Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

α, ξέχασα και την νικολίτσα. είμαι σίγουρη πως έχω ξεχάσει να μνημονεύσω και άλλα κορίτσια, γι αυτό δώστε το "παρών" εσείς και εγω θα σας θυμηθώ!

γεια σας κοριτσια μου..εγω δεν εχω αδιαθετησει ακομα..ξεκινησα primolut για να μου ερθει κ θα παρω για 2η φορα παλι serpafar.εν το μεταξυ παιρνω και glucophage που βοηθαει στις πολυκιστικες αλλα μου δινει μικρη δοσολογια επειδη ειμαι αδυνατη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α, ξέχασα και την νικολίτσα. είμαι σίγουρη πως έχω ξεχάσει να μνημονεύσω και άλλα κορίτσια, γι αυτό δώστε το "παρών" εσείς και εγω θα σας θυμηθώ!

Χαχαχα...εγω χω γραψει κ δεν εβκεπα καμια μα μπαινει....αντε να δουμε τι θα γινει κ αυτον τον μηνα!!

hiEW.pngpFRip3.png

γεια σας κοριτσια μου..εγω δεν εχω αδιαθετησει ακομα..ξεκινησα primolut για να μου ερθει κ θα παρω για 2η φορα παλι serpafar.εν το μεταξυ παιρνω και glucophage που βοηθαει στις πολυκιστικες αλλα μου δινει μικρη δοσολογια επειδη ειμαι αδυνατη

Αχ βρε μαρακι ,ξερεις καμια φορα κ απο το αγχος μπορει να καθυστερήσει,απλα κ με πολυκυστικες ειναι ακομα πιο δυσκολο.εχω κ εγω ,ηπιες μεν,αλλα σαν κλινικη εικονα ετσι δειχνει.

hiEW.pngpFRip3.png

Μαρία από Χανιά να ξέρεις ότι με τα πρίμολουτ σίγουρα θα σου ρθει. εγω κάθε φορά που είχα μεγάλη καθυστέρηση και που είχα προαίσθημα ότι χωρίς βοήθεια δεν είχε σκοπό να εμφανιστεί, έπαιρνα τα χαπάκια αυτά. καποτε έκανε και επτά ημέρες να μου ρθει μετά την κατάποση των χαπιών. λοιπόν για πρώτη φορά και εγω μετά από τρία περίπου χρόνια, έχω καθυστερημένη ωορρηξία. μόλις χθες στην 21 ημέρα του κύκλου εγινε η ωορρηξία, οπότε και εγω θα την περιμένω με καθυστέρηση. απο τη μια έχεις το άγχος να μην αδιαθετήσεις, από την άλλη αν δεν αδιαθετήσεις χωρίς να είσαι εγκυος, έχεις το άγχος της αλλαγής του κύκλου! Γι αυτό και στον Μεσαίωνα αλλά και στην αρχαιότητα μάς έλεγαν μυστήρια πλάσματα.

Θάλεια εσύ πώς είσαι; η αδελφή σου τί κάνει; τα διδυμάκια της;;

Κορίτσια πού χαθήκατε;; Μαρκέλλα;; είδα πως τελικά δεν ήταν αυτός ο τυχερός μήνας:mad:. βεβαια, αυτό δεν εμποδίζει τον επόμενο να είναι ο γούρικος. μάλλον το σποράκι θέλει εορταστική ατμόσφαιρα:-P.

Οι υπόλοιπες πώς είστε; Οι εγκυούλες μας τί κάνουν; η Ιοιο, η Αθανασία και η Μαργαρίτα είναι καλά; Αναστασία εσύ πώς είσαι;

Prasinada δεν μας είπες πώς είσαι. το μωράκι σου είναι καλά; μην νομίζεις πως δεν σε σκέφτομαι.

Μαράκι1980 εσύ πώς πας; να τρως. στενοχωριέμαι που δεν τρως. μην αυτοτιμωρείσαι. δεν φταις εσύ. όλα καλά θα πάνε στο εξης.

Μελιτίνη εσύ είσαι καλά; Αναστασία 85; Μαρία από Χανιά; ξέχασα καμία; άντε γραψτε!

Καλησπέρα κοριτσια μου ... Ναι Ριτα μου ήρθε αλλα δεν με ενοχλει :) :) :);) παμε γερα και δυνατα :) :)

Κοριτσαρες μου τι αλλα νεα???? Θαλεια μου? Ριτα? ? εγκυουλες??????? Οι αλλες κοπελες???

