Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Μαρακι πολυ στεναχωρηθηκα για αυτα που διαβασα... Μακαρι να γινει ενα θαυμα και ολα να εξελιχθουν καλα... Κακος ανθρωπος δεν εισαι, απλα ολοι μας περναμε διαφορες δοκιμασιες....

Εγω κοριτσια σημερα πηρα τα αποτελεσματα αλο το στιγμα και εχω προβληματιστει... Ειμαι αρνητικη για στιγμα, αλλα η αιμοσφαιρινη α2 ειναι στα ανωτερα φυσιολογικα (3.2). Μου ειπε η μικροβιολογος να κανει εξεταση και ο συζυγος γιατι αν το εχει και αυτος υψηλη, ισως υπαρχει πιθανοτητα για προβλημα :cry:... Δεν ξερω τι να πω εχω αγχωθει τοσο πολυ...

Ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε Μαργαριτούλα και σενα σε άγχωσαν; τί κακο ειναι αυτό με τις εγκυούλες μας! έναν αγιασμό να κάνουμε να ξορκίσουμε την αρνητική ενέργεια! Όλα καλά θα σου πάνε βρε Μαργαριτάκι. ο άντρας σου έχει στίγμα; αν είχε δεν θα το ήξερε; τί να πω πια! αππό εκει που δεν το περιμένεις, ξεφυτρώνει το πρόβλημα. εύχομαι καλή μου να μην υπάρξει θέμα και όλη αυτή η ψυχική ταλαιπωρία που περνάς τωρα να είναι και η τελευταία..

Μαράκι μου εσύ πώς είσαι; όλες μας ταραχτήκαμε να το ξέρεις. εγω μπαίνω να δω αν είχαμε τπτ νεότερο θετικό από εσάς κορίτσια, που έχετε τώρα καημό.. όλα καλά εύχομαι να πάνε

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες! Ειλικρινα με βοηθατε παρα πολυ! Σκεφτηκαμε να παμε την Πεμπτη το απογευμ σε ενα δευτερο γιατρο και στον δικο μου να παμε την Παρασκευη, ωστε αν τα πραγματα δεν ειναι καλα να παμε Σαββατο για αποξυση. Γιατι σκεφτηκα οτι αν παω Πεμπτη βραδυ και μου πει ελα αυριο το πρωι για την επεμβασουλα, πως θα το αποφυγω για να προλαβω να παρω δευτερη γνωμη; Τι λετε; Περιττο να πω οτι εχω πελαγωσει εντελως....

Και φυσικα διαβαζω και ακουω ακραιες περιπτωσεις που αργησε να χτυπησει η καρδουλα, αλλα σκεφτομαι α) ολα τα ακραια εγω θα τα παθω; β) ο γιατρος ειπε οτι ο προηγουμενος υπερηχος ειναι που μας ανησυχει, οποτε ολες οι κοπελες που αργησαν να ακουσουν καρδουλα δεν ηταν τετοια περιπτωση....ΟΥΦ! Μου τελειωσαν και τα δακρυα!!!

σήμερα Μαράκι δεν βρήκες κανέναν γιατρό εύκαιρο; σίγουρα είναι καλύτερο να πας πέμπτη σε έναν άλλο γιατρό και την παρασκευή στον δικό σου μα εμένα τουλάχιστον αυτός ο χρόνος αναμονής θα μου φαινόταν αιωνιότητα. καφέ υγρα έχεις ακόμα; τι να πω πια; μην χάνεις τις ελπίδες σου καλή μου.. όλα θα πάνε καλά

σήμερα Μαράκι δεν βρήκες κανέναν γιατρό εύκαιρο; σίγουρα είναι καλύτερο να πας πέμπτη σε έναν άλλο γιατρό και την παρασκευή στον δικό σου μα εμένα τουλάχιστον αυτός ο χρόνος αναμονής θα μου φαινόταν αιωνιότητα. καφέ υγρα έχεις ακόμα; τι να πω πια; μην χάνεις τις ελπίδες σου καλή μου.. όλα θα πάνε καλά

Καφε υγρα δεν εχω πια. Εχω κατι ψιλοπονακια, αλλα υποθετω οτι οταν αποβαλλεις, πονας περισσοτερο. Δεν ξερω. Ουτε για την Πεμπτη δε βρισκω γιατρο προς το παρον! Ασε! Ολη μερα με το τηλεφωνο στο χερι ειμαι!!!

