Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά από πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?  

2.440

1. 1. Μετά απο πόσο καιρό προσπαθειών μείνατε έγκυος?

• σχεδόν αμέσως
      1017
    • μετά από έξι μήνες εώς ένα χρόνο
      490
    • μετά από ένα χρόνο εώς δύο χρόνια
      296
    • μετά από δύο εώς τρία χρόνια
      317
    • μετά από περισσότερα χρόνια
      11

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Αναστασία μου, πολύ χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς και που ήδη βρίσκεσαι στον 4ο μηνα. το αγοράκι σου είναι πλήρως σχηματισμένο κιόλας! η μπουμπού σου τί λέει;; πώς νιώθει που θα έχει αδελφούλη;;

Νικολίτσα πότε δεν περίμενες; δηλ πόσες μέρες καθυστέρησης μετράς; κοίτα αφού έχεις πλέον καθυστέρηση το τεστ θα σου δείξει έγκυρο αποτελ. δεν πρέπει να το φοβάσαι. σκέψου ότι μπορεί να είσαι και να κάθεσαι να σιγοψήνεσαι άδικα. κι αν πάλι δεν είσαι-φτου φτου μακριά-να το σιγουρέψεις. αντε πάρτο αυτο το τεστ και κατι μου λέει πως θα έχουμε εορτασμούς και πανηγύρια! δες και την θερμοκρασία σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε; Εγώ χθες έκανα για τελευταία (ελπίζω) φορά εξέταση χοριακής και βγήκε 29.969! Ο γιατρούλης λέει ότι προχωράμε κανονικά και ότι αυτή η πορεία επιβεβαιώνει ότι τα αρχικά μικρά νούμερα οφείλονται στο γεγονός ότι η σύλληψη έγινε αργά. Την επόμενη εβδομάδα πάω για υπέρηχο για να ακούσουμε επιτέλους καρδούλα (μάλλον ακούγεται από τώρα, αλλά θα κάνω υπομονή) και να κάνει, λέει, κάτι μετρήσεις. Εκανα και εξέταση θυροειδούς (ήταν ανεβασμένη η TSH πριν καν μείνω έγκυος) και περιμένω τα αποτελέσματα. Το χαπάκι δε το γλιτώνω, αλλά δε με απασχολεί!

Να σας πω τις σκέψεις μου αυτές τις τελευταίες μέρες;;;

α) έστρωσα χθες χαλιά και σκεφτόμουν: του χρόνου ένα πλασματάκι θα μπουσουλάει πάνω στα χαλιά!!!

β) πλησιάζουν Χριστούγεννα και επιτέλους θα στολίσω δέντρο χωρίς να λέω: άντε, και του χρόνου μακάρι να είμαστε τρεις!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p Φιλάκια σε όλες!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε; Εγώ χθες έκανα για τελευταία (ελπίζω) φορά εξέταση χοριακής και βγήκε 29.969! Ο γιατρούλης λέει ότι προχωράμε κανονικά και ότι αυτή η πορεία επιβεβαιώνει ότι τα αρχικά μικρά νούμερα οφείλονται στο γεγονός ότι η σύλληψη έγινε αργά. Την επόμενη εβδομάδα πάω για υπέρηχο για να ακούσουμε επιτέλους καρδούλα (μάλλον ακούγεται από τώρα, αλλά θα κάνω υπομονή) και να κάνει, λέει, κάτι μετρήσεις. Εκανα και εξέταση θυροειδούς (ήταν ανεβασμένη η TSH πριν καν μείνω έγκυος) και περιμένω τα αποτελέσματα. Το χαπάκι δε το γλιτώνω, αλλά δε με απασχολεί!

Να σας πω τις σκέψεις μου αυτές τις τελευταίες μέρες;;;

α) έστρωσα χθες χαλιά και σκεφτόμουν: του χρόνου ένα πλασματάκι θα μπουσουλάει πάνω στα χαλιά!!!

β) πλησιάζουν Χριστούγεννα και επιτέλους θα στολίσω δέντρο χωρίς να λέω: άντε, και του χρόνου μακάρι να είμαστε τρεις!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p Φιλάκια σε όλες!!

