Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

greentree, πολύ χαιρόμαστε που η εγκυμοσύνη σου εξελίσσεται ομαλά. μπραβο σου που στηρίζεις το Μαράκι. μη νομίζεις και εγω είμαι στενοχωρημένη με αυτό που συνέβη στην Μελιτίνη και στο Μαράκι. σίγουρα σε κανεναν δεν αξίζει τέτοιο τέλος ειδικά σε κορίτσια που προσπαθούνε αρκετό καιρό και που δεν έχουν άλλο παιδάκι. μακάρι όλες οι εγκυμοσύνες να κατέληγαν σε ένα υγιές μωράκι.. όμως φαίνεται δεν γίνεται έτσι.. Μαράκι πραγματικά εύχομαι να είναι η τελευταία πίκρα που περνάς. εύχομαι να ξαναμείνεις γρήγορα έγκυος και να χαρείς την νέα σου εγκυμοσύνη. να ξέρεις πως είσαι γόνιμη και αυτό θα πρέπει να σου δίνει δύναμη. το ξέρω πως και το φόρουμ τώρα θα σε πληγώνει, κάνε κουράγιο, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλησπερα τι κανετε??

Βρε κοριτσακια μου εκανα εξέταση προγεστερονης 7 μερες μετα την ωορρηξια και βγηκε 45, 3 ο γιατρος και η μικροβιολογος μου ειπαν πως ειναι πολυ σουπερ και με βλεπει και στην επομενη εγκυμοσυνη για δίδυμα ...αν εκανε καμια και ξερει ειναι οντως καλη???

Ριτακι εσυ νομιζω ειχε πολυ καλη τιμη σωστα? 30 κοντα? Καλα δεν αγχώνομαι τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να παρω συμπληρωμα :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Σημερα μπηκα κοριτσια και σας διαβασα. Δεν ειμαι καθολου καλα, εχω καταρρευσει ψυχολογικα. Δε μπορω να κοιμηθω, δεν τρωω. Παω στη δουλεια σαν ζομπι και στο αυτοκινητο και στο σπιτι κλαιω ή κοιταω τα ντουβαρια. Δε βλεπω να το ξεπερναω και δε βοηθαει η αναμονη. Αν αρχισω απο τωρα προσπαθειες, δηλ. απο αυτο τον κυκλο υπαρχει κινδυνος για νεα αποβολη (αν ξαναμεινω εγκυος ποτε βεβαια).

Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα, η καλλιεργεια κολπικων υγρων εδειξε εντεροκοκκο (!!!!!). Ολα εγω τα παθαινω πια! Και εννοειται οτι πιστευω αυτο σκοτωσε το μπεμπακι μας και εχω σαλταρει στην ιδεα οτι εφταιγα εγω η ιδια....

Σημερα μπηκα κοριτσια και σας διαβασα. Δεν ειμαι καθολου καλα, εχω καταρρευσει ψυχολογικα. Δε μπορω να κοιμηθω, δεν τρωω. Παω στη δουλεια σαν ζομπι και στο αυτοκινητο και στο σπιτι κλαιω ή κοιταω τα ντουβαρια. Δε βλεπω να το ξεπερναω και δε βοηθαει η αναμονη. Αν αρχισω απο τωρα προσπαθειες, δηλ. απο αυτο τον κυκλο υπαρχει κινδυνος για νεα αποβολη (αν ξαναμεινω εγκυος ποτε βεβαια).

Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα, η καλλιεργεια κολπικων υγρων εδειξε εντεροκοκκο (!!!!!). Ολα εγω τα παθαινω πια! Και εννοειται οτι πιστευω αυτο σκοτωσε το μπεμπακι μας και εχω σαλταρει στην ιδεα οτι εφταιγα εγω η ιδια....

Αχ Μαράκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα..... Απο το πασχα που απέβαλα ειμαι χάλια.... Ξεκίνησα εξετασεις να βρω την αιτία.... Δεν ειναι εύκολο να το ξεπεράσω... Ειναι η σκέψη μου καθε μερα απο το πρωι που θα ξυπνήσω έως το βράδυ που θα κοιμηθώ... Αποφάσισα ομως να το ψάξω και να κανω οτι μπορω για να γινω μανούλα, μπορει να αργήσω να ξανάμεινω αλλα θα τα καταφερω.... Το χω πιστέψει τοσο πολυ και θα το παλέψω.... Ξεσπασε λοιπόν όσο μπορείς, μάζεψε τα κομμάτια σου κάνε τις εξετασεις σου και θα ρθει.....