Διαφημίσεις

Καφε υγρα δεν εχω πια. Εχω κατι ψιλοπονακια, αλλα υποθετω οτι οταν αποβαλλεις, πονας περισσοτερο. Δεν ξερω. Ουτε για την Πεμπτη δε βρισκω γιατρο προς το παρον! Ασε! Ολη μερα με το τηλεφωνο στο χερι ειμαι!!!

Μην προδικάζεις καταστάσεις...εύχομαι η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη! Αν το αντέχει η τσέπη σας πηγαίνετε αύριο πρωί σε ένα ιδιωτικό μαιευτήριο...πες οτι πονάς κ θα σε πάρουν στα επείγοντα! Διαφορετικά, πηγαίνετε σε ένα δημόσιο( αν είστε Αθήνα υπάρχει το Αρεταίειο, το Έλενας, το Αλεξάνδρας) με το ίδιο σκεπτικό οτι πονάς κ θα σε δουν στάνταρ απλά εκεί ίσως έχει καποια αναμονή...

jTRQp2.png KPxIp3.png

Μαράκι κι εγώ συμφωνώ με την Sunrise. Καλό θα είναι αν μπορείς να πας σε ιδιωτικό μαιευτήριο ή δημόσιο με το καφέ αίμα που είχες & τα πονάκια για να σου κάνουν υπέρηχο και να πάρεις & μια 2η γνώμη. Μπορεί τα πράγματα να είναι διαφορετικά!! Και το οποίο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Μαρακι μου κοριτσακι μου γλυκο ...:( στεναχωρεθηκα πολυ με αυτα που διαβασα ..ναι να πας και σε αλλον να παρεις μια δεύτερη γνωμη κοριτσακι μου ...υπηρχαν κοπελες που ακουσαν καρδουλα πολυ αργα μακαρι λοριτσι μου να συμβαινει και σε σενα το ιδιο και να ακουσεις καρδουλα απο το έμβρυο ...περιμένουμε τα νεα σου..

Μαργαριτα μου και με σενα πληγωθηκα τελικα ο αντρας σου εχει το στιγμα?

Βρε κοριτσια τι γίνεται πολλες στεναχωριες :( :( :( :( :( :( αχ αυτα τα νινακια....ευχομαι Να μη ξανα συμβει κατι κακο σε καμιαααααα ..... :(

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Μαράκι κι εγώ θα σου έλεγα ότι ξέρω πολλές φίλες και γνωστές που είχαν καφέ ή και κόκκινο αίμα και δεν ήταν τίποτα. Βέβαια δεν έχει νόημα γιατί τώρα πια θα ξέρεις. Ελπίζω τα νέα να ήταν τα καλύτερα!

Εννοείται βρε Ρίτα μου ότι δεν παρεξηγήθηκα... Τελικά όσο περνάει ο καιρός και συνέρχομαι συνειδητοποιώ πραγματικά πόσο τυχερή ήμουν. Πωπω 3,5 χιλιάρικα ε; :shock: Κι εγώ πρέπει να κοιτάξω τις σάλπιγγες οπωσδήποτε πριν ξαναρχίσω προσπάθειες. Πάντως μην επηρεάζεσαι τώρα από αυτά που ακούς και σκέφτεσαι για εξωμήτρια, δεν είναι και τόσο συχνό πια.

