα μια διαιτα και έχασα λίγα κιλά και από τοτε το στηθος δεν ξανοπρήστηκε. σημερα είμαι 21 μέρα και τπτ δεν καταλαβαίνω. ααα σήμερα κλείσαμε ένα χρόνο εγγαμης συμβίωσης! θα τα καταφέρουμε πού θα πάει!

Διαφημίσεις

κοριτσια χρονια πολλα!!!συγνωμη που δεν εμπαινα αυτες τις τις μερες να ελεγξω τα μηνυματα αλλα περασα φρικτη εβδομαδα απο το αγχος μου.ελπιζω ολες να ειστε καλα και καλυτερα απο πριν!

Λοιπον το πρωτο αποτελεσμα του μοριακου ελεγχου βγηκε και ειναι αρνητικο!!! Θα γινει επαναληψη βεβαια γιατι αυτη ειναι η διαδικασια,οποτε ενα μεγαλο αγχος μου εφυγε.Θα παω αυριο απο το διαγνωστικο κεντρο να μου τα πει απο κοντα και φυσικα να τον πληρωσω!! Ε ενταξει δε νομιζω το δευτερο αποτελεσμα να αλλαξει...ελεος!!!:shock::lol:

Κοριτσια τα νεα σας, τι γινεται με αυχενικες,καρδουλες και τα υπολοιπα??

φιλια

Τέλεια νέα! Μπράβο! Αντε να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου! αν αναφέρεσαι σε μένα από την τελευταία φορά που τα είπαμε είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα!! Για να δούμε τα υπόλοιπα κορίτσια μας τί κάνουν!

Xρόνια Πολλά με υγεία και μωράκια στις κοιλίτσες! ό,τι επιθυμείτε κοριτσάκια μου καλά, για όσες δηλαδή έχουν μωράκι ήδη να αποκτήσουν και άλλο ένα, για όσες δεν έχουν να δουν σύντομα θετικό τεστάκι και για όσες κυοφορούν να τους πάνε όλα κατ' ευχήν!

Βρε κορίτσια πού χαθήκατε;; θα κλσιδώσει αυτό το φόρουμ, αν δεν μπαίνετε να μας λέτε τα νέα σας! Μελιτίνη, Αγγελική, Μαράκι, Θάλεια, Μαράκι από Χανιά, Μαρκελλίτσα, Ιοιο, Αθανασία, Αναστασία, μα πού χαθήκατε; Δεν μας διαβαζετε καθόλου; κάποτε η παρέα μας ήταν δεμένη...

τα καινούρια κορίτσια τί κάνουν;; Φωτεινή 30, σου εύχομαι μια τελεια αυχενική! Αναστασία 29 πώς είσαι;; ηρέμησες καθόλου;; Μαριονέτα τί κάνουν τα κουκλάκια σου;

Εγω κορίτσια αυτόν τον μήνα είμαι πιο αισιοδοξη ότι μπορεί κάτι καλό να συμβεί. Δηλαδή αν μιλάμε για ποσοστά είμαι 10% και αυτό διότι πιστεύω ότι η ωορρηξία έγινε αυτό τον μήνα από την μισοανοικτή σάλπιγγα. από τότε που έκανα την λαπαροσκόπηση είναι η πρώτη φορά που γίνεται ωορρηξία από την μισολειτουργική σάλπιγγα. βεβαια δεν είμαι απολύτως σίγουρη γιατί δεν έκανα αυτόν τον μήνα υπέρηχο, βασίζομαι στον υπέρηχο του προηγ μήνα που έδειξε ωορρηξία από την θεόκλειστη σάλπιγγα.

εσείς πώς είστε πώς περάσατε τα Χριστούγεννα;

Ρίτα μου, Xρόνια Πόλλά με υγεία & αγάπη!! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου & τα παιδάκια σου!! Κι εύχομαι το 2016 να σου φέρει το μπεμπάκι που επιθυμείς!!

Εύχομαι & σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν για μωράκι...το 2016 να το έχουν στην αγκαλιά τους! Και σε αυτές που εγκυμονούν μια ήρεμη & υγιή εγκυμοσύνη & με το καλό να σφίξουν στην αγκαλιά τους τα μωράκια τους!!

Τα δικά μου νέα είναι ότι προχωράμε όλα καλά! Κάναμε Β' Επιπέδου, 21 εβδ. & 2 ημερών, είμασταν 430γρ & όλες μας οι μετρήσεις φυσιολογικές!! Έχω φουσκώσει αρκετά & έχω πάρει 6 κιλά!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά κορίτσια!!!!

Σήμερα ακούσαμε την καρδούλα μας! Είμαι 8+1 και το μικρούλι 1,8 εκατοστά! Οι παλμοί μας 164 και όλες οι εξετάσεις καλές! Ο αιματοκρίτης είναι λίγο πεσμένος μόνο...Τώρα στις 25/1 έχουμε την αυχενική...Κορίτσια πείτε μου λίγο, τί ποσό δώσατε για αυχενική;

κοριτσια ολα καλα με την αυχενικη!τι κανετε;μαριονετα ακουσες καρδουλα;

Ναι! 164 παλμούς είχαμε σήμερα!!!

