Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Χαίρομαι που δικαιωθηκες όσον αφορά την αναμονη! Κοιτα και εγω έχω κουράγιο να περιμένω, γιατι δεν μπορεί και εμενα θα μου κάτσει, βλέπεις εγω μια μισοανοικτή σάλπιγγα, οπότε οι μισες προσπάθειες πάνε στράφη με τη κλειστή σαλπιγγα και ό,τι γίνει με τις άλλες μισές. όμως εγω είμαι σχεδόν 34, οπότε το σκέφτομαι διαφορετικά. εσύ είσαι 29 ετών, έτσι δεν είναι; δηλ ξεκίνησες να προσπαθείς από τα 26,5 πες 27; ευτυχώς γλίτωσες τις εξωσωματικές και τις σπερματεγχύσεις, εκεί να δεις εμπόριο ελπίδας κανονικά. εγω το ψάχνω από Οκτώβριο και εχω αποθαρρυνθεί. πρέπει να κουβαλάς ένα τσουβάλι χρήματα και να σκορπάς εδώ και εξκεί. όταν πάρεις τηλ στο κέντρο εξωσωματικής, σε ρωτάνε αν θες ωάρια, σπερματοζωάρια, έτοιμα έμβρυα κοκ! Σας λέω, αρκεί να έχεις λεφτά και όλα γίνονται!

όλα καλά να σου πάνε από εδω και στο εξής Αναστασία μου..

Πάντως κορίτσια τότε που είχα πάει να κάνω το τριπλεξ καρωτίδων, μου λέει η γιατρός όλο έκπληξη: τίιιιιι; θες να κάνεις τεταρτο παιδί;; (τί κι αν της εξήγησα ότι είμαι ξαναπαντρεμένη και ουσιαστικά κινδυνευει ο γάμος μου, αν δεν κάνω παιδί, καθως ο αντρας μου δεν εχει βιολογικους απογόνους). εγω που εχω δύο παιδιά,συνέχισε, δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα, όχι εσύ με τεσσερα! στο τελος όταν έφευγε, μου είπε το εξής: σου εύχομαι να κάνεις παιδί και αμα το κάνεις, να εχεις κουραγιο να το μεγαλώσεις! εε, δεν εχει και άδικο. Παρολ' αυτά, εγω θέλω!

Αυτό ξανά πεστο για τα χρήματα!! Ναι εγώ είμαι 29 κι ο αντρας μου 36, και είναι και για τους δύο μας ο πρώτος γάμος και ουσιαστικά η πρώτες προσπάθειες για παιδί.σε καταλαβαίνω που θέλεις να χαρισεις ένα παιδί στον σύζηγο σου και να γίνεις για τέταρτη φορά μανούλα! Στο εύχομαι ολόψυχα! Τα οικονομικά δε πάνε καλά για κανέναν αλλά τα παιδιά πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς θα μεγαλώσουν. Με τραχανα ?ναι με τραχανα! 34 είσαι νεοτατη! Όμως πως προέκυψαν οι κλειστές σαλπιγκες ? Τα παιδάκια σου τα πρώτα, τα έπιασες ευκολα? Εμείς κάναμε υπομονή γιατί ξέραμε ότι δε πρόκειται να δίναμε σε πραγματικό χρόνο τόσα λεφτά για σπερματεγχύσεις και εξωσωματικές! να είσαι αισιόδοξη!! Και θα δεις!!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ δύσκολα τα πράγματα αν δεν έχεις βοήθεια. εγω στην κόρη μου είχα παρει πατριωτικά την ανατροφή της. για ένα χρόνο την είχα αποκλειστικά εγω. στο δικαστήριο πήγαινα με το νεογνό και ας ήταν και χειμώνας. ξερετε πόσο άβολα ένιωθα να την ταιζω με το μπιμπερό στους διαδρόμους; από τη μια κρατούσα την τσάντα και από την άλλη το πορτ μπεμπε. θυμαμαι μεχρι και εφιάλτες έβλεπα ότι χρειάστηκε, λεει, να πάω σε δημόσια υπηρεσία με το μωρό και ήταν κλειστά!