μου άρεσεήθελες να πάρεις και προγεστερόνη! ήμαρτον πια!! ε, ξέρεις ανακαλύφθηκε το μικροσκόπιο και κάνουμε εξετάσεις αίματος, πριν πάρουμε χαπάκια χιχχι!

Καλησπερα Ριτακι μου

Ριτακι μη μου φωναζεις εμενα μη γινει χαμος εεεεεε και βγαλω τα 5δυμα απο μεσα μου και ερθουν και σε βρουν χαχααχαχαχαχαχαχχα καλα ε εγραψα τωρα :) :) :) :)Τα χαπακια δεν θα τα έπαιρνα απο μονη μου αλλα θα μου τα έδινε ο γιατρος ...εχω κανει τον προγενετικο ελεγχο πριν εναν χρονο και το μονο που δεν ειχα κανει ειναι η προγεστερονη....

Μαρακι μου γλυκο σε καταλαβαινω απολυτα ολες ειμαστε διπλα σου κοριτσακι μου εμενα με ηρεμουσε τοτε μονο το ψάξιμο εψαχνα απαντησεις παντου ...σε γυναικολογους μεσα απο φορουμ και έκλαιγα συνεχως μετα ειπα τελος θα τα καταφέρω και σηκωθηκα μετα απο μια εβδομαδα απο το κρεβατι αλλα το μυαλο μου θα ειναι παντα εκει τα θυμάμαι ολα σαν να έγιναν χθες κι ομως βρηκα το κουραγιο και κοιταξα μπροστα γιατι ο Θεος δεν μας αφηνει Μαρακι μου ποτε ....να προσεχεις

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Αχ βρε Μαράκι, καταλαβαίνω πως τώρα τπτ δεν είναι όπως πριν. όμως νά βρήκες την αιτία. τί είναι αυτός ο εντερόκοκκος; τώρα θα τον καταπολεμήσεις και θα ξαναμείνεις έγκυος. προσπάθησε να μην κάνεις σκέψεις, που σε αγχώνουν ή σε ενοχοποιούν. χρείαζεσαι ψυχολογική υποστήριξη, βρε κορίτσι μου. δες λίγο τα πράγματα πιο ψύχραιμα.. δεν είναι τπτ δύο μήνες αναμονή.

Αναστασία 85 καλωσήρθες στην παρέα μας. και εσύ είχες μία αποτυχία; τί σου συνέβη; αχ κορίτσια, τί πράγμα κακό είναι αυτό; περονόσπορος έπεσε;

Μαρκελλίτσα χαίρομαι πολύ που σαν να καταφθάνει ο πελαργός! Τον βλέπω πετάει απο πάνω σου!!χιχι και σαν να τον βλέπω να είναι βαρυφορτωμένος!! Βρε τον άτιμο, μόνο εμένα ξέχασε. εεεεε, έχεις να κάνεις και άλλες παραδόσεις.. στο Μαράκι, στην Μελιτίνη, στην Αναστασία85, στην Αγγελική , στην Μαρούσκα, στην Θάλεια, στην Μαρία από Χανιά και φυσικά σε μένα! Άντε βιάσου, πολύ καθυστερείς!

(Κάτι σαν να τον άκουσα να μουρμουρίζει "πάλι σε σένα πρέπει να ρθω";; άλλα κορίτσια έχουν προτεραιότητα!)

Αχ βρε Μαράκι, καταλαβαίνω πως τώρα τπτ δεν είναι όπως πριν. όμως νά βρήκες την αιτία. τί είναι αυτός ο εντερόκοκκος; τώρα θα τον καταπολεμήσεις και θα ξαναμείνεις έγκυος. προσπάθησε να μην κάνεις σκέψεις, που σε αγχώνουν ή σε ενοχοποιούν. χρείαζεσαι ψυχολογική υποστήριξη, βρε κορίτσι μου. δες λίγο τα πράγματα πιο ψύχραιμα.. δεν είναι τπτ δύο μήνες αναμονή.