Μπράβο κορίτσι!!! Τί ποσό πλήρωσες για την αυχενική;

Ναι! 164 παλμούς είχαμε σήμερα!!!

Μπράβο κορίτσι!!! Τί ποσό πλήρωσες για την αυχενική;

Καλημερα!140 ευρω πληρωσα στο ρεα.απλα επειδη λογω γιστρου θα κανω εκει ολες τις εξετασεις θα εχω καποια εκπτωση στην τελευταια. Εμεις ειχαμε 158 παλμους κ ειμαστε 7 εκατοστα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!140 ευρω πληρωσα στο ρεα.απλα επειδη λογω γιστρου θα κανω εκει ολες τις εξετασεις θα εχω καποια εκπτωση στην τελευταια. Εμεις ειχαμε 158 παλμους κ ειμαστε 7 εκατοστα!

Kαλημέρα! Εγώ εδώ σε ένα κέντρο θα την κάνω και μου είπαν 120 ευρώ. Τέλεια! Φάνηκε αν είναι κοριτσάκι ή αγοράκι;

Kαλημέρα! Εγώ εδώ σε ένα κέντρο θα την κάνω και μου είπαν 120 ευρώ. Τέλεια! Φάνηκε αν είναι κοριτσάκι ή αγοράκι;

μας είπε ότι δεν είναι σίγουρο οπότε της είπαμε να μη μας πει. να είμαστε σίγουροι όταν το μάθουμε.η αλήθεια είναι πως δε με νοιάζει τι θα είναι.γερό να είναι.σήμερα περιμένω και τα αποτελέσματα της papp-a!μια χαρά είναι η τιμή, κάπου εκεί κυμαίνονται απ ότι ειδα. πήγα και πήρα τα συμπληρώματα που μου έδωσε, συνεχίζω και τα utrogestan. έχω γεμίσει ένα κομοδίνο με χάπια αφού ο άντρας μου μου λέει ότι σε λίγο θα πάρω σύνταξη με τόσα φάρμακα!!!χαχαχα!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Αντε βρε κοριτσια, καλα αποτελεσματα με την αυχενικη... Οι τιμες νομιζω οτι καπου εκει παιζουν. Εγω οταν την εκανα εδωσα 110 γιατι ειχα καρτα μελους στο Μητερα.

Βεβαια τωρα περιμενω τον καιρο για να κανω την β επιπεδου... Καθε πρωι εχω καφε υγρα, παρα τα χαπια και τις ενεσεις που παιρνω... Προσπαθω να καθησυχαζω τον εαυτο μου, αλλα ποσο πια;;; απο ξεκουραση αλλο τιποτα. Ολη μερα ξαπλα!!!:confused:

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες!

Ειδικά στη Ρίτα Σ. που με θυμάται πάντα.

Σας διαβάζω συχνά, αλλά δε γράφω γιατί δεν έχω κάτι να πω. Ακόμη προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου από την παλίνδρομη. Δε θέλω να χαλάω και το κέφι όλων των εγκύων που τις διαβάζω χαρούμενες και πραγματικά ευχαριστιέμαι.

Μου ήρθε περίοδος 44 μέρες (!!!!) μετά την απόξεση.

Καλή χρονιά σε όλες!

μας είπε ότι δεν είναι σίγουρο οπότε της είπαμε να μη μας πει. να είμαστε σίγουροι όταν το μάθουμε.η αλήθεια είναι πως δε με νοιάζει τι θα είναι.γερό να είναι.σήμερα περιμένω και τα αποτελέσματα της papp-a!μια χαρά είναι η τιμή, κάπου εκεί κυμαίνονται απ ότι ειδα. πήγα και πήρα τα συμπληρώματα που μου έδωσε, συνεχίζω και τα utrogestan. έχω γεμίσει ένα κομοδίνο με χάπια αφού ο άντρας μου μου λέει ότι σε λίγο θα πάρω σύνταξη με τόσα φάρμακα!!!χαχαχα!!!

Με το καλό τα αποτελέσματα! Φυσικά το παν είναι να είναι γερό!!! Εμένα μου είπε να παίρνω μόνο το Fanolit και σίδηρο και ασβέστιο από τον 4ο μήνα.

Διαφημίσεις

Αντε βρε κοριτσια, καλα αποτελεσματα με την αυχενικη... Οι τιμες νομιζω οτι καπου εκει παιζουν. Εγω οταν την εκανα εδωσα 110 γιατι ειχα καρτα μελους στο Μητερα.

Βεβαια τωρα περιμενω τον καιρο για να κανω την β επιπεδου... Καθε πρωι εχω καφε υγρα, παρα τα χαπια και τις ενεσεις που παιρνω... Προσπαθω να καθησυχαζω τον εαυτο μου, αλλα ποσο πια;;; απο ξεκουραση αλλο τιποτα. Ολη μερα ξαπλα!!!:confused:

Με το καλό να κάνεις την β επιπέδου κορίτσι μου! Υπομονή και με το που έρθει το μικρούλι σου θα τα ξεχάσεις όλα!!!