ασε που στο αυτοκινητο έκλαιγε συνέχεια και δεν καθόταν να την δέσω. καρότσι δεν χρησιμοποιούσα γιατί δεν καθόταν, έβγαινε και έπεφτε. ε, λοιπόν, ήθελα να την πάω στον Ταξιαρχη, την ημερα του προσκυνήματος με τα πόδια! την έβαλα στο καρότσι και ήμουν σιγουρη ότι μετά από 10 λεπτά θα ήθελε να βγει και θα γινόταν χαμός. σκεφτηκα όμως ότι θα παιρνούσε κάποιο αυτοκινητο και θα επιβιβαζόμασταν. ε, λοιπόν, έγινε θαύμα! Μόνο εκείνη την ημέρα έκατσε στο καρότσι 4 ολοκληρες ώρες και πήγαμε κανονικά με τα πόδια!!

Καλημέρα κορίτσι!!! Τι τραβηξες κι εσυ....

δεν είσαι με συμβαση έτσι; εν τω μεταξύ και καποια προνομια που είχαμε ως τριτεκνοι τα χασαμε και αυτά. εγω τουλάχιστον δεν τα πρόλαβα.

ευτυχώς οι κόρες σου πηγαίνουν στο σχολείο και θα ξεκουράζεσαι κάποιες ώρες. τωρα κάνεις κουραστική εργασία; φανταζομαι εξήγησες πως είσαι εγκυος, να μην έχουν πολλές απαιτήσεις. κριμα, που εμείς στον ιδιωτικό τομεα έχουν διαφορετική μεταχείριση..

Με σύμβαση αορίστου είμαι....Τους εξήγησα εννοείται. Από τις 11/12-25/12 πήρα άδεια από γιατρό...Στις 26 δουλευω ομως....

Τί ακριβώς χάσαμε; Επίδομα τριτέκνων δεν δικαιούμαστε πλέον;;;

Κοριτσια καλησπερα :) :) :) :) :) ΡΙΤΑΚΙ, ΘΑΛΕΙΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ2012 ?? ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ2012 πως ειναι ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΜΑΣ ιχιχιχιχιχιχ εσυ εισαι καλα?????? Τα αλλα κοριτσια και τα παλια και τα καινούργια ολα καλα?εγκυουλες μου ολα καλα?loio? Mar? Οι υπόλοιπες? Καλα που υπαρχει και το Ριτακι και η Θαλεια εδω μεσα ιχιχιχιχχ πολύτιμη η βοήθεια τους κοριτσια σσσσσσσ μη το πείτε πουθενα ομωσ :) :) ;)

Λοιπον Ριτακι πεσμου τι κανεις ???? Πωσ εισαι?ποτε περιμενεις την κοκκινουλα που να μην ερθει για εννεα μηνες .....

Θαλεια μου ???? Μαζι κοριτσαρα μου κλείνουμε χρονο εμεις στης προσπάθειες Ο Θεοσ ειμαι μεγαλος ...αν και μπορει αυτη την ωρα που μιλαμε να εχεις σπορακι στην κοιλιτσα ;) ;) ;)

Τα καινούργια κοριτσια ολα καλα? Συγχαρητήρια σε οσες μείνατε εγκυουλες και καλη επιτυχια στης υπόλοιπες :) :) διαβαζω τα νεακια σασ θα σασ μαθω σιγα σιγα ...

Snoopymama λυπαμαι πολυ :( μη το βαλεις ομως κατω θα ερθει το νινακι θα το δεις ....δυστυχως το περασαμε αρκετες εδω μεσα ομως ειμαστε εδω και κανουμε προσπάθειες, ξεκουρασου και το νινακι θα ξανα ερθει. ...ο Θεοσ θα μασ στειλει σε ολες της κοπελες νινακια ....

