Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Μαριονέτα τί έπαθες; έχεις μεγάλη ροή; δεν πας καλύτερα στον γυναικολόγο; μπορεί να μην είναι κάτι σοβαρο. ξέχνα τις χοριακές και πήγαινε επειγόντως στον γιατρό. πιθανόν να σου χορηγήσει αυτά τα utrogestan. μην σε πιάνει πανικός και κυρίως μην το αφήσεις!

Goldy εγω αυτόν τον μήνα είχα καθυστερημένη ωορρηξία οπότε σίγουρα ο κύκλος θα είναι πολύ μεγαλύτερος από τις άλλες φορές. εδώ και τρια χρόνια είμαι σταθερά στις 25-28 μέρες. κανονικά έπρεπε σήμερα να μου ρθει το αργότερο (αδιαθέτησα στις 03-11-2015), αλλά μάλλον θα μου ρθει την άλλη Δευτερα στις 7 Δεκεμβρίου γιατί θα έχουν περάσει 2 βδομάδες από τότε που είδα θετικο τεστάκι ωορρηξίας. τωρα αν η ωορρηξία έγινε μία ή δύο μέρες μετά, τοτε θα μου ρθει η περίοδος μία ή δυο μέρες αντίστοιχα.

Εσύ ξέρεις πότε ειχες ωορρηξία;; μετραμε καθυστερηση 14 βδομάδες μετά. δεν το παίζω ειδήμονας και εγω τώρα τα έμαθα αυτά.

Ωορρηξια ακριβώς δεν ξέρω πότε έκανα ,αυτόν το μήνα θα πάρω από το Internet τεστ ωορρηξιας!Λογικά η καθυστέρηση πιθανόν οφείλεται στο ότι ξεκίνησα αγωγή για το θυρεοειδή μου!Θα κλείσω ραντεβού κ με το γυναικολόγο μου αυτό το μήνα να πάω να με κοιτάξει λίγο,να δούμε τι θα γίνει! Τι εννοείς μετραμε καθυστερηση 14 βδομάδες μετά???

PIbAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ο γιατρός μου λείπει στο εξωτερικό για κάποιες μέρες...Χθες κλείσαμε ραντεβού για 11/12 γιατί μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα...Με ρώτησε και αν είχα αίμα, αλλά του απάντησα αρνητικά, γιατί χθες δεν είχα....

Η ροή είναι πολύ μικρή, αλλά σταθερή.

Ρίτα ίδιο κύκλο ακριβώς έχουμε. 3/11 είχα ΤΕΡ και σήμερα περίμενα.

Κορίτσια ο γιατρός μου λείπει στο εξωτερικό για κάποιες μέρες...Χθες κλείσαμε ραντεβού για 11/12 γιατί μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα...Με ρώτησε και αν είχα αίμα, αλλά του απάντησα αρνητικά, γιατί χθες δεν είχα....

Η ροή είναι πολύ μικρή, αλλά σταθερή.

Ρίτα ίδιο κύκλο ακριβώς έχουμε. 3/11 είχα ΤΕΡ και σήμερα περίμενα.

Τι εννοείς μικρή ροή αλλά σταθερή???έχεις αίμα δλδ??ααα εκτός Κ αν είναι από το ινομυωμα??

hiEW.pngpFRip3.png

Ωορρηξια ακριβώς δεν ξέρω πότε έκανα ,αυτόν το μήνα θα πάρω από το Internet τεστ ωορρηξιας!Λογικά η καθυστέρηση πιθανόν οφείλεται στο ότι ξεκίνησα αγωγή για το θυρεοειδή μου!Θα κλείσω ραντεβού κ με το γυναικολόγο μου αυτό το μήνα να πάω να με κοιτάξει λίγο,να δούμε τι θα γίνει! Τι εννοείς μετραμε καθυστερηση 14 βδομάδες μετά???

Έτσι έγραψα; 14 βδομάδες; από ταχυτητα έγραψα λάθος. 14 ημέρες εννοούσα. και εγω είχα 5,08 θυροειδή τον Σεπτέμβρη και μου έδωσε η γιατρός το χάπι. μ αυτο το χάπι μέσα σε 1 1/2 μήνα έφτασε στο 1,89. η δοσολογία για μένα είναι 6 ημέρες τη βδομαδα.