Νικολίτσα μου δεν πειράζει, τον επόμενο μήνα. Ο αντρούλης πότε φεύγει;

Μαρκέλλα, έχετε πρόβλημα με το σπέρμα? Συγνώμη που ρωτάω, δεν θυμάμαι αν έχεις πει κάτι.. Το λέω γιατί αν το σπέρμα είναι μια χαρά δεν χρειάζεται να αφήσεις την αυριανή μέρα. Τουλάχιστον έτσι μου είπε ο γιατρός μου. Μάλιστα κάπου διάβασα ότι πρέπει από τη στιγμή που δεις θετικό να κάνεις κάθε μέρα για 3 μέρες, να αφήσεις μια μέρα κενό, να κάνεις άλλη μία, και μετά να περιμένεις το θετικό τεστάκι εγκυμοσύνης :-D Βέβαια αυτά είναι και λίγο ψυχαναγκαστικά, δεν μπορείς να το βάλεις και τόσο σε πρόγραμμα. Εξάλλου το σπέρμα ζει και κάποιες ώρες, μια χαρά είστε.

Melitini mou εσυ πως εισαι? ??? Ο αντρας μου δεν εχει προβλημα με το σπερμα οχι απλα 10 μηνες αυτο καναμε μολις εβελεπα θετικο τεστ εκανα καθε μερα και ο γιατρος με μαλωσε μου ειπε πως δεν κανει καθε μερα και οτι τα σπερματοζωαρια μειώνονται και αδυνατίζει υο σπερμα ....και ετσι ξεκινήσαμε μερα παρα μερα με την διαφορα πως ηρθα σε επαφη και σημερα και χθες που ειδα θετικο τεστ ξανα την πεμπτη ...απο τα κατακόρυφα πονεσε το κεφαλι μου ασε melitini μου αντε να δουμε ποτε θα ξανα μεινω εγκυος κλεινω ενα χρονο τον Δεκέμβριο και απο εξετάσεις μια χαρα ε τι να πω δεν ξερω ασ ελπίσουμε τωρα που πλεον μενουμε μαζί να ερθει το νινι.

Τα αλλα κοριτσια ολα καλα?????

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Τελικά έκλεισα ένα ραντεβού Πέμπτη απόγευμα και θα πάω και Παρασκευή στο δικό μου γιατρό. Δε θέλω να πάω νωρίτερα γιατί σκέφτομαι μήπως θέλει δύο τρεις μέρες χρόνο ακόμη για να αρχίσει να χτυπάει η καρδούλα... στην περίπτωση που θα αρχίσει κάποια στιγμή. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, να σκέφτομαι θετικά για να απογοητευτώ μόνο όταν έρθει η ώρα που θα είναι 100% σίγουρο. Δε τα καταφέρνω πολύ καλά....:(:(:( Ο άντρας μου έχει ψάξει όλα τα site και βρίσκει περιπτώσεις που ακούστηκε καρδούλα και την 8η εβδομάδα...απλά μου έχει καρφωθεί στο μυαλό αυτό που έιπε ο γιατρός χθες, ότι δηλαδή με βάση την εικόνα του προηγούμενου υπερήχου (11 μέρες νωρίτερα) τώρα και αυτός περίμενε καρδιακή λειτουργία. Μακάρι ρε κορίτσια να είμαι απλώς από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις.... πάντως τα καφέ υγρά εξαφανίστηκαν! :confused::confused:

Μια μέρα έμεινε...την Πέμπτη στις 20:30 είναι το ραντεβού.... Σας φιλώ και σας ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!!

Kαλημέρα. στενοχωρήθηκα απίστευτα. δεν έχω λόγια να σου γράψω Μαράκι. τέτοια εξέλιξη δεν την φανταζόμαστε ποτέ. καταρχας έχεις ακόμη καφέ; μήπως δεν είναι τπτ; εγω, καλή μου, που είχα συλλαβει καθυστερημένα την κόρη μου, το ήξερα από την αρχή. δηλ είχα τελευταία περίοδο στις 31/01/2010 και ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος στις 22/03/2010. πήγα στην γιατρό την επόμενη μέρα στις 23/03/2010 και μου είπε πως δεν φαίνεται τπτ, ότι μόλις λίγες μέρες καθυστέρηση έχω και να πήγαινα να με δει μετά από 2 βδομ όπου και ακούσαμε καρδιά. και στην χοριακή φαινόταν πως ήμουν πολύ λίγο και αυτό τον ρυθμό ακολούθησε το μωρό σε όλη την εγκυμοσύνη. εσύ πότε είχες πάει να σε δει ο γιατρός τελευταία φορά; από την χοριακή σου είχε φανεί πως είχες καθυστερημένη σύλληψη; χθες είδε ο γιατρός σάκο, λεκιθικό ασκό, έμβρυο; συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλήθεια δεν θέλω να σε κουράζω. η τσάρλι από τις προσπάθειες για δεύτερο παιδάκι είχε πάει στον γυναικολόγο να δει το μωρό και ενώ είδαν σάκο δεν είδαν έμβρυο. αχ καλή μου λυπάμαι για όλη αυτη την αναστάτωση. εύχομαι να μην είναι τπτ. αλήθεια λυπάμαι..

