Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Γι αυτό σου λεω, είναι διαφορετικό το φύλο και κατ επέκταση και η εγκυμοσύνη. τώρα φαντάζομαι κάποιες κοπέλες να διαφωνούν μαζί μου. πάντα ακούω μέσα μου μια φωνή αντιλογίας (όχι δεν είμαι τρελή, έτσι νομίζω τουλάχιστον). τελοσπάντων, μπορεί να μην έχω πρόχειρη κάποια επιστημονική εξήγηση και μπορεί να διαψευσθώ, αλλά εγώ την πρόβλεψη θα την κάνω! Θα είναι αγόρι, θα έχει καστανά μαλλιά και θα αγαπάει τις μηχανές!!!

Καλημέρα!!! Ναι, πολύ πιθανό!! Αλλά εγώ κάνω ξανθά μωρά!!! Χαχαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο!μια χαρουλα.εχεις ακομη αιματακι;

Εγω ειχα πολλους πονους κ μου εδωσε utrogestan.αυριο εχω ραντεβου να δουμε ποσο μεγαλωσε το σπορακι.

Καλημέρα!! Από χθες το απόγευματάκι δεν έχω καθόλου!!! Σε ποιά εβδομάδα είσαι; Εγώ θα πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι 11/10.

Καλημέρα!! Από χθες το απόγευματάκι δεν έχω καθόλου!!! Σε ποιά εβδομάδα είσαι; Εγώ θα πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι 11/10.

Ουφφφφφ μπράβο ευτυχώς όλα καλά!!!!άντε να πας στο γιατρό σου να δεις το μωράκι σου!!!😉😉😉

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημέρα!!! Ναι, πολύ πιθανό!! Αλλά εγώ κάνω ξανθά μωρά!!! Χαχαχα!

Καλημέρα! Ήθελα να γράψω ότι θα έχει ξανθά μαλλιά, αλλά ύστερα σκέφτηκα με βάση τον κανόνα των πιθανοτήτων! Καλά, διορθώνω, θα είναι αγόρι με ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια! Αν βγουν δύο μωρά, κράτησε ένα και για μένα!!!

Μαρία από Χανιά τελικά σου ήρθε η άτιμη;; ε, μετά από τόσα χάπια, δεν μπορεί, θα ήρθε. πάντως αυτό που σας έλεγα πόσο ισχύει. αν δεν ήξερα πότε είχα ωορρηξία, τώρα θα μετρούσα καθυστέρηση, κάτι που σε κανέναν κύκλο μου δεν συνέβη εδώ και τρία χρόνια. Κρίμα που η καθυστερηση οφείλεται σε άστατη ωορρηξία..

οι άλλες εγκυούλες τί κάνουν; αυτές που είχαν μία ατυχία; δεν πειράζει κορίτσια, να ξέρετε πως ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό. μην απελπίζεστε, συμβαίνουν και θαύματα. εγω δηλαδή σε ένα θαύμα ελπίζω, γιατί αν σκεφτώ πάλι βάσει των πιθανοτήτων, θα απελπιστώ.

Πάντως, γίνονται θαύματα, να το ξέρετε. δεν εννοώ οράματα και τέτοια, εννοώ πράγματα ανεξήγητα! όχι όχι δεν είμαι ο Χαρδαβέλας!! Θετική σκέψη χρειάζεται και πίστη..

Καλημέρα μανούλες και μέλλουσες μανούλες...ήθελα τη γνώμη σας .Είμαι στην 6η εβδομάδα κι εχω εδώ και δυο βδομάδες ελάχιστα καφέ υγρά (μόνο στο σκούπισμα)Ο γιατρός μου μου έδωσε utrogestan...κι έχω ραντεβού να δούμε πώς πάω την άλλη Τρίτη.Με έχει φάει η αγωνία όμως...εσείς είχατε κάτι παρόμοιο κι είχε καλή εξέλιξη;;;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες και μέλλουσες μανούλες...ήθελα τη γνώμη σας .Είμαι στην 6η εβδομάδα κι εχω εδώ και δυο βδομάδες ελάχιστα καφέ υγρά (μόνο στο σκούπισμα)Ο γιατρός μου μου έδωσε utrogestan...κι έχω ραντεβού να δούμε πώς πάω την άλλη Τρίτη.Με έχει φάει η αγωνία όμως...εσείς είχατε κάτι παρόμοιο κι είχε καλή εξέλιξη;;;;;

Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.το καλό είναι ότι έχεις καφέ που σημαίνει παλιό αίμα...κ εφόσον παίρνεις κ τα χάπια πιστεύω ότι είσαι οκ.αν θέλεις όταν πας στον γιατρό σου μας λες.

hiEW.pngpFRip3.png

Καλή μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θέλω να πιστεύω δηλ. γιατί μετά από αυτό που συνέβη στο Μαράκι, είμαι διστακτική. βεβαια αν είναι κάτι να σου συμβεί θα σου συμβεί και ας μην δεις καθόλου αίμα. Τελοσπάντων, εγω είμαι εδώ για να σε εμψυχώσω και να σου πω ότι και εγω είχα καφέ στην κόρη μου, αλλά δεν ήταν κάτι το σοβαρό. με αυτά που έχω διαβάσει από το καλοκαίρι, μάλλον μου φαίνονται σπανιες οι περιπτώσεις κοπέλων, που δεν είδαν τπτ καθολη την διάρκεια της εγκυμοσύνης. εγω θα σου έλεγα να μην ανησυχείς, αλλά αφού έχεις μια αγωνία γιατί δεν πας νωρίτερα στον γιατρό; πότε υπολογίζετε να ακούσετε καρδούλα;

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και εύχομαι τα καλύτερα. α, εγω όταν είχα λίγα καφέ, ο γιατρός μου μού είχε προτείνει εισαγωγή στο νοσοκομείο αλλά με ευθύνη μου έφυγα. τελικά τπτ δεν συνέβη, θέλω να επαναλάβω..

Καλημέρα! Ήθελα να γράψω ότι θα έχει ξανθά μαλλιά, αλλά ύστερα σκέφτηκα με βάση τον κανόνα των πιθανοτήτων! Καλά, διορθώνω, θα είναι αγόρι με ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια! Αν βγουν δύο μωρά, κράτησε ένα και για μένα!!!

Μαρία από Χανιά τελικά σου ήρθε η άτιμη;; ε, μετά από τόσα χάπια, δεν μπορεί, θα ήρθε. πάντως αυτό που σας έλεγα πόσο ισχύει. αν δεν ήξερα πότε είχα ωορρηξία, τώρα θα μετρούσα καθυστέρηση, κάτι που σε κανέναν κύκλο μου δεν συνέβη εδώ και τρία χρόνια. Κρίμα που η καθυστερηση οφείλεται σε άστατη ωορρηξία..

οι άλλες εγκυούλες τί κάνουν; αυτές που είχαν μία ατυχία; δεν πειράζει κορίτσια, να ξέρετε πως ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό. μην απελπίζεστε, συμβαίνουν και θαύματα. εγω δηλαδή σε ένα θαύμα ελπίζω, γιατί αν σκεφτώ πάλι βάσει των πιθανοτήτων, θα απελπιστώ.

Πάντως, γίνονται θαύματα, να το ξέρετε. δεν εννοώ οράματα και τέτοια, εννοώ πράγματα ανεξήγητα! όχι όχι δεν είμαι ο Χαρδαβέλας!! Θετική σκέψη χρειάζεται και πίστη..

Σωστή!!!!

Καταρχήν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.το καλό είναι ότι έχεις καφέ που σημαίνει παλιό αίμα...κ εφόσον παίρνεις κ τα χάπια πιστεύω ότι είσαι οκ.αν θέλεις όταν πας στον γιατρό σου μας λες.

Πολύ σωστά!!! Filicine ή Fanolit δεν σου έδωσε;;;;

Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

Διαφημίσεις

καταλάβατε τί θαύμα εννοώ έτσι;; να κάνει η Μαριονέτα δίδυμα και να μου στείλει ένα! να μου κρατήσεις το γαλανό με τα μπλε μάτια!! χιχχιχιχιχιιχ

πλάκα κάνω! Τέτοιο αγοράκι έχω, αν το δείτε θα τρελαθείτε! είναι ο πιο κούκλος του κόσμου! Αφού είχα πάει στην καθηγήτριά του να ρωτήσω πως τα πάει και μου απάντησε πως δεν τον θυμάται. και ανταπαντάω: πώς γινεται αυτό;; είναι ο πιο όμορφος μαθητής της τάξης! Είναι αυτός με τα γαλαζοπράσινα, σμαραγδένια μάτια και τα καστανοξανθα μαλλιά!! Με κοίταζε η γυναίκα με γουρλωμένα μάτια. μάλλον δεν περίμενε τετοια απάντηση! Δεν ξέρω γιατι!!

και θα κλείσω με Σιμόν ντε Μποβουάρ: Γυναίκα δεν γεννιέσαι, ΓΙΝΕΣΑΙ!!