Αχ βρε Μαριονέτα δεν έχεις κανένα άλλο γιατρό να πας; αυτον τον δεύτερο που έλεγες;; έστω πήγαινε στο νοσοκομείο και εκεί όλο και κάποιος διανυκτερεύων γιατρός θα υπάρχει. μην το αμελήσεις. μην περιμένεις τον γιατρό σου να γυρίσει. μπορεί να μην είναι κατι το ανησυχητικο, όμως για να ξέρεις αν είναι ή δεν είναι ανησυχητικό πρέπει να σε εξετάσει ένας γιατρός. μπορεί και να είναι ψευδοπερίοδος, αλλά να άλλο οι υποθέσεις άλλο η διάγνωση. το ξέρεις, αφού δουλεύεις στο νοσοκομείο. αχ πήγαινε, σε παρακαλώ..

Τι εννοείς μικρή ροή αλλά σταθερή???έχεις αίμα δλδ??ααα εκτός Κ αν είναι από το ινομυωμα??

Είχα μέχρι πριν μισή ώρα κάτι σαν αραιωμένο αίμα με υγρα εγκυμοσυνης. Τώρα εχω πολύ αχνο, σαν καθαρισμα απο περιοδο...Περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να με παρει ο γιατριμος μου. Τον ενημερωσε η γραμματεας του...

Διαφημίσεις

Μόλις μίλησα με τον γιατρό μου. Με ηρέμησε λιγάκι είναι η αλήθεια...Μου είπε να κάνω την χοριακή αύριο και αν η τιμή είναι τουλάχιστον 120, θα είναι οκ... Επίσης μου είπε ότι για να δούμε υπερηχογραφικά κάτι, θα πρέπει να έχω τουλάχιστον 10 μέρες καθυστέρησης και η τιμή της χοριακής να είναι τουλάχιστον 3000. Οπότε στις 11/12 που θα πάω είναι καλά, με 11 μέρες καθυστέρησης...

Έτσι έγραψα; 14 βδομάδες; από ταχυτητα έγραψα λάθος. 14 ημέρες εννοούσα. και εγω είχα 5,08 θυροειδή τον Σεπτέμβρη και μου έδωσε η γιατρός το χάπι. μ αυτο το χάπι μέσα σε 1 1/2 μήνα έφτασε στο 1,89. η δοσολογία για μένα είναι 6 ημέρες τη βδομαδα.

Αχ βρε Μαριονέτα δεν έχεις κανένα άλλο γιατρό να πας; αυτον τον δεύτερο που έλεγες;; έστω πήγαινε στο νοσοκομείο και εκεί όλο και κάποιος διανυκτερεύων γιατρός θα υπάρχει. μην το αμελήσεις. μην περιμένεις τον γιατρό σου να γυρίσει. μπορεί να μην είναι κατι το ανησυχητικο, όμως για να ξέρεις αν είναι ή δεν είναι ανησυχητικό πρέπει να σε εξετάσει ένας γιατρός. μπορεί και να είναι ψευδοπερίοδος, αλλά να άλλο οι υποθέσεις άλλο η διάγνωση. το ξέρεις, αφού δουλεύεις στο νοσοκομείο. αχ πήγαινε, σε παρακαλώ..

Αλήθεια τόσο γρήγορα πέφτει η τιμή της δεν το ήξερα...Τι δοσολογια Τ4 σου έχει δώσει?Εμένα για αρχη μου εδωσε των 62μg ένα κάθε μέρα!Εσύ μόλις το ξεκίνησες θυμάσαι αν σου είχε χαλάσει τον κύκλο η σν σου προκαλεσε κάποια άλλη ενόχληση?Γιατί εδώ κ 10 μέρες εμένα το στομάχι μου είναι χάλια κ συγνώμη για την έκφραση αλλά συνέχεια ρευομαι κ τώρα πιστεύω πως ευθύνεται το χάπι για αυτό....Θα πάρω και τον ενδοκρινολογο βέβαια τηλέφωνο να τον ρωτήσω,αλλά ήθελα κ τη γνώμη σου!

PIbAp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Αυτό ήταν. Από χθες δεν ξαναειδα τιποτα! Ουτε αιμα ουτε τιποτα! Εξακολουθει να ποναει η μεση μου, να ζαλιζομαι, να εχω ενοχλησεις στο στομαχι, να ειναι πρησμενο και να ποναει το στηθος μου!

Αλήθεια τόσο γρήγορα πέφτει η τιμή της δεν το ήξερα...Τι δοσολογια Τ4 σου έχει δώσει?Εμένα για αρχη μου εδωσε των 62μg ένα κάθε μέρα!Εσύ μόλις το ξεκίνησες θυμάσαι αν σου είχε χαλάσει τον κύκλο η σν σου προκαλεσε κάποια άλλη ενόχληση?Γιατί εδώ κ 10 μέρες εμένα το στομάχι μου είναι χάλια κ συγνώμη για την έκφραση αλλά συνέχεια ρευομαι κ τώρα πιστεύω πως ευθύνεται το χάπι για αυτό....Θα πάρω και τον ενδοκρινολογο βέβαια τηλέφωνο να τον ρωτήσω,αλλά ήθελα κ τη γνώμη σου!