Μαρακι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ΟΛΑ καλα!!μπορειτε να μου εξηγήσετε τιβειναι η καθυστερημενη συλληψη;εγω εκανα χοριακη το σαββατο κ βγηκε αρνητικη.να σημειωσω πως ωορηξια ειχα 22/10 κ χθες πηρα τον γιατρο κ μου ειπε να ξανακανω αλη μια χιριακη την παρασκευη μηοως ειναι καθυστερημένη συλληψη...

Καλημερα κοριτσια.

Μαρακι καλα εκανες και εκλεισες δυο ραντεβου. Να παρεις και μια δευτερη γνωμη. Ευχομαι ολα να πανε καλα.

Εγω κοριτσια περιμενω τις εξετασεις του αντρα μου. Στιγμα δεν πρεπει να χει, αλλα αν εχει και αυτος την αιμοσφαιρινη α2 ανεβασμενη, πρεπει να κανουμε κι αλλες εξξετασεις, γιατι ειπαν οτι μπορει να υπαρχει προβλημα στο μπεμπε. Τετοιο αγχος δεν το μπορω. Τι να πω ταλαιπωρηθηκαμε για την εγκημοσυνη, να εχουμε και τετοια ατυχια;;; αχ μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας. Εχω ηδη κανει πολλες προσευχες!

Μαρακι ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ΟΛΑ καλα!!μπορειτε να μου εξηγήσετε τιβειναι η καθυστερημενη συλληψη;εγω εκανα χοριακη το σαββατο κ βγηκε αρνητικη.να σημειωσω πως ωορηξια ειχα 22/10 κ χθες πηρα τον γιατρο κ μου ειπε να ξανακανω αλη μια χιριακη την παρασκευη μηοως ειναι καθυστερημένη συλληψη...

Μαρακι καλημέρα! Καθυστερημένη λέμε τη σύλληψη που έγινε αργά μέσα στον κύκλο. Δηλαδή η δική μου είχε γίνει σίγουρα μετά την 20η μέρα του κύκλου. Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρη για την ημέρα της ωορρηξίας σου; Αν τυχόν με υπολογιζόμενη ωορρηξία 22/10 συνέλαβες στις 27/10 θα λέγαμε ότι έχεις καθυστερημένη σύλληψη.

Μαρακι καλημέρα! Καθυστερημένη λέμε τη σύλληψη που έγινε αργά μέσα στον κύκλο. Δηλαδή η δική μου είχε γίνει σίγουρα μετά την 20η μέρα του κύκλου. Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρη για την ημέρα της ωορρηξίας σου; Αν τυχόν με υπολογιζόμενη ωορρηξία 22/10 συνέλαβες στις 27/10 θα λέγαμε ότι έχεις καθυστερημένη σύλληψη.
κοριτσακι μου καλημερα..τι ωρα εχεις ραντεβου με τους γιατρους;περιμενουμε νεα!!εμενα την ωορηξια την ειδε με υπερυχο..

Διαφημίσεις

Μαράκι μου διάβασα τα νέα σου και σχεδόν ένιωσα την αγωνία σου. Υπομονή και πίστη, μια μερούλα έμεινε και θα ξέρεις. Ελπίζω κι εύχομαι να παν όλα καλά και να το θυμάσαι όλο αυτό σαν μια κακή ανάμνηση. Κι ο γιατρός μου μου είχε πει ότι υπάρχουν εγκυμοσύνες που αργούν "να πάρουν μπρος", άσχετα με το αν ήταν καθυστερημένη η σύλληψη ή όχι. Μακάρι και το δικό σου το σποράκι να ανήκει σε αυτή την κατηγορία και χαλάλι του που μας κατατρόμαξε!