Τα δικα μου νεακια κοριτσια περασε η ωορρηξια και περιμενω να δω την κοκκινουλα ναι ναι την περιμενω εεεε έρχεται στην ωρα της εδω και εναν χρονο δεν νομιζω να αργήσει τωρα :)

Κορίτσι καλημέρα και σε όλες τις άλλες μανούλες

σ'ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες,με την αγάπη του αντρούλη μου και της κορούλας μου αρχίζω σιγά-σιγά και ηρεμώ....Εύχομαι σε όλες σας καλές γιορτές με υγεία πάνω απ'όλα!Ολα τ'άλλα θα έρθουν!

Αυτό ξανά πεστο για τα χρήματα!! Ναι εγώ είμαι 29 κι ο αντρας μου 36, και είναι και για τους δύο μας ο πρώτος γάμος και ουσιαστικά η πρώτες προσπάθειες για παιδί.σε καταλαβαίνω που θέλεις να χαρισεις ένα παιδί στον σύζηγο σου και να γίνεις για τέταρτη φορά μανούλα! Στο εύχομαι ολόψυχα! Τα οικονομικά δε πάνε καλά για κανέναν αλλά τα παιδιά πιστεύω ότι έτσι κι αλλιώς θα μεγαλώσουν. Με τραχανα ?ναι με τραχανα! 34 είσαι νεοτατη! Όμως πως προέκυψαν οι κλειστές σαλπιγκες ? Τα παιδάκια σου τα πρώτα, τα έπιασες ευκολα? Εμείς κάναμε υπομονή γιατί ξέραμε ότι δε πρόκειται να δίναμε σε πραγματικό χρόνο τόσα λεφτά για σπερματεγχύσεις και εξωσωματικές! να είσαι αισιόδοξη!! Και θα δεις!!

Oι σάλπιγγές μου έκλεισαν για αδιευκρίνιστη αιτία. Βασικά είναι πάρα πολύ εύκολο να φράξουν γιατι είναι λεπτές σαν καλαμάκι. έχουν και τους κροσούς και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η λειτουργία τους. υποθέτω, ή μάλλον είμαι σίγουρη ότι έκλεισαν από την φλέγμονη που μου προκάλεσε το σπιράλ. μακαρι να ήξερα τί κίνδυνο διέτρεχα όταν το έβαζα. δεν μου το είπε κανείς. ήξερα ότι αν δεν έχεις κάνει παιδιά, καλό είναι να μην το βάλεις, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μου προκαλούσε τέτοια ζημιά. ενιωθα απίστευτο πόνο κατα τις επαφές και η χαζή πίστευα πως έφταιγε το ίδιο το σπιράλ ως εργαλείο και όχι η φλεγμονή που μου είχε κάνει. μακαρι να ημουν πιο προσεκτική.. ουδεν κακον αμιγές καλού, βεβαια. όταν κάνω το παιδάκι μου, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ξαναπάρω αντισύλληψη.

Διαφημίσεις

Κορίτσι καλημέρα και σε όλες τις άλλες μανούλες

σ'ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες,με την αγάπη του αντρούλη μου και της κορούλας μου αρχίζω σιγά-σιγά και ηρεμώ....Εύχομαι σε όλες σας καλές γιορτές με υγεία πάνω απ'όλα!Ολα τ'άλλα θα έρθουν!

Χαίρομαι πάρα πολύ που αναρρώνεις, σιγα σιγά. όλα καλά θα πάνε θα το δεις.

Με σύμβαση αορίστου είμαι....Τους εξήγησα εννοείται. Από τις 11/12-25/12 πήρα άδεια από γιατρό...Στις 26 δουλευω ομως....