Εγώ κορίτσια παίρνω 7 μέρες την εβδομάδα .τον Αύγουστο που πάλι είχε πάει 3 και μου έδωσε 4 μέρες ethyrox των 88 Κ 3 μέρες των 75.και όντως σε 1.5 μήνα πήγε 0.24.αλλά μετά μου το άλλαξε πάλι πολύ λίγο κατά μια μέρα.δλδ έπαιρνε 3 μέρες 88 κ 4 μέρες 75 κ πήγε 3.95,που δεν είναι λόγο του χαπιού αλλά λόγου του στρες,κανονικά έπρεπε να είχα πάει 0.45 το Πολύ.και τώρα μου το άλλαξε όπως είχα στην πρώτη...4 μέρες 88 κ 3 μέρες 75.

μαριονέτα τέλεια!!!!μπράβο...περιμένουμε την χοριακη σου.

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια! Τί καλά νέα είναι αυτά Μαριονέτα! Θορυβηθήκαμε χθες! Τι πράγμα και αυτό. εκεί που είσαι μια χαρά.. Αντε να δουμε και την χοριακή να ψηλώνει σιγά σιγα, να ανεβαίνει επιπεδα..

Μαράκι δεν σε ξεχάσαμε ευχομαι να είσαι καλά και να αναρρώνεις σιγά σιγά..

Goldy εγω παίρνω Τ4 των 50. έχει να κάνει με τα κιλά που βρίσκεσαι. δεν είναι τπτ Θαλεια μου θα ξαναπέσει. και μην ανησυχείς μπορεί να μείνεις έγκυος και ας είναι λίγο ανεβασμένη η τιμή. μην αποκλείεις τπτ.

Πολλές εορταστικές καλημέρες σε όλα τα κορίτσια! Στολίστε γιορτινα το σπίτι και η διάθεση θα ρθει μέσα από τα στολίδια και τα λαμπάκια..

Γειά σας και πάλι κορίτσια...Πάλι έχω αιματάκι, εδώ και 3 ώρες, αλλά λίγο...σαν τα καθαρίσματα από περίοδο και καφετίζει λίγο. Στις 12μισι θα κάνω την χοριακή. Μου είπαν ότι ίσως προλάβουν να βγουν τα αποτελέσματα μέχρι τις 2 που κλείνουν. Αλλιώς αύριο το πρωί....

Γειά σας και πάλι κορίτσια...Πάλι έχω αιματάκι, εδώ και 3 ώρες, αλλά λίγο...σαν τα καθαρίσματα από περίοδο και καφετίζει λίγο. Στις 12μισι θα κάνω την χοριακή. Μου είπαν ότι ίσως προλάβουν να βγουν τα αποτελέσματα μέχρι τις 2 που κλείνουν. Αλλιώς αύριο το πρωί....

Ωχ βρε κοριτσάκι μου γιατί δεν πήγαινες πιο νωρίς για χοριακη.ανησυχώ για σένα!!!τεσπα περιμένουμε τα νέα σου γρήγορα!!!

ριτακι μου γλυκό αφού το λες εσύ σαν πιο έμπειρη θα σε εμπιστευτώ...μακάρι να γίνει το μικρό μου θαυματακι!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Ωχ βρε κοριτσάκι μου γιατί δεν πήγαινες πιο νωρίς για χοριακη.ανησυχώ για σένα!!!τεσπα περιμένουμε τα νέα σου γρήγορα!!!

ριτακι μου γλυκό αφού το λες εσύ σαν πιο έμπειρη θα σε εμπιστευτώ...μακάρι να γίνει το μικρό μου θαυματακι!!!

Δεν μου έδιναν νωρίτερα άδεια σπό την εργασία μου...Πίεσα τις μικροβιολόγους να έχουν έτοιμα τα αποτελέσματα μέχρι τις 2. Είπαν οκ...Αν ήταν πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη μου είπαν θα αργούσαν αναγκαστικά, γιατί όταν οι τιμές είναι πολύ ανεβασμένες, αραιώνουν το αίμα και το ξαναδουλεύουν...

Διαφημίσεις

Κορίτσια μόλις πήρα τα αποτελέσματα της χοριακής! Λοιπόν προχθές το απόγευμα ήταν 75,8 και τώρα είναι 156,1 !!!!