Αναστασία 85 καλωσήρθες στην παρέα μας. και εσύ είχες μία αποτυχία; τί σου συνέβη; αχ κορίτσια, τί πράγμα κακό είναι αυτό; περονόσπορος έπεσε;

Μαρκελλίτσα χαίρομαι πολύ που σαν να καταφθάνει ο πελαργός! Τον βλέπω πετάει απο πάνω σου!!χιχι και σαν να τον βλέπω να είναι βαρυφορτωμένος!! Βρε τον άτιμο, μόνο εμένα ξέχασε. εεεεε, έχεις να κάνεις και άλλες παραδόσεις.. στο Μαράκι, στην Μελιτίνη, στην Αναστασία85, στην Αγγελική , στην Μαρούσκα, στην Θάλεια, στην Μαρία από Χανιά και φυσικά σε μένα! Άντε βιάσου, πολύ καθυστερείς!

(Κάτι σαν να τον άκουσα να μουρμουρίζει "πάλι σε σένα πρέπει να ρθω";; άλλα κορίτσια έχουν προτεραιότητα!)

Καλημερα κοριτσια ....αντε βρε πελαργε ελα και σε εμας αντε μακαρι βρε κοριτσια μου ολες με γερα νινακια :) :) Ριτακι και σε σενα θα ερθει με ενα τεταρτο ομορφο γερο νινακι :) :)

Μαρακι Μελίτινι μου καλα? Σας σκεφτόμαστε .....

Εγκυουλες μου τα νινακια σας τι κανουν????

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Καλημέρα κορίτσια μου. Εγώ είμαι καλά. Το μαράκι μας σκέφτομαι. Μαράκι λυπάμαι που το περνάς αυτό, καμιά γυναίκα δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτή τη θέση. Κάτσε κλάψε για την απώλειά σου, ζήσε το πένθος σου και θα έρθει η στιγμή που θα φανεί μια ηλιαχτίδα. Στο εγγυώμαι :wink: Και όπως λέει και η Ρίτα μας για όλες θα έρθει ο πελαργός.

Ριτάκι δεν κατάλαβα τι έγινε με την επιτροπή.. :confused:εσύ αφαίρεσες κύστη ενδομητρίωσης τελικά; και η επιτροπή δεν σε περνάει αν δεν περάσει ένα εξάμηνο; Μήπως επειδή σου λέει αφού έβγαλες την κύστη περίμενε ένα εξάμηνο μήπως αυτή εμπόδιζε; Αλλά αφού εσύ έχεις και το θέμα με τη σάλπιγγα, μήπως δεν είσαι σε αυτή την περίπτωση.

Μαρκέλλα μια χαρά η προγεστερόνη!! Μήπως μας προϊδεάζει για μια εξίσου υψηλή χοριακή σε λίγες μέρες??? :mrgreen:

nhZg.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Εγώ είμαι καλά. Το μαράκι μας σκέφτομαι. Μαράκι λυπάμαι που το περνάς αυτό, καμιά γυναίκα δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτή τη θέση. Κάτσε κλάψε για την απώλειά σου, ζήσε το πένθος σου και θα έρθει η στιγμή που θα φανεί μια ηλιαχτίδα. Στο εγγυώμαι :wink: Και όπως λέει και η Ρίτα μας για όλες θα έρθει ο πελαργός.

Ριτάκι δεν κατάλαβα τι έγινε με την επιτροπή.. :confused:εσύ αφαίρεσες κύστη ενδομητρίωσης τελικά; και η επιτροπή δεν σε περνάει αν δεν περάσει ένα εξάμηνο; Μήπως επειδή σου λέει αφού έβγαλες την κύστη περίμενε ένα εξάμηνο μήπως αυτή εμπόδιζε; Αλλά αφού εσύ έχεις και το θέμα με τη σάλπιγγα, μήπως δεν είσαι σε αυτή την περίπτωση.