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια μου!!! Μόλις χτες γυρισα από το χωριο μου...γι αυτο δεν είχα γράψει...μια εβδομάδα χωρίς ιντερνετ και πισι...αυτή είναι η ζωή... διαβάζω τώρα τα νέα σας γιατί έχω χάσει επεισόδια... εγώ σήμερα τελειωσα με την ακατανόμαστη και θα πρώτα ο Θεός θα προσπαθήσω για σποράκι ... :cool:

Μαρία από Χανιά να ξέρεις ότι με τα πρίμολουτ σίγουρα θα σου ρθει. εγω κάθε φορά που είχα μεγάλη καθυστέρηση και που είχα προαίσθημα ότι χωρίς βοήθεια δεν είχε σκοπό να εμφανιστεί, έπαιρνα τα χαπάκια αυτά. καποτε έκανε και επτά ημέρες να μου ρθει μετά την κατάποση των χαπιών. λοιπόν για πρώτη φορά και εγω μετά από τρία περίπου χρόνια, έχω καθυστερημένη ωορρηξία. μόλις χθες στην 21 ημέρα του κύκλου εγινε η ωορρηξία, οπότε και εγω θα την περιμένω με καθυστέρηση. απο τη μια έχεις το άγχος να μην αδιαθετήσεις, από την άλλη αν δεν αδιαθετήσεις χωρίς να είσαι εγκυος, έχεις το άγχος της αλλαγής του κύκλου! Γι αυτό και στον Μεσαίωνα αλλά και στην αρχαιότητα μάς έλεγαν μυστήρια πλάσματα.

Θάλεια εσύ πώς είσαι; η αδελφή σου τί κάνει; τα διδυμάκια της;;

Καλημερα κοριτσια!!!!

Ριτακι μου ευτυχως μια χαρα ειναι τα δίδυμα,μεγαλωνουν!!!εγω εχω συνεχεια λιγο καθυστερημενη ωορρηξία....δλδ κανω συνηθως απο 16η μεχρι 25η μερα οποτε αρχει κ να ερθει.

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημερα κοριτσακι μου..εγω νομιζα πως με τα σερπαφαρ κο κυκλος μου θα εστρωνε..κ μου ειχε πει πως δεν ηθελε στην αρχη να παρω primolut για να μου ερθει γιατι μπορει να επηρεαζε τον επομενο κυκλο με την κλομιφαινη.τωρα γιατι μου το ειπε αυτο δεν ξερω...ευχομαι συντομα ολες μας να εχουμε ενα θετικο τεστ εγκυμοσυνης....ας μας το κανει ο καλος Θεουλης χριστουγεννιάτικο δωρακι...

Kαλημέρα κορίτσια! τί κάνετε; αχ χαίρομαι που τα διδυμάκια σας είναι μία χαρά, Θάλεια μου. Το δικό σου αγοράκι τί κάνει; και εσύ εχεις καθυστερημένη ωορρηξία, έτσι; τί πρόβλημα κι αυτό, να μεγαλώνει έτσι ο κύκλος μας.

Μαρία από Χανιά, έμπλεξες με πολλά φάρμακα. το σερπαφαρ δεν αυξάνει την γονιμότητα; έτσι είχα διαβάσει το καλοκαίρι. ουφ να σου ρθει πια αυτή η άτιμη, για να ξαναρχίσεις τις προσπάθειες. κανε υπομονή και όλα καλά θα πάνε.

Καλημερα κοριτσια, γυρισα απο την αυχενικη διαφανεια. Στην αυχενικη τα πραγματα φαινονται καλα, αλλα περιμενουμε και την papp-a για να ξερουμε σιγουρα. Οποτε αυριο οι πιθανοτητες... Μου βγηκε παχος αυχενικης 2.1οι αλλες κοπελες τι τιμη ειχατε;;; μακαρι να πανε ολα καλα.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, γυρισα απο την αυχενικη διαφανεια. Στην αυχενικη τα πραγματα φαινονται καλα, αλλα περιμενουμε και την papp-a για να ξερουμε σιγουρα. Οποτε αυριο οι πιθανοτητες... Μου βγηκε παχος αυχενικης 2.1οι αλλες κοπελες τι τιμη ειχατε;;; μακαρι να πανε ολα καλα.