Συγχαρητήρια!Μια χαρά διπλασιαστηκε,άρα το αιματακι που είχες μπορεί να ήταν ψευδοπερίοδος!Όπως κ να έχει μέχρι το ραντεβού με τον γιατρό σου εσύ να είσαι πολύ προσεκτική!!!!Να έχεις μία καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!!

PIbAp3.png

Μίλησα και με τον γιατρό. Μου είπε ότι είναι πολύ καλή η τιμή. Μου σύστησε να περιορίσω τις δραστηριότητες μου για λίγες μέρες. Τα καφέ λέει ότι μπορεί να εμφανίζονται ακόμα και για 14 μέρες....Μου είπε να ξεκινήσω Fanolit μια φορα τη μέρα και από αύριο Utrogestan...

Συγχαρητήρια!Μια χαρά διπλασιαστηκε,άρα το αιματακι που είχες μπορεί να ήταν ψευδοπερίοδος!Όπως κ να έχει μέχρι το ραντεβού με τον γιατρό σου εσύ να είσαι πολύ προσεκτική!!!!Να έχεις μία καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Και σε σένα στέλνω άπειρη μαμαδόσκονη!!!

Mαριονέτα συγχαρητήρια!! Ουφ ανακουφιστήκαμε!! Μάλλον θα είναι κανενα αγοράκι η ψυχούλα που κουβαλάς και κάνει νάζια!

Εγω η μοναδική φορά που είδα κάτι καφέ στις εγκυμοσύνες μου ήταν στην κόρη. στα αγοριά δεν είχα τετοια πράγματα. αντε να δούμε τώρα και σε σένα!!

Mαριονέτα συγχαρητήρια!! Ουφ ανακουφιστήκαμε!! Μάλλον θα είναι κανενα αγοράκι η ψυχούλα που κουβαλάς και κάνει νάζια!

Εγω η μοναδική φορά που είδα κάτι καφέ στις εγκυμοσύνες μου ήταν στην κόρη. στα αγοριά δεν είχα τετοια πράγματα. αντε να δούμε τώρα και σε σένα!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Η αλήθεια είναι ότι τις κόρες τις έχω!!! Αλλά γερό να είναι πάνω απ'όλα...Εγώ το αντίθετο! Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου δεν είδα ούτε ίχνος!!!

Μίλησα και με τον γιατρό. Μου είπε ότι είναι πολύ καλή η τιμή. Μου σύστησε να περιορίσω τις δραστηριότητες μου για λίγες μέρες. Τα καφέ λέει ότι μπορεί να εμφανίζονται ακόμα και για 14 μέρες....Μου είπε να ξεκινήσω Fanolit μια φορα τη μέρα και από αύριο Utrogestan...

Άντε μπράβο τέλεια νέα!!!τώρα Προσοχή όσο μπορείς!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Η αλήθεια είναι ότι τις κόρες τις έχω!!! Αλλά γερό να είναι πάνω απ'όλα...Εγώ το αντίθετο! Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου δεν είδα ούτε ίχνος!!!

Γι αυτό σου λεω, είναι διαφορετικό το φύλο και κατ επέκταση και η εγκυμοσύνη. τώρα φαντάζομαι κάποιες κοπέλες να διαφωνούν μαζί μου. πάντα ακούω μέσα μου μια φωνή αντιλογίας (όχι δεν είμαι τρελή, έτσι νομίζω τουλάχιστον). τελοσπάντων, μπορεί να μην έχω πρόχειρη κάποια επιστημονική εξήγηση και μπορεί να διαψευσθώ, αλλά εγώ την πρόβλεψη θα την κάνω! Θα είναι αγόρι, θα έχει καστανά μαλλιά και θα αγαπάει τις μηχανές!!!

Κορίτσια μόλις πήρα τα αποτελέσματα της χοριακής! Λοιπόν προχθές το απόγευμα ήταν 75,8 και τώρα είναι 156,1 !!!!

Μπραβο!μια χαρουλα.εχεις ακομη αιματακι;

Εγω ειχα πολλους πονους κ μου εδωσε utrogestan.αυριο εχω ραντεβου να δουμε ποσο μεγαλωσε το σπορακι.

3CnWp2.png

S28jp3.png

Άντε μπράβο τέλεια νέα!!!τώρα Προσοχή όσο μπορείς!!!

Καλημέρα!!! Ναι, θα προσέχω όσο μπορώ, αν και με την δουλειά που κάνω, κομματάκι δύσκολο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...