Τί ακριβώς χάσαμε; Επίδομα τριτέκνων δεν δικαιούμαστε πλέον;;;

ε, καλά, αν δεν δικαιούμαστε και επίδομα τριτέκνων, θα λέγαμε πως πάει, τελειωσε, το κοινωνικό κράτος. κοιτα, τί εννοώ: προ Νοεμβρίου 2012, όταν γεννούσες τριτο, τεταρτο κοκ παιδί (από τρίτο και πάνω) έπαιρνες 2.000,00 ευρώ με την γέννησή του και στα τρια παιδιά 550,00 το δίμηνο ως επίδομα τριτεκνίας. τωρα το διχίλιαρο κόπηκε, δεν παίρνεις δηλ λεφτα ως επιβράβευση που έφερες στον κόσμο τρίτο, τεταρτό, πέμπτο παιδί. ούτε και 550 το δίμήνο ανεξαρτήτως φορολογικής δήλωσης. τώρα ανάλογα με την φορολογική σου δήλωση παίρνεις και ένα ποσό. σες το σχετικο πινακάκι στο google. επειδή ο πρώην μου έκανε υψηλή φορολογική δήλωση λόγω ότι είναι έμπορος, άσχετα αν του τα χρωστάνε ακόμη (και λαμβάνεται υπόψη το οικογενειακό εισόδημα) δεν έπαιρνα τπτ. τωρα πήρα κατι ψίχουλα τον απρίλη και έκτοτε ουδέν. περιμένω μήπως και βάλουν τώρα τον Δεκέμβρη κάποια ακόμη ψίχουλα και πληρώσω εν μέρει τις ασφαλιστικές μου εισφορές, που είναι τόσο υψηλές όσο και μια εξωσωματική! Α, επίσης είχες ένα προβάδισμα στις προκηρύξεις. και τωρα έχεις δεν λέω, αλλά της τάξης του 10%. παλιά αν ήσουν πολύτεκνος, διοριζόσουν παντού μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητάς σου ως πολύτεκνου, τώρα κόπηκε και αυτό. δεν λέω βεβαια πως κάτι τετοιο ήταν σωστό, αλλά έδινε στους τριτεκνους ένα κίνητρο να αποκτήσουν και τεταρτο παιδί.α, επίσης αν είχες τρια παιδιά, είχες αφορολόγητο μέχρι και 23.000,00?, τωρα όχι μόνο δεν έχεις αφορολόγητο, αλλά επιπλέον τα παιδιά θεωρούνται και τεκμήριο πλουτισμού!!

Τί έχεις να πεις μετά από όλα αυτά;; μήπως ότι δεν υπάρχει κράτος πρόνοιας;

Θάλεια πότε δεν περιμένεις; αντε ελπίζω αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός σου! να χαίρεσαι το νινάκι σου; πότε είπες κλέινει τα τρία; εμείς με τον άντρα μου κλείνουμε ένα χρόνο γάμου στις 28. εσείς;

εμένα κλείνει τα 3 Ο γιος μου στις 23 Δεκεμβρίου .Κ γάμου κλείσαμε 4 χρόνια τον Σεπτέμβριο στις 17 αλλά του χρόνου τον Ιούνιο κλείνουμε 10 χρόνια μαζί.

Δεν περιμένω στις 20 με 21 του μήνα αλλά έχω την εντύπωση ότι θα έρθει κανονικά...αν κ λογο του θυρεοειδή το περίμενα...ελπίζω την επόμενη φορα