καταλάβατε τί θαύμα εννοώ έτσι;; να κάνει η Μαριονέτα δίδυμα και να μου στείλει ένα! να μου κρατήσεις το γαλανό με τα μπλε μάτια!! χιχχιχιχιχιιχ

πλάκα κάνω! Τέτοιο αγοράκι έχω, αν το δείτε θα τρελαθείτε! είναι ο πιο κούκλος του κόσμου! Αφού είχα πάει στην καθηγήτριά του να ρωτήσω πως τα πάει και μου απάντησε πως δεν τον θυμάται. και ανταπαντάω: πώς γινεται αυτό;; είναι ο πιο όμορφος μαθητής της τάξης! Είναι αυτός με τα γαλαζοπράσινα, σμαραγδένια μάτια και τα καστανοξανθα μαλλιά!! Με κοίταζε η γυναίκα με γουρλωμένα μάτια. μάλλον δεν περίμενε τετοια απάντηση! Δεν ξέρω γιατι!!

και θα κλείσω με Σιμόν ντε Μποβουάρ: Γυναίκα δεν γεννιέσαι, ΓΙΝΕΣΑΙ!!

Εεε, το ξανθό με τα μπλε μάτια ήθελα να γράψω! Πλεονασμός! το καταλαβες Μαριονέτα ποιο θα μου κρστήσεις, φαντάζομαι!

Πολύ σωστά!!! Filicine ή Fanolit δεν σου έδωσε;;;;

Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

Εγώ filicine παίρνω αλλά δεν είμαι ακόμα έγκυος....χαχαχα...προς το παρόν..

hiEW.pngpFRip3.png

Τωρα μπαινω στην 9η.πηγα σημερα κ μου ειπε να βαλω πιο μετα την αυχενικη γιατι ειναι οριακη η ημερομηνια.οποτε θα κλεισω για 28 η 29/12.περισσοτερες μερες αγωνιας κ ελεγα οτι θα ειμαι ηρεμη τα χριστουγεννα. Καλη υπομονη κ ολα καλα θα πανε😊

3CnWp2.png

S28jp3.png

Εεε, το ξανθό με τα μπλε μάτια ήθελα να γράψω! Πλεονασμός! το καταλαβες Μαριονέτα ποιο θα μου κρστήσεις, φαντάζομαι!

Nα τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!! Εμένα οι δικές μου είναι Σκανδιναβάκι κατάξανθο με καταγάλανα μάτια η μεγάλη και ξανθιά-χρυσαφί σγουρό με γκριζοπράσινα μάτια η μικρούλα μου! Μέχρι 1 χρονών είχε μπλε ηλεκτρίκ καραμπινάτο μάτι!!! Εννοείται θα σου κρατήσω!!! Χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Τωρα μπαινω στην 9η.πηγα σημερα κ μου ειπε να βαλω πιο μετα την αυχενικη γιατι ειναι οριακη η ημερομηνια.οποτε θα κλεισω για 28 η 29/12.περισσοτερες μερες αγωνιας κ ελεγα οτι θα ειμαι ηρεμη τα χριστουγεννα. Καλη υπομονη κ ολα καλα θα πανε😊

Υπομονή και σε σένα κορίτσι!!! Τουλάχιστον θα είσαι ήρεμη την Πρωτοχρονιά!!!

Θάλεια καλημέρα....είναι μέρες που δεν θα έχω και καθόλου,είναι μέρες που θα έχω λίγο...Στον γιατρό θα πάω την Τρίτη.Μωρέ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα γιαυτό ανησυχώ λιγάκι,βέβαια ο γιατρός μου ήταν χαλαρός και η μαία του.Καρδούλα δεν ξέρω λογικά θα ακούσουμε πριν 2 βδομάδες που πήγα δεν είχαμε δει πάντως ούτε σάκο...οπότε περιμένω κι ελπίζω!

Σ'ευχαριστω πολύ για την εμψύχωση!