Μαρ μου τι είναι αυτό πάλι;; Δεν φτάνει μόνο το στίγμα έχουμε να σκεφτόμαστε κι άλλα; Τι προβλήματα δηλαδή μπορεί να δημιουργήσει; Μωρέ όλα καλά θα είναι, εδώ δεν το έχουμε ξανακούσει καν, εσείς θα το έχετε και οι δύο?? :D

Μαρκέλλα μου καλημέρα. Μια χαρά είμαι εγώ πια, το έχω αφήσει πίσω μου. Περιμένω πως και πως τα Χριστούγεννα να περάσουμε όμορφα με τον αντρούλη μου και μετά τις γιορτές ξαναξεκινάμε. Τι να σου πω βρε κορίτσι μου, σε καταλαβαίνω. Ελπίζω αυτή η φορά να ήταν η τυχερή και το μπεμπάκι να περίμενε το δικό του δωμάτιο για να έρθει!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

nhZg.png

κοριτσακι μου καλημερα..τι ωρα εχεις ραντεβου με τους γιατρους;περιμενουμε νεα!!εμενα την ωορηξια την ειδε με υπερυχο..

Ρε κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπαράσταση..... δεν έχω λόγια να σας περιγράψω πόσο το εκτιμώ....

Στη γιατρό που θα πάω για δεύτερη γνώμη έκλεισα ραντεβού Πέμπτη (12/10) δηλαδή αύριο το απόγευμα. Και στον δικό μου θα πάω την Παρασκευή κατά τις 8.

Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και να λέω ότι είμαι από αυτές τις περιπτώσεις που το σποράκι είναι.... τεμπέλικο (ο καλός μου για να μου φτιάξει το κέφι μου λέει ότι δεν εμφανίζεται από τεμπελιά και ότι μάλιστα αυτό το πήρε από το μπαμπά του!!). Από την άλλη προσπαθώ να το δω αντικειμενικά και σκέφτομαι ότι πόσο πια να καθυστερεί η καρδιακή λειτουργία;

Και το βασικότερο: αν δεν ακούσω τίποτα ούτε Πέμπτη ούτε Παρασκευή, πάω για απόξεση το Σάββατο ή περιμένω κι άλλο; Και πόσο ακόμη;

mariachania εγώ πρέπει να σου πω ότι δεν εμπιστεύομαι πια απολύτως τίποτα! Και εγώ είχα επιβεβαιωμένη ωορρηξία και με υπέρηχο και με τα τεστ ωορρηξίας και περίοδος μου είχε έρθει μετά από 12 (όχι 14) μέρες! Επίσης το δικό μου τεστ εγκυμοσύνης βγήκε αρνητικό την 32η μέρα του κύκλου και πολύυυυ αχνά θετικό την 36η! Άρα, απλά θα περιμένεις και θα κάνεις μία χοριακή. Αν έχεις κουράγιο να την καθυστερήσεις 1-2 μέρες για να είσαι ακόμη πιο σίγουρη, θα είναι ακόμη καλύτερα. Εύχομαι ολόψυχα να μας πεις καλά νέα σύντομα.....:)

Kαλημέρα κορίτσια, εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι πολύ καλύτερη από την χθεσινή και πολύ χειρότερη από την αυριανή. στ αλήθεια ευχομαι όσο πάει να βελτιώνονται τα πράγματα για όλες τις κοπέλες που αυτή την στιγμή περνάνε δύσκολα και η αγωνία να λάβει τέλος. και για το Μαράκι και για την Μαργαρίτα και για την Μαρία από τα Χανιά. Μαρία, πιστεύω πως με έναν υπέρηχο κάτι θα φαινότανε, ακόμη κι αν ήταν καθυστερημένη η σύλληψη και σίγουρα με την χοριακή. γενικά Μαρία έχεις σταθερό κύκλο; εγω σε κάποιες φάσεις της ζωής μου ήταν ό,τι ναναι και για να μου ρθει περίοδος χρειαζόταν να πάρω το πριμολουτ. πόσες μέρες καθυστερησης μετράς; κάνε λίγο υπόμονη και όπως και να χει, αρνητική ή θετική χοριακή, να σε δει και ο γιατρός σου.

