Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό να δούμε ελπίζω το μωράκι μας για πρώτη φορά....μια ανησυχία ακόμα την έχω με αυτά τα άτιμα καφέ!!!Σήμερα έκανα χοριακή και μέτρηση προγεστερόνης!!Αυριο τα αποτελέσματα...ουφφφφφφφ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω εμεινα χωρις προσπαθεια.. Με προσπερματικα, ποσες πιθανοτητες πια; Πλεον ειμαι στη 19η βδομαδα:)

Είσαι πολύ τυχερή,μπράβο κ καλή εγκυμοσύνη να έχεις!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα κορίτσια αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό να δούμε ελπίζω το μωράκι μας για πρώτη φορά....μια ανησυχία ακόμα την έχω με αυτά τα άτιμα καφέ!!!Σήμερα έκανα χοριακή και μέτρηση προγεστερόνης!!Αυριο τα αποτελέσματα...ουφφφφφφφ

Καλά αποτελέσματα!!!!όλα καλά θα πάνε!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Εγω εμεινα χωρις προσπαθεια.. Με προσπερματικα, ποσες πιθανοτητες πια; Πλεον ειμαι στη 19η βδομαδα:)

Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια!!!

Utrogestan παιρνεις;

Καλημέρα ναι από την πρώτη φορά που τα είδα αμέσως ενημέρωσα τον γιατρό μου και τα ξεκίνησα έκανα και 2 ενέσεις...αλλά μόνο στο σκούπισμα τα βλέπω....

Διαφημίσεις

Καλημέρα ναι από την πρώτη φορά που τα είδα αμέσως ενημέρωσα τον γιατρό μου και τα ξεκίνησα έκανα και 2 ενέσεις...αλλά μόνο στο σκούπισμα τα βλέπω....

Τότε θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!

Εγω σύμφωνα με την τελευταία περίοδο είμαι 7 εβδομάδων και 4 ημερών!!

Τελικά πήγατε στον γιατρό???όλα οκ έτσι???τουκου τουκου...ακούσατε??

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Τελικά πήγατε στον γιατρό???όλα οκ έτσι???τουκου τουκου...ακούσατε??

Θάλεια μου το βράδυ έχουμε ραντεβού,μακάρι να το δούμε και να το ακούσουμε...

Διάβασα εδώ τόσες μανούλες με καφέ σημάδια κι όλα καλά πήγαν!!!!Ευχομαι κι εγώ να σας πω ευχάριστα νέα...

Θέλω να σκέφτομαι θετικά:wink::lol:

Θάλεια μου το βράδυ έχουμε ραντεβού,μακάρι να το δούμε και να το ακούσουμε...

Διάβασα εδώ τόσες μανούλες με καφέ σημάδια κι όλα καλά πήγαν!!!!Ευχομαι κι εγώ να σας πω ευχάριστα νέα...

Θέλω να σκέφτομαι θετικά:wink::lol:

Μην αγχώνεσαι όλα θα είναι καλά!!!έχεις ακόμα καφέ??

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τί κάνετε;; πως πάνε οι εγκυούλες και οι μη;; εμενα χθες μου ηρθε η άτιμη και γενικώς πονάω και δεν είμαι καλά. η ψυχολογία μου έπεσε γιατι αυτο τον μήνα καθυστερησε, όπως σας είχα γράψει και χθες επειδή δεν είχα τεστακι κυήσεως έκανα ωορρηξίας. Πριν δω την απάντηση στο τεστακι βλέπω στο σκούπισμα αίμα. και μετά τι βλέπω;; το τεστακι ωορρηξίας θετικο! Παλι καλά που μου ήρθε ταυτοχρονα γιατι αλλιώς θα έπαιρνα την ψυχρολουσια νομιζοντας ψευδως ότι είμαι έγκυος. Τελοσπάντων, ηθικο δίδαγμα: αν δεν έχετε τεστακι κυήσεως μην κάνετε αυτό της ωορρηξίας!!!

Μαρκέλλα πού εξαφανιστηκες εσύ;; είσαι ιδρυτικο μέλος το ξέχασες; αν χαθείς και εσύ, πάει το φόρουμ μας!

Αν μας παρακολουθεί καμια κοπέλα άγνωστη, ας μας γράψει για την ιστορία της. Πάντως σήμερα δεν είμαι πολύ καλά. ευχομαι ειλικρινα ο καινουριος χρόνος να είναι πιο δημιουργικος σε όλους τους τομείς..