Καλημέρα Μαράκι. Χάρηκα πολύ διαβάζοντας τα νέα σου :). Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα υγιές μωράκι. Την επόμενη βδομάδα θα ακούσεις καρδούλα και θα δεις και το μικρό σου θαυματάκι. Απερίγραπτο το συναίσθημα που θα νιώσεις :) . Σε ότι αφορά τον θυρεοειδή, παρά το γεγονός ότι οι τιμές μου ήταν μέσα στα φυσιολογικά όρια και δεν είχα ποτέ θέμα,παίρνω θυροξίνη, καθώς ο γιατρός μου θεωρεί ότι πρέπει να είναι ρυθμισμένη γύρω στο 1 για την καλύτερη ανάπτυξη του εμβρύου. Να προσέχεις τον εαυτό σου και όλα μα όλα να πάνε καλά κοριτσάκι μου.

V12Zp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Αναστασία μου, πολύ χαίρομαι που όλα βαίνουν καλώς και που ήδη βρίσκεσαι στον 4ο μηνα. το αγοράκι σου είναι πλήρως σχηματισμένο κιόλας! η μπουμπού σου τί λέει;; πώς νιώθει που θα έχει αδελφούλη;;

Νικολίτσα πότε δεν περίμενες; δηλ πόσες μέρες καθυστέρησης μετράς; κοίτα αφού έχεις πλέον καθυστέρηση το τεστ θα σου δείξει έγκυρο αποτελ. δεν πρέπει να το φοβάσαι. σκέψου ότι μπορεί να είσαι και να κάθεσαι να σιγοψήνεσαι άδικα. κι αν πάλι δεν είσαι-φτου φτου μακριά-να το σιγουρέψεις. αντε πάρτο αυτο το τεστ και κατι μου λέει πως θα έχουμε εορτασμούς και πανηγύρια! δες και την θερμοκρασία σου.

Ριτακι μου κανονικά έχω καθυστερηση (αν βαλω μαζι και την καθυστερηση της καθυστερησης δλδ...με 28 μερες σταθερο κυκλο και μια δυο φορες που μου χει ερθει στις 31 μερες,)έχω 2 μερες καθυστερηση καθαρη ... θα κανω τεστακι το Σουκου μαζι με τον πριγκιπα μου και ο Θεος βοηθος... Αν ειμαι θα το καταλάβετε από τα πυροτεχνηματα στην περιοχή της Πατησιων...:lol: Αν δεν ειμαι...δεν πειραζει συνεχιζω δριμύτερη... Εσυ τι νεα κοριτσι μου??Μαρακι μπραβο κοπελα μου!!Στειλε και σε μας λιγο απο την μαγικη μπεμπεδοσκονη... Αντε να γεμισουμε εγκυουλες εδω περα..Περιμενουμε και νεα απο την Χανιώτισσα Μαρια που περιμενει αυριο μεθαυριο νομιζω..Για παμε !!!!

Ριτακι μου κανονικά έχω καθυστερηση (αν βαλω μαζι και την καθυστερηση της καθυστερησης δλδ...με 28 μερες σταθερο κυκλο και μια δυο φορες που μου χει ερθει στις 31 μερες,)έχω 2 μερες καθυστερηση καθαρη ... θα κανω τεστακι το Σουκου μαζι με τον πριγκιπα μου και ο Θεος βοηθος... Αν ειμαι θα το καταλάβετε από τα πυροτεχνηματα στην περιοχή της Πατησιων...:lol: Αν δεν ειμαι...δεν πειραζει συνεχιζω δριμύτερη... Εσυ τι νεα κοριτσι μου??Μαρακι μπραβο κοπελα μου!!Στειλε και σε μας λιγο απο την μαγικη μπεμπεδοσκονη... Αντε να γεμισουμε εγκυουλες εδω περα..Περιμενουμε και νεα απο την Χανιώτισσα Μαρια που περιμενει αυριο μεθαυριο νομιζω..Για παμε !!!!

Κοριτσια μου γεια σας!!!!!

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια! Τί κάνετε;; έπεσα μετα μανίας στη συγγραφη του διδακτορικού, αλλα πριν ξεκινήσω περνάω μια βόλτα και απο δω για να δω τί κάνετε.

Νικολίτσα κάπου διάβασα ότι έκανες μια θερμομέτρσηση και έδειξε 37,2. μιλάμε πάντοτε για κάτω από την γλώσσα έτσι;; κοίτα εγω προσωπικά δεν έλαβα ποτέ τόσο υψηλή θερμοκρασία από το στόμα. είναι πολύ υψηλή τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. τωρα για τους χτύπους της καρδιάς έχω ακούσει ότι αυξάνονται μα εγω δεν τους μέτρησα ποτέ οπότε δεν ξέρω. Βρε καλή μου πάρε ένα τεστάκι. να ήμαστε κοντά να σου έδινα ένα από αυτά πια τα ελάχιστα που μου έχουν μείνει της hometest. μην κάθεσαι και βασανίζεσαι ασπρίζουν τα μαλλιά!!!:-P

Μαρκελλίτσα τί μου κάνεις;; το καινουριο σου σπιτάκι είναι έτοιμο; εγω έφτιαξα το υπόγειο, έκανα μια μικρή κουζινίτσα και ακόμα περιμένω τα πορτάκια. έπεσα σε αμελή μαραγκό.