Μαράκι μου, εσύ πώς είσαι; βρήκες κανέναν γιατρό να πας σήμερα για παρακολούθηση; να ξέρεις πως όλες συμπάσχουμε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.

Μαργαρίτα, δεν ξέρω τί να πω! να μην έχεις πρόβλημα με την μεσογ και να σου προκύψει τώρα αυτό το πρόβλημα; ο άντρας σου τί λέει; γιατί από ό,τι μας λές σ' εκείνον έχει πέσει το βαρος τώρα. μα καλά δεν θα ήξερε τπτ, αν είχε έστω στίγμα. μου φαίνονται όλα τόσο απίθανα, που εύχομαι σύντομα να μην υπάρχει προβλημα..

Μαρκελλίτσα με τόσες προσπάθειες που έχεις κανει, κανονικά θα έπρεπε να μείνεις έγκυος σε τρίδυμα! άντε να δούμε! πότε δεν περιμένεις;

πω πω τώρα σας διάβασα....

Μαράκι μου τι να πω...είμαι σίγουρη ότι θα ακούσεις καρδούλα κ ότι όλα θα πάνε καλά.όσο για την 2η γνώμη έκανες τι σωστό για μένα.περιμένουμε τα νέα σου.

μαργαρίτα μου καλέ έλεος..το να αυτό όλο κάτι συμβαίνει σε όλες σας...πω πω Κάντε κ έναν αγιασμό βρε κορίτσια...εύχομαι όλα να πάνε καλά,

Μαρκέλλα μου άντε για διδυμακια σε βλέπω χαχα....με τόσο κατακόρυφο!!!!

εγώ αύριο περιμένω κ ια έρθει λογικά για να δούμε...

hiEW.pngpFRip3.png

Kαλημέρα κορίτσια, εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι πολύ καλύτερη από την χθεσινή και πολύ χειρότερη από την αυριανή. στ αλήθεια ευχομαι όσο πάει να βελτιώνονται τα πράγματα για όλες τις κοπέλες που αυτή την στιγμή περνάνε δύσκολα και η αγωνία να λάβει τέλος. και για το Μαράκι και για την Μαργαρίτα και για την Μαρία από τα Χανιά. Μαρία, πιστεύω πως με έναν υπέρηχο κάτι θα φαινότανε, ακόμη κι αν ήταν καθυστερημένη η σύλληψη και σίγουρα με την χοριακή. γενικά Μαρία έχεις σταθερό κύκλο; εγω σε κάποιες φάσεις της ζωής μου ήταν ό,τι ναναι και για να μου ρθει περίοδος χρειαζόταν να πάρω το πριμολουτ. πόσες μέρες καθυστερησης μετράς; κάνε λίγο υπόμονη και όπως και να χει, αρνητική ή θετική χοριακή, να σε δει και ο γιατρός σου.

Μαράκι μου, εσύ πώς είσαι; βρήκες κανέναν γιατρό να πας σήμερα για παρακολούθηση; να ξέρεις πως όλες συμπάσχουμε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.

Μαργαρίτα, δεν ξέρω τί να πω! να μην έχεις πρόβλημα με την μεσογ και να σου προκύψει τώρα αυτό το πρόβλημα; ο άντρας σου τί λέει; γιατί από ό,τι μας λές σ' εκείνον έχει πέσει το βαρος τώρα. μα καλά δεν θα ήξερε τπτ, αν είχε έστω στίγμα. μου φαίνονται όλα τόσο απίθανα, που εύχομαι σύντομα να μην υπάρχει προβλημα..

Μαρκελλίτσα με τόσες προσπάθειες που έχεις κανει, κανονικά θα έπρεπε να μείνεις έγκυος σε τρίδυμα! άντε να δούμε! πότε δεν περιμένεις;

Γεια σας φιλεναδες!κανενα νεο με το μαρακι;ακουσε καρδουλα;;εγω μετραω 6 μερες καθυστερησης...