τι εννοεις πάχος αυχενικης???

ριτα μου ευτυχως ναι ολα καλα.εγω παντα εχω ετσι λιγο μεγαλο κυκλο...που τις 3 τελευταίες φορες ηταν 31 33 κ 35.ελπιζω κ αυτη την φορα να ειναι σε αυτα τα πλαισια ,αλλα να μην αδιαθετησω....χαχαχα...θα δειξει...εχει ο θεος,να μαστε καλα κοριτσια κ ολα θα ερθουν.

hiEW.pngpFRip3.png

Γειά σας κορίτσια!Είμαι καινούργια στο forum,αν και σας παρακολουθώ καιρό,θα ήθελα να μπω και εγώ στην παρέα σας!!!!Λίγα λόγια για εμένα,είμαι παντρεμένη εδώ και ένα χρόνο και τους τελευταίους 7 μήνες προσπαθούμε για παιδάκι χωρίς να τα έχουμε καταφέρει!!!Δεν περιμένω στις 29 την Κυριακή,ελπίζω να μην έρθει και να μου φέρετε τύχη!Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν σύντομα να γεμίσει η κοιλίτσα τους με μωράκι!!!

PIbAp3.png

Καλησπερα σε ολη την παρεα!!! Μεσα σε ποσο καιρο υπηρξε εγκημοσυνη και αν ειναι ευκολο ας λεμε και την ηλκια μας......εγω ειμαι 33 και ξεκινω προσπαθειες απο ιανουαριο πρωτα ο θεος γιατι λογω δουλειας ο συζυγος ειναι μακρυα......

Καλησπέρα! Εγώ είμαι 35. Στην μεγάλη μου κόρη έμεινα έγκυος με "τράβηγμα"!!! Ναι, καλά διαβάσατε!!! Και μάλιστα δεν μετρούσα καν τις μέρες!!! Μετά από ένα χρόνο, έμεινα έγκυος στην μικρή μου, με μόνο μία ελευθερη επαφή!!! Η μεγάλη μου είναι στα 9 και η μικρή 7. Τώρα είμαστε στον πρώτο μήνα προσπαθειών για τρίτο, αλλά πάμε διαβασμένοι!!!

Mar85, κι εμένα στην κόρη μου η αυχενική διαφάνεια ήταν 2 & τώρα στον μικρό ήταν 2,1 είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια, μην ανησυχείς!! Εμένα τα άσχημα ήταν στο Papp A τώρα που λόγω ηλικίας (37) πήγε συνδιαστικά 1 προς 175 για σύνδρομο down! Τελικά έκανα λήψη τροφοβλάστη & όλα είναι φυσιολογικά, αναμένω ένα υγιές αγοράκι!!

Σου εύχομαι τα καλύτερα αποτέλέσματα για το Papp A!!:D

l1ITp3.png HDApp3.png

Διαφημίσεις

Markella, Ρίτα, Θάλεια & στα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας που προσπαθούν, εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να λάβετε το ομορφότερο δώρο της ζωής σας!!! Ένα ή και περισσότερα μπεμπάκια για την καθεμία ξεχωριστά!!!:D:D:D

Τα δικά μου νέα λοιπόν είναι ότι φουσκώνει η κοιλίτσα πολύ (σήμερα μπήκα στον 5ο μήνα) & εδώ & 10 μέρες αισθάνομαι τον μικρό που κολυμπάει σαν ψαράκι! Έχω επιστρέψει στην δουλειά, μετακομίσαμε στο νέο μας σπίτι & την επόμενη βδομάδα πάω για υπέρηχο μετά από έναν ολόκληρο μήνα! Και αναμένω πρίν τα Χριστούγεννα να κάνω την Β' Επιπέδου & να πάνε όλα καλά!!!

Φιλιά πολλά σε όλες σας & να ξέρετε ότι σας διαβάζω συνέχεια...!

l1ITp3.png HDApp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε;; Έχουμε καινούριες κοπέλες στην παρέα μας;; τί καλά! και έλεγα πως ατονήσαμε σαν φόρουμ! Είδα μάλιστα απότομα τόσα άγνωστα ονόματα και για λίγο τα χασα. χρειάστηκε να ξαναδω πάνω αριστερα για να βεβαιωθώ ότι είμαι στο σωστό μέρος!!

Καλωσήρθατε λοιπόν!