Μαρκέλλα μια χαρά η προγεστερόνη!! Μήπως μας προϊδεάζει για μια εξίσου υψηλή χοριακή σε λίγες μέρες??? :mrgreen:

Βασικά όσες κοπέλες έχουν κύστη ενδομητρίωσης και την αφαιρέσουν παίρνουν αγωγή για έξι μήνες με αναστολή περιόδου και μετά λάμβάνουν άλλη αγωγή για να αποκατασταθεί ο κύκλος και γενικά αστα να πάνε. αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει 80% κίνδυνος επανεμφάνισης της κύστης. τελικά εμένα η βιοψία έδειξε ότι ήταν ενδομητριωσική κύστη και κανονικά θα έπρεπε να πάρω αγωγη. όμως μου είπε ο γιατρός να μην πάρω και να αρχίσω προσπάθειες κατευθείαν. παρόλο που δεν ήταν σαφής, καταλάβα ότι αυτό μου το είπε γιατί πιθανόν σε έξι μήνες να ξαναφράξει η σάλπιγγα. τώρα του τηλεφωνήσα αλλά είχε δουλειά και θα με πάρει αυτός. δεν ξέρω τί να πω. απελπίστηκα πια. αν ξέρει κάποια κοπέλα καλύτερα από μένα, την παρακαλώ να εισφέρει την γνώση της, γιατί πια κοντεύω να γίνω γιατρός! και΄όχι τίποτα, μα σκέφτομαι κάθε φορά τα καημένα τα σπερματοζωάρια του άνδρα μου, που είναι τόσο ζωηρά, όμορφα και υπερκίνητα και πεθαίνουν άκλαφτα μέσα στις σάλπιγγές μου! άσε που με έπιασε και γιατρίτιδα και αν δεν επισκεφτώ έναν γιατρό παθαίνω κάτι! όσο βγαίνουν εμπόδια, τόσο εγω επιμένω! σήμερα σκέφτηκα να πάω να κάνω εξεταση τον θυροειδή μου και άντε πάλι στον μικροβιολόγο και αφού πάρω τα αποτελ στην ενδοκρινολόγο!

Καλησπέρα, είχα κι εγω μια αποτυχία δυστυχώς, απέβαλα νωρίς , ομως πόνεσα και πονάω ακομα.... Η ψυχολογία μου ειναι μια πανω μια κατω, το πήρα ομως απόφαση να το ψάξω και ξεκίνησα ήδη εξετασεις. Όλες θα τα καταφέρουμε. Αφού το θελουμε θα ρθει το πιστεύω!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, είχα κι εγω μια αποτυχία δυστυχώς, απέβαλα νωρίς , ομως πόνεσα και πονάω ακομα.... Η ψυχολογία μου ειναι μια πανω μια κατω, το πήρα ομως απόφαση να το ψάξω και ξεκίνησα ήδη εξετασεις. Όλες θα τα καταφέρουμε. Αφού το θελουμε θα ρθει το πιστεύω!!!!!!

Καλως ηρθες ετσι ειναι δεν πρεπει ποτε να το βαζουμε κατω...κ ολα σιγα σιγα θα ερθουν!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Μαρακι και αναστασια πολυ λυπαμαι. Τι να πω βρε κοριτσια... Τα λογια δεν ξερω αν βοηθανε, αλλα βρειτε τροπο να παρετε τα πανω σας!!!! Καντε δραστηριοτητες, πηγενετε βολτες και ξανα στο ψητο!!!

Μαρκελλα εγκυμοσυνη λες να ναι;;; αχ μακαρι να ακουσουμε κανενα νεο ευχαριστω!!!!

Εμενα βγηκαν οι απαντησεις του αντρα μου και ολα καλα. Εχω λιγο αγχος για την αυχενικη που θα κανω την τεταρτη, μακαρι να πανε ολα καλα!!

Μαρακι και αναστασια πολυ λυπαμαι. Τι να πω βρε κοριτσια... Τα λογια δεν ξερω αν βοηθανε, αλλα βρειτε τροπο να παρετε τα πανω σας!!!! Καντε δραστηριοτητες, πηγενετε βολτες και ξανα στο ψητο!!!

Μαρκελλα εγκυμοσυνη λες να ναι;;; αχ μακαρι να ακουσουμε κανενα νεο ευχαριστω!!!!

Εμενα βγηκαν οι απαντησεις του αντρα μου και ολα καλα. Εχω λιγο αγχος για την αυχενικη που θα κανω την τεταρτη, μακαρι να πανε ολα καλα!!

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Mar τελεια τα νεα σου :) :) μπραβο για τα αποτελέσματα :) :) :) :) ολα καλα θα πανε.