Μαρία έχεις πάντα σταθερό κύκλο; εξι μέρες δεν είναι και λίγες. γιατι δεν κάνεις μια εξεταση χοριακής σήμερα; αληθεια μπορεις να περιμένεις μέχρι την παρασκευή; εγω κάποτε έπαιρνα αντισυλληπτικά, κάποια στιγμή τα σταματούσα όποτε έκρινα εγω και μου ερχόταν περίοδος. τα σταμάτησα λοιπόν σε έναν κύκλο και περίμενα να μου ρθει. εντωμεταξύ είχα μια συνεύρεση με τον σύζυγο και ενω είχαν ξεκινήσει κάτι καφέ υγρά σταματάνε απότομα και δεν μου έρχεται καθόλου περίοδος. άρχισα να υποψιάζομαι για κύηση, περίμενα περίμενα τπτ. πήγα και στον γιατρό να με δει, μου λέει δεν βλέπω τπτ μέσα στην μήτρα, έπαιρνα τηλ στο κέντρο που αναγράφεται πάνω στα αντισυλλητικά δεν ξέρανε τί να μου απαντήσουνε και μετά αποφάσισα να πάρω τα πρίμολουτ, για να μου ρθει, όπερ και εγένετο. δεν λέω ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί και σε σένα, απλά όσο καθυστερημενη και να είναι η σύλληψη κάτιτις θα το εντοπίσει το έμπειρο μάτι του γιατρού ή η ευαισθητη μέθοδος της χοριακής. μακάρι να είσαι έγκυος και η καθυστέρηση να οφείλεται στο νινί!

Μαρία έχεις πάντα σταθερό κύκλο; εξι μέρες δεν είναι και λίγες. γιατι δεν κάνεις μια εξεταση χοριακής σήμερα; αληθεια μπορεις να περιμένεις μέχρι την παρασκευή; εγω κάποτε έπαιρνα αντισυλληπτικά, κάποια στιγμή τα σταματούσα όποτε έκρινα εγω και μου ερχόταν περίοδος. τα σταμάτησα λοιπόν σε έναν κύκλο και περίμενα να μου ρθει. εντωμεταξύ είχα μια συνεύρεση με τον σύζυγο και ενω είχαν ξεκινήσει κάτι καφέ υγρά σταματάνε απότομα και δεν μου έρχεται καθόλου περίοδος. άρχισα να υποψιάζομαι για κύηση, περίμενα περίμενα τπτ. πήγα και στον γιατρό να με δει, μου λέει δεν βλέπω τπτ μέσα στην μήτρα, έπαιρνα τηλ στο κέντρο που αναγράφεται πάνω στα αντισυλλητικά δεν ξέρανε τί να μου απαντήσουνε και μετά αποφάσισα να πάρω τα πρίμολουτ, για να μου ρθει, όπερ και εγένετο. δεν λέω ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί και σε σένα, απλά όσο καθυστερημενη και να είναι η σύλληψη κάτιτις θα το εντοπίσει το έμπειρο μάτι του γιατρού ή η ευαισθητη μέθοδος της χοριακής. μακάρι να είσαι έγκυος και η καθυστέρηση να οφείλεται στο νινί!

Ριτακι με το να εχω πολυκυστικες δεν εχω σταθερο κυκλο..επαιρνα κ εγω χρονια αντισσυλιπτικα τα οποια κ σταματησα τωρα που παντρευτηκα...τους πρωτους. 2 μηνες αδιαθετησα στις 35 μερες μετα δν αδιαθετουσα κ πηρα πριμολουτ κ μετα μου εδωσε τα σερπαφαρ που ειναι για την ωορηξια..λογικα με αυτα τα χαπια αφου θα εκαν ωορρηξια θα επρεπε να αδιαθετησω 14 μερες μετα...εγω επρεπε να αδιαθετησω απο την πεμπτη που μας περασε συμφωνα με την ωορηξια μου...αλλα αν ειχε συμβει κατι δν θα ηταν αρνητικη η χοριακη το σαββατο..