Καλή μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θέλω να πιστεύω δηλ. γιατί μετά από αυτό που συνέβη στο Μαράκι, είμαι διστακτική. βεβαια αν είναι κάτι να σου συμβεί θα σου συμβεί και ας μην δεις καθόλου αίμα. Τελοσπάντων, εγω είμαι εδώ για να σε εμψυχώσω και να σου πω ότι και εγω είχα καφέ στην κόρη μου, αλλά δεν ήταν κάτι το σοβαρό. με αυτά που έχω διαβάσει από το καλοκαίρι, μάλλον μου φαίνονται σπανιες οι περιπτώσεις κοπέλων, που δεν είδαν τπτ καθολη την διάρκεια της εγκυμοσύνης. εγω θα σου έλεγα να μην ανησυχείς, αλλά αφού έχεις μια αγωνία γιατί δεν πας νωρίτερα στον γιατρό; πότε υπολογίζετε να ακούσετε καρδούλα;

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και εύχομαι τα καλύτερα. α, εγω όταν είχα λίγα καφέ, ο γιατρός μου μού είχε προτείνει εισαγωγή στο νοσοκομείο αλλά με ευθύνη μου έφυγα. τελικά τπτ δεν συνέβη, θέλω να επαναλάβω..

Ρίτα κι εσένα σε ευχαριστώ όπως είπα και πιο πάνω στη Θάλεια όταν είχα πάει στο γιατρό ήταν πολύ νωρίς και δεν είχαμε δει κάτι......οπότε ελπίζω!!!:-D:lol:

Θάλεια καλημέρα....είναι μέρες που δεν θα έχω και καθόλου,είναι μέρες που θα έχω λίγο...Στον γιατρό θα πάω την Τρίτη.Μωρέ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα γιαυτό ανησυχώ λιγάκι,βέβαια ο γιατρός μου ήταν χαλαρός και η μαία του.Καρδούλα δεν ξέρω λογικά θα ακούσουμε πριν 2 βδομάδες που πήγα δεν είχαμε δει πάντως ούτε σάκο...οπότε περιμένω κι ελπίζω!

Σ'ευχαριστω πολύ για την εμψύχωση!

Λογικά από 6 Κ πάνω ακούς...καρδούλα.εγώ ήμουν 6κ1 στον γιο μου για την ακρίβεια με καθυστερημένη ωορρηξία οπότε κ σύλληψη κ ακούσαμε.δλδ είχαμε 1 εβδομάδα διάφορα από την περίοδο σε σχέση με τον υπέρηχο.άλλα κ η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

hiEW.pngpFRip3.png

Γεια σας βρε κοριτσια,σας διαβαζω καιρο κ απο τις τοσες περιπτωσεις που ειδα καταληγω οτι ειναι θεμα τυχης,οσο κ αν προσπαθεις οσο το προγραμματιζεις δεν ερχεται,οποτε σκεφτηκα να το αφησω στην ακρη να μην μετραω μηπως κ γυρισει η τυχη.....τι λετε!

Γεια σας βρε κοριτσια,σας διαβαζω καιρο κ απο τις τοσες περιπτωσεις που ειδα καταληγω οτι ειναι θεμα τυχη ς,οσο κ αν προσπαθεις οσο το προγραμματιζεις δεν ερχεται,οποτε σκεφτηκα να το αφησω στην ακρη να μην μετραω μηπως κ γυρισει η τυχη.....τι λετε!

Γειά σου!!! Είναι θέμα τύχης θεωρώ. Εγώ ας πούμε όπως έχω ξαναπεί, στις κόρες μου έμεινα έγκυος με μια ελευθερη επαφή και χωρις καν να ψαχνω για γονιμες. Τωρα, 7 χρονια απο την δευτερη μου γεννα, εμεινα εγκυος στον πρωτο μηνα προσπαθειων. Τυχαινει!!!

Εγώ πήγα στο γιατρό την 5η βδομάδα και 3 ημέρων και δεν είδαμε τίποτα...αλλά μου είπε να μην ανησυχώ κι ότι ίσως ήταν πολύ νωρίς

Νομίζω ότι ο σάκος φαίνεται στις 38 μέρες από την τελευταία περίοδο, το έμβρυο στις 42 και η καρδιά ακούγεται γύρω στις 45 μέρες.

Γεια σας βρε κοριτσια,σας διαβαζω καιρο κ απο τις τοσες περιπτωσεις που ειδα καταληγω οτι ειναι θεμα τυχης,οσο κ αν προσπαθεις οσο το προγραμματιζεις δεν ερχεται,οποτε σκεφτηκα να το αφησω στην ακρη να μην μετραω μηπως κ γυρισει η τυχη.....τι λετε!

Η αλήθεια είναι ότι όσο προγραμματίζουμε εμείς,όσο κ αν μετράμε μέρες ,αν θέλει ο Θεός να στο στείλει,στο στέλνω...απλά κάποιες γυναίκες μπορούν να συλλάβουν εύκολα όπως πχ με την μαριονέτα...αλλά κ σαφώς είναι κ θεμα τύχης...είναι όλα λίγο από όλα...

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...