hiEW.pngpFRip3.png

ε, καλά, αν δεν δικαιούμαστε και επίδομα τριτέκνων, θα λέγαμε πως πάει, τελειωσε, το κοινωνικό κράτος. κοιτα, τί εννοώ: προ Νοεμβρίου 2012, όταν γεννούσες τριτο, τεταρτο κοκ παιδί (από τρίτο και πάνω) έπαιρνες 2.000,00 ευρώ με την γέννησή του και στα τρια παιδιά 550,00 το δίμηνο ως επίδομα τριτεκνίας. τωρα το διχίλιαρο κόπηκε, δεν παίρνεις δηλ λεφτα ως επιβράβευση που έφερες στον κόσμο τρίτο, τεταρτό, πέμπτο παιδί. ούτε και 550 το δίμήνο ανεξαρτήτως φορολογικής δήλωσης. τώρα ανάλογα με την φορολογική σου δήλωση παίρνεις και ένα ποσό. σες το σχετικο πινακάκι στο google. επειδή ο πρώην μου έκανε υψηλή φορολογική δήλωση λόγω ότι είναι έμπορος, άσχετα αν του τα χρωστάνε ακόμη (και λαμβάνεται υπόψη το οικογενειακό εισόδημα) δεν έπαιρνα τπτ. τωρα πήρα κατι ψίχουλα τον απρίλη και έκτοτε ουδέν. περιμένω μήπως και βάλουν τώρα τον Δεκέμβρη κάποια ακόμη ψίχουλα και πληρώσω εν μέρει τις ασφαλιστικές μου εισφορές, που είναι τόσο υψηλές όσο και μια εξωσωματική! Α, επίσης είχες ένα προβάδισμα στις προκηρύξεις. και τωρα έχεις δεν λέω, αλλά της τάξης του 10%. παλιά αν ήσουν πολύτεκνος, διοριζόσουν παντού μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητάς σου ως πολύτεκνου, τώρα κόπηκε και αυτό. δεν λέω βεβαια πως κάτι τετοιο ήταν σωστό, αλλά έδινε στους τριτεκνους ένα κίνητρο να αποκτήσουν και τεταρτο παιδί.α, επίσης αν είχες τρια παιδιά, είχες αφορολόγητο μέχρι και 23.000,00?, τωρα όχι μόνο δεν έχεις αφορολόγητο, αλλά επιπλέον τα παιδιά θεωρούνται και τεκμήριο πλουτισμού!!

Τί έχεις να πεις μετά από όλα αυτά;; μήπως ότι δεν υπάρχει κράτος πρόνοιας;

Δυστυχώς δεν υπάρχει Ρίτα μου...

Καλημέρα Μαριονέτα!! Είσαι πολύ τυχερή μπράβο σου! Μωρέ μπας και ανηφορησουμε για Καβάλα λέω εγώ!! Υπάρχει και κάτι αλλο που ήθελα να ρωτήσω γενικώς. Όσες κοπέλες παίρνουν αυτό το utrogestan, έχουν τίποτα ζαλαδες μετά ? Παίρνω δύο τη μέρα και όταν παίρνω το δεύτερο,μου έρχεται μια ζαλη... Αλλού πατάω αλλού βρίσκομαι για καμιά ώρα.έχει τύχει σε καμία κοπέλα?εσύ παίρνεις είπαμε τέτοιο πράγμα?

επαιρνα utrogestan περιπου για 2 μηνες 3 χαπια την ημερα το πρωτο τριμηνο της κυησης και οχι δεν ειχα ποτε ζαλαδες.

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!!Εγώ χθες πήγα στο γυναικολόγο μου για ένα επαναληπτικό τεστ ΠΑΠ κ ήμουν στη 13 ημέρα του κυκλου μου κ είδαμε το αυγουλακι που ήταν έτοιμο να σκάσει κ μου είπε ο γιατρός χθες να έρθουμε σε επαφή αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν τα καταφέραμε,λογικά σήμερα έκανα ωορρηξία καθώς έχω πονάκια...Λογικά τον χάσαμε κ αυτόν τον μήνα...Η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί κ ξεσπάω κ στον καημένο τον αντρουλη μου,χθες που δεν καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή ξεσπασα σε κλάματα κ τα έβαλα μαζί του...Νομίζω ότι δυσκολεύομαι να διαχειρστιστώ την όλη κατάσταση κ ξέρω πως πρέπει να ηρεμήσω αλλά το θέλω τόσο πολύ που χάνω τον έλεγχο!!!