Δεν νομιζω Μαργαρίτα μου να ειναι εγκυμοσυνη γιατι το στηθος λιγο ξεπρηστηκε ... εγω γιαυτο που χάρηκα πολυ οτι ειναι καλη η προγεστερονη ....δοξα ο Θεοσ ....εγω θα κανω και της προσπάθειες μου στον αλλον κυκλο και ολα καλα.

Τα αλλα κοριτσια? Θαλεια , Ριτακι, Αναστασια, Αθανασια, loio , marouska, melitini,Μαρακι, mariachania ..ολα καλα ...Μαρακι μου πως εισαι σημερα κοριτσακι μου?

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Mar τελεια τα νεα σου :) :) μπραβο για τα αποτελέσματα :) :) :) :) ολα καλα θα πανε.

Δεν νομιζω Μαργαρίτα μου να ειναι εγκυμοσυνη γιατι το στηθος λιγο ξεπρηστηκε ... εγω γιαυτο που χάρηκα πολυ οτι ειναι καλη η προγεστερονη ....δοξα ο Θεοσ ....εγω θα κανω και της προσπάθειες μου στον αλλον κυκλο και ολα καλα.

Τα αλλα κοριτσια? Θαλεια , Ριτακι, Αναστασια, Αθανασια, loio , marouska, melitini,Μαρακι, mariachania ..ολα καλα ...Μαρακι μου πως εισαι σημερα κοριτσακι μου?

Δε θελω να σου δωσω ψευτικες ελπιδες, αλλα οταν εμεινα εγκυος δεν καταλαβα καμια διαφορα στο στηθος!!! Μετα τον δευτερο μηνα πρηστικε :D;)

Καλησπέρα!

Μαρ μου τέλεια τα νέα σας! Άντε να φύγει και ο βραχνάς της αυχενικής και μετά μόνο θα απολαμβάνεις!! Όλα καλά!

Αναστασία μου καλωσήρθες και λυπάμαι που πέρασες κι εσύ κάτι τόσο δυσάρεστο. Αλλά δεν το βάζουμε κάτω, έτσι κοριτσάκι; :wink: Θα έρθουν τα μπεμπάκια μας!!

Μαρκέλλα σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα ξέρουμε.. έχω καλό προαίσθημα για σένα! :-)

Ε τότε βρε Ριτάκι, αφού βγήκε η κύστη και σου διόρθωσε και τη σάλπιγγα, γιατί να μη μείνεις φυσιολογικά; Και με τόσο ωραία σπερματοζωάρια; :lol: Μην χάνεις τις ελπίδες σου, ο Θεός είναι μεγάλος!

Θάλεια, mariachania όλα καλά; Συνεχίζουμε ακάθεκτες; ανυπομονώ να ξαναρχίσω κι εγώ τις προσπάθειες! :P

anastasia2012 τι κάνει ο μπεμπάκος; σας έχει τρελάνει ήδη φαντάζομαι; Με το καλό να τον πάρετε στην αγκαλίτσα σας!

nhZg.png

Διαφημίσεις

Είμαι λίγο καλύτερα σήμερα, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Ακόμη δε το έχω δεχτεί βέβαια. Χθες κοιμηθήκαμε κατά τις 2, αφού κλαίγαμε και οι δύο με λυγμούς! Τουλάχιστον εκτονώθηκε κάπως και ο καλός μου, που μέχρι τώρα πάλευε να συμμαζέψει τα δικά μου κομμάτια. Πάντως κοινηθήκαμε γιατί εγώ μέχρι τώρα...έκανα το βαμπίρ. Και άρχισα λίγο να τρώω. Θα συνέλθω, δεν έχω επιλογή. Αλλά τρέμω στην ιδέα ότι θα κάνω πάλι 2 χρόνια να μείνω έγκυος και ακόμη περισσότερο στην ιδέα 2ης παλλίνδρομης. Και είναι τόσες πολλές αυτές οι περιπτώσεις....

Τουλάχιστον διάβασα και λίγα ευχάριστα νέα εδώ.... Καλή συνέχεια μέσα από την καρδιά μου σε όλες τις εγκυούλες!

Καλησπέρα!