Η Αγγελική τί έγινε; οι εγκυούλες μας;; Η Αθανασία θα πρέπει να έκανε την αυχενική. Η Ιοιο είναι καλά; τα αποτελέσματα της αυχενικής είναι καλα, γλυκιά μου, που φοβοσουν; Αναστασια ο μπέμπης σου είναι καλα;

Μαράκι πως πας; αυτά τα Χριστουγεννα θα ειναι τα πρωτα από τα πιο όμορφα Χριστουγεννα που θα ζήσεις σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου. ασε που θα φας για δύο!!:lol: (μην το παρακάνεις πάντως γιατί σε σενα θα μείνουν τα κιλά!)

Μελιτίνη μου είσαι καλά;;

Γεια σου Μαράκι από Χανιά πως είσαι???

Καλημερα!!!εχω μια ερωτηση...αφου η ωορηξια μου ηταν πεμπτη 22/10 περιοδο λογικα θα δω σημερα αυριο ετσι δν παει;

Καλημερα!!!εχω μια ερωτηση...αφου η ωορηξια μου ηταν πεμπτη 22/10 περιοδο λογικα θα δω σημερα αυριο ετσι δν παει;

Λογικα ναι μαρια... το αργοτερο σαββατο,16 μερες μετα...εγω ετσι υπολογιζω....μακαρι να μη σου ερθει.... μαζι ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....

ναι λογικά Έτσι είναι...για να δούμε μακάρι να είσαι εγκυος!!!

hiEW.pngpFRip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Κάθε μέρα είμαι και καλύτερα. Τελικά αυτά τα εξωμήτρια συνέχεια τα ακούω, ενώ διαβάζω ότι η πιθανότητα είναι 2 στις 100 εγκυμοσύνες. Μάλλον ρε κορίτσια κάτι φταίει. Δε ξέρω.. ο σύγχρονος τρόπος ζωής; ότι πλέον οι γυναίκες το καθυστερούμε πολύ να κάνουμε παιδί; Πάντως δε μπορεί τόσες γυναίκες να παιδεύονται.

Ρίτα με συγκίνησες να ξέρεις. Μάλλον όμως θα πρέπει να μιλάω λιγότερο γι αυτό γιατί μου φαίνεται μου παίρνει δυσανάλογο χρόνο να το ξεπεράσω. Εντάξει, ήταν τόσο αρχή, δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω καλά καλά. Σκέφτομαι τι να πουν και άλλες μανούλες που χάνουν τα μωράκια τους σε προχωρημένες εγκυμοσύνες;

Άντε πείτε κανένα ευχάριστο. Νικολίτσα; Μαρία απ τα Χανιά; Κανένα νέο; Μαράκι πότε κάνεις υπέρηχο; Αναστασία ευτυχώς όλα καλά! Με το καλό ο παίδαρος! Μαρ πως είναι το πόδι; Θάλεια και Μαρκέλλα εσείς πότε περιμένετε; Την έχω χάσει λίγο τη ροή των γεγονότων αλλά θα επανέλθω :D

nhZg.png

Καλημέρα! Κάθε μέρα είμαι και καλύτερα. Τελικά αυτά τα εξωμήτρια συνέχεια τα ακούω, ενώ διαβάζω ότι η πιθανότητα είναι 2 στις 100 εγκυμοσύνες. Μάλλον ρε κορίτσια κάτι φταίει. Δε ξέρω.. ο σύγχρονος τρόπος ζωής; ότι πλέον οι γυναίκες το καθυστερούμε πολύ να κάνουμε παιδί; Πάντως δε μπορεί τόσες γυναίκες να παιδεύονται.