PIbAp3.png

Γειά σας κορίτσια!!!Εγώ χθες πήγα στο γυναικολόγο μου για ένα επαναληπτικό τεστ ΠΑΠ κ ήμουν στη 13 ημέρα του κυκλου μου κ είδαμε το αυγουλακι που ήταν έτοιμο να σκάσει κ μου είπε ο γιατρός χθες να έρθουμε σε επαφή αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν τα καταφέραμε,λογικά σήμερα έκανα ωορρηξία καθώς έχω πονάκια...Λογικά τον χάσαμε κ αυτόν τον μήνα...Η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί κ ξεσπάω κ στον καημένο τον αντρουλη μου,χθες που δεν καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή ξεσπασα σε κλάματα κ τα έβαλα μαζί του...Νομίζω ότι δυσκολεύομαι να διαχειρστιστώ την όλη κατάσταση κ ξέρω πως πρέπει να ηρεμήσω αλλά το θέλω τόσο πολύ που χάνω τον έλεγχο!!!

goldy εγω κάποιες φορές ξέρεις πώς καταλαβαίνω ότι εχω ωορρηξία; όταν ενστικτωδώς πρέπει οπωσδήποτε να έρθω σε επαφή με τον άνδρα μου. δεν το είχα αντιληφθεί αυτό μέχρι που το καλοκαίρι επειδή ήμασταν κουρασμένοι, ο σύζυγός μου κοιμήθηκε και εγω έμεινα με την χαρά. έβαλα τα κλάμματα εκείνο το βράδυ, χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω. την άλλη μέρα το πρωί πήγα στον γυναικολόγο και μου λέει ότι την προηγούμενη νύχτα είχα ωορρηξία. τότε καταλαβα ότι και εμείς οι άνθρωποι λειτουργούμε όπως η χλωρίδα και η πανίδα σε θεματα αναπαραγωγής. δηλ οτι χθες εβαλες τα κλάμματα σημαινει οτι όντως το σωμα σου επεδιωκε την συνουσια. δεν πρεπει λοιπον να νιωθεις ενοχες. όταν θες ενα παιδακι, επειβάλλεται εκείνες τις γόνιμες μέρες να κάνεις έρωτα, ακόμη και αν δεν εχεις όρεξη.

θυμάστε αυτη την σειρά με τους γιατρούς στην τηλεόραση; πως λεγότανε, να δεις;;ααα, γκρεις ανατομι! θυμάστε αυτούς τους δυο γιατρούς, που ήταν παντρεμένοι και θέλανε να αποκτήσουν παιδάκι, που κλειδώνονταν μέσα στις αίθουσες του νοσοκομείου, κάθε φορά που η γυναίκα ήταν στις γόνιμες της μέρες; να είδατε; ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Ναι τα άλλα μου παιδιά τα συνέλαβα πανεύκολα. εν τω μεταξύ ένα μήνα αφότου γέννησα το τρίτο μου παιδί, είχα πάρει το χάπι της επόμενης ημερας μετά από ελύθερη επαφή. αμέσως άρχισαν φρικτές συσπάσεις στην μήτρα και μετά από μία μέρα αδιαθετησα. ειχα ξαναπάρει το χαπι αυτό, αλλά δεν ξαναείχα συσπάσεις και μάλιστα τόσο φρικτές ούτε είχα ξανααδιαθετήσει την επόμενη μέρα. υποψιάζομαι πως κατι πήγε να γίνει εκείνη την μέρα. σας έχει συμβεί ποτέ αυτό;;;

επαιρνα utrogestan περιπου για 2 μηνες 3 χαπια την ημερα το πρωτο τριμηνο της κυησης και οχι δεν ειχα ποτε ζαλαδες.