Θα ξεκινήσω να σχολιάζω από το πρώτο μήνυμα της Αναστασίας. Βρε κουκλίτσα, πότε ήταν που έκανες το πρωτο τεστάκι και πότε μπήκε στον 5ο μηνα! Σαν χθες μου φαίνεται! Δεν θα το καταλάβεις και θα κρατάς αγκαλιά τον κούκλο σου!

Μαριονέτα καλησπέρα! Βρε κορίτσι, τί γονιμότητα είναι αυτή; φτου σκόρδα! να σε ρωτήσω κάτι άσχετο; με τετοια ευκολία στη σύλληψη, ποια αντισυλληπτική μέθοδο χρησιμοποιούσατε εκτός από την coitus interruptus (διακεκομμένη συνουσία, σας έστειλα τώρα;); πάντως κορίτσια αυτη η μέθοδος με το τράβηγμα δεν είναι αξιόπιστη, όπως θα καταλάβατε. εμένα ο καλός μου (μην το πείτε όμως πουθενά, εμπιστευτικά το λέω) καμαρώνει λεγοντάς μου ότι άφησε έγκυο κοπέλα με προσπερματικά υγρά (άλλο βεβαια που δυστυχώς απέβαλε). εύχομαι όλα να πάνε καλά και να ξαναμείνεις έγκυος σύντομα. πότε δεν περιμένεις;

Sioulaore καλωσήρθες και εσύ! Με το καλό να μείνεις σύντομα έγκυος! Για το πρώτο θα προσπαθήσεις έτσι;; εγώ όπως έχω ξαναπεί είμαι 33 και κάτι ψιλά, πες 34.

Goldy87 καλωσήρθες! Εύχομαι την Κυριακή να μας ανακοινώσεις ευχάριστα! Με ένα κατακόκκινο θετικό τεστάκι!

mar85 εμένα μου φαίνεται εξαιρετική η αυχενική σου! απο τιμές δεν θυμάμαι, όχι ότι έδινα σημασία, αλλά πιστεύω στο ένστικτό μου, που μου φωνάζει ότι το μωράκι σου είναι σούπερ! Αλήθεια σου είπαν φύλο ή θα το λέμε ακόμη σποράκι; Μεγάλωσε πια! Θέλει όνομα!

Νικολίτσα δεν είχες πει ότι ο πασάς σου θα φύγει ταξίδι;; με ποιον θα αρχίσεις προσπάθειες;;:lol::lol::lol: μήπως άφησε κάποιον βοηθό ο καλός σου; χιχιχι

Μαρκελλίτσα, μου φαίνεται ότι το σποράκι καθυστερεί για να σας δώσει την ευκαιρία να χαρείτε τον έρωτά σας, είδες τί καλό μωράκι θα αποκτήσεις;;;;:-)

Αναρωτιέμαι ποιος θα διαβάσει τέτοιο μηνυμα που έχει το μέγεθος νουβέλας!! Συγγνώμη κορίτσια!! Χάρηκα που το φόρουμ μας εχει ακροαματικότητα, τηλεθέαση, έχει τελοσπάντων κοινό!!!

Markella, Ρίτα, Θάλεια & στα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας που προσπαθούν, εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να λάβετε το ομορφότερο δώρο της ζωής σας!!! Ένα ή και περισσότερα μπεμπάκια για την καθεμία ξεχωριστά!!!:D:D:D

Τα δικά μου νέα λοιπόν είναι ότι φουσκώνει η κοιλίτσα πολύ (σήμερα μπήκα στον 5ο μήνα) & εδώ & 10 μέρες αισθάνομαι τον μικρό που κολυμπάει σαν ψαράκι! Έχω επιστρέψει στην δουλειά, μετακομίσαμε στο νέο μας σπίτι & την επόμενη βδομάδα πάω για υπέρηχο μετά από έναν ολόκληρο μήνα! Και αναμένω πρίν τα Χριστούγεννα να κάνω την Β' Επιπέδου & να πάνε όλα καλά!!!

Φιλιά πολλά σε όλες σας & να ξέρετε ότι σας διαβάζω συνέχεια...!

Καλησπερα κοριτσια μου, καλησπερα μπεμπακια μας :) :) Αναστασια μου αχ τι ωραια που καταλαβαινεις το αγγελούδι στην κοιλίτσα μπραβο κοριτσακι μου .τα αλλα κοριτσια μου ολα καλα??????Θαλεια, Ριτα,Μαργαριτα,nikolitsa, melitini,Μαρακι, mariachania, Αθανασια, loio,αν ξεχασα καμια Συγγνώμη! !!!