Ρίτα με συγκίνησες να ξέρεις. Μάλλον όμως θα πρέπει να μιλάω λιγότερο γι αυτό γιατί μου φαίνεται μου παίρνει δυσανάλογο χρόνο να το ξεπεράσω. Εντάξει, ήταν τόσο αρχή, δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω καλά καλά. Σκέφτομαι τι να πουν και άλλες μανούλες που χάνουν τα μωράκια τους σε προχωρημένες εγκυμοσύνες;

Άντε πείτε κανένα ευχάριστο. Νικολίτσα; Μαρία απ τα Χανιά; Κανένα νέο; Μαράκι πότε κάνεις υπέρηχο; Αναστασία ευτυχώς όλα καλά! Με το καλό ο παίδαρος! Μαρ πως είναι το πόδι; Θάλεια και Μαρκέλλα εσείς πότε περιμένετε; Την έχω χάσει λίγο τη ροή των γεγονότων αλλά θα επανέλθω :D

Κοριτσια μου απο σημερα περιμενω..προς το παρων αφαντη...αλλα δεν εχω κανενα συμπτωμα...ουτε οτι θα ερθει ουτε ομως οτι δεν θα ερθει...😕

Καλημερα σε όλες τις κοριτσαρες!!!! Ολες τις μανουλες!!

Μαρία Χανια έχεις μετρήσει θερμοκρασια σημερα πρωι? Λογικά αν ειναι να σου ερθει θα σου κατεβει κατι δεκατα... Μελετινι μου χαιρομαι που εισαι καλα...μην το συζητας πια..θα σαι καλυτερα μερα με την μέρα... και ξεκινα για νεα προσπάθεια... ο Θεος θα στειλει σε ολες τις κοιλιτσες μωρακια... Θαλεια μου, Εβελίνα, Μαρακι, Αθανασια, Αναστασία όλα τα όμορφα κορίτσια τι κάνετε?

Ριτα μου οντως μετρηθηκα και η θερμοκρασια ηταν 37 κ 2 αλλα απογευμα..γυρω στις 4... δεν ισχυει δλδ γιατι μονο το πρωι μπορεις να καταλαβεις. Η πλακα ειναι πως θερμοκρασια εχω μετρησει 2 φορες συνολικα πρωι..μια σημερα που βγηκε 36,7 και μια πριν κανα δυο μηνες την μερα που ταν να μου ρθει περιοδος και οντως μετα απο 5 ωρες ηρθε... η θερμοκρασια το πρωι ηταν 35,5.Κουφαθηκα. 35, 5 θερμοκρασια???Ειχα φοβηθει.αλλα μετα οταν κατεβηκε η ακατανομαστη ηρεμησα..! Ποσα δεκατα κατεβαινει πριν την περιοδο?δλδ ειναι φυσιολογικο να χεις θερμοκρασια κανονικη πχ 36.7 οπως ειχα σημερα και πριν τα προεορτια να πηγαινει στο 35, 5??? Απαπαπα ..του κύκλου τα καμώματα...

Καλημερα σε όλες τις κοριτσαρες!!!! Ολες τις μανουλες!!

Μαρία Χανια έχεις μετρήσει θερμοκρασια σημερα πρωι? Λογικά αν ειναι να σου ερθει θα σου κατεβει κατι δεκατα... Μελετινι μου χαιρομαι που εισαι καλα...μην το συζητας πια..θα σαι καλυτερα μερα με την μέρα... και ξεκινα για νεα προσπάθεια... ο Θεος θα στειλει σε ολες τις κοιλιτσες μωρακια... Θαλεια μου, Εβελίνα, Μαρακι, Αθανασια, Αναστασία όλα τα όμορφα κορίτσια τι κάνετε?

Ριτα μου οντως μετρηθηκα και η θερμοκρασια ηταν 37 κ 2 αλλα απογευμα..γυρω στις 4... δεν ισχυει δλδ γιατι μονο το πρωι μπορεις να καταλαβεις. Η πλακα ειναι πως θερμοκρασια εχω μετρησει 2 φορες συνολικα πρωι..μια σημερα που βγηκε 36,7 και μια πριν κανα δυο μηνες την μερα που ταν να μου ρθει περιοδος και οντως μετα απο 5 ωρες ηρθε... η θερμοκρασια το πρωι ηταν 35,5.Κουφαθηκα. 35, 5 θερμοκρασια???Ειχα φοβηθει.αλλα μετα οταν κατεβηκε η ακατανομαστη ηρεμησα..! Ποσα δεκατα κατεβαινει πριν την περιοδο?δλδ ειναι φυσιολογικο να χεις θερμοκρασια κανονικη πχ 36.7 οπως ειχα σημερα και πριν τα προεορτια να πηγαινει στο 35, 5??? Απαπαπα ..του κύκλου τα καμώματα...