Τι τυχερή! Και 3 κιόλας τη μέρα και χωρίς ζαλη?? Εγώ το παθαινω αυτό στο βραδινό το χάπι κυρίως. Να μη πω για την υπνηλια... Άσε.το πρωί όταν το παίρνω απλά νυστάζω...όπως και πριν το πάρω δηλαδή!!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Ναι τα άλλα μου παιδιά τα συνέλαβα πανεύκολα. εν τω μεταξύ ένα μήνα αφότου γέννησα το τρίτο μου παιδί, είχα πάρει το χάπι της επόμενης ημερας μετά από ελύθερη επαφή. αμέσως άρχισαν φρικτές συσπάσεις στην μήτρα και μετά από μία μέρα αδιαθετησα. ειχα ξαναπάρει το χαπι αυτό, αλλά δεν ξαναείχα συσπάσεις και μάλιστα τόσο φρικτές ούτε είχα ξανααδιαθετήσει την επόμενη μέρα. υποψιάζομαι πως κατι πήγε να γίνει εκείνη την μέρα. σας έχει συμβεί ποτέ αυτό;;;

Ρίτα έχω πάρει αυτό το χάπι απ ο,τι θυμάμαι 3 φορές στη ζωή μου.μόνο στη πρώτη φορά με το που το πήρα μετά από καμία ώρα είχα κηλίδες αίμα στο εσωρουχο μου αλλά χωρίς να ήμουν για περίοδο. Ούτε θυμάμαι να ένιωσα τίποτα συσπασεις. Τις άλλες δύο φορές απολύτως τίποτα από αυτά. Ίσως ο κάθε οργανισμός το βιώνει διαφορετικά, τι να πω.όσο για τις σαλπιγγες δεν πιστεύω ότι μπορεί να προκαλέσει κάτι αυτό το χάπι.όμως επειδή και η μητέρα μου είχε χρησιμοποιήσει το σπιραλ είχε πάθει ζημιά με μόλυνση. Με σαλπιγγογραφια είδες το πρόβλημα στις σαλπιγγες ?

Διαφημίσεις

Διάβασα το ποστ σου και νόμιζα ότι τα έγραφα εγώ!!! Αγάπη μου γλυκιά.ακριβώς τα ίδια έκανα κι εγώ τα τελευταία χρόνια που προσπαθουσαμε για παιδί! Σεξ μόνο για σύλληψη. Ξέρεις τι είχα καταφέρει ?να απομακρυνω τον άντρα μου κι άλλο! Να μαλωνουμε κάθε φορά και να είμαι με το ημερολόγιο στο χέρι! Και φυσικά όταν ερχόταν περίοδος νεύρα και κλάματα. Μέχρι και ταμα έκανα η αθεοφοβη! Το έγραψα και σε άλλη δημοσίευση νομίζω,ότι όταν αποφασισα να αλλάξω στόχο στη ζωή μου επειδή δεν άντεχα άλλο,κοινώς μουλαρωσα, δεν παρακολουθουσα καθόλου τη περίοδο μου.φαντάσου δεν έγραφα καν ποτέ μου έρχεται και δε θυμόμουν ποτέ ήταν να μου ξαναρθει. Στο γάμο μου είχα περίοδο και μάντεψε... Δε με ένοιαζε που ήρθε αλλά ήθελα να είχε έρθει πιο νωρίς να ήμουν καθαρή!! Είμαστε 4 μήνες παντρεμενοι (6 χρόνια μαζί), και ο Θεός αποφάσισε να μας στείλει το χριστουγεννιατικο δώρο του! Έμεινα έγκυος από το πουθενά και μάλιστα το μήνα της σύλληψης ήρθαμε σε επαφή μόνο 2-3 φορές... Στο υπογράφω!!!εύχομαι να καταφέρεις να το βγάλεις εντελώς απ το νου σου και πιστεύω πως τότε θα έχεις μια πολύ ωραία έκπληξη!!

Και τώρα τα ευχάριστα!!! Σήμερα ακούσαμε πρώτη φορά καρδούλα... Δε περιγράφω άλλο!!!!!!!