Καλησπερα και στα καινούρια τα κορίτσια αντε να μεγαλώνει η παρέα βρε κοριτσια :)

Ριτακι το νινι θα ερθει ειμαι σίγουρη σε ολεςςςςςςς μαςςςςςςς σε ολεςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελει τον χρονο του :) εμεις θα προσπαθούμε και ολα θα ερθουν ....και ξερω .... θα το δεις οτι και σε σενα θα ρθει θα το δειςςςςςςς!!!!!!!!! Αχ κοριτσαρες μου ευχομαι ο Αγιος Βασιλης να μας φερει σε ολες δωραααααααααααα (ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ ) ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΧΧΧ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ....ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ :) :) :) και ετσι θα κανουν και τα δικα μασ παιδια στο μελλον :) ΥΓΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ, ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλώς σας βρήκα Ρίτα μακάρι κοπέλα μου να μην έρθει!Παρεμπιπτωντως είμαι 29 παρά κάτι...Πίστευα ότι ήταν εύκολο κάποιος να συλλάβει,αλλά περνάν οι μήνες και διαπιστώνω πως δεν είναι έτσι όπως το είχα στο μυαλό μου!Όσο πλησιάζουν οι μέρες για την ακατανομαστη τόσο ψάχνω σημάδια....Αλήθεια είναι κάποια άλλη κοπέλα που δεν περιμένει αυτές τις μέρες να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας,θέλω πολύ κάποια για παρέα γιατί δεν τα συζητάω με κανέναν κ τα κρατάω όλα μέσα μου!!!

PIbAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε;; Έχουμε καινούριες κοπέλες στην παρέα μας;; τί καλά! και έλεγα πως ατονήσαμε σαν φόρουμ! Είδα μάλιστα απότομα τόσα άγνωστα ονόματα και για λίγο τα χασα. χρειάστηκε να ξαναδω πάνω αριστερα για να βεβαιωθώ ότι είμαι στο σωστό μέρος!!

Καλωσήρθατε λοιπόν!

Θα ξεκινήσω να σχολιάζω από το πρώτο μήνυμα της Αναστασίας. Βρε κουκλίτσα, πότε ήταν που έκανες το πρωτο τεστάκι και πότε μπήκε στον 5ο μηνα! Σαν χθες μου φαίνεται! Δεν θα το καταλάβεις και θα κρατάς αγκαλιά τον κούκλο σου!

Μαριονέτα καλησπέρα! Βρε κορίτσι, τί γονιμότητα είναι αυτή; φτου σκόρδα! να σε ρωτήσω κάτι άσχετο; με τετοια ευκολία στη σύλληψη, ποια αντισυλληπτική μέθοδο χρησιμοποιούσατε εκτός από την coitus interruptus (διακεκομμένη συνουσία, σας έστειλα τώρα;); πάντως κορίτσια αυτη η μέθοδος με το τράβηγμα δεν είναι αξιόπιστη, όπως θα καταλάβατε. εμένα ο καλός μου (μην το πείτε όμως πουθενά, εμπιστευτικά το λέω) καμαρώνει λεγοντάς μου ότι άφησε έγκυο κοπέλα με προσπερματικά υγρά (άλλο βεβαια που δυστυχώς απέβαλε). εύχομαι όλα να πάνε καλά και να ξαναμείνεις έγκυος σύντομα. πότε δεν περιμένεις;

Sioulaore καλωσήρθες και εσύ! Με το καλό να μείνεις σύντομα έγκυος! Για το πρώτο θα προσπαθήσεις έτσι;; εγώ όπως έχω ξαναπεί είμαι 33 και κάτι ψιλά, πες 34.

Goldy87 καλωσήρθες! Εύχομαι την Κυριακή να μας ανακοινώσεις ευχάριστα! Με ένα κατακόκκινο θετικό τεστάκι!

mar85 εμένα μου φαίνεται εξαιρετική η αυχενική σου! απο τιμές δεν θυμάμαι, όχι ότι έδινα σημασία, αλλά πιστεύω στο ένστικτό μου, που μου φωνάζει ότι το μωράκι σου είναι σούπερ! Αλήθεια σου είπαν φύλο ή θα το λέμε ακόμη σποράκι; Μεγάλωσε πια! Θέλει όνομα!