Μαρ μου τέλεια τα νέα σας! Άντε να φύγει και ο βραχνάς της αυχενικής και μετά μόνο θα απολαμβάνεις!! Όλα καλά!

Αναστασία μου καλωσήρθες και λυπάμαι που πέρασες κι εσύ κάτι τόσο δυσάρεστο. Αλλά δεν το βάζουμε κάτω, έτσι κοριτσάκι; :wink: Θα έρθουν τα μπεμπάκια μας!!

Μαρκέλλα σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα ξέρουμε.. έχω καλό προαίσθημα για σένα! :-)

Ε τότε βρε Ριτάκι, αφού βγήκε η κύστη και σου διόρθωσε και τη σάλπιγγα, γιατί να μη μείνεις φυσιολογικά; Και με τόσο ωραία σπερματοζωάρια; :lol: Μην χάνεις τις ελπίδες σου, ο Θεός είναι μεγάλος!

Θάλεια, mariachania όλα καλά; Συνεχίζουμε ακάθεκτες; ανυπομονώ να ξαναρχίσω κι εγώ τις προσπάθειες! :P

anastasia2012 τι κάνει ο μπεμπάκος; σας έχει τρελάνει ήδη φαντάζομαι; Με το καλό να τον πάρετε στην αγκαλίτσα σας!

Καλησπερα κοριτσια!!!!εννοειται πως συνεχιζονται οι προσπαθειες μας!!!εχθες τελειωσα κ περιμενω 3 με 4 μερες κ μετα ξεκινάμε....

Μαρ τελεια ναεακια!!!!αχ ποσο χαιρομαι για ολες τις εγκυουλες,μπραβο κοριτσια!!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα! Μόνο καλά νέα διάβασα σήμερα! Μπράβο κορίτσια! κατ αρχάς Μαργαρίτα συγχαρητήρια και πάλι για την υγιή σου εγκυμοσύνη! Ουφ, τι άγχος ήταν αυτό, αλλά ευτυχώς πέρασε και να μην ξαναρθει κανένα σύννεφο πάνω από το μωράκι σου! Να σκεφτεσαι θετικά..

Μαράκι μου, είναι καλό να ξεσπάς και να μην τα κρατάς μέσα σου. και ευτυχώς που και ο άντρας σου χθες εξωτερίκευσε τον πόνο του. κουκλίτσα μου, δεν θα ξαναπεράσει άλλο τόσο μεγάλο διάστημα, μέχρι να συλλάβεις. δεν θα το αφήσεις εσύ να συμβεί.. σκέψου και την εναλλακτική που είχες στο μυαλό σου και πάρε ελπίδα και από αυτό. μην μου αγχώνεσαι άδικα. άλλη παλίνδρομη δεν θα ξανα αντιμετωπίσεις. κάνε όλες τις εξετάσεις για να βεβαιωθείς ότι είσαι εντάξει (που θα είσαι αφού έμεινες έγκυος) και μετά προσπάθησε και όλα θα πάνε καλά.

Μελιτίνη μου εσύ πώς είσαι;; πόσο ακόμη καιρό θα περιμένεις για να αρχίσεις τις προσπάθειες; εγω καλή μου εχω μία σάλπιγγα φραγμένη και μια άλλη ψιλοφραγμένη ή ψιλοανοικτή, ανάλογα πώς βλέπει κανείς το ποτήρι. το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πάρω και δεύτερη γνώμη, για το πόσο ανοικτή είναι η σάλπιγγα. απλά σκέφτομαι πως αν δεν μου κάτσει μέχρι το καλοκαίρι και ζω ακόμη(!) θα κάνω προσπάθεια με εξωσωματική.

Εγω που λέτε πήγα χθες στον μικροβιολόγο να πάρω τα αποτελέσματα του θυροειδούς και των γενικών εξετάσεων. και τί μου λέει!! εχω χοληστερίνη 430! Ναι 430! εγώ που είμαι χορτοφάγος, που υποσιτίζομαι κλπ! έχω 430, που ένας άνθρωπος για να έχει 430, θα πρεπει να έχει καταβροχθίσει κοπάδια ολόκληρα! ε, εντάξει το κληρονόμησα από τον πατέρα μου. και έλεγα γιατί τόση ζαλάδα; φταιεί και το άγχος. μου λέει ο μικροβιολόγος να απευθυνθώ σε παθολόγο για ρύθμιση γιατί κινδυνεύω να πάθω έμφραγμα! λοιπόν κορίτσια αυτός ο χρόνος να φύγει και να μην ξαναγυρίσει γιατί μπήκε πολύ γουρσούζικα. τον Φεβρουάριο είχαμε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και γλιτώσαμε από του Χάρου τα δόντια, εγω μάλιστα είναι θαύμα που ζω. και με έχουν βρει από τότε τα χίλια μύρια όσα. α και ακόμη δεν έχω κάνει ωορρηξία, αν και είχα τπ στις 3/11. ουφ πια!