Καλησπέρα κορίτσια,Καλησπέρα Ριτακι!Θυμάμαι που έλεγες ότι περίμενες κοντά στη Δευτέρα...Ήρθε η καταραμένη ε?Σε καταλαβαινω απόλυτα...και εγω κάθε φορά που τη βλέπω απογοητευομαι κ είμαι χάλια,όμως την επόμενη μέρα παίρνω τα πάνω μου κ αρχίζω να κάνω σχέδια κ όνειρα για τον επόμενο μήνα...Λέω τι στο καλό θα κάτσει κάποια στιγμή...Κ όπως λέει κ ο καλός μου το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!!Εγώ χθες έλαβα κ θα κάνω για πρώτη φορά τεστ ωορρηξιας, θα αρχίσω από βδομάδα να τα κάνω!Άαα έκλεισα κ ραντεβού στο γυναικολόγο μου την Τρίτη για επαναληπτικό τεστ ΠΑΠ γιατί την τελευταία φορά που είχα κάνει είχε βρει ηπιας μορφή τραχηλητιδα!Λέτε αυτό να επηρεάζει τη σύλληψη?Ξέρει καμια?Τον είχα ρωτήσει και μου είχε πει πως δεν επηρεάζει...Τι να πω δεν ξέρω!

PIbAp3.png

Μανούλες καλημέρα,δυστηχώς την Τριτη που πήγαμε γυναικολόγο είδαμε πως ήταν εξωμήτριο....Δεν είχε αναπτυχθεί και το καλό αν μπορείς να το πεις έτσι είναι πως το απορροφά ο οργανισμός μου,οπότε δεν θα χρειαστώ καθαρισμό!Ενα κενό μέσα μου,ένα γιατί...αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω!Την επόμενη φορά!Ευτυχώς έχω το κοριτσάκι μου που τη βλέπω και χαμογελάω.Σας ευχαριστώ όλες για την στήριξη.Θα μπαίνω να μαθαίνω νέα σας.

Μανούλες καλημέρα,δυστηχώς την Τριτη που πήγαμε γυναικολόγο είδαμε πως ήταν εξωμήτριο....Δεν είχε αναπτυχθεί και το καλό αν μπορείς να το πεις έτσι είναι πως το απορροφά ο οργανισμός μου,οπότε δεν θα χρειαστώ καθαρισμό!Ενα κενό μέσα μου,ένα γιατί...αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω!Την επόμενη φορά!Ευτυχώς έχω το κοριτσάκι μου που τη βλέπω και χαμογελάω.Σας ευχαριστώ όλες για την στήριξη.Θα μπαίνω να μαθαίνω νέα σας.

Όχι ρε συ...πω πω σοβαρά μιλάς???πως είσαι???κοριτσάκι μου μην ανησυχείς η επόμενη θα είναι κ η τυχερή σου!!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημερα κορίτσια! Λυπάμαι πολύ, snoopymama, που ήταν εξωμήτρια κύηση. όμως πράγματι τιποτα δεν έιναι τόσο κακο που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο. Αυτό με το εξωμήτριο για μένα είναι εφιαλτης, γιατί η κουμπάρα μου πριν από δεκαπέντε μέρες έκανε αφαίρεση σάλπιγγας και πληρωσε και 3.500 χιλιαδες τον γιατρο για την λαπαροσκοπικη αφαίρεση του εμβρυου. οπότε, ναι, είσαι τυχερή που ευτυχώς απορροφάται από τον οργανισμό σου και δεν σου προκάλεσε ζημια. να το ψάξεις όμως για ποιο λόγο συνέβη αυτό. εγω πχ φανταζομαι ότι αν εχω λίγες πιθανότητες να μείνω εγκυος, έχω πολλαπλάσιες για εξωμήτρια κύηση λογω ότι οι σάλπιγγές μου δεν είναι πολύ λιτουργικές. πάντως πραγματικά δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνω πόσο άσχημα νιώθεις. και εγω που ήξερα οτι θα είχα μία καθυστέρηση, η αλήθεια είναι ότι είχα αρχίσει να ελπίζω. και το πήρα πολύ άσχημα, που μού ήρθε η καταραμμένη. πόσο μάλλον εσυ που ήσουν εγκυος.. μην παραιτείσαι όμως. κάθε μηνας είναι πιθανός για γονιμοποίηση. πόσο καιρό προσπαθείτε; κάνε κουραγιο καλή μου, όλα καλά θα πάνε στο μέλλον..

λειτουργικες, ήθελα να γραψω! αχ ρε κοριτσια χθες εβλεπα στον ύπνο μου ότι ειχα κάνει ένα αγορακι, και ημουν πολυ ευτυχισμένη.. και ας ειχα από πάντα αδυναμια στα κοριτσακια.. μονο αν προσπαθεις πολύ καιρο, εκτιμας την εγκυμοσυνη ως θαύμα και θειο δώρο..

λειτουργικες, ήθελα να γραψω! αχ ρε κοριτσια χθες εβλεπα στον ύπνο μου ότι ειχα κάνει ένα αγορακι, και ημουν πολυ ευτυχισμένη.. και ας ειχα από πάντα αδυναμια στα κοριτσακια.. μονο αν προσπαθεις πολύ καιρο, εκτιμας την εγκυμοσυνη ως θαύμα και θειο δώρο..

συμφωνώ μαζί σου απόλυτα στο τελευταίο!!!ο Θεός είναι μεγάλος κ πιστεύω θα μας στείλει κ το δικό μας δώρο στην ώρα του!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...