Νικολίτσα δεν είχες πει ότι ο πασάς σου θα φύγει ταξίδι;; με ποιον θα αρχίσεις προσπάθειες;;:lol::lol::lol: μήπως άφησε κάποιον βοηθό ο καλός σου; χιχιχι

Μαρκελλίτσα, μου φαίνεται ότι το σποράκι καθυστερεί για να σας δώσει την ευκαιρία να χαρείτε τον έρωτά σας, είδες τί καλό μωράκι θα αποκτήσεις;;;;:-)

Αναρωτιέμαι ποιος θα διαβάσει τέτοιο μηνυμα που έχει το μέγεθος νουβέλας!! Συγγνώμη κορίτσια!! Χάρηκα που το φόρουμ μας εχει ακροαματικότητα, τηλεθέαση, έχει τελοσπάντων κοινό!!!

Ρίτα μου ναί όντως!!! Βέβαια ήμουν αρκετά πιο μικρή!!! Διακεκομμένη συνουσία. Δηλαδή τραβιόταν!!! (Δεν) περιμένω 1/12!!!

καλημερα κοριτσια σε όλες!!!

μαριονετα ,goldy87,sioulaore καλως ηρθατε.εγω κοριτσια προσπαθω για το 2ο παιδακι μου κ τωρα ειμαι στην 10η προσπαθεια.το γιο μου τον εκανα στα 23 μου κ τον πετυχα με την 3η φορα που ημουν τυχερη.τωρα ειμαι 26.5 κ ακομα δεν εχω μεινει.αυτα....ευχομαι σε ολες μας να μεινουμε γρηγορα.

:P:p:p:p αναστασια μου 5 μηνων ε...πω πω περασε ο καιρος κ με το καλο η εξεταση.

μαρ μου αν εννοεις αυχενικη διαφανειαNT εμενα ηταν 1.70mm

hiEW.pngpFRip3.png

καλημερα κοριτσια σε όλες!!!

μαριονετα ,goldy87,sioulaore καλως ηρθατε.εγω κοριτσια προσπαθω για το 2ο παιδακι μου κ τωρα ειμαι στην 10η προσπαθεια.το γιο μου τον εκανα στα 23 μου κ τον πετυχα με την 3η φορα που ημουν τυχερη.τωρα ειμαι 26.5 κ ακομα δεν εχω μεινει.αυτα....ευχομαι σε ολες μας να μεινουμε γρηγορα.

:P:p:p:p αναστασια μου 5 μηνων ε...πω πω περασε ο καιρος κ με το καλο η εξεταση.

μαρ μου αν εννοεις αυχενικη διαφανειαNT εμενα ηταν 1.70mm

Καλημέρα Θάλεια μου,σου εύχομαι γρήγορα να έρθει και το δεύτερο και να κάνεις στο γιο σου το καλύτερο χριστουγεννιατικο δώρο!Τώρα σε τι φάση είσαι (είσαι στις γόνιμες?,δεν περιμένεις την ακατανομαστη?)

PIbAp3.png

Γεια σας κορίτσια!Ειμαι καινουρια στο forum αν και σας διαβαζω πολύ καιρο!προσπαθουμε και μεις με τον αντρα μου για μωρο περιπου 7 μηνες αλλα ακομα τιποτα... Τελευταια μου περιοδος ηταν 7/11 αλλα κρατησε 3 μερες μονο και μετα σταματησε απότομα. Ο κυκλος μου είναι γυρω στις 26 μερες οποτε λογικα περιμενω περιοδο στις 2/12. είχαμε ελευθερες επαφες την 7η,8η,14η κ 15η μερα αλλα εδώ και 3 μερες εχω εντονη καουρα ,νιωθω πολύ κουρασμενη και από σημερα εχω και μια ευαισθησια στα ουλα.Ξερω ότι είναι πολύ νωρις για συμπτώματα αλλα τι να πω... Ελπιζω να μου φερεται γουρι!!!

Καλημέρα Θάλεια μου,σου εύχομαι γρήγορα να έρθει και το δεύτερο και να κάνεις στο γιο σου το καλύτερο χριστουγεννιατικο δώρο!Τώρα σε τι φάση είσαι (είσαι στις γόνιμες?,δεν περιμένεις την ακατανομαστη?)

περιμενω τις γονιμες μου...σε ευχαριστώ πολυ!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...