Βρε Νικολιτσα μου εχω μπερδευτεί με την βρωμοθερμοκρασια μου...βεβαια δν εκατσα να μετρησω αππ την αρχη του κυκλου μου κ οι μετρησεις δεν ειναι πρωινες...οποτε μου ερθει...οππτε την μια εχω !36.3 την αλλα εχω 36.5 την αλλη 36.7 απο την μασχαλη ολα αυτα..απο το στομα 36.8-37...το ειπα στον γιατρο κ με μαλωσε..μου ειπε να μην μετραω την θερμοκρασι μου κ οτι γενικα η θερμοκρασια ενος ανθρωπου εχει διακυμάνσεις κ επηρεαζεται απο εκατομμύρια λογους...σημερα την πηρα το πρωι κατα τις 11 απο περιέργεια απο την μασχαλη κ την μια μου εδειξε 36.3 κ μετα απο λιγο 36.5...παντως κ κατι πονακια που ειχα πριν 2 μερες στην κοιλια μου μου περασαν κ αυτα....τι να πω;;;;περιμενουμε να δουμε αν θα ερθει η κοκκινοσκουφιτσα μας...

Καλησπέρα στης ομορφεςςς πσσσσ πως τα λεω χαχαχαχαχαχχαχα ε μα αφού ειμαστε ολες χααχα λοιπον κοριτσαρες μη μετρατε θερμοκρασία τουλάχιστον ο δικος μου γιατρος μου ειπε να μη μετραω ..ασχετο που εγω καμια φορα μετραω απο περιέργεια αχχαχα στην βιοχημικη εγω ειχα το απογευμα 37 το πρωι ξεχνουσα δεν έπαιρνα ..

Nikolitsaγια ελα λιγο πιο κοντα να μυρίσω ...χμμμ μπεμπεδοσκονη μυρίζεις κανε το τεστ γιατι θα σκάσουμε αχχαχαχαχ αααα και μετα κερνας σφηνάκια ειναι η σειρα σου ...

Θαλεια στην αναμονη ε? Περιμενουμε νεα :) :) :)

Μαρια απο τα Χανιά και τα δικα σου νεακια περιμένουμε :)

Ριτακι μουυυυυυ το σπιτι τελειωσε σημερα πηγα για ψωνια στο σουπερ και φυσικα θα ξανα παω σαββατο :) αχ ειμαι πολυ ευτυχισμένη ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

Μαρακι αχ τι ωραια δεντρακι λαμπακια στολισμο ...ωραια ατμόσφαιρα και το μωρακι μεσα σου ντου ντου αχχχχχ μπραβο κοριτσακι μου να χαϊδεύεις την κοιλιτσα σου καταλαβαίνει το νινι να εισαι σίγουρη γιαυτο εγκυουλες μου ακουτε χαιδευψτ κοιλιτσες Αναστασία, Αθανασια,loio,Μαργαριτα,greentree αν ξεχασα καμια Συγγνώμη :)

Melitini κοριτσαρα μου και εγω το ξεπερασα και εσυ θα το ξεπερασεις και θα δεις ολα θα πανε καλα :) :) :)

Ειχαμε και την Αγγελικη που ειναι??? ? Καλησπερα και στις κοπελες που ξεχασα :)

Τα δικα μου νεα σημερα η ένατη μερα εχει ψητο χαχαχαχχαχαχ στο new home :) :) πρωτη φορα στους 10 μηνες που προσπαθω πιστευω πως θα πιασω νινι χαχαχ

Συγγνώμη για το μεγαλο post I LOVE KOUKLARES MOYYYYYYYY

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στης ομορφεςςς πσσσσ πως τα λεω χαχαχαχαχαχχαχα ε μα αφού ειμαστε ολες χααχα λοιπον κοριτσαρες μη μετρατε θερμοκρασία τουλάχιστον ο δικος μου γιατρος μου ειπε να μη μετραω ..ασχετο που εγω καμια φορα μετραω απο περιέργεια αχχαχα στην βιοχημικη εγω ειχα το απογευμα 37 το πρωι ξεχνουσα δεν έπαιρνα ..

Nikolitsaγια ελα λιγο πιο κοντα να μυρίσω ...χμμμ μπεμπεδοσκονη μυρίζεις κανε το τεστ γιατι θα σκάσουμε αχχαχαχαχ αααα και μετα κερνας σφηνάκια ειναι η σειρα σου ...

