Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Ναι 2-3/12 περιμενω!Σε καταλαβαινω εχω κανει και γω τεστ πριν την καθυστερηση ουκ ολιγες φορες αλλα ειπα ότι δεν το ξανακανω.Ειναι ψυχοφθορο γιατι και αρνητικο να βγει εχεις ελπιδα.Περιμενε μια δυο μερες και ξανακανε με τα πρωτα πρωινα ουρα!

Λέω να περιμένω 1-2 μερούλες και αν δεν εχει έρθει να πάω για χοριακη για να είμαι σίγουρη 100% για το αποτέλεσμα....Εύχομαι να μη σου έρθει κοριτσάκι,πάντως ενημέρωνε μας για τα συμπτώματα σου!!!

PIbAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια! Εγώ επειδή εργάζομαι σε νοσοκομείο, μια γυναικολόγος επέμενε να μου κάνει κολπικό υπέρηχο σήμερα και επέμενε επίσης ότι η χοριακή είναι πεταμένα λεφτά και να μην την κάνω...Anyway...Μου έκανε τον υπέρηχο και βρήκε παχύ ενδομήτριο και απ'ότι μου είπε είμαι σε αρχικό στάδιο αν είμαι...Σήμερα είμαι 4 εβδομάδων...Απ'ότι ξέρω στις 5 εβδομάδες φαίνεται ο σάκος και την έκτη ακούμε καρδούλα....Μου είπε να μη βιαστώ και να ξαναπάω να με δεί γύρω στις 10-15/12....Δεν είναι αργά;;; Εντωμεταξύ μου βρήκε και ένα ινομύωμα και φοβάμαι...Εγώ πάντως την χοριακούλα μου την έκανα το μεσημέρι και στις 7 θα έχω τα αποτελέσματα....

Καλημέρα!Άφαντη μέχρι στιγμής αλλά έκανα χθες ένα τεστ κ βγήκε αρνητικό,επομένως όπου να'ναι πιστεύω πως θα εμφανιστεί.... :(

Ακόμα δεν μπορείς να γνωρίζεις!!!

Λοιπόν...75,8 η χοριακή, την 28η μέρα του κύκλου...Δηλαδή σήμερα!!!

Μαριονέτα, συγχαρητήρια!! Εύχομαι μια υγιή & τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Αν θες να δείς τιμές που αναλογούν στις μέρες του κύκλου δες εδώ:

http://www.gonimotita.org/%CE%B7-%CE%B2-%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B7

l1ITp3.png HDApp3.png

Διαφημίσεις

Μαριονέτα, συγχαρητήρια!! Εύχομαι μια υγιή & τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Αν θες να δείς τιμές που αναλογούν στις μέρες του κύκλου δες εδώ:

http://www.gonimotita.org/%CE%B7-%CE%B2-%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B7

Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Ναι, τον έχω δεί τον πίνακα και νομίζω ότι είμαι καλά...Θα επαναλάβω την εξέταση για σιγουριά μεθαύριο!!!

Εύχομαι και σ'εσένα μια ομαλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Διαφημίσεις

5/7. Προς το παρόν περιμένω εναγωνίως την αυχενική στις 23/12

Χαχα..τέλεια στα γενέθλια του γιου μου!!!όλα θα πάνε καλά κ με το καλό το μωράκι σου...

Μαριονέτα μου τέλεια νεακια...όλα τέλεια δλδ!!!!

Στα δικά μου δυστυχώς είμαι λίγο στεναχωρημενη διότι πήρα την εξέταση που έκανα την tsh Κ είναι 3.95 από 0.24 που ήταν πριν 2 μήνες περίπου Κ που για την χασιμοτο που έχω πρέπει να είναι το πολύ 1 με 1.50.τι να πω πάει κ αυτός ο μήνας ...ααα όλο αυτό έγινε λόγου του στρες...που δεν το καταλαβαίνω.τεσπα μου το έβαλε πάλι όπως το είχα την προηγούμενη φορά..

hiEW.pngpFRip3.png

Χαχα..τέλεια στα γενέθλια του γιου μου!!!όλα θα πάνε καλά κ με το καλό το μωράκι σου...

Μαριονέτα μου τέλεια νεακια...όλα τέλεια δλδ!!!!

Στα δικά μου δυστυχώς είμαι λίγο στεναχωρημενη διότι πήρα την εξέταση που έκανα την tsh Κ είναι 3.95 από 0.24 που ήταν πριν 2 μήνες περίπου Κ που για την χασιμοτο που έχω πρέπει να είναι το πολύ 1 με 1.50.τι να πω πάει κ αυτός ο μήνας ...ααα όλο αυτό έγινε λόγου του στρες...που δεν το καταλαβαίνω.τεσπα μου το έβαλε πάλι όπως το είχα την προηγούμενη φορά..

Και εγώ χασιμοτο έχω κ πριν λίγο καιρό το ανακάλυψα στην τελευταία μέτρηση ήταν 3.9...Εμένα πάντως ο ενδοκρινολογος με έβαλε σε χάπι κ μου είπε πως η αυξημένη tsh δεν επηρεάζει τη σύλληψη αλλά μου είπε πως όταν γίνει σύλληψη το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να μετρήσω την tsh και κατευθείαν να τον πάρω τηλέφωνο για να ρυθμίσουμε το χάπι!Πρώτα να πάρω αυτόν κ μετά το γυναικολόγο!Γενικότερα πρέπει την tsh να την κρατάμε κάτω από 2.5 γιατί σε περίπτωση σύλληψης με τις ανάγκες του εμβρύου θα αυξηθεί πολύ κ υπάρχει περίπτωση αποβολής!