Σας διαβάζω συχνά, αλλά δε γράφω γιατί δεν έχω κάτι να πω. Ακόμη προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου από την παλίνδρομη. Δε θέλω να χαλάω και το κέφι όλων των εγκύων που τις διαβάζω χαρούμενες και πραγματικά ευχαριστιέμαι.

Καλή χρονιά σε όλες!

Χρόνια σου Πολλά!!! Εύχομαι το 2016 να σου χσρίσει ένα μωράκι!!!

Καλή χρονιά σε όλες!

Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολες μας. Ευχομαι το 2016 να φερει σε ολες μας γερα και δυνατα μωρακια. Ευχομαι κ σε σενα να ειναι η χρονια σου!!

Καλή χρονιά σε όλες!

Aχ Μαράκι μου γλυκό, μην μου στενοχωριέσαι! να μας γραφεις να μας λες τα νέα σου, τα όποια νέα σου, και όταν δεν νιωθεις καλά, πάλι να μας γραφεις. τότε ειδικά θελουμε ακόμη πιο πολύ να σε ακούμε! είσαι καλή που σκέφτεσαι μην μας πληγώσεις! μα γι αυτό είναι οι φίλες! μαζί θα μείνουμε έγκυοι! εγω έχω κλεισει ραντεβού με τον πιστοφ... στις 4 Ιανουαρίου και περιμένω πώς και πώς για να πάω. έλα να πάμε μαζί! να δει και εσένα! αντε, πότε θα ξεκινήσεις πάλι τις προσπάθειες;;;;

Καλή χρονιά σε όλες!

ελ βρε Μαράκι μου μην λες χαζομάρες!!!είναι δυνατόν....το θέμα είναι να τα λες έστω κ εδώ για να τα βγάζεις και από μέσα σου κ να μην τα κρατάς!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Με το καλό τα αποτελέσματα! Φυσικά το παν είναι να είναι γερό!!! Εμένα μου είπε να παίρνω μόνο το Fanolit και σίδηρο και ασβέστιο από τον 4ο μήνα.

όλα καλά και με την papp-a!μόνο ο αιματοκρίτης πήρε την κατηφόρα 31,8... εγώ μέχρι τώρα έπαιρνα Τ4 για το θυροειδη και 2 filicine. τώρα μου ξεκίνησε τα υπόλοιπα!αισίως σήμερα 13η εβδομάδα!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Τί κάνετε κορίτσια; Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά...Ξύπνησα στις 4:30 και είδα αίμα. Κανονικό σαν περιόδου. Μετά πήγα ξανά στην τουλέτα 2-3 φορές και τίποτα. Πάνω που πήγα να ηρεμήσω, τσουπ πάλι αίμα αλλα σαν καθάρισμα αυτή την φορά...Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε ότι συμβαίνει και ότι προφανώς κουράστηκα, αλλά δεν είχα κουραστεί καθόλου...Εντωμεταξύ από προχθές σταμάτησα το Utrogestan.

Τί κάνετε κορίτσια; Εγώ σήμερα δεν είμαι καλά...Ξύπνησα στις 4:30 και είδα αίμα. Κανονικό σαν περιόδου. Μετά πήγα ξανά στην τουλέτα 2-3 φορές και τίποτα. Πάνω που πήγα να ηρεμήσω, τσουπ πάλι αίμα αλλα σαν καθάρισμα αυτή την φορά...Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε ότι συμβαίνει και ότι προφανώς κουράστηκα, αλλά δεν είχα κουραστεί καθόλου...Εντωμεταξύ από προχθές σταμάτησα το Utrogestan.

κάτσε ξάπλα!σου ξαναξεκίνησε το utrogestan ο γιατρός; πότε θα σε δει;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Αχ βρε Μαριονέτα, τί ήταν αυτό πρωι πρωί;; μήπως να πας να σου ρίξει μια ματιά ο γιατρός;; εκείνο πάντως που συμβουλεύουν όλοι είναι ακινησία και utrogestan. φαίνεται ότι τα έχει αναγκη ο οργανισμός σου. μην κουράζεσαι καθόλου μέχρι να περασει το πρώτο τρίμηνο

όλα καλά και με την papp-a!μόνο ο αιματοκρίτης πήρε την κατηφόρα 31,8... εγώ μέχρι τώρα έπαιρνα Τ4 για το θυροειδη και 2 filicine. τώρα μου ξεκίνησε τα υπόλοιπα!αισίως σήμερα 13η εβδομάδα!

αντε μπράβο, πολύ χαίρομαι που πέρασε το πρώτο τρίμηνο και οδεύεις αισιως για το δεύτερο. ετσι ήρεμη να είναι όλη η εγκυμοσύνη σου, Φωτεινούλα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...