Γι αυτό σας λέω, η υγεία είναι πάνω από όλα... Μαράκι και Αναστασία 85 μην μου στενοχωριέστε! πρέπει να είστε γερές και δυνατές. το μωράκι σας πρέπει να σας βρει χαρούμενες.. γιατί θα ρθει, να είστε σίγουρες!

Αληθεια ρε συ ριτα ,τι λες τωρα??ευτυχως που ειστε καλα !!!!οσο για την χοληστερίνη η χασιμοτο κανει αλλα δεν ξερω τ οι σο πολυ.εγω ειχα 240 που δεν εχω ξαναπαει ποτε τοσο κ τρωω φυσιολογικά απολα κ ευτυχως ειχε παει 160.κ να σ πω κατεβηκε με το μπενεκολ με ελαιόλαδο που ετρωγα το πρωι με φρυγανιά.

hiEW.pngpFRip3.png

Αληθεια ρε συ ριτα ,τι λες τωρα??ευτυχως που ειστε καλα !!!!οσο για την χοληστερίνη η χασιμοτο κανει αλλα δεν ξερω τ οι σο πολυ.εγω ειχα 240 που δεν εχω ξαναπαει ποτε τοσο κ τρωω φυσιολογικά απολα κ ευτυχως ειχε παει 160.κ να σ πω κατεβηκε με το μπενεκολ με ελαιόλαδο που ετρωγα το πρωι με φρυγανιά.

Θάλεια μου, άστα! αμα λέω εγώ ότι με μούτζωσαν, κάτι πρέπει να ξέρω! εγώ καλή μου δεν τρώω λιπαρά καθόλου ή τέλοσπάντων σχεδόν καθόλου. φταίει το άγχος και το άτιμο το πάσχον γονίδιο. εσύ δεν νομίζω να έχεις κληρονομική διαταραχή έτσι; θα πάω την δευτέρα στον παθολόγο και την τετάρτη σε ενδοκρινολόγο. δεν αντέχω άλλο τους γιατρούς! Θάλεια μου, εσύ είσαι και η μικρούλα της παρέας, έτσι δεν είναι; αν δεν κάνω λάθος, έχεις πει πως είσαι 26 ετών; εγώ είμαι 34, πες 33 και κάτι ψιλά!! με όλες αυτές τις εξετάσεις νιώθω σαν να είμαι 70! εσύ σε τί φάση είσαι; περιμένεις;

τέλοσπάντων, αρκετά σας ζάλισα με τα δικά μου! εσείς πώς είστε;; πώς περνάτε σήμερα, Κυριακή μεσημέρι;; φυσάει σε σας;; εδώ ναι, πολύ. έχει και συννεφιά με κατά διαστήματα ηλιοφάνεια! βγαίνει και ο Νοέμβρης και όπου να ναι θα μπούμε σε Χριστουγεννιάτικο ρυθμό! Μάρακι μου, μην μου κλαψεις, μη! Ο Αγιος Βασίλης θα φέρει σε όλες μας πολλά μωράκια! έχετε πίστη και όλα είναι πιθανά!!! κάτι μου λέει πως το 2016 θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρο!!