Θαλεια στην αναμονη ε? Περιμενουμε νεα :) :) :)

Μαρια απο τα Χανιά και τα δικα σου νεακια περιμένουμε :)

Ριτακι μουυυυυυ το σπιτι τελειωσε σημερα πηγα για ψωνια στο σουπερ και φυσικα θα ξανα παω σαββατο :) αχ ειμαι πολυ ευτυχισμένη ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

Μαρακι αχ τι ωραια δεντρακι λαμπακια στολισμο ...ωραια ατμόσφαιρα και το μωρακι μεσα σου ντου ντου αχχχχχ μπραβο κοριτσακι μου να χαϊδεύεις την κοιλιτσα σου καταλαβαίνει το νινι να εισαι σίγουρη γιαυτο εγκυουλες μου ακουτε χαιδευψτ κοιλιτσες Αναστασία, Αθανασια,loio,Μαργαριτα,greentree αν ξεχασα καμια Συγγνώμη :)

Melitini κοριτσαρα μου και εγω το ξεπερασα και εσυ θα το ξεπερασεις και θα δεις ολα θα πανε καλα :) :) :)

Ειχαμε και την Αγγελικη που ειναι??? ? Καλησπερα και στις κοπελες που ξεχασα :)

Τα δικα μου νεα σημερα η ένατη μερα εχει ψητο χαχαχαχχαχαχ στο new home :) :) πρωτη φορα στους 10 μηνες που προσπαθω πιστευω πως θα πιασω νινι χαχαχ

Συγγνώμη για το μεγαλο post I LOVE KOUKLARES MOYYYYYYYY

Μαρκελλα μου καλορίζικο το new home και ευχομαι το σπορακι σου να ρθει με την μια... Το μικρο σου θα σου κανει ποδαρικο και πραγματικα κοριτσια μέχρι τελος του χρόνου να έχουμε όλες καλα νέα..στις εγκυουλες μας καλή εγκυμοσυνη και σε μας ένα θετικο τεστακι, μια ανεβασμένη χοριακή τελοσπάντων...!!! Μακαρι να μυριζω μπεμπεδόσκονη βρε κοριτσια..θα κάνω υπομονη μέχρι το Σουκου γιατί τότε είπαμε με τον πριγκιπα μου να κάνουμε το τεστ...

όσο για τα σφηνάκια... Ας είμαι έγκυος και έχει κέρασμα σφηναρες για αυτες που ακομα δεν εχουν σποράκια, και βαφλες γι αυτες που εχουν σπορακι...:lol:

Ποια κορίτσια μένουν Αθήνα πλάκα πλάκα βρε παιδια? Είναι καμία στην Αθήνα ή μας χωρίζουν μίλια, θάλασσες και βουνά?Αν θέλετε απαντάτε...

Βρε Νικολιτσα μου εχω μπερδευτεί με την βρωμοθερμοκρασια μου...βεβαια δν εκατσα να μετρησω αππ την αρχη του κυκλου μου κ οι μετρησεις δεν ειναι πρωινες...οποτε μου ερθει...οππτε την μια εχω !36.3 την αλλα εχω 36.5 την αλλη 36.7 απο την μασχαλη ολα αυτα..απο το στομα 36.8-37...το ειπα στον γιατρο κ με μαλωσε..μου ειπε να μην μετραω την θερμοκρασι μου κ οτι γενικα η θερμοκρασια ενος ανθρωπου εχει διακυμάνσεις κ επηρεαζεται απο εκατομμύρια λογους...σημερα την πηρα το πρωι κατα τις 11 απο περιέργεια απο την μασχαλη κ την μια μου εδειξε 36.3 κ μετα απο λιγο 36.5...παντως κ κατι πονακια που ειχα πριν 2 μερες στην κοιλια μου μου περασαν κ αυτα....τι να πω;;;;περιμενουμε να δουμε αν θα ερθει η κοκκινοσκουφιτσα μας...

Καλησπέρα Κορίτσια! Μαράκι και εγω την ιδια απορία είχα το καλοκαίρι, αλλα εν τέλει μου την έλυσε η βικιπαιδεια με θέμα θερμοκρασία σώματος. εκεί θα δεις ότι η θερμοκρασία ανάλογα με το που την μετράς δείχνει και διαφορετική τιμή. εγω πχ το καλοκαίρι την μετρούσα από το στόμα και μου έδειχνε πολύ χαμηλές τιμές ακόμη και κατά την εκρηκτική φάση που κανονικά η θερμοκρασία ανεβαίνει. απογοητευμένη, λοιπόν, διάβασα ότι την πιο σωστή θερμοκρασία την δείχνει ο ορθός. και ναι όντως εκεί έδειχνε το θερμόμετρο κάτι 37 με 37,4! άρχισαν να αναπτερώνονται οι ελπίδες μου και σκεφτόμουν ότι με τέτοια θερμοκρασία αποκλέιεται να ρθει η ακατανόμαστη. αμ δε την ίδια μέρα με το 37 μου ήρθε η άτιμη. απογοητεύτηκα. όμως τωρα που κάνω το πείραμα με το θερμόμετρο στην στοματική κοιλότητα εξαγω αξιόπιστα συμπεράσματα.