PIbAp3.png

κι εσύ με το καλό!μίλησες με το γιατρό σου;θα ξανακάνεις χοριακή;

Ακόμα δεν έχω κλείσει ραντεβού με γιατρό. Αύριο θα τηλεφωνήσω. Το σίγουρο είναι ότι θα έχω δύο. Έναν ιδιώτη και έναν στο νοσοκομείο που εργάζομαι ..

Και εγώ χασιμοτο έχω κ πριν λίγο καιρό το ανακάλυψα στην τελευταία μέτρηση ήταν 3.9...Εμένα πάντως ο ενδοκρινολογος με έβαλε σε χάπι κ μου είπε πως η αυξημένη tsh δεν επηρεάζει τη σύλληψη αλλά μου είπε πως όταν γίνει σύλληψη το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να μετρήσω την tsh και κατευθείαν να τον πάρω τηλέφωνο για να ρυθμίσουμε το χάπι!Πρώτα να πάρω αυτόν κ μετά το γυναικολόγο!Γενικότερα πρέπει την tsh να την κρατάμε κάτω από 2.5 γιατί σε περίπτωση σύλληψης με τις ανάγκες του εμβρύου θα αυξηθεί πολύ κ υπάρχει περίπτωση αποβολής!

Ναι αυτό το ξέρω σε μένα θέλει το πολύ 1 με 1.το να είναι για να μπορέσω να μείνω κιόλας.αυτό μου είπε.εγώ την έχω από το 2006

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,ούτε σήμερα εμφανίστηκε η καταραμένη κ πήγα κ έκανα χοριακη!Δυστυχώς βγήκε αρνητική....Είμαι να σκάσω,αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρω πως δεν είμαι κ μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος!Κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε κ εμείς να το πιάσουμε το σπορακι μας....Ελπίζω μόνο να μην αργήσει πολύ γιατί η όλη διαδικασία είναι τόσο ψυχοφθορα!!!Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα κορίτσια,με ένα θετικό αποτέλεσμα!!!!

PIbAp3.png

Καλημέρα κορίτσια,ούτε σήμερα εμφανίστηκε η καταραμένη κ πήγα κ έκανα χοριακη!Δυστυχώς βγήκε αρνητική....Είμαι να σκάσω,αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρω πως δεν είμαι κ μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος!Κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε κ εμείς να το πιάσουμε το σπορακι μας....Ελπίζω μόνο να μην αργήσει πολύ γιατί η όλη διαδικασία είναι τόσο ψυχοφθορα!!!Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα κορίτσια,με ένα θετικό αποτέλεσμα!!!!

Το ειχα παθει και γω περσυ τετοιο καιρο. Ειχα 2 εβδομαδες καθυστερηση! Ειχα κανει 2 φορες χοριακη και δεν ξερω ποσα τεστ! Τελικα ηταν μια διαταραχη του κυκλου μου. Συμβαινει αυτο καμια φορα μου ειχε πει ο γιατρος. Ελπιζω ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος σου!

Το ειχα παθει και γω περσυ τετοιο καιρο. Ειχα 2 εβδομαδες καθυστερηση! Ειχα κανει 2 φορες χοριακη και δεν ξερω ποσα τεστ! Τελικα ηταν μια διαταραχη του κυκλου μου. Συμβαινει αυτο καμια φορα μου ειχε πει ο γιατρος. Ελπιζω ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος σου!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι και εγώ αυτό ελπίζω...Να είναι το χριστουγεννιατικο μου δώρο!!!Ελπίζω ειλικρινά εσύ αύριο που δεν την περιμένεις να μην την δεις ,όχι μόνο αύριο αλλά και για τους επόμενους 9 μήνες!!!!Θα περιμένω τα νέα σου κ ελπίζω να είναι ευχάριστα!!!!!

PIbAp3.png

Μη σας πτοεί κορίτσι μου. Που ξερεις; Μπορει αυτός ο μήνας να ειναι ο τυχερος σας!

Μαριονέτα τί έπαθες; έχεις μεγάλη ροή; δεν πας καλύτερα στον γυναικολόγο; μπορεί να μην είναι κάτι σοβαρο. ξέχνα τις χοριακές και πήγαινε επειγόντως στον γιατρό. πιθανόν να σου χορηγήσει αυτά τα utrogestan. μην σε πιάνει πανικός και κυρίως μην το αφήσεις!

Goldy εγω αυτόν τον μήνα είχα καθυστερημένη ωορρηξία οπότε σίγουρα ο κύκλος θα είναι πολύ μεγαλύτερος από τις άλλες φορές. εδώ και τρια χρόνια είμαι σταθερά στις 25-28 μέρες. κανονικά έπρεπε σήμερα να μου ρθει το αργότερο (αδιαθέτησα στις 03-11-2015), αλλά μάλλον θα μου ρθει την άλλη Δευτερα στις 7 Δεκεμβρίου γιατί θα έχουν περάσει 2 βδομάδες από τότε που είδα θετικο τεστάκι ωορρηξίας. τωρα αν η ωορρηξία έγινε μία ή δύο μέρες μετά, τοτε θα μου ρθει η περίοδος μία ή δυο μέρες αντίστοιχα.

Εσύ ξέρεις πότε ειχες ωορρηξία;; μετραμε καθυστερηση 14 βδομάδες μετά. δεν το παίζω ειδήμονας και εγω τώρα τα έμαθα αυτά.

Αυριο ήταν να κάνω δεύτερη εξεταση για χοριακή. Λέτε να την κάνω ή άδικα;;;....

Μη στεναχωριεσαι απλά κλείσε άμεσα ραντεβού με το γιατρό σου κ ξεκούραση,όσο μπορείς ξάπλα!

PIbAp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...