Καλησπέρα κοριτσια μου Μαρακι μου ευχομαι να πανε ολα καλα θα περιμένουμε να μας πεις αυριο τα νεα αχ μακαρι το μωρακι να ειναι τεμπελικο και η καρδουλα να ξεκίνησε να κανει ντουκου ντουκου και ολα να πανε μια χαρά.

Θαλεια μου μπορει να μη σου ερθει αυριο ποτε δεν ξερεις...

Ριτακι πολλες προσπάθειες αλλα σωστες προσπαθειες αντε να δουμε αν και δεν το πιστευω ....ο Θεοσ ξερει μονο βρε κοριτσακια μου ασ μου δωσει μωρακι και ασ ειναι και 3 και 4 και οσα θελει ο Θεοσ τουλάχιστον αυτο που δεν με αγχώνει πλεον οτι οι προσπάθειες γίνονται στο σωστο περιβάλλον ....θα κανω και αυριο και μεχρι τελος του μηνα αλλα γιατι το θελω χιχι ....ααα κοριτσια ακουστε και το αλλο επίσης ειναι πρωτος μηνας που δεν το βλεπω σαν προσπαθειες και το μυαλό μου καθώς ερχομαι σε επαφη φεύγει αλλου επιτελους οπως και οταν δεν προσπαθουσαμ για μωρακι..

Μαργαρίτα μου να μας πεις και εσυ τα νεα σου

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κοριτσακια τι κανετε; Εγω μετραω τις ωρες αναποδα μεχρι το ραντεβου των 8:30. Με μεγαλη προσπαθεια κοιμηθηκα σχεδον 3 ωρες. Εκανα το μπανακι μου και περιμενω να ξημερωσει. Αποφασισα να κανω και μια χοριακη σημερα (θα παω κατα τις 7) μηπως και δωσει καποιο συμπληρωματικο στοιχειο στους γυανικολογους και βοηθησει σε υπολογισμους. Μπορει να μην εχει νοημα, αλλα αν δεν κανω κατι....θα σκασω! Απο χθες το μεσημερι καθομαι σε αναμμενα καρβουνα (μεχρι τοτε το ψιλοπαλευα).

Ψαχνω τροπους να απασχολησω το μυαλο μου αλλα δυσκολευομαι. Ειχα κλεισει και ραντεβου στον οδοντιατρο σημερα και φανταζομαι οτι εκει θα ξεχαστω λιγακι. Ο καλος μου ειναι αισιοδοξος (ή απλα προσπαθει να με ενθαρρυνει, δεν ξερω).

Θα περασω και απο την εκκλησια σημερα.....

Ευχαριστω για τις ευχες σας! Σε 15 ωρες θα εχω νεα!!

Κοριτσακια τι κανετε; Εγω μετραω τις ωρες αναποδα μεχρι το ραντεβου των 8:30. Με μεγαλη προσπαθεια κοιμηθηκα σχεδον 3 ωρες. Εκανα το μπανακι μου και περιμενω να ξημερωσει. Αποφασισα να κανω και μια χοριακη σημερα (θα παω κατα τις 7) μηπως και δωσει καποιο συμπληρωματικο στοιχειο στους γυανικολογους και βοηθησει σε υπολογισμους. Μπορει να μην εχει νοημα, αλλα αν δεν κανω κατι....θα σκασω! Απο χθες το μεσημερι καθομαι σε αναμμενα καρβουνα (μεχρι τοτε το ψιλοπαλευα).

Ψαχνω τροπους να απασχολησω το μυαλο μου αλλα δυσκολευομαι. Ειχα κλεισει και ραντεβου στον οδοντιατρο σημερα και φανταζομαι οτι εκει θα ξεχαστω λιγακι. Ο καλος μου ειναι αισιοδοξος (ή απλα προσπαθει να με ενθαρρυνει, δεν ξερω).

Θα περασω και απο την εκκλησια σημερα.....

Ευχαριστω για τις ευχες σας! Σε 15 ωρες θα εχω νεα!!

Μαράκι όλα να πάνε καλά εύχομαι!!!!!😃😃😃

hiEW.pngpFRip3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...