Και τώρα τα ευχάριστα!!! Σήμερα ακούσαμε πρώτη φορά καρδούλα... Δε περιγράφω άλλο!!!!!!!

Tέλεια!!!εγώ μετράω τις μέρες για την αυχενική!με πιάνει ένα άγχος ώρες ώρες αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι!

Πάντως αυτό που λες το έχω παρατηρήσει σε πολλές γνωστές. Μόλις σταμάτησαν να αγχώνονται έμειναν έγκυες!οπότε προσπαθήστε χωρίς άγχος τώρα που είναι και γιορτές και είστε σε χαλαρή διάθεση!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Tέλεια!!!εγώ μετράω τις μέρες για την αυχενική!με πιάνει ένα άγχος ώρες ώρες αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι!

Πάντως αυτό που λες το έχω παρατηρήσει σε πολλές γνωστές. Μόλις σταμάτησαν να αγχώνονται έμειναν έγκυες!οπότε προσπαθήστε χωρίς άγχος τώρα που είναι και γιορτές και είστε σε χαλαρή διάθεση!

Αλήθεια ? Σε ποια εβδομάδα είσαι ?μη φοβάσαι τίποτα όλα καλά θα πάνε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα φαντάσου εγώ από τώρα και σκέφτομαι την επόμενη εξέταση... Δε περίμενα ότι η εγκυμοσύνη θα ήταν τόσο αγχωτικη!! Αλλά προσπαθώ να χαλαρώνω και λέω από μέσα μου "όλα καλά θα πάνε,δε γίνεται να μη πάνε καλά!!"

Αλήθεια ? Σε ποια εβδομάδα είσαι ?μη φοβάσαι τίποτα όλα καλά θα πάνε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα φαντάσου εγώ από τώρα και σκέφτομαι την επόμενη εξέταση... Δε περίμενα ότι η εγκυμοσύνη θα ήταν τόσο αγχωτικη!! Αλλά προσπαθώ να χαλαρώνω και λέω από μέσα μου "όλα καλά θα πάνε,δε γίνεται να μη πάνε καλά!!"

Τέλος της εβδομάδας μπαίνω στην 11η και έχω αυχενική στις 28 του μήνα! μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!!!

3CnWp2.png

S28jp3.png

Τέλος της εβδομάδας μπαίνω στην 11η και έχω αυχενική στις 28 του μήνα! μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!!!

Αντε καλή επιτυχία!!! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά για όλες μας!! Δε το πιστεύω ότι βάζω και τον εαυτό μου μέσα στις εγκυμονουσες!!!! Θα τρελαθώ Θεέ μου!

Αυτά είναι!!! Τέλεια κορίτσι μου!!! Εγώ πώς θα περιμένω μέχρι τις 28 ενώ ξέρω ότι θα μπορούσα να την ακούσω και τώρα;;;

Ωραία!!! Καλά αποτελέσματα στην αυχενική κορίτσι μου!!!

Αυτά είναι!!! Τέλεια κορίτσι μου!!! Εγώ πώς θα περιμένω μέχρι τις 28 ενώ ξέρω ότι θα μπορούσα να την ακούσω και τώρα;;;

Υπομονή και σε σένα!Δεν έχει κανένα ραντεβού ο γιατρός να πας νωρίτερα;

3CnWp2.png

S28jp3.png

Κοριτσια καλησπερα!!! Ειχα καιρο να μπω γιατι ειχα κατι δουλειες και ετρεχα συνεχεια....

Πωπωπωπω γεμισε το φορουμ εγκυουλες!!! Ο λαλα και εις ανωτερα....

Εγω εχω φτασει στην 15η εβδομαδα!!! Εννοειται πως καθε μερα εχω αγχος και παρακαλαω να πανε ολα καλα!!!!

Εχουν μεινει πολλες που περιμενουν;;;; αντε να παιρνουν ολες σειρα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...