Μελιτίνη μου καλή.. δεν θέλω να σε ταράζω, όμως σήμερα εμαθα ότι η κουμπάρα μου εχει εξωμήτρια κύηση και θα πάει στην Αθήνα για αφαίρεση. Δίστασα να της τηλεφωνήσω.

και εγω λέω να πάω τις επόμενες εβδομάδες στο γιατρό στην Αθήνα. θέλω και μια δεύτερη γνώμη.

Κορίτσια όσες βρίσκεστε σε ύποπτη φάση κάντε κάτι, αλλιώς θα γκαστρωθούμε εμείς από την αγωνία, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός! ευτυχώς που όλες οι κοπέλες, πιθανές μανούλες, δεν κρατιούνται σαν και σας, αλλιώς θα είχαν κλείσει τα εργοστάσια παραγωγής τεστ εγκυμοσύνης, ούτε θα είχαν εξελιχθεί τα συγκεκριμένα να δείχνουν νωρίτερα!

Καλησπέρα Κορίτσια! Μαράκι και εγω την ιδια απορία είχα το καλοκαίρι, αλλα εν τέλει μου την έλυσε η βικιπαιδεια με θέμα θερμοκρασία σώματος. εκεί θα δεις ότι η θερμοκρασία ανάλογα με το που την μετράς δείχνει και διαφορετική τιμή. εγω πχ το καλοκαίρι την μετρούσα από το στόμα και μου έδειχνε πολύ χαμηλές τιμές ακόμη και κατά την εκρηκτική φάση που κανονικά η θερμοκρασία ανεβαίνει. απογοητευμένη, λοιπόν, διάβασα ότι την πιο σωστή θερμοκρασία την δείχνει ο ορθός. και ναι όντως εκεί έδειχνε το θερμόμετρο κάτι 37 με 37,4! άρχισαν να αναπτερώνονται οι ελπίδες μου και σκεφτόμουν ότι με τέτοια θερμοκρασία αποκλέιεται να ρθει η ακατανόμαστη. αμ δε την ίδια μέρα με το 37 μου ήρθε η άτιμη. απογοητεύτηκα. όμως τωρα που κάνω το πείραμα με το θερμόμετρο στην στοματική κοιλότητα εξαγω αξιόπιστα συμπεράσματα.

Μελιτίνη μου καλή.. δεν θέλω να σε ταράζω, όμως σήμερα εμαθα ότι η κουμπάρα μου εχει εξωμήτρια κύηση και θα πάει στην Αθήνα για αφαίρεση. Δίστασα να της τηλεφωνήσω.

και εγω λέω να πάω τις επόμενες εβδομάδες στο γιατρό στην Αθήνα. θέλω και μια δεύτερη γνώμη.

Κορίτσια όσες βρίσκεστε σε ύποπτη φάση κάντε κάτι, αλλιώς θα γκαστρωθούμε εμείς από την αγωνία, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός! ευτυχώς που όλες οι κοπέλες, πιθανές μανούλες, δεν κρατιούνται σαν και σας, αλλιώς θα είχαν κλείσει τα εργοστάσια παραγωγής τεστ εγκυμοσύνης, ούτε θα είχαν εξελιχθεί τα συγκεκριμένα να δείχνουν νωρίτερα!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχ :lol: :lol:Ρίτα μου το Σουκου θα το κάνω... το χω παρει αποφαση.Αν και δεν νομιζω να είμαι... δεν ξέρω. Η θερμοκρασια μου ήταν 36.7 το πρωι. και τωρα 37 και 2. Παντα το απογευμα ειναι πιο ανεβασμένη.

:-( και ξέρω πως μόλις δω πτωση 35,5 θα μου ρθει η ρημαδα. Δεν νομιζω με 36.7 να ειναι θερμοκρασια εγκυμοσυνης, Πολυ μικρη τιμη και για καθυστερηση.

Μαράκι μου πότε λες να κάνεις το τεστακι σου??Σήμερα -αυριο ΔΕΝ περιμένεις?Εχεις πονακια καθολου ή κανα σύμπτωμα νεο στην διάθεση σου ή σωματικό?