Α και μιας που Άγιε Βασίλη θα είσαι γενναιόδωρος, σε παρακαλώ φέρε μου και ένα μονόπετρο μπριγιάν, τύπου Ελένη Μενεγάκη, όχι τσιγκουνιές δηλαδή!! Καλά καλά μην γκρινιάζεις, ένα μωράκι φερε σε όλα τα κορίτσια μας!:P:p:p

Θάλεια μου, άστα! αμα λέω εγώ ότι με μούτζωσαν, κάτι πρέπει να ξέρω! εγώ καλή μου δεν τρώω λιπαρά καθόλου ή τέλοσπάντων σχεδόν καθόλου. φταίει το άγχος και το άτιμο το πάσχον γονίδιο. εσύ δεν νομίζω να έχεις κληρονομική διαταραχή έτσι; θα πάω την δευτέρα στον παθολόγο και την τετάρτη σε ενδοκρινολόγο. δεν αντέχω άλλο τους γιατρούς! Θάλεια μου, εσύ είσαι και η μικρούλα της παρέας, έτσι δεν είναι; αν δεν κάνω λάθος, έχεις πει πως είσαι 26 ετών; εγώ είμαι 34, πες 33 και κάτι ψιλά!! με όλες αυτές τις εξετάσεις νιώθω σαν να είμαι 70! εσύ σε τί φάση είσαι; περιμένεις;

τέλοσπάντων, αρκετά σας ζάλισα με τα δικά μου! εσείς πώς είστε;; πώς περνάτε σήμερα, Κυριακή μεσημέρι;; φυσάει σε σας;; εδώ ναι, πολύ. έχει και συννεφιά με κατά διαστήματα ηλιοφάνεια! βγαίνει και ο Νοέμβρης και όπου να ναι θα μπούμε σε Χριστουγεννιάτικο ρυθμό! Μάρακι μου, μην μου κλαψεις, μη! Ο Αγιος Βασίλης θα φέρει σε όλες μας πολλά μωράκια! έχετε πίστη και όλα είναι πιθανά!!! κάτι μου λέει πως το 2016 θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρο!!

Οχι δεν εχω κληρονομικότητα...ειμαι σε φαση που περιμενω την ωορρηξια....μου....για να δουμε θα ειμαι τυχερη αυτη την φορα...ναι 26 ειμαι...

hiEW.pngpFRip3.png

Είμαι λίγο καλύτερα σήμερα, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Ακόμη δε το έχω δεχτεί βέβαια. Χθες κοιμηθήκαμε κατά τις 2, αφού κλαίγαμε και οι δύο με λυγμούς! Τουλάχιστον εκτονώθηκε κάπως και ο καλός μου, που μέχρι τώρα πάλευε να συμμαζέψει τα δικά μου κομμάτια. Πάντως κοινηθήκαμε γιατί εγώ μέχρι τώρα...έκανα το βαμπίρ. Και άρχισα λίγο να τρώω. Θα συνέλθω, δεν έχω επιλογή. Αλλά τρέμω στην ιδέα ότι θα κάνω πάλι 2 χρόνια να μείνω έγκυος και ακόμη περισσότερο στην ιδέα 2ης παλλίνδρομης. Και είναι τόσες πολλές αυτές οι περιπτώσεις....

Τουλάχιστον διάβασα και λίγα ευχάριστα νέα εδώ.... Καλή συνέχεια μέσα από την καρδιά μου σε όλες τις εγκυούλες!

Μαρακι μου τουλαχιστον το βγαλατε απο μεσα σας κ συντομα θα ερθει το μπεμπε.ολα θελουν τον χρονο τους!!!!😉😉😉

hiEW.pngpFRip3.png

Κορίτσια πού χαθήκατε;; Μαρκέλλα;; είδα πως τελικά δεν ήταν αυτός ο τυχερός μήνας:mad:. βεβαια, αυτό δεν εμποδίζει τον επόμενο να είναι ο γούρικος. μάλλον το σποράκι θέλει εορταστική ατμόσφαιρα:-P.

Οι υπόλοιπες πώς είστε; Οι εγκυούλες μας τί κάνουν; η Ιοιο, η Αθανασία και η Μαργαρίτα είναι καλά; Αναστασία εσύ πώς είσαι;

Prasinada δεν μας είπες πώς είσαι. το μωράκι σου είναι καλά; μην νομίζεις πως δεν σε σκέφτομαι.

Μαράκι1980 εσύ πώς πας; να τρως. στενοχωριέμαι που δεν τρως. μην αυτοτιμωρείσαι. δεν φταις εσύ. όλα καλά θα πάνε στο εξης.

Μελιτίνη εσύ είσαι καλά; Αναστασία 85; Μαρία από Χανιά; ξέχασα καμία; άντε γραψτε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...