Μαράκι μου πότε λες να κάνεις το τεστακι σου??Σήμερα -αυριο ΔΕΝ περιμένεις?Εχεις πονακια καθολου ή κανα σύμπτωμα νεο στην διάθεση σου ή σωματικό?

Απο συμπτωματα τιποτα..μου περασαν τα πονακια...αν δν αδιαθετησω θα λανω χοριακη δευτέρα η τριτη...εσεις;

Καλησπέρα, κορίτσια!

Κι εγώ μέχρι να μείνω έγκυος, αναρωτιόμουν για τα συμπτώματα, αλλά το μόνο ασφαλές σύμπτωμα είναι η καθυστέρηση.

Γυρίσαμε από την αυχενική, μεγάλωσε το μωράκι μας και όλα είναι καλά. Είμαι στην ομάδα χαμηλού κινδύνου!

Απο συμπτωματα τιποτα..μου περασαν τα πονακια...αν δν αδιαθετησω θα λανω χοριακη δευτέρα η τριτη...εσεις;

Μαράκι πάντως καλό που δεν νιωθεις πόνο ή πρήξιμο γενικά γιατί αυτό είναι σύμπτωμα για περίοδο.. Μακαρι να μην σου ερθει!!!

Ιοίο μου μπράβο..απόλαυσε την πιο όμορφη περίοδο τώρα ήσυχη και να προσέχεις!!!

βρε Μαράκι θέλει μόνο από το στόμα για την μέτρηση της θερμοκρασίας.πως να μην μπερδευτεις.

hiEW.pngpFRip3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!

Η Ριτα εχει δικιο, η θερμοκρασια αλλαζει τιμη αναλογα με το σημειο μετρησης. Ειμαι 1000% σιγουρη γι αυτο. Γι' αυτο το λογο οι γιατροι λενε να την μετραμε παντα απο το ιδιο σημειο και την ιδια ωρα (καλυτερα πρωι που δεν εχουμε κανει καμια δραστηριοτητα). Βεβαια οι γιατροι δεν την θεωρουν και τοσο αποτελεσματικη λυση και δεν εχουν αδικο. Επηρεαζεται απο το παραμικρο...

Χιλιες φορες τεστακια ωορρηξιας...

Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολες και καλα αποτελεσματα σε αυτες που περιμενουμε....

Εγω αυριο θα παω να κανω τον υπερηχο. Καθε φορα ανυπομωνω και καθε φορα εχω κ λιγο αγχος... Αχ

Καλημέρα κορίτσια!

Ιοιο ευτυχώς όλα καλά! Σε σκεφτόμουν γιατί φαντάζομαι τι αγωνία έχει μια τέτοια εξέταση. Αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Μαρ κι εσύ με το καλό να δείτε το σποράκι!

Μαρκέλλα πως πάει το ψητό στο new home? ΘΑ πάρεις κι αυτό τον μήνα προγεστερόνη;

Εμένα βρε κορίτσια τώρα που δεν προσπαθώ σαν κάτι να μου λείπει.. ούτε τεστάκια, ούτε θερμομετρήσεις, περίεργο μου φαίνεται...:lol:

Με τη θερμοκρασία δεν ξέρω τι παίζει... Ενώ όταν ξεκίνησα έκανα κάτι θερμοδιαγράμματα για επίδειξη, διφασικά, με τη χαμηλότερη θερμοκρασία την μέρα της ωορρηξίας (την τσέκαρα και με τεστάκια) και όλα τα καλά, από ένα σημείο και μετά έγινε ότι να ναι. Να ήταν διαταραχή της ωορρηξίας; Πάντως τον μήνα που έμεινα έγκυος (λέμε τώρα) η θερμοκρασία δεν ανέβηκε. Δυο μέρες πριν κάνω τεστ ήταν στο 36.3 και λέω εντάξει θα μου έρθει. Την μέρα του τεστ πήγε 36.6. Διάβασα όμως ότι ένας τρόπος να καταλάβεις αν η κύηση είναι εξώμητριος είναι να μετρήσεις τα επίπεδα της προγεστερόνης. Στην εξωμήτριο κύηση ανεβαίνει η χοριακή αλλά όχι η προγεστερόνη. Έτσι ίσως εξηγείται η χαμηλή θερμοκρασία. Πάντως όντως οι περισσότεροι γιατροί δεν την εμπιστεύονται, κάτι θα ξέρουν παραπάνω.

nhZg.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...